brak logo

Anti S.A.

Wrocław

Opinie o Anti S.A.

pracownik 2012-02-02 11:15:37
O ! ktoś dodał wpis o [usniete przez moderatora]?
Ciekawe czy już potrafi skręcać jonty z trawy?
Albo prasować na udach liście tytoniu do cygar!

były pracownik 2012-02-06 19:24:34
Pracę w Anti będę wspominała jak zły sen, jak coś co normalnie w życiu nie powinno się przytrafić. Błąd w życiorysie i w CV!
Kochani!
Nie musicie tam pracować,
Nie musicie znosić takiej atmosfery za marne parę groszy.
Są inne przyjazne firmy z konkretnymi i słownymi ich przedstawicielami!
Jedno wiem na pewno, że wszędzie trzeba pracować i dawać z siebie 100%, a może nawet więcej.

Tylko, że teraz jadąc do pracy nie mam odruchów wymiotnych !!!
inka 2012-02-11 18:03:23
Witajcie,
Teraz w Anti rekrutują na Managera Sprzedaży - czy jest sens iść na spotkanie do nich??
Bo jak czytam te opinie to zdecydowanie mam ochotę iść....ale w drugą stronę*((
pozdrawiam!
anticorr 2012-02-12 02:53:34
inka - 2012-02-11 18:03:23

Witajcie,

Teraz w Anti rekrutują na Managera Sprzedaży - czy jest sens iść na spotkanie do nich??

Bo jak czytam te opinie to zdecydowanie mam ochotę iść....ale w drugą stronę*((

pozdrawiam!
Raczej w tą drugą stronę, w tej podrzędnej i kierowanej przez bezmyślnych ludzi \"firmie\" stracisz tylko swój czas i nerwy, nowych doświadczeń na pewno u nich nie zdobędziesz, nie wspominając już o zarobkach, brak jakiejkolwiek kultury i poszanowania dla pracownika. A w biurze na [usniete przez moderatora] będziesz się czuła jak zaszczuty pies. Tylko CV sobie zniszczysz tą firmą. Chcesz się przekonać to idź...
odradzam 2012-02-12 11:39:20
odradzam - serdecznie odradzam!!!!
Konserwator Powierzchni Płaskich 2012-02-21 19:54:20
Super firma. Niesamowite możliwości rozwoju, nieograniczone zarobki, miła atmosfera - to główne zalety pracy w Anti S.A.
Konserwator powierzchni stromych 2012-02-22 09:18:59
Teraz i jest może fajnie ale co będzie jak wejdziesz na połamane powierzchnie, no nie mam na myśli przeliczania całek po nierównym obszarze;) Konserwatorze! Gratuluję wyboru i tego, że się tak świetnie realizujesz na tych powierzchniach - ale jaja!!!! uuuaaaahhhhhhaaa
nick 2012-02-22 19:59:44
[usniete przez moderatora] -
Umiejętności managerskie potwierdzone testami psychometrycznymi, (no wielkie 250 negatywnych opinii to jest coś!)
silna motywacja w realizacji celów, (tak ! po trupach do celu - to by się zgadzało) skuteczność w działaniu, ( mizerota) silne nastawienie na rezultat, (o tak rezultat również widoczny) umiejętności analityczne, (ehe, inżynier z niej jak nic-ekonomistka też licha) łatwość nawiązywania kontaktów, (a tak to się zgadza - kto ich dzisiaj nie ma? ) umiejętność przystosowania się do nowych okoliczności, (no poczekamy jak się spółka wywróci pójdzie [usniete przez moderatora] sobie do innej) otwartość na nowe wyzwania ( ale jakie inne: czy zakupić miotłę ulicówkę z trzonkiem czy bez?)

dw 2012-02-24 10:45:07
Witam, mi także nie zapłacili (już ponad 2 miesiące) za wykonaną pracę. Czekam na informacje jak Ci poszło, bo KRD itd na nich nie działa. Więc tylko wyrok sądowy i komornik może im coś zająć, jeśli sprzeda będą pieniądze.
Englishman 2012-02-25 22:30:21
To wszystko co piszą to sama prawda - wiem bo sam tam pracowałem - najgorsze to to - że z tą firmą nie da się nic zrobić :/
potwierdzam 2012-02-26 20:57:12
Tak potwierdzam, byłam w PIP-ie u prawnika i w sądzie pracy. Są kuci na cztery łapy, ale gdyby tak zebrać zbiorowo pozew i skargę to pracownicy mieliby szansę na odszkodowanie. Ale nikt nie wpadł do tej pory na taki pomysł.
Englishman 2012-02-27 19:40:15
potwierdzam - 2012-02-26 20:57:12

Tak potwierdzam, byłam w PIP-ie u prawnika i w sądzie pracy. Są kuci na cztery łapy, ale gdyby tak zebrać zbiorowo pozew i skargę to pracownicy mieliby szansę na odszkodowanie. Ale nikt nie wpadł do tej pory na taki pomysł.
W PIPie u prawnika Tobie [usniete przez moderatora] poradzą i [usniete przez moderatora] zrobią - nie mówiąc już o tym, iż ew. dowody przemawiające na Twoją korzyść, z którymi wygrałabyś w sądzie pracy - ujawnią \"pracodawcy\" - i pracodawca będzie mógł ew. przygotować się do oświadczenia - co lepsze - nie będzie \"twój\" dowód odnotowany w \"zeznaniu\" przy inspektorze PIP - ale inspektor o tym \"fakcie\" powiadomi władze \"pracodawcy\" - w sądzie pracy wobec ściany oświadczeń i zeznań \"osób\" na korzyść \"pracodawcy\" jesteś bezsilna :/ - dlatego najlepiej w ogóle nie iść z papierami do PIP ale występować od razu do Sądu Pracy.

Pozew zbiorowy nigdy się nie uda - bo każdy boi się o swoją posadę - i słusznie - z jednej strony są ludzie po kierunku, który jest mało atrakcyjny we Wrocławiu - więc trzymają się kurczowo, a od drugiej pracownicy fizycznie na głodowych stawkach ocierający się o najniższą krajową, którzy \"nie wylewają\" za kołnierz - co poniektórzy oczywiście - ze świadomością, że ze swoimi wadami nigdzie indziej pracy by nie dostali - albo musieliby zapieprzać dwa razy więcej. - mnie całe szczęście to nie dotyczy już - ufff
fifi 2012-03-01 14:31:18
Co za odrażające towarzystwo w tej firemce. W szczególności [usniete przez moderatora] [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stwo i [usniete przez moderatora] połączone z niewiedzą i [usniete przez moderatora] paraliżuje! Absolutnie wszystko tu napisane jest prawdą a nawet jest gorzej. Niech nikt nawet nie myśli o pracy w tym bagnie!!!
rozczarowany wykonawca 2012-03-06 23:30:02
Firma anti to dno.... nie odpowiedzialni ludzie , płącą jak i pasuje - nie polecam ,trzymajcie się z daleka od takich firm....
zmęczona 2012-03-23 06:17:33
Niestety na wysokich stanowiskach ludzie bez wiedzy i umiejętności. pani z HR ( uśmiech Jima Carreya ) fałszywa i z HR nie mająca nic wspólnego. Co chwila zatrudnia kolejnych [usniete przez moderatora], 3 miesiące max i znikają, kasa płynie, czy rzepa liczy te koszty??? czy ona potrafi zatrudniać? wszyscy to widzą tylko nie prezes, dziwne albo nie...
abc 2012-03-23 10:29:13
Zmęczona - czy na prawdę sądzisz, że w tej firmie na różnych stanowiskach pracują [usniete przez moderatora]? Na prawdę nie rozumiem - czy tak można nazwać ludzi, którzy dniami i nocami nie mają płacone za nadgodziny, dostając za to głodowe pieniądze. W tej firmie nie pracuje się regulaminowi 40h w tygodniu - tylko tyle ile przełożony zaordynuje.
Teraz pomyśl trochę swoją główką i przeczytaj te pytania:
- Czy za \"takie\" pieniądze, ktoś normalnie będzie pracował?
- Czy nie mając żadnych perspektyw na premie, dodatki socjalne, benefity ktoś normalnie będzie sobie żyły wypruwał, żeby \"góra\" mogła spać spokojnie

Dlatego Zmęczona - nie tłumacz tego, że cała atmosfera w firmie jest wynikiem tego, że zatrudnia się niewłaściwych ludzi, którzy nie potrafią \"pracować\" - bo to jest tylko i wyłącznie wina w sposobie zarządzania firmą i pracownikami - ich wynagradzania przedewszystkim.

Jasne zrozumiem - że nie stać firmy na dodatkowe uposażenie wszystkich pracowników - ale jeśli chce się uzyskiwać dodatni wynik finansowy przedsiębiorstwa - to trzeba z czegoś zrezygnować - a powiedz mi - kto przynosi do przedsiębiorstwa realne pieniądze - robotnik, czy pracownik biurowy? Może Pan Prezes powinien pomyśleć o obcięciu premii i pensji ludziom wchodzącym w skład zarządu? Może powinien pomyśleć o sprzedaży części taboru?

Bo kochani - prawdziwa ekonomia nie polega na tym - aby kurczowo trzymać się stołka - ale aby przedsiębiorstwu, którym kierujemy przynosić realny zysk - i to nie z oszczedności, ale poprzez optymalne redukcje kosztów napierw stałych, a później zmiennych
Aga 2012-03-26 19:50:49
Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej w Anti, rozmowa z P. [usniete przez moderatora] to przerost formy nad treścią. Pani [usniete przez moderatora] nie ma pojęcia o rekrutacji.

Wszystkie opinie osób, które pisały wcześniej są tylko potwierdzeniem, że Firma Anti jest bankrutem i szkoda na nią czasu.

Strata w ANTI S.A. na koniec 2011r. wyniosła 2,2 mln.

pozdrawiam byłych i obecnych pracowników
jbhjbjb 2012-04-14 08:01:33
nie do pomyślenia jaka atmosferę stworzyli, poniżanie pracowników, krzyk, zastraszanie, [usniete przez moderatora]. o co chodzi bo na pewno nie o to żeby ludzi do pracy zachęcić.
iskierka 2012-04-14 17:38:01
Panie [usniete przez moderatora] i Pani [usniete przez moderatora],
najmocniejsze firmy to te, które mają mocny zespół.
Zespół, który czuje się potrzebny, doceniany i wynagradzany taki któremu ufa pracodawca i wzajemnie.

Nie uda się go stworzyć dopóki będzie tak jak tu piszą ludzie.
Branża ciekawa - tylko robić biznes i pieniądze.
Ale nic z tego nie będzie. Nie wiem w czym jest błąd.

Jak mają Was pokochać pracownicy skoro wy ich nie szanujecie?

Żeby myła moc, chęć i miła atmosfera - naprawdę niewiele trzeba.

Może dobre słowo, doping, zaufanie?

szkoda, szkoda.
APTEKAFAN 2012-04-16 23:13:47
jak śpiewa kapela : "nawet najdroższe królewskie szaty, nie zrobią z c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a arystokraty" dotyczy CAŁEGO ZARZĄDU
pracujacy 2012-04-19 18:42:37
Ja was tu wszystkich nie rozumie,czego wy chcecie od tej firmy ja tam pracuje juz pare lat i nie narzekam zaznaczam ze pracuje jako fizyczny , wypłata na czas ,mozna dobrze zarobic, składki odprowadzane normalnie a nie jakies kombinowanie czego jeszcze mozna chciec w tych czasach,cos mi sie wydaje ze wypowiadajacy tutaj to same nygusy którym sie robic nie chce a tak sie teraz nie da,a co do szefa mam na mysli [usniete przez moderatora] to spoko sze jak kazdy inny i aby tak dalej anti tak trzymac -pozdrawiam
niemogeprzestacsiesmiac 2012-04-20 12:54:56
pracujacy,he,he...prezesie - pare lat w tej firmie to pracuje chyba tylko prezes. To juz nawet tu trzeba wciskac ten pijar? Tak sie ponizac? A może to usłużna super hr zrobila ten wpis? Bo dyrdymaly to jakich mało!
LUDZIE! NIE DAJCIE SIE NABIERAC!!!
1
uahahahaha 2012-04-20 20:10:37
ten wpis fizycznego to chyba sam zarząd poczynił i jakie błędy zastosował dla niepoznaki, aż tak muszą się zniżać?
pracujacy 2012-04-21 08:54:45
Widac ze zal wam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e sciska to bylo do przewidzenia ale niestety sa osoby które pracuja pare lat i nie narzekaja,ktos kto dostał kopa zawsze bedzie narzekał taka jest prawda,i niech mi ktos powie czy tu kiedys był problem z wypłatą itp tylko zazdroscic takiej firmy.
uuaaahahahah 2012-04-21 11:41:06
ja wręcz przeciwnie - kopa nie dostałem - sam go wymachnąłem w kierunku mizernej firmy i nic mnie nie ściska a już na pewno nie żal fizolu.
klavier 2012-04-21 13:17:11
pracujący (czyt. zarządzie) starciłeś niepowtarzalną okazję, żeby siedzieć cicho!
To kłamstwo że ZUS był płacony w terminie i jest na to dowód w oficjalnych dokumentach np. tu- „Stanowisko niezależnego biegłego rewidenta z przeglądu śródrocznego skróconego jednostkowego sprawozdania finansowego ANTI S.A. za I półrocze 2011” - cyt:
„Dodatkowo, w okresie maj-lipiec 2011 roku Spółka nie opłacała terminowo zobowiązań publiczno-prawnych z tytułu zaliczek od podatku dochodowego PIT oraz części składek za swoich pracowników” i to powiedział AUDYTOR!!
Jest to na firmowej stronie:
[usniete przez moderatora] Kitować to też trzeba umieć.
Zastanawiam się tylko gdzie poszły składki pracowników? Może pracujacy zarząd odpowie?
TenKtóremuŻalDupeŚciska 2012-04-21 14:11:54
Tak, mnie żal dupę ściska bo:
- pensje płacone nie na czas
- brak opłacanych składek (patrz wyżej)
- Prezes do c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i gbur, który obraża wszystkich wokoło
- sami musimy zakładać pieniądze za paliwo i materiały
- pensja na kierowniczym stanowisku (gdzie odpowiedzialność MATERIALNA jest ogromna) na poziomie Pani sklepowej
- brak premiowania kierowników
Drogi Fizyczny Pracowniku - możesz się cieszyć - bo może masz pracę i płacę, - może nie charowałeś na zmywaku aby płacić za studia, od początku pracowałeś i płaca na poziomie minimum Tobie starcza - ale pracownik na kierowniczym stanowisku, gdzie on odpowiada materialnie za popełnione błędy (a nie fizol), za trzymanie się budżetu ustalonego z dupy (zaniżonego) miał płacone poniżej średniej krajowej, - to proszę Cię bardzo.....

OGÓLNIE NIE POLECAM


PS Zmieniłem całkowicie branżę i całe szczęście nie musze tkwić w tym bagnie jakim jest ANTI SA

PS2. Aż we mnie się gotuję - że moje koleżanki i koledzy zarabiają poniżej średniej krajowej, a cała odpowiedzialność finansowa za prowadzony kontrakt spoczywa na nich, a zarząd pobiera wynagrodzenie idące w NAŚCIE tysięcy, a odpowiedzialności żadnej.
Doszły mnie słuchy, że Pan Prezes utworzył sobie spółki córki - CIEKAWE DLACZEGO!!!!????
rzymski cesarz 2012-04-21 20:18:02
Bzdury opowiadacie.
Co prawda już nie pracuję dla tej firmy - ale mogę ją pełnym sercem polecić.
- pieniądze można zarobić dość dobre
- na kierowniczych stanowiskach i menedzerskich pensje idą w sumy 5 cyfrowe
- atmosfera jest może stresująca - ale za te pieniądze przecież nie ma nic za darmo
[usunięte przez moderatora] - kadra menedzerska posiada wysokie zaplecze edukacyjne

Spółka przechodzi teraz dużą reorganizację i przenoszą się do nowatorskiego biurowca energooszczędnego - więc jak na firmę związaną z naturą - wielki plus.

[usunięte przez moderatora]
pracujacy 2012-04-21 20:43:44
Witam ponownie i nie mogę tych kłamstw czytać , skoro dla was jest co miesiąc 3-4 tysiące to mało na rękę to wybaczcie [usunięte przez moderatora]i nie jest prawda ze na zus nie płacą bo byłem troszkę na zwolnieniu i wcale mało nie brałem także jest nie możliwe aby składki nie byłe odprowadzane a chorowałem ponad pół roku,ale wy wiecie lepiej pozdrawiam!!!!!!! (zaznaczam że pracuje w dziale budowlanym)
alex 2012-04-23 10:56:15
Pracuję tutaj i zapewniam że żaden pracownik a już na pewno fizyczny nie napisał by czegoś takiego jak ten co podpisuje się pracujący. Przykro to mówić ale niestety prawdziwe są te wszystkie negatywne wypowiedzi...
nick_nick 2012-05-03 22:18:44
mylę się czy anti ma problemy z obsadzeniem wolnych wakatów w firmie? Dziwią mnie pojawiające się \"pozytywne\" aczkolwiek fałszywe opinie. Pewnie trwa nabór na \"biurka\" w nowatorskim energooszczędnym biurowcu, czyt: rozciągającym się po horyzont. [usunięte przez moderatora]
pracujacy 2012-05-04 17:53:02
Troszke mi was żal ale nic na to nie poradze ja dalej tu pracuje i nie narzekam i wiem że was boli że tu nie pracujecie ale nic na to nie poradze ja teraz zarobiłem ponad 4 tysiace na ręke i nie mam powodu do narzekania aby było tak dalej było to mozna tu pracować i nie narzekać pozdrawiam brukarzy!!!!!
nikt 2012-05-20 13:32:20
Znowu, wolne stanowiska w Anti, na kierowników ds. zieleni, może ktoś chętny? Ktoś z obecnie pracujących może napisać co się dziele w dziale zieleni?
alikante 2012-06-21 15:38:33
Firma w baraku za wrocławiem. totalny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne], zarobki marne a odpowiedzialność duża. atmosfera dzięki [usunięte przez moderatora] fatalna. ogólnie rotacja ludzi non stop.
ano 2012-06-24 17:30:51
Z tego co czytałem to już koniec Anti, wszyscy na bruk, firma zmienia profil działalności i ani budowlańcy ani ogrodnicy już nie potrzebni.
EX 2012-06-30 10:02:12
Praca w tej firmie uczy ciężkiej pracy w trudnych warunkach. Pracownicy byli bardzo dobrzy tylko [usunięte przez moderatora] nie potrafił tego wykorzystać. Z pustego nawet Salomon nie naleje a tego wymagał od swoich ludzi. Większość pracowników Anti jest godna polecenia nowym pracodawcom bo wiedzą co to ciężka praca!!!
cyjan 2012-07-02 21:20:13
Przymierzałem się do kierownika kontraktu ale okazało się, że kilka osób z branży już tam było. Kierownik odpowiada za wszystko, podpisuje się swoim nazwiskiem na zobowiązaniach finansowych ,a realnie nie ma wpływu na budżet!![usunięte przez moderatora]
b 2012-07-09 22:35:10
Serdecznie odradzam aplikowania do anti! wymagają cudów oraz maksymalnego zaangażowania a potem nie doceniają ludzi - zarówno kierowników jak i pracowników fizycznych. długo tak nie pociągną. szkoda na nich nerwów!
kk 2012-07-19 00:45:12
Odradzam. Można zdobyć sporo doświadczenia, ale nie wiem czy taka szkoła w dłuższej perspektywie na dobre wychodzi. Większość osób bardzo szybko orientuje się, że to praca na krótko, kilka miesięcy, rok maksymalnie. Po dłuższym czasie jest się wykończonym. Nieliczni wytrzymują dłużej, a i tak z przerwami (piszę o pracownikach terenowych zarówno fizycznych jak i kierownikach, w biurze różnie). [usunięte przez moderatora]
azja 2012-08-08 14:08:25
[usunięte przez moderatora] Praca po 10 h, bez wynagrodzenia, a o zwykłym dziękuję też można zapomnieć. Firma leży bo Pan [usunięte przez moderatora] ma zerowe umiejętności zarządcze i zamiast wyciągać wnioski i się uczyć[usunięte przez moderatora].Wszystkim młodym i zmotywowanym odradzam, szkoda zapału.
gaga 2012-08-14 23:08:37
[usunięte przez moderatora] Anti wynagrodzeń nie płaci na czas chyba 4 miesiąc, nie wypłaciło kierownikom należnej premii za rok 2011, wielu pracowników nie ma słuchawek i okularów ochronnych, o kamizelkach nie wspominając. Kierownicy ([usunięte przez moderatora]) odpowiadają finansowo za realizację kontraktu, gdzie nie odpowiadają za kosztorys ofertowy a w harmonogramie rzeczowo-finansowym nie ma ich podpisu (harmonogramy te kiedyś były robione pod konkretny wynik dla byłej menadżerki) A pracownicy? czasem coś ukradną? jasne, ale przez to nie będzie bańki w plecy. [usunięte przez moderatora]
było sobie Anti 2012-09-23 21:09:59
mnie juz tu nie ma na szczęście.

Chyba wypłata w terminie ( sądzę ze jedna z ostatnich) bo komentarzy brak. Wierzyć się nie chce,że taka firma zeszła totalnie na psy do baraków....ilu tam wartosciowych kieroników budów sie przewinęło, jeden został. Katastrofa, ciekawe skąd wezma kase na reklamacje. [usunięte przez moderatora]
to juz jest koniec.... 2013-02-03 09:51:55
czyżby anti zniknęło? Tylko śmieciarki im zostały?
Ania 2013-02-06 10:00:12
Wręcz przeciwnie, teraz działają jako spes city, spes garden z siedzibą w Wysokiej. Władza w tych samych rękach. Ich najnowszym dzieckiem jest spólka komandytowo-akcyjna również spes.
Zycie płynie, a stare anti nadal trwa, tylko po innym szyldem
oszukana 2013-02-19 10:59:59
osoby pracujące na 1/2 etatu są [usunięte przez moderatora] na cały etat, tak jak ktoś już napisał wcześniej, nie dotrzymują słowa. Nigdy za marne grosze nie będzie pracował nikt porządny, stąd taka rotacja. Ludzie nie są szanowani. Może warto to przemyśleć i zyskać mniej ale zdobyć pozycję na rynku, co z biegiem czasu pozwoli uzyskać lepsze efekty finansowe[usunięte przez moderatora]
loujk 2014-12-06 17:02:11
W jakim systemie pracuje firma, jeżeli chodzi o czas pracy? (np. czy jest to system zmianowy, czy jest przerwa obowiązkowa, poza przysługującą według kodeksu pracy, która nie jest wliczana do czasu pracy)? Jakie są możliwości podnoszenia kwalifikacji, uczestniczenia w szkoleniach na tym stanowisku? pozdrawiam
Induk 2015-01-21 18:47:01
Ważna sprawa - najważniejsze dla mnie jest to ile można tutaj zarobić, bo czas pracy i system zmianowy- najistotniejsze to jest kwestia wypłat, ale na prawdę to wiecie że jak jest umowa o prace to jest zdecydowanie lepiej boo w razie jakis problemow chyba latwiej dochodzic do swoich praw, chyba ze ja zyje w jakims marnym przekonaniu
komonko 2015-03-24 18:00:52
@Induk ja mam to samo pytanie, chyba zalicza się do najwzniejszych, więc piszcie Kochani, proszę! Ja mam doswiadczenie w tego typu pracy, więc jak dowiem się, ze płaca na miesiąc 1300 zł netto to dam sobie z nimi od razu spokój i oszczędzając mój czas i czas kogoś z rektutacji, więc będe wdzięczny za komentarze od Was.
pracownik 2015-04-15 11:50:01
haaaa, chyba sam szef sobie wystawia takie opinie….i podszywa się pod byłego pracownika…spółka jest tragicznie zarządzana przez niekompetentnych ludzi, którym chyba kupiono dyplomy i nie mają pojęcia co do podstawowych kompetencji. Tak to jest jak się wpycha na siłę niezdolne dzieci do zarządzania firmą tatusia, które bez pomocy rodziców by nawet matury nie zrobiły. Nie dajcie się oszukać
fantastic 2016-03-12 21:59:06
Umowa o pracę ma znacznie więcej zalet @Induk, najważniejsze są opłacane składki w firmie, ale jest szansa również na odpowiednie socjale. A czy wypłata jest w terminie? Dzięki
Zostaw swoją opinię o Anti S.A. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Anti S.A.