brak logo

STOLLAR

Suwałki

Opinie o STOLLAR

bob 2014-11-05 17:23
Super okna
Aurononi 2014-11-14 12:06
Praca jak każda inna - jak to na produkcji raz lepiej raz gorzej. W sezonie można całkiem nieźle zarobić, na premie nie narzekałem. Social też w sumie ok.
M_Lisiecki 2014-12-08 11:56
całkiem ok, pracowałem 2 lata temu i wyjechałem do Niemiec. Słyszałem różne opinie ale mi pracowało się dobrze. Jak się opieprzasz i chlejesz to wiadomo jak jest ale jeśli jesteś uczciwy to zawsze będziesz szanowany.
krzysiek 2015-02-18 14:08
produkcja jak każda inna
karat6565 2015-04-20 17:50
te opinie to chyba sami sobie wstawiają.pracowałem kilka lat,prawda jest taka że nawet jak robisz bardzo dobrze,sumiennie a nie wchodzisz dla kierownika w dupe to masz mniej wypłaty od dupowłaza
kams 2015-10-27 08:18
praca jak kazda inna...
tula 2016-05-18 20:15
ja sądzę, że w ogóle firm z branży okiennej, które dobrze traktują pracowników, jest mało. Chętnie podjąłbym z nimi współpracę :)
Ja 2017-01-02 06:46
Tylko ze jak przynosisz zwolnienie lekarskie ostatniego dnia miesiaca bo skreciles noge a za caly miesiac ci ucinają stawke to chyba jest to w porządku.
ja 2017-05-22 17:24
Kto piszę, że ta firma jest w porządku do pracownika to jest dupowłazem. Nawet jak robisz dobrze, patrzysz na tą jakość okien to nawet nikt ci nie podziękuję, a co mówić o jakiej premii. Zarobki marne na produkcji, może ze dwa miesiące więcej a tak to przekroczyć 2 tysiące jest problem. no chyba, że na dwie zmiany to owszem. I jaki socjal, nigdy na oczy nie widziałem.
Ucho 2017-05-27 02:04
To prawda jeśli jesteś dupowlazlem a kolega to twój kierownik to masz wyższą stawkę jak nie spadaj. Socjalne jaki? Jest kierownik taki co nie umie jednego okna sam zrobić a się udziela, to cały zakład ma z niego beke :)
Zostaw swoją opinię o STOLLAR - Suwałki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie STOLLAR