brak logo

rpc bebo

Poznań

Opinie o rpc bebo

qty 2014-07-16 10:59:58
Gdyby mało zarabiało się w tym zakładzie nikt by nie pracował a to jest nieważne czy to netto czy brutto obowiazuje tajemnica zakładowa a co chcesz się zatrudnić tylko pamiętaj nowi pracownicy na początek maja mniej zresztą każdy tak zaczynał.
bbbbb 2014-08-12 18:08:12
Praca w bebo nie jest zła zwłaszcza jak się pracuje z pewnymi pięknościami tam sa same gwiazdy które uwazaja ze sa najpiękniejsze z wszystkich zmian .
1
pracownik 2014-09-06 09:46:54
W ZADNYM ZAKŁADZIE NIE MA JAK W NIEBIE W KAZDYM ZNAJDZIE SIE COS CO KOMU NIE BEDZIE SIE PODOBAC ALE PROSZE NIE PISAC NA SWOICH WSPOŁPRACOWNIKOW Z KTORYMI PRACUJEMY NA CODZIEN JAK WYZEJ OPINIA O MISTRZU Z GABLEROW ITP I NIKT NIKOGO DO PRACY NIE ZMUSZA PRAWDA JAK KOMUS SIE NIE PODOBA TO NIECH NIE PRACUJE ITP POZDRAWIAM AUTORA CO TAK PIKNIE PISZE NA TEMAT NASZEGO ZAKŁADU.
1
były 2014-09-10 12:04:21
zarobki w Kruszwicy fatalne 1200 zł śmieszne ,już wolę iść do cebuli tam chociaż słuchu się nie straci ,porażka z tymi zarobkami i prawdziwy obóz pracy szok !
1
Nick 2014-10-09 23:37:20
Pan Czubieniak no bezkompromisowy Manager chyba za dużo w fife grał nie ma przebacz człowieka traktuje jak śmiecia ...Jest takie przysłowie nie myli się ten co nic nie robi ... hehe :)
Pan Koordynator druku no we wszystkim najmądrzejszy wszystko wie i w ogóle tylko czemu tyle reklamacji na druku jest hmmm ?
Pan zmianowy ''Uprzejmie donoszę ''
No też Goni i goni jak by tam ludzie na akord pracowali ...
Nie jedna śliczna Pani siwych włosów dostała pracując tam...
Ogólnie chyba jest mniej stresu pracując w Chinach za miskę ryżu
No ale nie mnie to oceniać pracownikowi ...
nick 2014-10-09 23:48:47
Fundusz socjalny ze 3 tyg za lekarzem czekasz w kolejce nie żartuj sobie misiu kolorowy
Anonim 2014-10-12 19:53:57
Mariolka nie cukruj już tak,i tak Cię juz tam, nie przyjmą.Jakoś żona kierownika nie wstawiła się za Tobą przy przedłużaniu umowy... A co do firmy to zarobki niezłe,pakiet socjalny super,ale niestety atmosfera i kumoterstwo są straszne.Tam znajomosci są tylko jak pracujesz,jak odchodzisz żadna z koleżanek o Tobie już nie pamięta.Brygadziści na OMSO a zwłaszcza Jarek i Sławek to najgorsi leserzy w całej firmie.Dziękuje że już tam nie pracuję :)
Jar 2014-10-14 16:37:05
To co napisano o oddziale w Kruszwicy to prawda, ten Pan zamienił ten zakład w obóz pracy. Marne pieniądze i warunki a jak spojrzysz krzywo to wylecisz. Co do Pana Molendy, to cwaniaczek który został złotym chłopcem BEBO dzięki swojej niedoszłej teściowej a człowieka który go uczył fachu wyśmiewa. Omijajcie ten zakład zrobiło się tam bagno
Jar 2014-11-03 16:35:34
Podpowiadam Witkowi. Jest to zakład produkujący opakowania do żywności a więc wymagania są wysokie tzn higiena, BHP i inne. Do tego dochodzi hałas,gorączka suche powietrze i stres plus najniższa krajowa na start.kiedyś było dużo mniej stresu i hałasu, hałasu można zrozumieć ze jest więcej ale po co ta chora atmosfera...jak tam chcesz, operatora szkoli się długo, zależy też na kogo tam trafisz, jak się zatrzymasz na etapie pakowacza to wiesz..najniższa krajowa albo wypad
yyyyyyyyy 2014-11-07 16:04:25
Jaka najnizsza krajowa ja pracuje w poznaniu i nikt nie zarabia najniższej krajowej bo srednia krajowa wiec chyba cos ci się pomyliło jakby się zarabiało 1200zł na reke to nikt by tu nie pracował wiec nie opowiadaj bzdur.
Jar 2014-11-08 09:56:38
Kruszwica proszę Pana, piszę o oddziale w Kruszwicy. BEBO to dwa miasta i dwa różne światy...
tht 2014-11-11 09:15:50
Jak można się dostać do was do pracy?
ninsb 2015-01-24 00:41:49
zarobki.super.ale.dla.starych.i.premie.i
socjal.dobry.ale.nie
przykmujs.dp.nss.jedynie.jak.juz.potrzeba.to.agencja.zostaje.ale
inh
tak.po.psru.dniscj.sie.zwolnisz.jak.kazdy
uuuu 2015-01-24 17:37:01
Tak jak mówisz tylko dodaj ze jest całkowity zakaz palenia papierosów a tak jest super .
oli 2015-06-21 14:46:19
Tak warunki pracy sa super jak z fajnymi kobietami się pracuje szczególnie polecam prace na zm 4 tam sa same księżniczki laleczki chodzace mody po prostu z wszystkich zmian sa najpiękniejsze tam kobiety.
fanka ksiezniczek 2015-06-22 15:49:41
Pozdrawiam autora powyżej wpisu co tak pięknie o nas napisał czuje się wyróżniona tytułem ksiezniczka bo nie kazda kobieta może mieć taki tytuł.Wiec pozdrawiam wszystkich fanów.
Lustro 2015-09-14 19:01:30
Hmm raczej nepotyzm
1
jaaaa 2015-11-17 16:58:16
z tego co slysze w kruszwicy padaja oskarzenia o mobing wiec ladna opinie ten zaklad ma wstyd tak to jest ja byle kto sie dostaje do stolka. Dyrektor polowy nie wie jak sie traktuje ludzi w kruszwicy!!! powinien przezadzioc to zalosne towarzystwo cwaniaków
1
janek 2015-11-17 17:16:36
dokladnie kolego gowniarze podostawali awanse "mistrzowie" jaki to mistrz jak zachjowuje sie jak dziki zwierz ludzie sa dziwni bo takie sprawy zalatwia sie w inny sposob sad pracy wnoszenie oskarzenia o mobing i inspektorat pracy!!! zaraz by sie stolki sypaly!!!
1
pracownik 2015-11-18 14:23:58
W Poznaniu jest ok pracownicy sa dobrze traktowani zarobki sa super jedne z wyższych firm produkcyjnych w tym miescie bo srednia krajowa plus bogaty socjal jest i mało firm taki pakiet socjalny oferuje itp nikt ze starych pracowników nie odchodzi chodzi mi o pracowników którzy długo tu pracują wiec jest ok .
byly ktos 2015-11-19 09:30:26
Pracowalam w oddziale RPC Bebo w Kruszwicy tak to prawda najnizsza krajowa zakaz palenia zakaz wychodzenia do ubikacji!! to za niemca w czasie wojny ludzie mieli dobrze!!Teraz zero szacunku do kobiet traktowanie ich jak niewolnice zmianowy traktuje je jak jakies wycofane nie rozwiniete umyslowo a operatorzy tylko w ramke jak ma przyjsc do maszyny cos zrobic tonigdy nie ma czasu a jak juz przyjdzie to z wielka laska .....pan Czubieniak niech zajmie sie operatorami a potem wymaga od kobiet...
byly ktos 2015-11-19 09:30:26
Pracowalam w oddziale RPC Bebo w Kruszwicy tak to prawda najnizsza krajowa zakaz palenia zakaz wychodzenia do ubikacji!! to za niemca w czasie wojny ludzie mieli dobrze!!Teraz zero szacunku do kobiet traktowanie ich jak niewolnice zmianowy traktuje je jak jakies wycofane nie rozwiniete umyslowo a operatorzy tylko w ramke jak ma przyjsc do maszyny cos zrobic tonigdy nie ma czasu a jak juz przyjdzie to z wielka laska .....pan Czubieniak niech zajmie sie operatorami a potem wymaga od kobiet...
pamela 2015-11-19 09:34:20
Mistrzowie powini bardziej gonić to rozpuszczone towarzystwo jaki to pracownik ja patrzę na zmianie gada ze cały dzień zasuwał na budowie lub siedział na rybach to do pracy trzeba przyjść się wyspać lub poudawać że się pracuje .mobig to absurd jakiś jak ktoś jest znudony pracą to do cebuli!!!!
pamela 2015-11-19 10:14:15
Byłam w pracy wczoraj mi to nie przeszkadza wyjście z hali wpis godzina nareszcie porządek nie musimy tłumaczyć ze idziemy do ubikacji nasz kochany mistrz musi wiedzieć gdzie ma pracowników a ci co piszą to im to przeszkadza bo pewno chodzili na papieroska i kawke w końcu podpalą ten zakład
1
dragon 2015-11-19 19:37:53
Tylko ty masz takie zdanie ......-ciekawe.
Marlon Brando 2015-11-20 09:37:06
Robota jest robota i swoje trzeba zrobić,a co cie obchodzi kto co robi w wolnym czasie.A ty zamiast czas tracic na tym forum lepiej bys do cebuli poszła:)na sort!!!!
1
fel 2015-11-21 11:53:49
Ok
NK 2015-11-23 22:14:20
Absurd ,praca jak wszędzie
ALI 2015-11-23 22:24:19
trzeba umieć wychować sobie panów na zmianie , nie jest źle tylko trzeba robić zresztą jak wszędzie
NK 2015-11-23 22:40:12
swój wolny czas każdy spędza jak chce ,jeden odpoczywa bo może a drugi pracuje bo musi to chyba proste , nie widziałem żeby ktoś się obalał ze zmęczenia w pracy
NK 2015-11-23 22:40:46
swój wolny czas każdy spędza jak chce ,jeden odpoczywa bo może a drugi pracuje bo musi to chyba proste , nie widziałem żeby ktoś się obalał ze zmęczenia w pracy
@kol 2015-11-23 23:05:16
Podobno potrzebują na magazyn ,jak to wygląda u was kto jest tam przełożonym.
Podobno płacą dodatkowe premie od zysku , jakieś roczne premie , jak wygląda social napiszcie coś
oki 2015-11-24 11:24:50
Po pierwsze trzeba rozgraniczyć ze te premie sa ale te wyższe kwoty dla starych pracowników chodzi mi o staż pracy w tej firmie a nowa osoba musi na to sobie zapracować żeby to otrzymywać i zaczyna od najniższej stawki każdy z pracowników kiedyś tak zaczynał a druga rzecz ze nie można chorować bo albo odciągane jest albo zabierają te premie w zależności ile czasu się chorowało.
@kol 2015-11-24 23:55:30
dzięki to znaczy że nie jest źle płacą coś więcej niż inne firmy w okolicy, wiadomo że trzeba sobie zapracować na większą kasę ale ważne że płacą na czas social też nie jest zły słyszałem , dziś chyba żaden pracodawca nie lubi jak jego pracownicy długo chorują
@kol 2015-11-24 23:56:25
dzięki to znaczy że nie jest źle płacą coś więcej niż inne firmy w okolicy, wiadomo że trzeba sobie zapracować na większą kasę ale ważne że płacą na czas social też nie jest zły słyszałem , dziś chyba żaden pracodawca nie lubi jak jego pracownicy długo chorują
Bella 2015-12-01 11:50:57
A widziales na stronie pup inowroclaw to ogloszenie? 2500 brutto. Z tego co slyszalam to odpowiedzialnisc spora a wynagrodzenie rozbite na podstawe i premie.
tekla 2015-12-03 22:57:02
Same bzdury piszecie jak można tak oczerniac ludzi
dragon 2015-12-04 00:01:10
TO pisz poczytamy......
Czary mary 2015-12-04 13:22:51
Ta frustracja to chyba przez ten Wasz zakaz palenia:) hahahaha wszędzie dobrze gdzie nas nie ma
??? 2015-12-04 16:38:20
Gdzie jest admin?!!!!!
3
??? 2015-12-04 16:55:53
Gdzie jest admin?ma być w sądzie czy jak?!!!
Bella 2015-12-10 09:29:30
Zadzwon do oddzialu w Kruszwicy i zapytaj czy jest aktualne.
kls 2016-01-21 16:06:52
Wy z kruszwicy proszę się opisywac na forum kruszwica a nie na Poznań ok bo psujecie nam opinie bo w Poznaniu tak nie jest ok w rpc bebo Poznań .
bebo 2016-02-13 19:07:07
W bebo bardzo dobre sa zarobki większe niż w innych firmach co mieszcza sie w Poznaniu wiadomo ze stare pracownice stażem maja a nowi maja nizsze stawki itp.
1
XfaraonX 2016-06-15 10:08:18
Napisze ktoś w końcu jakiś konkretny komentarz. Jakie zarobki na stanowisku magazyniera transportu wewnetrznego. Jutro mam jechać na rozmowę. Proszę o konkretna odpowiedz na maila lub tutaj faraon25@inea.pl
izx 2016-08-31 20:15:37
W Poznaniu sa bardzo dobre zarobki ale dla starych pracowników i premie bo długo tu pracują nowi maja mniejsze stawki zależy od stanowiska i bogaty socjal tylko ze system 4 brygadowy jest ruch ciągły ale mozna się poswiecic jak wszystko odpowiada.
Krzychu 2016-09-22 11:36:32
Tak tak super warunki dziwne ,że cały czas szukacie ludzi przez tęśmieszna agencje , każecie im pracować na 4 brygadach za najnizszą stawkę.
1
izx 2016-10-01 16:28:17
Teraz dlatego potrzebuja bo jest nowa hala a najniższego wynagrodzenia nikt tu nie zarabia nawet przez agencje w Poznaniu ludzie dobrze zarabiają nikt ze starych pracowników nie odchodzi bo gdyby mało płacili to by nikt tu nie pracował
Rr 2016-10-03 00:51:33
Chyba Cię jebło.
ert 2016-10-03 10:42:34
teraz to już faktycznie nie maja zandych aktualnych ofert pracy ale nigdy nie wiadomo kiedy się cos pojawi
Zostaw swoją opinię o rpc bebo - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie rpc bebo