brak logo

balerpol

Kraków

Opinie o balerpol

anonim 2010-12-09 20:16:47
pamietam jak byla na zamowieniach wtedy to bylo 100% jakosci teraz to jest 100% mizernosci.TO BYLY CZASY o firmie swiadcza pracownice a w balerpolu ktos o tym zapomnial
anonim 2010-12-09 21:03:29
a ty chcialbys w tym syfie pracowac
anonim 2010-12-09 21:07:29
pracownicy rotuja tam jak towar pierwszej potrzeby w sklepie.
anonim 2010-12-09 21:13:14
ciekawe kto tam za zatrudnienie odpowiada.
anonim 2010-12-13 19:24:22
kierowcy w tej firmie to biali murzyni, wyzysk na calego,auta niesprawne,wyplata mizerota,umyj auto umyj hale jeszcze im plac odsniez.
anonim 2010-12-14 11:31:08
a wlasciciel ma kielnarowa daleko gdzies pojawia sie tu sporadycznie jak sie uda to raz na rok moze dwa. zadza tu sami pracownicy i o zgrozo zeby zadzic umieli. az robi z pracownikami co chce i wedlug wlasnego widzimisie kierownik magazynu zamiast sie zajac organizacja na magazynie i kierowcami snuje intrygi na pracownikow szuka platek i afer no bo bedzie co robic. zamiast byc na magazynie to cale dnie spedza na gorze. a ty se czlowieku radz i placz a przyjdzie do wyplaty to i tak ci odbija bog wie za co.
byly pracownik 2011-01-26 10:45:35
Uwazajcie na tą firme jedno wielkie bagno. Pracuje się jak wół za marne grosze w stosunku do pracy jaką sie robi. A jak coś nie tak to i tak znajdą kozla ofiarnego i won.
ciekawski 2011-06-18 19:43:00
po co te komentarze i wymiana imion, kto pracował i jaki był, piszcie lepiej co się zmienia, jak się zmienia ( na lepsze czy gorsze ) , jakie są wasze odczucia co do przyszłości tej firmy ???? Ja czuje że już niedługo KRACH ( upadłość ) !!! Nasze opinie pomogą nam w podjęciu decyzji - pracować dalej czy wylądować na bruku ( jeden wie więcej, drugi mniej ).
Do roboty - pisać co boli, gryzie lub czy jest fajnie ???
anonim 2011-06-21 20:56:43
Nie trzeba czepiać się polszczyzny robiąc samemu błędy a co do reszty to prawda to była super kadra [usunięte przez administratora]przy tym ostatnim było nam dobrze jako kierowcy zarabialiśmy super kasę a[usunięte przez administratora] był jedyną osobą która jak trzeba było potrafił wyrazić swoją opinię nawet wbrew dyrektorowi o naszej pracy.
opinia 2011-06-30 21:37:17
My sobie robotę za takie nędzne pieniądze znajdziemy ale co z bidulą dyrektorem może pójdzie robić na pocztę ale [usunięte przez administratora] nie przyjmą bo musiała by zrobić maturę, a wcześniej chociaż zawodówkę, dobrze że chociaż fizyczni i pracujące tu dziewczyny podnoszą poziom intelektualny firmy. Może wreszcie szefostwo zauważy kto tą firmę zniszczył więc szanujcie dobrych ludzi bo tak szybko odchodzą szkoda bo za starej kadry to była dobra firma.
anonim bez szyfrowania 2011-07-04 22:49:41
Czytam o tym waszym bałaganie i waszej pracy wspominając firmę w której kiedyś pracowałem ( nie w balerpol), było podobnie !!! Wykończyli kadrę kierowniczą, potem fizycznych z umową o pracę, a na koniec wywalili tych bez umowy. NO I CO !!! firmy już niema. To celowe działanie przed rozwiązaniem firmy:
- wykończyć kadrę kierowniczą ( obniżyć koszty, zatrudnić półgłowków a interes spadnie)
- fizycznym z umową o pracę dodać obowiazków i obciąć pensję ( to sami sie zwolnią .A PO CO??? żeby nie wypłacić im odprawki trzymiesiecznej )
- no i na sam koniec poprostu tym bez umowy powiedzieć wypie...rdalać !!!
TO MOJA HISTORIA W PODOBNYM GNOJU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szczery do bulu 2011-07-21 22:26:38
Pracy jest dużo tylko dla tych co chcą pracować. Jak potrzebujesz tylko etat to tam pracuj.Po co narzekacie skoro tam pracujecie, nie sra się we własne gniazdo , jak nie pasuje to się zwalniam. Skoro tam pracujecie to Wam odpowiada. Nie kumam . Jesteście jeszcze chyba przesiąknięci PRL-em i chyba nie umiecie sobie wynegocjować dobrego wynagrodzenia. Współczuje Wam bo jesteście życiowo niezaradni.
ktoś taki gość 2011-07-22 23:01:14
Nie trzeba wszystkich krytykować Panie szczery bo nie wszyscy mają takiego farta do znajdywania pracy jak Ty a bez Tych niezaradnych żadna Firma nie mogłaby istnieć bo to oni ją tworzą i trochę szacunku dla nich i pokory bo sam nie wiesz co jeszcze Ciebie może czekać zadufany w sobie człowieku.
anonim 2011-07-23 13:01:14
firm jest dużo i zapewniam was że ta nie jest taka zła pracowałem tam pare ładnych lat było ok, cóż hary ma za dużą władze i nas zwolnił i za to ma + bo jest jeszcze lepiej poz[usunięte przez administratora]
taki sobie 2011-07-23 20:34:39
NIE CHCECIE, NIE PRACUJCIE !!!!!!!!!!!! Dobre, wiem czyje to słowa, człowieka i pracownika ma za śmieć, tylko on się liczy chachacha ...... Dobrze że mam w końcu wolną sobotę i można poczytać i popisać w internecie.
szczęśliwy 2011-08-28 19:34:59
Jestem bardzo szczęśliwy że mogę całe moje życie spędzać w tak cudownej pracy , wynagrodzenie jest tutaj mało istotne bo i tak nie mam czasu na wydanie pieniędzy . Atmosfera jest super zwłaszcza jak walimy gorzołę w kiblu z kierownikiem. Normalnie jest tak jak w rodzinie zresztą większość nas to cudowna rodzina jest tylko kilku paparuchów spoza niej ale ich szybko załatwimy. Pozdrawiam całe kierownictwo i pamiętajcie o mnie przy premii a reszte miejcie w dup.e oni też was mają.
xxxxxxxxx 2011-10-25 19:54:58
TO NIE JEST BALERPOL TYLKO BURDELPOL TY TYRASZ ZA GROSZE A ONI DUPY SAMOCHODAMI WOŻĄ TELEFONY MAJĄ TAKIE ZE NIE WIEDZĄ JAK SIĘ NIMI OBSŁUGIWAC PARANOJA
anonim 2011-10-26 20:53:52
Dzień z życia niby kierowcy:) 3 rano start załadunek kawusia i w drogę:) Powrót 14 akcja dowózki albo magazyn czy ekspedycja ale to bajka jeszcze ...jedziesz na kraków po towar powrót 22 :) w domu 22.30 kąpiel jedzenie idziesz spać jest 23.00 spisz 2,5 godziny budzik dzwoni znowu do pracy:) start 3 rano to samo załadunek itp itd wracasz i tym razem akcja mechanik bo auto które nie wiadomo jakim jeszcze cudem się trzyma rozpada się totalnie...powrót 15.30 ...mycie auta i do domu:) obiad kąpiel itp 18.00 trzeba odespać 2 dni :) następny dzień załadunek 3w nocy powrót 13 czasami 12:)ale kierownikowi trzeba pomóc na magazynie...cóż takie życie ...i tak do soboty ...przychodzi sobota kierownik obdzwania kierowców żeby jak najszybciej wrócili bo do domu chce pójść:) wypłata-dyrektorka-wiesz słaby wywóz miałeś...a jak miałes dobry to marża zła :)280 godzin w miesiącu...wypłata 2300zł- 2000zł-1900zł oczywiscie bez urlopu bo umowa zlecenie:):
miruś 2012-03-01 10:13:15
Barel pol to juz przeszłość.dobrze że sie ta firma rozpada ponieważ to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] !!! Pracujesz od 4 do 15 masz juz wychodzić do domu a tu pieprzony grubas[usunięte przez administratora] albo inny kierownik mowi ze masz zostac dniówce pomoż!!! I rypiesz 3h dłużej za darno!!! Jeszcze ten nastrzyk mięsa i drobiu!!! Zrobisz swoje i muszisz pomagac innym!!! Hahaha było kilku takich ktorzy się nie dali i chwała im za to. Jeszcze współpraca z jakimś cukierniczkiem mateuszkiem albo jacusiem co wysmiewa sie z innych że zębów nie maja a sam ma raptem 4 hahaha jeszcze jest jednen zryty łeb paweł jak jest na zmianie z jednym kierownikiem to drugiemu dupe obrabia jak jest z drugim to pierwszemu robi tosamo, a w dodatku chlanie na wiacie!!! Pozdro dla [usunięte przez administratora] a dla reszty fu*k off all!!!
Kabanosik 2012-07-17 14:00:40
Padaczka, agonia, syf i malaria. Bankructwo. Ta firma zdycha i nie powstanie z martwych. Żenada. Trzymać się od tego z daleka. Czego [usunięte przez administratora] nie załatwił, to wykańcza wielka ogrzyca. Szkoda czasu i zainteresowania.
Ofelia 2012-07-23 13:07:50
Zmarnowałam tam parę miesięcy życia. Wszyscy normalni już stamtąd uciekli, wszyscy przedstawiciele sami się zwolnili, kierowcy uciekają. Żenada. Firma tonie w długach, nie ma towaru na hali, ludzie nie mogą się doprosić zaległych wypłat. A właścicielka łazi po placu i udaje dalej wielką biznesłumen... Sama sobie winna. Ale trzymajcie się od tego miejsca z daleka. Co pewnie będzie łatwe, bo ta firma już leci w przepaść.
były pracownik 2012-12-16 09:58:44
Najlepsze czasy w Balerpolu to były jak była kier. [usunięte przez administratora] pilnowała wszystkiego nie dala sie Harremu wytykała mu błędy i dlatego nie miała wspólnego języka z Nim a przecież to ONA powiedziała Pani [usunięte przez administratora] żeby go zatrudnić więc w podziękowaniu Pani[usunięte przez administratora]i HARRY Rozwalił tak mocna FIRMĘ wówczas na rynku zostały nam tylko wspomnienia z tych dobrych czasów
Palikot 2012-12-16 14:00:22
1. Punkt pierwszy - rozwijamy firmę.
2. Punkt drugi - jak rozwiniemy, to wymagamy adekwatnej pensji do swojej pracy.
3. Punkt trzeci - nie dajemy jednemu wynagrodzenia XXX , a drugiemu jałmużnę.
4. Punkt czwarty - jak jest inaczej to BACH, BUM, TRACH, KRACH !!!!
obama 2012-12-31 11:31:29
Ktoś wcześniej pisał o dobrych czasach w balerpolu, a kiedy one były??? Dobre czasy były jedynie ( w większości ) dla [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i w tej firmie -[usunięte przez administratora], opierdzielaczy którzy ciągli tylko godziny stwarzając pozory że cieżko pracują narzekając tym samym że mało zarabiają.Tym to było dobrze, a reszta roboli która uczciwie i faktycznie cieżko pracowała ( rękami bądź głową ) odaszła sama.
pppp 2013-12-22 14:05:17
Firmy już nie ma
ppp 2014-03-25 14:01:44
Tak upadła bo była nie wypłacalna toneli w długach i tyle
dante 2015-02-04 17:15:50
dziwna sytuacja z tą firmą , ponieważ nie mają , żadnej informacji na swojej stronie o tej upadłości, a to standard że na pierwszym miejscu to tam firmy zamieszczają takie informacje. Nie wiem skąd się wzięło info o ich upadku, ale to może była po prostu plotka. choć fakt , że niektóre zakładki aktualizowane były już chyba dość dawno temu...
kumat67 2015-05-15 10:06:17
Firma już od dawna nie działa, w zasadzie od początku 2013r. zaprzestała prowadzenia działalności. Przyczyną były ogromne problemy finansowe, firma miała mnóstwo nie zapłaconych zobowiązań. Co się dało to komornicy zabrali, ale i tak dla większości wierzycieli nie starczyło środków, lub ciągną się jeszcze licytacje itp. Przy ulicy Bociana, gdzie mieściła się firma, nie ma już śladu po jej istnieniu. Zniknęły szyldy, jedną z hal wynajęła jakaś firma, która prowadzi tam kuchnie, catering itp. Tak jak pisałem wielu wierzycieli nadal nie odzyskało swoich pieniędzy, i raczej nie mają na co liczyć, ponieważ właścicielka pani Barbara K., nie ma już nic, zero majątku- wszystko co miała straciła, został zabrany cały jej dorobek życia, ale tak to jest jak się podejmuje nie odpowiednie decyzję czy ruchy w biznesie, słucha się nie odpowiednich doradców - nie mnie to wszystko oceniać. Słyszałem też,że nabawiła się przez to wszystko poważnych problemów psychicznych, leczyła się w zamkniętym zakładzie, nie ma teraz za co żyć, gdzie się podziać, itp
piłkarz 2015-05-26 21:36:19
Firma (ona) dziala. zmienil sie tylko profil. Wyzysk i brak szacunku widac na kazdym kroku. Ona nikogo nie szanuje, mysli ze wszystkie rozumy zjadła. Ludzie to podstawa firmy a grubas tego nie rozumie.
Kcha 2016-04-11 11:47:21
Prawda jest taka że Balerpol już nie isteniej. Właściciele ile mieli tyle ukryli w skaprety a teraz zmienili branżę na pierogi. Wyzysk, słaba płaca, bród, smród, chamstwo. Szczyt formy ma tylko właścicielka B.K., niestety to szczyt formy w arogancji.
2
Kuba 2016-05-10 20:18:07
@Kcha, możesz rozwinąć temat, jak to firma już nie istnieje, szukałem w internecie, ale nic nie znalazłem. Chciałem do nich aplikować. Widzę, że inni wypowiadają się, że w firmie są dobre warunki, tak też i ja słyszałem. Może ktoś ma więcej informacji?
Zostaw swoją opinię o balerpol - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie balerpol