Asseco Poland S.A.

Rzeszów

Opinie o Asseco Poland S.A.

Nie żartuj z ludzi na L4 2016-03-23 13:24
Nie wiem skąd się wiałeś z tymi pomysłami, ale pracując w Asseco powinieneś wiedzieć, że L4 w Asseco biorą tylko ludzie naprawdę chorzy, często już przewlekle, lub ze stanami podzawałowymi. Ja też powiem, że ludzie się tu boją o pracę, ale to chyba właśnie dla tego, że poświęcili dużo życia i zdrowia dla tej firmy i trudno się im odnaleźć w specyfice nowoczesnego świata usług IT. Ty się z tego śmiejesz? Ale tylko do czasu.
6
asiulek 27 2016-03-23 13:44
Po ta agresja? Firma moim zdaniem dba o pracowników: wynagrodzenia i socjal. Dają fajne szkolenia i można się wiele nauczyć:). I co ważne są mocni w branży kupili właśnie jakiś Invo matrix. A tylko silny przejmuje konkurencję. Dla mnie nowoczesny świat IT jest tutaj np. nowe projekty w administracji publicznej czy w bankach. Mój chłopak jest tam handlowecem i osobiscie go chwalą
1
jj 2016-03-23 15:23
Stanami przedzawałowymi :) dobre ;)
Tomek 2016-03-24 23:18
W tym właśnie chyba problem. Zamiast kupować podupadający Infovide Matrix dla kompetencji i kontraktów, Asseco powinno dać podwyżki i lepiej zmotywować swoich pracowników.
Motywacja zwolnieniami działa destruktywnie, bo pracownicy zaczynają rozmawiać z innymi pracodawcami i uczyć się tego, czego oni wymagają, a nie projekty w Asseco.
Moi koledzy uczą się, a jak się nauczą, to znikają z firmy na dobre, bo wiedzą, że nie ma tu dla nich przyszłości.

@jj
Parę osób zaliczyło zawały w Asseco i wiem, że inni też byli długo na L4 po jakiś projektach, właśnie ze względu na stany przedzawałowe.
5
jwjjw 2016-03-25 13:17
w mojej ocenie praca 1 sza albo jak nie ma nic innego. A jak ktoś pracował w zagranicznej firmie IT może być w szoku albo z uwagi na kasę i nadgodziny charytatywne, jeśli kasę dostał dobrą to z uwagi na to, że długo nie popracuje albo go zjedzą "koledzy" co podwyżkę ostatnio dostali 7 lat t temu. Ale jak o firma giełdowa nie ma się co dziwić, że jak przetarg poleci albo projekt się skończy to wyrzuca ludzi.
1
Żak 2016-03-28 14:13
Patrzę na to(usunięte przez administratora) Programiści to tylko 35% złogi, czyli osoby wypracowujące faktyczną wartość stanowią tylko 1/3 załogi. Powiedzmy że analityków jest 4 razy mniej, więc 9%, administratorów po tyle samo, czyli mamy 35+9+9+9 czyli ledwie 62% - brakuje 38% więc bardzo dużo. Znając patologię polskich super korporacji zakładam, że te 38% to pion zarządzający, który pożera 80% wypłat i premii.
Patrząc na komentarze o kiepskich zarobkach i braku podwyżek i premii, pewnie niewiele się mylę. Zresztą podobnie słyszałem od znajomych póki tam pracowali.

W mojej firmie programiści są najważniejsi - niektóry robią za DevOps i adminów, albo analityków, bądź zarządzają zespołem, ale nie jest to ich trwałe zajęcie, bo zawsze są i chcą być programistami, bo to stanowi wartość i dlatego zarabiamy tu po 20 i 30 tys. miesięcznie.
7
0o9i 2016-03-29 19:42
To prędzej Asseco zaszkodziło i dużo więcej niż paru osobom, które pewnie się tu produkują. Mnie wywalono i to bez podstaw i bez odprawy, ale zrządeniem lodu sporo osób rzuciło papierami gdy się zaczęły przeżedzać zespoły, bo nie dawali rady i mi dano tak zwaną drugą szansę więc jestem w Asseco. Teraz żałuję, bo miałbym to za sobą i pewnie już bym pracował w normalniejszej firmie.
6
kliyn 2016-03-29 20:22
@fon: a można wiedzieć, w którym pionie i mieście na kasę nie narzekają? Asseco samo sobie szkodzi zwalniając co chwilę osoby. Przykładowo, w zeszłym roku pion telekomunikacji został odchudzony o około 30%.
5
będę nadal kablował na kolegów i co PAN mi zrobi? 2016-03-31 00:01
Ja się wiesz z kim trzymać i zaczynasz już jako swojak i jesteś na dobrym wysokim stołku to lata za dobrą kasę przepracujesz, z 2 strony na każdym niższym stanowisku możesz polecieć z dnia na dzień (kwestia tylko w jakim trybie odejdziesz stamtąd czy dyscyplinara czy porozumienie czy ci umowy nie przedłużą) a na nic umowa na czas nieokreślony. Musi być ostro, to nie jest zagraniczne korpo gdzie sie na video callach herbatke popija z uśmiechniętymi anglikami czy jankesami dyskutujac o każdym szczególe projektu bez presji zaczynajac od how are you i konczac na have a good day... ps. rynek w pracy w Rzeszowie jest tak zaj... pod kątem ofert i zarobków, że dziwię się, że każdy ora ile się da, jak my tu dajemy rade mieszkania kupować za prawie 5k/m2 i więcej przy "kosmicznych zarobkach":)) i "mnogości wypasionych korporacji", gdzie zagraniczny manago obsypie benefitami i da extra stanowisko bez koneksji:) relokacja: Wawa czy Wrocław to jak lot na Marsa:)
4
dfff 2016-07-19 00:36
zgdadza sie, praktycznie wszyscy pracownicy ivmx zostali zwolnieni, m.in. dlatego ze byli drozsi, albo ze nie ma wolnych vacatów. nie wiem czy im wyszło wykończenie konkurencji bo przez te zwolnienia powstało nagle kilka mniejszych firemek :)
6
Dahlia 2016-09-11 18:58
Prawda, a inni widząc to co się dzieje, uciekli w popłochu z Asseco, zabierając często Infovidowe projekty ze sobą do innych firm. Asseco straciło na takim cwaniactwie podwójnie, bo i kompetencje uciekły i klienci.
5
wonder 2016-09-28 00:37
czy przypadkiem polski majkrosoft nie zrobił z IVMX tego co jego idol zrobił z Nokią?
w tamtym przypadku zakończyło sie to klapą, a jak będzie w przypadku Asseco?
2
Paweł 2016-09-29 17:13
hej , czy znacie szefa działu Controlingu ?
Marek 2016-09-29 19:27
Tak
kamilla 2016-11-01 22:41
a co Ci da ta odpowiedź ?? idąc do jakichkolwiek finansów w tej firmie (poza paroma stanowiskami w Wawe) nastaw się na mega zasuw, fajne programy do mierzenia efektów pracy:), niekonczące się ciśnienie na optymalizacje plus ostre jazdy jak zdecydujesz się zwrócić kulturalnie uwagę komuś wyżej np. niezatwierdzony koszt oraz nadgodziny których nigdy możesz nie odebrać bo ich ewidencyjnie nie bedzie :P -). Moja kumpela parę lat tam spędziła, rozstano się z nią z niespodziewanie - czy była za droga czy podpadła komuś czy może potrzebny był etat dla swojaka tego się nigdy nie dowiedziała
13
BigM 2016-11-04 13:23
A potem sie dziwią kobiety ze facet mówi :
taka głupia to zerżnąć i zabić.

Brawo Ty!
paula 2017-01-17 08:55
Hej!

Powiedzcie jak wygląda aktualnie praca w Finansach w Asseco? jak atmosfera?

Płacą regularnie za nadgodziny? i jak ze stabilzacją Bo opinie raczej bardzo średnie na tym forum są pozdrawiam


PoczątkującyTester 2017-01-17 14:46
Hej, czy ktoś wie i mógłby coś powiedzieć jak wygląda rekrutacja na wakacyjny staż testerki? Czego należy się spodziewać? Jakieś informacje, porady? Chciałbym spróbować i przez te kilka miesięcy przygotować się do rozmowy, także za wszystko będę bardzo wdzięczny!
Pozdrawiam.
2
Evitka 2017-02-17 19:34
MPK-jesteście świetni.Proponuję Wam coś nowego-promocję w wersji audio.Istnieją płyty mini CD.Są małe i można na nie wszystko nagrywać..Nagrywajcie tam np.cennik,rozkład jazdy czy porady dla pasażerów.Następnie jak tylko zobaczycie jakiś samochód na drodze to wysiądżcie z autobusu,zatrzymajcie kierowcę tego samochodu i jeśli widzicie psażera na tylnym siedzeniu to jemu dajcie prosząc o otworzenie okna.Jeśli jednak nie ma pasażera na tylnym siedzeniu po prostu dajcie kierowcy i już.Ponadto mam do Was pytania.
1Czy przypadkiem nie posiadacie autobusów Autosan Sancity?Jeśli nie te to jakie?
2 Jeślui te to czy są w nich radia ?
Proszę o błyskawiczną odpowiedż dopwolnego kierowcvę.Pozdrawiam.
zwolniony 2017-02-28 23:33
No i mam pozamiatane. Weź tu teraz pracy szukaj z dnia na dzień, jak ci mówią ostatniego, że umowy nie przedłużają, bo się projekt kończy. Obiecywali przedłużenie, podwyżkę, stanowisko wyższe.
8
hanna 2017-03-02 10:19
niekoniecznie koniec projektu - poprostu może PM poniosło starsznie...... z budżetem i będą stażystami robić., a jak PM okopany i dyrekcje zna to choćby wtopił miliony nikt go nie ruszy.kozła znajda niżej...byli i tacy co mieli na czas nieokreślony hakowali po 12 h bez naliczonych nadgodzin i po x latach nagle z dnia na dzień przepadli...tam jest jak rollercoaster nigdy nie wiesz co sie wydarzy danego dnia = robisz co 2 tyg az nagle ci mowia ze nie jednak to nie bylo potrzebne .... kazda kolejna praca raczej bedzie mniej stresujaca chyba ze do sluzby wieziennej pojdziesz :) ps. nie zdzwi sie jak wkrotce zobaczysz tez ogloszenie na twoje stanowisko :)
10
byłem, widziałem, wyleciałem 2017-03-04 23:13
Ha Ha Ha! Brutalna prawda, tak frywolnie ujęta!
Po x-latach ciężkiej dla Asseco pracy zwolniono mnie z winy pracownika, mimo iż ciągnąłem kilka projektów praktycznie w pojedynkę. Za parę miesięcy zaczęli szukać na to stanowisko i chyba dalej szukają. Tylko jaki to ma cel? Kogoś tańszego i z kompetencjami na pewno nie znajdą, a samo przeszkolenie nowego, do tego, co ja potrafiłem w projektach klientów Asseco, zajmie im rok, albo dwa. Ja pracę mam już lepszą, zarabiam o 45% więcej i do Asseco nie wrócę. Asseco strzeliło sobie w stopę, aby zaoszczędzić na paru miesiącach przestoju w projektach.
Faktycznie PMy potrafią w Asseco każdy projekt zamienić w piekło. Najbardziej mi się podoba, jak bez konsultacji z liderem projektu (ze mną) obiecywali klientowi, robili wyceny i harmonogramy, a potem powiadamiali mnie o tym z opóźnieniem, że w sumie już od 2 tygodni powinienem to robić, bo się koniec wydania zbliża, mimo iż nawet do analizy nie przekazali zadań, a część rzeczy nie dało się zrobić w moich systemach, bez zmian w innych. Siedzenie po nocach i weekendy po 18 godzin dziennie.
6
fruuuu 2017-03-04 23:26
to samo było u mnie, ale ja miałem jeden duży proj., a za nadgodz. kasy mi nie oddali
6
kat 2017-03-13 09:19
firma w której pracuje się bardzo ciężko ......
8
money.pl 2017-03-24 00:03
Najwięcej zarabiają informatycy w Asseco Poland - największym polskim producencie oprogramowania dla firm. Przeciętny zatrudniony zarabia tam 12,7 tys. zł brutto miesięcznie
2
Bakier.pl 2017-03-24 07:35
Zgadza się. Duży udział maja tu wynagrodzenia wysoko wykwalifikowanej kadry zarządzającej, zarowno dyrektorów jak i kierowników. A także pracowników centrum R&D w Warszawie (dawne IVMX).
Znawca tematu 2017-03-24 17:03
Nawet uwzględniając kadrę zarządzającą i pracowników w Warszawie ze statystyki przy około 20 000 pracowników Asseco i średniej 12tys w całej firmie, wśród szeregowych pracowników w Rzeszowie nie płaca nie może być niższa jak 7-8tys brutto. Więc nie wiem skąd te narzekania i marudzenia, to chyba zamierzone działanie żeby nikt inny nie chciał robić konkurencji i tu przyjść do pracy.
1
Udziałowiec 2017-03-24 17:34
Ciekawe, ze raport roczny za 2015 pokazuje liczne pracowników w Asseco na poziomie 2851, a w 2014 na poziomie 3062. Liczba 20000 to PR, takie zatrudnienie maja chyba wszystkie spółki, w których Asseco ma udziały. Nijak się to nie ma do zatrudnienia Asseco Poland.
1
Adaś 2017-03-24 19:00
Ale ta średnia zarobków jest przy uwzględnieniu zatrudnienia w wysokości 20000 więc w samym asseco proporcjonalnie moze byc taka sama albo i wieksz
Marek 2017-03-24 19:27
To popatrz sobie na raport za 2015 i wielkosc swiadzczen dla pracownikow. Wychodzi brutto grubo ponizej 10 k. A trzeba doliczyc zarzad z poborami na pozimie 3 milionow i premiami do 6 milionow.... Z reszta kasa jest wazna, ale to nie wszystko. Tam po prostu nie ma ciekawych projektow.
3
pracownik 2017-04-10 00:11
Te zarobki w Asseco to bajka. Ja zarabiam 4000. Nie polecam tego pracodawcy. Ja się będę z nim niedługo żegnał.
6
Evitka 2017-04-13 21:06
Jestescie świetni,ale musicie się bardziej promować.Polecam płyty mini CD.Pozdrawiam.
1
Kandydatka 2017-04-18 19:38
Witam, czekam na rozmowę z kierownikiem, czy ktoś mógłby powiedzieć jak wygląda taka rozmowa podczas rekrutacji na staż?
2
Joanna 2017-05-08 09:42
Jest ok.
1
pracownik 2017-05-26 18:03
Nie polecam tego pracodawcy. Mało płacą, a zwłaszcza w dzisiejszych czasach gdy całe IT idzie do góry. Ja z taką samą pensją od 2013r (12 lat pracy). Chyba nadchodzi pora na szukanie innego pracodawcy.
2
pracownik 2017-06-08 14:49
Na umowie o pracę jest jak na kontrakcie, bo nigdy nie wiesz jak długo popracujesz dla naszej największej firmy IT. Czy to ma być ta stabilność? Do tego rzucają ludzi wszędzie, a nawet zagranicę. Zysk z tego mały dla pracownika, ale jak się nie zgodzisz 5 dni tygodniowo być np. w Wawie, to do widzenia z miejsca.
4
Mateusz 2017-07-11 09:02
załóż firmę zatrudnij pracowników i płac im wiecej - proste
kak 2017-07-13 11:03
jak sie pracuje w dziale logistyki w rzeszowie?
1
Mike 2017-07-13 20:43
Mateusz 2017-07-11 09:02
a ty sie koleś nie wymądrzaj bo takie argumenty to w stylu Bronka Komoruskiego: weź kredyt, zmień pracę. Jak byś miał jakieś pojęcie to zarobki w tej chwili w Polsce a tym bardziej wśród fachowców IT są jedne z najmniejszych na świecie, lepiej się już płaci w Chinach, nawet nas Rumunia przegania, pozostały tylko zacofane kraje spoza UE typu Ukraina gdzie płacą gorzej. W dodatku firmy ciągną z funduszy UE czyli też z naszych kieszeni ciężkie pieniądze i chciałyby zarabiać miliony a pracownicy najlepiej jakby harowali za darmo pod lufami karabinów. Zmierzamy do modelu Burkina Faso a nie cywilizowanych krajów.
1
Julita 2017-07-20 19:03
@Mike, jeżeli mówisz o zarobkach w IT to stawki w firmach są porównywalne w Polsce, jeżeli chodzi o kraje UE to tam panują zupełnie inne zasady i inne prawo. Nie możemy porównywać się z innymi krajami i chcieć zarabiać jak np . w Niemczech, bo żyjemy w Polsce. Działy IT moim zdaniem nie są wcale nisko płatne, dużo zależy od kwalifikacji pracowników i doświadczenia.
Tomasz 2017-07-26 12:36
Witam, bardzo proszę o szczerą opinie. Zastanawiam się nad zmianą pracy. Pracuje 5 lat w księgowości, ale mam zamiar coś zmienić w swoim życiu, ponieważ zarobki słabe i szanse na rozwój żadne. Zastanawiam się nad ofertą pracy w Asseco w Rzeszowie na stanowisko Spec. ds. podatków lub młodszy spec. ds. podatków. Jakiego wynagrodzenia można się spodziewać na sam początek. Jaka jest atmosfera w dziale finansowym itp. ? Po opiniach widzę, że szału nie ma, ale czekam na jakieś informacje z Waszej strony. Bardzo dziękuję.
1
Bożennnka 2017-07-27 16:45
Myślę że to kwestia indywidualna, dlatego trzeba samemu wysłać CV i iść porozmawiać... Byłam na rozmowie jakiś czas temu, dostałam się. Na razie pracuję krótko i trudno się wypowiadać ale jestem zadowolona. Pierwszy raz brałam udział w tak profesjonalnej rekrutacji. Odpowiedzieli na wszystkie moje pytania. Opowiadali o szkoleniach i rozwoju. Ja polecam! Nie przekonasz się dopóki nie spróbujesz...
2
Tomasz 2017-07-28 09:58
Dziękuję Bożenko za odpowiedź.
1
Jarekdwr7 2017-08-02 09:16
Pracy jest bardzo dużo ale doświadczeń też masa. Zamknięcia, jak w każdej firmie ciężkie, tyle że w Asseco można zdobyć naprawdę gigantyczne doświadczenie. Są plusy i minusy ale dla ambitnych miejsce idealne
1
Lucyna 2017-08-03 13:39
Podpinam się pod pytanie @Tomasza a jak z wynagrodzeniem na sam początek, jakich kwot się można spodziewać na wyżej wymienionych stanowiskach?
1
Machiavelli 2017-08-07 15:31
Ile można się spodziewać na stanowisku Project Managera w pionie medycznym?
1
kora 2017-08-09 14:33
nikt ci tego nie powie bo PM nie równy PM a projekt projektowi. a pion pionowi. jakakolwiek odpowiedź w temacie będzie niemiarodajna. Zresztą nie jest powiedziane, że nowy dostanie choć zbliżona kwotę +/- do aktualnie pracującego PM:)
Lucyna 2017-08-10 11:52
No dobrze, ale jakiś przedział chyba ktoś mógłby podać? Ciężko napisać między tyle..., a tyle ... możesz się spodziewać na sam początek na stanowisku młodszy spec. ds. podatków. Nie wierzę w to, że nikt tutaj nie ma wiedzy na temat zarobków na konkretnym stanowisku. Ja rozumiem, że konkretną kwotę ciężko podać, ale przybliżone sumy naprawdę tak trudno określić? Takie pisanie, że pion pionowi nie równy itp. to rzecz oczywista tak jak pracy pracy nie jest równa, ale jakieś tendencje w stosunku do wynagrodzenia są określone i wydaje mi się, że są tutaj osoby, które mają wiedzę na temat wynagrodzenia dla "świeżaków" na danym stanowisku. Są to informacje bardzo ważne, bo zmiana pracy często wiąże się ze zmianą miejsca zamieszkania lub dojazdami, a jak wiadomo to są dodatkowe koszty, które powstają. Więc jakieś wskazówki odnośnie wynagrodzenia są bardzo ważne w kontekście podjęcia decyzji.
johny 2017-08-11 09:17
no właśnie ciężko podać przedziały. Popieram korę. wynagrodzenie różni się w zależności od pionu, doświdczenia i po prostu tego co wiesz. Im więcej wiesz, tym większa pensja - proste. jesli nie wiesz czy oferta jest atrakcyjna pod kątem kasy na pewno dowiesz się na rekrutacji. Oni pytają o Twoje oczekiwania. jeśli powiesz za dużo to Cię najwyżej sprowadzą na ziemię. w momencie wysłania cv przecież nikt się jeszcze nie przeprowadza. myślę, że w żadnej z dużych firm, gdzie biznesy są różne, nikt nie poda Ci ogólnych widełek bo to zależy. ja się zawsze dowiaduję na rekrutacji o jakiej $ jest mowa
kora 2017-08-12 20:40
Obawiam się, że w Asseco jest poufność wynagrodzeń i jak wszędzie poza jakimś osobami z payroll i finansów oraz managementem nikt pojęcia może nie mieć o jakie kwoty chodzi.
A sami zainteresowani z działu też chyba nie chcą innych informować ile zarabiają. Jak któryś jest idiotą może poda pion i dział i ile ma na pasku, ale może się to skonczyć żle bo PM to nie szara masa adminów i programistów tylko jest ich "nieco mniej" .
Zostaw swoją opinię o Asseco Poland S.A. - Rzeszów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Asseco Poland S.A.