brak logo

Nik-Pol

Jarocin

Opinie o Nik-Pol

Czarna 2016-01-30 21:56
Co tam słychać?? Dalej taki za! Pierdziel u was ha ja siedzę w sklepie na goduli w nocnym jak co to wpadajcie Nara!!
1
Darek 2016-02-01 16:39
Co tam słychać Sandro ty moja kochana?? Idziesz z nami na piwko zaś? Nieźle wtedy zabalowalismy mam nadzieję że nie będzie z tego klopotow ?? :*
1
Rafal 2016-02-01 23:59
Siema Kompletnie im odbiło już ostatnie dni dały mi nieźle popalić po dziesięciu godzinach dziennie przez cały tydzień nie czuje rak. Teraz to powinienem pójść na tydzień wolnego. Dobrze ze nie zamierzają tak tego często powtarzać jeden tydzień w miesiącu to i tak dużo. Masakra ledwo żyje no na rozbiorze nie ma lekko. Fajne laski tam są ale trochę stare. Może będą kiedyś jakieś fajne bo te brzydkie słyszałem majster się pozbywa. Żałosne niekazdy musi być odrazu miss polonia no ale widać na tej hali bo nie wiem jak z innymi musi być idealnie. Mam pytanie odnośnie czy faceci też są brane w tym względzie pod uwagę czy to nie ma znaczenia. Przynajmniej dobrze płacą bo prawie 1700 dostałem w tym miesiącu szporuje na autko tak za rok coś powinienem kupić no oby tak dalej bo ja to się wogole cieszę że mam robotę no ale niektórzy pracownicy też są wymagający bo sami odchodzą dziwne taka fajna robota.
1
Kasia 2016-02-06 22:44
Dlaczego nie mogę się doczekać kiedy mi oddzwonicie.dalam już trzy razy cv i słyszę tylko oddzwonimy.ja potrzebuje tej roboty no jakiejkolwiek ile mam czekać na odpowiedź jeżeli mnie wezmą do innego zakładu to potem już będzie za późno. Największym problemem jest brak odpowiedzi. Jeżeli nie chcecie mnie przyjąć to przynajmniej mi to powiedzcie. Szkoda no trudno czekam do poniedziałku. A dużo można zarobić bo słyszałam że po roku dopiero jest jakaś premia.
1
Bartek 2016-02-08 08:09
Premia hahaha chyba wyzwanie od lenia. Robię cztery lata i wypłaty mam różne. Premia to może jest ale jak sobie rozpisałem w zeszycie wszystko to wiadomo w skali trzech miesięcy wypłaty się żerują. Tu więcej tu mniej to chyba raczej pożyczka nie premia. Szukają tylko naiwnych i głupich do bicia tak bicia trzy razy w pysk dostałem od szatniarki z pozdrowieniami od majstra. Ta za dziesięć złotych wszystko mu powtarza a i robi co jej każe jeżeli chodzi o szczegóły to nie wnikam ale to taki kapusty że szok. Wredne kapusie sprzedadzą cie za darmo dla jaj
2
Bartek 2016-02-08 08:09
Premia hahaha chyba wyzwanie od lenia. Robię cztery lata i wypłaty mam różne. Premia to może jest ale jak sobie rozpisałem w zeszycie wszystko to wiadomo w skali trzech miesięcy wypłaty się żerują. Tu więcej tu mniej to chyba raczej pożyczka nie premia. Szukają tylko naiwnych i głupich do bicia tak bicia trzy razy w pysk dostałem od szatniarki z pozdrowieniami od majstra. Ta za dziesięć złotych wszystko mu powtarza a i robi co jej każe jeżeli chodzi o szczegóły to nie wnikam ale to taki kapusty że szok. Wredne kapusie sprzedadzą cie za darmo dla jaj
Marzena 2016-02-15 09:43
Nik-pol to miejsce do zarabiania pieniędzy. Ja wierzę że zakład jest kasiasty. (usunięte przez administratora) Myślę że na zakładzie pracuje ok 800pracownikow każdy no prawie każdy otrzymuje nieźle bo ponad 1550zl średnio co miesiąc. Gdyby pomnożyć to przez liczbę pracowników i dodać do tego łączna kwotę wypłat kierowników i odjąć od tego zyski i straty okazało by się ze zakład musi mieć bardzo dużo kasy aby mógł jeszcze zakupić towar maszyny, zapłacić pralni i kucharce, to chyba logiczne staje się ze nam więcej się należy wypłaty. Może nie dla wszystkich jest to zrozumiałe ale sprzedaż mięsa jest w czołówce najbardziej przynoszących zysków w skali całego świata bo jest tanie w zakupie i drogie w sprzedaży hurtem oczywiście. (usunięte przez administratora)Zdrowych i wesołych
1
Hugo 2016-02-15 22:02
Nie ma tak źle przynajmniej jest jedzenie za darmo ale ostatnio wymiotowalam po tej zupie. No godzinę za to trzeba siedzieć. W innym zakładzie nie trzeba. A tu a gdzie masz te dwadzieścia minutek co się nam należy takie cyganstwo to ino w Polsce może być. Robiło się zawsze po osiem godzin i tam były ciepłe kiełbaski to w ramach przerwy płatnej dwadzieścia minut się należy a tu niedobrze ci zabierają te przerwę to jeszcze masz godzinę siedzenia więcej rozbite na dwie części to jeszcze nie zdarzyło się żeby pełne były i tak robisz nie siedem godzin i czterdzieści minut tylko pełne osiem i dziesięć minut. Za darmo a się powinienes cieszyć że masz przerwę bo do 19ci każą za karę zostać jak się odezwiesz. Urlop a co to wogole jest dla nich nie ma czegoś takiego przychodzisz do roboty i w połowie majster mówi idz do domu i wypisz sobie urlop a te pół dnia przepracowane to gdzie? Myślą że mogą robić z nami co chcą.
Marzena 2016-02-16 22:34
Nie rozumiesz też nie jestem zaskoczona bo normalni ludzie tam nie pracują więc co się dziwić że nie wiesz o czym pisze. Proste jak nic innego. Po prostu jestem zainteresowana wasza firma od dawna i wiem że stać ja na większe wypłaty dla nas tylko nie chcą nam ich dać zamiast tego dostajemy głupie nadgodziny już mi słabo na samą myśl a wy się na to zgadzacie.
Sexiiiiii 2016-02-28 12:12
Na miłość boska ile razy mam powtarzać to są faceta przynajmniej fizycznie i dla nich jakąkolwiek staniczek czy coś zawsze pomoże. Albo szmineczka ładnie nóżki pokazać nie wstydzić się i zero kłopotów mówię wam nic żadna przykrość a jak chodziłam w spodniach wolę nie wspominać...
Baca 2016-03-24 11:36
A mnie tam sie podobało :)
1
Malwinna 2016-04-06 21:16
Oni tylko patrza na duzy biust i podrywaja te z duzymi piersiami. Mozna o tym mowic oficjalnie bo i tak wszyscy to wiedza.Pozostale nie sa traktowane powaznie i z nalezytym szacunkiem.. Wrecz przeciwnie bardzo przykrosci duzo otrzymuja wzamian za ciezka prace i bardzo duzo przykrych wspomnien ktore pozostana na zawsze w mej pamieci. Naszczescie niebawem przechodze na emeryture i wiem ze niebawem bedziemy musieli sie rozstac. Lecz nikt nie sprawil mi tyle okropnych rzeczy co wy. Zaluje ze tu pracuje i stracilam tyle lat z wami bo i tak nic z tego nie mam. Teraz moge tylko cieszyc sie tym ze nebawem odejde.
2
Tomasz 2016-04-13 10:03
Siemka !! Widzialem ze jest nowa oferta pracy jako technik mechanik utrzymania ruchu ruchu. Male ruchanko na sniadanko! Zapraszamy wszystkich chetnych byc moze nie wyladujesz na internecie. Mile widziane mlode piekne i doswiadczone !! Rozmiary nie maja znaczenia!! WYsokie zarobki w zaleznosci od godzin pracy.
1
Kamil 2016-04-19 21:41
Teresa nie martw sie on juz ma jedna sprawe sadowa o molestowanie takze napewno dostanie za swoje. Teraz tylko trzeba czekac na wyrok. Pozatem jest wiele innych kobiet, które napewno wesprą cię na sali sądowej! Głowa do góry za mobbing dostaje sie odszkodowanie w wysokości ok.7tys. złotych!! Więc naprawdę warto. Polecam. Nie ma czego się baćteraz są takie technologie że nawet nie musisz się ujawniać tylko osobno i on nie bedzie wiedzial kim jestes dlatego nie ma co sie bac radze sie nad tym zastanowic. Pozdro dla grubasa
Marek 2016-04-21 19:36
nik-pol - czyli nikt porzadny . Jednym słowem nie polecam. Zbyt dużo kradzieży jak na jedną noc ostatnio sie wydarzyło. Chyba ktoś zaczyna kraść. Majstry traktują nas jak szczury. Ostatnio obcięli mi wypłatę o 200 złotych. Bez powodu. Mimo moich nalegań i nasilnych próśb zostałęm potraktowany okropnie. Dziwię się że takie ludzie są bez zachamowań. Zachowują się jakby przepisy prawa pracy wogóle nie istniały. Rozumiem, że jesteśmy dla nich tylko szczurami. Jednak każdy ma swoją godność jedną dziewczynęwyrzucili tylko za to, że kompletnie była bardzo miła i wszystko wybaczała krzywdy i nic nie reagowała. Mam nadziejęże mnie nie potraktujątak samo. Zaraz bym zrobił tam niezłą imprezę na jaką sobie zasłużyli. Ktoś kiedyś powiedział że są ludzie i parapety. Żeby wyrazić się jasno w żadnym zakładzie się nie spotkałem z takim chamstwem! Wstyd bardzo żałuję czasu spędzonego w tym zakładzie. Ciuchów brakuje, rękawiczek nie ma i co chwile mamy opierd.ol od majstra, że za mało wyjechane. Jak robimy po 9 godzin ! Umowa o prace niby jest ale na umowie wiadomo że robisz 8 godzin. Za wszystko sam odpowiadasz i jeszcze obiecują złote góry a tak naprawde to coraz mniej mam wypłąty a robie coraz wiecej i dłużej. Raz nawet musiałem poprawiać po innych. Za darmo
Radek 2016-04-24 10:32
Zaklad jest stabilna firma z wieloletnim stazem w innym miescie to prawda. Lecz wszedzie opinie ciagna sie za nim takie same. Majstry zawsze beda takie wredne dla nas ludzi. Bo im to sprawia tyylko przyjemnosc. Powinnismy cieszyc sie ze wogole mozemy dla nich pracowac. Wogole sie nie odzywac a tymbardziej robic mniej niz regulamin prawa pracy tego wymaga. Czyli dziennie okolo 8-10 ton bo w przeliczeniu na jeden stol podzielone przez liczbe GODZIN i pracownikow daje dokladnie okolo 10 ton dziennie. Wyplaty zalezne od sprzedazy towaru. Wiadomo to nie od nich wina. WIec jezeli w tym miesiacu dostaniesz dwiescie zlotych mniej mozesz miec pretensje tylko do ludzi, ktorzy nie kupili od nich tego towaru lub poprostu zostal zle przechowywny i sie zepsul. Co tez slyszalem mialo miejsce. SPrubuj wyjsc 5 minut wczesniej to majster wstanie isc za toba i cie wolac przez caly korytarz. Ubikacje pozamykane na korytarzu. Takze zeby z niej skorzystac w trakcie trwania CZASU pracy trzeba sie wracac az do szatni. Co oczywiscie trzeba odpracowac. Niezle przemyslane. Majstry tyylko sie na nas wyzywaja i sa bardzo niekulturalnie nastawieni do zycia wogole. Uzywaja slow niecenzuralnych co wiadomo na placu nie moze nikt tak do ciebie sie odezwac! Bo mozna to zglosic co dopiero na terenie zakladu pracy w czasie trwania GODZIN pracy. Jednym slowem NIE JEST PRZYJEMNIE,.
2
Renata 2016-04-26 20:38
Czesc. Nie rozumiem zbyt chaotyczne mozesz troche wolniej i jasniej ? Czy mógłbyś wyrażać się bardziej konkretnie bo nie jestem wstanie odpowiedziec ci na na to pytanie. Nie ma u nas tak źle. Nie przesadzajcie a pozatem jak komus sie nie podoba to moze poprostu odejsc i poszukac sobie cos co mu odpowiada.
Bikini 2016-05-05 19:37
Nie to nie przejdzie. Jeżeli naprawdę chcesz coś udowodnić najlepszym sposobem będzie zebranie świadków. Możesz jeszcze zebrać inne dowody. Możesz również posłużyć się policją. Podobno pomaga na tego typu sprawy. Chodzi po zakładzie i zbiera świadków za ciebie. Innym sposobem może być założenie sprawy sadowej i wtedy sąd sam przyzna ci pomoc i osoby, które się tym zajmą. Takie przypadki trwają dość długo ale jeżeli ktoś został zgwałcony czy prawie zgwałcony Ato raczej nie ma się czego wstydzić. POWODZENIA!!! Możesz jeszcze skontaktować się z innymi molestowanymi pracownicami.
Kurestwo 2016-05-11 20:32
Mi sie wydaje ze juz dawno powinien sie tym ktos zainteresowac. Mianowicie to juz przesada. Trzy dziewczyny odeszly z placzem. Mysle ze zaniedlugo odejda kolejne bo podobno boja sie pojsc do roboty. Sprawa o molestowanie jeszcze trwa ale tak latwo sie nie wywinie. Jak ktos nie uzywa w domu to tak jest.
ROBERT 2016-06-19 10:47
MNIE SIĘ PODOBA PRACA NIE JEST LEKA ALE PRZYNAJMNIEJ ROBI SIĘ PO 8 GODZ I SOBOTY MAMY WOLNE.
żabol 88 2016-07-06 20:27
czy można na zakładzie sioe bujać w barwach Górnika? za kim tam idom?
KIBIC 2016-07-10 11:53
Ja jestem za ruchem niebiescy to mistrze i jeżeli chodzi o barwy to tylko niebieskie .
Kasia 2016-07-24 16:38
O Boze!! W sklepie robią same niemiłe osoby a na hali produkcyjnej trzeba pracować coraz dłużej i dłużej. Wszystko byłoby ładnie pięknie gdyby za wszystko płacili. Wyzysk, kobiety musza wykonywac te same zadania co mezczyzni za mniejsze pieniadze. Majstry sa wredne i niemiłe zwłaszcza dla brzydkich dziewcząt.
2
Karolina 2016-08-07 19:54
Czesc ja jestem negatywnie nastawiona bo wiem ze tutaj moze byc tylko gorzej. Wyplaty nie sa adekwatne do wykonywanej pracy. Soboty placa a potem to odciagaja z wyplaty. Czyli robisz za darmo a ludzi traktuja jak przedmioty. Nie szanuja nas i nie dbaja o nas tylko sie nami bawia i traktuja jak zabawki. Kompletnie sie niedziwie ze zaklad powstal u nas skoro z Bobrownik musieli sie - nie wiadomo dlaczego - usunac... Chlopak tam robil mowil ze chlopakom placa ok 2000zl to prawb nalezysda ale jezeli jestes znajomym luz do rodziny przelozonych. Bo inaczej to dostaniesz tyle co dizewczyna 1600 razem z nadgodzinami. A nieraz trzeba zostac do 17 - 18 i nie ma zlituj sie. Rece odpadaja , zimno na hali jest chyba 10 stopni do tego musisz podnosic ciezkie mieso cale 8 godzin i godzine przerwy masz rozlozone na caly dzien tak ze w sumie na zakladzie jestes ok 9.5 godziny jak dobrze pojdzie.
1
lodowka 2016-10-11 22:06
Straszne ja juz tak dalej nie moge.marze o innej pracy najlepiej bedzie jak podniosa wkoncu te wyplaty.wie ktos cos na ten temat.
3
Wiola 2016-10-23 11:14
Wędliny są bardzo smaczne, pracują w sklepie i z zapałem oferuje każdemu swojemu klientowi wasze wyroby. Miałam nadzieję że ludzie którzy robią tak dobre wyroby zarabiają pożądane pieniądze ze warunku pracy w takiej firmie są na poziomie a tu aż ciężko uwierzyć że jest aż tak źle
. Mobbing,seksualnie poniżanie itd,przecież na to są paragrafy. Ludzie nie dajcie się zastraszac, nikt nie ma prawa tak was traktować to jest karalne. W Biedronkach zrobiono z tym porządek i podobno pracuje się teraz o wiele lepiej i za dobre pieniądze. A Wy zarabianie tak naprawdę za tak ciężka pracę bardzo marnie . Nie namawiam do tego abyście żucali robotę bo szkoda tak dobrych wędlin kto by je robił? Napewno musicie porozmawiać z zarządem o tym jak jest bo może oni nie są świadomi że pewnego dnia może nikt nie stanąć na stanowisku pracy a ich nie stać na przestaje w produkcji. Powodzenia
1
Grzes 2016-10-27 15:50
Nigdy w zyciu nie bedzie tam lepiej.zaden zarzad tego nie zmieni co ty
4
NieBo 2016-10-31 17:53
Dobrze, ze juz tam nie pracuje.
POZDRAWIAM ROZBIOR xD
1
Nie powinno sie wogole stawiac takich stanowisk. N 2016-11-07 11:23
KrzyS
1
Sabina 2016-11-28 15:41
Bardzo zle nas traktuja. Zebys zdechnal kuta$ie.szmate sie poszukaj wsrod tych swoich naiwnych kochanek.
2
Mateusz 2016-12-07 10:17
Zapier.dalac dla grubasa.na jego nowe bmv.a on na nas leje.i ma nas gleboko w du.pie. bo jest egoistyczna tlusta swinia.
2
Egoista 2017-03-01 20:58
Stare, głupie ,wredne ,niepotrzebne , naiwne . Czemu tak się dzieje? Bo piwko smakuje a do piwka pizza i du.pa rośnie. A wraz z wiekiem wiadomo że mózgu używamy coraz mniej (ZWŁASZCZA NIEKTORZY) i co za tym idzie dziczejemy. Zbyt dużo pieniędzy i samochód robią z mężczyznę zwykłego smiecia. A potrzebuje kochanki żona mu nie styk ie? Chyba że już jej nie ma. Tłusta świnie.
2
M. 2017-03-15 17:49
Nic się tam nigdy nie zmieni to jest najgorsze gówno bo rządzą tam ludzie z problemami emocjonalnymi ;d
1
Bodzio 2017-03-17 13:46
A co myślicie o "ukraińskiej sile" ? Jak Wam się pracuje z nowymi kolegami i koleżankami ? Słyszałem, że laseczki przednie i dla karty stałego pobytu zrobią naprawdę duuuużo.
2
Bartek 2017-03-26 21:46
Wszyscy wiedzą że nie zasługujesz nawet na jedna setna dochodów z tego zakładu .nic nie robisz - JEDYNE NA CO ZASŁUGUJESZ to wziąść i trzepnac cie w ten głupi łeb.
1
Olo 2017-03-28 13:42
Tak my pracujemy a on wolne
3
Pudzianowski 2017-04-04 20:39
Sąd może nie ale moi Silni koledzy zrobią z tobą porządek. Więc uważaj lepiej na siebie. To nie groźba to ostrzeżenie. Wiem gdzie mieszkasz.
2
Zrozpaczona 2017-04-07 20:01
Nie wolno się tak zachowywać. Bardzo źle nas traktują. Masz mnie szanować. Żartów się nie robi. Powinieneś o tym wiedzieć, że na oczach całego osiedla i Ukrainy obraził es mnie. Ciekawi mnie tylko jaki był tego powód. Dlaczego tak się Zachowujesz? Wiem że to moja wina. Przepraszam że wokół wszystko jest moja wina i za wszystko odpowiadam. Powodzenia
1
47723 2017-04-08 11:05
Czuje się lepszy i dlatego. Wiesz on ma charakter jest kimś ważnym. A ty mu tylko przeszkadzasz. Zwykła głupia dziewczyna. Musiał się pozbyć takiej pokraki.
1
19643 2017-04-09 21:12
Powinnaś porozmawiać z zarządem. Przecież biegajacy majster czuje się bezkarny.bo mu na takie zachowanie pozwoliłas . A teraz możesz żałować że tak się Ty zachowałas .to nie jego wina tylko twoja. Ps. Lepiej być grubym niż głupim.
1
Marcin 2017-04-10 21:24
Postawili taki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Niedawno nawet nie było tego u nas. Jeszcze prezydent miasta pomógł ci to wybudować. A ty co tak się odwdzięczasz, wstyd. Zarząd? do du.py z takim zarządem. Zarabia dziesięć razy więcej i co i gówna mam wzmianki jeszcze po pysku dostaniesz. Żebyś zdechł. Między tymi parówkami wielkości 1.3 metra ciężaru twojego ciała. Czyli 200kg. Wiesz aj tak to zobaczymy co powiesz. Świnie
1
Irek 2017-04-17 19:58
Ja znam go ze szkoły. To jest takie same ście.rwo jak było kiedyś. Wszyscy tak o nim mówią. Nie przejmuj się dostanie za swoje. Już my się o to z kolegami na podwórku postaramy. Podobno ma nierówno pod sufitem.
6547806 2017-04-19 11:03
Jeżeli komuś nie odpowiada nasz zakład zawsze może zmienić nikt nikogo nie trzyma. Droga wolna. Pozatem potrzebujemy ludzi na poziomie. Wypłaty są adekwatne do wykonywanej pracy. Jeżeli ktoś ma jakieś skargi i żale to chętnie wysłuchamy.
3
Arek 2017-04-25 15:55
Gapiów się na por.nosy to tak . A robić nima komu.
Arek 2017-04-25 16:11
Oczywiście że lubią się gapić na por.nosy. nosy .to nie twoja sprawa. Oni robią też gorsze rzeczy z tzw .Dziewczynami. jak byś chciała wiedzieć.
Obserwatorka 2017-07-09 14:01
Tak czytam i zastanawiam się, jak to możliwe, że tak zapracowani i zmęczeni ludzie mają siłę pisać takie opinie? Czy tam jest obowiązek pracy?; nie można się zwolnić? A może swoje frustracje wylewają tutaj tacy "specjaliści" , co mają problem z uzyskaniem zatrudnienia w innym miejscu? Szanowni Państwo, wylewanie żali w Internecie nie poprawi Państwa sytuacji, proponuję podjęcie bardziej konstruktywnych działań. warto się też zastanowić nad swoimi kompetencjami zanim podejmiemy się oceny innych osób. Polecam przemyśleniu.
4
Julita 2017-07-22 14:11
@Obserwatorka jesteś pracownikiem Nik-Pol? Możesz przedstawić też swoją opinie na temat pracy w tej firmie? Każde spojrzenie jest bezcenne dla forumowiczów, którzy szukają pracy.
Ave 2017-08-22 12:25
A w kadrach, to mają jakiś kontakt z osobami decyzyjnymi odnośnie zatrudnienia? Raz dzwonię, to zapraszają na rozmowę, ale już po przybyciu na miejsce okazuje się, że a to niema odpowiedniej osoby, a to coś tam innego, a znów innego razu dzwoniąc okazuje się, że nie ma ofert ;) Ktoś wie co się tam wyrabia? Hehe
1
Julita 2017-08-23 11:27
@Ave, cały czas na stronie internetowej Nik-Polu znajdują się aktualne oferty pracy. Znajdziesz tam też dokumenty rekrutacyjne. Czy uzupełniałeś je i wysyłałeś do nich? Na pewno warto to zrobić wtedy firma będzie miała twoje dane i będzie mogła się z Tobą skontaktować.
grunge 2017-08-23 18:39
Zwolnił się facet na którym mi zależało.Sprytny miś .Chcę go gorąco pozdrowić i życzyć mu powodzenia.
Zostaw swoją opinię o Nik-Pol - Jarocin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nik-Pol