logo Asseco Poland S.A.

Asseco Poland S.A.

Rzeszów

Opinie o Asseco Poland S.A.

ABC 2016-01-08 11:47
Miałem w zespole dwóch podopiecznych. Jeden to był kontraktowiec, drugi etatowiec. Etatowiec zarabiał coś koło 5000 zł, a kontraktowiec około 12000 zł. Obaj byli specjalistami tej samej klasy. Były zwolnienie grupowe i zwolnili etatowca nie pytając mnie nawet o zdanie! Pytałem dlaczego i powiedziano mi, że wykorzystano czas zwolnień grupowych, aby pozwalniać trochę etatowców, a kontraktowca zostawili, bo łatwiej go zwolnić i jego obecność nie wpływa na notowania na giełdzie. To jest dopiero absurdalne!
Pozdrowienia dla obecnych i byłych pracowników Asseco.
12
łksIT 2016-01-10 22:24
mam nadzieję, że nie wysłałeś/aś CV biorąc pod uwagę ortografię, chyba, że zamierzasz pracować tylko w niemieckim i znasz ten język perfekt
2
opki 2016-01-11 01:26
Słaba firma i słabe zarobki. Koledzy odchodzą, lub są zwalniani, ale mało kto o tym mówi, czy to z własnej woli.
10
Marcin 2016-01-13 00:42
Pracownicy są wywalani z Asseco. Sam znam przynajmniej z dwa tuziny zwolnionych, kilku w trybie dyscyplinarnym, aby nie trzeba było wypłacać im odprawy.
8
klRA 2016-01-18 20:42
Ostanio widziałam, że szukali kogoś do kontrolingu? Wie ktoś coś? Czy dobrze płacą i jak z nadgodzinami (bo w finansach nie ma zmiłuj)??
1
nigdy A 2016-01-26 22:41
Uciekłem po latach z bankowego z Asseco i nikomu nie polecam. Bezwzględny wykorzystanie słabego rynku pracy w Rzeszowie, zarobki dno, a do tego zamordyzm i wyzysk ludzi z kredytami, którzy nie mają wyjścia.
6
Okoniewski 2016-01-26 22:48
To podobnie jak w stolicy, z tą różnicą, że u nas z Asseco zwalniali, ale pewnie zarobki zupełnie inne były.
To teraz znów zatrudniają?
5
poszukujący 2016-01-26 23:18
jeżeli działają tu pracownicy to proszę o info czy warto aplikować do adminu?
1
Nowy 2016-03-06 05:52
Jako admin na pewno nie warto. Będziesz siedział na dyżurach okrągłą dobę, tak jak ja i wszyscy w naszym dziale adminów.
3
omega 2016-03-08 18:09
W Krakowie i Gdyni też nie jest ciekawie. Jest tu dużo ciężej niż w innych firmach. Koledzy odchodzą z Asseco, wiec mamy porównanie na bieżąco. Rzeszów to faktycznie centrum wyzysku.
5
lurpak 2016-03-15 08:49
A co tam w Asseco mówi się o przejęciu Infovide-Matrix ? bo podobno to przejęcie miało na celu tylko wykończenie konkurencji i ivmx zostało zaorane całkowicie.
4
grzybek 2016-03-17 13:58
Trzeba by pytać ludzi z IV-MX, czy ich zaorali. Oraniem tu nikt się nie chwali. Myśmy bardziej się bali, że nas zaczną orać, bo w IV-MX pracowali ponoć dużo lepsi specjaliści. Może są po prostu lepiej opłacani od nas, dlatego nas ciągle trzymają.
3
zaq 2016-03-21 08:17
O tym krążą w Asseco baśnie, że w Asseco podwyżki ponoć kiedyś były, ale obdarowanie szczęśliwcy muszą chyba pracować w innych oddziałach, bo żadnego tu nie spotkałem.
Mieliśmy natomiast parokrotnie akcje wręcz odwrotne, czyli obniżka pensji o 20 parę procent, albo wywalenie w trybie natychmiastowym.
4
kazik23 2016-03-21 13:10
Ja jako developer mam więcej niż Gdansku miałem w #$$$$$. Da się? I to w Rzeszowie. A pracuję tu 3 lata. Jak ktoś się obija i jest nieefektywny to mu się podwyżka nie należy. Najlepsze są te systemy kontroli czasu pracy - nierobów eliminują. i socjal ok:)
1
Kieł 2016-03-21 16:05
Wydaje mi się, że opowiadacie o jakiejś innej firmie, bo w Asseco podwyżek od wielu lat nie ma, a zarobki i atmosfera są podłe. Jak idzie się od juniora, to przy awansie po 2 lub 3 latach można coś wywalczyć, a potem znów długo nic.
Zaq ma rację.
5
zaq 2016-03-21 17:54
Tak jak napisałem. Podwyżek nie ma. Jak są to obniżki pensji o ponad 20% albo do widzenia.
6
fridko 2016-03-21 20:19
A może się za robotę trzeba wziąć? Sorry ja mam płatne nadgodziny, jaki czas temu pogonili dwóch moich kumpli (jeden pracował 7 lat drugi 9 - buja się frajer teraz na rekrutacjach:) . Ale jak sie łazi na L4 jak finiszujemy projekt tak się to kończy. I podwyżkę też dostałem....I się nie boję jakiegoś pana od optymalizacji kosztów i tabelek, co mi powie, że koszty w dziale za wysokie i papaa. A szkolenia same pootrzebne i jakoś lojalki mnie omijają hhehhehhe
Nie żartuj z ludzi na L4 2016-03-23 13:24
Nie wiem skąd się wiałeś z tymi pomysłami, ale pracując w Asseco powinieneś wiedzieć, że L4 w Asseco biorą tylko ludzie naprawdę chorzy, często już przewlekle, lub ze stanami podzawałowymi. Ja też powiem, że ludzie się tu boją o pracę, ale to chyba właśnie dla tego, że poświęcili dużo życia i zdrowia dla tej firmy i trudno się im odnaleźć w specyfice nowoczesnego świata usług IT. Ty się z tego śmiejesz? Ale tylko do czasu.
5
asiulek 27 2016-03-23 13:44
Po ta agresja? Firma moim zdaniem dba o pracowników: wynagrodzenia i socjal. Dają fajne szkolenia i można się wiele nauczyć:). I co ważne są mocni w branży kupili właśnie jakiś Invo matrix. A tylko silny przejmuje konkurencję. Dla mnie nowoczesny świat IT jest tutaj np. nowe projekty w administracji publicznej czy w bankach. Mój chłopak jest tam handlowecem i osobiscie go chwalą
1
jj 2016-03-23 15:23
Stanami przedzawałowymi :) dobre ;)
Tomek 2016-03-24 23:18
W tym właśnie chyba problem. Zamiast kupować podupadający Infovide Matrix dla kompetencji i kontraktów, Asseco powinno dać podwyżki i lepiej zmotywować swoich pracowników.
Motywacja zwolnieniami działa destruktywnie, bo pracownicy zaczynają rozmawiać z innymi pracodawcami i uczyć się tego, czego oni wymagają, a nie projekty w Asseco.
Moi koledzy uczą się, a jak się nauczą, to znikają z firmy na dobre, bo wiedzą, że nie ma tu dla nich przyszłości.

@jj
Parę osób zaliczyło zawały w Asseco i wiem, że inni też byli długo na L4 po jakiś projektach, właśnie ze względu na stany przedzawałowe.
4
jwjjw 2016-03-25 13:17
w mojej ocenie praca 1 sza albo jak nie ma nic innego. A jak ktoś pracował w zagranicznej firmie IT może być w szoku albo z uwagi na kasę i nadgodziny charytatywne, jeśli kasę dostał dobrą to z uwagi na to, że długo nie popracuje albo go zjedzą "koledzy" co podwyżkę ostatnio dostali 7 lat t temu. Ale jak o firma giełdowa nie ma się co dziwić, że jak przetarg poleci albo projekt się skończy to wyrzuca ludzi.
1
Żak 2016-03-28 14:13
Patrzę na to(usunięte przez administratora) Programiści to tylko 35% złogi, czyli osoby wypracowujące faktyczną wartość stanowią tylko 1/3 załogi. Powiedzmy że analityków jest 4 razy mniej, więc 9%, administratorów po tyle samo, czyli mamy 35+9+9+9 czyli ledwie 62% - brakuje 38% więc bardzo dużo. Znając patologię polskich super korporacji zakładam, że te 38% to pion zarządzający, który pożera 80% wypłat i premii.
Patrząc na komentarze o kiepskich zarobkach i braku podwyżek i premii, pewnie niewiele się mylę. Zresztą podobnie słyszałem od znajomych póki tam pracowali.

W mojej firmie programiści są najważniejsi - niektóry robią za DevOps i adminów, albo analityków, bądź zarządzają zespołem, ale nie jest to ich trwałe zajęcie, bo zawsze są i chcą być programistami, bo to stanowi wartość i dlatego zarabiamy tu po 20 i 30 tys. miesięcznie.
6
0o9i 2016-03-29 19:42
To prędzej Asseco zaszkodziło i dużo więcej niż paru osobom, które pewnie się tu produkują. Mnie wywalono i to bez podstaw i bez odprawy, ale zrządeniem lodu sporo osób rzuciło papierami gdy się zaczęły przeżedzać zespoły, bo nie dawali rady i mi dano tak zwaną drugą szansę więc jestem w Asseco. Teraz żałuję, bo miałbym to za sobą i pewnie już bym pracował w normalniejszej firmie.
5
kliyn 2016-03-29 20:22
@fon: a można wiedzieć, w którym pionie i mieście na kasę nie narzekają? Asseco samo sobie szkodzi zwalniając co chwilę osoby. Przykładowo, w zeszłym roku pion telekomunikacji został odchudzony o około 30%.
4
będę nadal kablował na kolegów i co PAN mi zrobi? 2016-03-31 00:01
Ja się wiesz z kim trzymać i zaczynasz już jako swojak i jesteś na dobrym wysokim stołku to lata za dobrą kasę przepracujesz, z 2 strony na każdym niższym stanowisku możesz polecieć z dnia na dzień (kwestia tylko w jakim trybie odejdziesz stamtąd czy dyscyplinara czy porozumienie czy ci umowy nie przedłużą) a na nic umowa na czas nieokreślony. Musi być ostro, to nie jest zagraniczne korpo gdzie sie na video callach herbatke popija z uśmiechniętymi anglikami czy jankesami dyskutujac o każdym szczególe projektu bez presji zaczynajac od how are you i konczac na have a good day... ps. rynek w pracy w Rzeszowie jest tak zaj... pod kątem ofert i zarobków, że dziwię się, że każdy ora ile się da, jak my tu dajemy rade mieszkania kupować za prawie 5k/m2 i więcej przy "kosmicznych zarobkach":)) i "mnogości wypasionych korporacji", gdzie zagraniczny manago obsypie benefitami i da extra stanowisko bez koneksji:) relokacja: Wawa czy Wrocław to jak lot na Marsa:)
3
dfff 2016-07-19 00:36
zgdadza sie, praktycznie wszyscy pracownicy ivmx zostali zwolnieni, m.in. dlatego ze byli drozsi, albo ze nie ma wolnych vacatów. nie wiem czy im wyszło wykończenie konkurencji bo przez te zwolnienia powstało nagle kilka mniejszych firemek :)
5
Dahlia 2016-09-11 18:58
Prawda, a inni widząc to co się dzieje, uciekli w popłochu z Asseco, zabierając często Infovidowe projekty ze sobą do innych firm. Asseco straciło na takim cwaniactwie podwójnie, bo i kompetencje uciekły i klienci.
3
wonder 2016-09-28 00:37
czy przypadkiem polski majkrosoft nie zrobił z IVMX tego co jego idol zrobił z Nokią?
w tamtym przypadku zakończyło sie to klapą, a jak będzie w przypadku Asseco?
2
Paweł 2016-09-29 17:13
hej , czy znacie szefa działu Controlingu ?
Marek 2016-09-29 19:27
Tak
kamilla 2016-11-01 22:41
a co Ci da ta odpowiedź ?? idąc do jakichkolwiek finansów w tej firmie (poza paroma stanowiskami w Wawe) nastaw się na mega zasuw, fajne programy do mierzenia efektów pracy:), niekonczące się ciśnienie na optymalizacje plus ostre jazdy jak zdecydujesz się zwrócić kulturalnie uwagę komuś wyżej np. niezatwierdzony koszt oraz nadgodziny których nigdy możesz nie odebrać bo ich ewidencyjnie nie bedzie :P -). Moja kumpela parę lat tam spędziła, rozstano się z nią z niespodziewanie - czy była za droga czy podpadła komuś czy może potrzebny był etat dla swojaka tego się nigdy nie dowiedziała
12
BigM 2016-11-04 13:23
A potem sie dziwią kobiety ze facet mówi :
taka głupia to zerżnąć i zabić.

Brawo Ty!
paula 2017-01-17 08:55
Hej!

Powiedzcie jak wygląda aktualnie praca w Finansach w Asseco? jak atmosfera?

Płacą regularnie za nadgodziny? i jak ze stabilzacją Bo opinie raczej bardzo średnie na tym forum są pozdrawiam


PoczątkującyTester 2017-01-17 14:46
Hej, czy ktoś wie i mógłby coś powiedzieć jak wygląda rekrutacja na wakacyjny staż testerki? Czego należy się spodziewać? Jakieś informacje, porady? Chciałbym spróbować i przez te kilka miesięcy przygotować się do rozmowy, także za wszystko będę bardzo wdzięczny!
Pozdrawiam.
1
Evitka 2017-02-17 19:34
MPK-jesteście świetni.Proponuję Wam coś nowego-promocję w wersji audio.Istnieją płyty mini CD.Są małe i można na nie wszystko nagrywać..Nagrywajcie tam np.cennik,rozkład jazdy czy porady dla pasażerów.Następnie jak tylko zobaczycie jakiś samochód na drodze to wysiądżcie z autobusu,zatrzymajcie kierowcę tego samochodu i jeśli widzicie psażera na tylnym siedzeniu to jemu dajcie prosząc o otworzenie okna.Jeśli jednak nie ma pasażera na tylnym siedzeniu po prostu dajcie kierowcy i już.Ponadto mam do Was pytania.
1Czy przypadkiem nie posiadacie autobusów Autosan Sancity?Jeśli nie te to jakie?
2 Jeślui te to czy są w nich radia ?
Proszę o błyskawiczną odpowiedż dopwolnego kierowcvę.Pozdrawiam.
zwolniony 2017-02-28 23:33
No i mam pozamiatane. Weź tu teraz pracy szukaj z dnia na dzień, jak ci mówią ostatniego, że umowy nie przedłużają, bo się projekt kończy. Obiecywali przedłużenie, podwyżkę, stanowisko wyższe.
5
hanna 2017-03-02 10:19
niekoniecznie koniec projektu - poprostu może PM poniosło starsznie...... z budżetem i będą stażystami robić., a jak PM okopany i dyrekcje zna to choćby wtopił miliony nikt go nie ruszy.kozła znajda niżej...byli i tacy co mieli na czas nieokreślony hakowali po 12 h bez naliczonych nadgodzin i po x latach nagle z dnia na dzień przepadli...tam jest jak rollercoaster nigdy nie wiesz co sie wydarzy danego dnia = robisz co 2 tyg az nagle ci mowia ze nie jednak to nie bylo potrzebne .... kazda kolejna praca raczej bedzie mniej stresujaca chyba ze do sluzby wieziennej pojdziesz :) ps. nie zdzwi sie jak wkrotce zobaczysz tez ogloszenie na twoje stanowisko :)
7
byłem, widziałem, wyleciałem 2017-03-04 23:13
Ha Ha Ha! Brutalna prawda, tak frywolnie ujęta!
Po x-latach ciężkiej dla Asseco pracy zwolniono mnie z winy pracownika, mimo iż ciągnąłem kilka projektów praktycznie w pojedynkę. Za parę miesięcy zaczęli szukać na to stanowisko i chyba dalej szukają. Tylko jaki to ma cel? Kogoś tańszego i z kompetencjami na pewno nie znajdą, a samo przeszkolenie nowego, do tego, co ja potrafiłem w projektach klientów Asseco, zajmie im rok, albo dwa. Ja pracę mam już lepszą, zarabiam o 45% więcej i do Asseco nie wrócę. Asseco strzeliło sobie w stopę, aby zaoszczędzić na paru miesiącach przestoju w projektach.
Faktycznie PMy potrafią w Asseco każdy projekt zamienić w piekło. Najbardziej mi się podoba, jak bez konsultacji z liderem projektu (ze mną) obiecywali klientowi, robili wyceny i harmonogramy, a potem powiadamiali mnie o tym z opóźnieniem, że w sumie już od 2 tygodni powinienem to robić, bo się koniec wydania zbliża, mimo iż nawet do analizy nie przekazali zadań, a część rzeczy nie dało się zrobić w moich systemach, bez zmian w innych. Siedzenie po nocach i weekendy po 18 godzin dziennie.
2
fruuuu 2017-03-04 23:26
to samo było u mnie, ale ja miałem jeden duży proj., a za nadgodz. kasy mi nie oddali
3
kat 2017-03-13 09:19
firma w której pracuje się bardzo ciężko ......
5
money.pl 2017-03-24 00:03
Najwięcej zarabiają informatycy w Asseco Poland - największym polskim producencie oprogramowania dla firm. Przeciętny zatrudniony zarabia tam 12,7 tys. zł brutto miesięcznie
1
Bakier.pl 2017-03-24 07:35
Zgadza się. Duży udział maja tu wynagrodzenia wysoko wykwalifikowanej kadry zarządzającej, zarowno dyrektorów jak i kierowników. A także pracowników centrum R&D w Warszawie (dawne IVMX).
Znawca tematu 2017-03-24 17:03
Nawet uwzględniając kadrę zarządzającą i pracowników w Warszawie ze statystyki przy około 20 000 pracowników Asseco i średniej 12tys w całej firmie, wśród szeregowych pracowników w Rzeszowie nie płaca nie może być niższa jak 7-8tys brutto. Więc nie wiem skąd te narzekania i marudzenia, to chyba zamierzone działanie żeby nikt inny nie chciał robić konkurencji i tu przyjść do pracy.
1
Udziałowiec 2017-03-24 17:34
Ciekawe, ze raport roczny za 2015 pokazuje liczne pracowników w Asseco na poziomie 2851, a w 2014 na poziomie 3062. Liczba 20000 to PR, takie zatrudnienie maja chyba wszystkie spółki, w których Asseco ma udziały. Nijak się to nie ma do zatrudnienia Asseco Poland.
Adaś 2017-03-24 19:00
Ale ta średnia zarobków jest przy uwzględnieniu zatrudnienia w wysokości 20000 więc w samym asseco proporcjonalnie moze byc taka sama albo i wieksz
Marek 2017-03-24 19:27
To popatrz sobie na raport za 2015 i wielkosc swiadzczen dla pracownikow. Wychodzi brutto grubo ponizej 10 k. A trzeba doliczyc zarzad z poborami na pozimie 3 milionow i premiami do 6 milionow.... Z reszta kasa jest wazna, ale to nie wszystko. Tam po prostu nie ma ciekawych projektow.
2
pracownik 2017-04-10 00:11
Te zarobki w Asseco to bajka. Ja zarabiam 4000. Nie polecam tego pracodawcy. Ja się będę z nim niedługo żegnał.
1
Evitka 2017-04-13 21:06
Jestescie świetni,ale musicie się bardziej promować.Polecam płyty mini CD.Pozdrawiam.
1
Kandydatka 2017-04-18 19:38
Witam, czekam na rozmowę z kierownikiem, czy ktoś mógłby powiedzieć jak wygląda taka rozmowa podczas rekrutacji na staż?
1
Zostaw swoją opinię o Asseco Poland S.A. - Rzeszów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Asseco Poland S.A.