brak logo

rpc bebo

Poznań

Opinie o rpc bebo

oki 2015-11-24 11:24
Po pierwsze trzeba rozgraniczyć ze te premie sa ale te wyższe kwoty dla starych pracowników chodzi mi o staż pracy w tej firmie a nowa osoba musi na to sobie zapracować żeby to otrzymywać i zaczyna od najniższej stawki każdy z pracowników kiedyś tak zaczynał a druga rzecz ze nie można chorować bo albo odciągane jest albo zabierają te premie w zależności ile czasu się chorowało.
@kol 2015-11-24 23:55
dzięki to znaczy że nie jest źle płacą coś więcej niż inne firmy w okolicy, wiadomo że trzeba sobie zapracować na większą kasę ale ważne że płacą na czas social też nie jest zły słyszałem , dziś chyba żaden pracodawca nie lubi jak jego pracownicy długo chorują
@kol 2015-11-24 23:56
dzięki to znaczy że nie jest źle płacą coś więcej niż inne firmy w okolicy, wiadomo że trzeba sobie zapracować na większą kasę ale ważne że płacą na czas social też nie jest zły słyszałem , dziś chyba żaden pracodawca nie lubi jak jego pracownicy długo chorują
Bella 2015-12-01 11:50
A widziales na stronie pup inowroclaw to ogloszenie? 2500 brutto. Z tego co slyszalam to odpowiedzialnisc spora a wynagrodzenie rozbite na podstawe i premie.
1
tekla 2015-12-03 22:57
Same bzdury piszecie jak można tak oczerniac ludzi
dragon 2015-12-04 00:01
TO pisz poczytamy......
Czary mary 2015-12-04 13:22
Ta frustracja to chyba przez ten Wasz zakaz palenia:) hahahaha wszędzie dobrze gdzie nas nie ma
??? 2015-12-04 16:38
Gdzie jest admin?!!!!!
4
??? 2015-12-04 16:55
Gdzie jest admin?ma być w sądzie czy jak?!!!
Bella 2015-12-10 09:29
Zadzwon do oddzialu w Kruszwicy i zapytaj czy jest aktualne.
kls 2016-01-21 16:06
Wy z kruszwicy proszę się opisywac na forum kruszwica a nie na Poznań ok bo psujecie nam opinie bo w Poznaniu tak nie jest ok w rpc bebo Poznań .
bebo 2016-02-13 19:07
W bebo bardzo dobre sa zarobki większe niż w innych firmach co mieszcza sie w Poznaniu wiadomo ze stare pracownice stażem maja a nowi maja nizsze stawki itp.
1
XfaraonX 2016-06-15 10:08
Napisze ktoś w końcu jakiś konkretny komentarz. Jakie zarobki na stanowisku magazyniera transportu wewnetrznego. Jutro mam jechać na rozmowę. Proszę o konkretna odpowiedz na maila lub tutaj faraon25@inea.pl
izx 2016-08-31 20:15
W Poznaniu sa bardzo dobre zarobki ale dla starych pracowników i premie bo długo tu pracują nowi maja mniejsze stawki zależy od stanowiska i bogaty socjal tylko ze system 4 brygadowy jest ruch ciągły ale mozna się poswiecic jak wszystko odpowiada.
Krzychu 2016-09-22 11:36
Tak tak super warunki dziwne ,że cały czas szukacie ludzi przez tęśmieszna agencje , każecie im pracować na 4 brygadach za najnizszą stawkę.
2
izx 2016-10-01 16:28
Teraz dlatego potrzebuja bo jest nowa hala a najniższego wynagrodzenia nikt tu nie zarabia nawet przez agencje w Poznaniu ludzie dobrze zarabiają nikt ze starych pracowników nie odchodzi bo gdyby mało płacili to by nikt tu nie pracował
Rr 2016-10-03 00:51
Chyba Cię jebło.
ert 2016-10-03 10:42
teraz to już faktycznie nie maja zandych aktualnych ofert pracy ale nigdy nie wiadomo kiedy się cos pojawi
pracownik 2016-12-13 17:55
A wy z kruszwicy od stycznia macie 3zm i były u was zwolnienia bo pracy nie macie zbyt nie zdziwie się jak wasz oddział zamknie grupa .
Były pracownik 2016-12-24 09:33
Do Pana wiadomości Kruszwica piszemy dużej litery, miasto jest co najmniej tak stare jak Poznań.
W Kruszwicy termoformowanie było już za komuny sam Banach się tu uczył, dadzą sobie radę i bez BEBO bo i okolica obfituje w wiele lepszych firm.
Najpierw zlikwidowano Piaseczno, teraz być może Kruszwicę a odpowiedz sobie kto następny:)
Dla Bartlinga i Grejnera już dawno nie jesteście konkurencją z przedpotopowymi Gablerami OMSO i reszta tego złomu.
Pozdrowienia dla wszystkich Kruszwiczan.
2
Tomek 2017-01-14 14:15
Trzeba znać Budniaczynskich mama zadzwoni i Krzysztof musi .
1
K 2017-01-16 17:06
Pozdrowienia dla ślicznej małej blondyneczki która pracowała w sierpniu albo wrześniu 2014, super laseczka, zabawna. ach ta K
ikn 2017-01-20 14:27
A ja pozdrawiam wszystkich pracowników .
Adam 2017-03-28 18:29
Jakich zarobków można się spodziewać w Poznaniu na stanowisku operatora maszyn?
GOŚCIE Z GIZEHU 2017-04-13 01:00
GOŚCIE Z GIZEHU:
Doszły nas słuchy , że Firma Bebo w Poznaniu zatrudniła w ostatnim czasie pana Tadeusza W.
Jeśli tak to ,, GRATULACJE" !!! ( Hi , Hi ,Hi ). Na początku pewnie będzie spokojnie , potem nieco
dziwnie , aż zacznie się balans na granicy szaleństwa i braku kontroli nad emocjami i zachowaniem,
( czyli rzucanie w ludzi narzędziami , kartonami i ubliżanie ; zwłaszcza kobietom od dzi....ek i innych takich.) Od nas wyleciał z hukiem ( po kolejnych kontrolach z Inspekcji Pracy - spowodowanymi licznymi zaproszeniami pracowników , poddawanych notorycznemu mobbingowi ). Oficjalnie odszedł oczywiście , po cichu na własną prośbę . Jeśli aktualny pracodawca lubi takich gości to to monotonia mu nie grozi. Zaś pan surowy zafundował firmie prawdziwego konia trojańskiego i mnóstwo ,,atrakcji ".
Jeśli szanowni koledzy i koleżanki zatrudnione w Bebo Poznań mogą to potwierdzić i pragną dowiedzieć się czegoś więcej o tym osobniku to proszę o kontakt na tej stronie - chętnie odpowiemy.
Zachęcamy też do lektury na GO WORK.PL , wpisując nazwę naszej firmy GIZEH DISPOFORM sp z o. o.
Znajdziecie tam Państwo tylko mały wycinek tego co działo się u nas . Pozdrawiamy serdecznie , jednocześnie współczując - szczęśliwa od niedawna załoga Gizehu .
1
Pracownik 2017-05-10 12:47
Od 2000 do 3000 w Poznaniu z premią- praca na trzy zmiany cztery brygady system pracy beznadziejny
RR-PP-NNN zakład monitorowany .
Pracujesz jako operator- pakowacz .
Operator pakowacz drukarek lub maszyn formujących większość maszyn jest z lat 90 . oraz stara technologia . Podlegasz pod brygadziste ,Mistrza zmiany, Kierownika produkcji ,Managera
2
Pracownik 2017-05-10 14:29
Możesz być przyjęty przez firmę pośredniczącą na bardzo niekorzystnych warunkach dla Ciebie . Premia uznaniowa jest liczona do podstawy w przypadku kiedy jej nie dostaniesz to zarobisz dużo mniej. Pracownicy twierdzą że RPC dobrze płaci bez premi zarobisz 1500 zł.
Tyson 2017-05-10 15:11
Popieram kolegę w 100% mistrz wydziału formowania T.S uczeń wychował się na dobrej szkole Wiesława. W oczywiście musiał by mu stopy lizać, bez wykształcenia technicznego oraz min. Średniego , niski poziom kultury osobistej i personalnej . Człowiek który nie zna podstaw mechniki uczy teraz swojego mistrza i sąsiada . Jakość produkowanego produktu najlepsz oczywiście dlatego że źona w dzale jakości. Brak kwalifikacji do wykonywanego stanowiska .
4
Były pracownik termoformingu 2017-05-10 20:34
T.S zawsze taki był.Karierowicz przede wszystkim. Mechanikę trochę kumał,ale co do kultury osobistej to miał wiele do życzenia. Jako brygadzista - bez większego zaangażowania, większość czasu spędzał na palarni, na dodatek mocny w gębie. A jak go ktoś już porządnie wkurzył albo zagroził jego "pozycji" to nie jednokrotnie biegał do góry i bez skrupułów podpieprzał. No i cel osiągnął z tego co tu czytam został mistrzem termoformingu.
Pozdrowienia dla Wiesia W. Beaty B. , Lidki M.,Gośki i Michała B.
2
PRACOWNIK RPC BEBO 2017-05-13 17:16
Nie pracujesz już po co oczerniasz kogos ja akurat Tomka bardzo lubie to jest forum na temat pracy i płacy a nie o ludziach co tu pracują i musisz być bardzo płytki skoro używasz pseudonimu a nie pełnego nazwiska a niektóre osoby co je pozdrawiasz to jedna już nie pracuje i gdyby się ktoś nie nadawał na dane stanowisko to by już go nie było .UWAZASZ ZE TY JESTES KULTURALNY WŁANIE WIDAC JAKI JEST TWOJ POZIOM INTELIGENCJI.
rpc bebo 2017-05-13 19:06
A ty taki madry jesteś pewnie mu zazdrościsz ze on awansował a ty nie a ty masz jakie kwalifikacje pewnie kibel skoro kogos opisujesz tylko na tyle ciebie stać jak masz cos do nich to im powiedz co myślisz pewnie boisz się a tu jesteś anonimowy i to dlatego obrzucasz kogos błotem bo tak najłatwiej na forum a nie zastanowisz się ze inni to przeczytają zamiast się ludzie dowiedzieć jakie warunki pracy i płacy tu musza czytac takie pierdoły o ludziach co pracują w bebo zycze tobie żeby tez ktoś o tobie napisał imieniem i nazwiskiem pełnym na forum.
Były pracownik termoformingu 2017-05-14 07:14
Jakoś nie widzę abyś używał tu swojego imienia i nazwiska, po za tym nikogo nie obrzucałem błotem lecz stwierdziłem fakt który niegdyś istniał.
Poza tym skoro tak ostro zająłeś się obroną może trzeba było zostać adwokatem a nie pakować kubeczki do margarynki.
Pozdrawiam...
1
BIUROWA 2017-05-14 14:13
NIE BADZ ZA MADRY BO MOZE MAM LEPSZE STANOWISKO OD CIEBIE I LEPIEJ PŁATNE A FAKTY STWIERDZAJ GDZIE INDZIEJ BO TO JEST FORUM O PRACY I PŁACY BO DO TWOJEJ SWIADOMOSCI LUDZIE CO TU WCHODZA TO MUSZA CZYTAC TAKIE PIEDOŁY NIE ZWIAZANE Z TEMATEM .
pracownik 2017-06-07 15:18
Duzo osób narzeka a jakos nie widać zwolnien masowych tych którzy maja umowy na stałe i pracujących powyżej 10 lat bo widocznie dobrze płaca więcej niż w innych firmach jako operator itp. a nikt nie chce mniej zarabiać w innej firmie na początek.
pracownik 2017-06-10 18:34
Teraz sa przyjęcia przez zakład .
pracownik 2017-07-06 16:54
Prawda jest taka,że ludzie się zwalniają i będą zwalniać.Wymagania coraz większe ,a podwyżek niema.Poza tym nikt w tym zakładzie nie szanuje Naszej pracy. Ci wyżej patrzą tylko,żeby im było dobrze,a zwykłe pracownice ich nie interesują. Z wszystkim wieczny problem.Jeszcze kilka lat temu mogło to przejść,teraz to za te pieniądze nie warto tracić weekendów i świąt z rodziną...Dyrektor mógłby się zainteresować swoimi pracownikami,bo za chwile będzie sam dygał na maszynach...
2
A 2017-07-06 17:02
Teraz przyjmują bo ludzie się zwalniają
C 2017-07-07 17:01
PODWYZKA JEST CO ROKU JAKAS TAM STARZY MECHANICY NIE ODCHODZA BO DOBRZE ZARABIAJA I DZIEWCZYNY TEZ BO NIE WIDZE ZEBY MASOWO STAD UCIEKAŁY NO TAKA PRAWDA NA POCZATEK SIE TEGO NIE DOSTANIE W INNEJ FIRMIE NA PRODUKCJI JAKO DZIEWCZYNA.
pracownik 2017-07-07 21:34
Zarobki sa na srednim poziomie nie można powiedzieć ze najniższe z możliwych porównywalne do unilevera i innych produkcji .
yzv 2017-07-10 18:01
SAma prawda a o socjalu już nie wspomnę bo teorotycznie niby jest ale praktycznie go nie ma bo wszystko od dochodu takiego ze ten kto jest singlem albo dzieci pracujące już na nic się nie łapie prócfz jakiś bonów na swieta.
1
Pracownik 2017-07-11 19:28
Firma pozorów.Pozorne przestrzeganie bhp.Jak coś zgłaszasz to Cię Koper ma w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a jak coś się stanie to Cię od debila wyzywa.Prowadzi oszukane statystyki.Są wypadki ale strach zgłaszać bo i tak to zawsze Nasza wina,bo jesteśmy debilami... Poza tym od kilku miesięcy traktują Nas wszystkich za złodziei przez pewne trzy osoby.Jeszcze trochę to jak będziemy szli do kibla bedzie trzeba iść do mistrza po kawałek papieru toaletowego, aby się podpisać ile i po co się pobrało.
6
O 2017-07-19 22:46
Praca jak każda inna na produkcji.Wypłata zawsze na czas.Pieniądze różne.Podwyżkę można dostać jak się upomnisz,bo sami raczej nie dają (nie licząc tej inflacyjnej co roku-pare złotych) Socjalne coraz gorsze (początkowo bony na świeta i coś tam na wakacje,teraz tylko bony na świeta i też coraz niższe.Wiekszość dostają tylko Ci co dzieci dużo mają) Podejście do pracownika raczej słabe.Biurowiec żyje własnym życiem,produkcja swoim.Niema zainteresowania z ich strony,ważne że produkcja zrobiona.Kartony ciężkie i tylko kobiety się męczą.Dyrektor faktycznie raczej nie jest zainteresowany co się dzieje u zwykłych ludzi na produkcji.Bhp takie sobie.Na papierku wszystko dobrze wygląda,a w praktyce nie koniecznie. Poza tym raczej nikt nie słucha naszych uwag co do lepszej pracy czy rzeczy, które by nam się przydały.Mistrzowie różni.Rożek-człowiek,który ma swoje dni.Jednego gnoi Cię za wszystko,innego człowiek do rany przyłóż.Grześkowiak- zjadł wszystkie rozumy.Nikt nie wie lepiej niż on i traktuje ludzi jak idiotów.Kramski- jedyny w miarę normalny,choć lekki filozof...
4
y 2017-07-21 11:22
Jestesmy ludzmi dorosłymi jak komus się nie podoba to niech się zwolni po co wyrazac swoje zale na forum socjal bony itp. zawsze było od dochodu ile się ma na osobe nie rozumiem ludzie jezdza tutaj autami jeszcze sobie zmieniają na nowsze i lepsze a narzekają ze ciagle mało .
Długoletni pracownik 2017-07-21 14:55
Dobrze,że jest ,,ktoś,,kto ma odwagę pisać prawdę,choć szkoda,ze nikt nie słucha pracowników...
Xyz 2017-07-24 11:26
Czyli albo mówić dobrze,albo wcale? Ludzie piszą to co myślą,bo mają dosyć wykorzystywania.Pewnie mają nadzieję,że coś się zmieni i będzie szanowana ich praca.Może poprostu chcięliby,żeby ktoś zauważył ich potrzeby,bo gdyby nie oni,zwykli pracownicy,to żadna firma nie utrzymała by się na rynku...
2
Długoletni pracownik 2017-07-24 23:22
Najgorsza jest bezsilność...to jak głową w mur...głowa rozbita a mur stoi ...
Długoletni pracownik 2017-07-25 11:15
Dwa lata temu była rywalizacja...która brygada zrobi najwięcej produkcji i co?jedna z brygad wygrała...nie było choć prostego słowa,,dziękuję,,i po co się utożsamiać z firmą?morale brygad spada ,brak aktywacji do pracy,brak docenienia wiedzy i zaangażowania pracownika w to co robi...i wciąż tylko...szybciej,szybciej...a może by tak ktoś spytał czy nam jest potrzebna pomoc,czy może coś zmienić bo jest za ciężko?naprawdę szkoda,że się nie docenia pracowników.Ludzie milczą,a milczeniem nic nie wywalczymy
pracownik 2017-07-26 19:16
Zeby cokolwiek zrobić to wszyscy pracownicy w sile grupy powinni sie zbuntować wtedy może by cos to dało a prawda jest taka ze każdy gada cos do kogos i na tym sie konczy tak samo z w pakietem socjalnym jedni dostawaja na wakacje drudzy nie a w grupie by cos to dało żeby wywalczyć.
Edyta 2017-07-27 11:00
@pracownik,@Długoletni pracownik , uważacie, że rywalizacja w zespole to coś złego? Może to kwestia lepszej motywacji i zachęcenia do lepszego działania a w zamian coś się otrzymuje? Jak wygląda praca na produkcji? Obecnie prowadzony jest nabór na to stanowisko. Studenci chętnie widziani?
Długoletni pracownik 2017-07-28 16:57
Witam.Rywalizacja jest ok ,ale mi chodziło o słowo ,,dziękuję,,od naszych pracodawców...Praca na produkcji jest ciężka i odpowiedzialna,nie każdy potrafi ogarnąć całokształt,trzeba być zorganizowanym,spostrzegawczym...zdolności manualne też pomagają.Trzeba przyjść i zobaczyć trudno jest opisać specyfikę wykonywanej pracy...Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o rpc bebo - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie rpc bebo