Instytut Studiów Podatkowych Modzelewski i Wspólnicy Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Instytut Studiów Podatkowych Modzelewski i Wspólnicy Sp. z o.o.

anonim 2011-05-01 12:26:54
Słyszałem, że słabo płacą. Poza tym kiepską opinię ma szefowa;)
10
jak to 2014-09-29 23:30:10
witam serdecznie. interesuj mnie praca w instytucie studiów podatkowych. widziałem ogłoszenie dotyczące stanowiska konsultanta podatkowego w Katowicach. To moje okolice, mam już doswiadczenie na tym stanowisku, ale chciałbym spróbować w zdecydowanie lepszym miejscu. Napiszecie mi coś o samej pracy?
3
Po przejściach 2014-10-06 15:32:29
Praca tylko w 30% ciekawa i pożyteczna. Płacą słabo (usunięte przez administratora) Poza tym brak jakiejkolwiek możliwości rozwoju osobistego i ogromna rotacja na stanowiskach młodszych konsultantów i konsultantów.
2
Rabe 2014-12-02 12:35:30
Instytut to bardzo dobre miejsce dla młodych ludzi. Warto tu rozpocząć karierę zawodową. Jest to bardzo profesjonalna firma rodzinna, która pochyla się nad każdym problemem zarówno klienta jak i pracownika. Poczynając od Działu Kadr, który jest bardzo pomocny, wyjaśnia wszelkie wątpliwości i gładko wprowadza młodych pracowników w szeroko rozumiany świat doradztwa podatkowego, a na samym Zarządzie kończąc. Dział Kadr zawsze służy kompetentną radą i bardzo szybko rozwiązuje problemy pracowników, który w zasadzie prawie nie ma. Praca w Instytucie jest bardzo wymagająca i odpowiedzialna, ale na szczęście nad wszystkim czuwa doskonale zorganizowany system zarządzania zarówno pracownikami jak i wiedzą. Nie ma zatem możliwości, żeby młody pracownik musiał przygotować wielokrotnie złożoną opinię prawną bez życzliwej pomocy i wsparcia starszych koleżanek i kolegów. Od pracownika dużo się wymaga, ale tu bardzo ciężką pracę się docenia. Dynamiczny rozwój wszystkich działów w tej firmie powoduje, że dla młodego adepta sztuki doradczej otwiera się cała gama możliwości. Od tradycyjnego doradztwa poprzez postępowania podatkowe aż po audyt podatkowy – od tych możliwości aż czasami kręci się w głowie. W szczególności bardzo fajnie się pracuje w dziale audytu – w zasadzie nieograniczone możliwości podróżowania, zwiedzania (oczywiście przy okazji obowiązków) ciekawych miejsc, niepowtarzalny klimat i możliwość rozwoju pod bardzo prężnie działającym duetem liderów tego działu – tu szczególnie można wczuć się w woń tego zawodu.
Zarobki są bardzo dobre jak na tą część Pragi. Naprawdę nie ma co narzekać. Spokojnie można sobie pozwolić na wiele, a jak się wynajmie mieszkanie blisko pracy, to zaoszczędzimy sporą część wynagrodzenia, gdyż nie trzeba kupować biletów. Czasami się zdarza, że ktoś odchodzi z tej pracy i szuka szczęścia gdzie indziej, wtedy jednak zawsze można liczyć na życzliwość firmy, a czasem nawet na spotkanie z ich prawnikiem, który z chęcią wyjaśni i pomoże odnaleźć się w nowej sytuacji.
Szczerze polecam
5
byla 2014-12-03 09:07:27
Umarłam :-P..... a co się stało z poprzednim opisem???? Mamy go :-)
3
rabka 2014-12-16 09:06:45
proponuje słownik języka polskiego... tam wyszukaj znaczenie słowa "ironia".....
2
Erazm 2015-09-24 12:04:55
Jeśli kogoś interesuję absolutne podporządkowanie i bezmyślne wykonywanie rozkazów jest to miejsce idealne. Ogólnie zarobki słabe (podstawa + niemożliwia do osiągnięcia premia-ponieważ nie da się wyrobić limitu), atmosfera średnia, zarządzenie firmą z lat 70, a dla młodych pracowników w prezencie lojalki na wstępie.
1
Jerzyk 2016-03-01 11:15:21
wynagrodzenie motywacyjne....buahahahahahahaha
meduza 2016-05-07 16:19:16
@piotrek myslisz że cięzko? Moim zdaniem cięzko nie jest, duzo ludzi konczy teraz i rachunkowość i prawo. Natomaist moim zdanime większy problem może stanowić żeby taka osoba miała wieloletnie doświadczenie, a wiem że i na tym pracodawcom bardzo zależy
Zostaw swoją opinię o Instytut Studiów Podatkowych Modzelewski i Wspólnicy Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Instytut Studiów Podatkowych Modzelewski i Wspólnicy Sp. z o.o.