brak logo

Tombet

Kielce

Opinie o Tombet

anonim125 2013-06-24 21:13:16
To nie jest firma, to jest [usunięte przez moderatora] pracujesz po 12-14 godzin dziennie plus soboty. Tu nie podpisujesz umowy tylko cyrograf jesli go podpiszesz to oddajesz swoja dusze i cialo do dyspozycji szeryfa i jego gestapo, od tej pory nie masz nic do gadania tylko musisz robic, robic i jeszcze raz robic.
anonim 2013-07-14 09:31:49
anonim125 - 2013-06-24 21:13:16

To nie jest firma, to jest [usunięte przez moderatora] pracujesz po 12-14 godzin dziennie plus soboty. Tu nie podpisujesz umowy tylko cyrograf jesli go podpiszesz to oddajesz swoja dusze i cialo do dyspozycji szeryfa i jego gestapo, od tej pory nie masz nic do gadania tylko musisz robic, robic i jeszcze raz robic.
W '' tombet ''a gdzie '' intertrans'' ta sama firma ,pracuje się po 15 - 16 godin, a wynagrodzenie jak za 8 godzin pracy. Nie polecam !!!!!!!!!!!!!
anonim 2013-08-11 15:27:55
Nie polecam, pracowałem tam. Ludzie zmieniaja sie jak rekawiczki, a w szczegulnosci kierowcy ja wytrzymalem jeden dzien. Szef [usunięte przez moderatora], a brygadzista nie stroni od alko.. i na niczym sie niezna.
anonim 2013-08-16 21:40:58
sprzet na ktorym przyszlo mi pracowac to istny grat, a po drugie slaby przeplyw informacji nikt nie wie co ma robic, a i pare osob pod wplwem by sie znalazlo
chańcza 2013-08-17 22:12:37
anonim tacy jak ty powinni w sejmie pracować nic nie robić a pieniądze brać co do sprzętu to jakbyś porobił trochę po innych firmach to byś powiedział że w tej najgorszy sprzęt to w poprzedniej był najlepszy byli i tacy co tak mówili a co do pod wpływem to chyba ty byłeś bo na drugi dzień nie trawiłeś do pracy . Pozdrawiam tych co pracują a tacy co głupoty piszą na forum to niech dalej szukają pracy a nie marnują czas na użalaniu się nad sobą jacy to są fachowcy i uzdolnieni .
riki tiki 2013-08-30 11:34:36
Sluchaj kolo w innej firmie jak jest fajna atmosfera pracodawca w porzo a nie taki co nikomu nie ufa bo go okradaja to i na starym zile mozna jezdzic czyz nie.
anonim. 2013-09-04 21:28:58
pracuję od jakiegoś czasu, jeśli chodzi o sprzęt to większość w dość dobrym stanie, "stare graty są rzadkością". jeśli chodzi o sama pracę to jest tzw. [usunięte przez moderatora] w sezonie, czyli tak jak chyba w większości firm budowlanych w Polsce. co do organizacji pracy to delikatny chaos, raz na jednej budowie , za tydzień na drugiej, ale ogólnie nie najgorzej. jak dla mnie polska rzeczywistość- normalka w firmie prywatnej. jak ktoś liczy na to że będzie się [usunięte przez moderatora] przez pół dniówki, albo siedział i odpoczywał to niech zostanie w domu. jak u każdego prywaciarza trzeba zapracować (się) na kasę.
popierdulka 2013-09-10 19:40:52
Hmm czopek-lepiej sie na da tego ujac.
To ze polska i polskie realia a gdzie zachod i ich cywilizacja tak niemozna go tlumaczyc panowie troche wiecej szacunku dla siebie samych. Czy on sam zyje na granicy ubostwa? nie i nie polska i polskie realia-niemozemy sie uwsteczniac 40h pracy i godziwa placa to nie bajdy.
Zachod tak zyje i mozna??? Niech sie dzieli kasa uczciwie sknerus mak-kwacz.
newel 2013-09-14 07:40:24
Znasz jakas firms ktors dojazdu ma wlasna budowe nie zapewnia
newel 2013-09-17 21:52:26
Znasz?ciekawe...ja nie znam.jesli chodzi o mieszkania w delegacji to tombet ma plus.
2013-09-19 22:06:08
Widzę Romeczku ze nie należysz do najbystrzejszych.Plus tzn dobrze ,w skali od 1 do 10 daje 6 .Moze chcesz wiedzieć po ile mamy talerzy ,garnków ? Karzdy ma swoj kieliszek
2013-09-20 12:33:58
Operator sprzętu budowlanego na początek dostaje 10 zł do ręki po kursie lub pracował na kopalni.Operator z doświadczeniem 12 zł.
anonim 2013-09-20 21:22:27
po 4 latach mozesz liczyc na 14 brutto
2013-09-21 07:46:03
Jak będziesz dobrą wazeliną
.mis 2013-09-21 21:24:27
Jula ,dziecko to praca nie dla dziewczyn .Chyba ze w bioze ,ale to tylko dla famili
ck 2013-09-23 19:40:04
.mis - 2013-09-21 21:24:27

Jula ,dziecko to praca nie dla dziewczyn .Chyba ze w bioze ,ale to tylko dla famili
pisze się " biurze " analfabeto wsteczny. Może dlatego właśnie nie pracujesz - jak to Ty napisałeś -" w bioze "
Tombettt 2013-10-31 19:19:59
Witam mam takie pytanko widzialem dzis ogloszenie firmy TOMBET o prace jako kierowca czy jest sens tam isc chodzby na rozmowe bo pisza roznie czy zeczyiscie taka lipa tam lepiej sobie glowy nie zawracac ??Prosze o odpowiedz jak ktos cos wie tylko szczerze dzieki i pozdrawiam
kibol 2013-11-20 19:30:28
Nie warto.strata czasu.
witia 2013-12-10 19:13:33
Tombet to firma bez zasad moralnych w stosunku do pracownikow.
Obserwator 2013-12-29 20:49:33
Tak brygadzista na niczym sie nie zna i uwielbia wyskokowe napoje.Nie ma nadgodzin .Oczywiscie pracuje sie w soboty i niedziele .Sprzet piekny nowy i prawie nowy.Jesli masz doswiadczenie oraz znasz swoja wartosc to szkoda czasu i fatygi.
1
witia 2014-01-04 22:18:08
Tombet Gówny łos mysli że jest wielki,Łoś to łos .POZDROWIENIA??? WITIA$$$
borys 2014-01-22 19:26:48
Mam pytanie jak z kasa. Na czas? Czy kierowca ma 4 z przodu?
ryś 2014-02-11 20:00:09
mam kolegę który tu pracuje i ciągle narzeka!!! z tego co mi mówił to ja bym do tej firmy nie poszedł,
laik 2014-03-12 22:43:42
Nie wiem, czy wiecie, ale firm o nazwie Tombet jest kilka w Polsce, więc może najzwyczajniej była to pomyłka.
gienek 2014-03-23 21:10:17
prawda, w Polsce jest nie jedna firma o tej nazwie, w Kielcach też nie jedna, ja znam tylko jedną i większość opinii pasuje do niej w 90%, pozdrawiam,
moja ocena to 2 w skali 1-6 oceniając całokształt
sztygar 2014-03-29 11:01:03
Pracowałem w firmie TOMBET i ogólnie nie było tak źle jak opisują inni,wiemy że w każdej firmie znajdą się wazeliniarze i trzeba uważać na takich,ale gdzie indziej jest tak samo,znam to z autopsji(donoszą do mnie).Ogólnie pensja na czas, ubezpieczenie od wszystkiego- brutto,nadgodziny płatne również za soboty,więc czego chcieć więcej? A szef musi być wymagający aby osiągnąć cel,jak to w budowlance. Moja ocena "4+".
yetii 2014-03-31 21:51:02
zgadza się pieniądze na czas, konfidentów jednak trochę więcej niż w innych firmach(głónie mowa o pociotkach i rodzince), nadgodziny i soboty płatne 50 i 100, niby wszystko ok, a i tak nie wróciłbym do tej firmy. jeśli chodzi o coś w stylu bhp, i normalnych warunkach pracy na budowie to musisz wiedzieć, że śniadanie musisz zjeść na krawężniku, umyć się po pracy dopiero w domu, bo na budowie pracownik jest tylko maszynką do roboty i tu przestaje się liczyć to że jesteś człowiekiem. brak socjalu i podstawowych warunków które są standardem w większości firm. ludzie nauczyli się pracy w żałosnych warunkach i to akceptują. ktoś kto sobie ta pracę chwali nie zna realiów, (usunięte przez administratora)moja ocena to 2/5. ta dwójka tylko i wyłącznie za terminowe wynagrodzenie. (usunięte przez administratora)
mardmx 2014-05-20 20:18:23
Gdzie mieści się baza tej firmy, chodzi mi o adres gdzie stacjonuje ich cały sprzęt
to i owo 2014-07-20 22:12:19
Witam
Jak uwaznie czytales wszystkie opinie wnioski nasuwaja sie same chyba ze nie jestes rozgarniety-szukaj firmy w ktorej niema ofet pracy jak wiadomo dobrej pracy nie trzeba sprzedawac-pomysl to nie boli.
prawda 2014-10-26 22:21:48
Wazelina szydlow
dana 2015-01-08 17:17:20
witam wszystkich pracownikow firmy Tombet.Czy mogę liczyć na Wasze zdanie na temat aktualnego zatrudnienia, tzn.jak to wygląda obecnie, jak ma się sprawa pod względem rekrutacji, jaka umowa, wynagrodzenie itp. Poprostu chce wiedziec jak stoi ta firma i czy warto starac sie o prace, bo po co isc w ciemno....
aldona 2015-03-10 12:56:04
a to wogóle jest prowadzona jakaś rekrutacja obecnie u nich? nie wiedziała, w takim razie świetnie, wchodzę w to, na jaki adres i do kogo mogę w takim razie wysłać cv i list motywacyjny? no i oczywiście musze wiedzieć jakby to wyglądało finansowo i czy ogólnie mi się opłaca... powiedzą mi wprost czy lepiej tutaj od was się tego dowiedzieć?
tomek 2015-03-26 03:22:07
Ciszę tu widze niestety, więc chyba @Aldona będzie lepiej jak jakoś sama na własną rękę będziesz próbowała się czegoś dowiedzieć. JA to szukając kogoś kto wykona - wybuduje kompleks boisk sportowych przy mojej knajpie trafiłem własnie na tombet z Kielc. Spoko mają ofertę, tylko nie znalazłem czy np. wykonują robotę około 200 km od kielc czy to za daleko?
NIK 2015-04-11 13:52:33
Szkoda ze tak pozno odczytalem twoj post nawiasem zywcem przepisany z ulotki promujacej firme. Michal wiecej wazeliny to chyba w tylko w aptece znajdziesz na co ty liczysz ze sefu przeczyta i da ci podwyzke bo nick masz taki tajemniczy ze kazdy wie kto sie pod nim kryje.Pracowalem tam jeszcze jak sprzet ''zakupiony za unijne dotacje'' serwisowalo sie w blocie za stodola gdzie tata sefa czasami puszczali szambo. Po sezonie robote mieli tylko wazeliniarze i rodzina reszta siedzi w domu. Na budowie istny chaos glownie za sprawa brugadzistow. W sezonie robota do oporu a i tak sefu cos ci uynie z wyplaty bo... .W ogolnej skali gleboko zastanawiam sie nad 2. Jedyny plus jaki widze to terminowa wyplata ale stawki jak w pakistanie
kris 2015-05-31 14:08:35
witam mialem przyjemnosc wspulpracowac z firma tombet z kielc i powiem iedno jest to zaklad pracy chronionej jezeli chodzi o kierowcow to nic wiecej jak zastraszone kaleki nieznajace sie na przepisach drogowych nie polecam tej firmy nawet wrogowi chyba ze jest uposledzony to jak najbardziej i tyle w tym temacie a dalej sobie sami dopowiedzcie
KIEROWCA 2015-06-20 17:17:30
Kris kaleką to może ty jesteś skoro już tam nie pracujesz i nie dawałeś rady bo ja dość długo tam jeździłem a sobie jakoś radziłem a jak nie maż pojęcia o przepisach to się lepiej nie wypowiadaj bo chłopaki ciężko za pieprzaja , żeby utrzymać rodziny a w tym kraju nie da się inaczej pracować .Najpierw wróć do podstawówki i powtórz ortografie a potem naucz się ciężko pracować bo za leżenie nikt Ci nie zapłaci . Pozdrawiam .
yeti 2015-06-22 22:39:08
olka, zależy czym chcesz się zajmować. w firmie przeważnie wypłacana jest kwota za przepracowanie godziny+nadgodziny. kasa zawsze na czas, chociaż ja tam pracowałem krótko. jak dla mnie masakra. najgorszy pracodawca u których pracowałe, chociaż i tutaj się czegoś nauczyłem. praca w biurze celuje że jako osoba początkująca dostaniesz 1500zł na rękę, max 2000zł netto. jako operator lub robol na budowie ok 12 zl na rękę. nie wiem jak majstrzy czy kierownicy o ile jacyś teraz pracują ale może ok 20zł na godzinę.
mam nadzieję że pomogłem.
pozdrawiam.
1
Prawda 2016-04-28 14:52:55
Jedyny plus tej firmy to wypłacalność. Tą zimę całą przesiedzieliśmy. Gdy jest praca to zostajemy po 12 godzin dziennie i nie ma że kto chce, tylko wszyscy zostają przymusowo. Atmosfera w firmie jest beznadziejna. Szef ma wszystkich w du.ie. Nie patrzy na potrzeby pracowników. Każdy naprawia swój sprzęt osobiście. Sprzęt dobrze wygląda estetycznie, ale mechanicznie dużo gorzej. Polecam tą firmę wszystkim moim wrogom.
Prawda 2016-04-28 14:59:08
Jeszcze zapomniałem dodać że w firmie nie ma operatorów, kierowców i kierowników. Wszyscy pracują przy łopacie i w zależności od potrzeb(grabki).
jo 2016-04-30 16:26:53
chcesz robic 8 godz i moze dostac za to 4 tysie ? a i jeszcze premia by sie przydała. powodzenia
rambi 2016-05-10 18:54:01
Ja bym powiedział, że atmosfera jednak nie jest taka zła, a co do pracy, no to czasem trzeba zostać po godzinach.
Zostaw swoją opinię o Tombet - Kielce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tombet