Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o NZOZ Centrum Medyczne „Beta Med”. Beata Drzazga

Pracowałeś w firmie NZOZ Centrum Medyczne „Beta Med”. Beata Drzazga i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
jolax - 2015-06-13 09:41:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
podnoszę temat - czy ktoś może podzielić się opinia o Beta Med? Widziałam, że rekrutują z Portal Medica i stoję przed decyzją aplikowania na stanowisko. Z perspektywy pacjentów słyszałam, że oferują usługi na najwyższym poziomie. a jak to wygląda od strony pracownika? Trochę martwi mnie, że szukają wielu specjalistów - rozwijają się czy wszyscy od nich uciekają? Proszę o poradę
zdjecie uzytkownika
adrianna - 2015-06-15 10:11:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Pracuję u nich od jakiegoś czasu w dziale administracji - śmieszne, bo właśnie znalazłam tę pracę przez Portal Medica. Praca nie należy do najłatwiejszych, ale daleka jestem od tego, żeby mówić o wyzysku. Nie będziesz siedziała i piła kawy ani siedziała na Pudelku - ale chyba nie o to chodzi. Z tym, że nie jestem lekarzem i o pracy z tej perspektywy ci nie powiem - a pewnie o to ci chodziło. Może jakiś specjalista znajdzie się i podłączy do dyskusji. Mogę dodać, że są terminowi w wypłatach etc.
zdjecie uzytkownika
dando - 2015-12-17 09:04:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znaczna część Pań na pewno by się obraziła, ale ja lubię pracę szybką, dokładną i w dobrze znającym się zespole. Czy jest to możliwe do realizacji u nich?
zdjecie uzytkownika
lolek - 2016-01-13 20:37:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w tej firmie już 8 lat i jestem bardzo zadowolona z pracy. Pracowałam wcześniej na umowę o pracę , obecnie jest to praca dodatkowa umowa zlecenie.
zdjecie uzytkownika
... - 2016-01-18 15:32:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Marna płaca.
Np. Pani rekrutująca jest Specjalistą ds marketingu i HR??????Ciekawe jak można pełnić dwa stanowiska?Hmmmm
Samo to świadczy,że firma oszczędza kasiorkę oraz to,że na ich stronie ciągle wolne stanowiska.Aha slyszałam,że jak ktoś choruje czy kobitka zajdzie w ciąże to już zarząd pozbywa sie pracownika,nie wiem czy to prawda czy nie.Hmmmm
zdjecie uzytkownika
były - 2016-02-16 18:08:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Fatalna firma, ciągła rotacja pracowników administracji, bo odchodza traktowani , jak śmieci i służba u Pana.
zdjecie uzytkownika
zniesmaczona - 2016-03-03 20:19:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
paranoja ciągle te same ogłoszenia,a najgorsze że nawet jej (Pani HR)nie chce napisać maila,że nie dostanę tej pracy!!!!!
zdjecie uzytkownika
aga - 2016-03-10 15:49:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja dostałam odpowiedź że mi dziękują za udział w rekrutacji i że wybrali kogoś innego, może warto sprawdzić spam na poczcie...
zdjecie uzytkownika
ha ha - 2016-03-24 12:11:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
współczuje tej nowo zatrudnionej naprawdę będzie miała tam ciężko.
zdjecie uzytkownika
elo - 2016-04-18 11:58:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ha ha a może ta osoba ma mega pozytywne nastawienie i sobie poradzi :) ja tam żałuję, że na rekrutację się nie załapałam.
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2016-05-17 13:59:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mówicie o rekrutacji na jakie stanowisko?:)
zdjecie uzytkownika
Kinga Piguła - 2016-05-20 11:05:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie przesadzajcie, jak ktoś nie boi się pracy to będzie pracował nawet w zakładzie pogrzebowym :-) a jak ktoś ciągle marudzi to nie zagrzej miejsca nigdzie. Beta Med to solidna firma z dużymi możliwościami i szansami na rozwój. Właśnie przyjęli mnie do pracy i jestem mega zadowolona
zdjecie uzytkownika
kinga - 2016-05-22 09:12:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a na jakim stanowisku pracowalas, bo ja chcialbym sie dostac na recepcje jezeli jest taka mozliwosc tam tez umowa?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie NZOZ Centrum Medyczne „Beta Med”. Beata Drzazga!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NZOZ Centrum Medyczne „Beta Med”. Beata Drzazga
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert