Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Intercam

Pracowałeś w firmie Intercam i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
koko - 2015-05-08 08:22:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj rzeczywiście admin usunął :P
zdjecie uzytkownika
anabell - 2015-06-11 18:58:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żal mi was wszystkich, ktoś kto pakuje się w coś takiego to chyba nie ma swojej godności. Firma działa na zasadzie zdobywania naiwnych ludzi, na dodatek zamieszcza kłamliwe ogłoszenia o prace. Sorry pracownik biurowy a videomodelka to zupełnie inne stanowiska. Potem będzie płacz i zgrzytanie zębów bo wasz wizerunek będzie rozpowszechniony. Mimo trudności ze zdobyciem pracy wolałabym iść na zmywak niż tak nisko upaść.
zdjecie uzytkownika
hihi 2002 - 2015-06-15 14:41:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ta przez kilka miesięcy nie musisz się rozbierać potem masz wybór albo się rozbierasz albo dziękujemy za współprace no jeszcze usłyszysz że dla cb to nic trudnego
zdjecie uzytkownika
INTERCAM STUDIOS - 2015-06-19 13:43:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hihi 2002 - 2015-06-15 14:41:59]:
W Intercam pracuje wiele modelek od lat nie rozbierają się w ogóle i mają bardzo satysfakcjonujące wyniki. Jednak jeśli videomodelka, która postanowiła się nie rozbierać ma słabe wyniki i generuje straty dla naszej firmy, gdyż wypłacając jej stawkę gwarantowaną realnie dostaje ona od nas więcej pieniędzy niż sumarycznie wygeneruje na czatach szukamy rozwiązania, które zmieni ten stan zanim będziemy zmuszeni do zakończenia z taką videomodelka współpracy. W pierwszej kolejności sugerujemy zmianę zdjęć, jakości obrazu, stylizacji itp. Jeśli i to nie przynosi oczekiwanego efektu sugerujemy zmianę kategorii na bardziej odważną, byśmy mogli w ten sposób zalogować dana videomodelką na dodatkowych systemach. Ostateczna decyzja należy ZAWSZE do videomodelki. O kontynuacji współpracy lub jej zakończeniu decydują wyniki pracy videomodelki a nie to, czy rozbiera się przed kamerka czy nie.
zdjecie uzytkownika
INTERCAM STUDIOS - 2015-06-19 13:44:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anabell - 2015-06-11 18:58:01]:
Szanowna Pani Anabell, nigdy nie wykorzystywaliśmy niczyjej naiwności i nie zamierzamy tego robić w przyszłości. Nigdy też nie zamieszczaliśmy, jak to Pani określa, „kłamliwych ogłoszeń” o pracę. Możliwe, że myli nas Pani z którąś z firm konkurencyjnych, ale za ich działania INTERCAM nie ponosi żadnej odpowiedzialności. Nie rozpowszechnimy wizerunku naszych videomodelek a i ich personalia są znane tylko bardzo małej grupie osób w naszej firmie (tym, które zajmują się np. wypłacaniem wynagrodzeń). Natomiast jeśli osobiście wolałaby Pani ciężką harówkę na zmywaku przez wiele godzin dziennie niż pracę z elastycznym grafikiem z domu i za naprawdę godziwe wynagrodzenie jest to Pani decyzja. Nie mniej straszy Pani tutaj na forum i demonizuje pracę videomodelek o której, jak sądzimy nie ma Pani praktycznej wiedzy, podczas gdy wiele z współpracujących z nami dziewczyn robi to od lat i nie ma zamiaru tego zmieniać.
zdjecie uzytkownika
INTERCAM STUDIOS - 2015-06-19 13:46:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [diego - 2015-02-27 03:16:35]:
Panie Diego, mamy niemal 100% pewności, że nie pracował Pan nigdy w naszej firmie jako videomodelka. Dlatego też zastanawiamy się, skąd wniosek, że „trzeba być leniem i jedyne ci potrafić to prężyć się przed kamerką”? Wiele z naszych pracownic nie ma fizycznie innej możliwości niż wykonywanie zdalnej pracy z domu, lub też w swoim miejscu zamieszkania nie są w stanie znaleźć posady za godne pieniądze. W naszej firmie wiele videomodelek pracuje samodzielnie, bez wsparcia moderatora, bo znają bardzo dobrze a nawet i biegle języki obce. Trudno również nazwać leniem osobę, która co dzień stawia się na dyżurze w pracy.
zdjecie uzytkownika
Anita1958 - 2015-06-21 11:09:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Katrinez - 2015-02-25 11:42:47]:
Witam czytam i czytam Wasze opinie i z jednymi i drugimi należy sie zgodzić Wybór zawsze należy do dziewczyny bo czasy niewolnictwa juz dawno minęły Pracuję w Studio24 bardzo długo i dzięki nim wyszłam na prostą Pracuję na zagranicznych portalach i nie muszę znać biegle języków obcych bo rozmawia za mnie tłumacz Nawet nie widzę klienta bo patrze w kamerkę jak w lustro Rzeczywiście u nas takich kar nie ma a jeden dyżur można opuścić bez usprawiedliwiania bo przecież każdemu może zdarzyć sie jakaś sprawa której nie przewidzi Praca jest legalna na umowę o dzieło a kasa zawsze wpada regularnie na konto Do rozbierania nikt mnie nie zmusza wręcz przeciwnie moderator tak prowadzi rozmowę zęby rozbieranie nie było czynnością konieczną Czytam tu tez że niektóre z was miały branie teraz siedzicie i nic No niestety tak bywa Ja staram się wtedy zmieniać makijaż czasami zakładam perukę zmieniam bieliznę i to pomaga Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Anastasia - 2015-07-02 10:36:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuję w intercam od roku i jest w porządku. Pracuję w systemie łączonym – trochę sama, bo znam angielski a trochę z moderatorem (tam gdzie trzeba znać niemiecki). Jak z moderatorem to mam grafik i tam się wspisuje kiedy będę a jak sama to pracuję w sumie kiedy chcę. Miesięcznie wychodzi mi z tego tak 5-6 tysięcy a pieniądze zawsze dostajje na czas i nie wiem skąd te informacje że są jakiś opóźnienia. Moje dwie koleżanki też zaczely u nich pracować z mojego polecenia i jja dotaje jeszcze też prrowizję od nich – taki bonus za polecenie. Generalnie jestem zadowolona i nie myślę o innej pracy póki co.

zdjecie uzytkownika
ana - 2015-07-15 03:22:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wow, wow, @Anastasia, 5-6 tysięcy na miesiąc to naprawdę wielka suma, nie wiem czy jest jakaś inna praca w domu, czyli zdalnie która też generowałaby takie przychody. Ja to gdybym miała jeszcze figurę to brałabym tą prace,szczególnie że tak jak widziałam w ofercie nie jest wymagana zjaomość języków obcych, a umowa to umowa o dzieło.
zdjecie uzytkownika
INTERCAM STUDIOS - 2015-07-23 13:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ana - 2015-07-15 03:22:40]:
Pani Ano,
Zapraszamy do kontaktu z nami przez stronę www.kamerkipraca.pl.
Nasze videomodelki to dziewczyny i kobiety o bardzo różnych warunkach fizycznych i typach urody – bo i gusta naszych klientów są bardzo różne. Bardzo często okazuje się, że wcale nie te o wyglądzie top modelek osiągają najlepsze wyniki.
Pozdrawiamy
zdjecie uzytkownika
omnaona - 2015-08-17 00:08:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja polecam wszystkim pracę w Intercam i chętnie wkręcę jakieś znajome, można zarobić fajne pieniądze! Jednak moderator moderatorowi wydaje mi się nierówny - mają mnóstwo fantastycznych,sympatycznych i gadatliwych dla odbiorców przy których zarabia się więcej nawet przy małej ilości klientów, ale i są tacy którzy po wejściu każdego klienta i krótkim przywitaniu więcej prawie nie reagują ;) albo od razu proszą o rozebranie się bez rozmowy, przez co klienci uciekają bardzo szybko. To są wyjątki, ale przy niektórych po prostu z góry wiem że dużo mniej zarobię. Oczywiście może odnoszę złe wrażenie, też na pewno trudno jest wyrobić z taką ilością okienek videomodelek- może to o to chodzi. Dlatego polecam pisanie samemu, 80% dla nas :) Warto spróbować!
zdjecie uzytkownika
omnaona - 2015-08-17 00:45:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [omnaona - 2015-08-17 00:08:48]:
dodam jeszcze tylko, że wypłaty są zawsze na czas, to duży plus!
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-08-23 20:16:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@omnaona, te wypłaty na czas przeważyły o tym, że faktycznie zdecyduje sie na pracę w Intercam. No i jest to praca w domu co też dla mnie jest na plus, bo będę mogla pogodzić to z innymi obowiązkami. A bycie Videomodelką to chyba nic trudnego, przynajmniej nie wydaje się być trudne, mam nadzieje ze sobie poradze.
zdjecie uzytkownika
Kasica - 2015-08-23 21:21:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja w intercam za tyg dostałam 700zł.
Polecam tą pracę zarabiam fajną kasę .
Moderatorzy też są sympatyczni i pomocni.
Pracuje już 7 miesięcy we wrześniu 13 będzie osiem.
Dodam jeszcze ,że kiedyś pracowałam w piekarni i miałam jedną najlepsza wypłatę za prawie 200 godz od rana do wieczora pracowałam i otrzymałam 1500 zł przy czym musiałam cieżko harować na kolegów z tej samej branży nie mogłam liczyć i w dodatku bd przed czeladnikiem kazali mi uczyć inne os,za co ja nie byłam odpowiedzialna bo inni mieli dyplom.Tu jest spoko praca jak masz gorszy dzień to nikt na Tobie się nie wyżywa a w piekarni nie dość że całą praktykę tak miałam to później pracę.Byłam też 1,5 roku zarejestrowana w urzędzie pracy i żądnej nie otrzymałam wysłali mnie na staź jak się okazało wogóle go nie ma.Jestem bez prawka pojechałam się pytać o pracę trafiłam do ilpei i kierownik mnie wyśmiał no bo co nie mam prawka a tam co dzień inna zmiana.Byłam też za pracą w piekarni i po pierwszym dniu w 2 zakładzie zrezygnowałam bo na dzień dobry właścicielka mnie zaczęła wkurzać a o zarobkach nic nie wspominała piekarnia mała przy domowa to pewnie zarobki niewielkie bo sama tam pracowała dzien wcześniej co przyjechalam tam to miała jednego pracownika.Ja przyjechałam i ona była sama dopiero o 12 ktoś prszyszedł.ZArobki małe ja wolę pracować w domu bo zarobię więcej sama ustalam grafik w jakich godz robię i więcej zarobię nie zaharowując się.
zdjecie uzytkownika
ktos kto zna temat - 2015-09-12 08:44:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a ja nie polecam firmy intercam... swoimi tylko znanymi sposobami wkrecaja na siłe nie tylko do rozbierania sie ale tez do filmów i przekazuja dane firmom innym
zdjecie uzytkownika
INTERCAM STUDIOS - 2015-09-15 20:16:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktos kto zna temat - 2015-09-12 08:44:54]:
Szanowna Pani,
W naszej firmie videomodelki nie mają obowiązku rozbierania się przed kamerką. Potwierdza to bardzo wiele przypadków dziewczyn i kobiet, które NIGDY nie zdjęły na czacie nawet bluzki, a wysokie wyniki i zarobki osiągają dzięki swojemu usposobieniu i podejściu do pracy. Nie mniej wiemy, że część videomodelek liczy na wysokie profity a nie wkłada w pracę zaangażowania. Taka czysto roszczeniowa postawa może naturalnie prowadzić do frustracji a finalnie do oczerniania nas i oskarżania za własne niepowodzenia. W tej chwili współpracuje z nami już ponad 200 videomodelek. Zaledwie garstka z nich wypowiada się na temat współpracy z nami nieprzychylnie. Za każdym razem, gdy badamy taki przypadek, okazuje się, że to niezadowolenie wynika albo z nie stosowania się do zasad, które obowiązują wszystkie nasze videomodelki (tu pragniemy zaznaczyć, że w każdej firmie, bez względu na zakres jej działalności pracowników obowiązuje regulamin i stosowanie się do polityki organizacyjnej danej firmy) albo z braku predyspozycji do pracy (nasi klienci nie lubią rozmawiać na czatach z wiecznie niezadowolonymi i nie uśmiechającymi się modelkami). Ponadto chcemy zaznaczyć, że nigdy nie namawiamy videomodelek na siłę do rozbierania się przed kamerką. Taką propozycję otrzymują od nas tylko videomodelki, które mają słabe wyniki i grozi im zakończenie współpracy z nami. Wtedy sugerujemy zmianę kategorii z nierozbieranej na rozbieraną. Część videomodelek decyduje się na to (zawsze jest to dobrowolna decyzja) a część w tym momencie rezygnuje. Uważamy bowiem, że to za nasz obowiązek, by zanim kogoś zwolnimy przedstawić mu wszelkie propozycje i możliwości, które mogłyby poprawić wyniki i zarobki danej osoby. Videomodelkom, które nie rozbierając się osiągają satysfakcjonujące wyniki (a jest takich jak już wspomnieliśmy wiele), nie sugerujemy zmiany kategorii na rozbieraną. Dla nas liczy się tylko i wyłącznie wynik finansowy videomodelki a nie to co pokazuje lub czego nie pokazuje.
Zapewniamy także, że nie przekazujemy żadnych danych innym firmom, a ten Pani argument jest pomówieniem, do którego trudno nam się odnieść ze względu na skąpą ilość informacji zawartej w Pani wpisie.
Nie mniej zapraszamy Panią do kontaktu z nami, chętnie rozwiejemy wszelkie Pani wątpliwości.
Z poważaniem
Intercam Studios
zdjecie uzytkownika
INTERCAM STUDIOS - 2015-09-24 09:42:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani Joanno,
prosimy o kontakt przez formularz na stronie kamerkipraca.pl (znajdzie go Pani pod tym linkiem: http://www.kamerkipraca.pl/pl/kontakt_form.html).
Prosimy zaznaczyć, czy woli Pani kontakt e-mail czy telefoniczny. Po otrzymaniu wiadomości skontaktujemy się z Panią.
Pozdrawiamy
zdjecie uzytkownika
Klementyna - 2015-09-26 03:19:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedyne niezależne forum pracy na kamerkach a co za tym idzie niezależne opinie camchatki.eu (Jest to jedyny prawdziwy adres forum) Wejdź i sama zobacz opinie na temat inter
zdjecie uzytkownika
kokietkazpudelka - 2015-09-26 03:20:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chcesz zacząć pracę a nie wiesz jak? Nie idź pracować do studia! Wejdź na forum o pracy na kamerkach http://camchatki.eu i dowiesz sie wszystkiego jak zacząc od podstaw :)

zdjecie uzytkownika
kokietkazpudelka - 2015-10-03 01:06:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli jest tak jak mówią i modelka może zarobić 14 tyś to łatwo jest sobie obliczyć, że pracując na własną rękę zarobi się o 80% więcej czyli 70tyś zł. Choć prawda jest taka, że przykładowy zarobek umieszczony na ich stronie to tylko przykład - a przykładem może być nawet i to, że modelka rzuci pracę bo wygra na loterii. Prawda jest taka, że w tej firmie nie da się zarobić bo - dają kary nawet za złe spojrzenie. Jak nie przyjdziesz do pracy to również i im musisz płacić. Pracując sama zyskujesz pełną niezależność i nie musisz obawiać się braku znajomości języka bo każda dziewczyna Ci powie, że idzie dać sobie radę. Po co nawiązywać współpracę z tą firmą i dawać im zarobić? Bądź asertywna - zrób to sama :) Wejdź, sprawdź, poczytaj https://camchatki.eu inne niezależne od jakichkolwiek biur videomodelki chętnie Ci pomogą - forum praca na kamerkach. Niezależne i prywatne miejsce gdzie dowiesz się wszystkiego na temat pracy na kamerkach. Jak samodzielnie zacząć pracę na kamerkach. Jak samodzielnie zakładać profile do pracy na kamerkach. Wejdziesz i przekonasz się, że 10zł które oferują co niektóre firmy to nic w porównaniu z tym ile zarobisz rozkręcając interes na własną rękę. Zwłaszcza, że pracując sama - sama decydujesz kiedy pracujesz, co robisz i to kto może Cię oglądać.
zdjecie uzytkownika
Sekhmet - 2015-10-03 01:15:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jeżeli jest tak jak mówią i modelka może zarobić 14 tyś to łatwo jest sobie obliczyć, że pracując na własną rękę zarobi się o 80% więcej czyli 70tyś zł. Choć prawda jest taka, że przykładowy zarobek umieszczony na ich stronie to tylko przykład - a przykładem może być nawet i to, że modelka rzuci pracę bo wygra na loterii. Prawda jest taka, że w tej firmie nie da się zarobić bo - dają kary nawet za złe spojrzenie. Jak nie przyjdziesz do pracy to również i im musisz płacić. Pracując sama zyskujesz pełną niezależność i nie musisz obawiać się braku znajomości języka bo każda dziewczyna Ci powie, że idzie dać sobie radę. Po co nawiązywać współpracę z tą firmą i dawać im zarobić? Bądź asertywna - zrób to sama :) Wejdź, sprawdź, poczytaj https://camchatki.eu inne niezależne od jakichkolwiek biur videomodelki chętnie Ci pomogą - forum praca na kamerkach. Niezależne i prywatne miejsce gdzie dowiesz się wszystkiego na temat pracy na kamerkach. Jak samodzielnie zacząć pracę na kamerkach. Jak samodzielnie zakładać profile do pracy na kamerkach. Wejdziesz i przekonasz się, że 10zł które oferują co niektóre firmy to nic w porównaniu z tym ile zarobisz rozkręcając interes na własną rękę. Zwłaszcza, że pracując sama - sama decydujesz kiedy pracujesz, co robisz i to kto może Cię oglądać.
zdjecie uzytkownika
INTERCAM STUDIOS - 2015-10-08 15:15:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witamy,
Nie wiemy w jaki sposób stworzono tą kalkulację i skąd wniosek, że pracując samodzielnie modelka zarobi o 80% więcej. W INTERCAM modelka współpracująca z moderatorem otrzymuje 60-cio procentową prowizję. Zakładając, ze jest to 14 000 zł samodzielnie mogłaby zarobić 23 000 zł. To wszystko oczywiście pod warunkiem, że videomodelka jest w stanie komunikować się z klientami perfekcyjnym niemieckim oraz angielskim na 8-9 czatach jednocześnie, dysponując ponadto wiedzą jak najefektywniej prowadzić kilkugodzinną rozmowę na czacie. Kolejnym aspektem są kontakty z zagranicznymi portalami, którymi dysponuje Intercam dzięki ponad 10 letniej obecności na rynku. Jeśli modelka posiada takie zaplecze – naturalnie może pracować samodzielnie. Jednak znakomita większość dziewczyn nie jest w stanie wygenerować tak wysokiego dochodu bez pomocy moderatora, dlatego duża część videomodelek do nas wraca, żeby korzystać z naszej profesjonalnej pomocy, bo dzięki naszemu wsparciu zarabiają dużo więcej niż bez niego.
Współpracując z INTERCAM z pomocą moderatora mogą w tym samym czasie prowadzić nawet kilka czatów, a co za tym idzie, pomnażać swoje wynagrodzenie. Podawane przez nas przykładowe wynagrodzenia są wynagrodzeniami naszych wideomodelek. W nasze firmie stawiamy na transparentność, dlatego wszyscy współpracujący widzą wynagrodzenie innych osób (oczywiście bez informacji o danych osobowych, bo te są tajne).
Nie znamy również żadnej firmy (nie tylko z naszej branży, ale w ogóle) w której nieuzasadnione niewykonywanie bądź rezygnacja z wykonywania czynności byłaby tolerowana i by jakikolwiek kontrahent przechodził z tym faktem do porządku dziennego.
Działając z nami modelki same decydują, ile i kiedy chcą pracować. Chronimy ich prywatność bardzo skrupulatnie, wszystkie ich dane są utajnione.
Naturalnie rozumiemy, że właścicielom camchatki.eu zależy na popularyzacji i promocji swojego forum. Nie mniej uznajemy za mocno niewłaściwe robienie tego za pomocą oczerniania konkurencji i podawania informacji niezgodnych ze stanem faktycznym.

zdjecie uzytkownika
CamGrils94 - 2015-10-10 02:00:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [INTERCAM STUDIOS - 2015-10-08 15:15:11]:
Modelka sama zarobi i tak dużo więcej wystarczy jej pomóc rozkręcić interes i ogarnąć się z portalami. Dziewczyny są na tyle pomocne, że pomogą się ogarnąć nawet z językiem obcym :)
Każda dziewczyna nawet na gorszym sprzęcie jest w stanie zarobić więcej i sobie go ulepszyć - Bo otrzymuje 100% wynagrodzenia pracując sama i nie musi oddawać prowizji nikomu innemu.
Zresztą widząc zarobki innych i patrząc na swoje może sobie kupić sprzęt na raty na początek. Jeżeli uciąga tylko 2 czaty to i tak ma dla siebie całe 100% zarobków.
Poza tym pracując na własny rachunek nie musi wybierać zmian z aktualnie dostępnych ma na to wywalone - po prostu loguje się gdy ma takie widzimisie.
Nawet na tych 2 czatach może zarobić więcej niż pracując w biurze - może się tego dowiedzieć z doświadczenia od innych camgirl co i jak :D
Pracując sama ma 100% dyskrecji, swobody :)
Lepiej, żeby modelka dogadywała się sama z klientem bez pośredników bo może więcej zyskać.
Pracując na własny rachunek sama decyduje na jakim sprzęcie będzie pracowała i jakie oświetlenie będzie miała - nikt jej nie powie, że coś jest nie tak.
Pracując na własny rachunek sama decyduje jakie zdjęcia doda - czy to będą HD czy zwykłe. Sama również określa czy to będą 4 zdjęcia czy 34. Dodatkowo sama decyduje jakie zdjęcia będzie miała.
Jeżeli modelka zacznie pracować na własną rękę to sama będzie decydowała spontanicznie czy ma ochotę pracować czy nie czyli nie musi siedzieć bite 4 godziny tańcząc tak jak jej mod zagra.
Nie musi podpisywać umowy z jakąkolwiek agencją, bo pracując sama wyjdzie na tym o niebo lepiej.
Nie każda modelka znała od początku świetnie języki - nawet bez znajomości języka jest w stanie wiele zarobić - dlatego lepiej niech pracuje dla siebie otrzymując 100% zarobków a nie marny procent i ubogą stawkę godzinową.

Nie mogą być konkurencją bo nie zatrudniają dziewczyn tylko pomagają im się ogarnąć na początku - czyli żeby pracowały tylko dla siebie. Musicie tracić wiele nowych dziewczyn bo wolą pracować na własną rękę gdy tylko zobaczą co i jak robić :)

Ja również polecam forum camchatki.eu - miejsca ze wszystkimi informacjami na temat pracy na kamerkach. Poradniki jak oraz gdzie zakładać portale. Prawdziwe opinie na temat biur. Strony, adresy wszystko w jaki sposób rozkręcić biznes. Sprzęt i jego recenzje. Zagadnienia prawne od podstaw. Dla początkujących oraz weteranek. Regulamin owego forum jednoznacznie zakazuje przebywania i reklamowania jakichkolwiek biura i pracy na rzecz osób trzecich.


Jesteśmy najlepsze :D
zdjecie uzytkownika
Słoneczko - 2015-10-10 02:08:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [CamGrils94 - 2015-10-10 02:00:27]:
Po co wdawać się w dyskusje z biurem. Mają w tym swój zysk z każdej modelki mają 70% dochodów. Każda i tak rezygnuje po kilku miesiącach ze współpracy z tą firmą. Niby nie trzeba się rozbierać ale jak nie mają z niej dochodu to wypad.

Dowiedź się więcej wejdź i sprawdź - camchatki.eu
zdjecie uzytkownika
KochamCie - 2015-10-10 02:49:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba mieć nierówno pod sufitem, żeby pracując jako wirtualna striptizerka oddawać większość swoich zarobków innym. Nie wiem co można mieć nie tak z garami. Też pracowałam w biurze ale zakończyłam współpracę. Filmiki które miałam na stronkach wiszą do dziś i nie idzie ich skasować nie ja je zakładałam. Wiecie jak to zrobić? Żałosne jest to, że mając umowę z biurem nie możesz założyć sobie profilu na tym samym portalu, żeby sobie sprawdzić ile zarobisz xD Teraz sama dla siebie jestem szefową i wyciągam w uj razy więcej kasy. I nikt już nie ogląda mnie za free, żadem mod tylko ja i klient :D
zdjecie uzytkownika
Prawdziwa video modelka - 2015-10-10 11:22:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wkurzają mnie wpisy tych małpiatek tzn.camchatek, ilekroć dostaje maila, że ktoś dodal opinie o intercam, myślę o fajnie pewnie wpis nowej vm, a tu te malpiatki znów się reklamują :/ skoro tak wspaniale pracuja, to czemu tu się reklamują? Sa jak pijawki, nie mogą się oderwać, wpisy robia w tym samym dniu o podobnej godz, tak jakby szefostwo malpiatek samo je robilo. Zalozcie sobie własny watek, a nie zachowujecie się jak pijawki i pasozyty. Ja chcę poznawać opinie innych vm o intercam, a nie jakieś hasla reklamowe malpiatek. Dziękuję.
zdjecie uzytkownika
Gabrysia - 2015-10-10 16:03:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Raz podczas pracy moderator do mnie napisał moim prawdziwym imieniem. Niby się pomylił ale ja MU PRZECIEZ NIE PODAWAŁAM TEGO!!! Ciekawe skond on wiedzial skoro dane sa takie chronione. Zrezygnowalam z PRACY Z TA FIRMOM STANOWCZO ODRADZAM!!!!
zdjecie uzytkownika
Malwina - 2015-10-11 09:53:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja jak to wszytsko czytam to widzę ze najwięcej na "nie" są dziewczyny, którym nie idzie. Nie maja powdzenia i nie zarabiaja kasy a potem olaboga. bo jak nie masz klientów na czacie i nikt nie chce z dziewczyna rozmawiać bo sie nei podoba albo jest niemila to dostaje ppropozycje ze moze sie zaczac rrozbierac. Ale to jest jej decyzja bo to albo rozstaja się. Przecież nikt nie beddzie dokladał do modelki, która nie zarabia i nnie wiem co tu może dziwić. Ale nigdy zadana modelka nie musi sie rozbeiarc gdy ma na czatach powdzenie. i nie wierze ze taka modelka zacznie pracowwaca samodzielnie i nagle bedzie miała powodzenie i zarabiała duzo. Skoro przy pomocy moderatora nie idzie z niej nic wycisnąć. To jest obwinianie innnych za własne niepowodzenie, szukanie powodu. A wypadałoby zacząć od siebie.
zdjecie uzytkownika
Nina - 2015-10-22 16:47:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja miałam trochę łatwiej z podjęciem decyzji o współpracy z INTERCAM ze względu na duże doświadczenie pracy z nimi mojej przyjaciółki ;) Pokazała mi jak wygląda dyżur i byłam zdumiona, że jest w stanie zarobić ok. 5 tys. na miesiąc nie pokazując intymności!! To mnie zachęciło jeszcze bardziej! Jestem w stanie zarobić podobne pieniądze, które zawsze mam na koncie 10go każdego miesiąca! A wiecie co jest super sprawą? :) To, że można brać zaliczki w trakcie miesiąca i nie odczuwa się pustego portfela :) Ta praca ułatwiła mi życie, ponieważ wychowuję sama dziecko i praca na etacie nie wchodzi póki co w grę :/ Tutaj mogę sama wybierać godziny dyżurów zgodnie z moimi możliwościami przez całą dobę i to jest bardzo wygodne :) Czuję się bezpiecznie finansowo, mogę zapewnić nam odpowiedni byt i kontynuować studia :) No i czasem można przytulić jakiś bonusik premiowy na dodatkowe zakupy :)
zdjecie uzytkownika
Marika - 2015-10-23 01:22:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przeniosłam się do INTERCAM z innej firmy branżowej i to była mądra decyzja! Dziewczyny ja się tutaj świetnie czuję :) Mam luźny kontakt z moderatorami - w większości to młodzi fajni ludzie, z którymi można pogadać na wszystkie tematy, a wygadani to oni są bardzo :P taka praca, ze głowa musi być pełna :) i dobrze! Bo dzięki temu zagadują mi tak klientów, że pozyskuję cały czas stałych fanów :P Mam oczywiście swoich ulubionych co dużo płacą :) dla nich staram się być bardziej kreatywna i nagrywam dużo filmików, a oni chętnie je oglądają! :) Zarobić na nich można nawet nie będąc online, wiecie jak to podnosi zarobki? szok! Zamierzam tu długo zabawić :P bo mam duuużo marzeń do spełnienia i długą listę rzeczy do kupienia :))
zdjecie uzytkownika
kioto - 2015-10-23 14:08:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cześć Wam wszystkim. Dla mnie podobne prace do tej zawsze będą odbierane negatywnie i szczerze przyznam , że mnie to nie dziwi. Nie ma żadnego wytłumaczenia dla pokazywania się prawie nago przed kamerami i zarabianiu na tym pieniędzy. Mogę to prównać jedynie do jednego zawodu, starego jak ten świat...
zdjecie uzytkownika
Alina - 2015-11-06 11:08:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Smieszne jest bo o intercam mowia tu osoby które nie miały z tematem nic wspolnego. Ja mam 43 lata i pracowałam w szfalni prawie zawsze I placili slabo a ja chce lepiej dla dzieci moich, zyby one szly na studia ale z czego było na to brac. Przez znajoma trafilama na kamerki i tez mialam opory ale już nie mam bo się okazało ze wogule jest calkiem milo i ze wcale nie musze siedziec gola przed kamera zeby zarabiac. Zresztą faceci tez nie tylko po to pisza żeby sobie popatzec bo często chcą pogadać a to to akurat robi moderator wiec ja siedzie i się do takiego faceta tylko usmicham. nie rozumiem skat tyle halasu opinie ze tam się niewiaommo corobi, ze niewadomo co poakzuje bo to jest bzdura i klamanie
zdjecie uzytkownika
patyczek - 2015-11-12 15:19:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No dokładnie. Najlepsze jest to, ze laski same się chcą rozbierać, a potem placza, ze im ktos kazde. Nikt im nie kaze, moga się zwolnic, jesli nie chca pracowac. Ale one chca, a potem lamentują. Gdzie tu sens i logika?
zdjecie uzytkownika
pisom - 2015-11-18 04:11:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No chcą ludzie karierować, ja ostatnio widziałem jednak ogłoszenie nieco inne a mianowicie na stanowisko Moderatora Czatu, tyle że w tym przypadku sama uroda nie wystarczy, przydałoby się jakieś doświadczenie a przede wszystkim trzeba znać dobrze język angielski i niemiecki w mowie i piśmie. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
żabcia - 2015-11-20 11:42:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie, tylko kwestia czy niemiecki czy angielski, czy może wymagane są oba te języki jednocześnie
zdjecie uzytkownika
Bartek - 2015-11-22 14:44:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@żabcia ewidentnie chodzi o dwa języki na raz, w treści ogłoszenia piszą, że i angielski i niemiecki, zarówno w mowie jak i w piśmie
zdjecie uzytkownika
sapcio - 2015-11-24 18:27:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no jakby był polski i angielski to może bym się skusił. chociaż nie wiem czy u nich w ogóle tą pracę można uznać za stałą.
zdjecie uzytkownika
iSandara - 2015-12-02 00:52:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W każdej pracy są plusy i minusy, nie ma lekko. Niech nikt nie mówi, że siedzę i nic nie robię, jeszcze dostaję za to kasę...Pewne mięśnia też muszą się przyzwyczaić. Plus, to to, że nie trzeba nigdzie wychodzić, tracić na miesięczny i marznąć. Chcesz się więcej dowiedzieć, podaj adres e-mail, a wprowadzę Ciebie w tą pracę. Zaglądam tu codziennie.
zdjecie uzytkownika
ert - 2015-12-05 00:17:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pisom no wiesz co teraz to jest tak że praktycznie na każdym stanowisku trzeba mieć jakies doświadczenie, bo bez tego to ciężko jest znaleźć pracę...
zdjecie uzytkownika
szakal - 2015-12-15 03:28:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można mieć spore wyrzuty sumienia po takiej pracy a z drugiej jednak strony zarobki obiecujące. Nie wiem czy w dalszej perspektywie coś więcej można dostawać?
zdjecie uzytkownika
kamli - 2015-12-29 18:04:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale moze przez to ze wiecej wymagaja to wiecej oferuja potencjalnym kandydatom, poza tym widzialem ze wczesniej te stanowiska pracy jakie oferowali byli bardzo dobre
zdjecie uzytkownika
robert - 2016-01-02 15:56:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
faktycznie praca u nich nie nalezy do najłatwiejszych, ale jak chcesz być modelką u ncih to elpiej po prostu mieć doświadczenie, bo bedzie łatwiej na pewno.
zdjecie uzytkownika
INTERCAM STUDIOS - 2016-01-07 09:05:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robert - 2016-01-02 15:56:50]:
Witaj,
w naszej firmie nie stosujemy „taryf”, lecz dwa systemy rozliczania: w oparciu o prowizję: 60, 70 lub 80%, lub system z gwarantowaną stawką godzinową 10 zł i prowizją 15%. Ten drugi sposób rozliczania to opcja głównie dla początkujących modelek, które stawiają w tej pracy pierwsze kroki i nie mają jeszcze stałych rozmówców. Nigdy nie zwalniamy modelek „z dnia na dzień” – nawet jeśli mają bardzo słabe wyniki, otrzymują najpierw wskazówki i rady, dzięki którym mogą swoje statystyki poprawić. Kiedy i to nie pomaga, wtedy jesteśmy zmuszeni rozwiązać współpracę z daną modelką. W żadnej firmie pracodawca nie zatrzymuje pracownika nieefektywnego, który zamiast wypracowywać dla firmy zyski i korzyści, przynosi jej jedynie straty.

Nieraz zdarzało nam się niestety spotykać z bardzo roszczeniowym nastawieniem modelek. Wynika to z przeświadczenia, że praca videomodelki nie wymaga żadnego zaangażowania, a wynagrodzenie należy się modelce niejako z automatu. Mimo, iż od kandydatek na videomodelki nie oczekujemy żadnych specjalnych umiejętności czy kompetencji, to już w trakcie pracy bez odpowiedniego podejścia i zaangażowania żadna z nich nie odniesie sukcesu, który przełożyłby się na ich zarobki.

Na temat moderatorów od naszych videomodelek docierają do nas niemal same pozytywne głosy.

Niemniej jednak, jeśli otrzymamy więcej szczegółów – przyjrzymy się sprawie.
Byłoby nam dużo łatwiej odnieść się do Pani/ Pana wpisu, gdyby nie był on anonimowy. Nie jesteśmy wszak pewni, czy autorem wpisu nie jest np. osoba z konkurencyjnej firmy. Prosimy o kontakt z naszym biurem, abyśmy mogli udzielić więcej informacji.
Pozdrawiamy
zdjecie uzytkownika
sniezynka - 2016-01-07 12:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze ze ktos z firmy sie w koncu wypowiedzial. z tego co pisza nie brzmi to najgorzej a prawda jest taka ze duzo modelek uwaza ze ich praca to bulka z maslem co nie jest prawda
zdjecie uzytkownika
Znudzona - 2016-01-12 14:16:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziwne, że wasze byłe pracownice wystawiają wam same negatywne opinie na camchatki.eu
zdjecie uzytkownika
Ciąg - 2016-01-13 20:16:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokładnie tak @śnieżynka nie brzmi to najgorzej i faktycznie trzeba się skupić na fakcie, że są duże plusy w tej firmie, więc akurat nie jest chyba mocno źle
zdjecie uzytkownika
Julka Erer - 2016-01-18 13:05:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Znudzona - 2016-01-12 14:16:12]:
Dziwne to jest raczej to, że na tym forum nie można sobie założyć konta. Czy zatem powstało ono tylko po to, by szkalować intercam? Kto pisze na nim komentarze, skoro nie można utworzyć sobie tam konta? Właściciel forum? Camchatki.eu to moim zdaniem wielka ściema
zdjecie uzytkownika
jeti - 2016-01-21 09:33:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Julka Erer dla mnie to forum jest lepsze i stąd czerpie opinie o pracownikach. Aplikowałem teraz na stanowisko pracownika biurowego do internetowej obsługi klientów niemiecko- i anglojęzycznych. Mają 3 wakaty a wynagrodzenie to 5000-8000 zł netto
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Przyjmują właściwie każdego - kto tylko się napatoczy. Zrezygnowałam bo znalazłam w internecie informację jak sama mogę zacząć pracę na forum praca na kamerkach camchatki.eu Na początku myślałam, że oni logują na jakieś własne portale a tak naprawdę logują jak leci na forum znalazłam wszystkie informacje. Sama na luzie zarabiam po 100euro bez znajomości języka i bez pomocy studia ;)
Pytania: Facet twierdził, że mam klienta oraz, że loguje mnie na czaty a tak na prawdę nie robił nic innego tylko sam się gapił jak się później okazało. Moderatorzy są totalnie sztucznie mili. Całe dwie godziny darmowego pokazu dla jakiś facetów którzy oceniają i zachęcają aby jeszcze bardziej się rozebrać czy używać sprzętu. Mała uwaga - cały czas nie pasuje im oświetlenie - co mnie denerwowało.
zdjecie uzytkownika
mody - 2016-01-23 10:55:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@jeti, też widziałem to ogłoszenie, szukają biurowego do Szczecina. W sumie wynagrodzenie jakie oferują 5000-8000 na rekę to dla mnie bardzo dużo, zwłaszcza, że nie mają dużych wymagań.
zdjecie uzytkownika
kioto - 2016-02-03 17:12:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mody - 2016-01-23 10:55:22]:
kto Ci proponuje takie wynagrodzenie ? pracownik biurowy w życiu tyle nie zarobi. Nie wiem czym musiałby się zajmować. Spójrz na te oferte naprawdę realnie .

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Intercam!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Intercam

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert