brak logo

Electrum,

Białystok

Opinie o Electrum,

Ja 2010-11-03 14:10:56
Mógłby ktoś napisać coś więcej na temat firmy... Z góry dziękuje...
1
anonim 2011-07-12 14:20:31
Selekcje i ocene inzynierow przeprowadza mloda dziewczyna z kadr. Nalezy sie przygotowac dobrze do rozmowy bo sprawdza dokladnie fachowa wiedze i szybko wystawia ocene ze znajomosci branzy.
4
pracuś 2012-03-31 20:27:20
Czyli nie polecacie tej firmy? Mam zamiar zgłosić swoją kandydaturę, powyższe opinie nie zbyt zachęcają. Pzdr.
1
konik...z drzewa koń na biegunach... 2012-04-05 21:27:33
Oczywiście , że polecamy...
1
XXX 2012-04-16 11:55:42
Polecam firmę. Należy próbować.
3
bogu 2013-03-15 14:47:22
czy ta firma jest dobra na pierwsza prace?zeby sie rozwinac nauczyc sie czegos?
engineer 2013-08-22 14:39:41
Pracy jest rzeczywiście dużo, więc osobom, które chcą kleić durnia odradzam. Za to dostajesz trochę swobody, bo nikt nie stoi ci nad głową. Przez rok pracy można się nauczyć o wiele więcej niż na studiach, z tym że mnóstwo wiedzy musisz pozyskać sam.
4
guru 2013-09-27 12:50:31
Na ich stronie pojawila sie oferta pracy jako specjalista IT, mam zamiar wyslac swoje CV, tylko nie wiem czy warto sobie glowe zawracac??? Czy ktos pracowal lub pracuje w dziale w IT? Jak wyglada praca? Szukaja kogos na zastepstwo czy tez dzial IT sie rozwija? Moze ktos sie wypowie?
2013-09-27 21:50:22
Wycisną każdego jak cytrynkę...biznes is biznes.
człowiek 2013-10-05 22:34:50
jak chcesz nie być wyzyskiwany to idź do policji...
w tej firmie nie ma zmiłuj, ta firma nie jest po to żeby ludziom było dobrze, ta firma ma zarabiać!
2
isia 2014-01-21 16:43:20
Pracy jest mnóstwo ale jeśli chcecie się czegoś nauczyć to polecam. Można zwiedzić kraj i nie tylko, a przede wszystkim są ludzie którzy nauczą jak należy pracować w każdych warunkach.
2
obserwator 2014-02-09 13:29:51
Firma z tych ambitnych, to po pierwsze. To dla inżyniera oznacza dotykanie takich tematów energetycznych jakich nie dotknie w żadnej firmie w tym województwie. A po drugie, wszystko sprowadza się do tego czy jesteś leniem czy pracowity. I nie ważne czy w tej czy w innej firmie, leń nigdy nie będzie zadowolony, bo każą mu pracować.
2
teodor 2014-04-05 17:02:48
jasne, ciekawe kto?
YR1 2014-06-04 08:32:39
Nic tutaj nie piszecie konkretnego. Zrobiliście sobie forum na temat rozwoju młodego człowieka po studiach. Może kilka pytań, jeśli łaska proszę odpowiedzieć.
Jakie zarobki? (chodzi o to, że jeśli mam jechać gdzieś na jakiś okres, to wole w przypadku niskich zarobków jechać za granice).
Jaki socjal? Co z podstawowymi narzędziami (powiedzmy wkrętak, kombinerki. Czy sprzęt taki to "made in china" czy też Knipex, Haupa)?
Jak z organizacją pracy?
Jak z przestrzeganiem przepisów BHP w miejscu wykonywania projektu?
O takie konkrety mi chodzi. Jeśli ktoś tam pracował lub pracuje i może się wypowiedzieć to bardzo proszę.
Pozdrawiam
2
Zych 2014-08-01 22:40:43
Knipex haupa? A co to za roznica masz zamiar byc inz czy monterem bo jesli to drugie to nie pytaj na forach tylko do roboty..
Placa ok. Ale jesli mowisz o 8 godz pracy jesli podzielisz wyplate na twoj rzeczywisty cZas poswiecony pracy to zarobek jak w indiach.
A co do wyjatkowosci projektow to wcale nie jest to jedyna taka firma w woj. Kolega zrobi przekroj a potem sie wypowie.
Probuj chlopie zawsze to bedziesz bogatszy o dosw. A i na rynku beda dzieki takim jak ty halturnicy hahahahahaha.
Pozdr
3
Tadeo 2014-08-07 23:10:10
Serdecznie nie polecam wszystkim ceniącym sobie swoją prywatność, osobowość, rodzinę, zdrowie i wolny czas.
2
ja 2014-09-02 19:31:04
takich głupot jeszcze nie widziałem. wszystkie wypowiedzi rezyserowane przez electrum PR, pracownicy sa inwigilowani i ubezwłasnowolnieni, kasa lekko pół śmieszna. inż z uprawnieniami nie więcej niż 6000 PLN
2
antrypoda 2014-09-09 06:50:02
romek, musisz sobie policzyć ! przy średniej ilości przepracowanych godzin w "dobrym sezonie" na poziomie 12 dziennie (jakieś 260 na miesiąc), stawka godzinowa niesamowicie dołuje, poniekąd razem z motywacją - wtedy kasa robi się lekko pół śmieszna ja tu już ktoś napisał wcześniej
1
ZIGGIO 2014-10-02 19:44:00
witek , w rzeczywistosci wyglada to tak ze jest zapieprz jakich malo, robisz wszystko . Jak tu juz ktos napisal jesli nie zalezy ci na zyciu rodzinnym , wolnym czasie czy czyms wiecej poza praca to dzial finansowy w electrum ci to zapewni
Zacier 2014-10-31 22:10:17
Śmierdzi mi tu HR. I po co to? Myślicie że taka durna reklama ludzi skusi?
Zacier 2014-11-10 17:48:13
a świstak siedzi...
kat 2014-11-27 18:18:44
ktos cos moze napisze o stanowiskach inżynierskich ? zarobiki? czas pracy? obowiazki ? jakie relacje z podwykonawcami?
Kola 2015-02-15 15:52:00
Balik a jakieś konkrety?
bla bla blla 2015-03-25 12:48:59
Głupie opinie. Jeżeli się opieprzasz i jesteś alkoholikiem to wiadomo, że będzie Ci tu źle. Ja jako inżynier nauczyłem się bardzo dużo i się z tego cieszę. Praca w delegacjach to jedyny minus.
A do tych cwaniaczków, co nie byli tu i piszą, że tak źle i mało się zarabia, napiszę tylko jedno: POKAŻ MI GDZIE W BIAŁYMSTOKU ZNALEŹĆ LEPSZĄ PRACĘ!!
1
jawka 2015-05-04 09:04:03
szukają w całej Polsce ze względu na lokalizacje kontraktów...
1
gość 2015-06-22 09:04:12
może ze względu na lokalizacje kontraktów??!
Gustaw 2015-12-22 23:48:31
Firma ok jeśli nie masz i nie chcesz mieć własnego życia prywatnego i rodzinnego.wtedy cały swój czas oddajesz i za to jest dobra kasa i ogólnie ok. Jesteś lojalny to jest dobrze.ale jeśli coś pójdzie nie tak albo postawisz swoje życie przed praca to koniec, zniszczą cie. Zero szacunku do pewnych spraw a potem odwracanie kota ogonem. Trochę tam byłem i jestem bogatszy w poczucie swojej wartości które firma niestety próbuje odebrać.przykre bo pracują tam naprawdę fajni i wartościowi ludzie
3
stałybywalec 2016-01-26 20:49:47
Kasia, to powyżej to twoje dzieło ? Czy może Marty ?
1
Gustaw 2016-01-31 23:02:30
Zrezygnowałem z firmy. Co jak co, ale nie będą mi wybierać kiedy mam się widzieć z rodziną a kiedy nie. Są w życiu pewne wartości których trzeba bronić, np rodzina. Może w twoim przypadku wszystko się ułoży jeżeli potrzebujesz kasy. Tylko nie dziw się jeżeli będziesz musiał/a robić więcej i więcej. Życzę Ci powodzenia bo tam pracują naprawdę fajni ludzie i atmosfera między pracownikami jest ok tylko kierownictwo na samej górze zaczyna nosić nosy wyżej od nieba.przykre że mają swoich pracowników za jeleni, za gorszych od siebie.
3
gustaw 2016-02-01 13:39:43
Tak naprawdę to w każdej pracy przychodzi taki moment, kiedy masz dość i sam nie wiesz dlaczego. A to ludzie cię męczą a to obowiązki cię przerastają, wtedy szuka się pretekstu do odejścia czy też winnego tej sytuacji. w moim przypadku bardzo bardzo lubiłem tą pracę, oddawałem wiele dla niej, poświęcałem swój czas, naprawdę z radością chodziłem do pracy - i dla ludzi i dla obowiązków. najpierw byłem doceniany i nagradzany ale jak wybrałem inne priorytety to w zamian dostałem błoto. przykre ale może innych to nie spotka.
2
Kasia 2016-02-08 08:45:30
nie moje
ja 2016-02-12 10:33:38
Firma kreuje się na korporacje która robi światowa karierę a jednocześnie swoich pracowników ma gdzieś. Do kitu z takimi dorobkiewiczami
3
ona 2016-02-12 11:23:55
każde corpo ma swoich pracowników gdzieś...
Kasia 2016-02-12 13:42:26
Firma się rozwija - stąd nowe realizacje i nowe oferty pracy.

A co do korpo, to z tym Electrum wciąż nie ma nic wspólnego ;)
jacekplacek 2016-02-13 10:24:42
Z korporacją nie ma NIC wspólnego. Zwykła zaściankowa firemka.
3
Megan 2016-02-15 11:21:01
Niestety to prawda, jak się ktos zwalnia to zaczynają się znów obiecanki cacanki, żeby zatrzymać. Ostatnio jest duży ruch w interesie - wypowiedzenie za wypowiedzeniem od kierowników i inżynierów z kilkuletnim stażem. To o czymś świadczy, a firmowy PR -ek nic tu nie pomoże. Ciągle tylko delegacja i delegacja, soboty wolne to fikcja. Totalne zniewolenie..
2
Mnm 2016-02-23 19:32:23
Żadne corpo, co do reszty niestety pełna zgoda.
Pora spojrzeć okiem pracownika Panowie.
Dobry Inżynier to skarb na dzisiejszym rynku pracy a niektórzy chyba o tym po prostu zapomnieli albo udają, że nic nie widzą bo tak wygodniej.
2
ja 2016-02-24 13:18:22
no do corpo to jeszcze im brakuje! haha, śmieszne, chwalą się na stronach jacy oni są super i w ogóle, a firmę budują ludzie! i jak się ich traktuje jak niewolników to niestety, nie wróży to nic dobrego. i żaden pijar w internecie nie zabije prawdy, kiedyś może było tam dobrze, dziś trzeba wyrzec się swojej osobowości żeby nie zwariować wśród tych nosów w powietrzu :) mimo to powodzenia wszystkim, którzy tam startują!
6
kot 2016-04-09 09:15:38
Właśnie się dowiedziałem, że w firmie mają być związki zawodowe. Brawa za odwagę. Może to coś zmieni.
1
tt 2016-04-09 17:41:03
wiadomość dnia
kot jacek 2016-04-10 18:42:00
HaHaHa, weź tu rzuć tekstem w kadrach, od razu ląduje na jakim idiotycznym portalu...dziewczyny dajcie spokój...
1
JADEK 2016-04-14 21:41:08
Dyspozytora? ile oni tam za to placą? był ktoś na rozmowie?jak to wygląda?
Buka 2016-05-10 15:46:15
Niestety tak i jest średnio :/ może 5 dostałem info to się zawinąłem.
ja 2016-09-08 22:51:44
???? stabilnej, nowocześnie zarządzanej firmie o ugruntowanej pozycji na rynku no i atrakcyjne wynagrodzenie i pakiety socjalne. ???
proszę was, kto to pisał? nowoczesne zarządzanie firmą polega na takim traktowaniu pracowników? pakiety socjalne? mydlenie oczu, nie ma kiedy z nich korzystać jak się pracuje po 12 godz dziennie. pięknie brzmi, tylko nie widać tego po minie pracowników. no i jeszcze nie widziałem, żeby dziewczyny w ciąży wracały po macierzyńskim. to też chyba o czymś świadczy.
7
kwasimierz 2016-09-28 21:07:23
żeby zatrudnić dwóch
niezorientowana 2016-09-29 07:16:15
wydaje mi się, że tak wygląda rekrutacja - ogłaszasz się i wybierasz najlepszych... Pisali w ogłoszeniach, że szukają kilkudziesięciu? Czy może ogłoszenie było po prostu w kilku miejscach?
mach 2016-10-13 21:09:15
skoro posiadali ogloszenia to widocznie poszukiwali pracownikow do pracy moze akurat sezon sie u nich rozpoczyna
Zostaw swoją opinię o Electrum, - Białystok
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Electrum,