brak logo

Sandoz Polska Sp. z o.o

Pruszków

Opinie o Sandoz Polska Sp. z o.o

onki 2015-05-23 14:35
To Arturek G jest taki niegrzeczny ? Kto by pomysl ze to taki łobuz .
Yeti 2015-06-01 13:15
Hej podobno prowadzona jest rozmów kwalifikacyjna na PF od Rx na zachodniopomorskie wiecie coś na ten temat jaki kierownik jak poprzedni PF na tym terenie pracował pisze jako PF z 8 letnim doswiadczeńiem w tej branży Warto .....dzieki
no łał 2015-06-03 20:00
WOW !!! Pensja i samochod , no rzeczywiście ciekawie to wyglada hahahaha
2
Zuzia lala nieduza 2015-10-25 18:59
Chyba jesteśmy bąrdzi radzi mało wymagający i Sandoz to twoja jedyna szansa ogolńie firma to teraz porażka premie nieosiagalne nerwy stres zawały wypadki w pracy to jest sandoz
Ewa 2015-10-29 22:18
Szokuje mnie twoj wpis, biedny człowiek bez samochodu, ale zapominasz ze ten samochod nie jest do wozenia tylka po miescie tylko jest to narzedzie pracy i to ciezkiej. A jak zaczniesz w sandoz to lekko nie bedzie i sa tacy, ktorych nawet kasa nie jest w stanie zatrzymac.
Olaf 2015-11-30 23:52
Praca w Sandozie to beznadzieja. Szczególnie irytuje brak porozumienia pomiędzy tzw.kierowniczką Joanną P., a pracownikami na jej zmianie.Ta "kobieta" nie potrafi spokojnie wytłumaczyć pracownikowi danego problemu odnośnie produkcji. A dlaczego?-ktoś zapyta.To proste-ponieważ nie zna się na procesie i tyle.Dla niej liczą się procedury wyuczone najlepiej na pamięć :-).A poza tym jest niemiło nastawiona dla osób nowych, uczących się.Generalnie nie można na nią liczyć, w żadnym aspekcie zawodowym.Nie polecam współpracy z tą panią.
2
Lokals 2015-12-29 22:24
Cześć.
Właśnie poszukują do linii CNS/pain na teren Kalisz/Sieradz.
Czy ma ktoś wiadomość, jakie są warunki pracy w tej linii?
Płaca, ekipa, kierownik, narzędzia pracy?
Lokals 2016-01-04 16:42
Tak, ale takiego specjalisty nie poszukują na terenie Wielkopolski. A chętnie bym aplikował :-)
Monia 2016-01-05 16:55
Część wszystkim:) w piątek mam rozmowę kwalifikacyjną na stanowiska przedstawiciela medycznego. Jakich pytań mogę się spodziewać? Proszę pod powiedźcie na co zwrócić uwagę kiedy będę się przygotowywać do rozmowy:)Nigdy nie byłam na rozmowie o wyżej wymienione stanowisko.
Lokals 2016-01-05 21:14
@emilia, dziękuję za podpowiedź. Już zasiliłem ich bazę w moje CV :-)
Pozdrawiam z Wielkopolski.
5
byryllo 2016-02-20 17:07
Witam wszystkich, właśnie pojawiło się ogłoszenie na stanowisko Przedstawiciela Medycznego. Chciałbym od was uzyskać informację: ile wynosi śr. ilość wizyt na dzień, czy PM obsługuje zarówno lakarzy jak i apteki itp. Jakie są warunki zatrudnienia tzn. podstawa ile wynosi, czy samochód jest do dyspozycji. No i jedno z najważniejszych jaka jest ogólna atmosfera w pracy, w szczególności chodzi mi o rejon Śląsk. Z góry dziękuję wszystkim za informacje. Pzdr
17
Pola 2016-05-22 15:22
Czy jest ktoś w stanie powiedzieć mi, jak wygląda drugi etap rozmów na PM? :)
1
krka=sandoz 2016-05-28 09:48
widzęże przełożona Aurora wyleciała z Sandoza do KRKA za mobbing i robi to samo,co "nowa" przełożona w Sandozie. Korporacje tak mają,Wiem,że Przedstawiciel w KRKA skierował sprawę do Sądu za mobbing.
3
mb 2016-06-11 04:16
Jak jest na terenie mazowieckim
3
jacek 2016-08-10 23:20
jak sie pracuje dla przedstawicieli farmaceutycznych? plany idzie wyrobic? zarobki jakiej wielkosci? na co najwieksza uwage zwracaja w CV przyjmujac na rozmowe oraz jak rozmowa przebiega?
Findajob 2016-09-28 18:09
Witam,
Zostałem zaproszony na rozmowe kwalifikacyjną do firmy Sandoz na PM w przyszły piątek. Rozmowa odbedzie sie z pracownikiem dzialu HR. Czy ktos moglby yc tak uprzejmy i podpowiedziec jak przebiega taka rozmowa w tej firmie i jakiego typu pytania zostaja zadawane przez rekrutujacych? Z gory dziekuje
dik 2016-10-06 10:34
warszawa do zwolnienia a stryków pracuje a rep musi pracować
Damin 2016-10-12 23:38
Czy byłby ktoś uprzejmy i odpowiedział mi jakie pytania mogą pojawić sie na 2 etapie?
Bardzo prosze o wszelkie wskazówki!
Pilne!
Dziekuje
11
Damin 2016-10-13 16:21
Przedstawiciel medyczny, mam za sobą kilka rozmów, ale każda firma ma jakies swoje techniki. Jesli cos wiesz, to bardzo mi to moze pomoc. Z góry bardzo dziekuje!
Juras 2016-10-16 13:03
O jakich technikach mówisz @Damin? Ja za bardzo nie jestem obeznany właśnie w tym, jak to wygląda na rynku i chętnie bym się czegoś dowiedział na ten temat
Angi 2016-10-28 23:10
Nie polecam pracy w Sandoz to nue jest ta firma co jęcze kilka lat temu.Stressd stress i jeszcze raz mobing ....Atmosfera straszna ,zmiany co chwila ,brak możliwości w pracy z lejarzami, beznadziejny system rozliczania faktur .Placa nieźle przedstawicielom ale kasa to nie wszystko ludzie uciekają do innych firm nawet na zastępstwo.Ja tez uciekłam po niecałych 3 miesiącach
6
Paweł 2016-11-22 15:37
mam pytanie. Czy ktos z Was zna panią Aurorę która pracowała w firmie Sandoz? Podobno wyleciała za mobbing-prawda? Pytam,gdyż jest teraz w KRKA i robi to samo. Wcześniej czytałem,że robiła to samo w Benckizer.
2
Kasia S. 2016-11-22 20:28
Najgorsza firma na rynku. Mobbing i jeszcze raz mobbing. Jak ktoś upomni sie o swoje to od razu jest szykanowany i zastraszany zwolnieniem dyscyplinarnym.
mają wiele spraw w sądzie i wszystkie przegrywają.
Trzymać sie od nich z daleka.
Czy przedstawiciel medyczny czy farmaceutyczny nie ma znaczenia wszyscy muszą pracować w aptekach.
I są zmuszani do łamania prawa, bo firma wymyśla akcje na leki refundowane co jest zabronione prawem.
zmuszają również do płacenia za leki refundowane.
8
paula 2016-11-29 21:19
Orientujecie się czy jeszcze szukają na teren Ostrołęki, czy już znaleźli???
Znajoma mówiła ze szukaja, ale nie mogę znaleźć tego ogłoszenia.
eee 2016-12-05 17:44
znaleźli
polak 2016-12-09 07:55
najgorszą to jest firma KRKA
7
michael 2017-02-08 21:14
Kondzio szef antybiotyków to jest giguś dopiero. Te teksty o uczciwości po tym, jak sam ma wyrok z 2014 roku za korupcję. W internecie sporo na temat afery sędziow piłkarskich. Poznań górą.
1
Kandydatka 2017-02-20 07:28
Widziałam ogłoszenie do specjalistyki - reumatologia. Czy ktoś wie jakie są warunki płacowe, jaka atmosfera, gps? Tutaj opinie nie są najlepsze, a zależy mi na dobrej zmianie, dlatego jeśli ktoś ma doświadczenie w pracy w tym dziale proszę o opinie. Warto?
niki 2017-02-21 21:04
Na jaki teren jest to ogłoszenie do reuma/uro?
pf 2017-02-23 13:24
KRKA i słynna Aurora ,która wyleciała z Sandoza,Benckizera za mobbing.
2
Agnieszka 2017-03-01 12:47
Czytaliście już wywiad? Był przeprowadzony specjalnie dla naszego portalu GoWork.pl! http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,187073,wywiad-katarzyna-sejwa Co uważacie?
Jowestooo 2017-03-16 22:51
Katarzyna Sejwa udzieliła wywiadu 1 marca po czym tydzień później rzuciła papierami i uciekła z Sandoza w trybie natychmiastowym !!!!!! .obecnie to obóz pracy perspektywy rozwojowe zapomni premie zapomni zebranie u lnekarzy o nowych pacjentów bo zawsze za mało działem Rx radzi niedipiesxzona pani traktująca ludzi jak gowno wstrętna maszyna korporacji codziennie ktoś rzuca papierami :dział marketingu nie istnieje bo wszyscy odchodzą .jako rep ,praca bez premi !!?!! Tabelki do tabelek 12 wizyt lek plus 2/3 apteczne a wie, ze inne działy robio i po 16, .obecnie najdroższa firma generyczna w Polsce. Porażka nikomu nie polecam.
5
Agnieszka 2017-03-17 09:07
@Jowestooo, a jakie znalazłeś pozytywy pracy w Sandoz Polska Sp. z o.o?
2
Jowestoo 2017-03-17 12:33
Ludzie , Ci na dole. I częściowo góra , nie Ty która kontrolujesz portal Droga Pani, czekamy na ankietę wynik zadowolenia pracowników Hurra i prosze ja opublikować
4
Agnieszka 2017-03-17 12:46
@Jowestoo, dziękuję za opinię.
Mack 2017-03-22 16:17
Totalna porażka,nie ma dnia żeby ktoś nie dał wypowiedzenia lub L4. Kierownik na mazowieckie Pan H. wykończy psychicznie wszystkich. Widzi tylko siebie i swoje tabelki.
Agnieszka 2017-03-23 09:55
@Mack, a czy są jakieś dodatki do pensji? Jak ogólnie oceniasz pracę w firmie?
Lulu 2017-03-23 23:08
Nie wszystko można na pieniądze przeliczyć....
Gogusia 2017-03-24 22:36
Pracowałam jeszcze w tym roku. Generalnie Ok gdyby nie zmiany i mała elastyczność kierownika. Pensja terminowo, premia znośna, dodatki super , leki dobre. Jak ktoś się obija, to trudno żeby był zadowolony.
Paula 2017-03-25 13:35
Sejwy K. Nie rzuciła papierami a podziękowali jej. Za zarżądanie przez mobbing.
4
Marina 2017-03-26 03:00
6 osób z 12 sie u niego zwolniło. Nie lepsza kierowniczka z kardio ... niejaka Dzolanta. Chora na glowe i zamiast pracować zwala wszystko naludzi. A sama ma spotkania o których nikt nie wie, zamiast pracować oczywiście
1
Agnieszka 2017-03-27 11:19
@Gogusia, czyli polecasz pracę w Sandoz Polska Sp. z o.o?
Joker 2017-03-29 10:09
Tylko czekamy kiedy Pana Hirka powiozą. Podobno w ostatniej firmie też był ostatni i nie grał z zespołem.
Człowiek korporacja, dla niego nie liczy się rodzina, zespół tylko praca i jego tabelki.
1
Osmańska 2017-04-02 12:19
Trudno polecać firmę która obecnie ma kilka spraw w sądzie o mobbing.
1
Agnieszka 2017-04-03 11:21
@Joker, proszę o komentarze na temat pracy w Sandoz Polska Sp. z o.o, a nie o poszczególnych osobach.
ja 2017-04-05 23:14
no i czcze gadanie a treści żadnej. Jak zarobki na PM???
Mm 2017-04-07 09:34
Czy jest tu ktos kto byl na rozmowie w grudziadzu do linii antybiotykowej?
Katarzyna 2017-04-10 13:00
Pani Agnieszko, bardzo proszę o rzetelne i całościowe informowanie uczestników tego forum. Wywiad z p. Katarzyną Sejwą został zrobiony już bardzo dawno temu i nie pochodzi z roku 2017. Pisze Pani, że jest z marca - ale którego roku?
Taki brak pełnej informacji czasem prowadzi do błędnych wniosków.
3
:) 2017-04-11 10:57
Witajcie,
proszę powiedzcie coś więcej na temat firmy a konkretniej na temat podstawy, premii , dodatków, floty, itp.
będę wdzięczna również za info. dotyczącej samej rekrutacji.
Pozdrawiam i z góry dziękuję za wszelkie konkrety. :)
oko 2017-04-13 10:19
Firma Sandoz na Domaniewskiej to jakiś koszmar. Ludzie pracujący na linii produkcyjnej podczas pracy piszą do siebie sms-y . Przestrzegam żony facetów, którzy tam pracują, co drugi ma romansy z dziewuchami, które tam pracują, Wiedzą że facet ma żonę dzieci. Tam takie zachowania to plaga. Przestrzegam przed Martą Jankowską z Lublina. Podobno już nie pracuje, ale dużo złego zrobiła wchodząc butami w czyjeś życie. Kobitki bądźcie czujne
Zostaw swoją opinię o Sandoz Polska Sp. z o.o - Pruszków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sandoz Polska Sp. z o.o