brak logo

techcenter

Warszawa

Opinie o techcenter

anonim 2010-03-29 13:31:05
anna 2010-03-29 17:21:52
Byłam tam na rozmowie, skontaktuj się ze mną,[usunięte przez moderatora]
anonim 2010-04-16 22:07:59
ide tam jutro na dzien probny. ciekawe ... wie ktos cos wiecej??
anonim 2010-04-23 06:40:37
hej i jak by�o co to za firma czym si� zajmuje
ona 2010-04-29 15:48:19
pracowalam tam i jesli ktos sie do tej pracy nie nadaje to tej osoby problem pracuja tam fajni ludzie wiec nie jest zle
kila 2010-05-10 22:20:47
kochani ja jutro tam ide na rozmowe podpowiedzcie ciezko jest i co to za praca?dzieki
xxx 2010-05-28 15:47:05
DO ONA- tu nie chodzi o to czy ktos sie nadaje czy tez nie.bo chodzenie po ludziach i wciskanie kitu zeby tylko umowe podpisali to nie jest zadna sztuka. chodzi o to czy ktos ma sumienie zeby zarabiac na niewiedzy starszych ludzi czy tez nie.[usunięte przez moderatora] JEDNA WIELKA ZENADA.
bobkowskiszumotalski 2010-08-30 14:26:28
to oni to prowadzą?
igor 2015-02-04 14:16:58
mnie również się wydaje, że chodzi o aktywizację. z tego czasami są dobre pieniądze, kiedyś byłem na szkoleniach gdzie uczyli jak sprzedać produkt więc myślę że tu bym się sprawdził bo ogólnie mam gadane....Może napisze mi ktoś co i jak dokładnie jest w techcenter bo w handlu się odnajduję, a obecnie szukam pracy
M 2016-05-20 19:12:04
Ja tam uwazam, że warto zająć się tą ofertą, dyspozycyjność 24/h może jest trochę przegięta, ale jak wiadomo różnie w życiu bywa i mówi się raczej trudno, praca to praca, czasami tak jest już i tyle..
Zostaw swoją opinię o techcenter - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie techcenter