brak logo

Intercam

Toruń

Opinie o Intercam

ert 2015-12-05 00:17:04
@pisom no wiesz co teraz to jest tak że praktycznie na każdym stanowisku trzeba mieć jakies doświadczenie, bo bez tego to ciężko jest znaleźć pracę...
szakal 2015-12-15 03:28:35
Można mieć spore wyrzuty sumienia po takiej pracy a z drugiej jednak strony zarobki obiecujące. Nie wiem czy w dalszej perspektywie coś więcej można dostawać?
kamli 2015-12-29 18:04:23
ale moze przez to ze wiecej wymagaja to wiecej oferuja potencjalnym kandydatom, poza tym widzialem ze wczesniej te stanowiska pracy jakie oferowali byli bardzo dobre
robert 2016-01-02 15:56:50
faktycznie praca u nich nie nalezy do najłatwiejszych, ale jak chcesz być modelką u ncih to elpiej po prostu mieć doświadczenie, bo bedzie łatwiej na pewno.
INTERCAM STUDIOS 2016-01-07 09:05:10
Witaj,
w naszej firmie nie stosujemy „taryf”, lecz dwa systemy rozliczania: w oparciu o prowizję: 60, 70 lub 80%, lub system z gwarantowaną stawką godzinową 10 zł i prowizją 15%. Ten drugi sposób rozliczania to opcja głównie dla początkujących modelek, które stawiają w tej pracy pierwsze kroki i nie mają jeszcze stałych rozmówców. Nigdy nie zwalniamy modelek „z dnia na dzień” – nawet jeśli mają bardzo słabe wyniki, otrzymują najpierw wskazówki i rady, dzięki którym mogą swoje statystyki poprawić. Kiedy i to nie pomaga, wtedy jesteśmy zmuszeni rozwiązać współpracę z daną modelką. W żadnej firmie pracodawca nie zatrzymuje pracownika nieefektywnego, który zamiast wypracowywać dla firmy zyski i korzyści, przynosi jej jedynie straty.

Nieraz zdarzało nam się niestety spotykać z bardzo roszczeniowym nastawieniem modelek. Wynika to z przeświadczenia, że praca videomodelki nie wymaga żadnego zaangażowania, a wynagrodzenie należy się modelce niejako z automatu. Mimo, iż od kandydatek na videomodelki nie oczekujemy żadnych specjalnych umiejętności czy kompetencji, to już w trakcie pracy bez odpowiedniego podejścia i zaangażowania żadna z nich nie odniesie sukcesu, który przełożyłby się na ich zarobki.

Na temat moderatorów od naszych videomodelek docierają do nas niemal same pozytywne głosy.

Niemniej jednak, jeśli otrzymamy więcej szczegółów – przyjrzymy się sprawie.
Byłoby nam dużo łatwiej odnieść się do Pani/ Pana wpisu, gdyby nie był on anonimowy. Nie jesteśmy wszak pewni, czy autorem wpisu nie jest np. osoba z konkurencyjnej firmy. Prosimy o kontakt z naszym biurem, abyśmy mogli udzielić więcej informacji.
Pozdrawiamy
sniezynka 2016-01-07 12:50:11
widze ze ktos z firmy sie w koncu wypowiedzial. z tego co pisza nie brzmi to najgorzej a prawda jest taka ze duzo modelek uwaza ze ich praca to bulka z maslem co nie jest prawda
Znudzona 2016-01-12 14:16:12
Dziwne, że wasze byłe pracownice wystawiają wam same negatywne opinie na camchatki.eu
2
Ciąg 2016-01-13 20:16:39
dokładnie tak @śnieżynka nie brzmi to najgorzej i faktycznie trzeba się skupić na fakcie, że są duże plusy w tej firmie, więc akurat nie jest chyba mocno źle
Julka Erer 2016-01-18 13:05:42
Dziwne to jest raczej to, że na tym forum nie można sobie założyć konta. Czy zatem powstało ono tylko po to, by szkalować intercam? Kto pisze na nim komentarze, skoro nie można utworzyć sobie tam konta? Właściciel forum? Camchatki.eu to moim zdaniem wielka ściema
jeti 2016-01-21 09:33:47
@Julka Erer dla mnie to forum jest lepsze i stąd czerpie opinie o pracownikach. Aplikowałem teraz na stanowisko pracownika biurowego do internetowej obsługi klientów niemiecko- i anglojęzycznych. Mają 3 wakaty a wynagrodzenie to 5000-8000 zł netto
mody 2016-01-23 10:55:22
@jeti, też widziałem to ogłoszenie, szukają biurowego do Szczecina. W sumie wynagrodzenie jakie oferują 5000-8000 na rekę to dla mnie bardzo dużo, zwłaszcza, że nie mają dużych wymagań.
kioto 2016-02-03 17:12:13
kto Ci proponuje takie wynagrodzenie ? pracownik biurowy w życiu tyle nie zarobi. Nie wiem czym musiałby się zajmować. Spójrz na te oferte naprawdę realnie .
lopers 2016-02-18 20:30:07
no fakt takie zarobki są mocno przesadzone, ale na spokojnie można koło 3000 zł miesięcznie zarobić. poza tym zatrudnienie jest na umowę o pracę no i łapie się porządne doświadczenie od porządnych ludzi
i need 2016-02-27 21:12:00
O rany, skoro możliwe jest u nich zatrudnienie w ramach umowy o pracę, to wcale się nie dziwię, że ich oferty są tak popularne. W końcu można liczyć na dobrą atmosferę z tym związaną.
rtghy 2016-03-06 19:57:04
poszukuja teraz tez videomodelki do pracy nie wymaga znajomości obcych języków, Zarobki videomodelki wahają się od 1500-10000zł miesięcznie, moze ktos zaientroany?
zainteresowana 2016-03-08 21:49:30
Szanowne Intercam jak wygląda sytuacja?
Czy faktycznie możliwe jest by ktoś przeszukując polskie strony z videoczatami czy inne serwisy reklamujące czaty, dotarł do profili, zdjęć, filmów, innych materiałów dziewczyn pracujących u was?>
Czekam na odpowiedz.
Z poważaniem
Zainteresowana
INTERCAM STUDIOS 2016-03-09 11:13:13
Witaj Zainteresowana,
chcemy potwierdzić, że nie zakładamy naszym modelkom profili na polskich stronach. Jest to związane z polityką prywatności, którą stosujemy w naszej firmie. Od początku naszej działalności przykładamy wiele uwagi do zapewnienia dyskrecji naszym videomodelkom. Ukrywamy ich dane osobowe ale także szyfrujemy adresy IP. Jeśli chciałaby Pani otrzymać więcej informacji, zapraszamy do kontaktu z naszym biurem w godzinach jego pracy, tj. między 8:00 a 16:00. Pozdrawiamy
Ciąg 2016-03-10 20:46:36
Czy nie jest to trochę podejżane, jakbyście cokolwiek ukrywali? Nie sugeruje, chce się coś dowiedzieć, bo brzmi to trochę dwuznacznie, prawda? Tak sądze przynajmniej
nickelodeon 2016-03-25 15:55:14
Jakie są realne zarobki netto moderatora czatu? Może się ktoś wypowiedzieć, bo kwota 5-8 tys. która została podana jest mocno zawyżona.
moderator 2016-03-30 14:50:03
Zawyżona? W ogóle. Ja jeszcze studiuję oprócz pracy a i tak zarabiam często powyżej tego co podane w ogłoszeniu: w grudniu wyszło mi dokładnie 6845, 45 na rękę potem w styczniu 8625,93 na rękę a za luty wziąłem 9471.33. I nie tylko ja tak zarabiam, bo jak się jest dobrym, ma się fajne relacje z modelkami to to się naprawdę przekłada na wyniki. Charakter pracy nie każdemu musi odpowiadać ale nikt mi nie powie, że w Łodzi czy w Szczecinie takie pieniądze łatwo jest zarobić. No sorry

nickelodeon 2016-03-31 16:34:18
A jak jest na początku? Rozumiem, że to Twoje wynagrodzenie mc-ne z obrotu przy sporym doświadczeniu już podajesz, kiedy współpracujesz z najbardziej dochodowymi modelkami, dużo nocnych dyżurów itd. =)
moderator 2016-04-01 12:53:09
No wiadomo, że na początku jest tej kasy mniej, bo musisz nabrać płynności, nauczyć się biegle obsługiwać systemy etc. Ja nie pamiętam jak to było u mnie, ile dokładnie ale ok 3000 przez pierwsze 2-3 miesiące, a potem coraz więcej. Ale to było ponad 4 lata temu jak zaczynałem i mieliśmy dziecko w drodze niespodziewanie a dziewczyna nie mogła w ciąży pracować bo ciężko przechodziła wiec ja szukałem pracy takiej, żeby szybko zacząć zarabiać więcej. I może tez dlatego, że miałem ciśnienie z kasą to się wszystkiego szybko nauczyłem. A to nie jest tak, że zawsze pracujesz z najlepszymi modelkami, bo one tez mają dyżury i też różnie.
as 2016-04-01 15:39:52
Zastanawiam się czym do końca jest videomodelka czy jest ktoś w stanie mi to wytłumaczyć i w jaki sposób się tu pracuje, będe bardzo wdzięczna i pozdrawiam
monika 2016-04-02 12:32:50
videomodelka to inaczej wirtualna prostytutka lub camgirl; mozna byc tez wirtualna striptizerką ale kroci się wtedy nie zarobi raczej; gereralnie ktos kto zaspokaja seksualnie przez internet. Pozdrawiam
fistach 2016-04-04 19:16:12
Skoro na początku stawka była na poziomie 3 tysięcy złotych to przecież jest to dość dobra stawka. Ciekawi mnie jeszcze czy wypłata jest w terminie, wiecie? Dzięki
INTERCAM STUDIOS 2016-04-05 10:59:44
Zapraszamy na stronę www.videomodelki.pl W razie jakichkolwiek pytań jesteśmy do dyspozycji
moderator 2016-04-05 15:14:37
ja zawsze dostaje w terminie
do monika 2016-04-06 10:07:37
Wziąwszy pod uwagę, jak wiele dziewczyn się w ogóle nie rozbiera to twoja opinia jest nie dość, że nieobiektywna to zwyczajnie jeszcze mam wrażenie złośliwa. Na pewno obraźliwa. Wg mnie mało wiesz a zabierasz głos
1
Ona 2016-04-16 16:57:54
Widzę że szukają pracowników biurowych. Myślicie, że bez perfekcyjnej znajomości języka ma się szansę? Bardzo bym chciała pracować w biurze Intercam :)
do ona 2016-04-19 09:07:58
Na pewno trzeba znać dwa: angielski i niemiecki. Nie musi to być znajomość biegła, ale na pewno komunikatywna, tak by móc się dogadać po angielsku czy niemiecku.
monika 2016-04-20 12:52:12
Jesli do mnie pijesz, odpowiadam: jak najbardziej wiem o czym mówię i jeszcze raz podkreślam - videomodelka to pracownik branży pornograficznej, w której zarabia zaspakajając potrzeby seksualne klienteli, w większym lub mniejszym stopniu obnażając przy tym swoją intymność. Jeśli pracujesz dla firmy, o ktorej tu mowa i tylo dla niej jako właśnie tzw. videomodelka, to sama nic nie wiesz na temat tej pracy. Z przerażeniem i zdumieniem stwierdzam bowiem, że mnostwo kobiet tam zatrudnionych nadal nie wie co robi. Moja opinia nie zawiera oceny moralnej, natomiast życzę wszystkim Paniom większej świadomości w tym co robią.
kioto 2016-05-04 19:33:07
Prawda jest moim zdaniem taka , że pracując tutaj można liczyć zarówno na niezłą atmosferę w pracy jak i przyzwoitą kasę . Wiem , że o atmosferze ciężko niby mówić, ale tutaj każdy stara się być mega miły i pozytywny
kioto 2016-05-08 11:00:58
moim zdaniem praca videomodelki jest całkiem bezstresowa..
sasha 2016-05-20 20:29:05
Witam Was kochane ..Pracowałam na czatach za granicą i kilka lat w Polsce na własny rachunek. Niestety pracując wcześniej za granicą wpadłam na durny pomysł i zalogowałam się do wspomnianego juz wcześniej F4F.. Szału nie było . Jestem dziewczyną z wielkim biustem więc nie narzekalam na brak zainteresowania.. Jakiez było moje zdziwienie gdy znajomy kilka miesiecy pozniej powiedział mojemu facetowi ,że widział mnie na stronie z filmami dla dorosłych... dokladnie chodziło o xvideos... Wszystkie sesje priv są nagrywane i są własnością strony. Podpisując umowe zgadzamy się na to .. Chodzi mi oczywiście o zagraniczne strony z czatami. Jest tam info,że moga Twój wizerunek uzyc np. do plakatów, ulotek.. reklam w TV.. na stronie xvideos i chyba xxnx jest specjalna sekcja CAMGIRLS.... są to dziewczyny nagrane podczas sesji.. Nie chcę was straszyc ale jest ogromne prawdopodobieństwo ,że ktoś was kiedys nagrał.. nawet telefonem komórkowym podczas czatu z Wami...
Nie pracowalam nigdy przez Polską firmę ale wydaję mi się,że także bazują na zagranicznych czatach...więc to,że nikt z PL was nie zobaczy bo jest blokada IP to tak naprawde niewiele znaczy.. jest coś takiego jak fałszywe IP ( można zmieniac je sobie na inne państwo) .. no i Kochane .. kazdy z nas ma chyba kogoś kto mieszka w Anglii.. znajomy, kuzyn, brat....
kam 2016-06-17 09:08:44
Nie wierze, że nie wiedziałaś na co się decydujesz @sasza a mogło być też tak, że twój wizerunek mógł być wykorzystany bo podpisałaś to na umowie
Gosik 2016-06-21 13:14:31
Tak sobie czytam i czytam to wszystko i wiecie co? Nie wiem... Jakoś na prawde nie czuje żeby pokazywanie sie w bieliznie było złe.... Próbuje to uczucie w sobie znaleźć, ale niestety..... Nie mam sie czego wstydzić... Mam na fb zdjęcie w bikini, na plażach też nie pojawiam się w burkach. Na zagranicznych plażach duża część kobiet nie ma już problemu z opalaniem się toples. Powiedzmy że faktycznie mają mnie nagraną... co z tego? Nie zamierzam zostać prezydentem. Z kolei jeżeli chodzi o prowizje jaką pobiera intercam.... Bardzo odpowiada mi, że nie musze oglądać klientów ani z nimi pisać i silić się na flirt słowny. Oczywiście mogłabym sama być sobie szefem i zarabiać powiedzmy, że dwa razy tyle... ale na zarobki nie narzekam bo przekraczają 2tys a wystarczy mi sama świadomość tego jaki charakter mają te rozmowy i co klienci robią przed kamerkami- wcale nie chce tego oglądać.
2
marzena 2016-06-21 14:05:05
widze, ze nie szukają tutaj już nikogo, widocznie starczy im videomodelek, jestem natomistaciekawa czy tutaj jest stała pensja czy sa może jeszcze jakieś dodatkowe premie, a jeśli tak to za co? jeśli wiecie coś o tym to napiszcie koniecznie jeśli możecie.
INTERCAM STUDIOS 2016-06-21 15:10:26
Pani Marzeno,
zapraszamy na nasze strony rekrutacyjne: www.videomodelki.pl (praca zdalna z domu) lub www.intercam-lodz.pl (praca w naszym nowoczesnym i komfortowym studiu w Łodzi). W razie dodatkowych pytań zapraszamy do kontaktu przez formularze, które znajdują się na obu stronach.
Pozdrawiamy
aga 2016-06-21 16:04:52
moze macie racje lepiej sobie odpuscic tym bardziej, ze teraz nie ma zadnych zabezpieczen idelanych by nikt nie wydobyl wszelkich danych czy tez wizerunku, a tym bardziej, ze wasze opisy jednak sa prawdziwe, szkoda ze mowia nieprawde, najlepiej z prawnikiem chyba konsultowac umowy
df 2016-06-26 11:12:20
@aga najwazniejsze to wczesniej je dobrze przeczytac
przeczytajto 2016-07-17 15:33:32
Moja dobra rada. Pracuje już długie lata. Nigdy nie wplatujcie sie w prace na rachunek jakiegokolwiek studio. Ja pracowalam tak blisko 3 lata bo nie miałam zielonego pojecia, ze mozna zalozyc konto bezposrednio na stronie z takimi czatami będąc niezalezną videomodelką. Jak sie pozniej dowiedzialam, studio ucinalo 30% moich zarobków. To co strona daje studio - ono musi rozdzielić na siebie i dziewczyne (bo studio moze zalozyc kazdy, nawet Ty, jest to tylko panel, pod ktory podpinasz swoje modelki i zakładasz im profile, a one moga pracować z domu). Lepiej późno niż wcale jeden z memberów poinformował mnie o tym fakcie. Mało tego. W tej branży jeśli ufać to tylko samej sobie. Ktoregos razu mialam dziwna sytuacje i poprosiłam swojego ''bossa'', zeby zablokował mi jeszcze jeden kraj. On na to ''zrób to sama tam masz zakładkę'' wcześniej nie przywiązywałam do tego uwagi, że jest taka opcja w moim panelu.. Wchodzę aby ten kraj zablokować, patrzę, a tam nie ma Polski na liscie blokad! A zapewniał mnie, że to zrobił. Do tej pory się zastanawiam, czy tamta sytuacja była wynikiem braku blokady czy mam zwykłą paranoję, która u niektórych wiąże się z tego typu pracą. Ufajcie TYLKO SOBIE. I żadnego studia. Praca łatwa i wcale nie-nieprzyjemna (zależy jeszcze od stron, poziomu angielskiego)..bo te chaturbaty to istne nieporozumienie. Ale należy uważnie wszystko czytać co się podpisuje, samemu wszystkiego przypilnować a przede wszystkim zrobić szerokie rozeznanie w temacie, nawet jeśli zajmie to miesiąc. Szukać, kopać, dowiadywać się, dopiero podjąć decyzję.
4
Nam 2016-07-17 15:39:13
Dziękuję za tę radę, na pewno się przyda, chociaż.wiadomo, ze pzysposabiać rady do siebie samego to jest dość trudno, ale to wiadomo od zawsze chyba nie od dziś
Iselin 2016-07-21 21:48:44
a u ginekologa to nie obnażasz intymności ?Wszystko jest ludzkie.Skoro facet chce sobie ulżyć bo , np.jest na statku , ma żonę w ciąży czy , np.chorą to jest w tym coś złego ?Płaci za pomoc w swoich fantazjach , jest mniej spięty niż tete a tete i najważniejsze..niczym się nie zarazi! Sex czaty mają przyszłość!
M 2016-07-22 11:30:06
To dziwna praca chyba jest, bo co tak naprawde robi videomodelka? Hmm, ale czytam, że pensja jest dużo lepsza niż się spodziewałem, myslę że jeśli ma się ochotę na coś takiego to warto, ale lepiej dopytajcie
Nie mam zaufania 2016-08-28 21:31:56
Trochę taka e-agencja. Rozbierasz się, tańczysz, masturbujesz przed kam w celu zaspokojenia potrzeb seksualnych bądź towarzyskich potencjalnych klientów. Dostajesz lokum, komputer, tłumacza i otrzymujesz jakiś tam procent ze swojej pracy.
Problem pojawia się gdy znajdziesz film ze swoim udziałem na jakiejś porno stronie.
Osobiście nie mam zaufania do takich "pracodawców".

we 2016-08-29 11:42:33
hej hej no widze ze caly czas w Łodzi szukają videomodelki co powicie o takiej pracy? widze ze ogloszeniu napisali ze zarobki wynosza tak mniej wiecej tutaj od 3000 do 12000 PLN (miesięcznie brutto)
nie róbcie tego!!!! 2016-09-13 11:40:57
Prawda. Niestety. Jeśli którakolwiek dziewczyna zamiarująca rozpocząć pracę na czatach to czyta - proszę nie rób tego. Każdy moze Cie nagrać nawet na privie! Kiedyś przejrzałam dosłownie kilka tysięcy stron nagrań z dziewczynami na jednej z popularnych porno stron. Widziałam dziewczyny, które znam z chatów na których pracowałam. Ludzie, którzy to wrzucają są psychicznie chorzy. Wymieniają się tym jak trofeami, na torrentach i innych gównach. Później to ląduje na porno stronach. Pół biedy jak ktoś dopisze nickname modelki, łatwo to wyszukać i zdjąć bo 99% stron respektuje DMCA. Ale gdy jakiś pajac wrzuci jako no-name to już przesrane, a tak się dzieje NOTORYCZNIE. Ściągnie kolejne 10 osób i puści dalej. Żadne pieniądze nie są warte psychicznego spokoju. Nie róbcie tego, błagam. Wiem co pisze.
i tak 2016-09-13 11:55:36
Hej, a jaka aktualnie panuje atmosfera u nich? Dzięki
smerfetka 2016-09-14 11:25:20
Atmosfera jest spoko. Ja nie narzekam. Jak ktoś chce pracować i zarabiać to będzie zadowolony. Jak mu się wydaje, że powinno się go na rękach nosić zza to że po prostu jest to inna bajka.
arczi 5 2016-09-14 11:28:09
jak ktoś chce to w firmie potrzebny jest Pracownik biurowy do internetowej obsługi klientów
Zostaw swoją opinię o Intercam - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Intercam