brak logo

Maxpol

Wałbrzych

Opinie o Maxpol

wircyk 2012-11-26 10:41:51
i bardzo sensownie że (usunięte przez administratora) się pojawiła..pozdrawiamy również. a to co tu sie czyta to masakra co do niektórych tekstów.....
kierownik 2012-12-07 16:47:12
Witam wszystkich zainteresowanych moją osobą :-)
Doszły mnie słuchy że jestem tutaj aktorem pierwszoplanowym więc postanowiłem wpaść .
Wszystkich rzekomo pokrzywdzonych przeze mnie zapraszam do siebie jestem osobą , która może się pomylić i na pewno nie wiem wszystkiego najlepiej a jak ktoś ma rację to mu ją przyznam .
Proszę nie wypisywać bzdur co ja tam nowego nie wymyśliłem itp , każdy z nas ma swoje zajęcie w pracy ja mam takie a wy inne i tyle.
Wakat był wolny to go wziąłem każdy z was mógł też być kierownikiem w Maxpolu trzeba było brać .
A co do mojego doświadczenia to nie Wam je oceniać tylko pracodawcy , który mi płaci wypłatę .A co do rzekomych kar nie przypominam sobie żebym takowe nałożył na kogoś (nawet nie mam takiej władzy chyba )
Życzę obecnym pracownikom miłej pracy i mam nadzieję że będzie nam się miło współpracowało .
Życzę Wszystkim byłym i obecnym pracownikom Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku

pozdrawiam (usunięte przez administratora)
koles 2012-12-17 17:46:53
nareszcie ktos mądry sie tu odezwał.Najlepiej robic z kogos najgorszego a nic o nim nie wiedziec. (usunięte przez administratora) jest spoko i nie piszcie glupot na niego. Moze na początku troche go ponioslo ale teraz jest ok. Po za tym to cała firma jest spoko. (usunięte przez administratora)pracuja a cos im nie pasuje to sie zwolnijcie i nie bedziecie musieli narzekac tylko pozniej dobrze wiecie ze przyjdziecie tam spowrotem aby was przyjeli. (usunięte przez administratora)
Były 2013-01-24 10:28:23
Widzę ,że firma brnie w transport ciężarowy? szukają kierowców C+E.
chochlik 2013-02-04 21:23:18
Poobcinali na kursach - no i co z tego. Koledzy i tak będziemy (usunięte przez administratora) nawet jak zejdą do 50 PLN z strzała. Tylko się wydaje niektórym, ale P. (usunięte przez administratora) wie jak podejść psychologicznie do niektórych spraw. Aby do wiosny.
Arek 2013-02-06 21:21:49
Tak jasne wie co robi tak jak z ta nieszczesna piekarnia hahahaha jak ktos kiedys powiedzial ten pomysl nie ma racji bytu i mial racje w 100%(wiecie kto tak powiedzial ? jak nie to sie domyslcie kogo brakuje w zalodze ) (usunięte przez administratora)
555555555555555555555555555555555 2013-05-18 07:01:40
(usunięte przez administratora)AUTOBUSY TRUPY MYŚLI ŻE DA NOWE NAKLEJKI PODPICUJE JE TROCHĘ I JEST OK . MY PRACOWNICY WIEMY NAJLEPIEJ JAK JEST KOMFORT JAZDY, ALE MAM NAZIEJĘ ŻE JUŻ NIE DŁUGO SZKODA TYLKO ZAJEFAJNYCH KIEROWCÓW Z WAŁBRZYCHA SĄ TO SUPER FACECI ,
vogle 2013-07-24 22:38:14
witam witam, skąd takie mało pozytywne opinie o Maxpolu? czy możecie podać jakieś konkretne przykłady zamiast obrażania i wyzwisk?
2
arek 2013-07-25 19:37:17
czlowieku poczytaj sobie to forum i sam wyciag wnioski popytaj sie ludzi to ci odpowiedza ta twoje pytania zapytaj z nowej rudy wroclawia swidnicy itd
jurek 2013-08-21 07:54:43
arek, możesz normalnie odpowiedzieć, korona Ci z głowy nie spadnie. Ja mam pytanie o konieczne doświadczenie na stanowisko kierowcy - czy jest jakieś minimum lat, które trzeba mieć przepracowane?
ja 2013-09-03 15:19:12
A jak mają pracownicy biurowi? tacy zwykli pracownicy w biurze
3
normalny 2013-09-16 15:58:31
ludzie co wy gadacie zarobki wcale nie sa po 1500 max tylko raczej minimum 2000 a no jeśli jesteś [usunięte przez moderatora] i nie umiesz zmieniać biegów albo [usunięte przez moderatora] i w coś przywalisz spowodujesz wypadek czy coś to nie dziw się ze ponosisz za to jakąś odpowiedzialność a pozatym jak jest ci tak [usunięte przez moderatora] w tej firmie to przecież mozesz zmienic prace i tyle.
MAX 2013-09-30 13:20:43
To jest już koniec firmy maxpol.w Wałbrzychu.Komornicy szaleją.niedługo niebędą mieli co zabrać.
stasiu 2013-10-03 11:11:56
O czym piszecie. Firma jeździ na międzynarodówce. Z tego co wiem to oddają autobusy, bo kupują całkiem nowe. Zamówili na targach w tym roku setry i mercedesy. redukują autobusy bo Koreańczycy pozwalniali ludzi, więc po co maja stać. Ja u nich jeżdżę od początku i jakoś nie narzekam. Teraz mają już licencje na ciężarówki i ruszają chyba od poniedziałku z nowymi DAF -ami. Więc jak piszecie to piszcie na temat. (usunięte przez administratora)
Andrzej 2013-10-09 13:41:10
Głupoty piszesz, pracujesz w Maxpolu a nic nie wiesz? Ja zawoziłem auta do Kutna, do leasingu jako zwrot, a nie do komornika. Trochę wiedzy zaczerpnąć, jak komornik mógłby wziąć coś co należy do leasingu. [usunięte przez moderatora]
Robert 2013-10-31 10:01:27
Widziałem nowe ciezarowki maxpolu. Dwa dafy, ponoc do końca roku zamówili 10 Actrosów. Czy ktoś z was wie czy przyjmują do pracy na tiry
Andrzej 2013-11-03 13:16:31
Witam, ja już złożyłem swoje CV, czekam na odpowiedz.
1
Max. 2013-11-08 09:34:46
Prędzej kolego doczekasz emerytury.To już jest powolny koniec tej firmy.te dwa dafy należą do innej firmy a o Actrosach pan (usunięte przez administratora) może tylko pomarzyć.
1
Nowy 2013-11-08 22:09:41
Witajcie, Kim Ty jesteś i o czy piszesz?Przedstaw sie, bez anonimowości,... Jeżdżę u nich od trzech tygodni DAF-em i wszystko jest ok. Przedstaw się bo siejesz zamęt, jaki masz w tym cel? Wyrzucili Cie bo kradłeś paliwo ?...Dla mnie i moich kolegów ta firma to moje miejsce pracy i chleb dla mojej rodziny.
Internet to mejsce dla Ciebie? mozesz pisać bez konsekwencji.Ale może po prostu jesteś z konkurecji. Życzę Ci miłego dnia .... Pozdrawiam Damian
Max. 2013-11-12 12:51:50
Wnioskuję kolego Damianie że jesteś młodym człowiekiem i zbyt krótko tam pracujesz,ale jak popracujesz rok twoja opinia na temat tej firmy zmieni się o 180st.Przeczytaj wszystkie opinie i przeanalizuj.Życzę powodzenia.
mazi81 2014-02-25 09:38:32
Ja idę dziś na rozmowę c+e proszę o szybki opis firmy. Wiem że kasa na czas i 0 z nią problemów tylko zwolnić ponoć potrafią z dnia na dzień.
5
pracownik 2014-05-23 13:05:18
witam pracuje w tej firmie od dawna znam ludzi z biur szefostwo i czytajac to chce mi sie pawia walnac ludzie rabnijcie sie w łeb i nie oczerniajcie ja ze swej pracy jestem zadowolony kasa na czas co najwazniejsze w dzisiejszych czasach i zawsze z szefostwem idzie sie dogadac a to ze firma niby ma klopoty to skad wiecie popaprancy a jesli nawet ma to co takiego takie czasy raz na wozie raz pod wozem dla mnie najwazniejsze ze dzieki nim daja mi prace bym zyl a na zarobki nie narzekam wiadomo im wiecej tym lepiej pozdrawiam moje wspaniale szefostwo
były pracownik 2014-06-12 21:53:46
pracowalo sie w tej firmie dlugo sluchalem obserwowalem i moja opinia brzmi gdyby szefowa rzadzila firma super i mozna sie dogadac ale wlasnie jeden,, element,,tam nie pasuje ten pozal sie boze pan szef ktory zepsote czesci zastepuje tymi nadpsotymi i jego slynne powiedzenie ,,wymysl cos,, czyli z gó...a bat ukrec autobusy w oplakanym stanie trupy no moze jeden sprawny merc reszta to padaka ,,stary,, tylko patrzy jak upierniczyc choc ze 20gr z pensji bo to chciwy wieprz.Zycze jemu by firma padla i zeby on polazl do roboty i by ktos traktowal go jak smiecia jak on nas szkoda tylko by bylo kierowniczki a tak caly ten maxpol powinien piorun strzelic.
pracownik 2014-06-12 22:01:23
napisze zwiezle i na temat jesli chce na zywo horror zapraszam
3
max 2014-06-15 10:13:44
Ja tam pracowałem facet nie jest tragiczny tylko trzeba do niego podejść w sposób inny.Odszedłem bo się wyprowadziłem.
jankes 2015-01-17 01:53:06
pracowalem tam trzy lata i wcale nie narzekalem zwolnilem sie bo wyjechalem za granice po powrocie mam zamiar tam z powrotem wrocic zycze powodzenia i pozdrawiam
byl 2015-01-27 19:14:40
ubezpiecz sie od odpowiedzialnosci cywilnej w pracy bo nie daj boze gdzies zrobisz ryske to cie chlop okradnie z twoich ciezko zarobionych pieniedzy...najnizsza krajowa na umowie a w razie L4 GLODUJESZ a cala inna kasa,,wiadomo w jaki sposob wyplacana...i z tej wlasnie drugiej kasy za byle gowno ci zabierze i ty nigdzie nie pojdziesz z tym no bo jak? i wlasnie to on wykorzystuje! chlopaki dostawali tez wezwania z urzedu skarbowego i mieli sie tlumaczyc czy brali cos pod stolem,, tez przychodzily wezwania bo przez kilka ladnych miesiecy skladek nie odprowadzali.dobrze ze wtedy nie chorowalem bo wtedy nie daj boze! Nawet dziadowska firma tak nie robi w bambuko...no ale przyjmij sie jeden z drugim i jak ci sie noga powinie (nie zycze ci tego) to istnieje mozliwosc ze ewentualnie np ..."to jest moja ubezpieczalnia,placisz mi 800z za ta ryse"..NIE WARTO TAM PRACOWAC:::90% komentarzy to byli kierowcy wiec z palca sobie tego nie wyssali...kto zmadzal to odszedl. POWODZONKA.
nie wazne 2015-03-22 23:34:07
Dla normalnych odradzam bo zniszcza psychicznie ale super dla alkoholikow i po stroniu slaskim choc nie stronie z porownaniem do "tego" to disney
Bolo 2015-09-27 11:45:45
Maxpol w Wałbrzychu nigdy nie był i nie jest zakładem mięsnym . To jest firma transportowa.
On 2016-02-02 12:03:42
Szukam pracy jako kierowca autobusu i trafiłem na firmę maxpol. Widzę że poszukują kierowców. Opinii słyszałem wiele na ich temat, w większości negatywne ale nie od ludzi którzy mieli z nimi bezpośrednio styczność. Czy mógłby się wypowiedzieć ktoś kto tam pracował lub pracuje, na temat jak to wygląda wszystko w obecnej chwili ? Jak wyglądają zarobki oraz ogólnie warunki pracy ? Czy warto tam iść czy raczej lepiej poszukać czegoś innego ? Pozdrawiam
xxx 2016-02-11 19:53:28
nie polecam
Małgosia 2016-03-03 11:52:41
Jeśli jesteś zainteresowany pracą to zadzwoń 725224564 Małgosia
maxpol 2016-03-03 21:41:19
tak,z tego co wiem szukamy kierowcow na zestawy- ciagnik plus naczepa. Zarobki z tego co wiem to 47 gr za kilometr. Ryczalt za weekend w aucie to 200 zl. Dostajesz najwyzej 2 letniego DAF-a. nigdy nie bylo tak,zeby spozniona byla wyplata-chocby o jeden dzien. Jesli jestes driver z prawdziwego zdarzenia-polecam
szkodnik 2016-05-15 14:43:38
Premie są kwartalne i nie byle jakie ☺ Atmosfera w firmie spoko. Robota jak każda trzeba pracować bo za darmo nic nie ma ;-)
Gustaw 2016-06-02 12:54:10
Wszystko na początku jest piękne ale po miesiącu zaczynają się CYRKI. Odradzam pracę w tym BAŁAGANIE. To jeden wielki SYF.
1
Zumi147 2016-06-17 17:17:40
Mają w rozkładzie że jeżdżą codziennie nad morze czekałem w Kamiennej Górze godzinę nikt nie przyjechał odradzam wyjazdy z niekompetentnym przewoźnikiem. Nigdzie nie było napisane że jeśli nie zarezerwuje biletu to wyjazd się nie odbędzie ale jak widać nie mają w ogóle chętnych i wcale mnie to nie dziwi...
6
Zumi741 2016-06-27 11:05:18
A był wypadek czy jaki był powód że Państwo nie przyjechali?
Domi 2016-07-11 00:40:17
Bardzo odradzam tego przewoznika
2
kierowca 2016-07-11 04:48:43
a moze konkretnie-dlaczego odradzasz?
toko 2016-07-12 23:14:59
Telemarketing jest dość trudny, ale skoro zapewniona jest umowa o pracę i liczyć na odpowiednie prowizje do podstawy zarobków. Takie urozmaicenie jest niezłe.
Zostaw swoją opinię o Maxpol - Wałbrzych
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Maxpol