Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakład Karny

Pracowałeś w firmie Zakład Karny i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
samson - 2012-04-18 11:28:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To co się dzieje w tym zakładzie karnym przechodzi wszelkie granice.Giną rzeczy przysłane przez rodziny skazanym a nawet prośby o pozwolenie na te rzeczy,na dodatek jedzenie jest stare i nieraz nie nadające się do zjedzenia.Wiem to od osoby która tam przebywa i powiedziałami o tym
zdjecie uzytkownika
ja - 2012-05-05 23:47:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Też słyszalam od osoby tam przebywającej o korupcji , złym traktowaniu skazanych i to ma być ta resocjalizacja ?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-22 13:44:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, jestem po studiach (profilaktyki społecznej i resocjalizacji) i chciałabym zapytac, czy jest jakaś szansa, że znajde pracę w zakładzie karnym w koziegłowach? Zatrudniają czesto nowych?
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2013-07-23 10:59:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja jestem tylko po samej resocjalizacji i chciałbym się zatrudnić w zakładzie karnym w Koziegłowach. To mówisz że nie ma szans na pracę tam dla mnie tak? Nawet jak mam wyjątkowe zdolności?
zdjecie uzytkownika
kursant - 2013-09-11 12:49:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zadnych .... próbowałem juz 4 razy- doświadczenie ogromne w resocjalizacji (10 lat pracy , niezliczona ilośc kursów szkoleń itp) egzaminy zawsze przechodziłem na 5 ...... niestety nie mam cioci ani wujka - decyzja zawsze odmowna ----- hitem było kiedys dowiedzieć się ze na to stanowisko dostał sie chłopak zaraz po skończonym AWF .... ciekawe jak on to zrobił :) Niestety w polsce resocjalizacja bedzie mitem dopóki będzie kolesiostwo aaaa tam jest to do potęgi ENTEJ ...
zdjecie uzytkownika
bartek - 2013-09-16 10:13:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
I to polega na tym że tylko dlatego że nie ma się jakieś tam rodziny itp to się tam nie ma szansa na pracę?
zdjecie uzytkownika
aggag2 - 2013-09-16 10:25:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Informacja:

Skazany nie ma zadnych praw,skazany to smiec i odpad spoleczenstwa
Domaganie sie praw to smiech.To nie osrodek wypoczynkowy.Tu sie odbywa kare.!!!! za przestepstwa.
Prawo przestepcy to odbyc kare .[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
bartek - 2013-09-16 12:48:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trochę nie jest w temacie ten post. Bo jakby ktoś nie zauważył to jest tu mowa o pracy tam a nie o skazanych. Ponawiam swoje pytanie
zdjecie uzytkownika
kursant - 2013-09-19 23:28:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odpowiadm raczej żadnych..... jedyne wejscie w SW to PLECY ....o pracy w SW poza strażnikiem bez pleców nikt nie słyszał
zdjecie uzytkownika
bartek - 2013-09-20 14:46:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoda trochę bo chciałem się tam dostać. A do tego miejsca mam najbliżej ale postanowiłem wejść tutaj. A czy to nie powinien być ogłaszany jakiś konkurs na stanowisko?
zdjecie uzytkownika
Borys - 2014-09-19 00:58:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę, że praca w Zakładzie Karnym jest przeznaczona dla ludzi, którzy mają mocne nerwy a jednocześnie potrafią opanować swoje emocje w odpowiednim momencie. Na stanowiska w Zakładzie karnym rekrutacja powinna być prowadzona zdecydowanie bardziej precyzyjnie i szczegółowo, aby posady nie dostał nikt, kto może zagrozić bezpieczeństwu.
zdjecie uzytkownika
ernest - 2014-12-31 21:01:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy żeby dostać się do zakładu karnego do pracy to prócz zaniesienia Cv, przejścia na pewno jakieś rekrutacji wewnętrznej, ale czy prócz tego jest rozmowa z psychiatrą/psychologiem lub trzeba przejsć przez test psychologiczny? bo myślę że bym się odnalazł w tej pracy, tylko zanim się udam z cv to chce byc przygotoeany na to przez co będe musiał przebrnąc
zdjecie uzytkownika
uoay - 2015-02-17 23:13:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy w tym Zakładzie stosuja rekrutacje wewnetrzna czy ogłaszaja sie na dane stanowisko ... i pewnie są etapy do przejscia jakies testy czy co.. jak wogóle przebiega rozmowa kwalifikacyjna o co pytają na pewno sprawdzaja predyspozycje do wykonywanego zawodu a czy sa szanse ze dostaja sie tam ludzie bez znajomosci ...
zdjecie uzytkownika
Kuram - 2015-04-23 14:13:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda jest taka, że praca w zakładzie karnym nie jest prostym zadaniem. Zwykle osoby z takim doświadczeniem mają problemy w życiu prywatnym, także warto się zastanowić czy to ma sens.
zdjecie uzytkownika
misio jogi - 2015-12-10 13:49:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kuram - 2015-04-23 14:13:02]:
co za bzdury piszesz jaka rekrutacja?do pracy biorą silnych psychicznie bo słabostki tam psychicznie nie wytrzymują bo więżnia traktują jak niewolnika parobka do prac ciężkich i nie każą odpocząć tak jak zwykłemu pracownikowi
zdjecie uzytkownika
mero - 2015-12-10 16:52:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też mi sie tak wydaje znaczy na pewno tak jest, przede wszystkim biorą ludzi z odpowiednim wyksztalcenie, jakies testy dosatkowe trzeba przejsc, to nie jest lekka praca
zdjecie uzytkownika
magda - 2016-02-15 22:39:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram ludzi którzy cisną z zk Kozieglowy to co tam się wyprawia to brak słów.poprostu nieodpowiednie osoby na nieodpowiednym stanowisku blokują etaty innym.
zdjecie uzytkownika
piterek - 2016-02-19 20:24:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety @misio jogi, ale tak wyglądają zakłady karne w Polsce. Zazwyczaj pracownicy to mężczyźni, którzy przeszli testy psychologiczne. Nie każdy ma szansę dostać pracę w takim zakładzie.
zdjecie uzytkownika
mer - 2016-04-13 17:26:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zdziwiłem się, że mogę znaleźć takie informacje w Internecie ale jak widać wszystko jest teraz dostępne..to i jak zapytam a może mi odpowiecie czy osoba po wyroku może dostać tutaj pracę? będę wdzięczny za odp
zdjecie uzytkownika
v b - 2016-05-13 18:28:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@piterek powiedziałabym że wiele raczej takiej pracy nie dostanie. Jak wspomniał @miso jogi to musza być osoby naprawde silne psychicznie, inaczej nie da rady
zdjecie uzytkownika
:-) - 2016-05-26 17:30:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czytając to wszystko a mianowicie te komentarze odnośnie dostania się do SW. Że albo trzeba mieć znajomości, lub nie odpowiednie osoby na stanowiskach, odczuwam tu nutkę zazdrości. Więc pisze teraz do osób, które jeśli tak bardzo chcą się dostać do ZK "Proponuję wziąć cegłę i rzucić nią w szybę wystawną najlepiej dobrego markowego sklepu. Jeśli to nie będzie wystarczające aby się dostać do ZK można dodać rowerek po pijaku a potem to już tylko udoskonalać swe czyny i dostaniecie się bez znajomości"

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Zakład Karny !


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Karny

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert