brak logo

Intercam

Toruń

Opinie o Intercam

Gabrysia 2015-10-10 16:03
Raz podczas pracy moderator do mnie napisał moim prawdziwym imieniem. Niby się pomylił ale ja MU PRZECIEZ NIE PODAWAŁAM TEGO!!! Ciekawe skond on wiedzial skoro dane sa takie chronione. Zrezygnowalam z PRACY Z TA FIRMOM STANOWCZO ODRADZAM!!!!
Malwina 2015-10-11 09:53
a ja jak to wszytsko czytam to widzę ze najwięcej na "nie" są dziewczyny, którym nie idzie. Nie maja powdzenia i nie zarabiaja kasy a potem olaboga. bo jak nie masz klientów na czacie i nikt nie chce z dziewczyna rozmawiać bo sie nei podoba albo jest niemila to dostaje ppropozycje ze moze sie zaczac rrozbierac. Ale to jest jej decyzja bo to albo rozstaja się. Przecież nikt nie beddzie dokladał do modelki, która nie zarabia i nnie wiem co tu może dziwić. Ale nigdy zadana modelka nie musi sie rozbeiarc gdy ma na czatach powdzenie. i nie wierze ze taka modelka zacznie pracowwaca samodzielnie i nagle bedzie miała powodzenie i zarabiała duzo. Skoro przy pomocy moderatora nie idzie z niej nic wycisnąć. To jest obwinianie innnych za własne niepowodzenie, szukanie powodu. A wypadałoby zacząć od siebie.
Nina 2015-10-22 16:47
Ja miałam trochę łatwiej z podjęciem decyzji o współpracy z INTERCAM ze względu na duże doświadczenie pracy z nimi mojej przyjaciółki ;) Pokazała mi jak wygląda dyżur i byłam zdumiona, że jest w stanie zarobić ok. 5 tys. na miesiąc nie pokazując intymności!! To mnie zachęciło jeszcze bardziej! Jestem w stanie zarobić podobne pieniądze, które zawsze mam na koncie 10go każdego miesiąca! A wiecie co jest super sprawą? :) To, że można brać zaliczki w trakcie miesiąca i nie odczuwa się pustego portfela :) Ta praca ułatwiła mi życie, ponieważ wychowuję sama dziecko i praca na etacie nie wchodzi póki co w grę :/ Tutaj mogę sama wybierać godziny dyżurów zgodnie z moimi możliwościami przez całą dobę i to jest bardzo wygodne :) Czuję się bezpiecznie finansowo, mogę zapewnić nam odpowiedni byt i kontynuować studia :) No i czasem można przytulić jakiś bonusik premiowy na dodatkowe zakupy :)
1
Marika 2015-10-23 01:22
Przeniosłam się do INTERCAM z innej firmy branżowej i to była mądra decyzja! Dziewczyny ja się tutaj świetnie czuję :) Mam luźny kontakt z moderatorami - w większości to młodzi fajni ludzie, z którymi można pogadać na wszystkie tematy, a wygadani to oni są bardzo :P taka praca, ze głowa musi być pełna :) i dobrze! Bo dzięki temu zagadują mi tak klientów, że pozyskuję cały czas stałych fanów :P Mam oczywiście swoich ulubionych co dużo płacą :) dla nich staram się być bardziej kreatywna i nagrywam dużo filmików, a oni chętnie je oglądają! :) Zarobić na nich można nawet nie będąc online, wiecie jak to podnosi zarobki? szok! Zamierzam tu długo zabawić :P bo mam duuużo marzeń do spełnienia i długą listę rzeczy do kupienia :))
Alina 2015-11-06 11:08
Smieszne jest bo o intercam mowia tu osoby które nie miały z tematem nic wspolnego. Ja mam 43 lata i pracowałam w szfalni prawie zawsze I placili slabo a ja chce lepiej dla dzieci moich, zyby one szly na studia ale z czego było na to brac. Przez znajoma trafilama na kamerki i tez mialam opory ale już nie mam bo się okazało ze wogule jest calkiem milo i ze wcale nie musze siedziec gola przed kamera zeby zarabiac. Zresztą faceci tez nie tylko po to pisza żeby sobie popatzec bo często chcą pogadać a to to akurat robi moderator wiec ja siedzie i się do takiego faceta tylko usmicham. nie rozumiem skat tyle halasu opinie ze tam się niewiaommo corobi, ze niewadomo co poakzuje bo to jest bzdura i klamanie
patyczek 2015-11-12 15:19
No dokładnie. Najlepsze jest to, ze laski same się chcą rozbierać, a potem placza, ze im ktos kazde. Nikt im nie kaze, moga się zwolnic, jesli nie chca pracowac. Ale one chca, a potem lamentują. Gdzie tu sens i logika?
iSandara 2015-12-02 00:52
W każdej pracy są plusy i minusy, nie ma lekko. Niech nikt nie mówi, że siedzę i nic nie robię, jeszcze dostaję za to kasę...Pewne mięśnia też muszą się przyzwyczaić. Plus, to to, że nie trzeba nigdzie wychodzić, tracić na miesięczny i marznąć. Chcesz się więcej dowiedzieć, podaj adres e-mail, a wprowadzę Ciebie w tą pracę. Zaglądam tu codziennie.
2
INTERCAM STUDIOS 2016-01-07 09:05
Witaj,
w naszej firmie nie stosujemy „taryf”, lecz dwa systemy rozliczania: w oparciu o prowizję: 60, 70 lub 80%, lub system z gwarantowaną stawką godzinową 10 zł i prowizją 15%. Ten drugi sposób rozliczania to opcja głównie dla początkujących modelek, które stawiają w tej pracy pierwsze kroki i nie mają jeszcze stałych rozmówców. Nigdy nie zwalniamy modelek „z dnia na dzień” – nawet jeśli mają bardzo słabe wyniki, otrzymują najpierw wskazówki i rady, dzięki którym mogą swoje statystyki poprawić. Kiedy i to nie pomaga, wtedy jesteśmy zmuszeni rozwiązać współpracę z daną modelką. W żadnej firmie pracodawca nie zatrzymuje pracownika nieefektywnego, który zamiast wypracowywać dla firmy zyski i korzyści, przynosi jej jedynie straty.

Nieraz zdarzało nam się niestety spotykać z bardzo roszczeniowym nastawieniem modelek. Wynika to z przeświadczenia, że praca videomodelki nie wymaga żadnego zaangażowania, a wynagrodzenie należy się modelce niejako z automatu. Mimo, iż od kandydatek na videomodelki nie oczekujemy żadnych specjalnych umiejętności czy kompetencji, to już w trakcie pracy bez odpowiedniego podejścia i zaangażowania żadna z nich nie odniesie sukcesu, który przełożyłby się na ich zarobki.

Na temat moderatorów od naszych videomodelek docierają do nas niemal same pozytywne głosy.

Niemniej jednak, jeśli otrzymamy więcej szczegółów – przyjrzymy się sprawie.
Byłoby nam dużo łatwiej odnieść się do Pani/ Pana wpisu, gdyby nie był on anonimowy. Nie jesteśmy wszak pewni, czy autorem wpisu nie jest np. osoba z konkurencyjnej firmy. Prosimy o kontakt z naszym biurem, abyśmy mogli udzielić więcej informacji.
Pozdrawiamy
Znudzona 2016-01-12 14:16
Dziwne, że wasze byłe pracownice wystawiają wam same negatywne opinie na camchatki.eu
2
Julka Erer 2016-01-18 13:05
Dziwne to jest raczej to, że na tym forum nie można sobie założyć konta. Czy zatem powstało ono tylko po to, by szkalować intercam? Kto pisze na nim komentarze, skoro nie można utworzyć sobie tam konta? Właściciel forum? Camchatki.eu to moim zdaniem wielka ściema
zainteresowana 2016-03-08 21:49
Szanowne Intercam jak wygląda sytuacja?
Czy faktycznie możliwe jest by ktoś przeszukując polskie strony z videoczatami czy inne serwisy reklamujące czaty, dotarł do profili, zdjęć, filmów, innych materiałów dziewczyn pracujących u was?>
Czekam na odpowiedz.
Z poważaniem
Zainteresowana
INTERCAM STUDIOS 2016-03-09 11:13
Witaj Zainteresowana,
chcemy potwierdzić, że nie zakładamy naszym modelkom profili na polskich stronach. Jest to związane z polityką prywatności, którą stosujemy w naszej firmie. Od początku naszej działalności przykładamy wiele uwagi do zapewnienia dyskrecji naszym videomodelkom. Ukrywamy ich dane osobowe ale także szyfrujemy adresy IP. Jeśli chciałaby Pani otrzymać więcej informacji, zapraszamy do kontaktu z naszym biurem w godzinach jego pracy, tj. między 8:00 a 16:00. Pozdrawiamy
nickelodeon 2016-03-25 15:55
Jakie są realne zarobki netto moderatora czatu? Może się ktoś wypowiedzieć, bo kwota 5-8 tys. która została podana jest mocno zawyżona.
moderator 2016-03-30 14:50
Zawyżona? W ogóle. Ja jeszcze studiuję oprócz pracy a i tak zarabiam często powyżej tego co podane w ogłoszeniu: w grudniu wyszło mi dokładnie 6845, 45 na rękę potem w styczniu 8625,93 na rękę a za luty wziąłem 9471.33. I nie tylko ja tak zarabiam, bo jak się jest dobrym, ma się fajne relacje z modelkami to to się naprawdę przekłada na wyniki. Charakter pracy nie każdemu musi odpowiadać ale nikt mi nie powie, że w Łodzi czy w Szczecinie takie pieniądze łatwo jest zarobić. No sorry

nickelodeon 2016-03-31 16:34
A jak jest na początku? Rozumiem, że to Twoje wynagrodzenie mc-ne z obrotu przy sporym doświadczeniu już podajesz, kiedy współpracujesz z najbardziej dochodowymi modelkami, dużo nocnych dyżurów itd. =)
moderator 2016-04-01 12:53
No wiadomo, że na początku jest tej kasy mniej, bo musisz nabrać płynności, nauczyć się biegle obsługiwać systemy etc. Ja nie pamiętam jak to było u mnie, ile dokładnie ale ok 3000 przez pierwsze 2-3 miesiące, a potem coraz więcej. Ale to było ponad 4 lata temu jak zaczynałem i mieliśmy dziecko w drodze niespodziewanie a dziewczyna nie mogła w ciąży pracować bo ciężko przechodziła wiec ja szukałem pracy takiej, żeby szybko zacząć zarabiać więcej. I może tez dlatego, że miałem ciśnienie z kasą to się wszystkiego szybko nauczyłem. A to nie jest tak, że zawsze pracujesz z najlepszymi modelkami, bo one tez mają dyżury i też różnie.
monika 2016-04-02 12:32
videomodelka to inaczej wirtualna prostytutka lub camgirl; mozna byc tez wirtualna striptizerką ale kroci się wtedy nie zarobi raczej; gereralnie ktos kto zaspokaja seksualnie przez internet. Pozdrawiam
INTERCAM STUDIOS 2016-04-05 10:59
Zapraszamy na stronę www.videomodelki.pl W razie jakichkolwiek pytań jesteśmy do dyspozycji
moderator 2016-04-05 15:14
ja zawsze dostaje w terminie
do monika 2016-04-06 10:07
Wziąwszy pod uwagę, jak wiele dziewczyn się w ogóle nie rozbiera to twoja opinia jest nie dość, że nieobiektywna to zwyczajnie jeszcze mam wrażenie złośliwa. Na pewno obraźliwa. Wg mnie mało wiesz a zabierasz głos
1
Ona 2016-04-16 16:57
Widzę że szukają pracowników biurowych. Myślicie, że bez perfekcyjnej znajomości języka ma się szansę? Bardzo bym chciała pracować w biurze Intercam :)
do ona 2016-04-19 09:07
Na pewno trzeba znać dwa: angielski i niemiecki. Nie musi to być znajomość biegła, ale na pewno komunikatywna, tak by móc się dogadać po angielsku czy niemiecku.
monika 2016-04-20 12:52
Jesli do mnie pijesz, odpowiadam: jak najbardziej wiem o czym mówię i jeszcze raz podkreślam - videomodelka to pracownik branży pornograficznej, w której zarabia zaspakajając potrzeby seksualne klienteli, w większym lub mniejszym stopniu obnażając przy tym swoją intymność. Jeśli pracujesz dla firmy, o ktorej tu mowa i tylo dla niej jako właśnie tzw. videomodelka, to sama nic nie wiesz na temat tej pracy. Z przerażeniem i zdumieniem stwierdzam bowiem, że mnostwo kobiet tam zatrudnionych nadal nie wie co robi. Moja opinia nie zawiera oceny moralnej, natomiast życzę wszystkim Paniom większej świadomości w tym co robią.
sasha 2016-05-20 20:29
Witam Was kochane ..Pracowałam na czatach za granicą i kilka lat w Polsce na własny rachunek. Niestety pracując wcześniej za granicą wpadłam na durny pomysł i zalogowałam się do wspomnianego juz wcześniej F4F.. Szału nie było . Jestem dziewczyną z wielkim biustem więc nie narzekalam na brak zainteresowania.. Jakiez było moje zdziwienie gdy znajomy kilka miesiecy pozniej powiedział mojemu facetowi ,że widział mnie na stronie z filmami dla dorosłych... dokladnie chodziło o xvideos... Wszystkie sesje priv są nagrywane i są własnością strony. Podpisując umowe zgadzamy się na to .. Chodzi mi oczywiście o zagraniczne strony z czatami. Jest tam info,że moga Twój wizerunek uzyc np. do plakatów, ulotek.. reklam w TV.. na stronie xvideos i chyba xxnx jest specjalna sekcja CAMGIRLS.... są to dziewczyny nagrane podczas sesji.. Nie chcę was straszyc ale jest ogromne prawdopodobieństwo ,że ktoś was kiedys nagrał.. nawet telefonem komórkowym podczas czatu z Wami...
Nie pracowalam nigdy przez Polską firmę ale wydaję mi się,że także bazują na zagranicznych czatach...więc to,że nikt z PL was nie zobaczy bo jest blokada IP to tak naprawde niewiele znaczy.. jest coś takiego jak fałszywe IP ( można zmieniac je sobie na inne państwo) .. no i Kochane .. kazdy z nas ma chyba kogoś kto mieszka w Anglii.. znajomy, kuzyn, brat....
1
Gosik 2016-06-21 13:14
Tak sobie czytam i czytam to wszystko i wiecie co? Nie wiem... Jakoś na prawde nie czuje żeby pokazywanie sie w bieliznie było złe.... Próbuje to uczucie w sobie znaleźć, ale niestety..... Nie mam sie czego wstydzić... Mam na fb zdjęcie w bikini, na plażach też nie pojawiam się w burkach. Na zagranicznych plażach duża część kobiet nie ma już problemu z opalaniem się toples. Powiedzmy że faktycznie mają mnie nagraną... co z tego? Nie zamierzam zostać prezydentem. Z kolei jeżeli chodzi o prowizje jaką pobiera intercam.... Bardzo odpowiada mi, że nie musze oglądać klientów ani z nimi pisać i silić się na flirt słowny. Oczywiście mogłabym sama być sobie szefem i zarabiać powiedzmy, że dwa razy tyle... ale na zarobki nie narzekam bo przekraczają 2tys a wystarczy mi sama świadomość tego jaki charakter mają te rozmowy i co klienci robią przed kamerkami- wcale nie chce tego oglądać.
4
INTERCAM STUDIOS 2016-06-21 15:10
Pani Marzeno,
zapraszamy na nasze strony rekrutacyjne: www.videomodelki.pl (praca zdalna z domu) lub www.intercam-lodz.pl (praca w naszym nowoczesnym i komfortowym studiu w Łodzi). W razie dodatkowych pytań zapraszamy do kontaktu przez formularze, które znajdują się na obu stronach.
Pozdrawiamy
przeczytajto 2016-07-17 15:33
Moja dobra rada. Pracuje już długie lata. Nigdy nie wplatujcie sie w prace na rachunek jakiegokolwiek studio. Ja pracowalam tak blisko 3 lata bo nie miałam zielonego pojecia, ze mozna zalozyc konto bezposrednio na stronie z takimi czatami będąc niezalezną videomodelką. Jak sie pozniej dowiedzialam, studio ucinalo 30% moich zarobków. To co strona daje studio - ono musi rozdzielić na siebie i dziewczyne (bo studio moze zalozyc kazdy, nawet Ty, jest to tylko panel, pod ktory podpinasz swoje modelki i zakładasz im profile, a one moga pracować z domu). Lepiej późno niż wcale jeden z memberów poinformował mnie o tym fakcie. Mało tego. W tej branży jeśli ufać to tylko samej sobie. Ktoregos razu mialam dziwna sytuacje i poprosiłam swojego ''bossa'', zeby zablokował mi jeszcze jeden kraj. On na to ''zrób to sama tam masz zakładkę'' wcześniej nie przywiązywałam do tego uwagi, że jest taka opcja w moim panelu.. Wchodzę aby ten kraj zablokować, patrzę, a tam nie ma Polski na liscie blokad! A zapewniał mnie, że to zrobił. Do tej pory się zastanawiam, czy tamta sytuacja była wynikiem braku blokady czy mam zwykłą paranoję, która u niektórych wiąże się z tego typu pracą. Ufajcie TYLKO SOBIE. I żadnego studia. Praca łatwa i wcale nie-nieprzyjemna (zależy jeszcze od stron, poziomu angielskiego)..bo te chaturbaty to istne nieporozumienie. Ale należy uważnie wszystko czytać co się podpisuje, samemu wszystkiego przypilnować a przede wszystkim zrobić szerokie rozeznanie w temacie, nawet jeśli zajmie to miesiąc. Szukać, kopać, dowiadywać się, dopiero podjąć decyzję.
6
Iselin 2016-07-21 21:48
a u ginekologa to nie obnażasz intymności ?Wszystko jest ludzkie.Skoro facet chce sobie ulżyć bo , np.jest na statku , ma żonę w ciąży czy , np.chorą to jest w tym coś złego ?Płaci za pomoc w swoich fantazjach , jest mniej spięty niż tete a tete i najważniejsze..niczym się nie zarazi! Sex czaty mają przyszłość!
Nie mam zaufania 2016-08-28 21:31
Trochę taka e-agencja. Rozbierasz się, tańczysz, masturbujesz przed kam w celu zaspokojenia potrzeb seksualnych bądź towarzyskich potencjalnych klientów. Dostajesz lokum, komputer, tłumacza i otrzymujesz jakiś tam procent ze swojej pracy.
Problem pojawia się gdy znajdziesz film ze swoim udziałem na jakiejś porno stronie.
Osobiście nie mam zaufania do takich "pracodawców".

nie róbcie tego!!!! 2016-09-13 11:40
Prawda. Niestety. Jeśli którakolwiek dziewczyna zamiarująca rozpocząć pracę na czatach to czyta - proszę nie rób tego. Każdy moze Cie nagrać nawet na privie! Kiedyś przejrzałam dosłownie kilka tysięcy stron nagrań z dziewczynami na jednej z popularnych porno stron. Widziałam dziewczyny, które znam z chatów na których pracowałam. Ludzie, którzy to wrzucają są psychicznie chorzy. Wymieniają się tym jak trofeami, na torrentach i innych gównach. Później to ląduje na porno stronach. Pół biedy jak ktoś dopisze nickname modelki, łatwo to wyszukać i zdjąć bo 99% stron respektuje DMCA. Ale gdy jakiś pajac wrzuci jako no-name to już przesrane, a tak się dzieje NOTORYCZNIE. Ściągnie kolejne 10 osób i puści dalej. Żadne pieniądze nie są warte psychicznego spokoju. Nie róbcie tego, błagam. Wiem co pisze.
smerfetka 2016-09-14 11:25
Atmosfera jest spoko. Ja nie narzekam. Jak ktoś chce pracować i zarabiać to będzie zadowolony. Jak mu się wydaje, że powinno się go na rękach nosić zza to że po prostu jest to inna bajka.
arczi 5 2016-09-14 11:28
jak ktoś chce to w firmie potrzebny jest Pracownik biurowy do internetowej obsługi klientów
anisam 2016-11-08 08:29
Witam mam małe pytanie . Zarejestrowalam ,spodobalam się i mogę podjąć pracę lecz dokładnie nie wiem co miała bym robić rozbieranie nie wchodzi w grę . Czego najczęściej oczekują klienci , miłych rozmów bądź czegoś w stronę sexualnosci
anisam 2016-11-08 08:30
Witam mam małe pytanie . Zarejestrowalam ,spodobalam się i mogę podjąć pracę lecz dokładnie nie wiem co miała bym robić rozbieranie nie wchodzi w grę . Czego najczęściej oczekują klienci , miłych rozmów bądź czegoś w stronę sexualnosci
Studiocam7 2017-01-19 16:11
Szukasz Zajęcia z zarobkiem
Powyżej 10.000 zł Netto miesięcznie ?
i ze stawką gwarantowaną 4.100 zł.
zainteresowana ??
Zostań WebCam Modelką
Informacje i rekrutacja przez stronę
http://www.studiocam7.com
Sprawdź i Ty, jak łatwo zarobisz u nas 10.000zł. Netto miesięcznie !
W końcu niczym nie ryzykujesz !
zadowolona pracownica Intercam 2017-01-29 14:09
Pracuję w intercam i nie zgadzam się z Pani opinią. Jestem początkującą osobą. Za 10 godzin pracy zarobiłam 80 EURO. Jeśli nie mogę przyjść do pracy, zaznaczam opcje:wypisz się z grafiku, a po 10 minutach dostaję SMS z informacją, że dyzur został przejęty. Kara jest w przypadku, jeśli nikt nie przejmie mojego dyżuru, ale to się raczej nie zdarza. Zresztą w każdej normalnej pracy za nie pojawienie się w pracy jest kara, a nawet zwolnienie dyscyplinarne:) Jeśli chodzi o to ,że nie da się zarobić, bo wszędzie są kary to też rozwiewam wątpliwości: do tej pory nie miałam zadnej kary, a kary są za nieprzestrzeganie wytycznych, np. spóżnienie, lekceważenie poleceń moderatora, ale to też jest normalen, bo w każdej pracy pewnych rzeczy się po prostu wymaga, a uśmiechanie się, czy pojawienie się na dyżurze 10 minut wcześniej, to chyba nie jest zbyt wiele:) Nie musimy się rozbierać, są klienci ,którzy oczekują "dziwnych rzeczy", ale wtedy moderator pyta, czy mogę zrobic to i to,bo klient by chciał, ale jeśli powiem NIE, to po prostu tego nie robię.Kilka razy zapytalam moderatora dlaczego klient wyszedł. Dostalam informację ,że chciał zbyt wiele, a moderator nawet nie pytał mnie czy to zrobię, tylko uznał ,że jest to zbyt hardcorowe i przemilczał temat, więc naprawde nie robimy nic , na co same się nie godzimy. Mamy kilka kategorii i klienci z góry wiedzą, czego mogą oczekiwać. Jeśli mam kategorię, w której rozbieram se tylko do bielizny, to pokazanie sie topless zależy tylko od mojej własnej decyzji. W tym momencie jestem w kategorii rozbierania do bielizny i zarobiłam 350 zł netto za 10 h pracy, więc prosze nie hejtować jeśli się nie ma o czymś pojęcia
1
charmerdreams 2017-02-02 21:34
w jaki sposób samodzielnie Pani pracuje
Sylwia 2017-03-07 11:00
Moglabys napisać ile godzin mniej więcej Ty pracujesz? :) bedę wdzięczna :)
Kate 2017-03-08 14:50
Jest inny portal, który oferuje 80% procent otrzymanych tokenów, (te 20% zostaje na utrzymanie i serwisowanie portalu), oprócz tego można pracować kiedy i jak się chce, godziny są dowolne, a poza tym mozna sprzedawac swoje filmiki i zdjęcia, na których tez mozna zarobic. Sama ustawiasz sobie cene za czaty grupowe czy prywatne, a wyplacasz pieniadze kiedy chcesz (min 30$), na konto paypal lu konto bankowe. Robisz co chcesz i tylko od Ciebie zalezy ile zarobisz.
goscowka 2017-03-10 16:58
Kate, a możesz zdradzić co to za portal? ;)
Alicja 2017-03-13 21:09
Pomogłabyś mi stawić pierwsze kroki na zagranicznych stronach? Pracuje w studio i juz mam dosyć
bezrobotna 2017-03-22 12:17
Widziałam że szukają pracownika biurowego. Z angielskim sobie poradzę ale z niemieckim może być problem. Znam go na poziomie podstawowym, ale jeśli dostałabym szansę na podjęcie pracy mogę się go nauczyć. Zależy mi na pracy tam i może być nawet za połowę stawki jaką proponują jeśli nie będzie im przeszkadzać brak niemieckiego. Myślicie, że warto zawracać im głowy swoją kandydaturą? Może ktoś z Intercam Studios się wypowie? :)
INTERCAM STUDIOS 2017-03-22 13:40
Dzień dobry,

poszukujemy pracownika biurowego ze znajomością zarówno języka angielskiego, jak również języka niemieckiego.

Serdecznie pozdrawiamy
Szukającypracy 2017-05-04 18:54
Witam, chciałbym się dowiedzieć jak dobrze należy znać niemiecki, aby starać o pracę jako moderator, jaki poziom będzie odpowiedni?

Pozdrawiam
INTERCAM STUDIOS 2017-05-08 09:16
Dzień dobry,

wystarczy komunikatywny poziom języka niemieckiego i angielskiego, by móc pracować u nas na stanowisku moderatora. Zapraszamy do współpracy.

Serdecznie pozdrawiamy
INTERCAM STUDIOS 2017-06-07 12:56
Dzień dobry,

nie możemy się zgodzić z opinią Julki786, że nowe zdjęcia, wystrój, bielizna, makijaż mają marginalny wpływ na wyniki videomodelki. Tak naprawdę to zdjęcia decydują w dużej mierze o tym, czy klient wejdzie do danej videomodelki, wybierze akurat ją spośród setek innych dziewczyn. Zdjęcia stanowią magnes na klientów, dlatego należy je odświeżać od czasu do czasu, by przyciągać rzesze nowych panów. Jeśli videomodelka zaniedba wgrywania nowych zdjęć, pracuje ciągle na starych i nie dba o swój wizerunek przed kamerką, może się zdarzyć, że klientów zacznie ubywać, a ona odczuje to w swoich zarobkach.
Moderatorzy nie mają dostępu do zarobków videomodelków i stron ze szczegółowymi statystykami z obrotów, dlatego nie mogą wypowiadać się na ten temat, by nie wprowadzać videomodelki w błąd.
Jeśli chodzi o kwestię Freechatów- jest to chat, na którym namawiamy klienta do rozmowy na płatnym chacie. Gdy klient przejdzie na chat prywatny, wówczas dopiero Intercam i tym samym videomodelka, czerpie z tego korzyści finansowe.
PNW nie zostało stworzone po to, by uszczuplić wynagrodzenie videomodelki. Wręcz przeciwnie, zależy nam na tym, aby videomodelka zarabiała jak najwięcej, gdyż im większy profit osiągnie, tym więcej sam Intercam zarobi.
Moderator nie wystawia PNW bez powodu "za byle pierdołę."Ma obowiązek najpierw poinstruować videomodelkę, co nieprawidłowego robi w swoim zachowaniu, w przypadku gdy videomodelka lekceważy jego wskazówkę i nadal nieprawidłowo wykonuje swoją pracę, moderator dopiero wtedy wystawia jej PNW.
Pragniemy jeszcze dodać, że kwoty pochodzące z PNW nie stanowią w żaden sposób dochodu dla firmy, są w całości przeznaczone na dyżury premiowane, longery, premie za propozycje na meeting itd. Intercam zawsze stosował i będzie stosować politykę otwartości i przejrzystości, wszelkie punkty PNW są umieszczone w legendzie PNW, w razie jakichkolwiek nieporozumień videomodelka ma możliwość złożenia apelacji do PNW.
Serdecznie pozdrawiamy
P4u.tv 2017-06-22 10:56
Hej, jesli jestes zainteresowana praca w polskiej firmie jako videomodelka, bez limitow godzin, z wyplatami tzw dniowkami, odezwijsie, godziny pracy do ustalenia, zakres pracy dowolny. odezwij sie present4u.tv@gmail.com
1
CamGirl 2017-07-05 20:40
Cudowna, dobrze platna praca zarowno jako vm i moderator. Prawa reka szefa niesamowita pelna empatii i wyrozumiala. Szef, dorobkiewicz, zerujacy na vm i moderatorach. Polecam kazdemu kto chce byc okradany!
1
Nieznany 2017-07-11 12:38
magda-szyb@o2.pl
Wprowadź mnie i oświeć proszę z tą pracą.
Natalia 2017-07-21 07:06
Cześć! Czy ktoś w ostatnim czasie brał udział w rekrutacjach? Aktualnie w Internecie jest kilka oferty pracy dla videomodelki. Na pewno konkretne informacje na temat pracy na tym stanowisku pomogą w podjęciu decyzji o aplikacji wielu zainteresowanym.
Zostaw swoją opinię o Intercam - Toruń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Intercam