brak logo

Hotel Angelo**** Katowice

Katowice

Opinie o Hotel Angelo**** Katowice

retro 2010-05-20 22:41
praca fajna, placa kiepska, premii brak, hotek super, roboty max [usunięte przez moderatora] , dyrekcja panikarze i kombinatorzy, [usunięte przez moderatora] OK, resident do bani skad go wzeli i jak rekrutowali bo z innych hoteli go tez [usunięte przez moderatora] zatem skad i jak tam sie wzioł.... gm jak choragiewka na wietrze w jednej chwili tak a w drugiej na opak, decyzje nie przemyslane. Sami pomyslcie po otwarciu pracowalo tam ok 100 osob a teraz to ledwo 46 osob sami odpowiedzcie sobie dalej.......
Chuck Norris 2010-09-29 13:28
Miejsca nie polecam, wrecz odradzam !!!
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za smieszne pieniadze i z nie kompetentynymi przelozonymi !!
[usunięte przez moderatora] ciecia sa na wszystkim, ludzie pracuja od poczatku na tych samych warunkach za taka sama kase co na okresie probnym, a minelo juz ponad 1/2 roku !!.Wymowka dyra ze nie ma oblozenia hotelu, bzdura roboty w brud wszyscy maja non stop jakies imprezy bankiety hotel oblozony wystarczajaco. Restauracja i kuchnia masakra,nie jadl bym tam,karta jak w stolowce z 30 dan chyba tam maja, mysla ze jak wiecej to lepiej jak za komuny !! [usunięte przez moderatora] maja chyba z 200 rodzajow winn [usunięte przez moderatora] , a szef kuchni mysli ze jest Gordonem Ramseyem, taka atmosfere maja tam, tylko ze ten wydaje surowe kurczaki na bankiety !!
jontek 2011-03-18 10:33
resident manager pan [usunięte przez moderatora] , ktoremu wydaje sie ze wszystko wie i ze jest GURU hotelarstwa a tak naprawde biegnie z kazdym pomyslem innych ludzi do dyrektora aby przedstawic go jako swoj - panie resident zenada !!!! . Zarobki na rynkowym poziomie. Cisnienie ogromne + [usunięte przez moderatora] na wysokim stanowisku wiec sami odpowiedzcie sobie na pytanie czy warto
Anonim 2014-08-04 09:07
Pracowałem tam chwilkę na kuchni i powiem tak: Ilość pracy ogromna(MEGA OGROMNA), pracowników mało jak na tyle pracy do ogarnięcia (z resztą za te pieniądze nie dziwne ok 2,100.00 BRUTTO!!!), z każdej dniówki biorą Ci 30 min na jakąś przerwe, których i tak nie ma bo ciągle jest coś do zrobienia... gotowanie w 50% na proszkach (knor itd), nadgodzin nie płacą, zero motywacji, tylko słyszysz że masz zapi....! Ogólnie hotel bardzo dobrze prosperujący z dużej sieci, a pracowników traktują jak maszynki... NIE POLECAM!
IKA 2014-10-13 12:17
Brat pracował- wyzysk, mało kasy. Dyspozycyjność 24 na dobe- ciągłe telefony
czarna 2016-02-09 07:02
Czy ktoś może napisać czy wpis z 2014 dotyczący zarobków jest nadal aktualny?
"1.900 brutto = ok 1398". Bo jeśli tak, to trochę śmiech na sali, a widziałam, że nadal się ogłaszają i myślę o złożeniu CV.
papmapa 2016-03-22 00:20
zazwyczaj negatywne opinie dają ludzie o niskich kwalifikacjach:) Dobre księgowe mają prace, a słabe aplikują z częstotliwością raz na pół roku...i krytykują pracodawców na forum, .....dobre kelnerki żyją z napiwków a zarobki inwestują w zagraniczne wojaże
3
majeranek 2016-05-15 18:13
ania, akurat teraz potrzebują kucharza. Nie wiecie jakie warunki na start są w stanie zaproponować - dajcie znać :)
Jack 2017-02-21 22:54
Byłem tam ostatnio na rozmowie do działu technicznego. Jednak ok 2500 na rękę za technika do wszystkiego z dyżurami 24 h i pracą w soboty to zbyt dużo..
Bardzo chciałbym tutaj podziękować pani kadrowej z hotelu za obiecany kontakt ws decyzji o przyjeciu do pracy, a raczej za jego brak..
Wielka władczyni ludzi nie jesteście jedynymi pracodawcami-ludzie otrzymują propozycje też od innych. Mam nadzieję że ciebie ktoś tak potraktuje, o twoim spóźnieniu 15 min. na spotkanie nie wspomne..to już dało do myślenia, że nie warto z takimi osobami pracować. Kadrowa do zwolnienia..naucz sie być fair w stosunku do innych bo długo tam miejsca nie zagrzejesz.
AGA**** 2017-02-24 14:30
Witam.Mam pytanie we wtorek ide tam na dzień próbny jako pomoc kuchenna.Chciałam zapytać o zarobek,traktowanie i czy weekendy są pracujące?Z góry dzięki Aga :)
AGA**** 2017-02-24 14:44
Czyli odradzasz?
Paulina 2017-03-30 14:11
@AGA****, pracujesz tam nadal? Powiedz więcej o pracy.
pracownik 2017-05-22 20:55
na początku umowa zlecenie za minimalną krajową, a potem umowa o pracę za... minimalną krajową. Faktycznie zabierają 30 min za które nie płacą (nie wiadomo niby czemu) nieraz się siedzi np od 6 rano do 15 a oni jeszcze ucinają 30 minut i zamiast 9 h płacą za 8,5h. Jadą na samych praktykantach, bo nikt im tam pracować nie chce. Ciągle są nowe dziewczyny. Rotacja porównywalna do zmieniania majtek.
4
ona 2017-06-08 12:57
W życiu nie polecam, daremna stawka, obiecują umowę o pracę, a po czasie ci dziękują. Nawet o umowę zlecenie trzeba się prosić po 2 tygodnie! Co chwilę oferty pracy, nawet dziś z kelnera śniadaniowego - bo wszyscy uciekają! Nie dziwię się wcale - masz być przed 6 i jeszcze pół h ucinają z wypłaty.
4
recepcjonistka 2017-07-25 11:08
Wczoraj zadzwoniono do mnie z hotelu Angelo,abym przyszła na rozmowę rekrutacyjna . Zaaplikowalam do nich na stanowisko recepcjonistki . Czy może mi ktoś coś napisac co to za hotel i jakie tam są warunki ? Będę wdzięczna . Pozdrawiam
Hotelarz 2017-07-25 11:19
Boskie podejscie: apllikujesz "gdzies" na "jakies" stanowisko, a teraz "łolaboga! zadzownili do mnie, nie wiem skąd, po co i na co!". Jak Ty się teraz próbujesz dowiedzieć, gdzie właściwie zaaaplikowałaś, to raczej się na recepcjonistkę nie nadajesz, bo tam trzeba dość sporo ogarnąć, a Ty podstaw nie potrafisz. Daruj sobie.
Paulina 2017-08-30 11:04
@recepcjonistka jak przebiegł proces rekrutacji? Na jakie pytania można liczyć na rozmowie? A może przyjęli Cię do pracy? Jeśli tak to jak pierwsze wrażenia? Wszystkie informacje są pomocne osobom składającym cv do Hotel Angelo**** Katowice.
Zostaw swoją opinię o Hotel Angelo**** Katowice - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hotel Angelo**** Katowice