Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Intercam

Pracowałeś w firmie Intercam i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
aggga - 2014-12-25 22:15:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, dziewczyny jak zacząć pracować jednocześnie na kilku portalach?
zdjecie uzytkownika
monika - 2015-01-30 13:19:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maricaa - 2014-05-24 03:50:19]:
hej nie tylko u ciebie u mnie tez wchodza i zaraz wychodza:)
zdjecie uzytkownika
5gTf - 2015-02-14 01:56:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Magda - 2014-10-24 01:16:24]:
ciekawe na czym ty zarabiasz w tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tercamie jedna bandadziewczyno co ty piszesz
zdjecie uzytkownika
Katrinez - 2015-02-25 11:42:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A co powiedzieli twojej kolezance, dlaczego nie chcieli z nia wspolpracowac? Ja bez zandego problemu przeszlam dyzur probny, polecilam ta prace tez kilku moim kolezankom, ktore takze zostaly przyjete. Wiec jestem w szoku, ze kogos odrzucili :D Moze twoja kumpela miala slaby internet, albo olewala moderatora? :P
zdjecie uzytkownika
malina 1986 - 2015-02-25 13:57:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Katrinez - 2015-02-25 11:42:47]:
Cześć Katrinez a jakie jest twoje zdanie na temat tej firmy pracujesz tam jak tam jest zadowolona jesteś czekam na odpowiedz
zdjecie uzytkownika
malina 1986 - 2015-02-26 08:58:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ana a ty tam pracujesz? wiesz cos na temat tej firmy?
zdjecie uzytkownika
diego - 2015-02-27 03:16:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no już chyba sporo na temat pracy w Intercamie zostało już na forum powiedziane. Jak dla mnie nie jest to normalna praca , którą można wykonywać przez dłuższy czas, chyba że już dana osoba jest naprawę ogromnym leniem i jedyne co potrafi to prężyć się przed kamerką internetową... ale rózni są w końcu ludzie
zdjecie uzytkownika
PussycatLive - 2015-02-27 13:26:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paula :) - 2014-06-02 18:02:52]:
Szukasz bezstresowej, dobrze płatnej pracy? Zajrzyj na naszą stronę PussycatLive i zacznij pracować zdalnie z domu lub w biurze w centrum Sosnowca jako Vodeo modelka! Nie tracąc nic.. umów sie na rozmowę i sama zdecyduj czy warunki Ci odpowiadają! Zacznij z nami współpracę już dziś !
(usunięte przez administratora) + w ramach współpracy oferujemy profesjonalne sesje zdjęciowe dla naszych modelek
zdjecie uzytkownika
Kristal - 2015-02-27 23:15:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brawo Diego. W końcu ktoś dobrze to podsumował.
zdjecie uzytkownika
no diego - 2015-03-06 12:00:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego od razu leniem? Mam w domu male roczne dziecko, ktorym dzieki tej pracy moge sie spokojnie w domu opiekowac! Nie musze sie martwic, co sie z nim dzieje, a przy okazji bardzo dobrze zarabiam! 3 tys zl na reke to jak na polskie zarobki bardzo dobra kwota!! Dlatego nie rozumiem tych zarzutow.
zdjecie uzytkownika
Zacna - 2015-03-24 02:55:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepsze jest to, że pracę typowo dla kobiet ocenia MĘŻCZYZNA :) Bez uprzedzeń, ale czy Twoja kobieta podobne rzeczy robi, czy za dużo sam tu czasu spędzałeś i teraz wyrzuty łapią:) .. Praca jest jaka jest, wszystko zależy od tego co dla kogo jest ważne - swoja prywatność czy kasa. NA pewno dylemat jest spory.
zdjecie uzytkownika
V-modelka - 2015-03-27 16:21:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zachęcam do współpracy z firmą Intercam, zwłaszcza dziewczyny, które nadal się wahają czy zacząć pracę na kamerkach. Łatwe zarobki, duża oszczędność czasu, nie trzeba wstawać rano :p, można łączyć pracę z innymi zajęciami np studiami, siłownią. To nie prawda, iż osoby pracujące na kamerkach to lenie! Należy bardzo się starać w pracy, zawsze ładnie wyglądać i się uśmiechać, ale to nic w porównaniu np z pracą kelnerki gdzie trzeba być cały dzień na nogach, a tutaj sobie siedzę na łóżku czy przy biurku, czasem wstanę. I takim o to "wysiłkiem" można zarobić spore pieniądze. Także szczerze polecam!
zdjecie uzytkownika
NIKI - 2015-04-01 12:38:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PussycatLive - 2015-02-27 13:26:57]:
Widzisz - nie zgodzę się kompletnie z Twoją wypowiedzią , że jest to praca dla jak to określiłaś "leniwych" Ja pracuje w intercamie już kilka ładnych miesięcy a ponadto jestem w stanie połączyć obowiązki domowe (mąż ,dziecko)i inną pracę na pół etatu w której w naszym kraju nie zarabiam nawet połowy tego co tu , jeśli nie jesteś zorganizowana nie potrafisz wstać rano wziąść się w garść i pogodzić wszystkiego to nie ubliżaj takim jak my skoro nie masz pojęcia jak wygląda rzeczywistość A jeśli chodzi o to , czy jest to praca tymczasowa to jak wszędzie z każdej firmy możesz wylecieć z dnia na dzień jak będziesz leniem
zdjecie uzytkownika
milenkaaaa654 - 2015-04-06 09:59:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda firma Intercam zabiera część dochodów,ale za to nie trzeba się produkować, bo moderator piszę za ciebie. Ja przeglądam w tym czasie inne strony. Jak za sam wygląd dużo dają. A kary są po to by być zdyskwalifikowanym. Z mojej strony nir mam zastrzeżeń.
zdjecie uzytkownika
ZUZA - 2015-04-12 14:45:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [milenkaaaa654 - 2015-04-06 09:59:39]:
Zgodzę się z wypowiedzią koleżanki , że kary , że prowizja dla biura wysoka, że przy wypracowanych 50h zarabiasz 700 zł(myślę ,że się nie napracowałaś i Twoje flaki czy żyły są na miejscu ,)
Tylko w/w koleżanka chyba nie zna Polskich realiów - masz przedstawione jasno zasady na początku jakich oczekuje od Ciebie firma ta czy każda inna jeśli się nie potrafisz dostosować to odpowiedzialność faktycznie ponosisz finansową ale wystarczy niewiele ,żeby spełnić ich warunki- siedzisz i się uśmiechasz całą pracę aby klient został właśnie z Tobą wykonują inni Po za tym masz kilka opcji - jeśli znasz angielski to piszesz sama i wtedy prowizja jest niewielka Ponadto najniższa krajowa w Polsce o czym chyba koleżanka nie wie bo pewnie innych zajęć się nie imała to 1280 zł na pełen etat czyli 160h to Twoje 700 za 50h to chyba powyżej średniej co? dodam,że pracujesz jak Ci pasuje kiedy chcesz wystarczy usiedzieć na tyłku przez 4h
Piszę to zupełnie przypadkowo również z nimi współpracowałam w okresie kiedy zmieniałam pracę z jednej na drugą i musiałam między czasie się doszkalać, nie przeszkadzało mi to w wykonywaniu obowiązków domowych(mam rodzinę i cały dom na głowie ,) i nauce To nie był mój sposób na życie jednak pozwoliło mi to przetrwać kilka miesięcy przy całkiem niezłych zarobkach (mając 8 letnie doświadczenie w obecnej pracy zarabiam podobnie Paradoks) nie żałuję fajni ludzie to oczywiste ,że uprzejmi w końcu jesteście od siebie uzależnieni więc pomagają Ci się nie stresować Myślę ,że u poprzedniczki przemawia urażona duma pewnie spadła w rankingu i teraz to wyrzuca z siebie na forum i po co ???
zdjecie uzytkownika
Sylwia - 2015-04-13 13:05:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej

Znam to może nie samą firme o której piszecie ale sposob tej pracy. Jeśli ktoraś z Was ma chęć pracować to dajcie znać. Mogę Was wprowadzić.
Jeśli chodzi o moje doświadczenia są tylko pozytywne. Fajnie spędzasz czas i przy okazji sporo zarabiasz. Tutaj nikt mi nie naliczał kary ani nic z tych rzeczy o kótrych czytałam wyżej,pracujesz w biurze ale czujesz sie jak w domu.
zdjecie uzytkownika
justaaa93456 - 2015-04-17 14:45:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie prawda sekretarki Intercamu nie mają czasu na takie glupoty! Ja pracuje już dosyć dlugo w firmie i jestem zafowolona.Zarabiasz samym wyglądem nie musisz się męczyć z klientami. Dla dziewczyn nie znajacych zadnego jezyka Intercam to super rozwiązanie :)
zdjecie uzytkownika
Klarissa789 - 2015-04-30 14:36:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej dziewczyny:) co wy za głupoty wypisujecie na temat kar w Intercamie? Ja pracuje w firmie ponad 3 lata i wiem, że trzeba się bardzo postarać o karę:) To jest praca dlatego trzeba być punktualnym oraz zdyscyplinowanym, należy wykonywać polecenia moderatorów a na pewno żadnych kar nie będzie:)
zdjecie uzytkownika
Anita1958 - 2015-05-01 16:14:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sylwia - 2015-04-13 13:05:36]:
Uważam dokładnie tak samo jak Sylwia Ja pracuje juz dobre kilkanaście miesięcy w Studio24 i praca ta pozwoliła mi na wyjście z problemów finansowych a jakoś nie mam ochoty na zatrudnienie w markecie na 10 h za podstawową płace Pracuję na niemieckich i amerykańskich portalach a rozmawia za mnie moderator Ode mnie zależy ile tu siedze A co do kar No niestety nigdzie nie wolno sie spóźniać czy wychodzić kiedy sie chce Moi szefowie sa bardzo liberalni bo zdarza sie ze mam brak dostępu do internetu i jakoś nie zastosowali kary wobec mnie Ważne jest ze kasa zawsze jest do 20 kazdego miesiąca na koncie Praca legalna daja pit i póki co jest tu fajnie Chcesz wiedzieć więcej pisz ewusia595@interia.pl
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-05-04 09:58:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie wyobrażam sobie innej pracy w tym momencie!!!
To pierwsza tego typu firma i tego typu praca Wiem jak ciężko zarabia się pieniądze w tym kraju i to z mojej strony nie jest droga na skróty - ja po prostu chciałabym żyć jak człowiek a nie wegetować od 1-1
zdjecie uzytkownika
niebianska - 2015-05-05 12:50:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w Intercam wiele miesięcy i zarabiałam nawet 6 tysięcy złotych miesiecznie, ale tylko ze względu na samodzielna pracę na portalu jakie oferuje modelkom firma. Dziewczyny zapominają często, że ta praca to branża porno, a nie układanie bukietów. W branży porno nie zarabia się 10 zl na godzinę, bez względu na urok osobisty czy jego brak. Jesli tak ma wyglądać przyszlość kamerek to na tej branży wkrótce będą zarabiać tylko wirtualni alfonsi (co zresztą przewiduję). Mam dosc duze doswiadczenie na kamerkach, poznalam kulisy tej pracy i chetnie podzielę się wrazeniami oraz wymienię doświadczenia. Tworzę blog - nebeska28 cialo i umysł - aby sie ze mną skontaktować wystarczy tam zajrzeć i napisac w komentarzu prośbę o kontakt (komentrz pojawi się dopiero po moderacji, wiec bez obaw). Chetnie pomoge. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
koko - 2015-05-07 08:15:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
świetna stronka, na której zarobicie wstawiając swoje klipy.
Wypłata jest na payooner od 50$, można zablokować swój kraj, sprzedawać swoje rzeczy np majteczki.
Naprawdę polecam ja jestem bardzo zadowowolona :)
podaje link:
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
niebianska - 2015-05-08 00:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
koko a mozesz podac mi link do tej strony gdzie indziej -pls:) bo tu zostal usuniety przez admina. wyzej napisalam post z informacja o moim blogu nebeska28 cialo i umysl, jesli mozesz skontaktuj sie ze mna tam proszę, chyba ze robisz to dla reklamy sponsorowanej i nie chce ci się. pozdrawiam. a co do dziewczyn piszacych o najniższej krajowej - powtarzam, to nie jest układanie bukietow ani składanie dlugopisów. jestes w tej firmie - popmjesz branze porno!
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: przyjmują właściwie każdego, jak leci, wystarczy wgrać zdjęcia, odbyć dyżur probny... Wszyscy się niesamowicie-sztucznie mili i nie mowia o szczegolach pracy, ktore naprawde moglyby interesowac. Dopiero po zatrudnieniu okazuje sie, ze wcale nie jest tak kolorowo, a wypisanie z dyzuru kosztuje np. 25 euro... Ze jest mnostwo kar finansowych, ze trzeba wlasciciwie siedziec, patrzec prosto w kamere i tępo się uśmiechać, bo za brak uśmiechu, czy spojrzenie choćby w bok dają kary 2-5 euro.
Pytania: o nic nie pytaja, za to sami na pytania odpowiadaja w okrężny sposob kryjąc się pod grzecznościowymi formułkami...
zdjecie uzytkownika
koko - 2015-05-08 08:22:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj rzeczywiście admin usunął :P
zdjecie uzytkownika
INTERCAM STUDIOS - 2015-05-16 09:14:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pani Ewo,
Odnosząc się do Pani wpisu:
Pani wypowiedź jest pomówieniem, stwierdzeniem subiektywnym, nieprawdziwym i uderzającym w nasz wizerunek, które ponadto nie ma pokrycia w faktach.

Po upewnieniu się w dziale księgowości wiemy, że nie zalegamy Pani żadnych pieniędzy, ani teraz ani nigdy wcześniej. Wynagrodzenia w naszej firmie są wypłacane do 10-go dnia każdego miesiąca za poprzedni miesiąc, zatem za wykonaną pracę. W żadnej ze znanych nam firm pracownik nie otrzymuje pieniędzy z góry, jeśli nie wykonał zaplanowanej w miesiącu pracy.

Wielokrotnie próbowaliśmy się z Panią skontaktować telefonicznie. Otrzymała Pani od nas kilkukrotnie prośbę o podanie numeru telefonu, by móc wyjaśnić wszystkie Pani zarzuty – te prośby są udokumentowane w naszym systemie. Pracowała Pani głownie w nocy, dlatego poprosiliśmy Panią o poprawienie oświetlenia w miejscu pracy. Kolejna nasza prośba dotyczyła przesłania nam lepszych zdjęć do stworzenia Pani profili – także w okularach, w których Pani pracuje, bo to ważne dla klientów i naszych kontrahentów. Wszystkie te prośby zostały przez Panią zignorowane. Argumentem z Pani strony było stwierdzenie, że chce się Pani przekonać, ile może zarobić pracując samodzielnie, bo nie opłaca się Pani inwestycja w poprawę wyglądu miejsca pracy i profili. To pokazuje brak zaangażowania i chęci współpracy z Pani strony oraz roszczeniowość względem naszej firmy. Nie widzimy możliwości współpracy z osobą, która nie chce przestrzegać zasad i regulaminu, który obowiązuje wszystkie nasze videomodelki. Ponadto fakt, iż nader często jako groźby i argumentu używa Pani swojego małego dziecka. Obecność dziecka na erotycznym videoczacie jest ścigana z urzędu zgodnie z kodeksem karnym i absolutnie niedopuszczalna. Pani próby szantażu: „Jeżeli nie chcecie aktywować A62 to skazujecie się na własną odpowiedzialność na dziecko przez moderatorskie czaty” (to cytat z Pani korespondencji z nami) oraz grożenie pokazywaniem się na tle dziecięcego łóżeczka, zabawek i pojawianiem się dziecka w kamerce automatycznie eliminują Panią jako pracownika naszej firmy. Nigdy nie godziliśmy się i nie zamierzamy tego robić w przyszłości na takie procedery.

Planując dyżur każda z naszym videomodelek musi zapewnić sobie odpowiednie do niego warunki. Zasady są jednakowe dla wszystkich i bardzo rzadko zdarza nam się spotkać z takim oporem i z taką roszczeniowością jaką Pani prezentuje.
Jeśli ma Pani dodatkowe pytania, mające charakter merytoryczny i odnoszący się do warunków pracy obowiązujących wszystkie nasze videomodelki w taki sam sposób – zapraszamy do kontaktu.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Intercam

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Intercam?
Zadaj pytanie
alert