brak logo

Hotel Angelo**** Katowice

Katowice

Opinie o Hotel Angelo**** Katowice

retro 2010-05-20 22:41:20
praca fajna, placa kiepska, premii brak, hotek super, roboty max [usunięte przez moderatora] , dyrekcja panikarze i kombinatorzy, [usunięte przez moderatora] OK, resident do bani skad go wzeli i jak rekrutowali bo z innych hoteli go tez [usunięte przez moderatora] zatem skad i jak tam sie wzioł.... gm jak choragiewka na wietrze w jednej chwili tak a w drugiej na opak, decyzje nie przemyslane. Sami pomyslcie po otwarciu pracowalo tam ok 100 osob a teraz to ledwo 46 osob sami odpowiedzcie sobie dalej.......
Chuck Norris 2010-09-29 13:28:52
Miejsca nie polecam, wrecz odradzam !!!
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za smieszne pieniadze i z nie kompetentynymi przelozonymi !!
[usunięte przez moderatora] ciecia sa na wszystkim, ludzie pracuja od poczatku na tych samych warunkach za taka sama kase co na okresie probnym, a minelo juz ponad 1/2 roku !!.Wymowka dyra ze nie ma oblozenia hotelu, bzdura roboty w brud wszyscy maja non stop jakies imprezy bankiety hotel oblozony wystarczajaco. Restauracja i kuchnia masakra,nie jadl bym tam,karta jak w stolowce z 30 dan chyba tam maja, mysla ze jak wiecej to lepiej jak za komuny !! [usunięte przez moderatora] maja chyba z 200 rodzajow winn [usunięte przez moderatora] , a szef kuchni mysli ze jest Gordonem Ramseyem, taka atmosfere maja tam, tylko ze ten wydaje surowe kurczaki na bankiety !!
jontek 2011-03-18 10:33:49
resident manager pan [usunięte przez moderatora] , ktoremu wydaje sie ze wszystko wie i ze jest GURU hotelarstwa a tak naprawde biegnie z kazdym pomyslem innych ludzi do dyrektora aby przedstawic go jako swoj - panie resident zenada !!!! . Zarobki na rynkowym poziomie. Cisnienie ogromne + [usunięte przez moderatora] na wysokim stanowisku wiec sami odpowiedzcie sobie na pytanie czy warto
Anonim 2014-08-04 09:07:04
Pracowałem tam chwilkę na kuchni i powiem tak: Ilość pracy ogromna(MEGA OGROMNA), pracowników mało jak na tyle pracy do ogarnięcia (z resztą za te pieniądze nie dziwne ok 2,100.00 BRUTTO!!!), z każdej dniówki biorą Ci 30 min na jakąś przerwe, których i tak nie ma bo ciągle jest coś do zrobienia... gotowanie w 50% na proszkach (knor itd), nadgodzin nie płacą, zero motywacji, tylko słyszysz że masz zapi....! Ogólnie hotel bardzo dobrze prosperujący z dużej sieci, a pracowników traktują jak maszynki... NIE POLECAM!
IKA 2014-10-13 12:17:29
Brat pracował- wyzysk, mało kasy. Dyspozycyjność 24 na dobe- ciągłe telefony
czarna 2016-02-09 07:02:27
Czy ktoś może napisać czy wpis z 2014 dotyczący zarobków jest nadal aktualny?
"1.900 brutto = ok 1398". Bo jeśli tak, to trochę śmiech na sali, a widziałam, że nadal się ogłaszają i myślę o złożeniu CV.
papmapa 2016-03-22 00:20:31
zazwyczaj negatywne opinie dają ludzie o niskich kwalifikacjach:) Dobre księgowe mają prace, a słabe aplikują z częstotliwością raz na pół roku...i krytykują pracodawców na forum, .....dobre kelnerki żyją z napiwków a zarobki inwestują w zagraniczne wojaże
1
majeranek 2016-05-15 18:13:22
ania, akurat teraz potrzebują kucharza. Nie wiecie jakie warunki na start są w stanie zaproponować - dajcie znać :)
Zostaw swoją opinię o Hotel Angelo**** Katowice - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hotel Angelo**** Katowice