brak logo

Statoil Poland sp.zo.o.

Warszawa

Opinie o Statoil Poland sp.zo.o.

Ktoś 2017-04-28 16:14
A od kiedy zastępca zna premię kierownika?
Zastępca 2017-04-28 17:30
Jak masz normalnego kierownika, który Ci ufa to znasz.
Jak masz jakiegoś oszoloma to nie znasz :)
Proste.
1
Karol 2017-04-28 19:49
no tak, bo sprzedawca obsługując klienta wykracza ponad swoje obowiązki ;)

Premia kierownika jest łatwa do wyliczenia, wszystko jest na portalu. żaden problem.
1
Kasjer 2017-04-30 12:00
Tak się klocicie, narzekacie a kasjerzy np. Biedronki wzięli sprawę w swoje ręce. Idźcie na zakupy 2 maja to zrozumiecie co mam na myśli.
6
pracownikSTATOIL 2017-04-30 18:58
Dobrze piszesz KASJER- jakbyśmy tak jak Biedronki się postawili. To od razu firma by zrozumiała.
Ale to raczej nie możliwe. Nawet żadnego forum nie mamy żeby to jakoś zorganizować
2
Stasiu 2017-04-30 21:06
Jedynie to .Z mojego miasta wszyscy pracownicy czytają.
1
Troll 2017-04-30 21:49
Tylko biedronka ma związki zawodowe a tu to Chyba już nie istnieją albo istnieją tylko na papierze. Więc kto ma walczyć o pracownika jak sami pracownicy nie postawią się to i nic nie dostaną i się nic nie poprawi. To tak jak kolega wyżej pisał jak się postawili że nie było komu pracować to zyskali.

Dużo osób czyta tylko parę osób pisze ale ile. Czyta to też nie wiadomo.

Zastępca 2017-04-30 23:58
Kiedyś związkami zajmowało się 2 kierowników że Śląska. Jeden już nie pracuje, a drugi pracuje nadal. Ale nie wiem na jakieś stacji on jest teraz.
Jak się czegoś dowiem w tym temacie napisze tutaj.
1
Rozrzalony 2017-05-03 12:51
Nie mierz wszystkich swoją miarką.
Karol 2017-05-04 10:11
Sprawdzcie prosze o ile wzrosły u Was stawki premiowe. U mnie o 10%, ale wydaje mi sie, że miały wzrosnąc o 20%.

2
Ktoś 2017-05-04 18:00
Potwierdzam 10%.
depeches 2017-05-05 00:53
System miał być taki że kierownik zmiany na stacji rządzi tylko wtedy kiedy kierownik jest na urlopie lub zwolnieniu , w pozostałych przypadkach jest zwykłym sprzedawcą o niewiele rozszerzonych obowiązkach przez co normalnie może wyrobić sobie premie. Ale jak zwykle wszystko spaprali ludzie ( czyt.leniwi kierownicy) bo to oni mieli ogarniać biuro i wszystkie pozostałe rzeczy, a zamiast tego zabrali kz i jeszcze 40% uznanoówki porostu super
3
depeches 2017-05-05 01:12
tak tak wiem bez takich niezastapionych jak ty to stacje by pozamykali
pozdrawiam
1
Zks 2017-05-05 08:07
Tak. Zgadzam się w 100%. Ale mój ks ma 2 stacje. I co wtedy ??? Nie ma szans stać na kasie bo trzeba ogarniać stacje - biuro.

1
Prawy 2017-05-05 15:55
Pytanie z MyVoice : "Czy masz przyjaciela w pracy", tak przycisk życia i tych wszystkich spijaczy "ThreeCorones"
Nie było ważniejszych pytań w tej ankiecie. Dlaczego nie ma pytań:
- Czy jesteś zadowolony z zarobków,
- czy podobają Ci się zmiany jednoosobowe,
- czy zamierzasz pracować na pół etatu do końca życia w tej firmie,
- czy kaszanka z boczkiem jest ważniejsza dla biura niż pracownicy,
- czy grożono Ci kiedyś na stacji,
I wiele innych plus czemu nie można napisać kilka słów od siebie.
Ankieta anonimowa gdzie pytają o wiek, staż itp. Żenada
3
Rozrzalony 2017-05-05 17:49
Nie przeginaj nie znasz mnie ani sytuacji na mojej stacji.A stacja bez Ciebie też by pewnie funkcjonowała i to może lepiej niż z twoją szanowna.
1
pracownikSTATOIL 2017-05-05 18:05
Prawy- pytają o wiek i staż, ale nikt nie wie co zaznaczyłes.
Bo wyniki są całościowe dla stacji a nie cząstkowe w podziale na pracowników.
JohnyX 2017-05-06 03:26
Rozwaliłeś mnie ale pozytywnie :-)
Przecież kaszanka z boczkiem, real hot dog itp psie żarcie było zawsze ważniejsze od pracownika. Haha.
Zadowolenie z jałmużny to jest jak ktoś kiedyś rzuci 10zl za wymianę żarówki albo pompowanie kół.
Zmiany jednoosobowa są zarabiste, nikt [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie truje. Hehe.
Może kiedyś grożono i to nie jeden raz, a ochrona po 15 min zdziwiona przyjeżdża i co się stało?
Żyję, więc chyba nic się nie stalo. Co nie?

Szkoda, że nam nie było dane wypełnić tej ankiety, bo nawet kierownik nie podał kodu to tej stronki. Żenada.
4
JamesBlond 2017-05-06 04:40
A co byś chciał dodać coś od siebie???

Przecież wszelkie uwagi negatywne dotyczące funkcjonowania stacji są niedopuszczalne, przecież nie ma prawa nikt mówić, że jest aż tak źle, bo jest aż tak pięknie. To byłby po prostu sabotaż i tyle.
2
Zastępca 2017-05-06 09:50
JohnyX - jak to kierownik nie podał Ci danych do ankiety ?
Przecież regionalny by bo zabił za to.
U nas codziennie kr przysyła nam dane ile osób wypełniło już. Bo Cisna żeby 100% pracowników się wypowiedzialo.
Więc nie ma opcji żebyś nie miał możliwości wypełnić ankiety.
JohnyX 2017-05-07 03:28
Normalnie, nie podał danych do ankiety.
Nie żartuję. Widocznie są ważniejsze sprawy jak kawa i hot dog.
Zastępca 2017-05-07 08:26
Spytaj czemu nie ma danych do ankiety.
A plakat chociaż wywiesił?
Karol 2017-05-08 22:18
moze nie danych, bo kierownik wypelnil sam za wszystich? :)
Aneta 2017-05-09 13:44
Brak możliwości opisania własnymi słowami tego, co najbardziej "uwiera" w tej pracy sprawia, że ta ankieta to farsa. Pracuję na stacji, która NIE MA nawet okienka nocnego! A stacja jest w takiej okolicy, że nie tylko pracownik jednoosobowej zmiany, ale nawet "normalni" klienci boją się o życie!
3
sss 2017-05-09 18:45
Toz to dramat, nie rozumiem po co tam sie jeszcze meczysz.
1
Stasiu 2017-05-09 20:29
Twój post jest na poziomie twojego niku.No może bez jednego s.
1
sss 2017-05-09 23:52
Jak Tobie tez nie pasuje to nikt Cie nie trzyma :*
1
Aneta 2017-05-10 10:03
Chyba powinniśmy trzymać się razem i spróbować się jakoś zorganizować... Tylko tak mamy szansę na poprawę sytuacji w pracy... Bo rozumiem, że też jesteś pracownikiem Statoil/CircleK?
sss 2017-05-10 12:18
I tak nic nie zdzialamy, nie ma mocnych na gore. My dla nich to zwykli smiecie jestesmy, pracujemy na to by oni mogli siedziec i pierdziec w stolki a oni maja sie przejac ze ktos chce miec zmiane 2 osobowa? Phi. Po co maja placic 2 osobom skoro jedna tez chetnie pracuje, mieliby bezmyslnie przeplacac?
2
Kwadrat 2017-05-10 13:29
Ok. Niech zostaną jednoosobowe zmiany.
Są osoby które to sobie chwala. Bo jest np. Większa premia.

Ale niech dadzą większą podstawę wynagrodzenia dla tych co pracują.

A tak w ogóle co z podwyżkami? Macie jakieś info ?
1
Karol 2017-05-12 00:48
W środę było spotkanie osób należących do związku z dyrektorami. Jeśli chodzi o podwyżki to nasi szefowie powiedzieli, że potrzebują jeszcze miesiąca by obliczyć jakie będą to kwoty...

Drugi temat to stawki premiowe, które miały wzrosnąć o 20%.
Na większości stacji było to tylko 10%, a okazało się, że na niektórych pozostały bez zmian...
Dyrektorzy wyrazili zdziwienie bo jak oni sprawdzali, to im się wszystko zgadzało.
Mają liczyć dalej.

Sprawdzajcie jak jest u Was i zgłaszajcie swojemu kierownikowi, niech interweniuje.
pl 2017-05-12 11:07
Ukraińcy będą pracowali, po co podnosić ,za taką kase przyjdą, w ciągu jednego dnia byłem obsłużony w trzech placówkach handlu przez ukraińców, także niedługo będą też w Cyrku.
Ktoś 2017-05-12 11:31
Powiększ mit taniego Ukraińca .A takiego nie ma , najczęściej zarabia tyle co Polak a jeszcze mieszkanie trzeba mu opłacić.
Zks 2017-05-13 10:52
Karol a nie wiesz czegoś więcej na temat zastępców- konkretnie chodzi o to że nowa premia jest dla nich krzywdząca- oczywiście mówię o tych, których kierownik ma 2 stacje ??
Czy ten temat też był poruszany ?
Kwadrat 2017-05-13 10:54
1.01 tego roku zmieniło zmieniłem stanowisko - że sprzedawcy na Kierownika zmiany
Czy zalapie się na podwyżkę?
czy nie będę nią objęty ?

Bo w regulaminie premiowania i wynagradzania widnieje zapis że podwyżce podlegają osoby, które pracuje w firmie na dzień 31.01.
Ale nie ma ani słowa o osobach, które zmieniły stanowisko.
Wie ktoś coś??
1
Stasiu 2017-05-17 22:37
Jakieś nowe wieści ?
Ten co lubi Hot Dogi 2017-05-18 06:59
Ludzie, tak pawiem: weźcie sie do roboty. Jesteście w Statoilu, bo was gdzie indziej nie chcieli, a oni maja was, bo nikt inny nie chciał. Jesteście na siebie skazani.
Czytam od tygodnia opinie o różnych firmach. Uwierzcie, nie ma w tym kraju firmy godnej polecenia. Wszędzie masakra i wyzysk za grosze.
Czy to taki kraj, gdzie nie ma dobrych pracodawców, szefów i pensji, czy tez kraj, gdzie ulubionym sportem jest narzekanie i utyskiwanie nad wlasnym losem?
Ludzie zdolni, dumni i wolni sprzedają swoje usługi na warunkach, ktore ustalają. Inni są tylko ofiarami.
Od nas zależy w ktorej grupie sie widzimy.
Tak do przemyślenia...
1
Stasiu 2017-05-18 13:51
Aplikuj do biura ,masz predyspozycje.
2
meszka 2017-05-18 14:59
A zdarza wam sie że pracownicy nie dostaja urlopów przez okres wiosenno letni lub dostaja w bardzo okrojonym wymiarze? Wolne które jest zapisane w planach urlopowych jest ale ściągniety jest urlop czyli w praktyce pracujesz cały etat w pierwszej połowie miesiąca np w 3 tygodnie i osatni masz wolny. ? Jednak powinno być tak że urlop nabija ci godziny przez co pracujesz mniej w danym miesiacu oraz dostajesz dodatkowe wynagrodzenie za urlop , niestety nie jst to standardem. Ponoć to z braku godzin ale jak dla mnie to żade tłumaczenie .
Karol 2017-05-18 20:35
Nie ma kierowników, którzy są zadowoleni z nowego podziału premii. Biuro wybrało takie rozwiązanie, bo liczy na większą efektywność sprzedawców (aktywna sprzedaż). Kompletnie nie interesuje ich, że taki podział pogarsza atmosferę na stacji. Sprzedawcy rywalizują między sobą o wszystko: kto ma przyjąć dostawę, kto ma dokładać towar, do kogo podejdzie klient z kawą, ile ktoś ma zmian popołudniowych itd.

Za atmosferę na stacji odpowiedzialny jest kierownik, szkoda że odbiera mu się narzędzia, dzięki którym mógł nagrodzić pracowników, którzy dbają o to by sklep dobrze funkcjonował.

Jeśli chodzi o ZKS to przykro mi, ale dla biura podział pracowników na stacji wygląda następująco: kierownik i sprzedawcy. Kiedyś ZKS miał premie kwartalną razem z kierownikiem, teraz zastepca to jeszcze jeden sprzedawca...

Tematem głównym teraz jest rebranding.

P.S. Odnośnie ankiet My Voice - biuro jest zachwycone. Są pod ogromnym wrażeniem jak wysoka była frekwencja. 3 regiony miały 100%. Kolejny sukces ;)






Karol 2017-05-18 20:47
To nie wynika z braku godzin, tylko z braków kadrowych na Twojej stacji. Urlopy nie liczą się do modelu pracy.

Porozmawiaj z kierownikiem, to najlepsze rozwiązanie :) W ostateczności zróbcie zebranie i zaproście regionalnego.
meszka 2017-05-18 21:27
ok , nasz kierownik argumentuje to tym ze w czasie mojego urlopu lub innych urlopów nie ma kto pracowac wiec kazdy kto by przyszedl musial by miec nadgodziny , Jutro spotkanie z kierownikiem w sensie zebraania , jesli nie pomoże to regionalny :) napisze jak poszlo
pracownikSTATOIL 2017-05-18 22:03
Czy jest prawdą że siatki wynagrodzen mają iść w górę?
Tak mi przekazał znajomy że związków.
Wiesz coś o tym?
Kaja 2017-05-19 08:12
Ludzie tak to czytam i się dziwie po co Wy tu się męczycie, kiedyś praca w obecnym Cyrku była naprawdę fajna, ludzie chcieli tu przyjść pracować, teraz to porażka, jest tyle firm oferujących podobne i wyższe płace przy mniejszym wysiłku fizycznym , nie wspomne już o psychice, która jest ładnie zryta wśród pracowników Cyrku. Urlopy w okresie wakacyjnym min. dwa tygodnie to chyba podstawa, każdy ma jakieś plany i prawo do wypoczynku. Ogólnie dno............
2
Karol 2017-05-19 09:50
Nadgodziny to problem kierownika (mniejsza premia), a nie Wasz. Macie prawo do urlopu. Jeśli KS tak działa od dłuższego czasu, to podejrzewam że niektórzy mogą mieć jeszcze niewykorzystany urlop zaległy, który powinien być wykorzystany do końca pierwszego kwartału. W

Dodatkowa osoba na pół etatu, chociażby na okres wakacyjny rozwiązałaby problem. Pytanie czy KS robi cokolwiek w tym kierunku. Oferta prac na stronie, ogłoszenie na stacji?
1
Karol 2017-05-19 09:53
o podwyżkach wiem tyle samo co Twój kolega ze związku. Mają być, ale bez konkretów.

WSRH 2017-05-21 17:27
Kiedy w końcu skończy się kumoterstwo na stacjach?
1
Dżem dobry 2017-05-22 05:46
Przecież jest przycisk życia, więc po co Wam podwyżki?
4
sss 2017-05-22 18:54
pierdolca mozna dostac z tym przyciskiem...
1
Karol 2017-05-22 20:52
my zrezygnowalismy z przycisku życia, wiec czekamy na podwyzki :P
Zostaw swoją opinię o Statoil Poland sp.zo.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Statoil Poland sp.zo.o.