brak logo

R & K Media Press

Warszawa

Opinie o R & K Media Press

młoda 2010-10-29 15:33:25
zgadzam sie i zdecydowanie odradzam pracy dla tej firmy!! a prezes to ... zeby sie wypowiedziec na jego temat musialabym użyc naprawde wielu niecenzuralnych słów.
WARA 2010-11-08 19:36:58
[usunięte przez moderatora]Nigdy nie zapłacili na czas,a prezes to cwaniak,który nie szanuje nikogo ! Stanowczo odradzam !!!
anonim 2011-10-16 19:44:21
Dziwię się Tobie? Ja pracowałam przez 3 lata w tej firmie i przyznam, że mam miłe wspomnienia. Nic podobnego nie miało miejsca i przyznam, że takie informacje jakie podajesz (anonimowy ja) tylko mogą ludzi wprowadzać w błąd. Może Ty jesteś jak wiele innych że piszą w CV, że wszystko potrafią a potem w pracy nie potrafią właściwie posłużyć się komputerem. A powiem Ci, że widziałałam dziesiątki takich przypadków. Magda
abc 2011-10-17 12:18:13
Niestety ja i inni pracownicy w 100% potwierdzają wyżej zamieszczone opinie, nie wiem kim jesteś, ale nie sadze ze jest to uczciwy wpis bylej pracownicy.
Violetta 2011-11-14 22:32:22
Ja pracuje obecnie w firmie i jestem zadowolona. dziwią mnie inne komentarze.
Od 3 lat nigdy nie słyszałam o podobnych sprawach które tu piszecie. Uważam że to celowe wprowadzenie w błąd poszukiwaczy pracy.
Pozdrawiam i życzę podobnego pracodawce innym a zwłaszcza tym co się tu już wypowiadali. Viola
Marek 2011-11-20 11:01:23
Ciekawe, że wszystkie osoby pozytywnie oceniający RKMedia mają ten sam IP... Jestem niemal pewien, że albo są podstawione przez Remiego albo to on sam dokonał tych wpisów. Na szczęście rzeczywistość szybko zweryfikuje te wypowiedzi. A jeśli ktoś pójdzie do pracy w RKMedia to na własne ryzyko.
Bartek 2012-06-24 22:45:03
Nic podobnego pracowałem w firmie przez ostatnie 6 miesięcy i przyznam, że dziwię się tym negatywnym opiniom, które tu przeczytałem. Ja sobie nie tylko chwalę prace, ale i atmosferę jaką zastałem. Zastanawiam się czy ten GUMIŚ który tak tu się negatywnie wypowiada nie został skonfrontowany z rzeczywistością i oczekiwaniami w firmie i po prostu nie podołał. Bo take typy zawsze piszą wszędzie gdzie się pojawią rzeczy złe negatywne i wprowadzające w błąd normalnych ludzi. Ja gdybym ich słuchał to nigdzie nie podjąłbym pracy. Każda firma jest zawsze krytykowana i informacje tutaj nie są opiniotwórcze i prawdziwe
Tomasz 2016-05-19 10:09:52
Mnie osobiście bardzo ciekawi, czy firma w ogóle jeszcze zatrudnia nowych pracowników, czy skupia się już w ogóle stałego i zgranego teamu? Na pewno wskoczenie do takiego grona nie błoby łatwe, ale ja lubię wyzwania... ;)
Zostaw swoją opinię o R & K Media Press - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie R & K Media Press