brak logo

Sandoz Polska Sp. z o.o

Pruszków

Opinie o Sandoz Polska Sp. z o.o

dik 2016-10-06 10:34
warszawa do zwolnienia a stryków pracuje a rep musi pracować
Damin 2016-10-12 23:38
Czy byłby ktoś uprzejmy i odpowiedział mi jakie pytania mogą pojawić sie na 2 etapie?
Bardzo prosze o wszelkie wskazówki!
Pilne!
Dziekuje
18
Damin 2016-10-13 16:21
Przedstawiciel medyczny, mam za sobą kilka rozmów, ale każda firma ma jakies swoje techniki. Jesli cos wiesz, to bardzo mi to moze pomoc. Z góry bardzo dziekuje!
Juras 2016-10-16 13:03
O jakich technikach mówisz @Damin? Ja za bardzo nie jestem obeznany właśnie w tym, jak to wygląda na rynku i chętnie bym się czegoś dowiedział na ten temat
Angi 2016-10-28 23:10
Nie polecam pracy w Sandoz to nue jest ta firma co jęcze kilka lat temu.Stressd stress i jeszcze raz mobing ....Atmosfera straszna ,zmiany co chwila ,brak możliwości w pracy z lejarzami, beznadziejny system rozliczania faktur .Placa nieźle przedstawicielom ale kasa to nie wszystko ludzie uciekają do innych firm nawet na zastępstwo.Ja tez uciekłam po niecałych 3 miesiącach
6
Paweł 2016-11-22 15:37
mam pytanie. Czy ktos z Was zna panią Aurorę która pracowała w firmie Sandoz? Podobno wyleciała za mobbing-prawda? Pytam,gdyż jest teraz w KRKA i robi to samo. Wcześniej czytałem,że robiła to samo w Benckizer.
3
Kasia S. 2016-11-22 20:28
Najgorsza firma na rynku. Mobbing i jeszcze raz mobbing. Jak ktoś upomni sie o swoje to od razu jest szykanowany i zastraszany zwolnieniem dyscyplinarnym.
mają wiele spraw w sądzie i wszystkie przegrywają.
Trzymać sie od nich z daleka.
Czy przedstawiciel medyczny czy farmaceutyczny nie ma znaczenia wszyscy muszą pracować w aptekach.
I są zmuszani do łamania prawa, bo firma wymyśla akcje na leki refundowane co jest zabronione prawem.
zmuszają również do płacenia za leki refundowane.
10
paula 2016-11-29 21:19
Orientujecie się czy jeszcze szukają na teren Ostrołęki, czy już znaleźli???
Znajoma mówiła ze szukaja, ale nie mogę znaleźć tego ogłoszenia.
1
eee 2016-12-05 17:44
znaleźli
polak 2016-12-09 07:55
najgorszą to jest firma KRKA
9
michael 2017-02-08 21:14
Kondzio szef antybiotyków to jest giguś dopiero. Te teksty o uczciwości po tym, jak sam ma wyrok z 2014 roku za korupcję. W internecie sporo na temat afery sędziow piłkarskich. Poznań górą.
6
Kandydatka 2017-02-20 07:28
Widziałam ogłoszenie do specjalistyki - reumatologia. Czy ktoś wie jakie są warunki płacowe, jaka atmosfera, gps? Tutaj opinie nie są najlepsze, a zależy mi na dobrej zmianie, dlatego jeśli ktoś ma doświadczenie w pracy w tym dziale proszę o opinie. Warto?
niki 2017-02-21 21:04
Na jaki teren jest to ogłoszenie do reuma/uro?
pf 2017-02-23 13:24
KRKA i słynna Aurora ,która wyleciała z Sandoza,Benckizera za mobbing.
4
Agnieszka 2017-03-01 12:47
Czytaliście już wywiad? Był przeprowadzony specjalnie dla naszego portalu GoWork.pl! http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,187073,wywiad-katarzyna-sejwa Co uważacie?
1
Jowestooo 2017-03-16 22:51
Katarzyna Sejwa udzieliła wywiadu 1 marca po czym tydzień później rzuciła papierami i uciekła z Sandoza w trybie natychmiastowym !!!!!! .obecnie to obóz pracy perspektywy rozwojowe zapomni premie zapomni zebranie u lnekarzy o nowych pacjentów bo zawsze za mało działem Rx radzi niedipiesxzona pani traktująca ludzi jak gowno wstrętna maszyna korporacji codziennie ktoś rzuca papierami :dział marketingu nie istnieje bo wszyscy odchodzą .jako rep ,praca bez premi !!?!! Tabelki do tabelek 12 wizyt lek plus 2/3 apteczne a wie, ze inne działy robio i po 16, .obecnie najdroższa firma generyczna w Polsce. Porażka nikomu nie polecam.
10
Agnieszka 2017-03-17 09:07
@Jowestooo, a jakie znalazłeś pozytywy pracy w Sandoz Polska Sp. z o.o?
4
Jowestoo 2017-03-17 12:33
Ludzie , Ci na dole. I częściowo góra , nie Ty która kontrolujesz portal Droga Pani, czekamy na ankietę wynik zadowolenia pracowników Hurra i prosze ja opublikować
4
Agnieszka 2017-03-17 12:46
@Jowestoo, dziękuję za opinię.
Mack 2017-03-22 16:17
Totalna porażka,nie ma dnia żeby ktoś nie dał wypowiedzenia lub L4. Kierownik na mazowieckie Pan H. wykończy psychicznie wszystkich. Widzi tylko siebie i swoje tabelki.
4
Agnieszka 2017-03-23 09:55
@Mack, a czy są jakieś dodatki do pensji? Jak ogólnie oceniasz pracę w firmie?
1
Lulu 2017-03-23 23:08
Nie wszystko można na pieniądze przeliczyć....
Gogusia 2017-03-24 22:36
Pracowałam jeszcze w tym roku. Generalnie Ok gdyby nie zmiany i mała elastyczność kierownika. Pensja terminowo, premia znośna, dodatki super , leki dobre. Jak ktoś się obija, to trudno żeby był zadowolony.
Paula 2017-03-25 13:35
Sejwy K. Nie rzuciła papierami a podziękowali jej. Za zarżądanie przez mobbing.
4
Marina 2017-03-26 03:00
6 osób z 12 sie u niego zwolniło. Nie lepsza kierowniczka z kardio ... niejaka Dzolanta. Chora na glowe i zamiast pracować zwala wszystko naludzi. A sama ma spotkania o których nikt nie wie, zamiast pracować oczywiście
2
Agnieszka 2017-03-27 11:19
@Gogusia, czyli polecasz pracę w Sandoz Polska Sp. z o.o?
Joker 2017-03-29 10:09
Tylko czekamy kiedy Pana Hirka powiozą. Podobno w ostatniej firmie też był ostatni i nie grał z zespołem.
Człowiek korporacja, dla niego nie liczy się rodzina, zespół tylko praca i jego tabelki.
2
Osmańska 2017-04-02 12:19
Trudno polecać firmę która obecnie ma kilka spraw w sądzie o mobbing.
1
Agnieszka 2017-04-03 11:21
@Joker, proszę o komentarze na temat pracy w Sandoz Polska Sp. z o.o, a nie o poszczególnych osobach.
ja 2017-04-05 23:14
no i czcze gadanie a treści żadnej. Jak zarobki na PM???
Mm 2017-04-07 09:34
Czy jest tu ktos kto byl na rozmowie w grudziadzu do linii antybiotykowej?
Katarzyna 2017-04-10 13:00
Pani Agnieszko, bardzo proszę o rzetelne i całościowe informowanie uczestników tego forum. Wywiad z p. Katarzyną Sejwą został zrobiony już bardzo dawno temu i nie pochodzi z roku 2017. Pisze Pani, że jest z marca - ale którego roku?
Taki brak pełnej informacji czasem prowadzi do błędnych wniosków.
6
:) 2017-04-11 10:57
Witajcie,
proszę powiedzcie coś więcej na temat firmy a konkretniej na temat podstawy, premii , dodatków, floty, itp.
będę wdzięczna również za info. dotyczącej samej rekrutacji.
Pozdrawiam i z góry dziękuję za wszelkie konkrety. :)
dakota123124 2017-05-17 18:57
witam, proszę o informacje odnośnie warunków pracy w firmie Sandoz ( jak wygląda ogólnie praca, ilości spotkań , warunki finansowe , atmosfera w pracy ). zostałem zaproszony na rozmowę na przedstawiciela .
Agnieszka 2017-05-18 10:35
Kto pomoże użytkownikowi @dakota123124 i napisze więcej na temat warunków pracy na stanowisku przedstawiciel medyczny?
@dakota123124 koniecznie podziel się z nami swoimi wrażeniami po rozmowie kwalifikacyjnej.
Haery. 2017-05-20 10:29
Pracowałem w sandozie / leku ..8 lat , ( w lepszym okresie firmy)!i powiem. Przyszłym
Pracownikom ....obecnie te nie firma farmaceutyczna , tylko ukryty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Z zakompleksionymi kierowniczkami. Itp . Itd .
NIE POLECAM .
1
Agnieszka 2017-05-22 11:29
@Haery. porównujesz firmę Sandoz Polska Sp. z o.o do obozu pacy. Co jest powodem takiej niechęci do firmy? Dlaczego masz takie negatywne nastawienie? Napisz nam więcej o swoich doświadczeniach z Sandoz Polska Sp. z o.o
Jelonek 2017-05-24 22:36
Repowanie jak wszędzie. Obecnie atmosfera mam nadzieję się oczyszcza. Firma strasznie goni do przodu, 7 priorytetów naraz. Da się wytrzymać ale łatwo nie jest. Wszystko zależy od kierownika, dziwaków jak wszędzie nie brakuje.
3
Jelonek 2017-05-25 09:26
Cześć. Już po rozmowie?
Agnieszka 2017-08-16 23:02
Jak wyglądają warunki do rozwoju w Sandoz Polska Sp. z o.o? Obecnie dostępne są oferty pracy, w których zamieszczono informację o szkoleniach zapewniających podnoszenie kwalifikacji. W dzisiejszych czasach rozwój jest bardzo ważnym czynnikiem, który dla wielu osób jest podstawowym kryterium wyboru pracy. Warto podzielić się informacjami na ten temat z innymi użytkownikami, którzy zainteresowani są ofertami pracy.
KTOŚ 2017-08-21 18:07
Nie ma żadnych warunków do rozwoju. Jak to mówią menadżerowie wyższego szczebla w Sandoz potrzebni są ludzie którzy sie nie wychylają i robią co im każą. Jedyne co się tam rozwija to korupcja.
NIE NABIERAJCIE SIĘ NA PUSTE FRAZESY. To jest najgorszy pracodawca na rynku.
DeJo 2017-08-30 07:18
Pracuje 2 lata. Przez ten czas nie miałem żadnego szkolenia podnoszącego moje kwalifikacje. Chyba ze firma mówiąc o szkoleniach ma na mysli cyklowki.
W firmie jest terror, mobbing, większość ludzi na gwałt szuka nowej pracy. Plany dla większości nieosiągalne. Na ponad 300 rep, tylko 30 robi plan roczny.
Dobra rada- z dala od tego obozu pracy.
4
Gosc 2017-09-02 14:32
Witam,
Czy może ktoś napisać jaka jest podstawa netto ( widełki ). Jakie auta segment.
Matt 2017-09-26 10:41
Witam, czy ktoś mógłby podzielić się swoją wiedzą na temat pracy przedstawiciela medycznego, linia antybiotykowa, region - pomorskie? Coś o kierowniku z tego terenu? Duża jest rotacja na tym terenie?
Stasiu 2017-09-26 23:18
Jak jest sezon to zrealizujesz plan, jesli nie - możesz mieć kłopot. Mocny nacisk na udziały rynkowe. Kierowniczka chyba spoko, nagradzana na cyklówkach, zespół zajefajny, nowy FFM.
Hcc 2017-09-29 14:09
Matt daj sobie spokój z Sandoz, atmosfera fatalna, rotacje duże , ten region i kierowniczka tez zmiany co chwile
śląsk 2017-09-29 23:11
Jest ogłoszenie na rybnik do linii antybiotykowej
1
Ojojo 2017-09-30 17:08
Nie polecam firmy nikomu. Wszyscy zastraszeni atmosfera okropna . Plany nieosiągalne, czyli na premie nie masz co liczyć. Teraz jeszcze zbierasz kropki co miesiac (jak w przedszklolu ). Trzy czerwone kropki( brak realizacji planu)i plan naprawczy . Nie zrobisz planu to out. Dodam, że plany naprawcze ma co drugi rep.generalnie jak nie musisz to nie zmieniaj .....
zaproszony 2017-10-02 11:46
Hej, jak się pracuje w CNS? W ostatnim czasie ok 2 msc chyba z cztery wakaty były? z czego to wynika? Jacy regionalni w kujawsko - pomorskim?
kandi 2017-10-11 23:42
BYłem na rekrutacji do linii antybiotykowej na Rybnik. Rozmawiałem z kierownikiem . Rozmowa bardzo profesjonalna, mocno szczegółowa, dopytująca. B. dobre wrażenie . Wiecie coś o tym kierowniku. ? Jest spoko?
1
Zostaw swoją opinię o Sandoz Polska Sp. z o.o - Pruszków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sandoz Polska Sp. z o.o