Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Intercam

Pracowałeś w firmie Intercam i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kokietkazpudelka - 2015-10-03 01:06:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli jest tak jak mówią i modelka może zarobić 14 tyś to łatwo jest sobie obliczyć, że pracując na własną rękę zarobi się o 80% więcej czyli 70tyś zł. Choć prawda jest taka, że przykładowy zarobek umieszczony na ich stronie to tylko przykład - a przykładem może być nawet i to, że modelka rzuci pracę bo wygra na loterii. Prawda jest taka, że w tej firmie nie da się zarobić bo - dają kary nawet za złe spojrzenie. Jak nie przyjdziesz do pracy to również i im musisz płacić. Pracując sama zyskujesz pełną niezależność i nie musisz obawiać się braku znajomości języka bo każda dziewczyna Ci powie, że idzie dać sobie radę. Po co nawiązywać współpracę z tą firmą i dawać im zarobić? Bądź asertywna - zrób to sama :) Wejdź, sprawdź, poczytaj https://camchatki.eu inne niezależne od jakichkolwiek biur videomodelki chętnie Ci pomogą - forum praca na kamerkach. Niezależne i prywatne miejsce gdzie dowiesz się wszystkiego na temat pracy na kamerkach. Jak samodzielnie zacząć pracę na kamerkach. Jak samodzielnie zakładać profile do pracy na kamerkach. Wejdziesz i przekonasz się, że 10zł które oferują co niektóre firmy to nic w porównaniu z tym ile zarobisz rozkręcając interes na własną rękę. Zwłaszcza, że pracując sama - sama decydujesz kiedy pracujesz, co robisz i to kto może Cię oglądać.
zdjecie uzytkownika
Sekhmet - 2015-10-03 01:15:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jeżeli jest tak jak mówią i modelka może zarobić 14 tyś to łatwo jest sobie obliczyć, że pracując na własną rękę zarobi się o 80% więcej czyli 70tyś zł. Choć prawda jest taka, że przykładowy zarobek umieszczony na ich stronie to tylko przykład - a przykładem może być nawet i to, że modelka rzuci pracę bo wygra na loterii. Prawda jest taka, że w tej firmie nie da się zarobić bo - dają kary nawet za złe spojrzenie. Jak nie przyjdziesz do pracy to również i im musisz płacić. Pracując sama zyskujesz pełną niezależność i nie musisz obawiać się braku znajomości języka bo każda dziewczyna Ci powie, że idzie dać sobie radę. Po co nawiązywać współpracę z tą firmą i dawać im zarobić? Bądź asertywna - zrób to sama :) Wejdź, sprawdź, poczytaj https://camchatki.eu inne niezależne od jakichkolwiek biur videomodelki chętnie Ci pomogą - forum praca na kamerkach. Niezależne i prywatne miejsce gdzie dowiesz się wszystkiego na temat pracy na kamerkach. Jak samodzielnie zacząć pracę na kamerkach. Jak samodzielnie zakładać profile do pracy na kamerkach. Wejdziesz i przekonasz się, że 10zł które oferują co niektóre firmy to nic w porównaniu z tym ile zarobisz rozkręcając interes na własną rękę. Zwłaszcza, że pracując sama - sama decydujesz kiedy pracujesz, co robisz i to kto może Cię oglądać.
zdjecie uzytkownika
INTERCAM STUDIOS - 2015-10-08 15:15:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witamy,
Nie wiemy w jaki sposób stworzono tą kalkulację i skąd wniosek, że pracując samodzielnie modelka zarobi o 80% więcej. W INTERCAM modelka współpracująca z moderatorem otrzymuje 60-cio procentową prowizję. Zakładając, ze jest to 14 000 zł samodzielnie mogłaby zarobić 23 000 zł. To wszystko oczywiście pod warunkiem, że videomodelka jest w stanie komunikować się z klientami perfekcyjnym niemieckim oraz angielskim na 8-9 czatach jednocześnie, dysponując ponadto wiedzą jak najefektywniej prowadzić kilkugodzinną rozmowę na czacie. Kolejnym aspektem są kontakty z zagranicznymi portalami, którymi dysponuje Intercam dzięki ponad 10 letniej obecności na rynku. Jeśli modelka posiada takie zaplecze – naturalnie może pracować samodzielnie. Jednak znakomita większość dziewczyn nie jest w stanie wygenerować tak wysokiego dochodu bez pomocy moderatora, dlatego duża część videomodelek do nas wraca, żeby korzystać z naszej profesjonalnej pomocy, bo dzięki naszemu wsparciu zarabiają dużo więcej niż bez niego.
Współpracując z INTERCAM z pomocą moderatora mogą w tym samym czasie prowadzić nawet kilka czatów, a co za tym idzie, pomnażać swoje wynagrodzenie. Podawane przez nas przykładowe wynagrodzenia są wynagrodzeniami naszych wideomodelek. W nasze firmie stawiamy na transparentność, dlatego wszyscy współpracujący widzą wynagrodzenie innych osób (oczywiście bez informacji o danych osobowych, bo te są tajne).
Nie znamy również żadnej firmy (nie tylko z naszej branży, ale w ogóle) w której nieuzasadnione niewykonywanie bądź rezygnacja z wykonywania czynności byłaby tolerowana i by jakikolwiek kontrahent przechodził z tym faktem do porządku dziennego.
Działając z nami modelki same decydują, ile i kiedy chcą pracować. Chronimy ich prywatność bardzo skrupulatnie, wszystkie ich dane są utajnione.
Naturalnie rozumiemy, że właścicielom camchatki.eu zależy na popularyzacji i promocji swojego forum. Nie mniej uznajemy za mocno niewłaściwe robienie tego za pomocą oczerniania konkurencji i podawania informacji niezgodnych ze stanem faktycznym.

zdjecie uzytkownika
CamGrils94 - 2015-10-10 02:00:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [INTERCAM STUDIOS - 2015-10-08 15:15:11]:
Modelka sama zarobi i tak dużo więcej wystarczy jej pomóc rozkręcić interes i ogarnąć się z portalami. Dziewczyny są na tyle pomocne, że pomogą się ogarnąć nawet z językiem obcym :)
Każda dziewczyna nawet na gorszym sprzęcie jest w stanie zarobić więcej i sobie go ulepszyć - Bo otrzymuje 100% wynagrodzenia pracując sama i nie musi oddawać prowizji nikomu innemu.
Zresztą widząc zarobki innych i patrząc na swoje może sobie kupić sprzęt na raty na początek. Jeżeli uciąga tylko 2 czaty to i tak ma dla siebie całe 100% zarobków.
Poza tym pracując na własny rachunek nie musi wybierać zmian z aktualnie dostępnych ma na to wywalone - po prostu loguje się gdy ma takie widzimisie.
Nawet na tych 2 czatach może zarobić więcej niż pracując w biurze - może się tego dowiedzieć z doświadczenia od innych camgirl co i jak :D
Pracując sama ma 100% dyskrecji, swobody :)
Lepiej, żeby modelka dogadywała się sama z klientem bez pośredników bo może więcej zyskać.
Pracując na własny rachunek sama decyduje na jakim sprzęcie będzie pracowała i jakie oświetlenie będzie miała - nikt jej nie powie, że coś jest nie tak.
Pracując na własny rachunek sama decyduje jakie zdjęcia doda - czy to będą HD czy zwykłe. Sama również określa czy to będą 4 zdjęcia czy 34. Dodatkowo sama decyduje jakie zdjęcia będzie miała.
Jeżeli modelka zacznie pracować na własną rękę to sama będzie decydowała spontanicznie czy ma ochotę pracować czy nie czyli nie musi siedzieć bite 4 godziny tańcząc tak jak jej mod zagra.
Nie musi podpisywać umowy z jakąkolwiek agencją, bo pracując sama wyjdzie na tym o niebo lepiej.
Nie każda modelka znała od początku świetnie języki - nawet bez znajomości języka jest w stanie wiele zarobić - dlatego lepiej niech pracuje dla siebie otrzymując 100% zarobków a nie marny procent i ubogą stawkę godzinową.

Nie mogą być konkurencją bo nie zatrudniają dziewczyn tylko pomagają im się ogarnąć na początku - czyli żeby pracowały tylko dla siebie. Musicie tracić wiele nowych dziewczyn bo wolą pracować na własną rękę gdy tylko zobaczą co i jak robić :)

Ja również polecam forum camchatki.eu - miejsca ze wszystkimi informacjami na temat pracy na kamerkach. Poradniki jak oraz gdzie zakładać portale. Prawdziwe opinie na temat biur. Strony, adresy wszystko w jaki sposób rozkręcić biznes. Sprzęt i jego recenzje. Zagadnienia prawne od podstaw. Dla początkujących oraz weteranek. Regulamin owego forum jednoznacznie zakazuje przebywania i reklamowania jakichkolwiek biura i pracy na rzecz osób trzecich.


Jesteśmy najlepsze :D
zdjecie uzytkownika
Słoneczko - 2015-10-10 02:08:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [CamGrils94 - 2015-10-10 02:00:27]:
Po co wdawać się w dyskusje z biurem. Mają w tym swój zysk z każdej modelki mają 70% dochodów. Każda i tak rezygnuje po kilku miesiącach ze współpracy z tą firmą. Niby nie trzeba się rozbierać ale jak nie mają z niej dochodu to wypad.

Dowiedź się więcej wejdź i sprawdź - camchatki.eu
zdjecie uzytkownika
KochamCie - 2015-10-10 02:49:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba mieć nierówno pod sufitem, żeby pracując jako wirtualna striptizerka oddawać większość swoich zarobków innym. Nie wiem co można mieć nie tak z garami. Też pracowałam w biurze ale zakończyłam współpracę. Filmiki które miałam na stronkach wiszą do dziś i nie idzie ich skasować nie ja je zakładałam. Wiecie jak to zrobić? Żałosne jest to, że mając umowę z biurem nie możesz założyć sobie profilu na tym samym portalu, żeby sobie sprawdzić ile zarobisz xD Teraz sama dla siebie jestem szefową i wyciągam w uj razy więcej kasy. I nikt już nie ogląda mnie za free, żadem mod tylko ja i klient :D
zdjecie uzytkownika
Prawdziwa video modelka - 2015-10-10 11:22:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wkurzają mnie wpisy tych małpiatek tzn.camchatek, ilekroć dostaje maila, że ktoś dodal opinie o intercam, myślę o fajnie pewnie wpis nowej vm, a tu te malpiatki znów się reklamują :/ skoro tak wspaniale pracuja, to czemu tu się reklamują? Sa jak pijawki, nie mogą się oderwać, wpisy robia w tym samym dniu o podobnej godz, tak jakby szefostwo malpiatek samo je robilo. Zalozcie sobie własny watek, a nie zachowujecie się jak pijawki i pasozyty. Ja chcę poznawać opinie innych vm o intercam, a nie jakieś hasla reklamowe malpiatek. Dziękuję.
zdjecie uzytkownika
Gabrysia - 2015-10-10 16:03:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Raz podczas pracy moderator do mnie napisał moim prawdziwym imieniem. Niby się pomylił ale ja MU PRZECIEZ NIE PODAWAŁAM TEGO!!! Ciekawe skond on wiedzial skoro dane sa takie chronione. Zrezygnowalam z PRACY Z TA FIRMOM STANOWCZO ODRADZAM!!!!
zdjecie uzytkownika
Malwina - 2015-10-11 09:53:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja jak to wszytsko czytam to widzę ze najwięcej na "nie" są dziewczyny, którym nie idzie. Nie maja powdzenia i nie zarabiaja kasy a potem olaboga. bo jak nie masz klientów na czacie i nikt nie chce z dziewczyna rozmawiać bo sie nei podoba albo jest niemila to dostaje ppropozycje ze moze sie zaczac rrozbierac. Ale to jest jej decyzja bo to albo rozstaja się. Przecież nikt nie beddzie dokladał do modelki, która nie zarabia i nnie wiem co tu może dziwić. Ale nigdy zadana modelka nie musi sie rozbeiarc gdy ma na czatach powdzenie. i nie wierze ze taka modelka zacznie pracowwaca samodzielnie i nagle bedzie miała powodzenie i zarabiała duzo. Skoro przy pomocy moderatora nie idzie z niej nic wycisnąć. To jest obwinianie innnych za własne niepowodzenie, szukanie powodu. A wypadałoby zacząć od siebie.
zdjecie uzytkownika
Nina - 2015-10-22 16:47:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja miałam trochę łatwiej z podjęciem decyzji o współpracy z INTERCAM ze względu na duże doświadczenie pracy z nimi mojej przyjaciółki ;) Pokazała mi jak wygląda dyżur i byłam zdumiona, że jest w stanie zarobić ok. 5 tys. na miesiąc nie pokazując intymności!! To mnie zachęciło jeszcze bardziej! Jestem w stanie zarobić podobne pieniądze, które zawsze mam na koncie 10go każdego miesiąca! A wiecie co jest super sprawą? :) To, że można brać zaliczki w trakcie miesiąca i nie odczuwa się pustego portfela :) Ta praca ułatwiła mi życie, ponieważ wychowuję sama dziecko i praca na etacie nie wchodzi póki co w grę :/ Tutaj mogę sama wybierać godziny dyżurów zgodnie z moimi możliwościami przez całą dobę i to jest bardzo wygodne :) Czuję się bezpiecznie finansowo, mogę zapewnić nam odpowiedni byt i kontynuować studia :) No i czasem można przytulić jakiś bonusik premiowy na dodatkowe zakupy :)
zdjecie uzytkownika
Marika - 2015-10-23 01:22:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przeniosłam się do INTERCAM z innej firmy branżowej i to była mądra decyzja! Dziewczyny ja się tutaj świetnie czuję :) Mam luźny kontakt z moderatorami - w większości to młodzi fajni ludzie, z którymi można pogadać na wszystkie tematy, a wygadani to oni są bardzo :P taka praca, ze głowa musi być pełna :) i dobrze! Bo dzięki temu zagadują mi tak klientów, że pozyskuję cały czas stałych fanów :P Mam oczywiście swoich ulubionych co dużo płacą :) dla nich staram się być bardziej kreatywna i nagrywam dużo filmików, a oni chętnie je oglądają! :) Zarobić na nich można nawet nie będąc online, wiecie jak to podnosi zarobki? szok! Zamierzam tu długo zabawić :P bo mam duuużo marzeń do spełnienia i długą listę rzeczy do kupienia :))
zdjecie uzytkownika
kioto - 2015-10-23 14:08:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cześć Wam wszystkim. Dla mnie podobne prace do tej zawsze będą odbierane negatywnie i szczerze przyznam , że mnie to nie dziwi. Nie ma żadnego wytłumaczenia dla pokazywania się prawie nago przed kamerami i zarabianiu na tym pieniędzy. Mogę to prównać jedynie do jednego zawodu, starego jak ten świat...
zdjecie uzytkownika
Alina - 2015-11-06 11:08:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Smieszne jest bo o intercam mowia tu osoby które nie miały z tematem nic wspolnego. Ja mam 43 lata i pracowałam w szfalni prawie zawsze I placili slabo a ja chce lepiej dla dzieci moich, zyby one szly na studia ale z czego było na to brac. Przez znajoma trafilama na kamerki i tez mialam opory ale już nie mam bo się okazało ze wogule jest calkiem milo i ze wcale nie musze siedziec gola przed kamera zeby zarabiac. Zresztą faceci tez nie tylko po to pisza żeby sobie popatzec bo często chcą pogadać a to to akurat robi moderator wiec ja siedzie i się do takiego faceta tylko usmicham. nie rozumiem skat tyle halasu opinie ze tam się niewiaommo corobi, ze niewadomo co poakzuje bo to jest bzdura i klamanie
zdjecie uzytkownika
patyczek - 2015-11-12 15:19:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No dokładnie. Najlepsze jest to, ze laski same się chcą rozbierać, a potem placza, ze im ktos kazde. Nikt im nie kaze, moga się zwolnic, jesli nie chca pracowac. Ale one chca, a potem lamentują. Gdzie tu sens i logika?
zdjecie uzytkownika
pisom - 2015-11-18 04:11:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No chcą ludzie karierować, ja ostatnio widziałem jednak ogłoszenie nieco inne a mianowicie na stanowisko Moderatora Czatu, tyle że w tym przypadku sama uroda nie wystarczy, przydałoby się jakieś doświadczenie a przede wszystkim trzeba znać dobrze język angielski i niemiecki w mowie i piśmie. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
żabcia - 2015-11-20 11:42:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie, tylko kwestia czy niemiecki czy angielski, czy może wymagane są oba te języki jednocześnie
zdjecie uzytkownika
Bartek - 2015-11-22 14:44:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@żabcia ewidentnie chodzi o dwa języki na raz, w treści ogłoszenia piszą, że i angielski i niemiecki, zarówno w mowie jak i w piśmie
zdjecie uzytkownika
sapcio - 2015-11-24 18:27:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no jakby był polski i angielski to może bym się skusił. chociaż nie wiem czy u nich w ogóle tą pracę można uznać za stałą.
zdjecie uzytkownika
iSandara - 2015-12-02 00:52:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W każdej pracy są plusy i minusy, nie ma lekko. Niech nikt nie mówi, że siedzę i nic nie robię, jeszcze dostaję za to kasę...Pewne mięśnia też muszą się przyzwyczaić. Plus, to to, że nie trzeba nigdzie wychodzić, tracić na miesięczny i marznąć. Chcesz się więcej dowiedzieć, podaj adres e-mail, a wprowadzę Ciebie w tą pracę. Zaglądam tu codziennie.
zdjecie uzytkownika
ert - 2015-12-05 00:17:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pisom no wiesz co teraz to jest tak że praktycznie na każdym stanowisku trzeba mieć jakies doświadczenie, bo bez tego to ciężko jest znaleźć pracę...
zdjecie uzytkownika
szakal - 2015-12-15 03:28:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można mieć spore wyrzuty sumienia po takiej pracy a z drugiej jednak strony zarobki obiecujące. Nie wiem czy w dalszej perspektywie coś więcej można dostawać?
zdjecie uzytkownika
kamli - 2015-12-29 18:04:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale moze przez to ze wiecej wymagaja to wiecej oferuja potencjalnym kandydatom, poza tym widzialem ze wczesniej te stanowiska pracy jakie oferowali byli bardzo dobre
zdjecie uzytkownika
robert - 2016-01-02 15:56:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
faktycznie praca u nich nie nalezy do najłatwiejszych, ale jak chcesz być modelką u ncih to elpiej po prostu mieć doświadczenie, bo bedzie łatwiej na pewno.
zdjecie uzytkownika
INTERCAM STUDIOS - 2016-01-07 09:05:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robert - 2016-01-02 15:56:50]:
Witaj,
w naszej firmie nie stosujemy „taryf”, lecz dwa systemy rozliczania: w oparciu o prowizję: 60, 70 lub 80%, lub system z gwarantowaną stawką godzinową 10 zł i prowizją 15%. Ten drugi sposób rozliczania to opcja głównie dla początkujących modelek, które stawiają w tej pracy pierwsze kroki i nie mają jeszcze stałych rozmówców. Nigdy nie zwalniamy modelek „z dnia na dzień” – nawet jeśli mają bardzo słabe wyniki, otrzymują najpierw wskazówki i rady, dzięki którym mogą swoje statystyki poprawić. Kiedy i to nie pomaga, wtedy jesteśmy zmuszeni rozwiązać współpracę z daną modelką. W żadnej firmie pracodawca nie zatrzymuje pracownika nieefektywnego, który zamiast wypracowywać dla firmy zyski i korzyści, przynosi jej jedynie straty.

Nieraz zdarzało nam się niestety spotykać z bardzo roszczeniowym nastawieniem modelek. Wynika to z przeświadczenia, że praca videomodelki nie wymaga żadnego zaangażowania, a wynagrodzenie należy się modelce niejako z automatu. Mimo, iż od kandydatek na videomodelki nie oczekujemy żadnych specjalnych umiejętności czy kompetencji, to już w trakcie pracy bez odpowiedniego podejścia i zaangażowania żadna z nich nie odniesie sukcesu, który przełożyłby się na ich zarobki.

Na temat moderatorów od naszych videomodelek docierają do nas niemal same pozytywne głosy.

Niemniej jednak, jeśli otrzymamy więcej szczegółów – przyjrzymy się sprawie.
Byłoby nam dużo łatwiej odnieść się do Pani/ Pana wpisu, gdyby nie był on anonimowy. Nie jesteśmy wszak pewni, czy autorem wpisu nie jest np. osoba z konkurencyjnej firmy. Prosimy o kontakt z naszym biurem, abyśmy mogli udzielić więcej informacji.
Pozdrawiamy
zdjecie uzytkownika
sniezynka - 2016-01-07 12:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze ze ktos z firmy sie w koncu wypowiedzial. z tego co pisza nie brzmi to najgorzej a prawda jest taka ze duzo modelek uwaza ze ich praca to bulka z maslem co nie jest prawda
zdjecie uzytkownika
Znudzona - 2016-01-12 14:16:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziwne, że wasze byłe pracownice wystawiają wam same negatywne opinie na camchatki.eu
zdjecie uzytkownika
Ciąg - 2016-01-13 20:16:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokładnie tak @śnieżynka nie brzmi to najgorzej i faktycznie trzeba się skupić na fakcie, że są duże plusy w tej firmie, więc akurat nie jest chyba mocno źle
zdjecie uzytkownika
Julka Erer - 2016-01-18 13:05:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Znudzona - 2016-01-12 14:16:12]:
Dziwne to jest raczej to, że na tym forum nie można sobie założyć konta. Czy zatem powstało ono tylko po to, by szkalować intercam? Kto pisze na nim komentarze, skoro nie można utworzyć sobie tam konta? Właściciel forum? Camchatki.eu to moim zdaniem wielka ściema
zdjecie uzytkownika
jeti - 2016-01-21 09:33:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Julka Erer dla mnie to forum jest lepsze i stąd czerpie opinie o pracownikach. Aplikowałem teraz na stanowisko pracownika biurowego do internetowej obsługi klientów niemiecko- i anglojęzycznych. Mają 3 wakaty a wynagrodzenie to 5000-8000 zł netto
zdjecie uzytkownika
mody - 2016-01-23 10:55:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@jeti, też widziałem to ogłoszenie, szukają biurowego do Szczecina. W sumie wynagrodzenie jakie oferują 5000-8000 na rekę to dla mnie bardzo dużo, zwłaszcza, że nie mają dużych wymagań.
zdjecie uzytkownika
kioto - 2016-02-03 17:12:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mody - 2016-01-23 10:55:22]:
kto Ci proponuje takie wynagrodzenie ? pracownik biurowy w życiu tyle nie zarobi. Nie wiem czym musiałby się zajmować. Spójrz na te oferte naprawdę realnie .
zdjecie uzytkownika
lopers - 2016-02-18 20:30:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no fakt takie zarobki są mocno przesadzone, ale na spokojnie można koło 3000 zł miesięcznie zarobić. poza tym zatrudnienie jest na umowę o pracę no i łapie się porządne doświadczenie od porządnych ludzi
zdjecie uzytkownika
i need - 2016-02-27 21:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O rany, skoro możliwe jest u nich zatrudnienie w ramach umowy o pracę, to wcale się nie dziwię, że ich oferty są tak popularne. W końcu można liczyć na dobrą atmosferę z tym związaną.
zdjecie uzytkownika
rtghy - 2016-03-06 19:57:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poszukuja teraz tez videomodelki do pracy nie wymaga znajomości obcych języków, Zarobki videomodelki wahają się od 1500-10000zł miesięcznie, moze ktos zaientroany?
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2016-03-08 21:49:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowne Intercam jak wygląda sytuacja?
Czy faktycznie możliwe jest by ktoś przeszukując polskie strony z videoczatami czy inne serwisy reklamujące czaty, dotarł do profili, zdjęć, filmów, innych materiałów dziewczyn pracujących u was?>
Czekam na odpowiedz.
Z poważaniem
Zainteresowana
zdjecie uzytkownika
INTERCAM STUDIOS - 2016-03-09 11:13:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zainteresowana - 2016-03-08 21:49:30]:
Witaj Zainteresowana,
chcemy potwierdzić, że nie zakładamy naszym modelkom profili na polskich stronach. Jest to związane z polityką prywatności, którą stosujemy w naszej firmie. Od początku naszej działalności przykładamy wiele uwagi do zapewnienia dyskrecji naszym videomodelkom. Ukrywamy ich dane osobowe ale także szyfrujemy adresy IP. Jeśli chciałaby Pani otrzymać więcej informacji, zapraszamy do kontaktu z naszym biurem w godzinach jego pracy, tj. między 8:00 a 16:00. Pozdrawiamy
zdjecie uzytkownika
Ciąg - 2016-03-10 20:46:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy nie jest to trochę podejżane, jakbyście cokolwiek ukrywali? Nie sugeruje, chce się coś dowiedzieć, bo brzmi to trochę dwuznacznie, prawda? Tak sądze przynajmniej
zdjecie uzytkownika
nickelodeon - 2016-03-25 15:55:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie są realne zarobki netto moderatora czatu? Może się ktoś wypowiedzieć, bo kwota 5-8 tys. która została podana jest mocno zawyżona.
zdjecie uzytkownika
moderator - 2016-03-30 14:50:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nickelodeon - 2016-03-25 15:55:14]:
Zawyżona? W ogóle. Ja jeszcze studiuję oprócz pracy a i tak zarabiam często powyżej tego co podane w ogłoszeniu: w grudniu wyszło mi dokładnie 6845, 45 na rękę potem w styczniu 8625,93 na rękę a za luty wziąłem 9471.33. I nie tylko ja tak zarabiam, bo jak się jest dobrym, ma się fajne relacje z modelkami to to się naprawdę przekłada na wyniki. Charakter pracy nie każdemu musi odpowiadać ale nikt mi nie powie, że w Łodzi czy w Szczecinie takie pieniądze łatwo jest zarobić. No sorry

zdjecie uzytkownika
nickelodeon - 2016-03-31 16:34:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [moderator - 2016-03-30 14:50:03]:
A jak jest na początku? Rozumiem, że to Twoje wynagrodzenie mc-ne z obrotu przy sporym doświadczeniu już podajesz, kiedy współpracujesz z najbardziej dochodowymi modelkami, dużo nocnych dyżurów itd. =)
zdjecie uzytkownika
moderator - 2016-04-01 12:53:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nickelodeon - 2016-03-31 16:34:18]:
No wiadomo, że na początku jest tej kasy mniej, bo musisz nabrać płynności, nauczyć się biegle obsługiwać systemy etc. Ja nie pamiętam jak to było u mnie, ile dokładnie ale ok 3000 przez pierwsze 2-3 miesiące, a potem coraz więcej. Ale to było ponad 4 lata temu jak zaczynałem i mieliśmy dziecko w drodze niespodziewanie a dziewczyna nie mogła w ciąży pracować bo ciężko przechodziła wiec ja szukałem pracy takiej, żeby szybko zacząć zarabiać więcej. I może tez dlatego, że miałem ciśnienie z kasą to się wszystkiego szybko nauczyłem. A to nie jest tak, że zawsze pracujesz z najlepszymi modelkami, bo one tez mają dyżury i też różnie.
zdjecie uzytkownika
as - 2016-04-01 15:39:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się czym do końca jest videomodelka czy jest ktoś w stanie mi to wytłumaczyć i w jaki sposób się tu pracuje, będe bardzo wdzięczna i pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
monika - 2016-04-02 12:32:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [as - 2016-04-01 15:39:52]:
videomodelka to inaczej wirtualna prostytutka lub camgirl; mozna byc tez wirtualna striptizerką ale kroci się wtedy nie zarobi raczej; gereralnie ktos kto zaspokaja seksualnie przez internet. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
fistach - 2016-04-04 19:16:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro na początku stawka była na poziomie 3 tysięcy złotych to przecież jest to dość dobra stawka. Ciekawi mnie jeszcze czy wypłata jest w terminie, wiecie? Dzięki
zdjecie uzytkownika
INTERCAM STUDIOS - 2016-04-05 10:59:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [as - 2016-04-01 15:39:52]:
Zapraszamy na stronę www.videomodelki.pl W razie jakichkolwiek pytań jesteśmy do dyspozycji
zdjecie uzytkownika
moderator - 2016-04-05 15:14:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fistach - 2016-04-04 19:16:12]:
ja zawsze dostaje w terminie
zdjecie uzytkownika
do monika - 2016-04-06 10:07:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [monika - 2016-04-02 12:32:50]:
Wziąwszy pod uwagę, jak wiele dziewczyn się w ogóle nie rozbiera to twoja opinia jest nie dość, że nieobiektywna to zwyczajnie jeszcze mam wrażenie złośliwa. Na pewno obraźliwa. Wg mnie mało wiesz a zabierasz głos
zdjecie uzytkownika
Ona - 2016-04-16 16:57:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że szukają pracowników biurowych. Myślicie, że bez perfekcyjnej znajomości języka ma się szansę? Bardzo bym chciała pracować w biurze Intercam :)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: szybko i bezboleśnie: telefon, umówienie spotkania, kilka dyżurów próbnych, by obczaić co i jak i po tygodniu już samodzielna praca
Pytania: Ogólne – o języki, ile chcę zarabiać, ile chcę pracować etc.
zdjecie uzytkownika
do ona - 2016-04-19 09:07:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ona - 2016-04-16 16:57:54]:
Na pewno trzeba znać dwa: angielski i niemiecki. Nie musi to być znajomość biegła, ale na pewno komunikatywna, tak by móc się dogadać po angielsku czy niemiecku.
zdjecie uzytkownika
monika - 2016-04-20 12:52:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesli do mnie pijesz, odpowiadam: jak najbardziej wiem o czym mówię i jeszcze raz podkreślam - videomodelka to pracownik branży pornograficznej, w której zarabia zaspakajając potrzeby seksualne klienteli, w większym lub mniejszym stopniu obnażając przy tym swoją intymność. Jeśli pracujesz dla firmy, o ktorej tu mowa i tylo dla niej jako właśnie tzw. videomodelka, to sama nic nie wiesz na temat tej pracy. Z przerażeniem i zdumieniem stwierdzam bowiem, że mnostwo kobiet tam zatrudnionych nadal nie wie co robi. Moja opinia nie zawiera oceny moralnej, natomiast życzę wszystkim Paniom większej świadomości w tym co robią.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Intercam!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Intercam
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert