brak logo

Nik-Pol

Jarocin

Opinie o Nik-Pol

Radek 2016-01-17 14:45:28
Błagam już mam dość tego wszystkiego!! Co za tym idzie? Wstyd!! Co chcą udowodnić że nie potrafią być może odrobinę kulturalni to nie takie trudne!!
. J@nusz 2016-01-17 21:44:38
W życiu nie widziałem czegoś takiego żeby przynajmniej raz w roku dawali prezent typu premia ale taka która nie muszę oddać albo no cokolwiek a tak to jest bardzo wredne i po chamsku nic tylko się naokraglo męczyć i męczyć. Wolne ale takie które nie muszę odrabiać. Czy choćby nawet karnet na basen nic kompletnie zero przyjemności.
.
1
Qarina 2016-01-18 16:46:34
Najgorsze jest dopiero przed nami. Żadne pomysły tego nie zmienia trzeba być dobrej myśli żeby Ukraina nas nie wygryzla.
Tania 2016-01-18 22:34:17
Ja to zawsze miałam duUzo szczęścia :* ale trzeba sobie na nie zasłużyć. Nie tak to tak dla mnie najważniejsza jest kasa. Staniczek ładnie wygląda minioweczka i nic mnie żadna przykrość jeszcze nie spotkała może to jest przypadek. Nie wiem mi tam jest dobrze. Macie może jakieś inne propozycje na zmiany??
Xena 2016-01-19 22:49:33
Witam serdecznie jestem pewna że kiedyś będą mogli się zmienic lecz narazie zmuszeni jesteśmy by tego znosić. Może ktoś to przeczyta i postara się zmienic swoje życie na lepsze. Im chyba jednak sprawia przyjemność Robienie nam na złość błagam chcemy zmiany na lepsze!! Mianowicie normalnie pracować 8godzin dziennie bo przecież pracodawca musi zapewnić ciepły posiłek a jeżeli to nie jest możliwe i mimo wielu próśb dalej będziemy robić po dwanaście godzin to ja nie wiem ale tak dalej to nie może wyglądać. A i jeszcze jedno pytanko czy jest możliwość awansu??
Anna 2016-01-22 12:33:46
Cześć wszystkim można powiedzieć tylko tyle że zarobki w zakładzie pracy się nie wiele różnią od sprzedawcy w sklepie. Najniższa krajowa ewentualnie sto do dwustu złotych premia. Po kilku latach wzrasta ale za to wolnego tak łatwo nie dostaniesz jako dobry pracownik i z urlopem to po jednym dwa dni zamiast dwa tygodnie tak jak byłoby lepiej niż później urlop bezpłatny 'przymusowe '.
Obóz pracy 2016-01-22 23:21:07
W zeszłym tygodniu byłem świadkiem tragicznego wypadku gdyż jednemu gościowi odcięty został palec. Dla majstra nie było to najważniejsze owinąl mu palec i kazał pracować dalej!! Jak gdyby nic się nie stało. Ten go olać i wyszedł z zakładu ciekawe czy też wyleci.
Karol zmiana druga 2016-01-24 15:00:11
To jak dziewczyny dalej was tam tak molestuja?? Bo ja wam pomogę jeśli chcecie oczywiście tylko nie wiem jak bo słyszałem że niektóre same tak chca:'"
Hania 2016-01-25 12:47:43
Co wy tak z tym technikiem może po prostu komuś przeszkadzają te opinie i w ten sposób chcą je zasłonić nie umowie nic lepszego wymyślić tylko technika żadnych innych plusów na zakładzie nie umiecie znaleźć nie dziwię się bo ich tam nie ma. Jedynie co wymysliliscie to kłamstwo o umowie na czas nieokreślony wiadomo że najpierw musi być na okres próbny potem druga potem dopiero na koniec nieokreślony a i pewnie dlatego ta druga jest taka długa bo od czterech lat wzwyż z tego co mi wiadomo.
Malwina 2016-01-26 18:54:12
Hej. Mmm pyszne jedzenie palce lizać. Zaś flaki wołowe to chore żeby starszych dojrzałych facetów faszerowac takim świństwem. Masakra jakaś możliwość zmiany jest możliwa no proszę was w pudle jest lepsze wogole nie tylko jedzenie. Wredna kucharka chyba coś ciągle dosypuje w każdym razie już tego nie jem miałem dłuższą wizytę w toalecie zaś na hali wiecznie zamknięte dobrze ze zdążyłem do szatni.
Zrozpaczona 2016-01-28 11:04:27
Ciągle mi nie pasuje wypłata. Robię tutaj ponad dziesięć lat i mimo tego dalej mnie oszukują. Chciałabym już nie kłócić się o swoje. Jeżeli jestem dobrym pracownikiem tak jak tylko mówicie to chyba powinnam mieć ponad dwa tysiące zł. A nie zawsze mi albo sto albo dwadzieścia ale zawsze w granicy 1800-2000 skąd takie przeskoki przecież teraz wszedł nowy standard i jedziemy nasza ulubiona kiełbasę niewiele bo tylko godzinę krócej takie mi nałożono wymogi więc ja też mam Prawo o podwyżkę.
Bartek 2016-01-28 18:20:13
A rozmawiałaś o tym z majsrem i co ci powiedział? Może jeszcze zmienna i ci rzuca te dwie stowkki po tylu latach ciężkiej charowki mogliby się skusić ci dac w normalnym zakładzie tak robią. Jeszcze nie trać nadziei a jeżeli nie to z takim doświadczeniem to przyjmą cie do innego zakładu. Spokojnie
2
Teresa 2016-01-28 20:51:21
Kiedy te wolne będzie wkoncu?? No bez przesady!! Brak słów. Zawsze tak będzie myślałam że te niedziele będą tylko na jakiś czas w miesiącu ile to dni trzydzieści?? Mam nadzieję że niebawem się coś zmieni bo nie daje rady. Majster bardzo chętnie cie dowiezie oczywiście do domu po robocie a także mówi że powinnam się cieszyć bo w niedziele zostają tylko najlepsi. Ciekawe czy zapłacą czy zaś będzie to samo co trzy lata temu. Dopiero jak w gazecie się ruszył temat to się trochę uspokoili i zostawili tylko soboty. To zaś była hala to po długich naleganiach zostały co dwie soboty.
Litości!!!!!!!!!!!!!!
Czarna 2016-01-30 21:56:17
Co tam słychać?? Dalej taki za! Pierdziel u was ha ja siedzę w sklepie na goduli w nocnym jak co to wpadajcie Nara!!
1
Darek 2016-02-01 16:39:11
Co tam słychać Sandro ty moja kochana?? Idziesz z nami na piwko zaś? Nieźle wtedy zabalowalismy mam nadzieję że nie będzie z tego klopotow ?? :*
1
Rafal 2016-02-01 23:59:53
Siema Kompletnie im odbiło już ostatnie dni dały mi nieźle popalić po dziesięciu godzinach dziennie przez cały tydzień nie czuje rak. Teraz to powinienem pójść na tydzień wolnego. Dobrze ze nie zamierzają tak tego często powtarzać jeden tydzień w miesiącu to i tak dużo. Masakra ledwo żyje no na rozbiorze nie ma lekko. Fajne laski tam są ale trochę stare. Może będą kiedyś jakieś fajne bo te brzydkie słyszałem majster się pozbywa. Żałosne niekazdy musi być odrazu miss polonia no ale widać na tej hali bo nie wiem jak z innymi musi być idealnie. Mam pytanie odnośnie czy faceci też są brane w tym względzie pod uwagę czy to nie ma znaczenia. Przynajmniej dobrze płacą bo prawie 1700 dostałem w tym miesiącu szporuje na autko tak za rok coś powinienem kupić no oby tak dalej bo ja to się wogole cieszę że mam robotę no ale niektórzy pracownicy też są wymagający bo sami odchodzą dziwne taka fajna robota.
Natasza 2016-02-05 10:48:59
Przepraszam że nie spełnilam wszystkich twoich oczekiwań. Lecz one stanowczo przekraczałaly normalne zadania. Niestety jestem wciąży chyba rozumiesz ze dlatego się z tobą nie umówiłam. Ale Magda i Asia jeszcze mogą. Kochanie nie bądź zły to nie moja wina mam wrażenie jakbyś miał ochotę się spotkać ale mnie nie napiszesz już koniec?? Alenie będzie to miało żadnego wpływu w pracy na mnie bo jeszcze musze iść na macierzyńskie?? MZYK proszę nie bądź zły. Jest jeszcze jakaś nadzieja może wszystko się jeszcze ulozy i będzie super jak kiedyś tęsknię. :* mam jeszcze nasze wspólne filmy bo mój złośliwy brat zostawił kamerę za kwiatkiem. Mam nikomu nie pokazywać?? Kochany mój nie ma tak łatwo musisz być grzeczny pogadamy jak wrócę z macierzyńskiego na zawsze twoja :*
1
Kasia 2016-02-06 22:44:59
Dlaczego nie mogę się doczekać kiedy mi oddzwonicie.dalam już trzy razy cv i słyszę tylko oddzwonimy.ja potrzebuje tej roboty no jakiejkolwiek ile mam czekać na odpowiedź jeżeli mnie wezmą do innego zakładu to potem już będzie za późno. Największym problemem jest brak odpowiedzi. Jeżeli nie chcecie mnie przyjąć to przynajmniej mi to powiedzcie. Szkoda no trudno czekam do poniedziałku. A dużo można zarobić bo słyszałam że po roku dopiero jest jakaś premia.
Bartek 2016-02-08 08:09:38
Premia hahaha chyba wyzwanie od lenia. Robię cztery lata i wypłaty mam różne. Premia to może jest ale jak sobie rozpisałem w zeszycie wszystko to wiadomo w skali trzech miesięcy wypłaty się żerują. Tu więcej tu mniej to chyba raczej pożyczka nie premia. Szukają tylko naiwnych i głupich do bicia tak bicia trzy razy w pysk dostałem od szatniarki z pozdrowieniami od majstra. Ta za dziesięć złotych wszystko mu powtarza a i robi co jej każe jeżeli chodzi o szczegóły to nie wnikam ale to taki kapusty że szok. Wredne kapusie sprzedadzą cie za darmo dla jaj
Bartek 2016-02-08 08:09:40
Premia hahaha chyba wyzwanie od lenia. Robię cztery lata i wypłaty mam różne. Premia to może jest ale jak sobie rozpisałem w zeszycie wszystko to wiadomo w skali trzech miesięcy wypłaty się żerują. Tu więcej tu mniej to chyba raczej pożyczka nie premia. Szukają tylko naiwnych i głupich do bicia tak bicia trzy razy w pysk dostałem od szatniarki z pozdrowieniami od majstra. Ta za dziesięć złotych wszystko mu powtarza a i robi co jej każe jeżeli chodzi o szczegóły to nie wnikam ale to taki kapusty że szok. Wredne kapusie sprzedadzą cie za darmo dla jaj
Marzena 2016-02-15 09:43:58
Nik-pol to miejsce do zarabiania pieniędzy. Ja wierzę że zakład jest kasiasty. Majster zarabia ok sześciu do dziesięciu tysięcy, kierownik ponad dziesięć albo i lepiej, MZYK główny dyrektor, majster osoba szanowana i lubiana czy może budzące strach i pogardę. Myślę że na zakładzie pracuje ok 800pracownikow każdy no prawie każdy otrzymuje nieźle bo ponad 1550zl średnio co miesiąc. Gdyby pomnożyć to przez liczbę pracowników i dodać do tego łączna kwotę wypłat kierowników i odjąć od tego zyski i straty okazało by się ze zakład musi mieć bardzo dużo kasy aby mógł jeszcze zakupić towar maszyny, zapłacić pralni i kucharce, to chyba logiczne staje się ze nam więcej się należy wypłaty. Może nie dla wszystkich jest to zrozumiałe ale sprzedaż mięsa jest w czołówce najbardziej przynoszących zysków w skali całego świata bo jest tanie w zakupie i drogie w sprzedaży hurtem oczywiście. No i dla znudzony mobbing mobbing i jeszcze raz mobbing czyli długotrwałe poniżanie i ośmieszanie zwierząt sorry ludzi jest karalne. I szkoda by było stracić taka posadę za taką głupotę. Zdrowych i wesołych
Hugo 2016-02-15 22:02:46
Nie ma tak źle przynajmniej jest jedzenie za darmo ale ostatnio wymiotowalam po tej zupie. No godzinę za to trzeba siedzieć. W innym zakładzie nie trzeba. A tu a gdzie masz te dwadzieścia minutek co się nam należy takie cyganstwo to ino w Polsce może być. Robiło się zawsze po osiem godzin i tam były ciepłe kiełbaski to w ramach przerwy płatnej dwadzieścia minut się należy a tu niedobrze ci zabierają te przerwę to jeszcze masz godzinę siedzenia więcej rozbite na dwie części to jeszcze nie zdarzyło się żeby pełne były i tak robisz nie siedem godzin i czterdzieści minut tylko pełne osiem i dziesięć minut. Za darmo a się powinienes cieszyć że masz przerwę bo do 19ci każą za karę zostać jak się odezwiesz. Urlop a co to wogole jest dla nich nie ma czegoś takiego przychodzisz do roboty i w połowie majster mówi idz do domu i wypisz sobie urlop a te pół dnia przepracowane to gdzie? Myślą że mogą robić z nami co chcą.
Marzena 2016-02-16 22:34:38
Nie rozumiesz też nie jestem zaskoczona bo normalni ludzie tam nie pracują więc co się dziwić że nie wiesz o czym pisze. Proste jak nic innego. Po prostu jestem zainteresowana wasza firma od dawna i wiem że stać ja na większe wypłaty dla nas tylko nie chcą nam ich dać zamiast tego dostajemy głupie nadgodziny już mi słabo na samą myśl a wy się na to zgadzacie.
Qssena 2016-02-22 21:05:46
Ja juz pracuje u was wystarczająco długo bym mogła coś dodać od siebie. Nie mam ani jednego dobrego wspomnienia z tej firmy. Jeszcze nie spotkałam kulturalnej ani nawet miłej osoby. Nikt chyba że z pracowników to przeważnie chłopacy albo parę dziewczyn. Kierownik sama widziałam jak biegł po biurach z wykrzywiona czapka i uśmiechem na twarzy za nim MZ. Tak samo przebrany za pajaca. I mówiący głupie teksty przekleństwa. Cóż to miało znaczyć? Zadowoleni ze maja tylu idiotow których sami się poz bywają? To są od nich słowa lecz zapominają że na nich zarabiają. Coraz więcej ludzi odchodzi.
Sexiiiiii 2016-02-28 12:12:18
Na miłość boska ile razy mam powtarzać to są faceta przynajmniej fizycznie i dla nich jakąkolwiek staniczek czy coś zawsze pomoże. Albo szmineczka ładnie nóżki pokazać nie wstydzić się i zero kłopotów mówię wam nic żadna przykrość a jak chodziłam w spodniach wolę nie wspominać...
Kasia 2016-03-13 16:37:23
Hej moze wkoncu bedzie normalne jedzenie bo tej zupy to juz nikt nie umie jesc kazdy sie boi przyznac. MZZKK niestety nigdy nie zmadrzeje. JA bylam na tyle madra ze mialam zalaczony telefon i wszystko slyszala moja kolezanka. Sprawa o molestowanie juz jest w toku. Zobaczymy co z tego wyniknie.Mysle ze najlepszym rozwiazaniem bedzie sie zwolnic bo dluzej juz tam nie wytrzymam. Mobbing jest na porzadku dziennym i mysle ze to juz jest dla nich normalne. Jedna popelnila ssmobojstwo. Druga zaszl wciaze a ja to chyba bardziej jestem zazdrosna o tamte. Bo my dziewczyny to tak mamy bardzo uczuciowe jestesmy. MZYYQ zawsze byl wredny to fakt ale teraz pokazal na co go stac. Ja pomalu zaczynam sie go bac. Niestety MMZKK jest taki gruby ze jak sie schylal to o malo mu spodnie nie pekly.Podobno to narkoman nie zdziwilabym sie wszystko na to wskazuje. Najgorsze ze zaczynam cos do niego czuc tylko nie jestem pewna co to za uczucie.
2
Baca 2016-03-24 11:36:41
A mnie tam sie podobało :)
1
Malwinna 2016-04-06 21:16:10
Oni tylko patrza na duzy biust i podrywaja te z duzymi piersiami. Mozna o tym mowic oficjalnie bo i tak wszyscy to wiedza.Pozostale nie sa traktowane powaznie i z nalezytym szacunkiem.. Wrecz przeciwnie bardzo przykrosci duzo otrzymuja wzamian za ciezka prace i bardzo duzo przykrych wspomnien ktore pozostana na zawsze w mej pamieci. Naszczescie niebawem przechodze na emeryture i wiem ze niebawem bedziemy musieli sie rozstac. Lecz nikt nie sprawil mi tyle okropnych rzeczy co wy. Zaluje ze tu pracuje i stracilam tyle lat z wami bo i tak nic z tego nie mam. Teraz moge tylko cieszyc sie tym ze nebawem odejde.
1
Wacek 2016-04-09 19:02:56
Jako dojrzały mężczyzna mam swoje potrzeby i wiem ze duzy biust to podstawa związku dlatego musze przyznac im racje. Chyba nie myslalas ze beda dla ciebie mili skoro jestes chuda jak deska. Przykro mi to mowic ale to jest natura i kazdy facet choc glupia to z duzymi piersiami bedzie traktowac bardzo milo i kulturalnie tylko dla samego ogladania chociazby a te ktore sa bezs figury tzw szkielety nie maja zbyt duzo do powiedzenia co dopiero liczyc premie. Powinni odrazu sie dla wlasnego dobra i bezpiecznestwa same zwolnic. Jestem pewny ze zdradzaja swoje zony bo widzialem jak MzyQ na przystanku zabiera swoja kochanke chyba ze ja tylko podwozi..
Tomasz 2016-04-13 10:03:53
Siemka !! Widzialem ze jest nowa oferta pracy jako technik mechanik utrzymania ruchu ruchu. Male ruchanko na sniadanko! Zapraszamy wszystkich chetnych byc moze nie wyladujesz na internecie. Mile widziane mlode piekne i doswiadczone !! Rozmiary nie maja znaczenia!! WYsokie zarobki w zaleznosci od godzin pracy.
Terenia 2016-04-17 18:06:05
Jak byłam na jadalni to majster chcial sie ze mna umówić. Kategorycznie odmówiłam ale widać MZYQ potrzebuje niezle wpierd.ol dostac zeby cos zrozumiec. Zboczeniec mam juz tego dosc. Wiem ze jestem taka seksowna i nie musi mi tego ciagle powtarzac. Ostrzegam jeszcze raz to pojde do kadr. Hamstwo musi byc eliminowane odrazu. Banda grubasow!!
1
Kamil 2016-04-19 21:41:42
Teresa nie martw sie on juz ma jedna sprawe sadowa o molestowanie takze napewno dostanie za swoje. Teraz tylko trzeba czekac na wyrok. Pozatem jest wiele innych kobiet, które napewno wesprą cię na sali sądowej! Głowa do góry za mobbing dostaje sie odszkodowanie w wysokości ok.7tys. złotych!! Więc naprawdę warto. Polecam. Nie ma czego się baćteraz są takie technologie że nawet nie musisz się ujawniać tylko osobno i on nie bedzie wiedzial kim jestes dlatego nie ma co sie bac radze sie nad tym zastanowic. Pozdro dla grubasa
Marek 2016-04-21 19:36:56
nik-pol - czyli nikt porzadny . Jednym słowem nie polecam. Zbyt dużo kradzieży jak na jedną noc ostatnio sie wydarzyło. Chyba ktoś zaczyna kraść. Majstry traktują nas jak szczury. Ostatnio obcięli mi wypłatę o 200 złotych. Bez powodu. Mimo moich nalegań i nasilnych próśb zostałęm potraktowany okropnie. Dziwię się że takie ludzie są bez zachamowań. Zachowują się jakby przepisy prawa pracy wogóle nie istniały. Rozumiem, że jesteśmy dla nich tylko szczurami. Jednak każdy ma swoją godność jedną dziewczynęwyrzucili tylko za to, że kompletnie była bardzo miła i wszystko wybaczała krzywdy i nic nie reagowała. Mam nadziejęże mnie nie potraktujątak samo. Zaraz bym zrobił tam niezłą imprezę na jaką sobie zasłużyli. Ktoś kiedyś powiedział że są ludzie i parapety. Żeby wyrazić się jasno w żadnym zakładzie się nie spotkałem z takim chamstwem! Wstyd bardzo żałuję czasu spędzonego w tym zakładzie. Ciuchów brakuje, rękawiczek nie ma i co chwile mamy opierd.ol od majstra, że za mało wyjechane. Jak robimy po 9 godzin ! Umowa o prace niby jest ale na umowie wiadomo że robisz 8 godzin. Za wszystko sam odpowiadasz i jeszcze obiecują złote góry a tak naprawde to coraz mniej mam wypłąty a robie coraz wiecej i dłużej. Raz nawet musiałem poprawiać po innych. Za darmo
Krzysztof 2016-04-22 18:19:57
Złodzieje , jeszcze ise nie zdarzylo zeby bylo normalnie w tym zakladzie. Robie 3 lata i wiem ze tu moze byc tylko gorzej. Nigdy nie przyszedlem do domu i nie czulem sie normalnie. FIzycznie i psychicznie w wiezieniu jest lepiej. Majstry sa wredne zwlaszcza dla kobiet ktore nie chca sie z nimi przespac. FAceci ktorzy nie wykonuja prac ponad norme to dla nich nie faceci. Tylko zwykle kanalie jak mowi MZYKKKKM. Pozatem kaza nam robic po 12 godzin w soboty. Za 100 zl. Smiechu warte! Mysla ze to jest lekka robota. Idioc=..ci . Dziewczyny slyszalem sie skarza na molestowanie juz od poczatku istnienia zakladu. W Piekarach bylo inaczej? Dlaczego pojawili sie u nas? Dlaczego sie przenieśli? Powinni sie prezentowac. Ale widac maja sie za dobrze. Szkoda ze nie moze byc poprostu normalnie.
Radek 2016-04-24 10:32:34
Zaklad jest stabilna firma z wieloletnim stazem w innym miescie to prawda. Lecz wszedzie opinie ciagna sie za nim takie same. Majstry zawsze beda takie wredne dla nas ludzi. Bo im to sprawia tyylko przyjemnosc. Powinnismy cieszyc sie ze wogole mozemy dla nich pracowac. Wogole sie nie odzywac a tymbardziej robic mniej niz regulamin prawa pracy tego wymaga. Czyli dziennie okolo 8-10 ton bo w przeliczeniu na jeden stol podzielone przez liczbe GODZIN i pracownikow daje dokladnie okolo 10 ton dziennie. Wyplaty zalezne od sprzedazy towaru. Wiadomo to nie od nich wina. WIec jezeli w tym miesiacu dostaniesz dwiescie zlotych mniej mozesz miec pretensje tylko do ludzi, ktorzy nie kupili od nich tego towaru lub poprostu zostal zle przechowywny i sie zepsul. Co tez slyszalem mialo miejsce. SPrubuj wyjsc 5 minut wczesniej to majster wstanie isc za toba i cie wolac przez caly korytarz. Ubikacje pozamykane na korytarzu. Takze zeby z niej skorzystac w trakcie trwania CZASU pracy trzeba sie wracac az do szatni. Co oczywiscie trzeba odpracowac. Niezle przemyslane. Majstry tyylko sie na nas wyzywaja i sa bardzo niekulturalnie nastawieni do zycia wogole. Uzywaja slow niecenzuralnych co wiadomo na placu nie moze nikt tak do ciebie sie odezwac! Bo mozna to zglosic co dopiero na terenie zakladu pracy w czasie trwania GODZIN pracy. Jednym slowem NIE JEST PRZYJEMNIE,.
2
Renata 2016-04-26 20:38:34
Czesc. Nie rozumiem zbyt chaotyczne mozesz troche wolniej i jasniej ? Czy mógłbyś wyrażać się bardziej konkretnie bo nie jestem wstanie odpowiedziec ci na na to pytanie. Nie ma u nas tak źle. Nie przesadzajcie a pozatem jak komus sie nie podoba to moze poprostu odejsc i poszukac sobie cos co mu odpowiada.
Bikini 2016-05-05 19:37:14
Nie to nie przejdzie. Jeżeli naprawdę chcesz coś udowodnić najlepszym sposobem będzie zebranie świadków. Możesz jeszcze zebrać inne dowody. Możesz również posłużyć się policją. Podobno pomaga na tego typu sprawy. Chodzi po zakładzie i zbiera świadków za ciebie. Innym sposobem może być założenie sprawy sadowej i wtedy sąd sam przyzna ci pomoc i osoby, które się tym zajmą. Takie przypadki trwają dość długo ale jeżeli ktoś został zgwałcony czy prawie zgwałcony Ato raczej nie ma się czego wstydzić. POWODZENIA!!! Możesz jeszcze skontaktować się z innymi molestowanymi pracownicami.
Kurestwo 2016-05-11 20:32:56
Mi sie wydaje ze juz dawno powinien sie tym ktos zainteresowac. Mianowicie to juz przesada. Trzy dziewczyny odeszly z placzem. Mysle ze zaniedlugo odejda kolejne bo podobno boja sie pojsc do roboty. Sprawa o molestowanie jeszcze trwa ale tak latwo sie nie wywinie. Jak ktos nie uzywa w domu to tak jest.
ROBERT 2016-06-19 10:47:49
MNIE SIĘ PODOBA PRACA NIE JEST LEKA ALE PRZYNAJMNIEJ ROBI SIĘ PO 8 GODZ I SOBOTY MAMY WOLNE.
żabol 88 2016-07-06 20:27:12
czy można na zakładzie sioe bujać w barwach Górnika? za kim tam idom?
KIBIC 2016-07-10 11:53:04
Ja jestem za ruchem niebiescy to mistrze i jeżeli chodzi o barwy to tylko niebieskie .
Kasia 2016-07-24 16:38:02
O Boze!! W sklepie robią same niemiłe osoby a na hali produkcyjnej trzeba pracować coraz dłużej i dłużej. Wszystko byłoby ładnie pięknie gdyby za wszystko płacili. Wyzysk, kobiety musza wykonywac te same zadania co mezczyzni za mniejsze pieniadze. Majstry sa wredne i niemiłe zwłaszcza dla brzydkich dziewcząt.
1
Karolina 2016-08-07 19:54:12
Czesc ja jestem negatywnie nastawiona bo wiem ze tutaj moze byc tylko gorzej. Wyplaty nie sa adekwatne do wykonywanej pracy. Soboty placa a potem to odciagaja z wyplaty. Czyli robisz za darmo a ludzi traktuja jak przedmioty. Nie szanuja nas i nie dbaja o nas tylko sie nami bawia i traktuja jak zabawki. Kompletnie sie niedziwie ze zaklad powstal u nas skoro z Bobrownik musieli sie - nie wiadomo dlaczego - usunac... Chlopak tam robil mowil ze chlopakom placa ok 2000zl to prawb nalezysda ale jezeli jestes znajomym luz do rodziny przelozonych. Bo inaczej to dostaniesz tyle co dizewczyna 1600 razem z nadgodzinami. A nieraz trzeba zostac do 17 - 18 i nie ma zlituj sie. Rece odpadaja , zimno na hali jest chyba 10 stopni do tego musisz podnosic ciezkie mieso cale 8 godzin i godzine przerwy masz rozlozone na caly dzien tak ze w sumie na zakladzie jestes ok 9.5 godziny jak dobrze pojdzie.
lodowka 2016-10-11 22:06:56
Straszne ja juz tak dalej nie moge.marze o innej pracy najlepiej bedzie jak podniosa wkoncu te wyplaty.wie ktos cos na ten temat.
1
Wiola 2016-10-23 11:14:49
Wędliny są bardzo smaczne, pracują w sklepie i z zapałem oferuje każdemu swojemu klientowi wasze wyroby. Miałam nadzieję że ludzie którzy robią tak dobre wyroby zarabiają pożądane pieniądze ze warunku pracy w takiej firmie są na poziomie a tu aż ciężko uwierzyć że jest aż tak źle
. Mobbing,seksualnie poniżanie itd,przecież na to są paragrafy. Ludzie nie dajcie się zastraszac, nikt nie ma prawa tak was traktować to jest karalne. W Biedronkach zrobiono z tym porządek i podobno pracuje się teraz o wiele lepiej i za dobre pieniądze. A Wy zarabianie tak naprawdę za tak ciężka pracę bardzo marnie . Nie namawiam do tego abyście żucali robotę bo szkoda tak dobrych wędlin kto by je robił? Napewno musicie porozmawiać z zarządem o tym jak jest bo może oni nie są świadomi że pewnego dnia może nikt nie stanąć na stanowisku pracy a ich nie stać na przestaje w produkcji. Powodzenia
Grzes 2016-10-27 15:50:40
Nigdy w zyciu nie bedzie tam lepiej.zaden zarzad tego nie zmieni co ty
2
NieBo 2016-10-31 17:53:08
Dobrze, ze juz tam nie pracuje.
POZDRAWIAM ROZBIOR xD
1
Nie powinno sie wogole stawiac takich stanowisk. N 2016-11-07 11:23:12
KrzyS
1
Sabina 2016-11-28 15:41:04
Bardzo zle nas traktuja. Zebys zdechnal kuta$ie.szmate sie poszukaj wsrod tych swoich naiwnych kochanek.
1
Mateusz 2016-12-07 10:17:30
Zapier.dalac dla grubasa.na jego nowe bmv.a on na nas leje.i ma nas gleboko w du.pie. bo jest egoistyczna tlusta swinia.
1
Zostaw swoją opinię o Nik-Pol - Jarocin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nik-Pol