brak logo

PRZEDSIĘBIORSTWO EL 12 SP. Z O.O.

Opole

Opinie o PRZEDSIĘBIORSTWO EL 12 SP. Z O.O.

pikel 2013-02-07 12:39
Dopóki w tej firmie będzie miał decydujący głos jeden PAN to to będzie straszna porażka. Inwigilacja na każdym punkcie kamerki . Cokolwiek by człowiek nie chciał to musi iść przez PANA. Jeszcze z rok i o papier toaletowy też będzie go trzeba pytać czy można :).
Jednym słowem wielkie rozczarowanie i tragedia. Do tego w tej firmie co każda osoba to uważa się za najważniejszą. Narobili kierowników i każdy chce rządzić a tak naprawdę PAN robi i tak swoje po swojemu i zbiera profity he he he.
Jak chodzi o atmosferę to kapusiostwo i kolesiostwo. Trzymajcie się z dala jak chcecie mieć spokój. Ja na szczęscie jestem już poza tą firmą i jestem szczęśliwy.
Kora 2013-02-11 13:08
jak si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robi, to wszystko przeszkadza ! weź się do roboty lepiej, albo załóż swój biznes, wtedy nikt nie będzie cie śledził...
Bolo 2013-02-16 12:46
Niestety ale zgadzam sie z negatywami co do tej firmy bo tam jeszcze pracuje.Wielu handlowcow i magazynierow samych odeszło i to na roznych oddzialach bo w firmie jest jak jest.Widocznie taka maja polityke - tzn na twoje miejsce jest wielu i nic wiecej nie dostaniesz. Jedyne co to wyplata(narazie) jest na czas tzn 10 ego kazdego miesiaca i to tyle pozytywow.Pozdrawiam tych co maja juz inne zajecie
Nowy 2013-03-08 21:16
Właśnie się zatrudniłem w tej firmie i szczerze mówiąc nic się tu nie dzieje, jest nas dużo nowych wtłaczają nam jakieś procedury, poubierani jesteśmy jak pingwinki trochę i z tego co zauważyłem to panie na kasie rządzą naszym oddziałem. Starsza pani jest stanowcza i mądralińska i do tego jeszcze ten Dyrektorek który nas dzisiaj odwiedził to lekki cwaniaczek. Starej ekipy nie ma ale z tego co słyszałem to obok nieźle zamiatają handlowo. Jeśli firma nie dba o takich pracowników ze stażem to zaczynam się zastanawiać co ja tu robie?. Reżim w tej firmie jak w wojsku a wynagrodzenia też strasznie dziwnie nam obiecali, jakaś dziwna umowa z dziwną stawką. Chyba stąd będę spadał.
lojalny pracownik 2013-03-11 11:18
Też jestem pracownikiem tej Firmy i nie zgadzam się z powyższą opinią. Firma dba o swoich pracowników i nie ma znaczenia ich staż czy stanowisko ale lojalność wobec pracodacy i pracowitość. Bo jak się komuś chce pracować to El12 napewno go doceni. A co do "Dyrektorka" to faktycznie może zniechęcić :)
Nowy 2013-03-11 21:29
Z tą lojalnością to właśnie też słyszałem że lojalni to są podlizusy ale tego nie wiem bo to tylko słyszałem, ale wydaje mi się że coś w tym jest......
ja 2013-03-20 12:28
Nie mogę zgodzić się ze złymi opiniami co do firmy.Pracuje w niej 6 lat i nie napotkało mnie nic co mogłoby mnie zniechęcić. Pracodawca jest bardzo dobrym człowiekiem. i indywidualnie podchozi do pracowników. Dba o wszystkich. Proderury owszem są ale wszystko jest zrobione z głową. Jesli chodzi o Dyrektora , wiadome jest to , że nie moze pozwolić wejść sobie na głowę i wymagający musi być. Owszem ma swoje humory ale , kto ich z nas nie ma ?
wyjadacz 2013-04-29 11:14
Jedna wielka porażka. Odradzam każdemu kto tylko pomyśli o tym żeby się zatrudnić w tej firmie. Współczuje klientom którzy się zaopatrują w tej firmie , marża nie schodzi poniżej 20% gdyż jest to sprawa priorytetowa w tej firmie.
(usunięte przez administratora)
**** 2013-05-08 11:20
Prawda, prawda i jeszcze raz prawda!! Totalne dno. Co tu mówić o lojalności i pracowitości, jeżeli człowiek się stara i haruje, a nikt go nie docenia. To w jaki sposób ma być pracowity, nie wspominając o lojalności, skoro zgniatają go jak robaka? I w dodatku za psie pieniądze... ehhh. Każdy musi sam, na własnej skórze doświadczyć i wydać opinie na temat firmy. Dla mnie dno.
Lojalny 2013-05-16 17:34
Właśnie nastała u nas nowa Era , era państwa policyjnego mamy nawet komputery inwigilowane i prześwietlane , niedługo pewnie kamery w toalecie. Ciekawe czy ktoś się zastanowił że jest to prawnie nielegalne i za takie coś grożą niezłe sankcje karne. Powodzenia
nick 2013-06-25 23:25
Złóż cv i się dowiesz jeśli zadasz takie pytanie na rozmowie kwalifikacyjnej.
nowy 2013-07-24 11:40
Firma bez żadnych zasad, okradaja klientów jak tylko można.
Dyrektorek stołka nie puści każdy wie co robi ale nikt mu niczego nie może zrobic ... ciekawe dlaczego ??
te ich stroje służbowe i odbijanie paluszka to jakaś masakra, współczuje każdemu kto chociaż pomyśli żeby sie tam zatrudnić.
nowy 2013-09-23 23:49
Dostać się do firmy nie jest trudno ale jak się dostaniesz to musisz liczyć się z jednym , albo jesteś lizusem i potwierdzasz wszystko co ci każe jedna osoba która posiada mierną wiedzę albo jesteś ciągle na cenzurowanym i zawsze przeciwko Tobie będą szukać czegoś aby uprzykrzyć Ci życie. Generalnie ludzie którzy nie potrafią zachować taktu ani kultury handlowe już nie mówiąc o osobistej.
wizz 2013-09-24 22:45
A niby po co mam tracic swoj cenny czas na rozmowie ,skoro na koncu okaze sie ze stawka ktora oferujecie zupelnie sie mija z moimi oczekiwaniami.chyba powinny byc jakies widelki od do co do zarobkow by nie jechac 30 km i uslyszec 1500 brutto
greg 2013-09-24 22:52
Naprawde latwo sie dostac,jest tak duza rotacja ze masz duze szanse.Potem juz tylko trzeba umiec znosic ich warjacje i tu jest problem.o widze ze znowu sklad sie zmienil'pozdrawiam Gdynia
konrad 2014-04-30 22:15
szczerze mówiąc, to aby coś tu w ogóle zmienić to potrzeba dużo więcej czasu niż te kilka miesięcy które minęły
klik 2014-05-07 08:50
Każda firma przyjmuje określone zasady działania, które pracownik poznaje zatrudniając się, więc nie rozumiem po co te żale i dąsy. Zawsze można znaleźć dziurę w całym, ale może to kwestia nastawienia do pracy oraz dialogu?
2
guru 2014-06-16 17:11
może ktoś napisze co sie stało z Grzegorzem ??
3
paweł 2015-01-28 14:54
też tak uwazam, jak trafisz generalnie na kazda opinie mocno negatywną to na 100% ktoś chce się w tens posób zemścić, bo tam kiedyś pracował i prawdopodobnie został zwolniony już i nie ze swojej własnej woli odszedł. Iść na rozmowe też jest o tyle dobrze, że dowiedz się konkretnie jakie mają wymagania.
higins 2015-03-30 04:16
przedsiebirstwo sie zadaje mi zajmuej sie dystrybucją elektrycznych rzeczy. dokładnie to hurotwnia elektryczna - mysle ze tam wszystko mozna zalezc co potrzebne kazdemu elektrykowi. mozecie mi powiedziec czy zamowienia jesli skladacie sa realizowane na czas czy czas oczekiwania nie jest za dlugi po prsotu.
nil 2015-11-11 14:20
W tej firmie pracuje juz kilka lat i sam sie nie moge nadziwic co wlasciwie jeszcze tam robie. Przede wszystkim zarzad nie szanuje pracownikow, jesli masz jakies uwagi co do pracy, to maja to gleboko w powazaniu, za to kiedy zrobisz jakis blad to afera na cala firme. Mozesz pracowac przez wiele lat i nie zostaniesz doceniony, w ciagu kilku lat zadnych podwyzek, awansow, gorzej niz w biedronce.. Od nastania mlodych imprezy pracownicze ograniczone do minimum. Firma ma zwyczaj robienia inwentaryzacji 11 listopada "po cichu" niby nas wtedy ma w pracy, pieniadze za to mniejsze niz za zwykla sobote.
eros 2015-11-29 20:54
pracownik magazynu zarabia na początek 2100 brutto po zdaniu "egzaminu" ma 2300 brutto i na tym koniec, egzamin przeprowadza pan W. i zawsze musi ci udowodnić że nie znasz się na elektryce. (Chociaż mam doświadczenie kilkuletnie jako elektryk i dorabiam wieczorami). Szkolenia? HAHAHA przyjedzie przedstawiciel i promuje swój produkt nic więcej. Oto cały rozwój pracownika. Możesz zostać handlowcem 2500 brutto. Mam nadzieje ze pomogłem
2
elektryczek 2016-02-01 14:40
Jakie zarobki proponują osobie z doświadczeniem i kontaktami w branży elektrycznej na stanowisku handlowca? Czy firma posiada ubezpieczenie należności dla swoich klientów?
Będę wdzięczny za informację.
Dziękuję.
elektryczek 2016-02-07 19:52
nie pytałem o pracę na stanowisku informatyka #tadziu :)
Pejo 2016-02-16 11:16
Ubezpieczanie każdej transakcji, bez tego nie ruszysz z miejsca chyba ze na paragon. Z doświadczeniem i kontaktami w branży dostaniesz 2500 brutto.
Dyr. Prąd 2016-03-16 19:44
@akia, odpuść sobie, szkoda Twojego czasu, przyjedzie ktoś z Opola i będzie zadawał Ci jakieś pytania z kosmosu,pamiętaj że żeby zarobić na siebie musisz najpierw zarobić na innych, a chłopaki z Opla z centrali nie zarabiają po 3-4 koła, o ile orientujesz się ile dostaje średnio dyr w tego typu firmie.
Załóż sobie że musisz zrobić min 5-8 koła marży brutto na swoje koszty,żeby dostać powiedzmy 2 000 netto podstawy na konto, jak jest z premią, nie wiem, nie mam pojęcia.
Umowa o pracę - trochę żenujące jest to że ludzie się podniecają tym że w firmie jest umowa o pracę, to jest standard. Umową zleceniem można załatwić studenta do 26 r.ż., a nie dorosłą osobę, no chyba że ktoś w ogóle się nie interesuje, bądź walczy o swoje dobro. Po za tym umowa o pracę kończy się po 3 miesiącach - i wcale nie wiesz czy dalej popracujesz:)
Byłem ostatnio na rozmowie u producenta (Niemcy), stanowisko stacjonarne, pon-pt, 8-16, 4500 brutto podstawa,15-17% premia brutto od obrotu,po 3-4 miesiącach(wiadomo, trzeba się wdrożyć),umowa o pracę na czas nieokreślony z miejsca - to są dobre warunki-, teraz jestem pracownikiem tej firmy:)zaznaczam że to żadne wyższe stanowisko, normalny szeregowy pracownik.
Dałem do myślenia choć trochę? :) myślę że tak:)
Powodzonka:)
Han Solo 2016-03-16 20:16
"Załóż sobie że musisz zrobić min 5-8 koła marży brutto na swoje koszty,żeby dostać powiedzmy 2 000 netto podstawy na konto..."

- Gratuluję optymizmu.
1
Szybki 2016-08-05 19:00
Od jakiegoś czasu pracuję w el12, i powiem szczerze, wiele się zmieniło do kiedy na stołku dyrektora handlowego zasiada nowa osoba, firma od tego czasu rozkwita. Atmosfera w oddziale jest o niebo lepsza, pracy co prawda nadal sporo, ale to chyba dobrze świadczy o firmie. Pensje, oczywiście mogłyby być choć trochę większe, ale lepszy wróbel w garści, niż gołąb na dachu. :P
Wisienką na torcie jest kierownik logistyki, takiej osoby potrzebowałem, zawsze w temacie, pomocny i z poczuciem humoru. Jedyna wada - zwalnianie starszych, doświadczonych pracowników, bez większego powodu.
Ogólne firma godna polecenia
5
Przem 2016-08-06 09:56
Kierownik logistyki dobrze zajmuje się rozdziałem towaru przy akcjach zakupowych i inwentaryzacjami, ale prawdziwą siłą tej firmy są nie docenieni kierownicy magazynu poszczególnych oddziałów. W tej dziedzinie najlepszy był kieras z Krakowa, którego niedawno zrobili przedstawicielem. Od niego zawsze wszystko przychodziło na czas.

3
miras 2016-08-06 10:00
no wlasnie, chodzi tez o dobra organizacje pracy i jej czasu, jezeli jest to osoba kompetentna i dobrze zoraganizowana to kazdy podwladny bedzie zadowolony z takiego kierownika
1
Anonim 2017-01-05 17:12
Ktoś wie jak aktualnie wyglądają zarobki na stanowisku Handlowca i Przedstawiciela Handlowego, i czy przedstawiciel dostaje samochód ??? Na ogłoszeniu widnieje "wyposażenie stanowiska adekwatne do standardów firmy" to w końcu jakie są te standardy ?
Gall 2017-01-08 22:31
PH dostaje samochód,Handlowcy mają wspólne.Dostają telefony i komputery
Weronika 2017-03-01 12:49
Widzieliście? http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,187424,wywiad-bronislaw-fryt Rozmówca opowiada w nich o możliwościach rozwoju! Imponujące ;)
Spejson 2017-03-16 15:36
Jako że miałem tę przyjemność zakończyć współpracę z tą firmą mogę na świeżo co nieco napisać zainteresowanym. Generalnie jeden wielki chaos i papierologia. Wymagania wielkie ale pomocy żadnej. Jeden z klientów wyjaśnił mi to w bardzo prosty sposób; innym firmom którym zależy na współpracy z klientem robią wszystko żeby tą współpracę ułatwić, w EL12 jest zupełnie na odwrót - firma sprawia wrażenie jakby to był wielki przywilej, że klient Może u nich kupować. Jest to oczywiście okupione podpisaniem miliona kwitów i złożenia miliona wniosków. Pomijam już fakt, że konkurencja często gęsto gniecie EL12 cenami jak nie kabli to osprzętu modułowego. Praca handlowca polega (o ironio) na zdobyciu klienta, oferowaniu mu, sprzedaniu towaru i pilnowaniu sobie płatności. Wszystko ok, tylko przy założonym budżecie miesięcznym/kwartalnym (oderwanym od rzeczywistości), poziomie cen i stacjonarnym charakterze pracy (jeden dzień wyjazdowy w tygodniu) jest to niewykonalne. Na wyjazdy do klientów też się wypycha na siłę tylko po to żeby przywieść garść pieczątek co też niejednokrotnie bywa żenujące podczas spotkań z klientami. Oczywiście ciężko zdobywać nowych klientów samemu bo lista wyjazdowa ma składać się z klientów będących już w bazie. Penetracja rynku czy inwestycji w terenie jest niewykonalna. Jedyna szansa że przedstawiciel handlowy coś przywlecze. Jeśli tak się stanie to i tak kierownik pierwszy położy na tym swoje grube i spocone łapska i dopiero jak jemu temat nie spasuje rozdziela wg uznania na handlowców. Oczywiście pierwszeństwo maj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i kapusie. Własnego zdania mieć nie można, trzeba się trzymać wyimaginowanych procedur. Porobili dyrektorów regionalnych, którzy zamiast pomóc i być decyzyjnymi w zasadzie nic nie mogą, nic nie wiedzą, dzwonić i tak trzeba do Najwyższego a do mieszania są pierwsi. Potem trzeba po nich wszystko odkręcać i brać winę na siebie. To że się znajdzie klienta którego się omami i który zdecyduje się na współpracę to dopiero połowa sukcesu. Po sprawdzeniu Twojego wniosku który złożysz w systemie może się okazać że jedyne na co masz zgodę to limit 10tyś brutto na 30 dni podczas gdy gdzie indziej klient obraca setkami tyś bez żadnego problemu. Jeśli się nudzisz kierownik oddziału na pewno zadba żebyś w nie dłubał w zębach. Jeśli nie dowali Cię jakimś przetargiem którego i tak nie ma szans wygrać bo np producent staje do niego bezpośrednio to obdarzy Cię swoją robotą która i tak pójdzie na jego konto a on w tym czasie zajmie się grzebaniem przy prywatnym aucie w godzinach pracy. Cóż, kierownik nie jest przecież od roboty... podobno. Kolejna kwestia to "szkolenia" które odbywają co drugą środę. Polega to na tym że zamawia się katering na koszt danego producenta a on potem przez dwie godziny zachwala swoje produkty i jaki to on jest pomocny w kontakcie z klientem... śmiech na sali. Po szkoleniu i tak mają Cię w d..... Godziny za szkolenie są oczywiście do odebrania do końca danego miesiąca ale to marna pociecha. Godziny pracy też zależą od tego jak bardzo włazisz w otwór kierownikowi. Jedni muszą wstawać np 5 żeby zdążyć dojechać na 7 a inni nie są wstanie się wyspać nawet na 9.. Do firmy dość łatwo się dostać bo nikt za bardzo do pracy nie chce przyjść dlatego jak się ktoś trafi to przyjmują, często kogoś kto nie ma pojęcia o branży. Najpierw idzie na 2 tyg na magazyn, uczy się czym może handlować, indeksów lokalnych i potem idzie na handlowy jako asystent handlowca żeby wiedział jak sprzedawać i komu to co zobaczył na magazynie. Potem staje się handlowcem. Codzienne podpisywanie raportów sprzedaży z dnia poprzedniego, w każdy poniedziałek trzeba określić swój budżet czyli trzeba wywróżyć z fusów w kawie ile marży się zrobi w tygodniu.. Wszechobecne donosicielstwo. Cokolwiek chcesz zrobić na wszystko musisz mieć zgodę. Co więcej żeby ją zdobyć musisz zgadnąć do kogo zadzwonić albo dzwonić od jednego prezesa/dyrektora do drugiego. Raz do roku obowiązkowa impreza firmowa gdzieś na wyjeździe, dwudniowa na której to wychwala się wyniki finansowe, nosi na rękach jednego i tego samego handlowca i nagradza wycieczką ten sam oddział od lat bo z racji położenia znajduje się na terenie żyły złota i siłą rzeczy ma największą sprzedaż i marżę. Mógłbym tak pisać dalej ale i tak już nikt tego nie będzie czytał. Jedyne co jest dobre to terminowość wpływania wynagrodzenia na konto. Zawsze w terminie. Ale tylko podstawa. Premia jest jak Yeti, podobno istnieje ale nikt jej nie widział. Uzależniona od własnego wypracowania jak i całego oddziału. Pomijam fakt, że jeśli klient spóźni się z płatnością wchodzi rezerwa na należności i z premii [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Podsumowując. Jeśli ktoś ma nóż na gardle niech idzie tam pracować bo wiadomo z czegoś trzeba żyć, jeśli jednak nie szczerze nie polecam.
22
Weronika 2017-03-16 15:51
@Spejson, dziękuje za Twoją szczegółową ocenę. A jakie plusy zauważyłeś w PRZEDSIĘBIORSTWO EL 12 SP. Z O.O. oprócz terminowej wypłaty wynagrodzenia?
Spejson 2017-03-17 19:47
@Weronika

Wczasy pod gruszą i Mikolaj. Tyle...
Weronika 2017-03-20 11:28
@Spejson, rozumiem. Dziękuję za informację.
cicha 2017-03-28 18:40
Dobre strony to umowa na pełen etat reszta żenada pensja 1600 zł PH 1800 Handlowiec (oczywiście na rozmowie zapewniają o pięknych premiach i na tym się kończy) Praca fajna dla studenta ale nie dla osoby która chce się rozwijać zawodowo lub posiada rodzinę.
Weronika 2017-03-29 09:32
@cicha, dziękuję. Wiecie, że w dniu dzisiejszym odbywają się dni otwarte z czołowym producentem elektrotechniki w Polsce - firmą PCE? Firma zapewnia spotkanie z przedstawicielami PCE, nowości produktowe oraz pyszny poczęstunek. Znajdziecie ich w oddziale w Katowicach. https://el12.pl/Aktualnosci/sniadanie-z-firma-pce
Marek 2017-03-31 17:12
To co firma proponuje na rozmowie to jeden śmiech. Dostajesz 1600zł, premie żałosne na migawkę niestarczy. Szkoda czasu nawet na rozmowę chodzić.
Weronika 2017-04-03 11:28
@Marek, byłeś ostatnio na rozmowie kwalifikacyjnej w PRZEDSIĘBIORSTWO EL 12 SP. Z O.O.? Możesz powiedzieć więcej, jak przebiegała, jakie pytania usłyszałeś? Może być to pomocne dla innych kandydatów.
Spejson 2017-04-03 22:17
@Weronika coś mi śmierdzą Twoje posty. Wypytujesz po kolei każdego o plusy i munusy a potem wklejasz jakies linki jak nie z rozmowy z wlascicielem to z imprezy z PCE... cos zbyt mocno filtrujesz tą firme. Placa Ci z EL12 za inwigilacje na gowork?
1
Weronika 2017-04-04 09:22
@Spejson, jestem redaktorem GoWork.pl Chętnie poznaję Waszą opinię na temat pracy w tym miejscu. Jeżeli chcesz dowiedzieć się więcej o moim zadaniu - kliknij myszką w ikonkę mikrofonu, zamieszczoną przy moim nicku.
pr3dator 2017-04-04 13:08
Trochę długa wypowiedź, ale za to jaka idealnie oddaje absurdy panujące w tej firmie. Najlepszym dowodem na to jest duża rotacja.
7
Weronika 2017-05-16 10:07
@pr3dator piszesz, że w firmie PRZEDSIĘBIORSTWO EL 12 SP. Z O.O. panuje duża rotacja. Co według Ciebie to oznacza? Czy rotacja, o której wspominasz dotyczy całej firmy, czy może konkretnych stanowisk?
Lolo 2017-06-07 17:19
Kolego napisałeś całą prawdę o Tym co ta firma reprezentuje:)Potwierdzam w 100%
12
Regres 2017-07-18 12:03
Miałem tam iść na rozmowę, lecz po tym co tutaj przeczytałem i stawce 1800zl zdecydowanie podziekuje za rozmowe, strata czasu.
3
pytanie 2017-07-20 18:26
Ile zarabia kasjer?
el12 2017-07-21 09:53
Nie jest tajemnicą, że nasza firma wyróżnia się pod wieloma względami na tle innych firm: )
Faktycznie posiadamy wewnętrzne procedury, które pomagają w uporządkowaniu funkcjonowania przedsiębiorstwa i które bardzo wielu naszych pracowników, od lat z powodzeniem realizuje w codziennej pracy. Być może nie wszystkie są doskonałe, ale każdego dnia pracujemy nad tym, żeby były jak najskuteczniejsze : )
Przestrzeganie procedur może na początku pracy wydać się uciążliwe, ale z biegiem czasu pracownicy przekonują się, że pozwalają one usystematyzować pracę i dają pewnego rodzaju zabezpieczenie, również przed nieuczciwymi klientami.
Dzięki temu, el12 posiada stabilną sytuację na rynku, co przekłada się również na jej wiarygodność i daje poczucie bezpieczeństwa pracownikom.
Na większości stanowisk, jednym ze składników wynagrodzenia jest premia wypracowana. Wysokość tej premii zależy wyłącznie od wyników pracy danej osoby. Zasady jej wyliczania są bardzo jasne i szczegółowo omawiane z pracownikiem na początku pracy tak, aby każdy wiedział z czego jej wysokość wynika.
Oczekiwanie od pracodawcy, że mimo niespełnienia warunków uzyskania premii wypracowanej, będzie ją wypłacał, jest zupełnie nieuzasadnione i byłoby nieuczciwe wobec tych, którzy faktycznie na nią zapracowali.
Nasi najlepsi pracownicy każdego miesiąca wypracowują i otrzymują wysokie premie, co tylko potwierdza, że Yeti jednak istnieje i ma się całkiem dobrze : )
Prawdą jest, że na rocznym spotkaniu podsumowującym wychwalamy najlepszych pracowników. Stało się to już niejako naszą tradycją, którą zamierzamy jak najbardziej podtrzymać, ponieważ jako pracodawca jesteśmy dumni z osiągnięć naszych pracowników i chętnie o tym mówimy : ) co z resztą w ogólnie obowiązującej kulturze dobrze świadczy o przełożonych, a nie jest ich wadą.
Szkolenia wyjazdowe, będące nagrodą za efektywną pracę oddziału, nie dotyczą jedynie jednego oddziału. Oczywiście, najlepsi najczęściej z nich korzystają, ale każdego roku, dzięki ciężkiej pracy, nowe oddziały dołączają do grona szkolących się podróżników : ) Dla przykładu – w 2014 r. Oddział Dąbrowa Górnicza miał okazję szkolić się w Wiedniu, w 2015 r. pracownicy oddziału Gdynia w Karlskrone, w maju 2017 r. oddział Łódź odbył szkolenie w Malmö, a w 2016 r. najpilniejsi uczestnicy Akademii EL12 wśród pracowników, przeżyli niezapomnianą przygodę na międzynarodowych targach i szkoleniu w Hong Kongu: )
Wszystkich, którzy nie boją się nowych wyzwań i ciężkiej pracy oraz posiadają pozytywną energię, chęć zdobywania wiedzy i umiejętności, zapraszamy żeby złożyli CV i sami się przekonali, jak naprawdę funkcjonuje el12 : )

1
pytanie 2017-07-21 17:20
Czy kasjer zarobi chociaż te 2 tys netto?
1
Zostaw swoją opinię o PRZEDSIĘBIORSTWO EL 12 SP. Z O.O. - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PRZEDSIĘBIORSTWO EL 12 SP. Z O.O.