PBO-Construction Sp. z o.o. Sp. k.

Ostrów Wielkopolski

Opinie o PBO-Construction Sp. z o.o. Sp. k.

Andrzej 2016-03-24 07:34:16
Pracujemy po 10h dziennie, warunki sa wporządku, wypłata na czas w tym miesiacu odebrałem 1521 Euro Zapraszam do nas :)
Alex 2016-03-26 13:10:59
Witam. Dziekuje za odpowiedz w sobote 2 kwietnia wyjerzdzam do Wurtu wiec w niedziele bede juz na miejscu. Pozdrawiam
1
Gość 2016-03-30 21:53:37
Czy może mi ktoś powiedzieć jak wygląda sama praca elektryka w Worth am Maine i kiedy ewentualny wyjazd ? Bardzo proszę o odpowiedź.
Leszek 2016-03-31 11:08:35
chyba najlepiej zadzwon do biura
armany4774 2016-03-31 12:49:24
a jak praca na weekend i czy jest na zmiany ,co to za robota i w jakiej to miejsowości.
armany4774 2016-04-01 13:37:23
witam ja sam bym się skusił na ta firmą tylko na tym forum tak piszą ze aż strach tam jechać żeby to niebyło robota po 12 godzin za 900euro na przykład
1
Alex 2016-04-01 15:21:01
Witam .Macie tam moze internet na miejscu jakies wifi jest?
2
gosć 2016-04-03 19:41:02
Do Alexa . Wyjechałeś już , bo słyszę,że wyjazdy wstrzymane ?
gosć 2016-04-03 19:42:14
Do Alexa . Wyjechałeś już , bo słyszę,że wyjazdy wstrzymane ?
Ales 2016-04-04 21:07:38
Tak jestem na miejscu
3
gość 2016-04-05 13:35:07
Witaj.Powiedz mi czy elektryka też przyjechał bo mnie mówiono, że jeszcze nie ma odpowiedzi od kierownictwa na miejscu.
Pozdrawiam.
gość 2016-04-05 13:45:27
Do Alesa. Możesz powiedzieć, czy elektrycy też teraz przyjechali, bo mnie mówiono,że kierownik jeszcze się nie zdecydował i sam nie wiem gdzie jest prawda.Pozdrawiam.
Gość 2016-04-05 17:22:49
Wita.
Powiedz mi czy elektrycy też wyjechali i są już na miejscu, bo wmawia mi9 się ,że jeszcze się prowadzi rekrutację. Pozdrawiam.
gosć 2016-04-06 08:54:05
Do Elektrona. Można rozumieć,że praca codziennie ponad 12 godzin. Może wiesz jak wyglądała praca elektryka automatyka, też tyle samo godzin pracował, czy zwrócili Ci pieniądze za badania , na które skierowali i na koniec, czy wynagrodzenie tyle ile trzeba przelali. Pozdrawiam
Elektron 2016-04-06 20:08:31
Nie wypowiadam się.Poczytajcie sobie , ja byłem z kolegą i gorzej chyba nie może być (usunięte przez administratora)
4
Gosc 2016-04-07 14:25:06
Wie ktoś może z przebywających lub już ludzi którzy tam byli co jeśli zerwiesz umowę z nimi?konsekwencje jakieś są? Zastanawiam się wyjechać tylko ciekawe jak na miejscu jest jakbyoszlo coś nie tak to chyba można zmienić sobie pracę?
Gosc 2016-04-07 17:44:36
Wie ktoś może z przebywających lub już ludzi którzy tam byli co jeśli zerwiesz umowę z nimi?konsekwencje jakieś są? Zastanawiam się wyjechać tylko ciekawe jak na miejscu jest jakbyoszlo coś nie tak to chyba można zmienić sobie pracę?
Elektron 2016-04-07 23:19:25
Praca jako elektryk pełen chaos jeśli ogarniesz tematy może się uda ale tam już nie jeden był. Elektrycy różnie pracowali ale głównie 12 i ponad no i weekendy.Co do zwrotow nie zauważyłem za badania , reszta się zgadzała ale tak jak mówię natrzepiesz godzin to zarobisz 1700 a nie to mniej.Praca dla odpornych na stres jest ciężko poważnie.
1
Adam 2016-04-08 10:45:47
Ja nie wiem na którym kontrakcie koledzy przebywaja ale jestem na kontrakcie w miejscowosci Vechta pracujemy po 10h dzienie i spokojnie przy tych godzinach zarabiam 1700netto
2
Alan 2016-04-08 11:41:12
Nic sie nie dzieje jezeli chcesz zrezygnowac to idziesz do kierownika i mowisz ze chcesz rozwiazanie umowy za porozumieniem stron i albo pojdzie ci na reke i powie ok albo bedziesz musiał jeszcze tydzien przepracowac, nikt przeciez na siłe Cie nie bedzie trzymał, bo skoro nie chcesz pracowac to im tez sie to nie opłaca
1
armany4774 2016-04-08 12:07:16
witam mam jechać a rozmowę kwalifikacyjna w środe jako ślusarz czy mógłby ktoś powiedzieć czy wogole warto jechać.
Pagon 2016-04-10 13:06:14
Czyli ile godzin w miesiacu wyrabiasz na 1700 €?ja pracuje po 8 godzin w sumie 9 ale godzinke przerwy mamy bez kosztow kolo kleve mam stawke 10.41 netto i 44.90€ diety dziennej kwatera gratis umowa niemiecka a nie polska za 10 zl/h brutto chyba bez porownania co.
1
armany4774 2016-04-12 13:37:11
Witaj kolego a gdzie to tak masz i z jakiej firmy i co tam robisz.
3
bodek 2016-04-19 10:00:42
Załapalem się do roboty w Vechcie na kamienie, niestety ale jest to praca da silnych(nie muszą być mądrzy) 58 godz tygodniowo przy stawce 7,1 euro na rękę, po miesiącu zrezygnowałem(ból ręki), warunki mieszkaniowe też są dużo poniżej normy, ale jak ktoś lubi ciężko pracować i wypić to tylko do diephausa
1
suarez 2016-05-08 16:57:57
Jak masz 5000 to czego ty szukasz?
przyszły 2016-05-14 09:20:48
Witam, mam w poniedziałek wyjechać na kontrakt do miejscowości Schomberg. Czy może już ktoś jest tam na kontrakcie i może mi powiedzieć jak wygląda tam praca, zarobki, zakwaterowanie. Będę bardzo wdzięczny.
kapo 2016-05-14 15:59:19
w kadrach jasno mi powiedzieli i czego szukasz jak nie wiesz to jak nie spytales sie co i jak chyba to proste
Antti88 2016-05-20 19:00:57
(usunięte przez administratora)
Oburzony 2016-05-21 20:22:52
CZemu usuwasz opinie (usunięte przez administratora) cos sie nie poboda jak 2wie osoby piszą?
mckrzychu 2016-06-11 15:12:48
Siema. I pracujesz już tam, bo też mam wyjazd zaraz i chcę się dowiedzieć
1
inkognito 2016-07-19 19:09:52
hahaha powiedzieli mi 1200 euro na początekpraca przy betonach , nie ma diety, tylko przejazd chyba ich poyebao haha
2
Monter 2016-07-21 18:30:13
czytam te opinie i zaczyna mi się robić szkoda tych co pieją z zachwytu ,że zarobią 1700e za pracę po 12h dziennie i soboty po5h to ile macie na godzinę 6euro? Jaja sobie robicie zero szacunku dla siebie , albo nic nie umiecie a w polsce zarabialiście po 1200pln .Poszukajcie normalnej pracy w normalnej agencji , minimum to jest 9e na godzinę i nadgodziny płatne extra .Ja przy tych godzinach bym miał prawie 4000e ,ale do tego trzeba by fachowcem .pozdrawiam desperatów
2
xxxx 2016-07-24 23:26:00
...zebys mial przy tych godzinach 4000e legalnie opodatkowane itd to bys musial miec stawke 40euro brutto to i tak nie zostaloby ci 4000:)....a w agencji wcale wiecej nie beda mieli moze cos ale zapewne jest to wyrownane dietami ktore ani nie sa opodatkowane ani nie sa wliczane do ubezpieczenia wiec wcale wiecej im nie wychodzi:)
Nie bronie sytemu,fakt 6,00 netto to troche malo bo to jest moze jakies 9,50 -10 brutto...
Jan-Werk 2016-07-24 23:26:52
Zainteresowanych praca na prefabrykacji zapraszam do skladania CV(prefabrykacja- betonowa@o2.pl)
Szczegoly dla zainteresowanych ktorzy napisza na maila
4
Monter 2016-07-27 18:51:53
Co Ty za bzdury piszesz mam 12,8e na godz netto i sobie policz po 35godz płatne nadgodziny +25% a po41+50% i wszystko jest legalnie opodatkowane a tam walą po 65godz tygodniowo więc jak się nie orientujesz o czym piszesz to lepiej w ogóle nie zabieraj głosu
1
xxx 2016-07-28 12:15:14
Czytaj uwaznie-napisalem zebys mial 4000 netto(czy na reke)jak kolwiek to zwal.Nie wazne czy masz 25%za nadgodziny itd,to jesli opodatkowane to bys musial miec kolo 7000 brutto.Tyle w temacie.Sam sie zorientuj kiedy byloby w Twoim wypadku mozliwe zarobienie 4000(byc moze w delegacji kiedy diety nie sa opadatkowane:)Tyle w temacie
robert@ 2016-08-07 09:22:34
a nie pracujesz po 12 iiiii14 godzin??????????????????????????????
alik 2016-08-21 21:46:46
witam ja teraz na dniach mam wyjechac jako spawacz z uprawnieniami dozorowymi niewiem czego moge sie tam spodziewać po ile godzin tam pracujom jakie warunki socjalne i czy płacom diete
michu94 2016-08-26 13:06:05
Po. jakim okresie mozna zjechac na pare dni do Polski ?
marian 2016-09-25 15:52:24
@antek po co w ogóle piszesz na forum takie banały? Szukam pracy w Niemczech porównuje różne warunki @Piotrek piszesz, że warunki tragiczne ale czy miałeś umowę o pracę, czy diety były płacone w terminie i czy firma płaciła za dojazdy? To jest dla osoby, która szuka pracę ważne
2
janusz 2016-11-02 11:56:46
przypominam że polskich pracowników (również delegowanych) pracujących w niemczech obowiązują niemieckie minimalne stawki płacowe !!!! a kiedy słyszę o 6-7 eur/godz na budowie to albo niewiedza albo ''głupi polaczek'' będzie zawsze głupi
1
jerzy67 2016-11-03 19:00:42
Mam jechać do szembergu za 1500 e czy ktoś mże mi powiedzieć bo dużo czsytałem na innym forum że to lipa ?
gość 10 2016-11-04 21:46:32
chłopie lipa tam pracowałem po 15 ,17 godzin dziennie za 340 godzin miałem 1500 euro to kołchoz
gość 10 2016-11-04 21:58:49
chłopie lipa pracujesz po 15 godzin kołchoz szukaj innej pracy warunki mieszkaniowe straszne kierownik do bani
Wielkopolanin 2016-11-06 11:25:42
witam. pracuje jako zbrojarz w bawarii w jednej z najgorszych firm swiata(bez nazw). Fakt robie ok 180 godzin i otrzymuje 1400-1500 E. Soboty bez przymusu.(zwykle wszystkie wolne) Jednak jak dla mnie to za daleko. Jezdze co 2 tg na szybki week i 800km jest co pycic. Mysle nad transferem do PBO. Jestem zbrojarzem(moge rowniez prowadzic). rysunek techniczny, ogolna wiedza konstrukcyjna bez problemu. Niech mi ktos odpowie szczerze, czy dobrze zrobie idac do PBO? No i gdzie maja werk, najblizej siedziby, bo slyszalem ze w Kleblu w Neumarkt- a ten zaklad i opinie o nim akurat znam, wiec nie chcial bym tam trafic.
amemuu 2016-11-14 22:04:19
czyli nie oplaca sie wyjechac jako np zbrojarz co mają w ofercie bo katują pesnsje i wgl jak praktycznie kazde biuro ... a ci co piszą ze a fajnie (usunięte przez administratora)
ajnetMonej 2016-11-14 22:07:50
czyli co lipa z tym zbrojarzem i innymi ofertami ?
gazet 2016-11-17 20:11:00
firma tragedia 300 godzin i 1200euro masakra nie polecam
berytyy 2016-11-20 17:48:19
Proszę napisać coś o Neumarkt jak zarobki ile godzin pracujecie i jak warunki mieszkalne w tych kamienicach? Liczę na szybką odp i bardzo mi na niej zależy..
berytyy 2016-11-20 17:52:48
Jak praca w Neumarkt? Ile godzin , jak warunki mieszkalne? Czy warto jechać? Zależy mi na szybkiej odp :)
Zostaw swoją opinię o PBO-Construction Sp. z o.o. Sp. k. - Ostrów Wielkopolski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PBO-Construction Sp. z o.o. Sp. k.