brak logo

rpc bebo

Poznań

Opinie o rpc bebo

jaaaa 2015-11-17 16:58
z tego co slysze w kruszwicy padaja oskarzenia o mobing wiec ladna opinie ten zaklad ma wstyd tak to jest ja byle kto sie dostaje do stolka. Dyrektor polowy nie wie jak sie traktuje ludzi w kruszwicy!!! powinien przezadzioc to zalosne towarzystwo cwaniaków
1
janek 2015-11-17 17:16
dokladnie kolego gowniarze podostawali awanse "mistrzowie" jaki to mistrz jak zachjowuje sie jak dziki zwierz ludzie sa dziwni bo takie sprawy zalatwia sie w inny sposob sad pracy wnoszenie oskarzenia o mobing i inspektorat pracy!!! zaraz by sie stolki sypaly!!!
4
pracownik 2015-11-18 14:23
W Poznaniu jest ok pracownicy sa dobrze traktowani zarobki sa super jedne z wyższych firm produkcyjnych w tym miescie bo srednia krajowa plus bogaty socjal jest i mało firm taki pakiet socjalny oferuje itp nikt ze starych pracowników nie odchodzi chodzi mi o pracowników którzy długo tu pracują wiec jest ok .
byly ktos 2015-11-19 09:30
Pracowalam w oddziale RPC Bebo w Kruszwicy tak to prawda najnizsza krajowa zakaz palenia zakaz wychodzenia do ubikacji!! to za niemca w czasie wojny ludzie mieli dobrze!!Teraz zero szacunku do kobiet traktowanie ich jak niewolnice zmianowy traktuje je jak jakies wycofane nie rozwiniete umyslowo a operatorzy tylko w ramke jak ma przyjsc do maszyny cos zrobic tonigdy nie ma czasu a jak juz przyjdzie to z wielka laska .....pan Czubieniak niech zajmie sie operatorami a potem wymaga od kobiet...
byly ktos 2015-11-19 09:30
Pracowalam w oddziale RPC Bebo w Kruszwicy tak to prawda najnizsza krajowa zakaz palenia zakaz wychodzenia do ubikacji!! to za niemca w czasie wojny ludzie mieli dobrze!!Teraz zero szacunku do kobiet traktowanie ich jak niewolnice zmianowy traktuje je jak jakies wycofane nie rozwiniete umyslowo a operatorzy tylko w ramke jak ma przyjsc do maszyny cos zrobic tonigdy nie ma czasu a jak juz przyjdzie to z wielka laska .....pan Czubieniak niech zajmie sie operatorami a potem wymaga od kobiet...
pamela 2015-11-19 09:34
Mistrzowie powini bardziej gonić to rozpuszczone towarzystwo jaki to pracownik ja patrzę na zmianie gada ze cały dzień zasuwał na budowie lub siedział na rybach to do pracy trzeba przyjść się wyspać lub poudawać że się pracuje .mobig to absurd jakiś jak ktoś jest znudony pracą to do cebuli!!!!
pamela 2015-11-19 10:14
Byłam w pracy wczoraj mi to nie przeszkadza wyjście z hali wpis godzina nareszcie porządek nie musimy tłumaczyć ze idziemy do ubikacji nasz kochany mistrz musi wiedzieć gdzie ma pracowników a ci co piszą to im to przeszkadza bo pewno chodzili na papieroska i kawke w końcu podpalą ten zakład
1
dragon 2015-11-19 19:37
Tylko ty masz takie zdanie ......-ciekawe.
Marlon Brando 2015-11-20 09:37
Robota jest robota i swoje trzeba zrobić,a co cie obchodzi kto co robi w wolnym czasie.A ty zamiast czas tracic na tym forum lepiej bys do cebuli poszła:)na sort!!!!
1
fel 2015-11-21 11:53
Ok
NK 2015-11-23 22:14
Absurd ,praca jak wszędzie
ALI 2015-11-23 22:24
trzeba umieć wychować sobie panów na zmianie , nie jest źle tylko trzeba robić zresztą jak wszędzie
NK 2015-11-23 22:40
swój wolny czas każdy spędza jak chce ,jeden odpoczywa bo może a drugi pracuje bo musi to chyba proste , nie widziałem żeby ktoś się obalał ze zmęczenia w pracy
NK 2015-11-23 22:40
swój wolny czas każdy spędza jak chce ,jeden odpoczywa bo może a drugi pracuje bo musi to chyba proste , nie widziałem żeby ktoś się obalał ze zmęczenia w pracy
@kol 2015-11-23 23:05
Podobno potrzebują na magazyn ,jak to wygląda u was kto jest tam przełożonym.
Podobno płacą dodatkowe premie od zysku , jakieś roczne premie , jak wygląda social napiszcie coś
oki 2015-11-24 11:24
Po pierwsze trzeba rozgraniczyć ze te premie sa ale te wyższe kwoty dla starych pracowników chodzi mi o staż pracy w tej firmie a nowa osoba musi na to sobie zapracować żeby to otrzymywać i zaczyna od najniższej stawki każdy z pracowników kiedyś tak zaczynał a druga rzecz ze nie można chorować bo albo odciągane jest albo zabierają te premie w zależności ile czasu się chorowało.
@kol 2015-11-24 23:55
dzięki to znaczy że nie jest źle płacą coś więcej niż inne firmy w okolicy, wiadomo że trzeba sobie zapracować na większą kasę ale ważne że płacą na czas social też nie jest zły słyszałem , dziś chyba żaden pracodawca nie lubi jak jego pracownicy długo chorują
@kol 2015-11-24 23:56
dzięki to znaczy że nie jest źle płacą coś więcej niż inne firmy w okolicy, wiadomo że trzeba sobie zapracować na większą kasę ale ważne że płacą na czas social też nie jest zły słyszałem , dziś chyba żaden pracodawca nie lubi jak jego pracownicy długo chorują
Bella 2015-12-01 11:50
A widziales na stronie pup inowroclaw to ogloszenie? 2500 brutto. Z tego co slyszalam to odpowiedzialnisc spora a wynagrodzenie rozbite na podstawe i premie.
1
tekla 2015-12-03 22:57
Same bzdury piszecie jak można tak oczerniac ludzi
dragon 2015-12-04 00:01
TO pisz poczytamy......
Czary mary 2015-12-04 13:22
Ta frustracja to chyba przez ten Wasz zakaz palenia:) hahahaha wszędzie dobrze gdzie nas nie ma
??? 2015-12-04 16:38
Gdzie jest admin?!!!!!
4
??? 2015-12-04 16:55
Gdzie jest admin?ma być w sądzie czy jak?!!!
Bella 2015-12-10 09:29
Zadzwon do oddzialu w Kruszwicy i zapytaj czy jest aktualne.
kls 2016-01-21 16:06
Wy z kruszwicy proszę się opisywac na forum kruszwica a nie na Poznań ok bo psujecie nam opinie bo w Poznaniu tak nie jest ok w rpc bebo Poznań .
bebo 2016-02-13 19:07
W bebo bardzo dobre sa zarobki większe niż w innych firmach co mieszcza sie w Poznaniu wiadomo ze stare pracownice stażem maja a nowi maja nizsze stawki itp.
1
XfaraonX 2016-06-15 10:08
Napisze ktoś w końcu jakiś konkretny komentarz. Jakie zarobki na stanowisku magazyniera transportu wewnetrznego. Jutro mam jechać na rozmowę. Proszę o konkretna odpowiedz na maila lub tutaj faraon25@inea.pl
izx 2016-08-31 20:15
W Poznaniu sa bardzo dobre zarobki ale dla starych pracowników i premie bo długo tu pracują nowi maja mniejsze stawki zależy od stanowiska i bogaty socjal tylko ze system 4 brygadowy jest ruch ciągły ale mozna się poswiecic jak wszystko odpowiada.
Krzychu 2016-09-22 11:36
Tak tak super warunki dziwne ,że cały czas szukacie ludzi przez tęśmieszna agencje , każecie im pracować na 4 brygadach za najnizszą stawkę.
2
izx 2016-10-01 16:28
Teraz dlatego potrzebuja bo jest nowa hala a najniższego wynagrodzenia nikt tu nie zarabia nawet przez agencje w Poznaniu ludzie dobrze zarabiają nikt ze starych pracowników nie odchodzi bo gdyby mało płacili to by nikt tu nie pracował
Rr 2016-10-03 00:51
Chyba Cię jebło.
ert 2016-10-03 10:42
teraz to już faktycznie nie maja zandych aktualnych ofert pracy ale nigdy nie wiadomo kiedy się cos pojawi
pracownik 2016-12-13 17:55
A wy z kruszwicy od stycznia macie 3zm i były u was zwolnienia bo pracy nie macie zbyt nie zdziwie się jak wasz oddział zamknie grupa .
Były pracownik 2016-12-24 09:33
Do Pana wiadomości Kruszwica piszemy dużej litery, miasto jest co najmniej tak stare jak Poznań.
W Kruszwicy termoformowanie było już za komuny sam Banach się tu uczył, dadzą sobie radę i bez BEBO bo i okolica obfituje w wiele lepszych firm.
Najpierw zlikwidowano Piaseczno, teraz być może Kruszwicę a odpowiedz sobie kto następny:)
Dla Bartlinga i Grejnera już dawno nie jesteście konkurencją z przedpotopowymi Gablerami OMSO i reszta tego złomu.
Pozdrowienia dla wszystkich Kruszwiczan.
1
Tomek 2017-01-14 14:15
Trzeba znać Budniaczynskich mama zadzwoni i Krzysztof musi .
1
K 2017-01-16 17:06
Pozdrowienia dla ślicznej małej blondyneczki która pracowała w sierpniu albo wrześniu 2014, super laseczka, zabawna. ach ta K
ikn 2017-01-20 14:27
A ja pozdrawiam wszystkich pracowników .
Adam 2017-03-28 18:29
Jakich zarobków można się spodziewać w Poznaniu na stanowisku operatora maszyn?
GOŚCIE Z GIZEHU 2017-04-13 01:00
GOŚCIE Z GIZEHU:
Doszły nas słuchy , że Firma Bebo w Poznaniu zatrudniła w ostatnim czasie pana Tadeusza W.
Jeśli tak to ,, GRATULACJE" !!! ( Hi , Hi ,Hi ). Na początku pewnie będzie spokojnie , potem nieco
dziwnie , aż zacznie się balans na granicy szaleństwa i braku kontroli nad emocjami i zachowaniem,
( czyli rzucanie w ludzi narzędziami , kartonami i ubliżanie ; zwłaszcza kobietom od dzi....ek i innych takich.) Od nas wyleciał z hukiem ( po kolejnych kontrolach z Inspekcji Pracy - spowodowanymi licznymi zaproszeniami pracowników , poddawanych notorycznemu mobbingowi ). Oficjalnie odszedł oczywiście , po cichu na własną prośbę . Jeśli aktualny pracodawca lubi takich gości to to monotonia mu nie grozi. Zaś pan surowy zafundował firmie prawdziwego konia trojańskiego i mnóstwo ,,atrakcji ".
Jeśli szanowni koledzy i koleżanki zatrudnione w Bebo Poznań mogą to potwierdzić i pragną dowiedzieć się czegoś więcej o tym osobniku to proszę o kontakt na tej stronie - chętnie odpowiemy.
Zachęcamy też do lektury na GO WORK.PL , wpisując nazwę naszej firmy GIZEH DISPOFORM sp z o. o.
Znajdziecie tam Państwo tylko mały wycinek tego co działo się u nas . Pozdrawiamy serdecznie , jednocześnie współczując - szczęśliwa od niedawna załoga Gizehu .
Pracownik 2017-05-10 12:47
Od 2000 do 3000 w Poznaniu z premią- praca na trzy zmiany cztery brygady system pracy beznadziejny
RR-PP-NNN zakład monitorowany .
Pracujesz jako operator- pakowacz .
Operator pakowacz drukarek lub maszyn formujących większość maszyn jest z lat 90 . oraz stara technologia . Podlegasz pod brygadziste ,Mistrza zmiany, Kierownika produkcji ,Managera
2
Pracownik 2017-05-10 14:29
Możesz być przyjęty przez firmę pośredniczącą na bardzo niekorzystnych warunkach dla Ciebie . Premia uznaniowa jest liczona do podstawy w przypadku kiedy jej nie dostaniesz to zarobisz dużo mniej. Pracownicy twierdzą że RPC dobrze płaci bez premi zarobisz 1500 zł.
Tyson 2017-05-10 15:11
Popieram kolegę w 100% mistrz wydziału formowania T.S uczeń wychował się na dobrej szkole Wiesława. W oczywiście musiał by mu stopy lizać, bez wykształcenia technicznego oraz min. Średniego , niski poziom kultury osobistej i personalnej . Człowiek który nie zna podstaw mechniki uczy teraz swojego mistrza i sąsiada . Jakość produkowanego produktu najlepsz oczywiście dlatego że źona w dzale jakości. Brak kwalifikacji do wykonywanego stanowiska .
2
Były pracownik termoformingu 2017-05-10 20:34
T.S zawsze taki był.Karierowicz przede wszystkim. Mechanikę trochę kumał,ale co do kultury osobistej to miał wiele do życzenia. Jako brygadzista - bez większego zaangażowania, większość czasu spędzał na palarni, na dodatek mocny w gębie. A jak go ktoś już porządnie wkurzył albo zagroził jego "pozycji" to nie jednokrotnie biegał do góry i bez skrupułów podpieprzał. No i cel osiągnął z tego co tu czytam został mistrzem termoformingu.
Pozdrowienia dla Wiesia W. Beaty B. , Lidki M.,Gośki i Michała B.
1
PRACOWNIK RPC BEBO 2017-05-13 17:16
Nie pracujesz już po co oczerniasz kogos ja akurat Tomka bardzo lubie to jest forum na temat pracy i płacy a nie o ludziach co tu pracują i musisz być bardzo płytki skoro używasz pseudonimu a nie pełnego nazwiska a niektóre osoby co je pozdrawiasz to jedna już nie pracuje i gdyby się ktoś nie nadawał na dane stanowisko to by już go nie było .UWAZASZ ZE TY JESTES KULTURALNY WŁANIE WIDAC JAKI JEST TWOJ POZIOM INTELIGENCJI.
rpc bebo 2017-05-13 19:06
A ty taki madry jesteś pewnie mu zazdrościsz ze on awansował a ty nie a ty masz jakie kwalifikacje pewnie kibel skoro kogos opisujesz tylko na tyle ciebie stać jak masz cos do nich to im powiedz co myślisz pewnie boisz się a tu jesteś anonimowy i to dlatego obrzucasz kogos błotem bo tak najłatwiej na forum a nie zastanowisz się ze inni to przeczytają zamiast się ludzie dowiedzieć jakie warunki pracy i płacy tu musza czytac takie pierdoły o ludziach co pracują w bebo zycze tobie żeby tez ktoś o tobie napisał imieniem i nazwiskiem pełnym na forum.
Były pracownik termoformingu 2017-05-14 07:14
Jakoś nie widzę abyś używał tu swojego imienia i nazwiska, po za tym nikogo nie obrzucałem błotem lecz stwierdziłem fakt który niegdyś istniał.
Poza tym skoro tak ostro zająłeś się obroną może trzeba było zostać adwokatem a nie pakować kubeczki do margarynki.
Pozdrawiam...
BIUROWA 2017-05-14 14:13
NIE BADZ ZA MADRY BO MOZE MAM LEPSZE STANOWISKO OD CIEBIE I LEPIEJ PŁATNE A FAKTY STWIERDZAJ GDZIE INDZIEJ BO TO JEST FORUM O PRACY I PŁACY BO DO TWOJEJ SWIADOMOSCI LUDZIE CO TU WCHODZA TO MUSZA CZYTAC TAKIE PIEDOŁY NIE ZWIAZANE Z TEMATEM .
pracownik 2017-06-07 15:18
Duzo osób narzeka a jakos nie widać zwolnien masowych tych którzy maja umowy na stałe i pracujących powyżej 10 lat bo widocznie dobrze płaca więcej niż w innych firmach jako operator itp. a nikt nie chce mniej zarabiać w innej firmie na początek.
pracownik 2017-06-10 18:34
Teraz sa przyjęcia przez zakład .
Zostaw swoją opinię o rpc bebo - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie rpc bebo