Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Intercam

Pracowałeś w firmie Intercam i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Kristal - 2015-02-27 23:15:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brawo Diego. W końcu ktoś dobrze to podsumował.
zdjecie uzytkownika
no diego - 2015-03-06 12:00:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego od razu leniem? Mam w domu male roczne dziecko, ktorym dzieki tej pracy moge sie spokojnie w domu opiekowac! Nie musze sie martwic, co sie z nim dzieje, a przy okazji bardzo dobrze zarabiam! 3 tys zl na reke to jak na polskie zarobki bardzo dobra kwota!! Dlatego nie rozumiem tych zarzutow.
zdjecie uzytkownika
Zacna - 2015-03-24 02:55:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepsze jest to, że pracę typowo dla kobiet ocenia MĘŻCZYZNA :) Bez uprzedzeń, ale czy Twoja kobieta podobne rzeczy robi, czy za dużo sam tu czasu spędzałeś i teraz wyrzuty łapią:) .. Praca jest jaka jest, wszystko zależy od tego co dla kogo jest ważne - swoja prywatność czy kasa. NA pewno dylemat jest spory.
zdjecie uzytkownika
V-modelka - 2015-03-27 16:21:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zachęcam do współpracy z firmą Intercam, zwłaszcza dziewczyny, które nadal się wahają czy zacząć pracę na kamerkach. Łatwe zarobki, duża oszczędność czasu, nie trzeba wstawać rano :p, można łączyć pracę z innymi zajęciami np studiami, siłownią. To nie prawda, iż osoby pracujące na kamerkach to lenie! Należy bardzo się starać w pracy, zawsze ładnie wyglądać i się uśmiechać, ale to nic w porównaniu np z pracą kelnerki gdzie trzeba być cały dzień na nogach, a tutaj sobie siedzę na łóżku czy przy biurku, czasem wstanę. I takim o to "wysiłkiem" można zarobić spore pieniądze. Także szczerze polecam!
zdjecie uzytkownika
NIKI - 2015-04-01 12:38:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PussycatLive - 2015-02-27 13:26:57]:
Widzisz - nie zgodzę się kompletnie z Twoją wypowiedzią , że jest to praca dla jak to określiłaś "leniwych" Ja pracuje w intercamie już kilka ładnych miesięcy a ponadto jestem w stanie połączyć obowiązki domowe (mąż ,dziecko)i inną pracę na pół etatu w której w naszym kraju nie zarabiam nawet połowy tego co tu , jeśli nie jesteś zorganizowana nie potrafisz wstać rano wziąść się w garść i pogodzić wszystkiego to nie ubliżaj takim jak my skoro nie masz pojęcia jak wygląda rzeczywistość A jeśli chodzi o to , czy jest to praca tymczasowa to jak wszędzie z każdej firmy możesz wylecieć z dnia na dzień jak będziesz leniem
zdjecie uzytkownika
milenkaaaa654 - 2015-04-06 09:59:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda firma Intercam zabiera część dochodów,ale za to nie trzeba się produkować, bo moderator piszę za ciebie. Ja przeglądam w tym czasie inne strony. Jak za sam wygląd dużo dają. A kary są po to by być zdyskwalifikowanym. Z mojej strony nir mam zastrzeżeń.
zdjecie uzytkownika
ZUZA - 2015-04-12 14:45:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [milenkaaaa654 - 2015-04-06 09:59:39]:
Zgodzę się z wypowiedzią koleżanki , że kary , że prowizja dla biura wysoka, że przy wypracowanych 50h zarabiasz 700 zł(myślę ,że się nie napracowałaś i Twoje flaki czy żyły są na miejscu ,)
Tylko w/w koleżanka chyba nie zna Polskich realiów - masz przedstawione jasno zasady na początku jakich oczekuje od Ciebie firma ta czy każda inna jeśli się nie potrafisz dostosować to odpowiedzialność faktycznie ponosisz finansową ale wystarczy niewiele ,żeby spełnić ich warunki- siedzisz i się uśmiechasz całą pracę aby klient został właśnie z Tobą wykonują inni Po za tym masz kilka opcji - jeśli znasz angielski to piszesz sama i wtedy prowizja jest niewielka Ponadto najniższa krajowa w Polsce o czym chyba koleżanka nie wie bo pewnie innych zajęć się nie imała to 1280 zł na pełen etat czyli 160h to Twoje 700 za 50h to chyba powyżej średniej co? dodam,że pracujesz jak Ci pasuje kiedy chcesz wystarczy usiedzieć na tyłku przez 4h
Piszę to zupełnie przypadkowo również z nimi współpracowałam w okresie kiedy zmieniałam pracę z jednej na drugą i musiałam między czasie się doszkalać, nie przeszkadzało mi to w wykonywaniu obowiązków domowych(mam rodzinę i cały dom na głowie ,) i nauce To nie był mój sposób na życie jednak pozwoliło mi to przetrwać kilka miesięcy przy całkiem niezłych zarobkach (mając 8 letnie doświadczenie w obecnej pracy zarabiam podobnie Paradoks) nie żałuję fajni ludzie to oczywiste ,że uprzejmi w końcu jesteście od siebie uzależnieni więc pomagają Ci się nie stresować Myślę ,że u poprzedniczki przemawia urażona duma pewnie spadła w rankingu i teraz to wyrzuca z siebie na forum i po co ???
zdjecie uzytkownika
Sylwia - 2015-04-13 13:05:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej

Znam to może nie samą firme o której piszecie ale sposob tej pracy. Jeśli ktoraś z Was ma chęć pracować to dajcie znać. Mogę Was wprowadzić.
Jeśli chodzi o moje doświadczenia są tylko pozytywne. Fajnie spędzasz czas i przy okazji sporo zarabiasz. Tutaj nikt mi nie naliczał kary ani nic z tych rzeczy o kótrych czytałam wyżej,pracujesz w biurze ale czujesz sie jak w domu.
zdjecie uzytkownika
justaaa93456 - 2015-04-17 14:45:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie prawda sekretarki Intercamu nie mają czasu na takie glupoty! Ja pracuje już dosyć dlugo w firmie i jestem zafowolona.Zarabiasz samym wyglądem nie musisz się męczyć z klientami. Dla dziewczyn nie znajacych zadnego jezyka Intercam to super rozwiązanie :)
zdjecie uzytkownika
Klarissa789 - 2015-04-30 14:36:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej dziewczyny:) co wy za głupoty wypisujecie na temat kar w Intercamie? Ja pracuje w firmie ponad 3 lata i wiem, że trzeba się bardzo postarać o karę:) To jest praca dlatego trzeba być punktualnym oraz zdyscyplinowanym, należy wykonywać polecenia moderatorów a na pewno żadnych kar nie będzie:)
zdjecie uzytkownika
Anita1958 - 2015-05-01 16:14:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sylwia - 2015-04-13 13:05:36]:
Uważam dokładnie tak samo jak Sylwia Ja pracuje juz dobre kilkanaście miesięcy w Studio24 i praca ta pozwoliła mi na wyjście z problemów finansowych a jakoś nie mam ochoty na zatrudnienie w markecie na 10 h za podstawową płace Pracuję na niemieckich i amerykańskich portalach a rozmawia za mnie moderator Ode mnie zależy ile tu siedze A co do kar No niestety nigdzie nie wolno sie spóźniać czy wychodzić kiedy sie chce Moi szefowie sa bardzo liberalni bo zdarza sie ze mam brak dostępu do internetu i jakoś nie zastosowali kary wobec mnie Ważne jest ze kasa zawsze jest do 20 kazdego miesiąca na koncie Praca legalna daja pit i póki co jest tu fajnie Chcesz wiedzieć więcej pisz ewusia595@interia.pl
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-05-04 09:58:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie wyobrażam sobie innej pracy w tym momencie!!!
To pierwsza tego typu firma i tego typu praca Wiem jak ciężko zarabia się pieniądze w tym kraju i to z mojej strony nie jest droga na skróty - ja po prostu chciałabym żyć jak człowiek a nie wegetować od 1-1
zdjecie uzytkownika
niebianska - 2015-05-05 12:50:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w Intercam wiele miesięcy i zarabiałam nawet 6 tysięcy złotych miesiecznie, ale tylko ze względu na samodzielna pracę na portalu jakie oferuje modelkom firma. Dziewczyny zapominają często, że ta praca to branża porno, a nie układanie bukietów. W branży porno nie zarabia się 10 zl na godzinę, bez względu na urok osobisty czy jego brak. Jesli tak ma wyglądać przyszlość kamerek to na tej branży wkrótce będą zarabiać tylko wirtualni alfonsi (co zresztą przewiduję). Mam dosc duze doswiadczenie na kamerkach, poznalam kulisy tej pracy i chetnie podzielę się wrazeniami oraz wymienię doświadczenia. Tworzę blog - nebeska28 cialo i umysł - aby sie ze mną skontaktować wystarczy tam zajrzeć i napisac w komentarzu prośbę o kontakt (komentrz pojawi się dopiero po moderacji, wiec bez obaw). Chetnie pomoge. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
koko - 2015-05-07 08:15:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
świetna stronka, na której zarobicie wstawiając swoje klipy.
Wypłata jest na payooner od 50$, można zablokować swój kraj, sprzedawać swoje rzeczy np majteczki.
Naprawdę polecam ja jestem bardzo zadowowolona :)
podaje link:
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
niebianska - 2015-05-08 00:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
koko a mozesz podac mi link do tej strony gdzie indziej -pls:) bo tu zostal usuniety przez admina. wyzej napisalam post z informacja o moim blogu nebeska28 cialo i umysl, jesli mozesz skontaktuj sie ze mna tam proszę, chyba ze robisz to dla reklamy sponsorowanej i nie chce ci się. pozdrawiam. a co do dziewczyn piszacych o najniższej krajowej - powtarzam, to nie jest układanie bukietow ani składanie dlugopisów. jestes w tej firmie - popmjesz branze porno!
zdjecie uzytkownika
koko - 2015-05-08 08:22:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj rzeczywiście admin usunął :P
zdjecie uzytkownika
anabell - 2015-06-11 18:58:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żal mi was wszystkich, ktoś kto pakuje się w coś takiego to chyba nie ma swojej godności. Firma działa na zasadzie zdobywania naiwnych ludzi, na dodatek zamieszcza kłamliwe ogłoszenia o prace. Sorry pracownik biurowy a videomodelka to zupełnie inne stanowiska. Potem będzie płacz i zgrzytanie zębów bo wasz wizerunek będzie rozpowszechniony. Mimo trudności ze zdobyciem pracy wolałabym iść na zmywak niż tak nisko upaść.
zdjecie uzytkownika
hihi 2002 - 2015-06-15 14:41:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ta przez kilka miesięcy nie musisz się rozbierać potem masz wybór albo się rozbierasz albo dziękujemy za współprace no jeszcze usłyszysz że dla cb to nic trudnego
zdjecie uzytkownika
INTERCAM STUDIOS - 2015-06-19 13:43:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hihi 2002 - 2015-06-15 14:41:59]:
W Intercam pracuje wiele modelek od lat nie rozbierają się w ogóle i mają bardzo satysfakcjonujące wyniki. Jednak jeśli videomodelka, która postanowiła się nie rozbierać ma słabe wyniki i generuje straty dla naszej firmy, gdyż wypłacając jej stawkę gwarantowaną realnie dostaje ona od nas więcej pieniędzy niż sumarycznie wygeneruje na czatach szukamy rozwiązania, które zmieni ten stan zanim będziemy zmuszeni do zakończenia z taką videomodelka współpracy. W pierwszej kolejności sugerujemy zmianę zdjęć, jakości obrazu, stylizacji itp. Jeśli i to nie przynosi oczekiwanego efektu sugerujemy zmianę kategorii na bardziej odważną, byśmy mogli w ten sposób zalogować dana videomodelką na dodatkowych systemach. Ostateczna decyzja należy ZAWSZE do videomodelki. O kontynuacji współpracy lub jej zakończeniu decydują wyniki pracy videomodelki a nie to, czy rozbiera się przed kamerka czy nie.
zdjecie uzytkownika
INTERCAM STUDIOS - 2015-06-19 13:44:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anabell - 2015-06-11 18:58:01]:
Szanowna Pani Anabell, nigdy nie wykorzystywaliśmy niczyjej naiwności i nie zamierzamy tego robić w przyszłości. Nigdy też nie zamieszczaliśmy, jak to Pani określa, „kłamliwych ogłoszeń” o pracę. Możliwe, że myli nas Pani z którąś z firm konkurencyjnych, ale za ich działania INTERCAM nie ponosi żadnej odpowiedzialności. Nie rozpowszechnimy wizerunku naszych videomodelek a i ich personalia są znane tylko bardzo małej grupie osób w naszej firmie (tym, które zajmują się np. wypłacaniem wynagrodzeń). Natomiast jeśli osobiście wolałaby Pani ciężką harówkę na zmywaku przez wiele godzin dziennie niż pracę z elastycznym grafikiem z domu i za naprawdę godziwe wynagrodzenie jest to Pani decyzja. Nie mniej straszy Pani tutaj na forum i demonizuje pracę videomodelek o której, jak sądzimy nie ma Pani praktycznej wiedzy, podczas gdy wiele z współpracujących z nami dziewczyn robi to od lat i nie ma zamiaru tego zmieniać.
zdjecie uzytkownika
INTERCAM STUDIOS - 2015-06-19 13:46:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [diego - 2015-02-27 03:16:35]:
Panie Diego, mamy niemal 100% pewności, że nie pracował Pan nigdy w naszej firmie jako videomodelka. Dlatego też zastanawiamy się, skąd wniosek, że „trzeba być leniem i jedyne ci potrafić to prężyć się przed kamerką”? Wiele z naszych pracownic nie ma fizycznie innej możliwości niż wykonywanie zdalnej pracy z domu, lub też w swoim miejscu zamieszkania nie są w stanie znaleźć posady za godne pieniądze. W naszej firmie wiele videomodelek pracuje samodzielnie, bez wsparcia moderatora, bo znają bardzo dobrze a nawet i biegle języki obce. Trudno również nazwać leniem osobę, która co dzień stawia się na dyżurze w pracy.
zdjecie uzytkownika
Anita1958 - 2015-06-21 11:09:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Katrinez - 2015-02-25 11:42:47]:
Witam czytam i czytam Wasze opinie i z jednymi i drugimi należy sie zgodzić Wybór zawsze należy do dziewczyny bo czasy niewolnictwa juz dawno minęły Pracuję w Studio24 bardzo długo i dzięki nim wyszłam na prostą Pracuję na zagranicznych portalach i nie muszę znać biegle języków obcych bo rozmawia za mnie tłumacz Nawet nie widzę klienta bo patrze w kamerkę jak w lustro Rzeczywiście u nas takich kar nie ma a jeden dyżur można opuścić bez usprawiedliwiania bo przecież każdemu może zdarzyć sie jakaś sprawa której nie przewidzi Praca jest legalna na umowę o dzieło a kasa zawsze wpada regularnie na konto Do rozbierania nikt mnie nie zmusza wręcz przeciwnie moderator tak prowadzi rozmowę zęby rozbieranie nie było czynnością konieczną Czytam tu tez że niektóre z was miały branie teraz siedzicie i nic No niestety tak bywa Ja staram się wtedy zmieniać makijaż czasami zakładam perukę zmieniam bieliznę i to pomaga Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Anastasia - 2015-07-02 10:36:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuję w intercam od roku i jest w porządku. Pracuję w systemie łączonym – trochę sama, bo znam angielski a trochę z moderatorem (tam gdzie trzeba znać niemiecki). Jak z moderatorem to mam grafik i tam się wspisuje kiedy będę a jak sama to pracuję w sumie kiedy chcę. Miesięcznie wychodzi mi z tego tak 5-6 tysięcy a pieniądze zawsze dostajje na czas i nie wiem skąd te informacje że są jakiś opóźnienia. Moje dwie koleżanki też zaczely u nich pracować z mojego polecenia i jja dotaje jeszcze też prrowizję od nich – taki bonus za polecenie. Generalnie jestem zadowolona i nie myślę o innej pracy póki co.

Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: przyjmują właściwie każdego, jak leci, wystarczy wgrać zdjęcia, odbyć dyżur probny... Wszyscy się niesamowicie-sztucznie mili i nie mowia o szczegolach pracy, ktore naprawde moglyby interesowac. Dopiero po zatrudnieniu okazuje sie, ze wcale nie jest tak kolorowo, a wypisanie z dyzuru kosztuje np. 25 euro... Ze jest mnostwo kar finansowych, ze trzeba wlasciciwie siedziec, patrzec prosto w kamere i tępo się uśmiechać, bo za brak uśmiechu, czy spojrzenie choćby w bok dają kary 2-5 euro.
Pytania: o nic nie pytaja, za to sami na pytania odpowiadaja w okrężny sposob kryjąc się pod grzecznościowymi formułkami...
zdjecie uzytkownika
ana - 2015-07-15 03:22:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wow, wow, @Anastasia, 5-6 tysięcy na miesiąc to naprawdę wielka suma, nie wiem czy jest jakaś inna praca w domu, czyli zdalnie która też generowałaby takie przychody. Ja to gdybym miała jeszcze figurę to brałabym tą prace,szczególnie że tak jak widziałam w ofercie nie jest wymagana zjaomość języków obcych, a umowa to umowa o dzieło.
zdjecie uzytkownika
INTERCAM STUDIOS - 2015-07-23 13:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ana - 2015-07-15 03:22:40]:
Pani Ano,
Zapraszamy do kontaktu z nami przez stronę www.kamerkipraca.pl.
Nasze videomodelki to dziewczyny i kobiety o bardzo różnych warunkach fizycznych i typach urody – bo i gusta naszych klientów są bardzo różne. Bardzo często okazuje się, że wcale nie te o wyglądzie top modelek osiągają najlepsze wyniki.
Pozdrawiamy
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Intercam

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Intercam?
Zadaj pytanie
alert