brak logo

Megachemie

Kraków

Opinie o Megachemie

master 2010-01-05 08:06:59
firma ok
tali 2011-02-05 08:17:47
Firma dobry czas ma juz za sobą Bez wizji i kasy.Najchetniej zatrudniaja młodych by płacic głodowe stawki.Ciagłe zmiany, zmiany ,obiecanki obiecanki jest kilka osób które pracuja tam 3 lata..a reszta to pociotki prezesa..na ciepłych posadkach wiec ich sie zmiany nie imają..generalnie firama dyrektorów i prezesów...duża rotacja na stanowiskach handlowców doradców technicznych..nie polecam chyba ze ..lubisz niepewnośc( usunięte przez administratora ) .i niskie zarobki z wielkie wizje i wymagania...do 6 miesiacy i pa pa...
bilu 2011-02-06 09:21:35
Widziałem ogłoszenie na Warszawe jestem po Politechnice wiec sie zastanawiam czy warto ..moze ktos cos podpowiedzieć ...zarobki ludzie itp...bede wdzeczny
1
anonim 2011-02-06 16:41:58
W tym samym temacie ,Poznań widziałem jakis czas temu juz ogłoszenie tej firmy na Poznań chyba wrzesień ,wiec jak tam jest ?? wyglada na dużą rotacje ...moze ktoś coś blizej o tej firmie..??
znawca budowlanki 2011-02-06 17:39:55
cienizna i popelina, na rynku kryzys w tej branży, a plany do osiągnięcia jak w czasie boomu budowlanego, stąd wieczna rotacja bez sensu bo z pustego to i Salomon nie naleje, nie polecam
sik 2011-02-06 21:08:13
o widze ze megachemie robi wiosenny pobór..)) to dla absolwentów budownictwa itp...wdrażanie nowych technologii .rozwój kariera..takie tam bzdety usłyszycie nowi rekruci ( usunięte przez administratora )..do pracy obowiązkowo w mundurkach ..ale do jesieni ..bo na jesien nowy nabór..
molik 2011-03-18 07:08:23
Nie polecam !!!! żenada..własnie szukam nowego zajecia..stracony czas za marne pieniadze
anonim 2011-03-28 16:01:44
Jakieś konkrety? Kiedy pracowałeś, w jakiej roli, dlaczego zrezygnowałeś/zostałeś zwolniony z pracy?!
chybatak 2011-12-23 17:28:46
Hej kolego/koleżanko analityczko, czy aby nie byłaś zbyt \"cienka\"? Z tego co wiem w takich firmach nie zatrudnia się \"analityczek\" - bo po co?;))) To nie bank!
ANONIM 2012-01-24 23:16:23
Megachemie Research & Technologies S.A.!!!!!!!!!
CZY MY MÓWIMY O TEJ FIRMIE ?
anonim 2 2012-01-25 14:43:48
megachemie i chemical global i tines to to samo
na tym samym portalu mozna poczytac opinie o wszystkich trzech niestety malo one wnosza bo na pierwszy rzut oka widac przez kogo wystawione
olo 2012-02-11 10:11:39
Witaj

jak możesz napisz coś więcej, zastanawiam się nad pracą u nich lecz ...

dziękuje
olo.dom(at)wp.pl
ja 2012-02-11 21:52:16
wiem dokladnie jak trwa rekrutacja. 3-4 spotkania a potem 1 lub 3 dni probne. pomijam ze to bezprawne bo za te dni naleza sie pieniadze, nie wg prawa czegos takiego jak darmowe dni probne.
nic 2012-03-01 11:01:56
odradzam pracę w tych spółkach
klak 2012-03-09 17:48:59
rozmowa pewnie będzie w języku rosyjskim. musisz znać biegle bo inaczej cię nie wezmą. oczywisćie musisz sprawiać wrażenie super człowieka, usmiechniętego i znającego się na rzeczy. ale jak nie musisz nie zatrudniaj się tam
anonim 2012-04-11 08:30:43
i co sprzedałeś coś czy dalej marzysz o kasie??
a może już nie pracujesz bo przyszła na ciebie kolej
toby 2012-05-13 21:50:52
raczej nie rezygnuj dla nich ze stabilnej pracy bo we wszystkich spolkach jest prowadzona tak polityka ze w kazdym momencie mozesz pozegnac sie z praca
zainteresowany 2013-07-16 09:44:25
Szukają teraz nowego dyrektora zarządzającego. Co się stało z poprzednim? Sam odszedł czy poprosili?
3
pozdrowienia 2013-12-03 21:02:21
(usunięte przez administratora)Firma (usunięte przez administratora), mizerne wynagrodzenie, beznadziejna atmosfera.
1
Michał 2014-03-25 23:19:35
Firma jak każda inna w branży, trzeba mieć wyniki sprzedażowe.
2
Kiero 2014-04-10 16:45:08
A jakie samochody dają handlowcom?
zarobas 2014-04-12 13:50:00
jezdzimy maybachami a jak masz wyniki to nawet komóre służbową dostaniesz
sołtys 2014-04-12 14:28:04
i zestaw słuchawkowy tyż bydzie aa?
akordeon 2014-04-13 17:44:30
Pytam poważnie. Forum, wbrew temu co się niektórym wydaje, nie służy do oczerniania pracodawców a do wymiany opinii.
B34 2015-01-14 21:12:52
hej może mi właściwie może ktoś napisac jak przygotować się do rozmowy kwalifikacyjnej u nich,jak wykorzystać swoją szansę i zrobić dobre wrażenie na pracodawcy? czy rozmowa składa sie z etapów o co pytaja jak to wszystko wyglada czy rozwój zawodowy jest wpisany w ta firme bardzo dziekuje za odpowiedzi
1
azi 2015-03-22 23:37:41
Dosyć sporo pytań i na wszystkie nie jestem w stanie Ci odpowiedzieć, no ale przed rozmową kwalifikacyjną najlepiej będzie jak się przygotujesz. Mam na myśli, żebyś zebrał informacje na temat firmy i wiedział co nieco. Drugą sprawą jest to żebyś umiał odpowiedzieć na pytanie: jakich warunków finansowych oczekujesz. I tu mam do was pytanie. Ile można zarobić na samym początku ?
01 2016-02-17 14:36:52
bo się wstydzą za ile pracują, a znajomym opowiadają bajki
Pracownik 2016-07-19 21:40:16
Dobrze, że zwolnili nowego dyr. handlowego, bo zajechał by ludzi w tej firmie tak jak robił to w Ursie. To nie jest człowiek do zarządzania ludźmi.
Brudny Harrry 2016-08-10 09:08:02
Firma zaprasza na rozmowe do siebie, następnie 2 etap,następnie 3 etap i na końcu podziękowano mi z względu na duże wymagania finansowe....dodam że po 1 spotkaniu nikt nie negocjował stawki, mało tego usłyszałem że się mieszcze w "granicach" Straciłem swój czas i pieniądze bo paliwo,autostrady itd.
Ps. Bardzo Wysokie targety do osiągnięcia.
1
akta 2016-08-11 09:57:17
a to możesz w takim razie opisać bardziej i konkretniej jak poszczególne etapy tej rekrutacji wyglądają i ewentualnie jak się mogłabym do nich porzygotować? oczywiście interesuje mnie u was z ogłoszenie praca jako doradca techniczno handlowy, oby aktualne
Tomasz 2016-11-03 13:08:40
Złożyłem aplikację do Wawy na stanowisko przedstawiciela, dodam że mam doświadczenie. Zaprosili mnie na rozmowę, tylko ze na dzien jutrzejszy, miałem do przejechania 200km, mysle sobie "ok, dobra, damy rade" Spotkanie miało być niby w hotelu o godzinie 12:00, także musiałem najlepiej wyjechać duuuzo wczesniej. I tak jadę, 50km przed Warszawą dzwoni do mnie pani recepcjonistka i informuje że spotkanie z przyczyn niezależnych od nich zostało odwołane. Ani przepraszam, ani nic.
Dało mi to obraz firmy poniżej krytyki, nikomu nie polece, a jak spotkam na swojej drodze zawodowej to bede sie staral utrudniac. Auta na wodę nie mam.
Zostaw swoją opinię o Megachemie - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Megachemie