brak logo

M-Profil

Węgierska Górka

Opinie o M-Profil

SPAWACZ 2009-07-05 16:45:17
Firma rozwojowa, dobre zarobki.
byly pracownik 2009-09-18 10:37:14
SPAWACZ - 2009-07-05 16:45:17

Firma rozwojowa, dobre zarobki.

zarobki owszem dobre, ale wszystko ma swoja cene i nie dla wszystkich dobre, warunki pracy cieżkie, atmosfera nieciekawa.
były spawacz 2009-09-28 20:05:31
chora atmosfera a kasa wszystkiego nie załatwi Wielkie rozczarowanie
spawacz 2009-10-04 11:52:22
Praca owszem ciężka ale wynagrodzenie adekwatne do wykonywanych zadań, atmosfera ok, prezesi młodzi i wyrozumiali, jedno jest pewne dla leserów nie ma tu miejsca a Ci co musieli odejść za(usunięte przez administratora)
nie ważne kto 2009-10-20 22:22:05
spawacz - 2009-10-04 11:52:22

Praca owszem ciężka ale wynagrodzenie adekwatne do wykonywanych zadań, atmosfera ok, prezesi młodzi i wyrozumiali, jedno jest pewne dla leserów nie ma tu miejsca a Ci co musieli odejść za (usunięte przez administratora)

nic dodac nic ujac, szkoda slow- to poprostu reklamowka jednego z lizodupów włascilcieli. adekwatne to za trudne słowo jak widac dla ciebie "kolego", nie ma sie co rozpisywac bo i tak napewno zbołkotujesz moja wypowiedz- (usunięte przez administratora) pozdro dla normalnej czesci ekipy, no i oczywiscie dla sroca.
karpik 2009-12-03 21:40:45
koledzy ciekawe czy na karpia dostaniemy jakis grosz od tych biedakow!? Znajadz życie znowu beda tylko życzenia
były pracownik - człowiek ściema 2 2009-12-04 09:40:21
A mi tam wcale nie było aż tak źle... Totalna ściema zwłaszcza na nockach(usunięte przez administratora). Zarobki całkiem niezłe. Montaż kamer nieco ograniczył możliwość ściemniania oraz liczbą kryjówek.
dziaba 2009-12-06 12:45:38
były pracownik - człowiek ściema 2 - 2009-12-04 09:40:21

A mi tam wcale nie było aż tak źle... Totalna ściema zwłaszcza na nockach(usunięte przez administratora). Zarobki całkiem niezłe. Montaż kamer nieco ograniczył możliwość ściemniania oraz liczbą kryjówek.

zapomnialeś dodać, że wpierw należało kupić dużo gorzały tak żeby starczyło także dla brygadzisty, i wtedy dopiero była sielanka. tak wiec jesli zarobki ci odpowiadaly to jeszcze odejmij koszt tej wódki x2 i wychodzi na to że ta sciema jednak kosztowała!
x 2010-02-09 17:55:03
Jak nie mają (usunięte przez administratora) na wypłatę 10-tego to niech auta posprzedają(usunięte przez administratora)
tadziu 2010-02-09 18:43:59
(usunięte przez administratora)macie jeszcze wypłaty?
Picasso1234 2010-04-02 15:40:24
Jeśli chodzi o(usunięte przez administratora)to jest prawda bo nawet ambicji ani odwagi nie mieli by ludziom życzenia wielkanocne złożyć o pieniądzach to pomarzyć , bo oni mają ale na wczasy !!!
henio 2010-04-05 15:09:53
omijajcie tą firmę szerokim łukiem
pogan 2010-08-06 21:48:21
smiać mi się chce jak teraz spominam pracę w m-profilu (usunięte przez administratora)
Dawid J 2010-08-23 16:11:31
Witam
Czy któryś z pracowników mógłby mi podać jakieś namiary do m-profil ponieważ przeprowadziłem się teraz i szukam pracy na miejscu jakoś Spawacz(usunięte przez administratora) Z Góry Dziękuje
cięciniok 2010-08-30 19:20:48
widzę ze kolega Dawid nie zapoznał się z opiniami poprzedników :-) róbcie dalej jak woły na(usunięte przez administratora) buhaha
gosc 2010-09-06 15:21:19
Wegierska Górka jako Gmina jest atrakcyjna dla zwiedzajacych lub przebywajacych na wczasach ,ładny krajobras .Martwi mnie jedynie jedno z czego te ludzie zyja z wielkim szacunkiem tam niema pracy i nigdzie obok .Kiedys była Odlewnia Zeliwa Huta ,było jakies utrzymanie obecnie niema nic ,no moze jakas mała firma co z reszta ludzi czy Gmina daje wszystkim darmowe posiłki .Czekam na odpowiedz .
górczanin 2010-09-08 19:39:45
Większość ludzi pracuje poza gminą np. w Żywcu w Bielsku Białej itp.
Adam 2010-12-28 14:50:37
Było co na karpia?
jaki79 2012-05-02 23:27:18
Moja żona pracowała tam przez miesiąc na umowę zlecenie.Przepracowała ponad 200 godz.Praktycznie się nie widywaliśmy bo non stop była w pracy. Dziś dostała wypłatę 1300zł i się rozpłakała.Wszystkie weekendy spędzała w pracy zamiast z dzieckiem.Uważajcie na tego (usunięte przez administratora) ,bo najpierw obiecuje złote góry ,a później robi z ludzi (usunięte przez administratora).(usunięte przez administratora),STANĘ NA GŁOWIE ŻEBY UCHRONIĆ TE DZIEWCZYNY PRZED ŚREDNIOWIECZNYM TRAKTOWANIEM.ZA KILKA DNI ODWIEDZI CIĘ TV.
Marcin 2012-07-18 16:07:18
Witam. Jak tam warunki pracy w M Profil ,zarobki , atmosfera ,dodatki za soboty. Mają od dzisiaj ofertę pracy jako spawacz.Nie chce się wpakować w jakieś [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] .Proszę o odpowiedz obiektywną i konkretną .
Pozdrawiam
KWK 2013-05-03 01:05:49
Nie wiem jak w firmie ale jakość Panstwa produktów odbiega od wszelkich norm.
B-C 2013-12-12 22:23:59
Firma podrabiaczy innych firm, tułająca się po sądach, a jej wyroby to jedna wielka makabra, u nas o tej firmie nikt nie chce słyszeć na KWK, na pewno praca nie jest pewna w takiej firmie
1
SzCzErY 2014-02-07 15:04:50
firma, która ma bardzo duzy potencjał i( usunięte przez administratora ) Zero zainteresowania wobec swoich pracowników. Premie za robote dostają tylko ci co tak napawde nic nie robia tylko pala papierosy i podlizuja sie szefostwu. Atmosfera do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a 10zł dla człowieka który cały dzien szlifuje cięzka szlifierka w hałasie i brudzie to smiech na sali.
SzCzErY 2014-02-24 19:50:41
Z kogo Wziąc przykład? z tych co nic nie robia?
1
kamyk 2014-05-14 18:07:47
chlopaki na ile moze liczyc spawacz w m profilu da sie zarobic????
onoki 2014-11-29 14:35:42
Czemu w ogóle praktycznie przez pół roku była tutaj taka cisz ana forum? Czy M-Profil tak rzadko prowadzi rekrutacje, nie ma wewnątrz rotacji, że nikt się nie udziela? Nie macie równiez powodów do narzekań, jakie wystepuja na tego typu forach, że nie piszecie komentarzy? Warto sie firmą zainteresować?
byly pracownik 2014-12-22 22:56:20
spawacz zarobi 12, 13zł po roku moze dostanie 14 ale to jest raczej stała ekipa, która sie nie zmienia
kitaszewski i wszystko jasne 2015-11-03 20:29:52
super firma dobra kasa.. polecam)
obibok 2016-03-21 19:50:42
w firmie po staremu wypłaty neregularne płacone na raty a Szefostwo buduje nowe wille i zakłada kolejne spółki
kitaszewski i wszystko jasne 2016-04-09 21:27:06
Obiboki nie pracuja w tej zacnej firmie...
gorol 2016-06-04 16:46:45
PADAKA - ta firma już nie istnieje
gorol 2016-07-02 17:35:30
BUHAHAHAH !!!! w KRSie to wiele firm jest aktywne
kita 2016-08-31 21:59:00
to nie agregat uprawowy to disco polo rytm miarowy
kita 2016-09-17 15:14:55
super firma zajebiste zarobki zajebista atmosfera wszystko jest git.... tylko tej firmy juz nima......
cia 2016-09-18 22:13:32
A jaka aktualnie panuje atmosfera u nich? Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o M-Profil - Węgierska Górka
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie M-Profil