brak logo

Statoil Poland sp.zo.o.

Warszawa

Opinie o Statoil Poland sp.zo.o.

pracowikSTATOIL 2016-10-09 11:48:01
Nie zazębia się ani trochę :)
Osoby z biura mają inne warunki pracy - inne płace, zupełnie inny socjal.
Z pracownikami stacji to nie ma nic więcej wspólnego niż słowo "statoil" w nazwie.
Serio ...
smutne, ale prawdziwe.
5
pracowikSTATOIL 2016-10-09 11:49:57
Oczywiście to co napisałem wyżej dotyczy się także kierowników regionu.
Na warunkach "stacyjnych" pracuję tylko kierownicy stacji, zastępcy, starsi sprzedawcy i sprzedawcy (mało kiedy się zdarza, ale też placowi).
A wszystko "powyżej" to inny świat i 100x lepsze warunki pracy.
pracownikSTATOIL 2016-10-09 20:45:45
Masz cały etat to pracujesz cały etat. Ani godziny mniej, ani godziny więcej.
Jak masz pół etatu to pracujesz między 88 a 156 h.
Przy 3/4 etatu od 120 do 156 h.
Oczywiście na miesiac.
Grafik masz układamy na caly miesiąc.
Przed układaniem grafiku kierownik wywiesza kartkę na której piszesz swoje prośby do grafiku.
Czyli jak np. Chcesz wolne 8,9.11 to wpisujesz i masz wolne.
Większość zmian dla sprzedawców to zmiany 12h.
1
pracownikSTATOIL 2016-10-09 22:32:11
Jakby kierownik dał Ci nadgodziny i firma musiałby Ci je wypłacić, to kierownik dostanie taka opiernicz, że będzie pamiętał do końca życia.
w firmie nie ma nadgodzin, chyba że jest jakaś mega super wyjątkowa okazja - czyli np. Pół załogi weznie l4 lub się zwolni.
7
pracownikSTATOIL 2016-10-10 12:51:32
Tak.
Zawsze 10 każdego miesiąca.
Z tym nie ma problemów.
Tak samo nie oszukują na wypłatach itp.
Esiok 2016-10-10 20:27:10
Post wyżej masz odpowiedź... idioto.
4
Czyj 2016-10-11 17:01:02
A czy jest ten czerwony samochód pod moim oknem ?
2
Czyj 2016-10-11 17:01:21
A czy jest ten czerwony samochód pod moim oknem ?
Same osiołki i boty na tym forum 2016-10-11 19:12:51
Tak, nie będzie już żadnych ofert
1
Do osiołków 2016-10-12 15:35:05
Ale przecież tym ludziach się nie chce nawet wejsca na stronę Statoil żeby sprawdzić, a oprócz strony internetowej często publikowane są oferty na olxie i pracuj ...oni nie to ze nie mogą znaleźć tylko dlatego że im się nie chce... Kilka stron z opiniami z czego 90% te same pytania " a czy jest ta oferta a czy ta a czy będzie nowa w Kielcach, Wałbrzychu, Wąchocku? "
3
praciwnik z dlugim stazem 2016-10-13 10:28:58
Statoil SPRZEDAWCA

Plusy
*umowa o prace
*wyplata na czas

Minusy
*ciężka psychicznie (klienci, nacisk z góry)
*praca w święta, weekendy, w nocy
*niska płaca
*robisz wszystko- kasujesz, sprzatasz, myjesz plac, odsniezasz
*brak 30 minutowej przerwy
16
pracownikSTATOIL 2016-10-13 17:40:02
Ja bym jeszcze do plusów dopisał socjal. Jednak nie jest aż taki zły. W wielu firmach jest gorzej pod tym względem.

A do minusów zmiany jednoosobowe.
Jednak we 2 osoby było łatwiej ogarnąć stację, klientów itp.
1
aleks 2016-10-19 11:23:02
zastanawiam się czy ten pracodawca może jakiś konkurencyjny system prowizyjny zaproponować sprzedawcom
Antylizus 2016-10-24 21:24:33
Bzdura. Najwidoczniej jesteś trollem. Filozofia LEAN nie pozwala na siedzenie.
6
Antylizus 2016-10-24 21:26:10
Bzdura. Najwidoczniej jesteś trollem. Filozofia LEAN nie pozwala na siedzenie.
3
violette 2016-10-28 19:58:16
Praca dla masochistów lub desperatów - nikt kto ma szacunek do siebie i swojej pracy długo na Statoilu nie zostanie. Traktowanie szeregowego pracownika poniżej krytyki, ciągłe dokładanie obowiązków, obwinianie o wszystko co nie idzie jak góra to sobie wymyśliła, harówa przy ogarnianiu calutkiej stacji w pojedynkę. I uparte twierdzenie, że wszystko jest super i nic nie trzeba zmieniać tylko się dostosować i bardziej starać (za nic oczywiście).
16
Kazek 2016-10-28 20:05:15
Super nocki teraz na stacjach się zapowiadają. Do 4-5h wypiekania ciastek i pieczywa dochodzi nam jeszcze przygotowywanie kanapek. Jakby tego było mało to biuro wymyśliło, ze nie będzie grilla z "rolkami". Teraz to pracownicy będą przewracać kiełbaski co 15 minut z jednej strony na drugą.

Zapraszamy wszystkich chętnych do pracy na stację Statoil!

P.S. być może niedługo dojdą jeszcze super niedziele z pozamykanymi marketami :)

12
kriss..J 2016-10-30 09:29:57
jest dziwna obsługa 90-10-2016 godz ok 9:00
nie wydaje reszty do konca
ok 1 grosz ale nie wydaje paragonów
dzis miałem przypadek z przed pół godziny w Raciborzu na stacji Statoil
kupowałem usługę myjnie premium
okazało sie ze nie wydała mi pani kasjerka grosza ok. ale i schowała paragon
co sie okazało myjnia zepsuta i nie mogłem skorzystać
dziwne to ze akurat tylko miesiąc można skorzystać z tego drugiego numerka na myjnie
lecz nadaje sie to pod skarbówkę ze pewnie wpisali ze oddałem karteczkę z kodem myjni z której nie mogłem skorzystać a dali w zamian inna ale tej już nie nabili
ogólnie co to za stacja jak działa na pograniczu prawa
1
pracowikSTATOIL 2016-10-30 10:43:00
No z tymi ciastkami to masakra.
Cieszę się, że na naszej stacji nie ma ich być.

Ale grill mamy nowy i jest o wiele lepszy niż rolki.
Nie trzeba co chwilę przewracać jak na jakieś 40 minut starczy.
Kiełbaski są lepsze w smaku i dłużej wytrzymują na grillu - nie marszczą się itp. - tak jak na grillu rolkowym.

Paragon musi być ... może pracownica coś kombinuje ? Dziwne ...
Powiedz o tym kierownikowi stacji.
1
Tępić prostaków! 2016-10-30 21:53:53
Domagasz się 1grosza, lecz gdy brakuje ci 7 lub 20 to rzucasz szybko kwotę zaokragloną w dół zza pleców klientów stojących przed tobą(celowo z małej litery, chyba wiesz dlaczego), nie domagając się tym razem faktury na 20,27 pln- oczywiscie infomujesz zwykle o zamiarze fakturowania, gdy już otrzymasz paragon po zakończonej transakcji- głupi kasjer nie rozpoznał twojej tępej mordy kliencie vip nr ok 187 na danej 12 godz. zmianie i nie wyczytał w twoich myślach ze chcesz ten ogromny wydatek wrzucić w koszta swej żałosnej jednoosobowej działalności(do której zapewne zmusił cie twój dotychczasowy pracodawca będący jeszcze gorszą tzw. patologią od ciebie).
9
Pracownik na pierwszej linii. 2016-10-30 22:57:47
Jesteś trollem lub niepełnosprawnym umysłowo, raczej nie pracujesz za kasą tylko udajesz kasjera. Klient zapewne sam chwycił pierwszy papierek i pognał do myjni, gdyby wziął paragon zapewne nie byłby go w stanie odszukać na placu, gdzie by go "bezwiednie" wyrzucił. Zgadnij co napisałby twój guru-klient, gdyby okazało się że na skutek faktycznej, badż spowodowanej nieudolnością klienta-waszego Pana awarii skutkującej niewykonaniem usługi nie mógłby skutecznie zareklamować usługi, ponieważ nie posiadał dowodu zakupu usługi. Podejrzewam że dziewczyna (podobnie jak ja to czynię ) znając jakość infrastruktury upadającej firmy odłożyła na wszelki wypadek paragon, wyręczając tym samym w myśleniu szanownego klienta,który nota bene mógł się o paragon jak i zawrotną kwotę 1gr. upomnieć. Może odpiszesz mi pracowniku na jakiej podstawie uznałaby mu reklamację bez wspomnianego par., ktore klienci wyrzucają tuż za drzwiami? Ta sprawa nie kwalifikuje się do skarbówki, lecz do psychiatry. Pozdrawiam was obydwu żałosne.... wiecie co ;)))
8
. 2016-10-31 21:58:56
Twoja wypowiedż świadczy o tobie...
2
Pracownik 2016-11-07 19:36:34
Jakie zaufaniae ty to chyba kierownik jestes
Tomasz 2016-11-07 23:49:53
Jestem i co to zmienia że te trole takie pierdoły piszą
Patryk 2016-11-08 20:10:49
To jeśli jesteś kierownikiem to większe pierdoły dostajesz codziennie na maila z Puławskiej... to tyle jeśli chodzi o zaufanie do firmy, a właściwie do osób nią kierujących :)
5
Prawy 2016-11-11 11:25:14
A czy ktoś próbował interwencji w PIP w sprawie zmian jednoosobowych czy to zgodne z kodeksem pracy. Może jakby zainteresować odpowiednie instytucje to by zrobili z tym porządek. Jak warszawka przyjeżdża na stacje to nagle na stacji aż roi się od pracowników i tydzień przed zaczyna się wielkie porządki żeby władza mogła być z siebie dumna.
7
ADAMon 2016-11-11 20:28:53
Zmiany jednoosobowe są dopuszczalne przez prawo pracy w przypadku odpowiedniego zabezpieczenia pracownika. Czytaj "Dam im patrol interwencyjny jest ok" Bardziej można by domagać się interwencji za brak przerw na pojedynczej zmianie nocnej.
2
olekpiotrus:) 2016-11-24 10:45:03
burdel-zmiany jedna osoba -cyrk na kółkach- brak podwyżek-ludzie z Ukrainy będą zatrudniani za 7złotych brutto ;)
7
olekpiotrus:) 2016-11-24 10:49:44
burdel-zmiany jedna osoba -cyrk na kółkach- brak podwyżek-ludzie z Ukrainy będą zatrudniani za 7złotych brutto ;)
1
123 2016-12-02 20:59:24
Siedzisz na kasie 8 h w międzyczasie sprzatasz podjazd i do tego cały czas otwarte okienko kasowe. Umowa na 0,5 lub 0,75 etatu czyli za od 800 do 1200 PLN w zależności od ilości godzin. Regionalny ciągle się czepia żeby aktywnie sprzedawać i inne pretensje. Ale pytam za co? Za 800 PLN? Tak tyle się zarabia na 123. Fakt może nie ma tam aż takiego sklepu ani nocek ale 300 klientów na 8 h pracy to wyzwanie na skorzystanie z WC lub posiłek. A podobno tak się chwała jakie to oni mają zyski tylko czyim kosztem. Ciekawe co by było jak każdy by jednego dnia wziął L4. Może by coś zrozumieli.
3
pracownikSTATOIL 2016-12-03 11:40:55
Jak pracujesz na Stacji 123 - to nie krytykuje statoila.
Bo nie statoil Cię zatrudnia. Tylko ajent - czyli prywatna osoba - która może Ci dać 2 zł za godzinę a może dać 140 zł za godzinę.
Ze statoilem to prócz loga nie masz nic wspólnego.
Widać nawet nie wiesz kto jest Twoim pracodawca ... masakra :o
1
123 2016-12-03 11:52:00
Oj zdziwilbys się. Nie pracujesz na 123 należącym do Statoil to nie pisz bo nie wiesz jak jest. Wiadomo że nie masz tyłu obowiązków co na dużych stacjach dlatego nie masz tak oszalamiajacych zarobków ale spoko dzięki tym niskim zarobkom Jarosław daje zamiast 500 + to 1000+. :). Pozdrawiam Cie pracowniku Cicrle K. i życzę sukcesów w pracy.
1
Praco/wnik 2016-12-03 20:05:58
To nie firma to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to totalny wyzysk ucinanie godzin praca jednej osoby na zmianie ( obsługa 500 osób przez 12 h ) ,pracownik to kundel firam nigdy nie stanie za nim nawet jak by w ryja dostał od klienta to powiedzą że na pewno byłeś winny,a centrala i cała "góra" to ludzie bez pojęcia o sprzedaży bezpośredniej "bułki krzywo leżą " to im przeszkadza ,nie ulepszają pracy ,poprawy warunków pracy , coraz więcej zadań i kretyńskich pomysłów .Ej góra stańcie za kasami piątek nock ,sobota , reanimacja pewna korpo mózgi
11
Prawy 2016-12-06 18:35:53
Warszafka nigdy nie stanie na nocce na kasie. Oni się zapowiadają jak jeden dzień w roku popróbują stać na kasie. I do tego w kilka osób. Dla nich w biurze pracownicy stacji od zawsze byli "Trolami"
Chcą się ścigać z innymi koncernami w sprzedaży hot-dogów, a ze Starbuniem w sprzedaży kawy.
Tyle tylko że jest taka różnica że np. na BP jedna osoba zajmuje się tylko kawiarką i foodem.
A na Statoil na jednoosobowej zmianie musisz:
- przyjąć dostawę i ją wyłożyć na sklep
- zarejestrować numer Sim
- robić hot dogi - obracać kiełbaski na grillu
- uzupełniać na bieżąco towar i asortyment do kawiarki
- w międzyczasie musisz wyczyścić obes..ny przez klient kibel, po czym biegniesz klientowi przygotować fooda
- jeszcze sprzątanie całej stacji, WC, mycie podłóg i wszystkich urządzeń
- wybieranie śmieci z koszy na zewnątrz
- mycie myjni i uzupełnianie chemii
- zamiatanie placu
- wywożenie śmieci
- użeranie się z pijanymi i naćpanymi klientami
Dla biura klient jest najważniejszy, nawet jak Ci ubliża, a ty się bronisz tym samym. Jak napisze skargę to firma będzie za klientem.
Plus jeszcze Tajemniczy Klient od którego wyników biuro, Regionalni i KS dostają szału przy słabym wyniku i tną premię.
Jeśli ktoś jest chętny to niech próbuje.
13
Stasiu 2016-12-07 17:05:05
Sam bym lepiej tego nie ujoł .
3
Kazek 2016-12-08 19:23:17
Przesadzacie, teraz naborem zajmuje się agencja pracy tymczasowej :)

w samej Warszawie jest obecnie na stronie 8 (OSIEM!) ofert pracy na stanowisko sprzedawcy, brak chętnych na przyjście nawet na rozmowę kwalifikacyjną.

odpowiedzią firmy na braki kadrowe są... wyrzucane pieniądze na płaskie grille, espresso za 1gr by podnieść magiczne słupki i niepotrzebne przebudowy na stacjach. Kanadyjczycy będą zadowoleni. Titanic jeszcze płynie.
6
Troll 2016-12-11 02:39:05
Jeszcze bym do tego dodał obsługa fanatyków lotto którzy przychodzą grać. A nie którzy potrafią w ciągu zmiany z 20 razy przyjść i kenio i zdrapki. I ani złotówki za to nie ma
5
an 2016-12-13 11:06:22
A jak z bonami świątecznymi w tym roku coś dają, czy też zabrali jak większość?, dzięki za odp.
Ciepły 2016-12-14 22:21:56
W Krakowie po 500 zł bony na święta ;)
1
Gosia 2016-12-16 16:46:50
Bilet na myjnie jest ważny miesiąc czasu. Jak myjnia się popsuje pracownik nabija reklamacje. Jeżeli jej nie nabije to na koniec miesiąca są braki i pracownicy płacą z własnej kieszeni.
1
Bezpieczeństwo_masakra 2016-12-26 01:26:14
Czytając wszystko co tu napisaliście,stwierdzam trzy plusy: 1.szybko mozna dostac umowe na pełen etat i na czas nieokreślony,2.wypłata na czas, 3.sympatyczni ludzie (przynajmniej u mnie).
Jak ktoś musi pracować, to będzie pracował, niestety wsparcia zadnego, za to "rozrywki" dużo, facet Ci grozi że do domu nie dojdziesz, skacze z nozem do pracownika, albo wyzywa od najgorszych..a Ty mu podziękuj,ze raczyl zrobic zakupy i jeszcze karte na punkty wcisnij...moze Cie nia zadzga, jak kibla na komende nie otworzysz.
Trzeba mieć grubą skórę i olewac brak szacunku...az przyjedzie taki moment, ze wyjdziesz w srodku nocy i stacja bedzie nie JEDNOOSOBOWA, a BEZOSOBOWA....
A niestety nie tylko na nockach można mieć taką "przyjemność z obslugi klienta"..
Jak sobie nie "wychowasz trudnych weekendowych klientów",albo nie wycierpisz obelg az im sie znudzi, to nie wytrwasz, bo na stacji niestety najwazniejszy jest zysk i brak strat (zarówno w towarze,jak i w mieniu stacji), a jak klient recydywa cos zniszczy,to pracownik zapłaci. Bo nie wezwał policji...i nie jest wazne,ze po prostu sie bał,bo na pracy mu zalezy,aby rachunki zapłacić,dziecku jeść dac..
A co do kobiet na nockach (weekend,sobota,dwie dziewczyny i "klienci"...) musicie sobie mocnych chłopów znaleźć,albo mieć znajomych,ktorzy was obronią, bo niestety raport HES wam nie pomoże.
Na czole mozna mieć tatuaż "mam meza", a klient i tak bedzie wisiał na ladzie,kiedy Ty akurat musisz do toalety....
Nie każda stacja STATOIL to CEPEN na którym nie ma wielu klientów...nie taki do którego delegacja to niemal urlop w pracy...a niestety bezpieczenstwo, a raczej jego brak jest tak samo mierzony... wiec nie martwcie sie o zarobki, czy zakres obowiązków, o to czy jest krzesło,na ktorym i tak nie ma czasu usiąść,ani o przerwę choć by trwała i pół godziny, święta w pracy? Takie czasy,ciężkie nastały,to tez sie zniesie, pod warunkiem ze ochrona jest konkretna(u nas sie udało) i ze nikt Ci nie ublizy twierdząc,ze jesteś "antychrystem,bo w święta pracujesz", dziwna polityka firmy?jak chcesz ja zmienić,to siadaj na stołku prezesa,ktory pojecia nie ma jak sie ciężko pracuje,a później przeżywa wszystko w domu, bo grubą skórę,trzeba dlugo wyrabiać.czlowiek do wszystkiego sie przyzwyczai,jak musi to sobie poradzi...martwcie sie o swoje bezpieczeństwo...i módlcie nierzadko,o szczesliwe prztrwanie 12godzin, które bez stresu i strachu,nawet szybko by minęły.
Życzę kazdemu,aby miał kierownika,który zaczynał od bycia zwykłym sprzedawcą, bo tylko takie przełożony zrozumie, ze nie dało się rady czegoś zrobić, trzeba szanować sie jako zaloga, bo cały zarząd ma w nosie nawet to jak masz na imię, dla nich jesteśmy slupkiem z wykresu,albo numerem zmiany. I tzreba sie z tym pogodzić.
KLIENT NASZ PAN, CO Z TEGO ZE CHAM... Pozdrawiam.
10
Prawy 2016-12-27 22:06:21
Wszystkim zastanawiającym się nad propozycją podjęcia pracy na stacji radzę się zastanowić czy na pewno chcę tego.
Firma wciąż dodaje nowe obowiązki.
Na ile połakomiło się biuro w W. wprowadzając rejestrację kart Prepaid. Ile prowizji leci do centrali.
Przychodzą różne typy i kupują starter za piątaka i kolo rejestruj. G.... ich obchodzi że masz kolejkę bo zmiana jednoosobowa. Starter z sieci P i wprowadzasz nr telefonu później ledwie widoczny długi. Ludzie w kolejce sapią i są wkurzeni a Ty wklepujesz cyferki bo ktoś sobie postanowił kupić 3 starter w ciągu 2 dni i wszystkie chce mieć zarejestrowane.
Biuro nie widzi że musisz się użerać i uwijać na zmianie jednoosobowej, dla nich się liczą słupki. Żyją w wirtualnej rzeczywistości, gdzie nie liczy się pracownik a pnące się do góry słupki.
Kolejna sprawa wypożyczanie przyczepek, ludzie szyderczo śmieją się z umowy do wypisania "może jeszcze Pan chce rozmiar buta lub majtek itp.". Oczywiście tworzą się kolejki, bo wypisanie umowy trwa.
Kolejna wspaniały pomysł to lottomaty na stacji. W święta kolejki emerytów do lottomatu, z nudów przychodzą na stację w świąteczną niedzielę żeby puścić już dużego na wtorek. Nie kupują nic poza lotkami, a biuro się łudzi że coś jeszcze kupią. Ale pewnie jakąś prowizję przytuli biuro z lotków.

Ta wizja słupków i kasy wypaliła zupełnie zdrowy rozsądek na Puławskiej.

A te wszystkie rejestracje Prepaid, wypożyczanie przyczepek (wypisywanie umów) i lotto powodują że Ci prawdziwi stali klienci przestają przyjeżdżać na stację bo nie chcą stać w kolejkach żeby zapłacić za paliwo, kupić kawę lub hot doga itp.
Chcecie żeby Statoil (Circle K) dobrze kojarzył się klientom i z chęcią przyjeżdżali zwiększcie liczbę godzin dla stacji. Zmiany 2 osobowe, można się wtedy bawić w różne dodatkowe zajęcia.
Jeśli chodzi o pełen etat to są stacje z 6-7 pracownikami gdzie tylko 2 ma cały etat. Brak godzin żeby dać tym pół etatowcom.
Jeszcze o ochronie, ochrona firmy S. ma ok 500 punktów do ochrony. Zanim dojadą może być za późno.

Oby ktoś w biurze na Puławskiej zmądrzał zanim będzie za późno.
A klientom cierpliwość się skończy.
Jedyny plus firmy, wypłata na czas (raczej jałmużna ale jest.)
3
pracownikSTATOIL 2016-12-28 18:50:42
500 zł dawali w całej Polsce a nie tylko w Krakowie.
500 zł o ile masz stawkę mniej niż 2000 brutto
Wojewoda 2016-12-28 21:32:49
za rejestrację karty SIM firma ma 1,70zł :)

biuro kieruje się wirtualnymi słupkami. dawno stracili kontakt z rzeczywistością.

teraz lamentują, że muszą podnieść wynagrodzenie w niektórych regionach bo minimalna płaca brutto rośnie od stycznia :)

P.S. CIekawe jak wrażenia niektórych kierowników stacji po przepracowanych świętach :) duży był ruch, jak wrażenia?
2
Kiero 2016-12-29 13:57:28
Pot jeszcze mi po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e cieknie .Ale to będą moje ostatnie święta.w tej "firmie".Nie ta robota i nie za tą kasę.pozdrawiam
5
pracownikSTATOIL 2016-12-29 22:10:44
W ogóle wiecie coś jak z to będzie ze wzrostem płacy minimalnej ?
Ponoć ma być też jakaś podwyżka dla starych pracowników.
Wiecie coś więcej?
1
Ender 2017-01-03 11:00:01
~ Bezpieczeństwo_masakra - 100 procent racji. Ja już nie pracuję na statoilu, z czego się cieszę. A powód ? W święta wpadł pijany gość i powyzywał mnie trochę. Sorry, ale obelgi to nie za tą kasę, więc mu odpowiedziałem. Rzucił się do mnie i chciał uderzyć. Nie poszczęściło mu się, za taką kasę też się bić nie dam. Zrobiłem unik, po czym złamałem mu nosa. Był z trzeźwiejszym bratem, który wszystko widział. Zaczął mnie przepraszać, że brat nerwowy, że wypił... żebym policji nie wzywał. Ochronę wezwał kolega ze zmiany wcześniej, więc szybko zmyli się ze stacji. Po przybyciu ochrony spisaliśmy protokół i byłoby ok, ale kierowniczka doszła do wniosku, że postąpiłem bardzo źle. Jakbym dostał w pysk, to by było dobrze, ale mi nie wolno się bronić, bo pracuję w korporacji.
Rzecz działa się na Statoilu w Ostrowcu Świętokrzyskim, więc gdyby ktoś aplikował tutaj na pracę, to niech się przygotuje na to, że będzie nie tylko pracownikiem, ale i ścierką dla klienta, który akurat miał zły dzień i chce kogoś sponiewierać. Na każdą obelgę masz reagować uśmiechem i życzliwym słowem, gdyś koleś, któremu odpyskniesz może już tu nie przyjechać i stacja straci klienta.
Wypłaty faktycznie na czas, jeśli pensję za pół etatu można nazwać wypłatą. Do tego z annusa wyciągnięte obciążenia.
Ludzie mili, ale zastraszeni.
Proponuję się zastanowić poważnie, gdyby ktoś miał zamiar tam składać podanie o pracę.
5
pracownikSTATOIL 2017-01-03 22:55:42
Masakra. Współczuję :/
Jest to chore... ze klient może wszystko a pracownik nic.
Niestety takie mamy chore czasy.
2
Mateusz 2017-01-05 19:06:52
Witam, kończę studia na Wydziale Bezpieczeństwa Cywilnego pracą inżynierską na temat bezpieczeństwa pracy na stacjach paliw. W związku z tym mam prośbę do osób, które pracują lub pracowały na stacjach paliw o wypełnienie tej krótkiej ankiety. Całość zajmie nie dłużej niż 2 minuty. Z góry wszystkim dziękuje.
Ankieta w linku: https://goo.gl/forms/SG2rVqS6N1fvfwqg2 (link do formularzy google)
1
Nikspecjalny 2017-01-18 21:21:24
Tak się dzieje jak za sznurki pociągają nasi rodacy ,którzy umią zarabiać kasę tylko przez oszczędności .Zero innowacji zero świeżości .Teraz jeszcze więcej zarobią ,nowy model pracy nowe oszczędności.A klienci mają dosyć przyglądania się z kolejki jak robi się hot-doga .Brawo wam chłopcy z Puławskiej.Janek Tar zapewne śmieje się do rozpuchu .Zwolnili go i zaczęły się oszczędności i spadki klientów.
6
Zostaw swoją opinię o Statoil Poland sp.zo.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Statoil Poland sp.zo.o.