brak logo

NZOZ Centrum Medyczne „Beta Med”. Beata Drzazga

Katowice

Opinie o NZOZ Centrum Medyczne „Beta Med”. Beata Drzazga

jolax 2015-06-13 09:41:16
podnoszę temat - czy ktoś może podzielić się opinia o Beta Med? Widziałam, że rekrutują z Portal Medica i stoję przed decyzją aplikowania na stanowisko. Z perspektywy pacjentów słyszałam, że oferują usługi na najwyższym poziomie. a jak to wygląda od strony pracownika? Trochę martwi mnie, że szukają wielu specjalistów - rozwijają się czy wszyscy od nich uciekają? Proszę o poradę
3
adrianna 2015-06-15 10:11:53
Pracuję u nich od jakiegoś czasu w dziale administracji - śmieszne, bo właśnie znalazłam tę pracę przez Portal Medica. Praca nie należy do najłatwiejszych, ale daleka jestem od tego, żeby mówić o wyzysku. Nie będziesz siedziała i piła kawy ani siedziała na Pudelku - ale chyba nie o to chodzi. Z tym, że nie jestem lekarzem i o pracy z tej perspektywy ci nie powiem - a pewnie o to ci chodziło. Może jakiś specjalista znajdzie się i podłączy do dyskusji. Mogę dodać, że są terminowi w wypłatach etc.
4
dando 2015-12-17 09:04:06
Znaczna część Pań na pewno by się obraziła, ale ja lubię pracę szybką, dokładną i w dobrze znającym się zespole. Czy jest to możliwe do realizacji u nich?
lolek 2016-01-13 20:37:06
Pracuje w tej firmie już 8 lat i jestem bardzo zadowolona z pracy. Pracowałam wcześniej na umowę o pracę , obecnie jest to praca dodatkowa umowa zlecenie.
... 2016-01-18 15:32:08
Marna płaca.
Np. Pani rekrutująca jest Specjalistą ds marketingu i HR??????Ciekawe jak można pełnić dwa stanowiska?Hmmmm
Samo to świadczy,że firma oszczędza kasiorkę oraz to,że na ich stronie ciągle wolne stanowiska.Aha slyszałam,że jak ktoś choruje czy kobitka zajdzie w ciąże to już zarząd pozbywa sie pracownika,nie wiem czy to prawda czy nie.Hmmmm
1
były 2016-02-16 18:08:26
Fatalna firma, ciągła rotacja pracowników administracji, bo odchodza traktowani , jak śmieci i służba u Pana.
5
zniesmaczona 2016-03-03 20:19:48
paranoja ciągle te same ogłoszenia,a najgorsze że nawet jej (Pani HR)nie chce napisać maila,że nie dostanę tej pracy!!!!!
aga 2016-03-10 15:49:45
a ja dostałam odpowiedź że mi dziękują za udział w rekrutacji i że wybrali kogoś innego, może warto sprawdzić spam na poczcie...
ha ha 2016-03-24 12:11:17
współczuje tej nowo zatrudnionej naprawdę będzie miała tam ciężko.
elo 2016-04-18 11:58:33
@ha ha a może ta osoba ma mega pozytywne nastawienie i sobie poradzi :) ja tam żałuję, że na rekrutację się nie załapałam.
Tomek 2016-05-17 13:59:26
Mówicie o rekrutacji na jakie stanowisko?:)
Kinga Piguła 2016-05-20 11:05:48
Nie przesadzajcie, jak ktoś nie boi się pracy to będzie pracował nawet w zakładzie pogrzebowym :-) a jak ktoś ciągle marudzi to nie zagrzej miejsca nigdzie. Beta Med to solidna firma z dużymi możliwościami i szansami na rozwój. Właśnie przyjęli mnie do pracy i jestem mega zadowolona
kinga 2016-05-22 09:12:57
a na jakim stanowisku pracowalas, bo ja chcialbym sie dostac na recepcje jezeli jest taka mozliwosc tam tez umowa?
Ami 2016-07-19 13:16:57
Rekrutacja odbywa sie bardzo miło i za to mogę dać 6+ . O umowie o pracy można zapomnieć na start umowa zlecenie na 3 miesiące oczywiście jak ktoś będzie lizać tyłki to może mu się udać z kolei jakie kolwiek uwagi narzekania nawet jeśli masz rację od razu gwarantuje wylotem z pracy. Umowa na czas nieokreślony? Ha zapomnijcie! Potrafia po 3 latach zrobic 2 dni przerwy zeby zaczac od nowa umowy!! I to jest pracodawca roku !!!!!


Jak ktoś aplikuje do kontroli to mówię od razu od opinii wielu osob (nie wierzysz sam sie przekonasz) personel ok kierownik okropny brak wiedzy i wykorzystuje innych wiedze i umiejętności żeby lecieć co 5 min do dyrekcji.



Powodzenia !!!! Rotacja okropna pracujac krótko poznalam mase osob ktore od razu odeszły....
Kinga Piguła 2016-07-22 13:52:33
Ami, ewidentnie Ci się tam nie powiodło i teraz wylewasz żółć na internecie... Fakty są takie, że ci którzy wykazują zainteresowanie pracą, posiadają odpowiednie kwalifikacje i dogadują się z resztą zespołu otrzymują umowy na czas nieokreślony bez problemu, inaczej ludzie nie pracowaliby tam po 10-15 lat... Poza tym przyklejanie łatki kierownikowi działu, kiedy samemu nie jest się w porządku, jest nie na miejscu!
5
WojtekTG 2016-09-14 10:20:01
Witam.
Zauważyłem że poszukują tam informatyka. Jestem z wykształceniem wyższym o specjalizacji sieci komputerowe. Może mi ktoś naświetlić jak to jest z działem IT? Ilu tam jest informatyków, na jakim sprzęcie pracują?
Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o NZOZ Centrum Medyczne „Beta Med”. Beata Drzazga - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NZOZ Centrum Medyczne „Beta Med”. Beata Drzazga