brak logo

RGB Technology Sp. z o.o.

Tymień

Opinie o RGB Technology Sp. z o.o.

Anonim 2013-12-16 21:02:52
Panowie zachęcam do opisywania sytuacji jaka dzieje się u nas w pracy, nam to nie pomoże, ale innych uchroni przed wdepnięciem ( usunięte przez administratora )
7
ocena 2013-12-18 21:54:58
Panowie nie narzekajcie - zawsze wypłaty na czas. Nadgodziny również płacone.
Umowy o pracę również dla pracowników
2
uk 2014-02-22 22:01:28
Teraz szukaja projektanta elktroniki. Czy warto tam startowac? Ktos juz pracowal na tym stanowisku? Jak wyglada sama praca,jaka atmosfera i placa?
mm 2014-03-24 21:25:37
W ogóle ciekawe filmiki ma RGB Technology na serwisie you tube, jest prezentacja firmy, ciekawe, czy i w rzeczywistości tak wszystko fajnie wygląda.
praca 2014-05-27 19:26:59
@ex pracownik, to w koncu od nadgodzin zalezy premia? chyba nie taka jest jej idea. jakie sa perspektywy dla RGP, bedzie sie rozwijac? zastanawiam sie nad pracą u nich, ale opinie jakies takie niejasne.
1
ex-pracownik 2014-05-29 08:05:56
Za nadgodziny dostajesz normalnie kasę o to się nie martw. Z premią chodzi o to, że możesz wypracować dodatkową premię, jeżeli ze wszystkim wyrabiasz się na czas, wykonujesz swoje obowiązki zgodnie z ich normami czasu na wykonanie, jednak Twoje starania pójdą na nic, jeżeli kierownik sobie zażyczy by zostać po godzinach a Ty nie możesz, bo masz jakieś ważne sprawy do załatwienia np. w domu. Nie pracuję tam już od dłużeszgo czasu, jednak jak jeszcze pracowałem to firma sprawiała wrażenie rozwijającej się i upadek jej raczej nie groził. Jednak jeżeli się zdecydujesz na pracę to radzę już od początku szukać czegoś lepszego. Tą traktuj jak coś, czym możesz zapełnić dziurę w poszukiwaniu stabilnej pracy. W RGB nigdy nie wiesz kiedy Twój dzień pracy jest ostatnim.
2
on 2014-07-11 15:54:26
Koledzy odradzam całkowicie. (usunięte przez administratora) Kto raz się tam zatrudni - kwestią czasu jest kiedy napiszę tu podobną opinię !
2
jimmy 2014-07-17 09:46:36
(usunięte przez administratora) Ja i inni byli pracownicy możemy tylko potwierdzić to co wyżej napisane. Nie miałem tak długiego stażu żeby pamiętać czasy z kukini jak to niby było dobrze... Pracowałem tylko w Tymieniu a tam dobrze to nie było nigdy. Wyrobisko dla tych , którzy chcą się garba dorobić, bo zarobki żałosne.(usunięte przez administratora)
ana 2014-10-18 11:53:53
Witam, znalazłam ogłoszenie do pracy w sekretariacie. Czy może ktoś napisać opinię i w/w? Proszę o wiarygodne opinie. Może sekretarki która się zwolniła? (lub ją zwolnili). Dzięki
1
R 2014-10-20 21:27:48
RGB ma się dobrze i będzie miało się dobrze dopóki będzie bezrobocie, dopóki ludzie chcąc pracować będą zgadzali się na takie warunki - NAJNIŻSZA KRAJOWA i na UMOWA ZLECENIE. Przy takim wyzysku można zaoszczędzić na kosztach pracowniczych i mieć dobrą pozycję finansową.
8
jimmy 2014-10-21 12:31:28
W firmie od początku roku dzieje się coś niedobrego! Zwolnili lub sami się zwolnili pracownicy działu handlowego, pracownicy biurowi oraz z produkcji też się zwolniło kilka osób. Zdaje się że ludzie przejrzeli na oczy i powiedzieli "dość" (usunięte przez administratora)metodom zarządzania stosowanym w zakładzie gdzie możliwość wypicia kawy uważana jest za przywilej!
4
Tom 2014-10-21 19:22:40
Dobra kondycja firmy nie musi oznaczać dobrych warunków dla pracowników, szczególnie jeżeli firma realizuje strategię niskich kosztów...
1
ana 2014-10-22 11:45:24
no to zachęcająco to nie brzmi...jak jest tyle złych opinii to musi być coś na rzeczy...chyba. dzięki.
1
toki 2014-10-22 22:20:12
Te forum to trochę bez sensu, bo jak napisze o pracy negatywnie, to jestem OK gość. Jak napiszę pozytywnie, to jestem na start podejrzany typ, albo że to pewnie kierownik pisze.
mister 2014-10-25 00:02:46
Pracuję ponad 3 lata.
Kasa zawsze do 10-go jest, bez opóźnień, bez problemów.
aktualny 2014-10-29 17:59:00
nie ma miesiaca aby ktos sie nie zwolnil.atmosfera i wladza nieodpowiednia.odradzam jako stala prace
4
pers 2014-11-01 17:54:11
popieram twoja wypowiedz !!!dajcie sobie spokój z ta firma !!!
2
alee 2014-12-11 19:22:48
Podpowiedzi bylych lub obecnych pracownikow to dla osoby przed rozmową kwalifikacyjną jedno z podstawowych i najbardziej pomocnych narzędzi przygotowawczych. jak jest z przełożonym i jaki styl zarządzania preferuje? Chce dowiedz się także wcześniej czegoś o firmie, uzyskać dodatkowych informacji na temat zarobków, atmosfery, warunków dot.umowy itp.
panna kajZerka 2014-12-25 23:59:49
podpieram się emocjonalnie wpisem jednego z poprzedników na forum w tym wątku który napisał że z sukcesem wynegocjował od firmy rgb technology. normalną umowę o pracę. kolego jak to zrobiłeś i czy ja świeżo po studiach będę miała również szansę na tego typu kontrakt? pozdrawiam świątecznie cieplutko pa
2
ktosia 2015-01-07 21:16:37
Ogłoszenie w interecie pojawia się regularnie, więc coś musi być na rzeczy. Miałam zamiar tam zapukać, ale jak poczytałam co piszecie to już mi przeszło... Dziękuję wszystkim internautom, którym chciało się podzielić opinią i zaoszczędzili mi fatygi (wielu innym ludziom pewnie też). Jak takie dziadostwo, to niech sami tam robią. Wspierajmy się!
1
Marta 2015-01-23 19:41:33
Uśmiać się można nieźle z komentarzy:) ale cóż generalnie to w 99% prawda a rotacja świadczy sama za siebie. Cyrk na kółkach to co się tam wyprawia. Nie polecam pracy w RGB nikomu. Jest jednak jeden plus, po odejściu z firmy ciężko będzie trafić gorzej;)
7
krzysiek zr 100 2015-05-09 12:09:27
Nie ma co sie duzo rozpisywac tu .Nie chce mi sie hejtowac tu nikogo ani w szczegolnosci kierownika. Nie powiedziales w ryj to nie powiedziales nic.Kazdy tu swoje zale wylewa a w szczegolnosci jak sie zwolni lub zostanie zwolniony zamiast na wylocie pocisnac komu trzeba prosto w oczy. . Nie ma co za soba mostow palic i ogolnie jezeli masz siedziec na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i Nie robic nic to lepiej juz tam jako przejsciowa prace zaliczyc. Ciesze sie ze zostalem zwolniony !po 2 dniach pracowalem juz w drugiej lepszej firmie lepsze warunki itp. Ale nie ma co narzekac. Ogolnie jesli chodzi o ludzi ktorzy tam pracuja pomijajac gore czyli rzadzacych to zajebisci ludzie tworzacy pomimo tego rygoru i obozu mila atmosfere. Pozdrawiam maszyny,frezarki,zalewaNie,skladaNie lutowanie itp :-)ale tak jak Marta napisala sie chyba potwierdza :-)gorzej ciezko trafic albo mam szczescie :-)
zosia 2015-07-31 16:22:03
NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!CO INNEGO OBIECUJA A CO INNEGO JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!ZASTANÓW SIE!!!!!!!!!!!!
były pr. 12 2016-02-09 13:28:31
witam, jak ktoś trafnie zauważył rekrutacja polega na ogólnym zachwalaniu firmy przez księgową/kadrową i kierownika. Sama rozmowa trwa więcej niż powinna, przynajmiej na poziomie produkcji! Atmosfera spięta co jest odczuwalne, widać twarze i słychać pracujące maszyny, żadnej muzyki, mało uśmiechu, chyba że gdzieś za plecami. Dziwnie. Wszystko ładnie wygląda . .
1
pikieta 2016-05-07 20:29:36
teraz już ogłoszenie nie jest aktualne. Dla odmiany spec od marketingu poszukiwany. Według mnie firma ma za małe wymagania, ja tam bym cisnął kandydatów bardziej :)
1
Ambitny 2016-11-10 16:24:23
Ogólnie firma jest beznadziejna, poświęcasz czas i naprawdę chcesz coś stworzyć razem z ludźmi, a koniec końców kończysz na bruku, a do tego ostatnią wypłatę pomniejszą ci tak bardzo jak się tylko da. Pozostaje jedynie smutne wspomnienie i gorzki smak po utraconym czasie. Naprawdę nie polecam.
4
Ambitny 2016-11-10 16:24:37
Ogólnie firma jest beznadziejna, poświęcasz czas i naprawdę chcesz coś stworzyć razem z ludźmi, a koniec końców kończysz na bruku, a do tego ostatnią wypłatę pomniejszą ci tak bardzo jak się tylko da. Pozostaje jedynie smutne wspomnienie i gorzki smak po utraconym czasie. Naprawdę nie polecam.
8
zielony ludek 2016-11-19 23:46:00
Firma nastawiona wyłącznie na zysk, gdzie pracownik jest złem największym. Albo przytakujesz i chylisz głowę, albo wylatujesz. Własne zdanie nie istnieje. Ludzie tam pracujący to w większości dobrzy pracownicy, którzy przykładają się do pracy, i o jakich inny pracodawca by zabiegał, niestety, w rgb nie to się liczy. Sprzedaliby za 10 groszy. Wielcy państwo i ich pieniążki, myślą, że wszystkich można sobie kupić. Odradzam tą firmę, to nie jest miejsce z którym można budować przyszłość.
8
obiektywny 2016-11-24 11:33:05
Panie Krzysztofie wszyscy wiedzą, że Pan to pisze. Trochę klasy ....
7
Zostaw swoją opinię o RGB Technology Sp. z o.o. - Tymień
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RGB Technology Sp. z o.o.