Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Intercam

Pracowałeś w firmie Intercam i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Marika - 2015-10-23 01:22:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przeniosłam się do INTERCAM z innej firmy branżowej i to była mądra decyzja! Dziewczyny ja się tutaj świetnie czuję :) Mam luźny kontakt z moderatorami - w większości to młodzi fajni ludzie, z którymi można pogadać na wszystkie tematy, a wygadani to oni są bardzo :P taka praca, ze głowa musi być pełna :) i dobrze! Bo dzięki temu zagadują mi tak klientów, że pozyskuję cały czas stałych fanów :P Mam oczywiście swoich ulubionych co dużo płacą :) dla nich staram się być bardziej kreatywna i nagrywam dużo filmików, a oni chętnie je oglądają! :) Zarobić na nich można nawet nie będąc online, wiecie jak to podnosi zarobki? szok! Zamierzam tu długo zabawić :P bo mam duuużo marzeń do spełnienia i długą listę rzeczy do kupienia :))
zdjecie uzytkownika
kioto - 2015-10-23 14:08:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Cześć Wam wszystkim. Dla mnie podobne prace do tej zawsze będą odbierane negatywnie i szczerze przyznam , że mnie to nie dziwi. Nie ma żadnego wytłumaczenia dla pokazywania się prawie nago przed kamerami i zarabianiu na tym pieniędzy. Mogę to prównać jedynie do jednego zawodu, starego jak ten świat...
zdjecie uzytkownika
Alina - 2015-11-06 11:08:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Smieszne jest bo o intercam mowia tu osoby które nie miały z tematem nic wspolnego. Ja mam 43 lata i pracowałam w szfalni prawie zawsze I placili slabo a ja chce lepiej dla dzieci moich, zyby one szly na studia ale z czego było na to brac. Przez znajoma trafilama na kamerki i tez mialam opory ale już nie mam bo się okazało ze wogule jest calkiem milo i ze wcale nie musze siedziec gola przed kamera zeby zarabiac. Zresztą faceci tez nie tylko po to pisza żeby sobie popatzec bo często chcą pogadać a to to akurat robi moderator wiec ja siedzie i się do takiego faceta tylko usmicham. nie rozumiem skat tyle halasu opinie ze tam się niewiaommo corobi, ze niewadomo co poakzuje bo to jest bzdura i klamanie
zdjecie uzytkownika
patyczek - 2015-11-12 15:19:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No dokładnie. Najlepsze jest to, ze laski same się chcą rozbierać, a potem placza, ze im ktos kazde. Nikt im nie kaze, moga się zwolnic, jesli nie chca pracowac. Ale one chca, a potem lamentują. Gdzie tu sens i logika?
zdjecie uzytkownika
pisom - 2015-11-18 04:11:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No chcą ludzie karierować, ja ostatnio widziałem jednak ogłoszenie nieco inne a mianowicie na stanowisko Moderatora Czatu, tyle że w tym przypadku sama uroda nie wystarczy, przydałoby się jakieś doświadczenie a przede wszystkim trzeba znać dobrze język angielski i niemiecki w mowie i piśmie. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
żabcia - 2015-11-20 11:42:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie, tylko kwestia czy niemiecki czy angielski, czy może wymagane są oba te języki jednocześnie
zdjecie uzytkownika
Bartek - 2015-11-22 14:44:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@żabcia ewidentnie chodzi o dwa języki na raz, w treści ogłoszenia piszą, że i angielski i niemiecki, zarówno w mowie jak i w piśmie
zdjecie uzytkownika
sapcio - 2015-11-24 18:27:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no jakby był polski i angielski to może bym się skusił. chociaż nie wiem czy u nich w ogóle tą pracę można uznać za stałą.
zdjecie uzytkownika
iSandara - 2015-12-02 00:52:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W każdej pracy są plusy i minusy, nie ma lekko. Niech nikt nie mówi, że siedzę i nic nie robię, jeszcze dostaję za to kasę...Pewne mięśnia też muszą się przyzwyczaić. Plus, to to, że nie trzeba nigdzie wychodzić, tracić na miesięczny i marznąć. Chcesz się więcej dowiedzieć, podaj adres e-mail, a wprowadzę Ciebie w tą pracę. Zaglądam tu codziennie.
zdjecie uzytkownika
ert - 2015-12-05 00:17:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pisom no wiesz co teraz to jest tak że praktycznie na każdym stanowisku trzeba mieć jakies doświadczenie, bo bez tego to ciężko jest znaleźć pracę...
zdjecie uzytkownika
szakal - 2015-12-15 03:28:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można mieć spore wyrzuty sumienia po takiej pracy a z drugiej jednak strony zarobki obiecujące. Nie wiem czy w dalszej perspektywie coś więcej można dostawać?
zdjecie uzytkownika
kamli - 2015-12-29 18:04:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale moze przez to ze wiecej wymagaja to wiecej oferuja potencjalnym kandydatom, poza tym widzialem ze wczesniej te stanowiska pracy jakie oferowali byli bardzo dobre
zdjecie uzytkownika
robert - 2016-01-02 15:56:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
faktycznie praca u nich nie nalezy do najłatwiejszych, ale jak chcesz być modelką u ncih to elpiej po prostu mieć doświadczenie, bo bedzie łatwiej na pewno.
zdjecie uzytkownika
INTERCAM STUDIOS - 2016-01-07 09:05:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robert - 2016-01-02 15:56:50]:
Witaj,
w naszej firmie nie stosujemy „taryf”, lecz dwa systemy rozliczania: w oparciu o prowizję: 60, 70 lub 80%, lub system z gwarantowaną stawką godzinową 10 zł i prowizją 15%. Ten drugi sposób rozliczania to opcja głównie dla początkujących modelek, które stawiają w tej pracy pierwsze kroki i nie mają jeszcze stałych rozmówców. Nigdy nie zwalniamy modelek „z dnia na dzień” – nawet jeśli mają bardzo słabe wyniki, otrzymują najpierw wskazówki i rady, dzięki którym mogą swoje statystyki poprawić. Kiedy i to nie pomaga, wtedy jesteśmy zmuszeni rozwiązać współpracę z daną modelką. W żadnej firmie pracodawca nie zatrzymuje pracownika nieefektywnego, który zamiast wypracowywać dla firmy zyski i korzyści, przynosi jej jedynie straty.

Nieraz zdarzało nam się niestety spotykać z bardzo roszczeniowym nastawieniem modelek. Wynika to z przeświadczenia, że praca videomodelki nie wymaga żadnego zaangażowania, a wynagrodzenie należy się modelce niejako z automatu. Mimo, iż od kandydatek na videomodelki nie oczekujemy żadnych specjalnych umiejętności czy kompetencji, to już w trakcie pracy bez odpowiedniego podejścia i zaangażowania żadna z nich nie odniesie sukcesu, który przełożyłby się na ich zarobki.

Na temat moderatorów od naszych videomodelek docierają do nas niemal same pozytywne głosy.

Niemniej jednak, jeśli otrzymamy więcej szczegółów – przyjrzymy się sprawie.
Byłoby nam dużo łatwiej odnieść się do Pani/ Pana wpisu, gdyby nie był on anonimowy. Nie jesteśmy wszak pewni, czy autorem wpisu nie jest np. osoba z konkurencyjnej firmy. Prosimy o kontakt z naszym biurem, abyśmy mogli udzielić więcej informacji.
Pozdrawiamy
zdjecie uzytkownika
sniezynka - 2016-01-07 12:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze ze ktos z firmy sie w koncu wypowiedzial. z tego co pisza nie brzmi to najgorzej a prawda jest taka ze duzo modelek uwaza ze ich praca to bulka z maslem co nie jest prawda
zdjecie uzytkownika
Znudzona - 2016-01-12 14:16:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziwne, że wasze byłe pracownice wystawiają wam same negatywne opinie na camchatki.eu
zdjecie uzytkownika
Ciąg - 2016-01-13 20:16:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokładnie tak @śnieżynka nie brzmi to najgorzej i faktycznie trzeba się skupić na fakcie, że są duże plusy w tej firmie, więc akurat nie jest chyba mocno źle
zdjecie uzytkownika
Julka Erer - 2016-01-18 13:05:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Znudzona - 2016-01-12 14:16:12]:
Dziwne to jest raczej to, że na tym forum nie można sobie założyć konta. Czy zatem powstało ono tylko po to, by szkalować intercam? Kto pisze na nim komentarze, skoro nie można utworzyć sobie tam konta? Właściciel forum? Camchatki.eu to moim zdaniem wielka ściema
zdjecie uzytkownika
jeti - 2016-01-21 09:33:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Julka Erer dla mnie to forum jest lepsze i stąd czerpie opinie o pracownikach. Aplikowałem teraz na stanowisko pracownika biurowego do internetowej obsługi klientów niemiecko- i anglojęzycznych. Mają 3 wakaty a wynagrodzenie to 5000-8000 zł netto
zdjecie uzytkownika
mody - 2016-01-23 10:55:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@jeti, też widziałem to ogłoszenie, szukają biurowego do Szczecina. W sumie wynagrodzenie jakie oferują 5000-8000 na rekę to dla mnie bardzo dużo, zwłaszcza, że nie mają dużych wymagań.
zdjecie uzytkownika
kioto - 2016-02-03 17:12:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mody - 2016-01-23 10:55:22]:
kto Ci proponuje takie wynagrodzenie ? pracownik biurowy w życiu tyle nie zarobi. Nie wiem czym musiałby się zajmować. Spójrz na te oferte naprawdę realnie .
zdjecie uzytkownika
lopers - 2016-02-18 20:30:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no fakt takie zarobki są mocno przesadzone, ale na spokojnie można koło 3000 zł miesięcznie zarobić. poza tym zatrudnienie jest na umowę o pracę no i łapie się porządne doświadczenie od porządnych ludzi
zdjecie uzytkownika
i need - 2016-02-27 21:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O rany, skoro możliwe jest u nich zatrudnienie w ramach umowy o pracę, to wcale się nie dziwię, że ich oferty są tak popularne. W końcu można liczyć na dobrą atmosferę z tym związaną.
zdjecie uzytkownika
rtghy - 2016-03-06 19:57:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poszukuja teraz tez videomodelki do pracy nie wymaga znajomości obcych języków, Zarobki videomodelki wahają się od 1500-10000zł miesięcznie, moze ktos zaientroany?
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2016-03-08 21:49:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowne Intercam jak wygląda sytuacja?
Czy faktycznie możliwe jest by ktoś przeszukując polskie strony z videoczatami czy inne serwisy reklamujące czaty, dotarł do profili, zdjęć, filmów, innych materiałów dziewczyn pracujących u was?>
Czekam na odpowiedz.
Z poważaniem
Zainteresowana
zdjecie uzytkownika
INTERCAM STUDIOS - 2016-03-09 11:13:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zainteresowana - 2016-03-08 21:49:30]:
Witaj Zainteresowana,
chcemy potwierdzić, że nie zakładamy naszym modelkom profili na polskich stronach. Jest to związane z polityką prywatności, którą stosujemy w naszej firmie. Od początku naszej działalności przykładamy wiele uwagi do zapewnienia dyskrecji naszym videomodelkom. Ukrywamy ich dane osobowe ale także szyfrujemy adresy IP. Jeśli chciałaby Pani otrzymać więcej informacji, zapraszamy do kontaktu z naszym biurem w godzinach jego pracy, tj. między 8:00 a 16:00. Pozdrawiamy
zdjecie uzytkownika
Ciąg - 2016-03-10 20:46:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy nie jest to trochę podejżane, jakbyście cokolwiek ukrywali? Nie sugeruje, chce się coś dowiedzieć, bo brzmi to trochę dwuznacznie, prawda? Tak sądze przynajmniej
zdjecie uzytkownika
nickelodeon - 2016-03-25 15:55:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie są realne zarobki netto moderatora czatu? Może się ktoś wypowiedzieć, bo kwota 5-8 tys. która została podana jest mocno zawyżona.
zdjecie uzytkownika
moderator - 2016-03-30 14:50:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nickelodeon - 2016-03-25 15:55:14]:
Zawyżona? W ogóle. Ja jeszcze studiuję oprócz pracy a i tak zarabiam często powyżej tego co podane w ogłoszeniu: w grudniu wyszło mi dokładnie 6845, 45 na rękę potem w styczniu 8625,93 na rękę a za luty wziąłem 9471.33. I nie tylko ja tak zarabiam, bo jak się jest dobrym, ma się fajne relacje z modelkami to to się naprawdę przekłada na wyniki. Charakter pracy nie każdemu musi odpowiadać ale nikt mi nie powie, że w Łodzi czy w Szczecinie takie pieniądze łatwo jest zarobić. No sorry

zdjecie uzytkownika
nickelodeon - 2016-03-31 16:34:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [moderator - 2016-03-30 14:50:03]:
A jak jest na początku? Rozumiem, że to Twoje wynagrodzenie mc-ne z obrotu przy sporym doświadczeniu już podajesz, kiedy współpracujesz z najbardziej dochodowymi modelkami, dużo nocnych dyżurów itd. =)
zdjecie uzytkownika
moderator - 2016-04-01 12:53:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nickelodeon - 2016-03-31 16:34:18]:
No wiadomo, że na początku jest tej kasy mniej, bo musisz nabrać płynności, nauczyć się biegle obsługiwać systemy etc. Ja nie pamiętam jak to było u mnie, ile dokładnie ale ok 3000 przez pierwsze 2-3 miesiące, a potem coraz więcej. Ale to było ponad 4 lata temu jak zaczynałem i mieliśmy dziecko w drodze niespodziewanie a dziewczyna nie mogła w ciąży pracować bo ciężko przechodziła wiec ja szukałem pracy takiej, żeby szybko zacząć zarabiać więcej. I może tez dlatego, że miałem ciśnienie z kasą to się wszystkiego szybko nauczyłem. A to nie jest tak, że zawsze pracujesz z najlepszymi modelkami, bo one tez mają dyżury i też różnie.
zdjecie uzytkownika
as - 2016-04-01 15:39:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się czym do końca jest videomodelka czy jest ktoś w stanie mi to wytłumaczyć i w jaki sposób się tu pracuje, będe bardzo wdzięczna i pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
monika - 2016-04-02 12:32:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [as - 2016-04-01 15:39:52]:
videomodelka to inaczej wirtualna prostytutka lub camgirl; mozna byc tez wirtualna striptizerką ale kroci się wtedy nie zarobi raczej; gereralnie ktos kto zaspokaja seksualnie przez internet. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
fistach - 2016-04-04 19:16:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro na początku stawka była na poziomie 3 tysięcy złotych to przecież jest to dość dobra stawka. Ciekawi mnie jeszcze czy wypłata jest w terminie, wiecie? Dzięki
zdjecie uzytkownika
INTERCAM STUDIOS - 2016-04-05 10:59:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [as - 2016-04-01 15:39:52]:
Zapraszamy na stronę www.videomodelki.pl W razie jakichkolwiek pytań jesteśmy do dyspozycji
zdjecie uzytkownika
moderator - 2016-04-05 15:14:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fistach - 2016-04-04 19:16:12]:
ja zawsze dostaje w terminie
zdjecie uzytkownika
do monika - 2016-04-06 10:07:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [monika - 2016-04-02 12:32:50]:
Wziąwszy pod uwagę, jak wiele dziewczyn się w ogóle nie rozbiera to twoja opinia jest nie dość, że nieobiektywna to zwyczajnie jeszcze mam wrażenie złośliwa. Na pewno obraźliwa. Wg mnie mało wiesz a zabierasz głos
zdjecie uzytkownika
Ona - 2016-04-16 16:57:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że szukają pracowników biurowych. Myślicie, że bez perfekcyjnej znajomości języka ma się szansę? Bardzo bym chciała pracować w biurze Intercam :)
zdjecie uzytkownika
do ona - 2016-04-19 09:07:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ona - 2016-04-16 16:57:54]:
Na pewno trzeba znać dwa: angielski i niemiecki. Nie musi to być znajomość biegła, ale na pewno komunikatywna, tak by móc się dogadać po angielsku czy niemiecku.
zdjecie uzytkownika
monika - 2016-04-20 12:52:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesli do mnie pijesz, odpowiadam: jak najbardziej wiem o czym mówię i jeszcze raz podkreślam - videomodelka to pracownik branży pornograficznej, w której zarabia zaspakajając potrzeby seksualne klienteli, w większym lub mniejszym stopniu obnażając przy tym swoją intymność. Jeśli pracujesz dla firmy, o ktorej tu mowa i tylo dla niej jako właśnie tzw. videomodelka, to sama nic nie wiesz na temat tej pracy. Z przerażeniem i zdumieniem stwierdzam bowiem, że mnostwo kobiet tam zatrudnionych nadal nie wie co robi. Moja opinia nie zawiera oceny moralnej, natomiast życzę wszystkim Paniom większej świadomości w tym co robią.
zdjecie uzytkownika
kioto - 2016-05-04 19:33:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [monika - 2016-04-20 12:52:12]:
Prawda jest moim zdaniem taka , że pracując tutaj można liczyć zarówno na niezłą atmosferę w pracy jak i przyzwoitą kasę . Wiem , że o atmosferze ciężko niby mówić, ale tutaj każdy stara się być mega miły i pozytywny
zdjecie uzytkownika
kioto - 2016-05-08 11:00:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kioto - 2016-05-04 19:33:07]:
moim zdaniem praca videomodelki jest całkiem bezstresowa..
zdjecie uzytkownika
sasha - 2016-05-20 20:29:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Was kochane ..Pracowałam na czatach za granicą i kilka lat w Polsce na własny rachunek. Niestety pracując wcześniej za granicą wpadłam na durny pomysł i zalogowałam się do wspomnianego juz wcześniej F4F.. Szału nie było . Jestem dziewczyną z wielkim biustem więc nie narzekalam na brak zainteresowania.. Jakiez było moje zdziwienie gdy znajomy kilka miesiecy pozniej powiedział mojemu facetowi ,że widział mnie na stronie z filmami dla dorosłych... dokladnie chodziło o xvideos... Wszystkie sesje priv są nagrywane i są własnością strony. Podpisując umowe zgadzamy się na to .. Chodzi mi oczywiście o zagraniczne strony z czatami. Jest tam info,że moga Twój wizerunek uzyc np. do plakatów, ulotek.. reklam w TV.. na stronie xvideos i chyba xxnx jest specjalna sekcja CAMGIRLS.... są to dziewczyny nagrane podczas sesji.. Nie chcę was straszyc ale jest ogromne prawdopodobieństwo ,że ktoś was kiedys nagrał.. nawet telefonem komórkowym podczas czatu z Wami...
Nie pracowalam nigdy przez Polską firmę ale wydaję mi się,że także bazują na zagranicznych czatach...więc to,że nikt z PL was nie zobaczy bo jest blokada IP to tak naprawde niewiele znaczy.. jest coś takiego jak fałszywe IP ( można zmieniac je sobie na inne państwo) .. no i Kochane .. kazdy z nas ma chyba kogoś kto mieszka w Anglii.. znajomy, kuzyn, brat....
zdjecie uzytkownika
kam - 2016-06-17 09:08:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wierze, że nie wiedziałaś na co się decydujesz @sasza a mogło być też tak, że twój wizerunek mógł być wykorzystany bo podpisałaś to na umowie
zdjecie uzytkownika
Gosik - 2016-06-21 13:14:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak sobie czytam i czytam to wszystko i wiecie co? Nie wiem... Jakoś na prawde nie czuje żeby pokazywanie sie w bieliznie było złe.... Próbuje to uczucie w sobie znaleźć, ale niestety..... Nie mam sie czego wstydzić... Mam na fb zdjęcie w bikini, na plażach też nie pojawiam się w burkach. Na zagranicznych plażach duża część kobiet nie ma już problemu z opalaniem się toples. Powiedzmy że faktycznie mają mnie nagraną... co z tego? Nie zamierzam zostać prezydentem. Z kolei jeżeli chodzi o prowizje jaką pobiera intercam.... Bardzo odpowiada mi, że nie musze oglądać klientów ani z nimi pisać i silić się na flirt słowny. Oczywiście mogłabym sama być sobie szefem i zarabiać powiedzmy, że dwa razy tyle... ale na zarobki nie narzekam bo przekraczają 2tys a wystarczy mi sama świadomość tego jaki charakter mają te rozmowy i co klienci robią przed kamerkami- wcale nie chce tego oglądać.
zdjecie uzytkownika
marzena - 2016-06-21 14:05:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze, ze nie szukają tutaj już nikogo, widocznie starczy im videomodelek, jestem natomistaciekawa czy tutaj jest stała pensja czy sa może jeszcze jakieś dodatkowe premie, a jeśli tak to za co? jeśli wiecie coś o tym to napiszcie koniecznie jeśli możecie.
zdjecie uzytkownika
INTERCAM STUDIOS - 2016-06-21 15:10:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marzena - 2016-06-21 14:05:05]:
Pani Marzeno,
zapraszamy na nasze strony rekrutacyjne: www.videomodelki.pl (praca zdalna z domu) lub www.intercam-lodz.pl (praca w naszym nowoczesnym i komfortowym studiu w Łodzi). W razie dodatkowych pytań zapraszamy do kontaktu przez formularze, które znajdują się na obu stronach.
Pozdrawiamy
zdjecie uzytkownika
aga - 2016-06-21 16:04:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moze macie racje lepiej sobie odpuscic tym bardziej, ze teraz nie ma zadnych zabezpieczen idelanych by nikt nie wydobyl wszelkich danych czy tez wizerunku, a tym bardziej, ze wasze opisy jednak sa prawdziwe, szkoda ze mowia nieprawde, najlepiej z prawnikiem chyba konsultowac umowy
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: szybko i bezboleśnie: telefon, umówienie spotkania, kilka dyżurów próbnych, by obczaić co i jak i po tygodniu już samodzielna praca
Pytania: Ogólne – o języki, ile chcę zarabiać, ile chcę pracować etc.
zdjecie uzytkownika
ojlaskilaski - 2016-06-26 04:14:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogarnijcie się i ruszcie tyłki. Ja z niemieckich czatów przeszłam na amerykańskie i koszę po 10 tyś lekko za 3-4h pracy. Pracując 10dni w mcu. Nie masturbuje się żeby było jasne. Jesteście leniwe kro*wy i tyle. Na xcamie jak widzę jak jedna blondi z PL Ines, siedzi na cyckach z majtkami na dole i tylko maślane oczy robi to nic dziwnego, że g zarobi. Najlepiej siedzieć i jeszcze super jak intercam odpisuje klientom...
A ja zgarniam kokosy. Dzisiaj za 4 h pracy zarobiłam 1550zł. Nie żal wam oddawać ją interowi? Pamiętajcie, nie *ipa jest najważniejsza, ale relacje. Kolesie z US są nadziani. Ja trafiłam na jednego co wyciąga rocznie 200 000 tyś dolarów :) Powodzenia odważnym, znajdzcie swoją złotą rybkę! SAME.
zdjecie uzytkownika
df - 2016-06-26 11:12:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@aga najwazniejsze to wczesniej je dobrze przeczytac

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Intercam!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Intercam
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert