brak logo

BAM

Rybnik

Opinie o BAM

PRACOWNIK 2010-03-30 11:17:30
prosze nie zatrudniajcie się w tej firmie bo to syf pracujesz od rana do wieczora i jeszcze mało [usunięte przez moderatora] psychicznie jest się wykonczony tyle ludzi jurz tam pracowało i odeszli bo nieda się wytrzymac
4
modus 2010-10-02 23:28:11
ja mam calkiem inne zdanie o tej firmie! fajna praca i fajni ludzie! [usunięte przez moderatora]
1
logus 2010-10-31 20:08:02
syf , wyzysk i [usunięte przez moderatora] .Strzeście się
3
anonim 2010-11-12 10:25:32
logus - 2010-10-31 20:08:02

syf , wyzysk [usunięte przez moderatora].Strzeście się

masz rację
2
maciek 2010-11-12 11:14:43
dobra firma
1
Pracownik 2012-02-10 11:57:46
omijajcie Tą firmę szerokim łukiem
2
kierowca 2012-03-12 19:50:22
nie polecam wyzysk i brak szacunku do pracownika
3
Alicja 2014-08-28 19:23:04
Dostałam stałe zlecenie na wyjazdy do Czech. napiszcie czy firma płaci.
Poczin 2015-01-29 00:57:12
BAM to firma specjalizująca się w wyposażaniu biur i szkół. Z tego co widziałem to wszystko co posiadają jest możliwe do wysyłki. Także ich działalność wychodzi również daleko poza sam Rybnik. Zastanawiam się tylko jak wygląda ich doradztwo. Czy pracownicy stają na wysokości zadania z pomocą klientom?
1
xxx 2015-03-14 09:33:58
Wszystkie pozytywy, które tu są zamieszczone na pewno nie pochodzą od pracowników...kto chce pracować w normalnych warunkach,a nie chce być ponizany, obwiniany, wyzyskiwany niech lepiej omija szerokim łukiem...szef ....powinien być pod stałą opieką lekarską
5
Piotr 2015-07-10 11:58:53
Bardzo fajni ludzie, kreatywni i nastawieni na rozwój. Mam nadzieję, że firma dalej będzie się rozwijać!
MagdaLena 2015-07-25 08:59:50
Sympatyczni pracownicy, szefostwo również a przy tym konkretni i otwarcie mówią czego oczekują od pracownika.
Pozytywnie :-)
1
kontrahent 2016-03-05 17:23:12
Nie polecam tej firmy. Szef idiota, wyzej nosi dupsko niz nos a wszystkich traktuje jak smieci. Nie tylko pracownikow ale kontrahentow. Malo ze jako partner do interesow jest beznadziejny to jeszcze nie placi i traktuje z ponizeniem inych. NIe musze mu nic sprzedawac i nie chce. Nie mam w zwyczaju dzwonic i prosic sie o moje pieniadze ktore juz wczesniej powinny byc na koncie. Malo tego jest chamem i burakiem. Nie polecam wspopracy z nim. Skoro tak trakuje kontrahentow to nie wierze ze w stosunku do pracownikow jest lepszy.
6
ARtu 2016-09-15 21:30:05
To co wyrabia właściciel woła o pomstę do nieba.
4
12 2016-09-18 17:35:35
Podejrzewam,że skoro to branża i hurtownia mbli to przyjecia może są na ślusarzy lub na magazyn?
tomus 2016-12-09 21:05:49
BAM spółka jawna jest ok, a BAM sp. z o.o. w organizacji proszę sprawdzać przed dokonaniem zakupów, lepiej kontakt osobisty, moim zdaniem wspólniczki BAM gwarantują rzetelną obsługę www.edubama.pl
nika 2016-12-25 03:12:38
Witam, a jak obecnie wygląda praca w dziale obsługi klienta, jak w rzeczywistości tam jest? Jest ciśnienie na sprzedaż? Bo szukali ludzi w październiku, i znowu widzę że szukają (rotacje?). Byłam raz na rozmowie u nich, i rekrutowała mnie właścicielka, i nie zrobiła na mnie dobrego wrażenia. Intelektem też nie powala (w życiu nie usłyszałam tak dziwnych pytań na rozmowie rekrutacyjnej jak u owej pani, która powinna nieco bardziej rozeznać się w tej kwestii i to grubo, te niektóre pytania miały się nijak do proponowanego stanowiska pracy!!!). Nigdy wcześniej nie miałam do czynienia z tak niesympatyczną i zimną "rekruterką". I chwała że nie oddzwoniła do mnie iż mnie przyjęła, bo i tak bym odmówiła pracy w tej firmie przez to że nie zachęciła swoją osobowością, co potwierdzają Wasze negatywne opinie.
Mistrz 2016-12-27 16:19:02
A czemu mamy omijać Bam sp. zoo w organizacji? To nie jest ten sam właściciel?
2
Zostaw swoją opinię o BAM - Rybnik
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BAM