Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakład Karny w Koziegłowach

Pracowałeś w firmie Zakład Karny w Koziegłowach i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
samson - 2012-04-18 11:28:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co się dzieje w tym zakładzie karnym przechodzi wszelkie granice.Giną rzeczy przysłane przez rodziny skazanym a nawet prośby o pozwolenie na te rzeczy,na dodatek jedzenie jest stare i nieraz nie nadające się do zjedzenia.Wiem to od osoby która tam przebywa i powiedziałami o tym
zdjecie uzytkownika
ja - 2012-05-05 23:47:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też słyszalam od osoby tam przebywającej o korupcji , złym traktowaniu skazanych i to ma być ta resocjalizacja ?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-22 13:44:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, jestem po studiach (profilaktyki społecznej i resocjalizacji) i chciałabym zapytac, czy jest jakaś szansa, że znajde pracę w zakładzie karnym w koziegłowach? Zatrudniają czesto nowych?
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2013-07-23 10:59:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja jestem tylko po samej resocjalizacji i chciałbym się zatrudnić w zakładzie karnym w Koziegłowach. To mówisz że nie ma szans na pracę tam dla mnie tak? Nawet jak mam wyjątkowe zdolności?
zdjecie uzytkownika
kursant - 2013-09-11 12:49:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zadnych .... próbowałem juz 4 razy- doświadczenie ogromne w resocjalizacji (10 lat pracy , niezliczona ilośc kursów szkoleń itp) egzaminy zawsze przechodziłem na 5 ...... niestety nie mam cioci ani wujka - decyzja zawsze odmowna ----- hitem było kiedys dowiedzieć się ze na to stanowisko dostał sie chłopak zaraz po skończonym AWF .... ciekawe jak on to zrobił :) Niestety w polsce resocjalizacja bedzie mitem dopóki będzie kolesiostwo aaaa tam jest to do potęgi ENTEJ ...
zdjecie uzytkownika
bartek - 2013-09-16 10:13:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I to polega na tym że tylko dlatego że nie ma się jakieś tam rodziny itp to się tam nie ma szansa na pracę?
zdjecie uzytkownika
aggag2 - 2013-09-16 10:25:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Informacja:

Skazany nie ma zadnych praw,skazany to smiec i odpad spoleczenstwa
Domaganie sie praw to smiech.To nie osrodek wypoczynkowy.Tu sie odbywa kare.!!!! za przestepstwa.
Prawo przestepcy to odbyc kare .[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
bartek - 2013-09-16 12:48:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trochę nie jest w temacie ten post. Bo jakby ktoś nie zauważył to jest tu mowa o pracy tam a nie o skazanych. Ponawiam swoje pytanie
zdjecie uzytkownika
kursant - 2013-09-19 23:28:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odpowiadm raczej żadnych..... jedyne wejscie w SW to PLECY ....o pracy w SW poza strażnikiem bez pleców nikt nie słyszał
zdjecie uzytkownika
bartek - 2013-09-20 14:46:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoda trochę bo chciałem się tam dostać. A do tego miejsca mam najbliżej ale postanowiłem wejść tutaj. A czy to nie powinien być ogłaszany jakiś konkurs na stanowisko?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Karny w Koziegłowach
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski