SZYMKOWIAK MIECZYSŁAW „ROLMUS" P.P.H.U.T. EXPORT IMPORT

Września

Opinie o SZYMKOWIAK MIECZYSŁAW „ROLMUS" P.P.H.U.T. EXPORT IMPORT

ja 2012-02-08 17:02:33
Pracowałem w Rolmusie prawie 4lata.( usunięte przez administratora ) Dobry zakład jedynie na przyuczenie do zawodu-duzo maszyn,mozliwość nauki jeśli ktoś ambitny.
ktos 2013-01-25 19:59:43
Pracuje w rolmusie juz 7 lat i jesli chodzi o sama prace to nie mam na co narzekac, pieniadze- oczywiscie jesli sie cos pokaze ze sie umie lub chce sie zdobywac wiedze tez nie sa najgorsze... Szef jak to szef czasem ma lepszy czasem gorszy humor ale ogolnie nie jest taki zly jak ludzie gadaja...jak na warunki wrzesinskie uwazam ze zarabiam srednio:-) polecam mlodym osobom, ktore chca sie nauczyc zawodu...
szczerość 2013-02-03 16:32:20
Pracuję w Rolmusie już któryś rok i sama praca nie jest zła. ludzie sympatyczni, szef jak szef nie jest zły ( usunięte przez administratora ). no i normy czasami brane z kapelusza.... można się dużo nauczyć bo maszyny są naprawdę jedne z lepszych
Kropek 2013-07-23 09:09:46
Witam. Ja nie dam złego słowa powiedzieć na firmę ROLMUS. To tutaj zdobyłem doświadczenie. Fajnie, że mają tak dużo nowych maszyn. Szef inwestuje. Uważam, że zarobki jak na wrześnię są dobre. Polecam.
2
KRAS 2014-02-05 10:51:15
--POLECAM--PRZEDE WSZYSTKIM PRACA W TEJ FIRMIE JEST STABILNA.A TERAZ TO RZADKOŚĆ. PRACUJESZ NA NOWYCH MASZYNACH. KASA? UWAŻAM ŻE MOŻNA ŁADNIE ZAROBIĆ JAK SIĘ CHCE. NA WARUNKI WRZESIŃSKIE-OK. SZEF WYMAGAJĄCY ALE MA ŁEB NA KARKU.
1
anonim 2014-03-19 19:44:05
Praca stabilna... Ok to sie zgodze ale zarobki juz nie:-) ciagle strasza premia ktora stanowi 1/4 wynagrodzenia wiec mozna sie domyslic na ile sie liczy a ile mozna zarobic:-) ps. VW sie juz buduje....:-D
KOSTUCH 2014-09-15 11:47:12
LUDZIE PRZESTAŃCIE SIĘ PODNIECAĆ VW!!! TO JEST DOPIERO KOŁCHOZ. "WSZĘDZIE DOBRZE TAM GDZIE NAS NIE MA"
1
KAJETAN 2014-09-23 16:37:05
Zgadzam się. W każdej firmie masz normy i premie. Ja w innej firmie wystarczy że np wejdę na halę 1 minutę za późno i już mam po premii. Jakieś pytania?
Cieszcie się ze macie pracę, że płacą na czas i że wiesz na czym stoisz.
Idźcie ludzie do VW, tam na pewno będzie wam lepiej, BO PRZECIEŻ TAM NIE MA NORM!
Naiwni.
bodziu999 2014-11-18 02:42:19
Dla chcącego nic trudnego. Pracując w tej firmie przejąłem maszynę po pracowniku, który został zwolniony( po kolejnym ostrzeżeniu i naganie) za picie alkoholu w pracy(wiek pracownika około 55 lat, ja 30 lat młodszy).Pracował na tej maszynie "od zawsze" i ledwo wyrabiał 50% normy. Zostałem rzucony na tą maszynę a 2 dni później wyrabiałem 100% godzinowej normy w 20 min po samodzielnym przywiezieniu detali zwykłym paleciakiem (bez problemu) itd, itp.!!!!o co tu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] chodzi, pomyślałem. Sam podniosłem sobie normy żeby nie nudzić się w pracy a po tym jak pan z biura próbował je jeszcze podnieść, otwarcie powiedziałem, że ma se iść i mnie nie denerwować i tak zrobił a normy zostały takie jak ja ustaliłem. Odbiło się to pozytywnie na mojej pensji, czułem sie doceniony przez szefa i firmę. Za moich czasów(2006R), moim zdaniem, 80% procent jak nie więcej norm było zaniżonych. Teraz słyszałem,że "Miecu" leci na bogato, pozbył się starego szmelcu i ma dużo nowych maszyn. Jeżeli ktoś się nie zna może drwić ze ten jest "biedny". Znam branże od zaplecza i wiem, ze można mieć firmę wartą miliony i zarabiać nie adekwatnie do wyobrażeń otoczenia. Jeżeli jest się dobrym pracownikiem i ma sie ambicję, moim zdaniem, w tej firmie zostanie się docenionym.
KOBITA 2015-01-23 19:19:05
DZIEWCZYNO, WIEDZIAŁAS NA CO SIE PISZESZ. A W PRACY NA SKLEPIE JEST INACZEJ. JA PRACOWAŁAM W SPOŻYWCZYM- DŹWIGAŁAM JESZCZE WIĘCEJ.
JA TEŻ BYM CHCIAŁA LEŻEC I PACHNIEĆ. NIE MA TAK DOBRZE...NIESTETY.
TEN CZŁOWIEK DAŁ MI PRACĘ ZA CO JESTEM MU WDZIĘCZNA.
AMAZON 2015-01-23 19:39:02
Jak wam tak zle to zapraszam do pracy do firmy AMAZON DO TARNOWA! tam zobaczycie co to ciezka praca, brak szacunku i dopiero zjeb...normy.TUTAJ TO JEST LUKSUS. WSPOMNICIE MOJE SŁOWA.
2
Luzak 2015-03-02 21:07:45
Spoko firma. Polecam.
1
ONA 2015-03-11 19:07:25
ja nie narzekam, pracuje tam już prawie 5 lat, wcześniej pracowałam w innych firmach i jeśli ktoś mówi że tutaj jest źle to zwyczajnie nie ma pojęcia jak może być u innych pracodawców. a co do Szefa i kadry zarządzającej, jak dotąd nie miałam problemów, i tutaj nic złego nie powiem. prawdą jest że jeśli pracujesz i robisz to co do Ciebie należy, to nie masz problemów z normami,z majstrami i kierownikiem. Wcześniej pracowałam w innej branży, tutaj nauczyłam się nowego zawodu,maszyny nowe, można naprawdę dużo się nauczyć jak ktoś chce a nie tylko narzekać że trzeba trochę popracować.
Zwykły ja. 2015-03-29 00:25:26
Wiekszych bzdur nie szło wypisywać? Ciekawe ile Ci zapłacono za takie pisanie. Norma wyrobiona w 20 minut! Geniusz normalnie. Niejeden taki pracował w tej firmie i zostało po nim już tylko wspomnienie ha ha.
Kobieta-bo tak sie pisze! 2015-05-02 23:42:58
Ile przyjełaś zanim te brednie napisałaś?
Krajan 2015-10-05 00:03:19
Praca ciężka ale uważam ze nie należy narzekać. Fajni ludzie tu pracują. Jak ci sie chce to zarobisz choc normy wygórowane.kurde no a gdzie ci dadzą premie jak jestes na l4? Ludzie. Szef nie jest taki zły. Pokrzyczy pokrzyczy ale jest okej.
tbc 2015-10-18 19:26:08
Premia za L4? Chyba cos Ci sie pomylilo :) nie w tej firmie
tbc 2015-10-18 19:28:53
Zapewniam Cie, ze to opinie pracowników, którzy pracują w tej firmie długo i z własnego doświadczenia wyrażają swoja dezaprobatę.
Paweł 2016-02-21 11:23:28
Czy do Rolmusa są aktualnie jakieś przyjęcia? bo poszkuje pracy? Mam doświadczenie i podejmę pracę.
bolo 2016-02-26 12:46:52
NIE POLECAM NIKOMU TEJ FIRMY ROLMUS....
2
calwus 2016-04-24 06:40:08
Kolego bolo pewno jestes z tych co przychodzą na jeden dzień, wiec nie masz prawa oceniac, a ,,MIECIO,,to raczej nic nie mowi, tylko wita
ktos 2016-05-24 20:14:37
czujesz sie :)
yamiakop 2016-06-15 23:21:22
Organizacja rzeczywiście jest na dobrym poziomie @Edyt, ale ciekawe jakich średnich zarobków można się spodziewać.
3
Zostaw swoją opinię o SZYMKOWIAK MIECZYSŁAW „ROLMUS" P.P.H.U.T. EXPORT IMPORT - Września
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SZYMKOWIAK MIECZYSŁAW „ROLMUS" P.P.H.U.T. EXPORT IMPORT