logo Netbox sp.z o.o.

Netbox sp.z o.o.

Gostyń

Opinie o Netbox sp.z o.o.

kiedyś tam robiłem 2016-08-03 22:19:27
roman to jedyna osoba z którą załatwisz praktycznie wszystko. Reszta kierowników? Chodzi i gada sobie z każdym po kolei, czepia sie o pierdoły i nie potrafi zorganizować pracy. Atmosfera w firmie? W miarę ok, choć są wyjątki, jak wszędzie, a kasa żałosna - poważnie, filtron płaci lepiej, o wiele lepiej, nawet na sam początek jest to o wiele wiecej, a później jest tylko lepiej :) żonaci pomocnicy z dziećmi na karku je*ią za 1800 zł, pozostaje tylko wziąć kredyt i zmienić pracę. Uciekajcie z tamtąd póki możecie, a jeśli się chcecie zatrudnić, zrezygnujcie. Convert Filtron Huta cokolwiek tylko nie netbox. Pozdro
14
997 2016-08-04 13:37:20
jak to przecież netbox jest najlepszą firmą w regionie, tak przynajmniej twierdzi prezes :P
2
ju 2016-08-04 16:12:43
Roman to osoba ktora tylko stwarza takie dobre wrazenie,w rzeczywistosci ma dobra gadke zeby tylko problemu nie bylo.wcale nie jest tak dobry a napisze ze przecietniak.
15
weźwyjdź 2016-08-06 00:37:10
A co ma stwierdzić prezes? Statysta kolejny na tym stanowisku.
Juz lepsze były czasy kiedy SZEF wpadł i robił prządek niż jest teraz,
Rozpierdziucha totalna.
Brak organizacji poraża.
Zero standardów.

ISO sriso.
BRC ? Gdzie?

Chodzą jakieś damulki i robią zdjęcia i sprawdzają tasiemki kolorowe na narzędziach.

Co to jest?
To jest firma z 21 wieku?

Chyba w kalendarzu muzułmańskim. 600 lat do tyłu.


jakos sie to toczy.
Za naciskiem na jakoś.....
7
weźwyjdź 2016-08-06 00:46:27
A co ma stwierdzić prezes? Statysta kolejny na tym stanowisku.
Juz lepsze były czasy kiedy SZEF wpadł i robił prządek niż jest teraz,
Rozpierdziucha totalna.
Brak organizacji poraża.
Zero standardów.

ISO sriso.
BRC ? Gdzie?

Chodzą jakieś damulki i robią zdjęcia i sprawdzają tasiemki kolorowe na narzędziach.

Co to jest?
To jest firma z 21 wieku?

Chyba w kalendarzu muzułmańskim. 600 lat do tyłu.


jakos sie to toczy.
Za naciskiem na jakoś.....
12
kkkk 2016-08-09 14:59:50
a jak jest na stanowisko zaopatrzeniowca ?
weźwyjdź 2016-08-12 19:15:38
Zaskocze Cię bo nadal tam pracuje, i znam od środka tę firme.

Zadasz pytanie dlaczego tam pracuje?

Już niedługo.
2
kasia 2016-08-20 15:15:06
solidna firma regularne pensje ,co jakiś czas podwyżki ,możliwosc podnoszenia kwalifiikacji zawodowych ,no i możliwosć awansu zawodowego z produkcji do biur.polecam
jus 2016-09-21 16:29:44
Pragnę poinformować ze czas zmienić menagera utrzymania ruchu pana M.Wojciechowskiego, który mija się z powołaniem, niby się zna na swojej robocie a tak naprawde zero pojecia,wymądrza się jakby co najmniej tytuł profesora miał.olewanie zgłoszeń o awariach na pozadku dziennym,zreszta kilku machanikow jak G.Mucha są tam zupełnie nie potrzebni,dziadki na emeryturę.
16
krzys 2016-09-22 21:40:22
pan menagera utrzymania ruchu, ogólnie jest jakimś nieporozumieniem! jak jest coś do zrobienia to zawsze tylko widzi problemy. na co w firmie taka osoba?
13
olo 2016-09-26 14:36:20
Masz rację on tylko potrafi narzekac,i nie potrafi rozwiązywac problemów
9
Mmmm 2016-09-29 17:05:46
Na duze zarobki nie licz, pracuje w biurze i mam okolo 2000zl do tego jak sie uda to co drugi miesiac nedzna premia 5% od wynagrodzenia w innych firmach premia jest znacznie wieksza bo nawet po 20, 30%
2
Mmmm 2016-09-29 22:55:13
Tego jak zarabiaja inni to nie wiem pisze o sobie. Jedynie co to premia jesli juz jest to przyznawana jest wszystkim rowno, no ale to tylko 5% nie tak jak w sasiednich firmach znacznie wiecej.
1
bob 2016-10-17 15:47:21
Witam,kilka słów od siebie.
Panom mechanikom to bym powymieniał zwoje muzgowe,bo wymagają tego a nie pseudo naprawa maszyn a powiedziałbym jeszcze większe ich uszkadzanie.
Kolejną sprawą jest Pan Andrzej.Gibon K,człowiek po którym jak mam jechać na bobscie jego kaszerke to mam rozwonienie,ten gość ma zero pojęcia o tym co robi a panoszy się po firmie jakby co najmniej dyrektorem był i studia wyższe skończył.
10
Porsche 2016-10-18 13:31:49
Od jutra zatrudniają gimnazjalistów
5
trans 2016-10-20 12:27:29
Gosia nie wiedzialem ze jestes facetem
4
NickO 2016-10-20 13:16:28
zdecydowanie nie polecam pracy tam
7
Drukarz 2016-10-22 10:09:52
Apropo pana Muchy - tacy jestescie madrzy a nie jednego z was by obskoczyl. Dzial utrzymania ruchu chyba najlepiej funkcjonuje z calej firmy, ktora sie ciagle rozwija - kupuja nowe maszyny a liczby mechanikow nie powieksza. Prosze mi wskazac inna poligrafie wielkosci netboxu z tak mala liczba mechanikow-kpina. Wszyscy serwisaci sie smieja z dyrekcji ktora zaluje pieniedzy by zatrudnic nowych pracownikow. Pan Marek jest chyba najnormalniejsza osoba w tej firmie. Majac tyle maszyn na glowie wszystko sprawnie funkcjonuje. Jak ktos potrafi wypisywa takoe glupoty niech na jeden dzien sie z nim zamieni. Pewnie byscie sie posrali w portki. Nie bez powodu szef go tak szanuje i ma racje bo pracownik z takim stazem i wiedza powinien byc szanowany.
18
roz 2016-10-22 17:07:28
Witamy Panie Marku :)
Pan Mucha jak jedną rzecz naprawia to dziesięć kolejnych psuje,rzuca wszystkim co ma pod ręką jak mu nie pasuje-brak słów.
Po co więcej mechaników jak na nockach śpią w swojej kanciapce,a jak zgłaszasz coś to ,,na rano,, więc po co kolejnych zatrudniać,
A posrywają w portki co sztance jak jadą Gibcia kaszerkę.
10
123 2016-10-23 19:16:37
Maja.. niejedna firma prowadzi rekrutację, lecz nie zamieszcza nigdzie ogłoszeń ;) Złóż papiery i pozostaje czekać.. a jak będą potrzebować ludzi to odezwą się ;)
dddx 2016-11-08 16:01:17
super by było jak pieniążki na święta byśmy dostali w listopadzie ale cieszyła bym się, w grudniu to za późno mam męża dzieci zbyt dużo czasu nie ma już w grudniu aby porobić zakupy. Co do pracy jestem zadowolona chociaż jeśli chodzi o klimat hmmm wygasa nie jest taki rozpalony jak kiedyś. Miłego . Praca jak praca ale boli to że wymogi coraz większe , coraz więcej pracy coraz więcej latania a pensja jak stoi w miejscu tak stoi :( przykre to.
12
ojoj 2016-11-22 14:54:57
witam,to jest najbezpieczniejsza firma w regionie ,mamy kamery które pilnują naszego bezpieczeństwa sam przyszły właściciel przegląda czy jesteśmy bezpieczni w pracy ,mamy dzwoneczek na przerwę żebyśmy o niej nie zapomnieli :) polecam tą firmę,w domu nie jestem tak bezpieczny jak w firmie netbox.
25
bob 2016-12-10 14:23:42
Firma w sumie ok ale zarządzający produkcją do wymiany zero rozwiązywania i pomocy w problemach największa porażka to pan Bogdański na każdym dziale już chyba był i nic nie zrobił poza zamieszaniem ,a mniemanie o sobie co najmniej jak dyrektor porażka
19
gdy 2016-12-11 16:20:32
Na konfekcji nie był:P
7
umowa zlecenie 2016-12-11 18:12:41
na konfekcji z organizacją jeszcze gorzej ostatnio przez miesiąc nawet kartek nie szło wydrukować syf kompletny wszędzie co chwile nic nie ma,kartonów do pakowania to nie ma wogóle za paletami to nieraz sie czeka 2, 3 godziny a w nocy to jeszcze gorzej ,a magazynierzy non stop siedzą na persilu i potem na nic nie mają czasu.pomocy od starszych pracownic żadnej same sobie wybierają lepszą prace a zlecenie nie wie potem co ma robić jesteśmy odsyłane z kąta w kąt każą nam sie pytać po kolei wszystkich a wiekszosc ma wszystko w d... jak są nadgodziny to każdy robi co chce pół zmiany w kiblu siedzą niektuzi albo na fajkach a pretensje do zlecenia.
10
Kamera Hala 3 2016-12-13 18:06:17
Jak magazyn od wydawania kartonów siedzi na "persilu" (po pierwsze przetrzyj te swoje małe niedouczone oczy i zobacz jak to się pisze i już wiesz dlaczego jesteś na konfekcji i jesteś kopana) to przyjdź na pershiel to ci udowodnie że nie siedzą . Weź się za robote.
4
Kamera Hala 3 2016-12-13 18:06:28
Jak magazyn od wydawania kartonów siedzi na "persilu" (po pierwsze przetrzyj te swoje małe niedouczone oczy i zobacz jak to się pisze i już wiesz dlaczego jesteś na konfekcji i jesteś kopana) to przyjdź na pershiel to ci udowodnie że nie siedzą . Weź się za robote.
2
klejenie 2016-12-13 19:42:23
Masz racje to jest prawda.
7
konf 2016-12-14 16:45:25
Proponowałbym na Pershilu zamontowac kilka kamer to szefostwo zobaczy jak się tam pracuje-kawki schadzki drukarzy itd a na zebraniu z Kubą ściemniają i manipulują jak to źle mają.Dział druku do roboty a nie tylko pieniądze brać i narzekać.
10
Paweł 2016-12-14 16:51:16
Pracowałem tam nie polecam obóz pracy ciagle przenoszenie z kata w kat starzy pracownicy brak kultury (nie wszyscy) ale atmosfera w pracy tragedia dziś rano jutro popołudniu nigdy nie wiedziałem jąk pójdę do pracy nie polecam!!!
8
druk 2016-12-14 21:33:54
Parodia ty jestes normalny ?
1
konf 2016-12-15 15:50:31
Ty szanowny panie drukarzu,boisz się że kawki nie wypijesz?Na fajeczkę już nie pójdziesz.?Za łażenie Ci nie płacą.Przypilnuj swoje wypociny a będziemy wszyscy zadowoleni.
6
Druk 2016-12-15 20:14:32
Moze w koncu ktos zobaczy jak biuro przychodzi do pracy? A dokladnie pani grafik i menadzerowie.
A nie do drukarzy waty
6
ola 2016-12-15 22:10:39
konfekcja- najbardziej nieprzyjemny dział.. w netboxie... dziewczyny z umowy o pracę gwiazdorzą i traktują pozostałych ( zlecenie ) bardzo źle...jeśli dalej tak będzie, a atmosfera się nie zmieni... może być różnie ;)
jesli wejdzie jakiś mężczyzna na ten dział to każda się na niego łasi.... haha . panuje wielki rozgardiasz ! nikt nic nie wie.... organizacja pracy marna. !
5
Pan drukarz 2016-12-16 10:26:53
Jak jestes taka madra to tu przyjdz anonimku to przedstawie ci szybko sytuacje kim jestem i jak bardzo mam e [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] twoje zdanie. Jak jestes tak zazdrosna o warunki pracy to zmien firme czy ktos cie tu trzyma. Pakuj sie i sio. Gowniane anonimki z konfekcji
7
Pablo 2016-12-16 15:11:09
Pani grafik A. O. przychodzi jak wstanie wiec sie nie czepiajcie
5
Obserwowalem :/ 2016-12-16 15:58:21
Wedlug mnie dziewczyny z konfekcji a raczej potwory ;) bo tyle ich tam jest same zasluguja na los jaki maja. Dziewczyny do pracy Idziemy i myslimy!!! A nie polowa z nie mysli i robi z siebie blondynka :p
Pewnie z tego Mały je zlewa i idzie na Pershil :D....
5
haha 2016-12-17 14:22:45
konfekcja do roboty a nie rozdziwiacie sie dookola co sie dzieje zobaczcie lepiej jak wy nieudolnie pra cujecie
6
umowa zlecenie 2016-12-18 17:47:17
w każdym zakładzie gdzie pracowałam magazynier dostarcza towar i ustawia w odpowiedni wyznaczone miejsca i z tym nikt nie dyskutuje , a tu ciagle problemy bo nie ma przejazdu,bo nie mam czasu ,ja nic nie wiem na ten temat idz sie zapytaj tego,tamtego.itd.co sie wejdzie na magazyn obojetnie który to magazynierzy pochowani między regałami tam gdzie kamer nie ma i dyskusje prowadzą telefonami sie bawią,albo kawke piją,niektorym sie w główce pokręciło od nygóstwa,żle sobie poprostu prace organizujecie że nie możecie z niczym wyrobic do uczciwej pracy sie trzeba wziąsc pomyśleć troszke
9
Obserwowalem :/ 2016-12-18 22:12:47
Hmm no to widocznie jestes slabym pracownikiem skoro piszesz ze "w kazdym zakładzie...." ciekawe ile ich bylo?? A Twoje cv zapewne tak dlugie jak papier toaletowy...
5
Pracownica 2016-12-22 21:13:49
Dziś na Wigilii firmowej było bardzo miło, sporo nagród, dobra atmosfera. Fajnie, ze zostały docenione osoby faktycznie dobrze pracujące, z rekordową wydajnością, a nie pupilki menedżerów. Naprawdę to jest spora motywacja do pracy-nikt mi nie powie, ze jak człowiek dobrze i uczciwie pracuje, to ma w netboxie źle. Narzekają pewnie głownie ściemniacze albo niezadowoleni z życia zazdrośnicy-a to nowy samochód Kuby, a to zła organizacja pracy, bałagan, wyższe zarobki innych itp. Zawsze źle...Pozdrawiam i życzę wiecej pokory dla innych którzy obrazają tu z imienia i nazwiska innych.-zacznijcie od siebie.
13
Pracownik 2016-12-22 22:13:05
Popieram w 100%
3
Zenek 2016-12-23 16:25:40
szkoda , że nagrody dostali Ci , którzy mają to szczęście pracować na maszynach , które jadą głównie duże i przyjemne pozycje. Nie jeden "pracownik roku " 2016 to największy obibok w firmie. A gdzie pozostałe działy ? Dlaczego my z innych działów ciężko pracując dla firmy, niejednokrotnie po godzinach nie mamy żadnej szansy na nagrody?
7
pr 2016-12-24 22:30:08
Zenek na mieszalni też możesz się wykazać.
6
Ja 2016-12-27 21:18:05
A kto podpierdala wiecie?
2
Pracownica 2016-12-29 21:39:42
Ludzie, naprawde mi Was żal. Proponuje skończyć z tym laniem kwasów, kolego Zenek(nie sądzę żeby pisał to nasz Zenek z mieszalni)-proszę bardzo zgłos się na drukarza, najlepiej na XL-bedziesz miał i premie i wydajnosc i zostaniesz sławnym obibokiem. Nie będę się tu wiecej udzielac, bo tak dyskusja jest naprawdę żenująca-to jest prywatna firma, czy to się komus podoba czy nie, rządzi szef z rodziną i tymi, których do tego wyznaczy. Albo to zaakceptujecie, albo do widzenia- inne firmy przyjmą Was z wielką chęcią. Ja pracuję w biurze i zajmuję się swoja pracą-nie wiem czy inni ściemniają czy nie, czy dobrze pracują, bo po pierwsze nie mam czasu na pierdoły-robie co do mnie należy i nie oglądam się na innych, a po drugie co mnie to obchodzi-od oceniania pracowników mamy przełożonych. Pozdrawiam
19
twr 2017-01-18 16:38:12
firma dno, zarobki nieadekwatne do wykonywanych obowiązków, śmiesznie niska premia, brak jakichkolwiek perspektyw awansu na inne stanowisko pomimo kilkuletniego stażu pracy, wszędzie nieład i dezorientacja, uciekać póki możecie do konkurencji która nie traktuje szarego pracownika jak tanią siłę roboczą by zapewnić wynagrodzenie osobom nie mającym pojęcia o swojej funkcji w firmie (czyt. ściemniaczom)
13
obibok 2017-01-18 16:45:07
Jaką masz na myśli konkurencje?
Przecież tu nic nie ma w okolicy.
3
123 2017-01-18 18:25:22
Netbox ? Uciekać jak najszybciej i jak najdalej ;)
14
intel 2017-01-20 11:53:30
Odp. obibok:
Choćby MONDI-Simet, ale tam ciężko się dostać bez znajomości. Wszędzie słychać wśród znajomych że ktoś się zwalnia z Netboxu albo zamierza to zrobić, ale jakoś nie słychać tego o MONDI. Ciekawe?????
1
Zostaw swoją opinię o Netbox sp.z o.o. - Gostyń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Netbox sp.z o.o.