Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakład Karny

Pracowałeś w firmie Zakład Karny i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
samson - 2012-04-18 11:28:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To co się dzieje w tym zakładzie karnym przechodzi wszelkie granice.Giną rzeczy przysłane przez rodziny skazanym a nawet prośby o pozwolenie na te rzeczy,na dodatek jedzenie jest stare i nieraz nie nadające się do zjedzenia.Wiem to od osoby która tam przebywa i powiedziałami o tym
zdjecie uzytkownika
ja - 2012-05-05 23:47:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Też słyszalam od osoby tam przebywającej o korupcji , złym traktowaniu skazanych i to ma być ta resocjalizacja ?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-22 13:44:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, jestem po studiach (profilaktyki społecznej i resocjalizacji) i chciałabym zapytac, czy jest jakaś szansa, że znajde pracę w zakładzie karnym w koziegłowach? Zatrudniają czesto nowych?
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2013-07-23 10:59:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja jestem tylko po samej resocjalizacji i chciałbym się zatrudnić w zakładzie karnym w Koziegłowach. To mówisz że nie ma szans na pracę tam dla mnie tak? Nawet jak mam wyjątkowe zdolności?
zdjecie uzytkownika
kursant - 2013-09-11 12:49:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zadnych .... próbowałem juz 4 razy- doświadczenie ogromne w resocjalizacji (10 lat pracy , niezliczona ilośc kursów szkoleń itp) egzaminy zawsze przechodziłem na 5 ...... niestety nie mam cioci ani wujka - decyzja zawsze odmowna ----- hitem było kiedys dowiedzieć się ze na to stanowisko dostał sie chłopak zaraz po skończonym AWF .... ciekawe jak on to zrobił :) Niestety w polsce resocjalizacja bedzie mitem dopóki będzie kolesiostwo aaaa tam jest to do potęgi ENTEJ ...
zdjecie uzytkownika
bartek - 2013-09-16 10:13:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
I to polega na tym że tylko dlatego że nie ma się jakieś tam rodziny itp to się tam nie ma szansa na pracę?
zdjecie uzytkownika
aggag2 - 2013-09-16 10:25:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Informacja:

Skazany nie ma zadnych praw,skazany to smiec i odpad spoleczenstwa
Domaganie sie praw to smiech.To nie osrodek wypoczynkowy.Tu sie odbywa kare.!!!! za przestepstwa.
Prawo przestepcy to odbyc kare .[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
bartek - 2013-09-16 12:48:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trochę nie jest w temacie ten post. Bo jakby ktoś nie zauważył to jest tu mowa o pracy tam a nie o skazanych. Ponawiam swoje pytanie
zdjecie uzytkownika
kursant - 2013-09-19 23:28:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odpowiadm raczej żadnych..... jedyne wejscie w SW to PLECY ....o pracy w SW poza strażnikiem bez pleców nikt nie słyszał
zdjecie uzytkownika
bartek - 2013-09-20 14:46:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoda trochę bo chciałem się tam dostać. A do tego miejsca mam najbliżej ale postanowiłem wejść tutaj. A czy to nie powinien być ogłaszany jakiś konkurs na stanowisko?
zdjecie uzytkownika
Borys - 2014-09-19 00:58:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę, że praca w Zakładzie Karnym jest przeznaczona dla ludzi, którzy mają mocne nerwy a jednocześnie potrafią opanować swoje emocje w odpowiednim momencie. Na stanowiska w Zakładzie karnym rekrutacja powinna być prowadzona zdecydowanie bardziej precyzyjnie i szczegółowo, aby posady nie dostał nikt, kto może zagrozić bezpieczeństwu.
zdjecie uzytkownika
ernest - 2014-12-31 21:01:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy żeby dostać się do zakładu karnego do pracy to prócz zaniesienia Cv, przejścia na pewno jakieś rekrutacji wewnętrznej, ale czy prócz tego jest rozmowa z psychiatrą/psychologiem lub trzeba przejsć przez test psychologiczny? bo myślę że bym się odnalazł w tej pracy, tylko zanim się udam z cv to chce byc przygotoeany na to przez co będe musiał przebrnąc
zdjecie uzytkownika
uoay - 2015-02-17 23:13:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy w tym Zakładzie stosuja rekrutacje wewnetrzna czy ogłaszaja sie na dane stanowisko ... i pewnie są etapy do przejscia jakies testy czy co.. jak wogóle przebiega rozmowa kwalifikacyjna o co pytają na pewno sprawdzaja predyspozycje do wykonywanego zawodu a czy sa szanse ze dostaja sie tam ludzie bez znajomosci ...
zdjecie uzytkownika
Kuram - 2015-04-23 14:13:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda jest taka, że praca w zakładzie karnym nie jest prostym zadaniem. Zwykle osoby z takim doświadczeniem mają problemy w życiu prywatnym, także warto się zastanowić czy to ma sens.
zdjecie uzytkownika
misio jogi - 2015-12-10 13:49:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kuram - 2015-04-23 14:13:02]:
co za bzdury piszesz jaka rekrutacja?do pracy biorą silnych psychicznie bo słabostki tam psychicznie nie wytrzymują bo więżnia traktują jak niewolnika parobka do prac ciężkich i nie każą odpocząć tak jak zwykłemu pracownikowi
zdjecie uzytkownika
mero - 2015-12-10 16:52:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też mi sie tak wydaje znaczy na pewno tak jest, przede wszystkim biorą ludzi z odpowiednim wyksztalcenie, jakies testy dosatkowe trzeba przejsc, to nie jest lekka praca
zdjecie uzytkownika
magda - 2016-02-15 22:39:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram ludzi którzy cisną z zk Kozieglowy to co tam się wyprawia to brak słów.poprostu nieodpowiednie osoby na nieodpowiednym stanowisku blokują etaty innym.
zdjecie uzytkownika
piterek - 2016-02-19 20:24:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety @misio jogi, ale tak wyglądają zakłady karne w Polsce. Zazwyczaj pracownicy to mężczyźni, którzy przeszli testy psychologiczne. Nie każdy ma szansę dostać pracę w takim zakładzie.
zdjecie uzytkownika
mer - 2016-04-13 17:26:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zdziwiłem się, że mogę znaleźć takie informacje w Internecie ale jak widać wszystko jest teraz dostępne..to i jak zapytam a może mi odpowiecie czy osoba po wyroku może dostać tutaj pracę? będę wdzięczny za odp

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Zakład Karny !


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Karny

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert