Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Intercam

Pracowałeś w firmie Intercam i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
modelka23 - 2014-04-23 14:59:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalam w Intercamie ponad 2 lata i zrezygnowalam z powodu wyjazdu za granice, czytajac te wpisy negatywne absolutnie sie z nimi nie zgadzam ! Zawsze dostawalam wyplate na czas, moderatorzy byli mili a przestrzegajac zasad i podchodzac sumiennie do swoich obowiazkow tez nie mialam zadnych problemow z karami
zdjecie uzytkownika
modelka23 - 2014-04-23 14:59:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalam w Intercamie ponad 2 lata i zrezygnowalam z powodu wyjazdu za granice, czytajac te wpisy negatywne absolutnie sie z nimi nie zgadzam ! Zawsze dostawalam wyplate na czas, moderatorzy byli mili a przestrzegajac zasad i podchodzac sumiennie do swoich obowiazkow tez nie mialam zadnych problemow z karami
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-04-23 20:08:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam :) orientuje się ktoś jak założyć profile na tych czatach angielskich lub niemieckich? proszę o kontakt na gg 4961692 ;)
zdjecie uzytkownika
titi - 2014-04-24 11:11:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak ale kto miał by tyle czasu? Nie wiem czy dobrze zrobiłam ze w ogóle wybrałam to studio. co rusz jakis problem.. :(

I o co w ogole chodzi z tym ze dostajemy mniej niz inne studia?
zdjecie uzytkownika
modelka - 2014-04-24 14:35:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
modelka 23 a co nikt nie moze miec wlasnego zdania negatywne opinie sa prawda bo sama tam pracowalam i wiem jak jest wiec niewciskaj kitu dziewczynom ze jest inaczej
zdjecie uzytkownika
ladna - 2014-04-26 22:16:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez zaczelam na wasna reke, niestety zarabialam z nimi smiesznie malo. odkda pracuje sama zarobki mam pewnie ze 20 razy wieksze. mam slownik blisko jak czegos nie wiem i tyle. a na tym flircie i tak mi zablokowali konto
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-04-27 15:08:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ladna odezwiesz sie do mnie na gg ? 4961692
zdjecie uzytkownika
maricaa - 2014-05-24 03:50:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej dziewczyny , pracuje w intercam i wczesniej mialam fajny dosyc ruch a teraz od kilku dni nic u mnie siedze i siedze nie wiem czy to tylko tak u mnie czy nie
zdjecie uzytkownika
kioto - 2014-05-24 13:09:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a nawiązując do jednej z powyższych wiadomości to ile właściwie dostajecie za prace na takim czacie w Intercam?
zdjecie uzytkownika
Kinia - 2014-05-30 12:18:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W kwietniu zarobiłam ok. 5300 zł, pracowałam głównie wieczorami i w weekendy. No i łapałam się na dyżuru premiowane, które robił intercam czy dziewczyny. Nie harowałam więcej niż w każdej normalnej pracy, ale też nie pracowałam tylko 50 h, wiadomo im się wiecej pracuje, tym się wiecej zarabia :) Moja kumpela narzekała na małe zarobki, ale dlatego ze pracowała niecałe 20 h w miesiącu, z taką częstotliwością to jej nie złapią stali klienci, liczyła chyba na cud, ze wystarczy usiąść i wszyscy się zlecą ;D Nie rozumiem dziewczyn, ktore malo pracują,a chcą kokosów. Bierzcie przykłąd ze mnie, gdzie indziej bym tyle zarobiła???
zdjecie uzytkownika
Karolina91 - 2014-05-30 13:35:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z Kinią :) Pracuję w Intercamie od niedawna ale już widzę, że będzie mnie stać na porządne wakacje w tym roku.. w końcu! ;)
zdjecie uzytkownika
kioto - 2014-05-30 22:19:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to są już pokaźne pieniądze. Szkoda, że nie ma obecnie wolnych miejsc dla moderatora z angielskim, bo z niemieckim u mnie słabo
zdjecie uzytkownika
Paula :) - 2014-06-02 18:02:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pierwsze co chciałabym tu napisać jest to że popieram negatywne komentarze z tego względu, że miałam tak samo zabierali mi dyżury wlepiali mi PNW za byle co jedno gadają drugie robią nie którzy moderatorzy tez nie mili podejmuję prace w podobnej firmie i warunki są lepsze ale odradzam INTERCAM nigdy więcej !!!
zdjecie uzytkownika
fran - 2014-06-25 19:12:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A za dostałaś PNW? Bo ja pracuje tam kilka miesiecy i jeszcze nic nie otrzymalam..a jak robie cos nie tak, to moderatorzy mnie najpierw upominaja...Musialas miec wyj...ne na ta prace, stad tez kary.
zdjecie uzytkownika
odtrutka - 2014-07-06 13:20:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie do dziewczyn pracujących na a62. Jakie macie ustawienia w programie? Ja mimo, ze mam świetny komputer to po ok 30 min od zalogowania dzwiek się rozsynchronizowuje z obrazem, na kazde 10 min to kolejno 1s...po ok godzinie panowie widzą jak mówie a słysza to po 3-4 sekundach, a odświezanie to 30s gdzie znikam z pokoju i niestety klienci wtedy wychodza bo sadza ze juz nie wróce... Pomoc z intercamu nic nie wniosła, a monitor na a62 twierdzi ze tak ma byc. Niemniej jednak sądzę, ze to kwestia dopasowania ustawień. Mam swietny transfer, a jednak ping bez znaczenia na to czy mam samo a62 czy tez z moderatorem ten sam (upload 7-9mbs). Komp 4gb ram, proc intel i7, grafika mi ciągnie najnowsze gry na ultra bez zajakniecia, także to nie komputer sam w sobie :/ Piszcie jeśli mozecie czy tu czy na odtrutkanazycie@o2.pl i dzięki wielkie za same chęci!
zdjecie uzytkownika
Ann - 2014-08-06 17:34:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja zrezygnowalam z Intercam po pol roku, oni na mnie zarobili niezle ale ja na swojej pracy niestety slabiutko. Jako niezalezna zarabialam 3 razy tyle od pierwszego tygodnia pracy. Teraz pracuje z cammodelshire.com , bez moderatora na zupelnie innym ukladzie i jest tak dobrze ze zyje wreszcie tylko z kamerek i jestem happy.
zdjecie uzytkownika
Ciekawska - 2014-08-30 02:37:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Napiszecie czaty na których mogę siebie znaleźć pamiętam nick z kartki. Z góry dziękuję
zdjecie uzytkownika
Monia20021 - 2014-08-30 12:13:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ciekawska - 2014-08-30 02:37:19]:
napisz do mnie na gg 50848310 podam Ci stronki :)
zdjecie uzytkownika
oll - 2014-09-13 16:44:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawska- napisałam do Ciebie na gg kilka dni temu i nie otrzymałam odpowiedzi. może spojrzysz?
zdjecie uzytkownika
oll - 2014-09-16 08:09:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paula :) - 2014-06-02 18:02:52]:
w jakiej podobnej? u mnie ostatnio też pnw za byle co i zabieranie dyżurów...rozumiem, że nie zarabiają na mnie dużo, bo rozbieram się tylko do bielizny i nic poza tym, ale jeśli chcą to niech mnie zwolnią a nie ściemniają...
zdjecie uzytkownika
Ciekawska - 2014-09-27 18:52:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oll - 2014-09-16 08:09:42]:
A skąd miałaś moje gg hmm ?? W takim razie napisz jeszcze raz i się przedstaw ;)
zdjecie uzytkownika
MIsia - 2014-10-16 09:31:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możecie powiedzieć czym dokładnie zajmuje się Intercam, bo nie mogę znaleźć ich strony internetowej, a ktoś ostatnio polecił mi sprawdzić ofertę - tak z ciekawości ich działalności. Z tego co widzę po wpisach jest to jakaś forma xxx - dobrze myślę :) Powiedzcie coś więcej na ten temat, bo strasznie mnie to zaintrygowało.
zdjecie uzytkownika
Ksenia - 2014-10-16 09:39:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MIsia - 2014-10-16 09:31:23]:
Pracujesz u siebie w domu wlaczajac komp i kamerke, laczysz sie z moderatorem, a on pisze za ciebie na czatach. Ty siedzisz przed kompem, usmiechasz sie i za to dostajesz kase :D Tu mozesz wiecej na ten temat przeczytac(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Kasiettka - 2014-10-17 11:42:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziewczyny,pracuję w Intercamie od paru miesięcy i praca jest naprawdę fajna . Siedzę po 4,8,czasem 12 godzin przed kompem,prześwietlam fejsa kiedy nie ma klientów, gram , jem :) Owszem kary są,dostałam NIE RAZ,ale tylko na początku-jeśli nie przeczytasz dokładnie regulaminu,zasad(jak wówczas ja)np. za pokazanie się inej onsoby w polu kamerki,za zejście z czatu bez zgody moderatora itp. A poza tym ? Relax ! Zarabiam 2000-3000 msc,a mogłabym więcej ALE się nie rozbieram-to nie przymus! Może zacznę za jakiś miesiąc... Mam rodzikę,która wie o wszystkim,moderatorzy są naprawdę super mili-z niektórymi można poplotkować hihi .
Ostatnio mam mało klientów,ale to kwestia zdjęć-im częściej dodajesz-tym mniej narzekasz na ich brak .
Mogłabym się tu rozpisywać,bo nie raz miałam wzloty i upadki ,ale lepiej popisać mi z wami na prv .
Piszcie-WSZYSTKO odpowiem na wszelkie pytania,doradzę,pomogę rozpocząć ew.pracę . Nie bać się-ja też to przechodziłam!

natansamolot@o2.pl
zdjecie uzytkownika
Magda - 2014-10-24 01:16:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej dziewczyny;
jak to się czyta co piszecie tutaj...
ale do rzeczy. jeśli macie dość pracy dla kogoś lub macie ochotę rozpocząć kamerki to właśnie tak się składa, że szukam koleżanki do wspólnych występów na zagranicznych portalach. język znam i nawet jak Ty nie znasz to pociągnę to jakoś. kasa dużo większa niż tutaj ktoś pisze. warunek dla dużej kasy to 2 kobiety na wspólnym profilu. piszcie do mnie na: mynaspotkanie@o2.pl
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Intercam
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x