Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Intercam

Pracowałeś w firmie Intercam i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
odtrutka - 2014-07-06 13:20:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie do dziewczyn pracujących na a62. Jakie macie ustawienia w programie? Ja mimo, ze mam świetny komputer to po ok 30 min od zalogowania dzwiek się rozsynchronizowuje z obrazem, na kazde 10 min to kolejno 1s...po ok godzinie panowie widzą jak mówie a słysza to po 3-4 sekundach, a odświezanie to 30s gdzie znikam z pokoju i niestety klienci wtedy wychodza bo sadza ze juz nie wróce... Pomoc z intercamu nic nie wniosła, a monitor na a62 twierdzi ze tak ma byc. Niemniej jednak sądzę, ze to kwestia dopasowania ustawień. Mam swietny transfer, a jednak ping bez znaczenia na to czy mam samo a62 czy tez z moderatorem ten sam (upload 7-9mbs). Komp 4gb ram, proc intel i7, grafika mi ciągnie najnowsze gry na ultra bez zajakniecia, także to nie komputer sam w sobie :/ Piszcie jeśli mozecie czy tu czy na odtrutkanazycie@o2.pl i dzięki wielkie za same chęci!
zdjecie uzytkownika
Ann - 2014-08-06 17:34:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja zrezygnowalam z Intercam po pol roku, oni na mnie zarobili niezle ale ja na swojej pracy niestety slabiutko. Jako niezalezna zarabialam 3 razy tyle od pierwszego tygodnia pracy. Teraz pracuje z cammodelshire.com , bez moderatora na zupelnie innym ukladzie i jest tak dobrze ze zyje wreszcie tylko z kamerek i jestem happy.
zdjecie uzytkownika
Ciekawska - 2014-08-30 02:37:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Napiszecie czaty na których mogę siebie znaleźć pamiętam nick z kartki. Z góry dziękuję
zdjecie uzytkownika
Monia20021 - 2014-08-30 12:13:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ciekawska - 2014-08-30 02:37:19]:
napisz do mnie na gg 50848310 podam Ci stronki :)
zdjecie uzytkownika
oll - 2014-09-13 16:44:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawska- napisałam do Ciebie na gg kilka dni temu i nie otrzymałam odpowiedzi. może spojrzysz?
zdjecie uzytkownika
oll - 2014-09-16 08:09:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paula :) - 2014-06-02 18:02:52]:
w jakiej podobnej? u mnie ostatnio też pnw za byle co i zabieranie dyżurów...rozumiem, że nie zarabiają na mnie dużo, bo rozbieram się tylko do bielizny i nic poza tym, ale jeśli chcą to niech mnie zwolnią a nie ściemniają...
zdjecie uzytkownika
Ciekawska - 2014-09-27 18:52:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oll - 2014-09-16 08:09:42]:
A skąd miałaś moje gg hmm ?? W takim razie napisz jeszcze raz i się przedstaw ;)
zdjecie uzytkownika
MIsia - 2014-10-16 09:31:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możecie powiedzieć czym dokładnie zajmuje się Intercam, bo nie mogę znaleźć ich strony internetowej, a ktoś ostatnio polecił mi sprawdzić ofertę - tak z ciekawości ich działalności. Z tego co widzę po wpisach jest to jakaś forma xxx - dobrze myślę :) Powiedzcie coś więcej na ten temat, bo strasznie mnie to zaintrygowało.
zdjecie uzytkownika
Ksenia - 2014-10-16 09:39:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MIsia - 2014-10-16 09:31:23]:
Pracujesz u siebie w domu wlaczajac komp i kamerke, laczysz sie z moderatorem, a on pisze za ciebie na czatach. Ty siedzisz przed kompem, usmiechasz sie i za to dostajesz kase :D Tu mozesz wiecej na ten temat przeczytac(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Kasiettka - 2014-10-17 11:42:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziewczyny,pracuję w Intercamie od paru miesięcy i praca jest naprawdę fajna . Siedzę po 4,8,czasem 12 godzin przed kompem,prześwietlam fejsa kiedy nie ma klientów, gram , jem :) Owszem kary są,dostałam NIE RAZ,ale tylko na początku-jeśli nie przeczytasz dokładnie regulaminu,zasad(jak wówczas ja)np. za pokazanie się inej onsoby w polu kamerki,za zejście z czatu bez zgody moderatora itp. A poza tym ? Relax ! Zarabiam 2000-3000 msc,a mogłabym więcej ALE się nie rozbieram-to nie przymus! Może zacznę za jakiś miesiąc... Mam rodzikę,która wie o wszystkim,moderatorzy są naprawdę super mili-z niektórymi można poplotkować hihi .
Ostatnio mam mało klientów,ale to kwestia zdjęć-im częściej dodajesz-tym mniej narzekasz na ich brak .
Mogłabym się tu rozpisywać,bo nie raz miałam wzloty i upadki ,ale lepiej popisać mi z wami na prv .
Piszcie-WSZYSTKO odpowiem na wszelkie pytania,doradzę,pomogę rozpocząć ew.pracę . Nie bać się-ja też to przechodziłam!

natansamolot@o2.pl
zdjecie uzytkownika
Magda - 2014-10-24 01:16:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej dziewczyny;
jak to się czyta co piszecie tutaj...
ale do rzeczy. jeśli macie dość pracy dla kogoś lub macie ochotę rozpocząć kamerki to właśnie tak się składa, że szukam koleżanki do wspólnych występów na zagranicznych portalach. język znam i nawet jak Ty nie znasz to pociągnę to jakoś. kasa dużo większa niż tutaj ktoś pisze. warunek dla dużej kasy to 2 kobiety na wspólnym profilu. piszcie do mnie na: mynaspotkanie@o2.pl
zdjecie uzytkownika
Walka - 2014-11-26 09:43:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rzeczywiście całkiem niezła oferta... powiedzcie mi moje drogie tylko jaka jest wasza rola oprócz siedzenia i ładnego uśmiechania się do kamerki? I co do tego wszystkiego ma chęć czy możliwość rozbierania się. A na końcu chciałbym wiedzieć kto jest adresatem takich niestandardowych usług, możecie powiedzieć?
zdjecie uzytkownika
camgirl polska - 2014-12-10 18:44:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno teraz trwa rekrutacja w warszawie( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
melissa - 2014-12-15 11:18:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam potrzebuje pomocy. chcial bym zarejestrowac sie na czaty ale taki gdzie klient placi odrazu jak wchodzi nie free chaty czy moze mi ktos pomoc?
zdjecie uzytkownika
aggga - 2014-12-25 22:15:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, dziewczyny jak zacząć pracować jednocześnie na kilku portalach?
zdjecie uzytkownika
monika - 2015-01-30 13:19:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maricaa - 2014-05-24 03:50:19]:
hej nie tylko u ciebie u mnie tez wchodza i zaraz wychodza:)
zdjecie uzytkownika
5gTf - 2015-02-14 01:56:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Magda - 2014-10-24 01:16:24]:
ciekawe na czym ty zarabiasz w tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tercamie jedna bandadziewczyno co ty piszesz
zdjecie uzytkownika
kornela - 2015-02-22 10:55:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najgorsze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z jakim się spotkałam,wyłudzacze pieniędzy,oszuści na całej lini miałam okazje tam pracować i nikomu nie polecam,lepiej samemu założyć sobie pare czatów i zarabiać,bo tam mało co zarobicie nawet się rozbierając,w statystykach kręcą jak chcą,tylkożeby oni mieli na tym zysk,a nie Ty!Mojejkoleżance po póbnym dyrzurze podziękowali,mimo,że miała cały czas klientów,w ten sposób zdarli z niej kasę,a potem ją olali,chamstwo jakich mało.Ostatecznie odradzam!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Katrinez - 2015-02-25 11:42:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co powiedzieli twojej kolezance, dlaczego nie chcieli z nia wspolpracowac? Ja bez zandego problemu przeszlam dyzur probny, polecilam ta prace tez kilku moim kolezankom, ktore takze zostaly przyjete. Wiec jestem w szoku, ze kogos odrzucili :D Moze twoja kumpela miala slaby internet, albo olewala moderatora? :P
zdjecie uzytkownika
malina 1986 - 2015-02-25 13:57:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Katrinez - 2015-02-25 11:42:47]:
Cześć Katrinez a jakie jest twoje zdanie na temat tej firmy pracujesz tam jak tam jest zadowolona jesteś czekam na odpowiedz
zdjecie uzytkownika
Ana - 2015-02-25 23:43:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziewczyny, na dyżurach próbnych nie jesteście logowanie na żadnych czatach :) robicie show przed modami i ku ich wielkiej uciesze :)
zdjecie uzytkownika
malina 1986 - 2015-02-26 08:58:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ana - 2015-02-25 23:43:05]:
Ana a ty tam pracujesz? wiesz cos na temat tej firmy?
zdjecie uzytkownika
diego - 2015-02-27 03:16:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no już chyba sporo na temat pracy w Intercamie zostało już na forum powiedziane. Jak dla mnie nie jest to normalna praca , którą można wykonywać przez dłuższy czas, chyba że już dana osoba jest naprawę ogromnym leniem i jedyne co potrafi to prężyć się przed kamerką internetową... ale rózni są w końcu ludzie
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Najpierw wyslalam zgloszenie, zadalam kilka pytan, by sprawdzic, czy ktos na nie odpowie i w jaki sposob :D Otrzymalam grzeczne odpowiedzi, wgralam swoje zdjecia, sprawdzili moj obraz oraz net, odbylam dyzur probny, by zobaczyc, na czym ta praca polega. Spodobalo mi sie, mily i pomocny moderator, wiec wyslalam im zdjecia na profile i zaczelam u nich pracowac :)
Pytania:
zdjecie uzytkownika
PussycatLive - 2015-02-27 13:26:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paula :) - 2014-06-02 18:02:52]:
Szukasz bezstresowej, dobrze płatnej pracy? Zajrzyj na naszą stronę PussycatLive i zacznij pracować zdalnie z domu lub w biurze w centrum Sosnowca jako Vodeo modelka! Nie tracąc nic.. umów sie na rozmowę i sama zdecyduj czy warunki Ci odpowiadają! Zacznij z nami współpracę już dziś !
Kontakt telefoniczny: 515-899-301 (beata)
Facebook:https://www.facebook.com/pages/PussycatLive/400641936777030?ref=hl

+ w ramach współpracy oferujemy profesjonalne sesje zdjęciowe dla naszych modelek
zdjecie uzytkownika
Kristal - 2015-02-27 23:15:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brawo Diego. W końcu ktoś dobrze to podsumował.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Intercam
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Intercam?
Zadaj pytanie