brak logo

ACS SŁUCHMED Sp. z o.o.

Toruń

Opinie o ACS SŁUCHMED Sp. z o.o.

admin 2015-07-10 01:21:02
Użytkownicy chcący podjąć zatrudnienie w firmie ACS SŁUCHMED Sp. z o.o. potrzebuję informacji o niej. Możesz im pomóc dodając komentarze na naszym forum.
7
@pracownik123 2016-03-13 20:36:01
Osobiście nie polecam. Jeśli chodzi o rozmowę kwalifikacyjną pytają o prywatne życie. Jeśli masz dzieci to źle. Jeśli ich nie masz jeszcze gorzej. Dają do zrozumienia ze przez najbliższe 3 lata jest to źle odbierane.
Pracowalam tam dość długo. Praca nie warta żadnych pieniędzy. Było dobrze jak się było na każde zawołanie a jak już prawie rok nie brałam ani jednego dnia urlopu przejrzałam na oczy. Oddałam zdrowie dla tej pracy i dla Pan przełożonych z Warszawy.
4
@pracownik123 2016-03-19 10:41:54
Pracowałam w warszawie. Zapomniałam dopisać. Nie chce sypać nazwiskami ponieważ jest to karalne. Ale z całego serca nie polecam. Oczywiście są plusy karta multisportu ubezpieczenie grupowe. Ale po 4 latach pracy nawet podwyżki o grosz nie dostałam. A proszę mi wierzyć jestem osobą pracowita i sumienna. Prowadziłam sama punkt, zdobywałam kontakty z lekarzami którzy przysylali swoich pacjentów, czy deszcz czy śnieg chodziłam z ulotkami. Szkoliłam nowych pracowników bez kompletnego doświadczenia nawet budowy ucha nie znali.
4
@pracownik123 2016-03-20 19:19:11
Niestety w większości przypadków pracownik w tej firmie nie jest doceniany. Teraz pracuje w konkurencyjnej firmie i jest niebo lepiej. Jest dużo obowiązków, ale jest to doceniane i wynagradzane. To z jednej strony dobre ze nie wymagają doświadczenia ale z drugiej strony w tej firmie asystent robi wszystko to samo co protetyk i samodzielnie prowadzi gabinet. Tutaj jest też łamane prawo. Ponieważ asystent nie może podpisywać wniosków nfz wiec sluchmed obchodzi to łukiem i ktoś inny podpisuje wnioski aby NFZ nie zerwał z nimi umowy na gabinety. Życzę powodzenia w poszukiwaniu pracy przez męża i ze swojej strony odradzam ta firmę.
2
Kasiula 2016-03-22 15:31:46
Dokładnie zgadzam się z poprzednicza. Protetyka Słuchu jest to bardzo obszerny temat. Niestety wygląda to tak ze osoby tyle co przeczytają mają za zadanie wcisnąć komuś aparat, który ma zastępować po części narząd słuchu. Osoba nie kompetentna może więcej szkód narobić niż pomoc. Ale dla przełożonych liczy się sprzedaż. O zgrozo! Radze pytac o dyplomy ukończonych szkół. Większość nie ma nawet zadnego kursu w tym kierunku. Moja babcia w sluchmed miała bezpłatne badanie słuchu i wyszła z dwoma aparatami i nic kompletnie nie słyszała. Raczej lepiej słyszała bez niż z aparatami. Nawet nie musiała iść do laryngologa trzeba było donieść skierowanie do niego i na podstawie skierowania dostawała wnioski do NFZ. Powiem szczerze że nieźle ja tam napadli i wcisneli na sile aparaty. Nawet nie słuchali jej ze jest coś nie tak. Nie dali dojść do słowa. Żerują w tej firmie na staruszkach. Zaczęli ja straszyć ze to będzie się pogłębiać i ze jeśli poczeka miesiąc bez aparatow to ogluchnie juz całkiem. Zabrałam babcie do innej firmy i okazało się ze nie jest tak źle. Oczywiście nie jest tak jak by miała 20 lat. Ale jej ubytek nawet nie kwalifikowal się na refundację byl za maly. Wywnioskowalam ze by zanizyli jej badania, aby taka refundację otrzymac. Oczywiście aparaty zwróciłam i poprosiłam o potwierdzenie kwalifikacji. I co? Zero żadnego potwierdzenia. Na ścianie wisiały dyplomy całkowicie innej osoby.
3
Aha 2016-04-21 17:21:31
Dokładnie wystarczy mieć maturę. Co jest bardzo nieodpowiedzialne przy opiece nad osobami starszymi i chorymi
Dr 2016-04-21 19:32:01
ASC Słuchmed daje już anonse o pracę na protetyka ds.słuchu do urzędu pracy.Wykształcenie Wyższe,doświadczenie i 1900 brutto....
6
Aha 2016-04-21 21:08:13
Ale co do czego to pracuje tam mnóstwo ludzi bez żadnego wykształcenia. Może wkoncu ktoś wziął się za ta firmę i zmieniają standardy. Ciekawe.
3
Ruda 2016-05-11 18:00:34
Potrzebują ludzi po kierunku protetyki. Ja pracuje od lutego i mam dużą większą stawkę niż 1900 brutto
Malina 2016-06-27 13:47:35
Jestem ciekawa ile zarabia pracownik na stanowisku Protetyk słuchu w firmie sluchmed. Może ktoś udzielić mi takiej informacji i dodać od razu czy to brutto czy netto?
magdusia 2016-07-07 15:17:56
Ja też proszę o konkrety w sprawie wynagrodzenia.. i czy jakieś premie od sprzedaży są??
lenusia 2016-09-17 14:19:50
Witam.
Mam pytanie ile zarabia taki protetyk słuchu? Po niedzieli będę miała rozmowę w tej firmie?
O co pytają na rozmowach ?
Byłabym wdzięczna za odpowiedź
Aga 2016-09-22 06:32:10
CV zawsze można złożyć. Napewno dotrze do odpowiednich osób. Jl- nie napisałaś/eś w jakim regionie chcesz pracować, więc cieżko odpowiedzieć na to pytanie :) A z doświadczenia- to, że w danej chwili nie ma wypuszczonej rekrutacji wcale nie oznacza, że nie zatrudni Cię pracodawca- zależy od tego na które stanowisko i jakie masz doświadczenie. Ja bym próbowała :)
Ona 2016-09-27 13:28:15
Jaka jest pensja dla protetyka słuchu z wykształceniem w tym kierunku?
jl 2016-09-29 05:19:55
jeżeli będzie zainteresowanie Twoim CV to napewno w koszu nie wyląduje.
zzzz 2016-10-15 14:15:12
Praca w ktorej nie ma sie szacunku dla pracownika nie pomaga sie pracownikowi by mogl sie wdrożyć a przujmuje sie w koncu osoby bez doswiadczenia po to by im placic mniej A przy tym straszna ingerencja w zycie prywatne Jednym slowem mobing Region podkarpackie
Katik 2016-10-31 17:04:26
Nie polecam SLUCHMED w Skoczowie. Aroganckia Pani pracująca tam!
Kejt 2016-11-23 09:18:30
dziewczyny 28-29.11 szkolenie w Bydgoszczy., szykujcie się na integrację :) :) :) szykować się, czekamy na was (golić okolice bikini :))
Roxi 2016-11-23 09:26:25
Też na to czekam, najlepsze są zajęcia w podgrupach hotelowych... a w tym roku Warszawa też przybywa. Genialna odskocznia :) mrrrrrrr
Zostaw swoją opinię o ACS SŁUCHMED Sp. z o.o. - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ACS SŁUCHMED Sp. z o.o.