Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Intercam

Pracowałeś w firmie Intercam i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
MIsia - 2014-10-16 09:31:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Możecie powiedzieć czym dokładnie zajmuje się Intercam, bo nie mogę znaleźć ich strony internetowej, a ktoś ostatnio polecił mi sprawdzić ofertę - tak z ciekawości ich działalności. Z tego co widzę po wpisach jest to jakaś forma xxx - dobrze myślę :) Powiedzcie coś więcej na ten temat, bo strasznie mnie to zaintrygowało.
zdjecie uzytkownika
Ksenia - 2014-10-16 09:39:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MIsia - 2014-10-16 09:31:23]:
Pracujesz u siebie w domu wlaczajac komp i kamerke, laczysz sie z moderatorem, a on pisze za ciebie na czatach. Ty siedzisz przed kompem, usmiechasz sie i za to dostajesz kase :D Tu mozesz wiecej na ten temat przeczytac(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Kasiettka - 2014-10-17 11:42:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziewczyny,pracuję w Intercamie od paru miesięcy i praca jest naprawdę fajna . Siedzę po 4,8,czasem 12 godzin przed kompem,prześwietlam fejsa kiedy nie ma klientów, gram , jem :) Owszem kary są,dostałam NIE RAZ,ale tylko na początku-jeśli nie przeczytasz dokładnie regulaminu,zasad(jak wówczas ja)np. za pokazanie się inej onsoby w polu kamerki,za zejście z czatu bez zgody moderatora itp. A poza tym ? Relax ! Zarabiam 2000-3000 msc,a mogłabym więcej ALE się nie rozbieram-to nie przymus! Może zacznę za jakiś miesiąc... Mam rodzikę,która wie o wszystkim,moderatorzy są naprawdę super mili-z niektórymi można poplotkować hihi .
Ostatnio mam mało klientów,ale to kwestia zdjęć-im częściej dodajesz-tym mniej narzekasz na ich brak .
Mogłabym się tu rozpisywać,bo nie raz miałam wzloty i upadki ,ale lepiej popisać mi z wami na prv .
Piszcie-WSZYSTKO odpowiem na wszelkie pytania,doradzę,pomogę rozpocząć ew.pracę . Nie bać się-ja też to przechodziłam!

natansamolot@o2.pl
zdjecie uzytkownika
Magda - 2014-10-24 01:16:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej dziewczyny;
jak to się czyta co piszecie tutaj...
ale do rzeczy. jeśli macie dość pracy dla kogoś lub macie ochotę rozpocząć kamerki to właśnie tak się składa, że szukam koleżanki do wspólnych występów na zagranicznych portalach. język znam i nawet jak Ty nie znasz to pociągnę to jakoś. kasa dużo większa niż tutaj ktoś pisze. warunek dla dużej kasy to 2 kobiety na wspólnym profilu. piszcie do mnie na: mynaspotkanie@o2.pl
zdjecie uzytkownika
Walka - 2014-11-26 09:43:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rzeczywiście całkiem niezła oferta... powiedzcie mi moje drogie tylko jaka jest wasza rola oprócz siedzenia i ładnego uśmiechania się do kamerki? I co do tego wszystkiego ma chęć czy możliwość rozbierania się. A na końcu chciałbym wiedzieć kto jest adresatem takich niestandardowych usług, możecie powiedzieć?
zdjecie uzytkownika
camgirl polska - 2014-12-10 18:44:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno teraz trwa rekrutacja w warszawie( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
melissa - 2014-12-15 11:18:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam potrzebuje pomocy. chcial bym zarejestrowac sie na czaty ale taki gdzie klient placi odrazu jak wchodzi nie free chaty czy moze mi ktos pomoc?
zdjecie uzytkownika
aggga - 2014-12-25 22:15:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, dziewczyny jak zacząć pracować jednocześnie na kilku portalach?
zdjecie uzytkownika
monika - 2015-01-30 13:19:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maricaa - 2014-05-24 03:50:19]:
hej nie tylko u ciebie u mnie tez wchodza i zaraz wychodza:)
zdjecie uzytkownika
5gTf - 2015-02-14 01:56:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Magda - 2014-10-24 01:16:24]:
ciekawe na czym ty zarabiasz w tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tercamie jedna bandadziewczyno co ty piszesz
zdjecie uzytkownika
Katrinez - 2015-02-25 11:42:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A co powiedzieli twojej kolezance, dlaczego nie chcieli z nia wspolpracowac? Ja bez zandego problemu przeszlam dyzur probny, polecilam ta prace tez kilku moim kolezankom, ktore takze zostaly przyjete. Wiec jestem w szoku, ze kogos odrzucili :D Moze twoja kumpela miala slaby internet, albo olewala moderatora? :P
zdjecie uzytkownika
malina 1986 - 2015-02-25 13:57:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Katrinez - 2015-02-25 11:42:47]:
Cześć Katrinez a jakie jest twoje zdanie na temat tej firmy pracujesz tam jak tam jest zadowolona jesteś czekam na odpowiedz
zdjecie uzytkownika
malina 1986 - 2015-02-26 08:58:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ana a ty tam pracujesz? wiesz cos na temat tej firmy?
zdjecie uzytkownika
diego - 2015-02-27 03:16:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no już chyba sporo na temat pracy w Intercamie zostało już na forum powiedziane. Jak dla mnie nie jest to normalna praca , którą można wykonywać przez dłuższy czas, chyba że już dana osoba jest naprawę ogromnym leniem i jedyne co potrafi to prężyć się przed kamerką internetową... ale rózni są w końcu ludzie
zdjecie uzytkownika
PussycatLive - 2015-02-27 13:26:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paula :) - 2014-06-02 18:02:52]:
Szukasz bezstresowej, dobrze płatnej pracy? Zajrzyj na naszą stronę PussycatLive i zacznij pracować zdalnie z domu lub w biurze w centrum Sosnowca jako Vodeo modelka! Nie tracąc nic.. umów sie na rozmowę i sama zdecyduj czy warunki Ci odpowiadają! Zacznij z nami współpracę już dziś !
(usunięte przez administratora) + w ramach współpracy oferujemy profesjonalne sesje zdjęciowe dla naszych modelek
zdjecie uzytkownika
Kristal - 2015-02-27 23:15:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brawo Diego. W końcu ktoś dobrze to podsumował.
zdjecie uzytkownika
no diego - 2015-03-06 12:00:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego od razu leniem? Mam w domu male roczne dziecko, ktorym dzieki tej pracy moge sie spokojnie w domu opiekowac! Nie musze sie martwic, co sie z nim dzieje, a przy okazji bardzo dobrze zarabiam! 3 tys zl na reke to jak na polskie zarobki bardzo dobra kwota!! Dlatego nie rozumiem tych zarzutow.
zdjecie uzytkownika
Zacna - 2015-03-24 02:55:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepsze jest to, że pracę typowo dla kobiet ocenia MĘŻCZYZNA :) Bez uprzedzeń, ale czy Twoja kobieta podobne rzeczy robi, czy za dużo sam tu czasu spędzałeś i teraz wyrzuty łapią:) .. Praca jest jaka jest, wszystko zależy od tego co dla kogo jest ważne - swoja prywatność czy kasa. NA pewno dylemat jest spory.
zdjecie uzytkownika
V-modelka - 2015-03-27 16:21:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zachęcam do współpracy z firmą Intercam, zwłaszcza dziewczyny, które nadal się wahają czy zacząć pracę na kamerkach. Łatwe zarobki, duża oszczędność czasu, nie trzeba wstawać rano :p, można łączyć pracę z innymi zajęciami np studiami, siłownią. To nie prawda, iż osoby pracujące na kamerkach to lenie! Należy bardzo się starać w pracy, zawsze ładnie wyglądać i się uśmiechać, ale to nic w porównaniu np z pracą kelnerki gdzie trzeba być cały dzień na nogach, a tutaj sobie siedzę na łóżku czy przy biurku, czasem wstanę. I takim o to "wysiłkiem" można zarobić spore pieniądze. Także szczerze polecam!
zdjecie uzytkownika
NIKI - 2015-04-01 12:38:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PussycatLive - 2015-02-27 13:26:57]:
Widzisz - nie zgodzę się kompletnie z Twoją wypowiedzią , że jest to praca dla jak to określiłaś "leniwych" Ja pracuje w intercamie już kilka ładnych miesięcy a ponadto jestem w stanie połączyć obowiązki domowe (mąż ,dziecko)i inną pracę na pół etatu w której w naszym kraju nie zarabiam nawet połowy tego co tu , jeśli nie jesteś zorganizowana nie potrafisz wstać rano wziąść się w garść i pogodzić wszystkiego to nie ubliżaj takim jak my skoro nie masz pojęcia jak wygląda rzeczywistość A jeśli chodzi o to , czy jest to praca tymczasowa to jak wszędzie z każdej firmy możesz wylecieć z dnia na dzień jak będziesz leniem
zdjecie uzytkownika
milenkaaaa654 - 2015-04-06 09:59:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda firma Intercam zabiera część dochodów,ale za to nie trzeba się produkować, bo moderator piszę za ciebie. Ja przeglądam w tym czasie inne strony. Jak za sam wygląd dużo dają. A kary są po to by być zdyskwalifikowanym. Z mojej strony nir mam zastrzeżeń.
zdjecie uzytkownika
ZUZA - 2015-04-12 14:45:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [milenkaaaa654 - 2015-04-06 09:59:39]:
Zgodzę się z wypowiedzią koleżanki , że kary , że prowizja dla biura wysoka, że przy wypracowanych 50h zarabiasz 700 zł(myślę ,że się nie napracowałaś i Twoje flaki czy żyły są na miejscu ,)
Tylko w/w koleżanka chyba nie zna Polskich realiów - masz przedstawione jasno zasady na początku jakich oczekuje od Ciebie firma ta czy każda inna jeśli się nie potrafisz dostosować to odpowiedzialność faktycznie ponosisz finansową ale wystarczy niewiele ,żeby spełnić ich warunki- siedzisz i się uśmiechasz całą pracę aby klient został właśnie z Tobą wykonują inni Po za tym masz kilka opcji - jeśli znasz angielski to piszesz sama i wtedy prowizja jest niewielka Ponadto najniższa krajowa w Polsce o czym chyba koleżanka nie wie bo pewnie innych zajęć się nie imała to 1280 zł na pełen etat czyli 160h to Twoje 700 za 50h to chyba powyżej średniej co? dodam,że pracujesz jak Ci pasuje kiedy chcesz wystarczy usiedzieć na tyłku przez 4h
Piszę to zupełnie przypadkowo również z nimi współpracowałam w okresie kiedy zmieniałam pracę z jednej na drugą i musiałam między czasie się doszkalać, nie przeszkadzało mi to w wykonywaniu obowiązków domowych(mam rodzinę i cały dom na głowie ,) i nauce To nie był mój sposób na życie jednak pozwoliło mi to przetrwać kilka miesięcy przy całkiem niezłych zarobkach (mając 8 letnie doświadczenie w obecnej pracy zarabiam podobnie Paradoks) nie żałuję fajni ludzie to oczywiste ,że uprzejmi w końcu jesteście od siebie uzależnieni więc pomagają Ci się nie stresować Myślę ,że u poprzedniczki przemawia urażona duma pewnie spadła w rankingu i teraz to wyrzuca z siebie na forum i po co ???
zdjecie uzytkownika
Sylwia - 2015-04-13 13:05:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej

Znam to może nie samą firme o której piszecie ale sposob tej pracy. Jeśli ktoraś z Was ma chęć pracować to dajcie znać. Mogę Was wprowadzić.
Jeśli chodzi o moje doświadczenia są tylko pozytywne. Fajnie spędzasz czas i przy okazji sporo zarabiasz. Tutaj nikt mi nie naliczał kary ani nic z tych rzeczy o kótrych czytałam wyżej,pracujesz w biurze ale czujesz sie jak w domu.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: przyjmują właściwie każdego, jak leci, wystarczy wgrać zdjęcia, odbyć dyżur probny... Wszyscy się niesamowicie-sztucznie mili i nie mowia o szczegolach pracy, ktore naprawde moglyby interesowac. Dopiero po zatrudnieniu okazuje sie, ze wcale nie jest tak kolorowo, a wypisanie z dyzuru kosztuje np. 25 euro... Ze jest mnostwo kar finansowych, ze trzeba wlasciciwie siedziec, patrzec prosto w kamere i tępo się uśmiechać, bo za brak uśmiechu, czy spojrzenie choćby w bok dają kary 2-5 euro.
Pytania: o nic nie pytaja, za to sami na pytania odpowiadaja w okrężny sposob kryjąc się pod grzecznościowymi formułkami...
zdjecie uzytkownika
Layla - 2015-04-17 11:12:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
POZYTYWNE OPINIE TUTAJ SĄ PROPAGANDĄ SAMEGO INTERCAMU - NA WSZYSTKICH STRONACH, GDZIE TOCZY SIĘ DYSKUSJA O INTERCAMIE, ICH SEKRETARKI ZAKŁADAJĄ FAŁSZYWE KONTA I KŁÓCĄ SIĘ, ŻE PRACA W INTERSRAMIE JEST FAJNA. Nie ufaj ŻADNEJ agencji dla wideomodelek. Poczytaj prawdziwe opinie na pracanakamerkach.fora.pl
zdjecie uzytkownika
justaaa93456 - 2015-04-17 14:45:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie prawda sekretarki Intercamu nie mają czasu na takie glupoty! Ja pracuje już dosyć dlugo w firmie i jestem zafowolona.Zarabiasz samym wyglądem nie musisz się męczyć z klientami. Dla dziewczyn nie znajacych zadnego jezyka Intercam to super rozwiązanie :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Intercam
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Intercam?
Zadaj pytanie