Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Intercam

Pracowałeś w firmie Intercam i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
o.lenka - 2014-04-11 16:22:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno mam za słaby komputer. Internet szybki, kamera logitech 720p. Komputer 1 gb ramu tylko i procesor intel atom :/. W innym studio z tego powodu mnie też nie chcieli zatrudnić :/
zdjecie uzytkownika
bladynka - 2014-04-12 11:15:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
musisz zmienic laptopa bo pewnie ma malo pamieci do takiej kamerki jak zmienisz laptopa to jakosc kamerki bedzie bardzo dobra i wtedy bedzie duzo lepiej lub poprostu dokup sobie pamiec inaczej nic niezdzialasz
zdjecie uzytkownika
o.lenka - 2014-04-12 15:44:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
olala- słuchaj mogłabyś dać do siebie jakieś namiary? potrzebuję pomocy w założeniu kont na angielskich czatach. zrezygnowałam z pracy w intercam...
zdjecie uzytkownika
olala - 2014-04-12 16:48:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bladynka ma racje. warto zainwestować bo to sie zwróci pewnie w miesiac. druga sprawa jak zalozysz konta z wolnym kompem to zle wystartujsz i stracisz pozycje w rankingu. wtedy bedzie ciezej znów się wybic. Musimy pomyslec co zrobic z twoim kompem. Mysle teraz ze moze chcialabys zalozc konto na jakiejs marnej stronie ? tylko zeby sprobowac jaki masz transfer i jak to wygląda.

male sprostowanie na temat mojej opini o studiach - są takie ktore placą wiecej niz bezposrenie zapisanie sie na stronie (jest to mozliwe, bo mają lepsze umowy z portalami a wszyscy teraz walcza o modelki) Tylko intercam nie jest jednym z nich. W naszym kraju tylko sie kradnie lol

o.lenka a myslalas juz na ktorej stronie chcialabyc pracowac, obczaiłas jak tam wygladaja kamery i ile zarabiaja dziewczyny z podobna kamera.
szkoda by bylo zebys sie zraziła jak zle wystartujesz bo kasa czeka ;)
zdjecie uzytkownika
titi - 2014-04-14 22:14:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak wan na a62 idzie? Ja tam mam ciągle problem bo jak chce coś tam pokazać i dostać tip a to zaraz mam siadać bo klient u moderatora jest ważniejszy. Tylko ze u moderatora tyle nie zrobię i zawsze krzyżują mi plany , na przykład na czat grupowy :(
zdjecie uzytkownika
abc - 2014-04-15 08:37:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie musisz pracować równocześnie z moderatorem na a62, moze sama tak jakja. Osobno robie sobie dyzur a wieczorem np wskakuje sobie na a62 :)
zdjecie uzytkownika
IZAASSS - 2014-04-15 17:56:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i o co chodzi z tym A62
moge i czy np moge korzystac ze slownika w tyms ameym czasie jakbym pisala z jakims angl;ikiem
zdjecie uzytkownika
IZAASSS - 2014-04-15 17:56:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i o co chodzi z tym A62
moge i czy np moge korzystac ze slownika w tyms ameym czasie jakbym pisala z jakims angl;ikiem
zdjecie uzytkownika
IZAASSS - 2014-04-15 18:06:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I weszlam teraz na te MF
ale tam pisze po angielsku cyz ktos mi pomoze jak mam wypelnic formularz aby moc tam pracowac?
zdjecie uzytkownika
abc - 2014-04-16 10:08:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mozesz przeciez skorzystac z translatora zarowno do zalozenia profilu na zagranicznych stronach jak i do rozmowy z klientami :)
zdjecie uzytkownika
modelka23 - 2014-04-23 14:59:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalam w Intercamie ponad 2 lata i zrezygnowalam z powodu wyjazdu za granice, czytajac te wpisy negatywne absolutnie sie z nimi nie zgadzam ! Zawsze dostawalam wyplate na czas, moderatorzy byli mili a przestrzegajac zasad i podchodzac sumiennie do swoich obowiazkow tez nie mialam zadnych problemow z karami
zdjecie uzytkownika
modelka23 - 2014-04-23 14:59:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalam w Intercamie ponad 2 lata i zrezygnowalam z powodu wyjazdu za granice, czytajac te wpisy negatywne absolutnie sie z nimi nie zgadzam ! Zawsze dostawalam wyplate na czas, moderatorzy byli mili a przestrzegajac zasad i podchodzac sumiennie do swoich obowiazkow tez nie mialam zadnych problemow z karami
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-04-23 20:08:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam :) orientuje się ktoś jak założyć profile na tych czatach angielskich lub niemieckich? proszę o kontakt na gg 4961692 ;)
zdjecie uzytkownika
titi - 2014-04-24 11:11:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak ale kto miał by tyle czasu? Nie wiem czy dobrze zrobiłam ze w ogóle wybrałam to studio. co rusz jakis problem.. :(

I o co w ogole chodzi z tym ze dostajemy mniej niz inne studia?
zdjecie uzytkownika
modelka - 2014-04-24 14:35:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
modelka 23 a co nikt nie moze miec wlasnego zdania negatywne opinie sa prawda bo sama tam pracowalam i wiem jak jest wiec niewciskaj kitu dziewczynom ze jest inaczej
zdjecie uzytkownika
ladna - 2014-04-26 22:16:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez zaczelam na wasna reke, niestety zarabialam z nimi smiesznie malo. odkda pracuje sama zarobki mam pewnie ze 20 razy wieksze. mam slownik blisko jak czegos nie wiem i tyle. a na tym flircie i tak mi zablokowali konto
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-04-27 15:08:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ladna odezwiesz sie do mnie na gg ? 4961692
zdjecie uzytkownika
maricaa - 2014-05-24 03:50:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej dziewczyny , pracuje w intercam i wczesniej mialam fajny dosyc ruch a teraz od kilku dni nic u mnie siedze i siedze nie wiem czy to tylko tak u mnie czy nie
zdjecie uzytkownika
kioto - 2014-05-24 13:09:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a nawiązując do jednej z powyższych wiadomości to ile właściwie dostajecie za prace na takim czacie w Intercam?
zdjecie uzytkownika
Kinia - 2014-05-30 12:18:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W kwietniu zarobiłam ok. 5300 zł, pracowałam głównie wieczorami i w weekendy. No i łapałam się na dyżuru premiowane, które robił intercam czy dziewczyny. Nie harowałam więcej niż w każdej normalnej pracy, ale też nie pracowałam tylko 50 h, wiadomo im się wiecej pracuje, tym się wiecej zarabia :) Moja kumpela narzekała na małe zarobki, ale dlatego ze pracowała niecałe 20 h w miesiącu, z taką częstotliwością to jej nie złapią stali klienci, liczyła chyba na cud, ze wystarczy usiąść i wszyscy się zlecą ;D Nie rozumiem dziewczyn, ktore malo pracują,a chcą kokosów. Bierzcie przykłąd ze mnie, gdzie indziej bym tyle zarobiła???
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-06-24
Żródło: pracuj.pl
Łódź
(łódzkie)
Intercam Studios Poland Sp. z o.o. Sp. k. www.intercam-studios.comIntercam działa na europejskim rynku usług internetowych. Naszymi klientami są dystrybutorzy serwisów tematycznych z Niemiec, Austrii oraz Szwajcarii. Połączenia z naszymi videomodelkami nie są oferowane odbiorcom z Polski.Głównym obszarem naszej działalności są videokonferencje w technologii live streaming - umożliwiającej przesyłanie na żywo obrazu videomodelki za pośrednictwem
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Karolina91 - 2014-05-30 13:35:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z Kinią :) Pracuję w Intercamie od niedawna ale już widzę, że będzie mnie stać na porządne wakacje w tym roku.. w końcu! ;)
zdjecie uzytkownika
kioto - 2014-05-30 22:19:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to są już pokaźne pieniądze. Szkoda, że nie ma obecnie wolnych miejsc dla moderatora z angielskim, bo z niemieckim u mnie słabo
zdjecie uzytkownika
Paula :) - 2014-06-02 18:02:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pierwsze co chciałabym tu napisać jest to że popieram negatywne komentarze z tego względu, że miałam tak samo zabierali mi dyżury wlepiali mi PNW za byle co jedno gadają drugie robią nie którzy moderatorzy tez nie mili podejmuję prace w podobnej firmie i warunki są lepsze ale odradzam INTERCAM nigdy więcej !!!
zdjecie uzytkownika
fran - 2014-06-25 19:12:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A za dostałaś PNW? Bo ja pracuje tam kilka miesiecy i jeszcze nic nie otrzymalam..a jak robie cos nie tak, to moderatorzy mnie najpierw upominaja...Musialas miec wyj...ne na ta prace, stad tez kary.
zdjecie uzytkownika
odtrutka - 2014-07-06 13:20:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie do dziewczyn pracujących na a62. Jakie macie ustawienia w programie? Ja mimo, ze mam świetny komputer to po ok 30 min od zalogowania dzwiek się rozsynchronizowuje z obrazem, na kazde 10 min to kolejno 1s...po ok godzinie panowie widzą jak mówie a słysza to po 3-4 sekundach, a odświezanie to 30s gdzie znikam z pokoju i niestety klienci wtedy wychodza bo sadza ze juz nie wróce... Pomoc z intercamu nic nie wniosła, a monitor na a62 twierdzi ze tak ma byc. Niemniej jednak sądzę, ze to kwestia dopasowania ustawień. Mam swietny transfer, a jednak ping bez znaczenia na to czy mam samo a62 czy tez z moderatorem ten sam (upload 7-9mbs). Komp 4gb ram, proc intel i7, grafika mi ciągnie najnowsze gry na ultra bez zajakniecia, także to nie komputer sam w sobie :/ Piszcie jeśli mozecie czy tu czy na odtrutkanazycie@o2.pl i dzięki wielkie za same chęci!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Intercam
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x