logo Netbox sp.z o.o.

Netbox sp.z o.o.

Gostyń

Opinie o Netbox sp.z o.o.

Człowiek skurwiel 2017-02-15 02:12
Skoro wszyscy maja taki ból [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to dlaczego nie pójdziecie tego wszystkiego przekazac z imienia i nazwiska do np. dyrektora. Może premia wpadnie za Wasze zasługi hehe
9
ByŁy JuŻ PrAcOwNiK 2017-02-15 20:36
Netbox podobny jest do rządu z ta różnicą, że tam zarządza mały i stary karzełek - wszyscy pozostali szczekają jak im każe, a w Netboxie jest mały karzełek (...) oraz drugi stary (...) - wszyscy wiedzą o kim mowa jak tam pracują, że jak nie szczekasz jak oni chcą to jesteś zwolniony (brak słów), a wszyscy menagerowie (w środku zimy) są od stóp do głów brązowi (nie jest to solarium). Pozdrawiam pozostałych pracowników co tam są.
15
oksana 2017-03-02 16:36
a wie ktoś może gdzie można złożyć skargę jeśli zakład łamie przepisy prawa pracy dla osób z niepełnosprawnoscią?jesli przysługuje dodatkowa przerwa to dlaczego w tej firmie nikt z niej nie korzysta,to samo dotyczy nadgodzin jeśli obowiązuje 40godzinny tydzień pracy dlaczego takim pracownikom każe pracować sie w nadgodzinnach,to napewno naruszenia prawa pracy,zakład w końcu otrzymuje ulgi od państwa za takie osoby ....
6
abc 2017-03-02 20:26
masz racje jesli takie są przepisy należy ich przestrzegać pewnie i tak dostajesz minimum mniej już sie nie da zarobić możesz złożyć skarge o dyskryminacje ,skargę możesz złożyć np do rzecznika praw obywateli niepełnosprawnych ,państwowy fundusz rehabilitacji osób niepełnosprawnych(pfron) ,biuro skar i listów kancelari prezydenta RP, krajowa administracja skarbowa...
3
Realista 2017-03-03 11:02
Ciekawe kto będzie pracował w tej firmie po nibym dalszym rozwoju ? Dobrzy pracownicy składają wypowiedzenia .. Odchodzili , odchodzą i będą znikać .. A reputacja firmy nawet kolegów z u Ukrainy zniechęciła do dalszej współpracy . W maju się oczka otworzą .
7
ojoji 2017-03-03 17:38
masz rację ,ja jeszcze troszkę poczekam i też mam zamiar wypowiedzenie złożyć. Tutaj pracownika się nie szanuje nawet w minimalnym stopniu.
13
Ola 2017-03-04 18:51
Wieloletnie pracownice produkcji zarabiają mniej lub tyle samo co młode, nowo przyjęte osoby bez żadnego doświadczenia pracujące na zlecenie. Kpina.
7
marian 2017-03-05 13:28
dokładnie osoby z grupą mogą pracować tylko 40godzin tygodniowo i więcej nie wolno oraz przysługuje dodatkowa przerwa 15 minut nawet z najniższą grupą i od tego nie ma żadnego wyjątku .wejdz sobie na strone biuro pełnomocnika rządu do spraw osób niepełnosprawnych tam są wszystkie przepisy dotyczące pracy takich osób ,tam też mozesz złożyc skarge,jeśli pracujesz za najniższe stawki lub minimum które muszą dac możesz złożyć skarge o wykorzystywanie i dyskryminacje zakład nie może cie zmusić do żadnych nadgodzin nawet jeśli lekarz wyda taką zgode...
3
oi 2017-03-05 21:38
Takich bzdur to jeszcze za życia nie słyszałem.Powodzenia u ustanawianiu nowego kodeksu pracy czy to dla niepełnosprawnych czy nie.
7
1213 2017-03-09 14:23
jak nie masz nic dopisania to napis o sobie może z ciebie taki wielki pracownik. Zajmij się sobą
i swoją pracą bo zraz może cię tam nie być
3
pracownik 2017-03-10 01:32
Szkoda że nie interesuje się firmą pan Piotr bo zobaczyłby jakich "kretynów" ma od zarządzania włącznie ze swoim bratem - Mariuszem (większego durn.. nie znam). Zanosi się że rok 2018 będzie w ciężkiej kondycji pod względem liczby chętnych do pracy na produkcji. Życzę szczęścia w dalszym prowadzeniu firmy.
25
Zosia 2017-03-11 21:18
To zatrudnij się cieciu na stanowisku dyrektora produkcji i spróbuj ogarnąć to wszystko ;)
12
PrAcOwNiK 2017-03-15 19:56
Zosiu. Teraz obejmować pałeczkę po Mariuszku to nie warto bo firma dzięki niemu spadła pod względem reputacji nie tylko pracowników, ale również osób które nie maiły styczności z firmą - opinia w powiecie również nie jest dobra. A po drugie to kim Ty jesteś dla Mariuszka (KOLEJNĄ LIZUSKĄ)? Szkoda więcej pisać - brak słów na to "bagno" we firmie zarządzających
14
gosc 2017-03-17 15:36
To jak jest w końcu w tej firmie źle czy dobrze ???? Kto tam rządzi
1
druczek 2017-03-22 09:39
Gdzie obsługa gilotyny??? Ostatnio przeważnie, gdy potrzeba coś dociąć, to tam bardzo często brak obsługi. Albo na innej zmianie, albo na magazynie itd. Trzeba chodzić, szukać i się prosić, a czas ucieka. Czy "kierownictwo" nie widzi tego problemu???
7
..... 2017-03-23 08:19
Witam. Odpowiadając na Twoje pytanie to napiszę Ci krótko : ŹLE. Natomiast kto rządzi to osoba która na niczym się nie zna ale ze względu na "rodzinę" przymykane ma oko na jego brak umiejętności. Dostał się to tej firmy bo ubłagał braciszka o przyjęcie do pracy. Nie umie zarządzać, a jedynie co najlepiej potrafi to siać zamęt, syf i gnój.
18
Obser. 2017-03-24 10:21
Na magazynie surowców jest, był i zawsze będzie "deficyt ludzki". Widać że pracownicy z gilotyny zastępują magazynierów i może dlatego nie ma ich przy gilotynie???
4
Pracownik 2017-03-25 20:08
A jak Ty byś miał swoją firmę to nie zatrudnialbys rodziny Bo ja tak.A jak ci praca nie odpowiada i zarządzanie to ja zmień A nie nąć ofiarę losu
2
543210 2017-03-25 23:30
masz rację, ja gdybym miał taką firmę to też zapewne zatrudniałbym rodzinę, ale na miłość boską niech ten pan pracuje na stanowisku odpowiadającym jego kwalifikacjom czy też umiejętnościom, może wyrywanie choć mam spore wątpliwości czy i temu zadaniu by podołał
5
alicja 2017-03-26 13:13
na magazynie surowców i wyrobów zawsze był syf bo tam największe lenie robią nic im sie nie chce aby wciąż narzekają ze za mało zarabiają i wszystkich w koło podjebują do kierowników a co wejdziesz na magazyn w biurach siedzą kawki i zabawy telefonami a stawki mają jak operatorzy maszyn potem na nic nie mają czasu ani na dostarczenie kartonów,towaru a nawet samochodów nie umieją na czas załadować...
3
Qest 2017-03-26 18:41
Wskaż choć jednego magazyniera w Netboxie, który ma taką samą stawkę jak operator ! ! No i radzę poprawić pisownię, bo piszesz jak pierwszoklasistów ha ha.
2
fy 2017-03-27 16:21
Operator sztanc to min 15 wiec na magazynie wiecej zarabiają a nic nie robią,gadki typu nie mam czasu idz do tego i tamtego,nie mam wózka itd itd.są wyjątki ale tylko jeden Łukasz z Żytowiecka.
6
employer 2017-03-29 15:17
No cóż Panie Alicja, ciekawy wpis. Pana pracy też chętnie się przyjrzymy.
A tak na marginesie, w dzisiejszych czasach anonimowość w sieci to mit.
7
Lubiś 2017-04-01 01:07
Panie employer. Sytuacja pracodawców nie jest dobra. Znaleźć kogokolwiek, na jakiekolwiek stanowisko jest ciężko. Narazie Netbox ma to gdzieś , chociaż juz dzisiaj chociażby wyrywających jest brak. Propo z waszej strony zeby operatorzy składarko sklejarek przychodzili wcześniej do pracy by sobie przygotowali towar do sklejenia jest prześmiewczy. Poważnie? Proponuje spaść wam z własnego Ego do poziomu IQ a sie grubo walniecie o posadzke na nowej hali.

Zresztą po co pisać...
Kiedy ostatnio "dyrektor produkcji' wychylił sie na hale. których za chwile do ogarnięcia bedzie miał 4?
Popierdółki na waszych zebraniach mnie osłabiają.
Ostatnio Jakubek chyba poskarzyl sie tacie na prezesa.

Kufy leciały gruuubo.

Skoro nie ma spokoju w głowach szefostwa, nigdy nie bedzie spokoju w firmie.
Skoro szefostwo nie szanuje pracowników, pracownicy nie szanują szefów.
Zasada stara jak świat...
24
Pracowik 2017-04-03 17:29
witam.niech firma zacznie dobrze płacić pracownikom np panom którzy wyrywają,panowie sie tylko męczą nie mają jak palet wyrywać a i tak są oceniani jako najgorsi a odwalają kawał dobrej roboty .
4
pracownik 2017-04-05 18:26
standardy pracy w firmie z roku na rok coraz gorsze najsłabsze punkty w firmie od 3 lat to kierownictwo i niektórzy menagerowie,brygadzisci,a powinno być odwrotnie wsparcia organizacyjnego żadnego kompletnie nieprzemyślane decyzje każdy ucieka od problemów jak sie coś dzieje spierdalają udawają ze nic nie widzą motywacja do pracy coraz mniejsza wchodząc na hale odechciewa sie pracy po prostu brakuje motywacji trauma dla ludzi chcących pracowac gdzie tu mowa o wydajności na halach syf kompletny pracownicy zamiast pracować męczą się nic nie idzie znależ, odstawić nie ma gdzie ,kleić nie ma co maszyny stoją godzinami ....szkoda że szef teraz nie wpada przynajmniej zrobił by porządek strach pomyślec co bedzie jak zaczną sie przenosiny na nowa hale.
15
August 2017-04-06 21:56
Moim zdaniem nie ma co narzekać na wszystko i wszystkich.

Jest wiele miejsc gdzie wszystko funkcjonuje dobrze. Mechanicy pracują bardzo dobrze, muszę ich pochwalić. Ostatnio bardzo szybko pomogli mi w problemie. Zresztą nie tylko oni. Jeśli komuś nie chcę się pracować wszystko będzie mu przeszkadzało.

Mądrości Wam życzę :)
10
pr 2017-04-07 15:47
Przecież mechanicy to jeden z najsłabszych punktów firmy,na nockach śpią nie da się nic załatwić a o pomocy to już nie wspomnę.Proponuje zamontować kamerę w warsztacie.Wieczne narzekanie że to ,,my,,pracownicy wszystko psujemy.Ogólnie dział do generalnego uporządkowania.
5
pracownik 2017-04-07 16:41
Panowie a jaka tam płaca bo mam przyjść na rekrutację i nie wiem czy opłaci się mi dojeżdżać nie wiem czy Netbox czy Filtron
optymista 2017-04-07 17:29
Zastanówcie się wszyscy po co się tu opluwacie, niedługo będzie mniej nerwowo zostanie oddana nowa hala wszystko się rozluźni zakończy się chaos powstanie logistyka dowożąca towar do maszyn będą nowe maszyny tak że trochę optymizmu a na pewno za tym pójdą jakieś podwyżki no i atmosfera na pewno będzie lepsza
6
Triada 2017-04-07 19:31
@pr: Jakoś nie zauważyłem żeby spali albo żeby coś było nie zrobione. Swoja droga masz jakis konkretny przyklad? I czemu generalizujesz? Jesli nie, to traktuje to jak inwencje/fantastykę tworcza autora. Wręcz przeciwnie. Szkoda ze taka dziwna zawiść panuje. Każdy oderwany od pługa anonimowo z piwkiem w ręku komentuje.

Może coś dobrego powiemy?
Na jakim dziale pracujesz?


6
Karol 2017-04-07 19:50
@pr: ja tam też nie mogę narzekać na prace mechaników. Powiedziałbym ze to lepszy akcent w firmie. Swoja droga co z ta nowa hala?
8
Obiektywny 2017-04-07 21:20
Nowa hala za tydzien oddana. Teraz najtrudniejszy tydzien przed firma, pozniej juz z gorki !!!!!!!!!!!!! A co do pytania o zarobki... Jak nie trafisz na maszyne to ciezko o dobre pieniadze chociaz sa wyjatki !!!!!
5
MECH. 2017-04-07 23:03
Panowie nie dajmy się zwariować i
podpuszczać wiemy doskonale, że my jesteśmy dla was a my dla was a są ludzie , którym jest na rękę aby iskrzyło między innymi pan K.G
4
pracnetbox 2017-04-08 20:46
ZDECYDOWANIE FILTRON!
5
Cave 2017-04-08 21:57
Myślę, że wiele osób uważa, że szanowny Pan K.L to mąciwoda pierwszej klasy, tylko nie każdy ma odwagę to powiedzieć wprost, napisać.. Mylę się? Jestem ciekawy waszej opinii, niestety miałem okazję mieć z nim styczność.

Jeśli chodzi o to, o co pytał poprzednik, wybrałbym też Filtron :)
4
ecarpateibul 2017-04-09 02:29
i tego się trzymam. Pozdrawiam tych co przychodzą zrobią i wychodzą. A nie tych co przychodzą w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] walą i ciągle narzekają i hejta używają.
6
Auschwitz 2017-04-11 14:06
W firmie nie istnieje takie coś jak bhp i wentylacja, ludzie się duszą jak muchy, na hali totalny rozpiżdżaj, o podwyżkach zapomnijcie, ja pracuje 2 lata za 1600zł a mam tytuł technika i maturę..
9
Pracownik 2017-04-11 22:55
Idż do Netboxu.
Ja pójdę do Filtronu!
5
Magister 2017-04-12 23:20
Ludzie z wykształceniem wyższym i tytułem mgr. Za tyle też tam pracują na produkcji ,jeśli cię to pociesza .
5
wasyl 2017-04-13 20:01
firma nie jest w stanie nic zaoferować pracownikom osoby które szukają pracy powinny omijać tą firmę szerokim łukiem, ostatnie miesiące to kompletna kompromitacja firmy kilka osób niepotrzebnie przychodziło do pracy tylko się ośmieszali...panowie nowa hala już stoi teraz już nie będzie na co narzekać zobaczymy na co was stać ...
4
Kita 2017-04-15 20:35
lepiej mieć brzuch od piwa niż garb od roboty.....robaczki heheeeee
8
pracownik 2017-04-22 14:52
Wiemy wiemy przecież zawsze taki byłeś i nie cha cha..... ale jest to przykre i dziwię się że co niektórzy tego nie widzą
13
Dynia 2017-04-23 09:29
Kita duzo czyta ..:)
5
lodziarz 2017-05-11 00:12
Kamery są prawie wszędzie (nawet na nowej hali przed maszynami i pracownikami), a zastanawiam się dlaczego nie ma ich w biurze dyrektora produkcji???
Hmmmm....
Już wiem dlaczego!!!
Bo okazało by się gdzie kto robi "dotrze" - pan o wzroście około 185 cm dawno już dogadza mu.
3
Były pracownik 2017-05-11 11:34
W firmie liczą się układy. Jeśli masz kogoś z rodziny na kierowniczym stanowisku możesz liczyć na dodatkowe premie czy podwyżki, których niby ma nie być w tym roku. Wszyscy sa równi i równiejsi. Nie warto tu przychodzić bo firma nie ma nic do zaoferowania. Ukraińcy sami stąd uciekli to chyba i czymś świadczy. Jest jeden wielki syf na produkcji. Wiecznie niczego nie ma, a wynagrodzenie jest tak atrakcyjne jak na kasie w biedronce. Szkoda zawracać sobie głowę tą firmą. Zdecydowanie nie polecam nikomu.
7
Nadzór 2017-05-15 09:14
Kiedyś było tu fajnie, dzisiaj jedna wielka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracujemy za grosze i wiecznie słyszymy, że musimy się rozwijać. Jest kilka osób które nie wiedzą po co tu są.
Kontrole z PIP nie wiele zmieniły a o bezpieczeństwo nasze nie dba. Pracujemy na hali ( cały czas ją budują) a my już tam pracujemy pomimo, ze nie została oddana do użytku, zimno tu ale to nikogo nie obchodzi. Może jak ktoś to skontroluje i dostaną karę to wtedy będzie lepiej? Kuba oto lektura na wieczór, sprawdź ile możesz zapłacić, ale czy Ciebie to interesuje?
Ustawa z dnia 7.07.1994 r. - Prawo budowlane (Dz. U. z 2013 r. poz. 1409 ze zm.)
5
Atom 2017-05-18 09:53
Dokładnie, tylko układy. Wystarczy spojrzeć na dział druku i Pana Ś. Oj rozwalasz załogę, załatwisz rodzinie a innym obietnice i kłamstwa.. Ludzi między sobą poklociles a teraz unikamy. Hmm może wreszcie Kuba przejrzy na oczy... Ryba zawsze psuje się od głowy.
4
ojtam 2017-05-18 12:10
Masz rację ,na dziale sztanc jest jedno wielkie kolesiostwo ,jak jesteś z rodziny( lub kolegą ) to masz podwyżkę jak należy ,był czas że na jednej maszynie "pracowało" na jednej zmianie trzech niby operatorów i ciekawe że nikomu z dyrekcji to nie przeszkadzało a ty spóźnij z przerwy 20 sekund to afera na cała firmę.Jeżeli chodzi o brygadzistkę to dopiero jest ewenement na tym dziale, zero pojęcia o pracy,po prostu tylko jest i to wszystko-bezproduktywna osoba.Powinni zrobić (to jest moje zdanie) rotację na tych stanowiskach np.z działu druku powinni dać na sztance i odwrotnie o ile mi wiadomo to M.S pracował na sztancach to i by nowe rozwiązania wdrożył .Pozdrawiam. Miłej pracy :)
10
jgfy 2017-05-18 16:49
zgadzam się z Tobą lecz rotacja menadzerów to był by strzał w kolano firmy..Dodam że Romek synusiowi załatwił stawkę większą jak pomocnik z wieloletnim stażem,żenada.
12
Zostaw swoją opinię o Netbox sp.z o.o. - Gostyń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Netbox sp.z o.o.