brak logo

Sandoz Polska Sp. z o.o

Pruszków

Opinie o Sandoz Polska Sp. z o.o

lg 2015-01-21 20:46
najprawdopodobniej do działki pulmo
1
Bil 2015-01-22 11:19
A jak jest w działce pulmo, jak duże są tereny? Jaka jest atmosfera w zespole? Z góry dzięki i pozdrawiam, Bil
I jeszcze jedno, czy przedstawiciel medyczny odpowiada rownież za apteki, sieci? Czy od tego są inni?
2
Bil 2015-01-23 17:00
Nikt nic nie wie? Bardzo proszę o odpowiedź
1
Bil 2015-01-23 17:01
Nikt nic nie wie? Bardzo proszę o odpowiedź
5
ktos 2015-01-30 21:27
kolego nie masz pojęcia jak wyglądają wizyty medyczne więc się nie wypowiadaj na temat na który nie masz pojęcia. ja w fmcg miłek rekord 59 wizyt a niestety lekarskich czasem ciężko zrobić 10
4
Pablo 2015-02-11 19:40
Pracowałem w Sandoz Otc ponad 4 lata, to co się dzieje w tym dziale to dno i wodorosty.Pan dyrektor T.B. rządzi jak Car, mając mierne pojęcie i jeszcze mniejsze doświadczenie o rynku Otc. Pani FF A. Ż. oczekuje bezwarunkowego posłuszeństwa i 24 godzinnej dyspozycyjności od kierowników regionalnych. Kierownicy regionalni mając nóż na gardle i zero kompetencji, w sposób chamski i czasami wręcz rynsztokowy postępują ze swoimi podwładnymi. Tutaj w szczególności wyróżnia się dwóch Panów: Pan Artur G."jak ci nie pasuje to wyp..... " i Pan Krzysztof C. " ja wiem że masz duży kredyt i musisz zapier... żeby go spłacać ". Takich przykładów można by podać wiele. Polecam wszystkim tym którzy nie mają rodzin,zainteresowań i 24h lubią spędzać w pracy.
1
aaa 2015-02-12 20:49
Czy masz na myśli pana B, co dochodzenia prowadzi?:) 3-4 lata temu też to robił.. Jedna z metod: samemu się nie umie, to trzeba dokopać tym, którym wychodzi. Tylko za tamtych czasów niczego jego dochodzenia nie dowodziły. Jedynie jego nieudolności:)))
1
;) 2015-02-12 20:55
No proszę jak szybko zapomniał wół, jak cielęciem był..:)))Jak siedział na stacji rano i tłumaczył się kr i ff (których już nie ma),co zrobi, żeby podnieść sprzedaże, itd..
Były Rep Allergana 2015-02-13 19:45
Czy to prawda że dwóch menedżerow z Allergana przeszło do Sandoza ? Panowie RP i MB ?
Nieważne 2015-02-28 20:39
Tak oto "twórca" stał się tworzywem...zabrakło miejsca w autobusie. Zainteresowani wiedzą o kogo chodzi.
R.P. 2015-03-09 21:09
Rafał P. wraz z Aurorą L. przeszli do KRKA..nie wiem czy RP sam odszedł ale Aurorę L. ściągnął Rafał do KRKA.Jak wiecie Aurorę chcieli wyrzucić za mobbing ale poszli jej na rękę i sama złożyła wypowiedzenie bo nie chcieli w Sandoz-ie sprawy o mobbing.Teraz to samo robi w KRKA,a Rafał P. przymyka oko na jej działalnia. To patologia
ktos 2015-03-26 12:02
Coś nie słychać nic o tej żylecie z Bialegostoku ktoś coś wie?
kolega z Sandoza 2015-04-02 00:00
praca w Sandozie - z mojej strony rewelacja i jak czytam ze Sandoz nie placi to mi sie smiac chce, placa grubo przed 10. atmosfera zalezy od ludzi i kierownika. w moim zespole jest idealnie. dodatkowo dobra placa, premie raczej nieosiagalne lub niewielkie, 11wizyt + 3apteczne dodatkowy dobry socjal i inne mozliwosc. Polecam jak najbardziej. w Sandozie od 6 lat
5
swój 2015-04-02 17:01
Sądząc po dacie wynagrodzenia i po ilości wizyt już widzę, że nie pracujesz w Sandozie, albo jak pracowałeś to dawno temu.
i po 2015-04-10 21:14
ŻYLETA Z b-stoku jescze tnie , ale juz się wykrwawia sama bo zmarszczki na czole pojawiły sie nagle , chyba juz wie ze ...
2
kolega z Sandoza 2015-04-30 14:08
do "swój" a co z datą wynagrodzenia jest nie tak skoro płacą ok 25-26 czyli około 14 dni przed 10. wizyty sa 11+3 wiec chyba nie wiesz co piszesz. zgaduj zgadula czy jak?
aaaaaaaaaaaaaa 2015-05-01 19:00
czy ktoś coś wie i się domyśla jakie zmiany maja nastąpić??? zwolnienia czy jak?
! 2015-05-03 17:23
wiem ale nie powiem. To ściśle tajne.
aaaaaaaaaaaaaaaj 2015-05-03 18:10
beda zwalniac regionalnych -nierobow co maja programy naprawcze nalezy im sie ,co kaza wpisywac wizyty podwojne ,a fizycznie ich nie ma ,co obiadki kupuja dla rodzin a PM powiedza ,ze kasy nawet na kawe nie ma
galicja 2015-05-05 01:35
To trzeba na takiego kierownika napisać do szwajcarow. Czy pan kierownik jest z południa ?
aaaaaaaaaaaaaaa 2015-05-06 09:22
to pani kierownik , ktora sie broni i donosi klamstwa na PM
UMOCZONA JEST PO USZY , TO SCYZORYK
1
aa 2015-05-20 19:24
ta pani kierownik każe płacić w sieciach za RX!
3
onki 2015-05-23 14:35
To Arturek G jest taki niegrzeczny ? Kto by pomysl ze to taki łobuz .
Yeti 2015-06-01 13:15
Hej podobno prowadzona jest rozmów kwalifikacyjna na PF od Rx na zachodniopomorskie wiecie coś na ten temat jaki kierownik jak poprzedni PF na tym terenie pracował pisze jako PF z 8 letnim doswiadczeńiem w tej branży Warto .....dzieki
no łał 2015-06-03 20:00
WOW !!! Pensja i samochod , no rzeczywiście ciekawie to wyglada hahahaha
2
Zuzia lala nieduza 2015-10-25 18:59
Chyba jesteśmy bąrdzi radzi mało wymagający i Sandoz to twoja jedyna szansa ogolńie firma to teraz porażka premie nieosiagalne nerwy stres zawały wypadki w pracy to jest sandoz
Ewa 2015-10-29 22:18
Szokuje mnie twoj wpis, biedny człowiek bez samochodu, ale zapominasz ze ten samochod nie jest do wozenia tylka po miescie tylko jest to narzedzie pracy i to ciezkiej. A jak zaczniesz w sandoz to lekko nie bedzie i sa tacy, ktorych nawet kasa nie jest w stanie zatrzymac.
Olaf 2015-11-30 23:52
Praca w Sandozie to beznadzieja. Szczególnie irytuje brak porozumienia pomiędzy tzw.kierowniczką Joanną P., a pracownikami na jej zmianie.Ta "kobieta" nie potrafi spokojnie wytłumaczyć pracownikowi danego problemu odnośnie produkcji. A dlaczego?-ktoś zapyta.To proste-ponieważ nie zna się na procesie i tyle.Dla niej liczą się procedury wyuczone najlepiej na pamięć :-).A poza tym jest niemiło nastawiona dla osób nowych, uczących się.Generalnie nie można na nią liczyć, w żadnym aspekcie zawodowym.Nie polecam współpracy z tą panią.
2
Lokals 2015-12-29 22:24
Cześć.
Właśnie poszukują do linii CNS/pain na teren Kalisz/Sieradz.
Czy ma ktoś wiadomość, jakie są warunki pracy w tej linii?
Płaca, ekipa, kierownik, narzędzia pracy?
Lokals 2016-01-04 16:42
Tak, ale takiego specjalisty nie poszukują na terenie Wielkopolski. A chętnie bym aplikował :-)
Monia 2016-01-05 16:55
Część wszystkim:) w piątek mam rozmowę kwalifikacyjną na stanowiska przedstawiciela medycznego. Jakich pytań mogę się spodziewać? Proszę pod powiedźcie na co zwrócić uwagę kiedy będę się przygotowywać do rozmowy:)Nigdy nie byłam na rozmowie o wyżej wymienione stanowisko.
Lokals 2016-01-05 21:14
@emilia, dziękuję za podpowiedź. Już zasiliłem ich bazę w moje CV :-)
Pozdrawiam z Wielkopolski.
3
byryllo 2016-02-20 17:07
Witam wszystkich, właśnie pojawiło się ogłoszenie na stanowisko Przedstawiciela Medycznego. Chciałbym od was uzyskać informację: ile wynosi śr. ilość wizyt na dzień, czy PM obsługuje zarówno lakarzy jak i apteki itp. Jakie są warunki zatrudnienia tzn. podstawa ile wynosi, czy samochód jest do dyspozycji. No i jedno z najważniejszych jaka jest ogólna atmosfera w pracy, w szczególności chodzi mi o rejon Śląsk. Z góry dziękuję wszystkim za informacje. Pzdr
10
Pola 2016-05-22 15:22
Czy jest ktoś w stanie powiedzieć mi, jak wygląda drugi etap rozmów na PM? :)
1
krka=sandoz 2016-05-28 09:48
widzęże przełożona Aurora wyleciała z Sandoza do KRKA za mobbing i robi to samo,co "nowa" przełożona w Sandozie. Korporacje tak mają,Wiem,że Przedstawiciel w KRKA skierował sprawę do Sądu za mobbing.
2
mb 2016-06-11 04:16
Jak jest na terenie mazowieckim
1
jacek 2016-08-10 23:20
jak sie pracuje dla przedstawicieli farmaceutycznych? plany idzie wyrobic? zarobki jakiej wielkosci? na co najwieksza uwage zwracaja w CV przyjmujac na rozmowe oraz jak rozmowa przebiega?
Findajob 2016-09-28 18:09
Witam,
Zostałem zaproszony na rozmowe kwalifikacyjną do firmy Sandoz na PM w przyszły piątek. Rozmowa odbedzie sie z pracownikiem dzialu HR. Czy ktos moglby yc tak uprzejmy i podpowiedziec jak przebiega taka rozmowa w tej firmie i jakiego typu pytania zostaja zadawane przez rekrutujacych? Z gory dziekuje
dik 2016-10-06 10:34
warszawa do zwolnienia a stryków pracuje a rep musi pracować
Damin 2016-10-12 23:38
Czy byłby ktoś uprzejmy i odpowiedział mi jakie pytania mogą pojawić sie na 2 etapie?
Bardzo prosze o wszelkie wskazówki!
Pilne!
Dziekuje
7
Damin 2016-10-13 16:21
Przedstawiciel medyczny, mam za sobą kilka rozmów, ale każda firma ma jakies swoje techniki. Jesli cos wiesz, to bardzo mi to moze pomoc. Z góry bardzo dziekuje!
Juras 2016-10-16 13:03
O jakich technikach mówisz @Damin? Ja za bardzo nie jestem obeznany właśnie w tym, jak to wygląda na rynku i chętnie bym się czegoś dowiedział na ten temat
Angi 2016-10-28 23:10
Nie polecam pracy w Sandoz to nue jest ta firma co jęcze kilka lat temu.Stressd stress i jeszcze raz mobing ....Atmosfera straszna ,zmiany co chwila ,brak możliwości w pracy z lejarzami, beznadziejny system rozliczania faktur .Placa nieźle przedstawicielom ale kasa to nie wszystko ludzie uciekają do innych firm nawet na zastępstwo.Ja tez uciekłam po niecałych 3 miesiącach
4
Paweł 2016-11-22 15:37
mam pytanie. Czy ktos z Was zna panią Aurorę która pracowała w firmie Sandoz? Podobno wyleciała za mobbing-prawda? Pytam,gdyż jest teraz w KRKA i robi to samo. Wcześniej czytałem,że robiła to samo w Benckizer.
2
Kasia S. 2016-11-22 20:28
Najgorsza firma na rynku. Mobbing i jeszcze raz mobbing. Jak ktoś upomni sie o swoje to od razu jest szykanowany i zastraszany zwolnieniem dyscyplinarnym.
mają wiele spraw w sądzie i wszystkie przegrywają.
Trzymać sie od nich z daleka.
Czy przedstawiciel medyczny czy farmaceutyczny nie ma znaczenia wszyscy muszą pracować w aptekach.
I są zmuszani do łamania prawa, bo firma wymyśla akcje na leki refundowane co jest zabronione prawem.
zmuszają również do płacenia za leki refundowane.
4
paula 2016-11-29 21:19
Orientujecie się czy jeszcze szukają na teren Ostrołęki, czy już znaleźli???
Znajoma mówiła ze szukaja, ale nie mogę znaleźć tego ogłoszenia.
eee 2016-12-05 17:44
znaleźli
polak 2016-12-09 07:55
najgorszą to jest firma KRKA
4
michael 2017-02-08 21:14
Kondzio szef antybiotyków to jest giguś dopiero. Te teksty o uczciwości po tym, jak sam ma wyrok z 2014 roku za korupcję. W internecie sporo na temat afery sędziow piłkarskich. Poznań górą.
Kandydatka 2017-02-20 07:28
Widziałam ogłoszenie do specjalistyki - reumatologia. Czy ktoś wie jakie są warunki płacowe, jaka atmosfera, gps? Tutaj opinie nie są najlepsze, a zależy mi na dobrej zmianie, dlatego jeśli ktoś ma doświadczenie w pracy w tym dziale proszę o opinie. Warto?
Zostaw swoją opinię o Sandoz Polska Sp. z o.o - Pruszków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sandoz Polska Sp. z o.o