logo Netbox sp.z o.o.

Netbox sp.z o.o.

Gostyń

Opinie o Netbox sp.z o.o.

obibok 2017-01-18 16:45
Jaką masz na myśli konkurencje?
Przecież tu nic nie ma w okolicy.
3
123 2017-01-18 18:25
Netbox ? Uciekać jak najszybciej i jak najdalej ;)
18
intel 2017-01-20 11:53
Odp. obibok:
Choćby MONDI-Simet, ale tam ciężko się dostać bez znajomości. Wszędzie słychać wśród znajomych że ktoś się zwalnia z Netboxu albo zamierza to zrobić, ale jakoś nie słychać tego o MONDI. Ciekawe?????
3
Czosnek 2017-01-25 02:05
Nie znają znaczenia słowa menadżer !!!! Strasznie dużo ich,Panie Piotrze menadżer jeden na całą produkcję reszta to zwykli brygadzisci,poprostu szkoda kasy na bezsensowne funkcje dla ludzi bez odpowiednich kompetencji.Za dużo ludzi pseudo menadżerów przez co duży haos organizacyjny i myślenie oczu szefostwo. Mechanicy mają ciężki żywot na tyle maszyn i tak dużą produkcję ich zaledwie kilku.
8
obserwator 2017-01-25 19:15
Prawda najwekszy niewypal D.J
7
gracz 2017-01-27 10:13
Mechanicy jakby się solidnie do pracy brali to było by dobrze,jeden patrzy a drugi robi jak za komuny.
Co do menadżerów to napisze tak:Dział druku 3 osoby zarządzające w tym dwie które już mają dość duże doświadczenie w zarządzaniu R.Ś i M.S.a tam wciąż problemy jak za P.W.
Dział sztanc dwie osoby zarządzające nie trzy jak klejarki czy druk,pan i pani dają sobie całkiem dobrze rade a nawet napisze że o wiele lepiej jak pozostałe działy i to są fakty a nie pojedyncze plotki.
4
Klos 2017-01-27 17:25
Człowieku ty równiez nie rozumiesz znaczenia słowa menager haha , zresztą o jakim doświadczeniu mówisz jak na tak dużą drukarnie zaledwie kilka osób w porywach ma wykształcenie poligrafczne. To są zwykli pracownicy brygadzisci zgadzam się z Czosnkiem!!!!
3
Klos 2017-01-27 17:25
Człowieku ty równiez nie rozumiesz znaczenia słowa menager haha , zresztą o jakim doświadczeniu mówisz jak na tak dużą drukarnie zaledwie kilka osób w porywach ma wykształcenie poligrafczne. To są zwykli pracownicy brygadzisci zgadzam się z Czosnkiem!!!!
3
klejarka 2017-01-27 18:30
najgorszy zakład w jakim pracowałam pracownik przychodzi do pracy i maszyna stoi nie ma co kleić dezorganizacjapracy ,brak kartonów ,palet zaczynasz kleic non stop coś zjebane ,co chwila przebieranie ,niewiem po co jest w tej firmie dział technologów i ekspertów,popo i w nocy to nie ma nawet kto decyzji podjąc z biura wyjdą dopiero jak szef jest a tak to nikogo nie ma poblokowane drogi nawet nie ma dróg ewakuacyjnych,bezmyślnosc kompletna,a ten regulamin ze zakład moze kazac przyjśc w niedziele i świeta do pracy ,lepiej spróbowac zorganizować prace od pon do piatku na wysokim poziomie....
8
obserwator 2017-01-28 08:30
Na kłopoty tylko Konrad G Ha Ha
11
dobry zły i brzydki 2017-01-28 18:38
Zakład może kazać przyjść ci do pracy w niedzielę i święta ale zgodnie z kodeksem pracy art. 151 paragraf 1 pracownik może opuścić zakład pracy już po 1 godzinie a firma MUSI mu uznać przepracowane 8 godzin. Tak więc radzę serdecznie Mariuszowi i Kubie dobrze się zastanowić i zorganizować pracę od pon do pt, bo nie wiem jak pozostali pracownicy, ale ja na pewno wykorzystam ten zapis w kodeksie i po godzince pójdę do domu :)
5
321 2017-01-28 23:29
tak przy okazji drogi mariuszu i kubo kiedy macie zamiar zezwolić niepełnosprawnym pracownikom na korzystanie z dodatkowej 15 minutowej przerwy im przysługującej? w końcu te edmundy i inne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do czegoś was przecież zobowiązują
4
321 2017-01-29 16:06
jesli chodzi o osoby niepełnosprawne to jest kilka przepisów które są obowiązkowe do przestrzegania ,nie tylko dodatkowa przerwa ale też 40godzinny tydzień pracy bez jakichkolwiek nadgodzin a u nas każą chodzidz nawet po12 godzin i w wolne soboty a to juz nie są wykroczenia.....
2
волколак 2017-01-29 21:43
Dodatkowo pracownicy niepełnosprawni mogą pracować w porze nocnej tylko po uzyskaniu zgody od lekarza medycyny pracy, który tę zgodę na ich wniosek wydaje, a z tego co mi wiadomo w netboxie nikt takiej zgody nie wymagał, Co na to góra? Nadal twierdzicie że wszystko jest cacy i super? Bo chyba jednak nie?
3
rtr 2017-01-30 16:47
Zgoda lekarza tak ale nie z grupą lekką.
Umiarkowany st.to dodatkowy urlop zakaz nocek chyba że za zgodą lekarza ale to tylko praca z opiekunem.
Ludzie na lekki st.nic nie ma żadnych ulg,przerw itd..
2
dddd 2017-01-30 19:51
Jak masz takie wątpliwości to może tylko byś byl a nie na kogoś piszesz obgaduj siebie i swoj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
dr kilder 2017-01-30 22:48
Jesteś w błędzie kolego lub koleżanko. Pracownicy ze st. znacznym lub umiarkowanym nie mogą pracować dłużej niż 7h dziennie i 35h tygodniowo. Wynagrodzenie otrzymują jednak takie, jakby pracowali 8h dziennie i 40h tygodniowo. Natomiast zgoda na pracę w godzinach nadliczbowych oraz w porze nocnej pracowników niepełnosprawnych (dotyczy wszystkich 3 stopni) wydawana jest przez lekarza medycyny pracy na wniosek samego zainteresowanego tj. pracownika niepełnosprawnego. Nic mi nie wiadomo aby w netboxie coś takiego miało miejsce. Art. 15 ustawy o rehabilitacji, dział - czas pracy osoby niepełnosprawnej.
3
henryk 2017-02-01 19:27
Witam wszystkim, tak czytam wasze wypowiedzi i twierdze ze dosc negatywne spostrzezenia, jest kolejne ogloszenie do pracy na magazyn z naciskiem na prawo jazdy T? Co tam robią na T? Warto?
Mma 2017-02-03 21:54
Henryku. NIE WARTO!!! Na magazynie zmieniają sie pracownicy non-stop. Co tydz. nowe twarze. Wymagania bardzo wygórowane w stosunku do proponowanej stawki za godz.
3
on 2017-02-04 11:37
Henryku ,Twoje pytanie cytuję " Co tam robią na T? " odpowiedź -Tyrają
5
iti 2017-02-04 12:45
Tyrają i nie mogą się wyrobić,wieczny bajzel przez duże B olewanie produkcji,nikt nigdy nie ma czasu,gadanie że ,,ja nie jestem od tego idz do tamtego,,i tak się kółeczko zamyka,maszyny stoją bo nie ma komu dostarczyć papier.Proponuje panu M.Pietraszewskiemu coś z tym zrobić bo jak będzie następny magazyn to chyba się pożegna z menadzerką.iti
7
Janusz Biznesu 2017-02-09 02:37
Damulki chodzą i sprawdzają czy palety są ostreczowane zajmując się pierdołami zamiast robić cokolwiek produktywnego, a na ich wypłatę zarabia konfekcja (: żeby było jeszcze milej Pan "ochroniarz" śpi w kanciapie na nockach i nie jest łaskaw otworzyć bramy
4
Trelele 2017-02-09 21:59
Wiecie co - żal mi Was wszystkich
8
kto pyta nie błądzi 2017-02-10 22:38
A kim ty jesteś? Kuba, Mariusz czy może Roman?
3
... 2017-02-11 20:01
Góvno Cię to obchodzi. Nie interesuj się bo kociej mordy dostaniesz.
4
Rafi 2017-02-12 20:41
Witam Może mi ktoś powiedzieć co się dzieje z Panem (usunięte przez administratora), slyszalem że go zwolnili jakiś czas temu
2
Rafi 2017-02-14 10:25
Witam Może mi ktoś powiedzieć co się dzieje z Panem Tomkiem P, slyszalem że go zwolnili jakiś czas temu.
Człowiek skurwiel 2017-02-15 02:12
Skoro wszyscy maja taki ból [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to dlaczego nie pójdziecie tego wszystkiego przekazac z imienia i nazwiska do np. dyrektora. Może premia wpadnie za Wasze zasługi hehe
8
ByŁy JuŻ PrAcOwNiK 2017-02-15 20:36
Netbox podobny jest do rządu z ta różnicą, że tam zarządza mały i stary karzełek - wszyscy pozostali szczekają jak im każe, a w Netboxie jest mały karzełek (...) oraz drugi stary (...) - wszyscy wiedzą o kim mowa jak tam pracują, że jak nie szczekasz jak oni chcą to jesteś zwolniony (brak słów), a wszyscy menagerowie (w środku zimy) są od stóp do głów brązowi (nie jest to solarium). Pozdrawiam pozostałych pracowników co tam są.
13
oksana 2017-03-02 16:36
a wie ktoś może gdzie można złożyć skargę jeśli zakład łamie przepisy prawa pracy dla osób z niepełnosprawnoscią?jesli przysługuje dodatkowa przerwa to dlaczego w tej firmie nikt z niej nie korzysta,to samo dotyczy nadgodzin jeśli obowiązuje 40godzinny tydzień pracy dlaczego takim pracownikom każe pracować sie w nadgodzinnach,to napewno naruszenia prawa pracy,zakład w końcu otrzymuje ulgi od państwa za takie osoby ....
5
abc 2017-03-02 20:26
masz racje jesli takie są przepisy należy ich przestrzegać pewnie i tak dostajesz minimum mniej już sie nie da zarobić możesz złożyć skarge o dyskryminacje ,skargę możesz złożyć np do rzecznika praw obywateli niepełnosprawnych ,państwowy fundusz rehabilitacji osób niepełnosprawnych(pfron) ,biuro skar i listów kancelari prezydenta RP, krajowa administracja skarbowa...
2
Realista 2017-03-03 11:02
Ciekawe kto będzie pracował w tej firmie po nibym dalszym rozwoju ? Dobrzy pracownicy składają wypowiedzenia .. Odchodzili , odchodzą i będą znikać .. A reputacja firmy nawet kolegów z u Ukrainy zniechęciła do dalszej współpracy . W maju się oczka otworzą .
7
ojoji 2017-03-03 17:38
masz rację ,ja jeszcze troszkę poczekam i też mam zamiar wypowiedzenie złożyć. Tutaj pracownika się nie szanuje nawet w minimalnym stopniu.
12
Ola 2017-03-04 18:51
Wieloletnie pracownice produkcji zarabiają mniej lub tyle samo co młode, nowo przyjęte osoby bez żadnego doświadczenia pracujące na zlecenie. Kpina.
7
marian 2017-03-05 13:28
dokładnie osoby z grupą mogą pracować tylko 40godzin tygodniowo i więcej nie wolno oraz przysługuje dodatkowa przerwa 15 minut nawet z najniższą grupą i od tego nie ma żadnego wyjątku .wejdz sobie na strone biuro pełnomocnika rządu do spraw osób niepełnosprawnych tam są wszystkie przepisy dotyczące pracy takich osób ,tam też mozesz złożyc skarge,jeśli pracujesz za najniższe stawki lub minimum które muszą dac możesz złożyć skarge o wykorzystywanie i dyskryminacje zakład nie może cie zmusić do żadnych nadgodzin nawet jeśli lekarz wyda taką zgode...
3
oi 2017-03-05 21:38
Takich bzdur to jeszcze za życia nie słyszałem.Powodzenia u ustanawianiu nowego kodeksu pracy czy to dla niepełnosprawnych czy nie.
7
1213 2017-03-09 14:23
jak nie masz nic dopisania to napis o sobie może z ciebie taki wielki pracownik. Zajmij się sobą
i swoją pracą bo zraz może cię tam nie być
3
pracownik 2017-03-10 01:32
Szkoda że nie interesuje się firmą pan Piotr bo zobaczyłby jakich "kretynów" ma od zarządzania włącznie ze swoim bratem - Mariuszem (większego durn.. nie znam). Zanosi się że rok 2018 będzie w ciężkiej kondycji pod względem liczby chętnych do pracy na produkcji. Życzę szczęścia w dalszym prowadzeniu firmy.
24
Zosia 2017-03-11 21:18
To zatrudnij się cieciu na stanowisku dyrektora produkcji i spróbuj ogarnąć to wszystko ;)
11
PrAcOwNiK 2017-03-15 19:56
Zosiu. Teraz obejmować pałeczkę po Mariuszku to nie warto bo firma dzięki niemu spadła pod względem reputacji nie tylko pracowników, ale również osób które nie maiły styczności z firmą - opinia w powiecie również nie jest dobra. A po drugie to kim Ty jesteś dla Mariuszka (KOLEJNĄ LIZUSKĄ)? Szkoda więcej pisać - brak słów na to "bagno" we firmie zarządzających
14
gosc 2017-03-17 15:36
To jak jest w końcu w tej firmie źle czy dobrze ???? Kto tam rządzi
1
druczek 2017-03-22 09:39
Gdzie obsługa gilotyny??? Ostatnio przeważnie, gdy potrzeba coś dociąć, to tam bardzo często brak obsługi. Albo na innej zmianie, albo na magazynie itd. Trzeba chodzić, szukać i się prosić, a czas ucieka. Czy "kierownictwo" nie widzi tego problemu???
7
..... 2017-03-23 08:19
Witam. Odpowiadając na Twoje pytanie to napiszę Ci krótko : ŹLE. Natomiast kto rządzi to osoba która na niczym się nie zna ale ze względu na "rodzinę" przymykane ma oko na jego brak umiejętności. Dostał się to tej firmy bo ubłagał braciszka o przyjęcie do pracy. Nie umie zarządzać, a jedynie co najlepiej potrafi to siać zamęt, syf i gnój.
18
Obser. 2017-03-24 10:21
Na magazynie surowców jest, był i zawsze będzie "deficyt ludzki". Widać że pracownicy z gilotyny zastępują magazynierów i może dlatego nie ma ich przy gilotynie???
4
Pracownik 2017-03-25 20:08
A jak Ty byś miał swoją firmę to nie zatrudnialbys rodziny Bo ja tak.A jak ci praca nie odpowiada i zarządzanie to ja zmień A nie nąć ofiarę losu
2
543210 2017-03-25 23:30
masz rację, ja gdybym miał taką firmę to też zapewne zatrudniałbym rodzinę, ale na miłość boską niech ten pan pracuje na stanowisku odpowiadającym jego kwalifikacjom czy też umiejętnościom, może wyrywanie choć mam spore wątpliwości czy i temu zadaniu by podołał
5
alicja 2017-03-26 13:13
na magazynie surowców i wyrobów zawsze był syf bo tam największe lenie robią nic im sie nie chce aby wciąż narzekają ze za mało zarabiają i wszystkich w koło podjebują do kierowników a co wejdziesz na magazyn w biurach siedzą kawki i zabawy telefonami a stawki mają jak operatorzy maszyn potem na nic nie mają czasu ani na dostarczenie kartonów,towaru a nawet samochodów nie umieją na czas załadować...
3
Qest 2017-03-26 18:41
Wskaż choć jednego magazyniera w Netboxie, który ma taką samą stawkę jak operator ! ! No i radzę poprawić pisownię, bo piszesz jak pierwszoklasistów ha ha.
1
fy 2017-03-27 16:21
Operator sztanc to min 15 wiec na magazynie wiecej zarabiają a nic nie robią,gadki typu nie mam czasu idz do tego i tamtego,nie mam wózka itd itd.są wyjątki ale tylko jeden Łukasz z Żytowiecka.
5
employer 2017-03-29 15:17
No cóż Panie Alicja, ciekawy wpis. Pana pracy też chętnie się przyjrzymy.
A tak na marginesie, w dzisiejszych czasach anonimowość w sieci to mit.
6
Zostaw swoją opinię o Netbox sp.z o.o. - Gostyń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Netbox sp.z o.o.