Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

Szkoły policealne | Baza CV | Forum | Kontakt | Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Interesujący profil? Udostępnij!

Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
Interesujący profil? Udostępnij!
anonim - 2008-10-27 22:00:56 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o Zakład Karny w Koziegłowach - ul. Piaskowa 7. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
dyfer - 2009-10-30 12:30:41 odpowiedz | cytuj
musze przyznac jako osoba tam przebywajaca ,ze sama praca to nprawde wielki plus zuwagi na brak czasu na demoralizacje , wiadomo praca uszlachetnia - tu wielki uklon w strone administracji!!!
natomiast minusem jest podejscie psychologa ,wychowawcow,pedagogow, do indywidualnego skazanego !! prosze mi uwierzyc ci ludzie biora pieniadze podatnika za otwieranie listow skazanych i naklejanie nan znaczkow ....pogarda !!!niech juz ktos cos z tym zrobi !~!!

dyfer
oli.. - 2009-11-01 01:02:50 odpowiedz | cytuj
ty sie kur..... smierdzielu nieodzywaj przestepco.... siedz i ciesz sie ze pracujesz cwelu
anonim - 2009-11-20 14:09:42 odpowiedz | cytuj
jebac GADÓW!!!! JEBNAC ciebie stara kurwo tez jebac cwel to twoj stary w dupsko go walili chujoze !!! KLAWISZ KLAWISZ PATRZ NA KRATY JAK CIE JEBIĄ MALOLATY!!!
.. - 2009-11-20 14:09:56 odpowiedz | cytuj
samson - 2012-04-18 11:28:48 odpowiedz | cytuj
To co się dzieje w tym zakładzie karnym przechodzi wszelkie granice.Giną rzeczy przysłane przez rodziny skazanym a nawet prośby o pozwolenie na te rzeczy,na dodatek jedzenie jest stare i nieraz nie nadające się do zjedzenia.Wiem to od osoby która tam przebywa i powiedziałami o tym
ja - 2012-05-05 23:47:15 odpowiedz | cytuj
Też słyszalam od osoby tam przebywającej o korupcji , złym traktowaniu skazanych i to ma być ta resocjalizacja ?
gadzina - 2013-02-21 12:50:14 odpowiedz | cytuj
i dobrze! niech czują że siedzą w więzienie a nie kur.... w ośrodku wypoczynkowym! w końcu to więzienie do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] powinno być jak w chinach. może wtedy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] by nie narzekali.
skazany z wieloletnim doświadczeniem :) - 2013-02-25 00:50:18 odpowiedz | cytuj
Z przerażeniem czytam wypociny obu stron. Bo domyślam się, że osoba która pisze tak wulgarnie jest osobą skazaną -i to trochę tłumaczy słownictwo - zastanawiam się jednak nad tym, co wypisuje osoba odpowiadająca - którą jest, jak się domyślam sfrustrowany funkcjonariusz s.w. Wspominam o tym dlatego, że jeżeli tak głupie teksty wypisywane przez osoby niewychowane w normalnych warunkach, prowokują funkcjonariuszy do tak agresywnego podejścia, to jak taka osoba może zajmować się ludźmi, których ma resocjalizować ? Co prawda w naszym systemie penitencjarnym resocjalizacja jest fikcją, no może nie we wszystkich jednostkach penitencjarnych, ale na pewno w większości NIESTETY ! A co do zakładu karnego w Koziegłowach panowie zacznijcie szanować prawa skazanych i to bez względu, co myślicie o nas -skazanych- bo to dzięki nam macie pracę, gdybyśmy my nie błądzili w swoim życiu,dziś byście byli osobami bezrobotnymi. więc trochę szacunku i to nie tylko dlatego że tak powinno być, ale dlatego że my też mamy swoje rawa które możemy wyegzekwować. Waś -skazanych- wzywam do obrony swojej godności, praw wam przysługujących i to nie po przez wypisywanie głupich wpisów na forach. to nic nie zmieni, wręcz przeciwnie działa tylko na naszą niekorzyść. Internet jest wszechobecny ludzie czytają i wyrabiają sobie o was opinie. Więc działajcie z rozwagą. Pozdrawiam Ps. Panie Dyrektorze Waściński, czas najwyższy aby Pan zmienił podejście do swojej PRACY. Bo jak na razie wciąż w Pana jednostce resocjalizacja to fikcja i wieje nudami. Niech Pan zmieni wychowawcę ds. KO to gbur i to dosłownie.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość: