brak logo

P.P.H.U "POL-SKÓR" KRYSTYNA BEDNAREK

Toruń

Opinie o P.P.H.U "POL-SKÓR" KRYSTYNA BEDNAREK

kate 2014-08-05 10:18:54
Witam! Dobrze zastanowcie się przed podjęciem pracy w tej firmie. Na rozmowach kwalifikacyjnych wszystko pięknie, ładnie. Warunki finansowe na początku Pani Prezes daje ile chciałbyś/chciałabyś zarabiać a po okresie próbnym umowa praktycznie na najniższą krajowa + prowizja uznaniowa która praktycznie nikt nie dostaje!!!Atmosfera fatalna~!!!
8
szukampracy 2014-08-12 10:55:14
napisz coś więcej proszę, o jakim stanowisku mówisz? jakie kwoty były proponowane? Może prześlesz więcej info na maila?
szukampracy260@gmail.com
1
e 2014-09-06 20:10:28
Mam nadzieję na prawdziwą puszkę Pandory. Wreszcie posypią się opinie, ktore dawno juź winny być na stronach. Gratuluję odwagi
1
K. ds nadzwyczajnych 2015-01-26 16:22:23
TRAGEDIA? MAŁO POWIEDZIANE
4
Kubł zimnej wody 2015-03-11 15:11:28
... poproszę o coś więcej... Dlaczego tragedia?
mała 2015-10-13 20:00:45
Atmosfera w biurze FATALNA!!!!! Cisza , nie wolno rozmawiać... ciągła rotacja ludzie pracują tu rok (to długo) , miesiąc , 3 miesiące , pół roku... sami nie wytrzymują albo są zwalniani...
1
magnesss 2015-10-16 21:02:15
Ciekawe w jaki sposób się rozwija? A spełniony może być, niektórym do spełnienia dużo nie potrzeba. Oczywiście firma się rozwija i chylę czoła Pani Prezes. Jednak to nie jest normalne, że w przeciągu roku przewija się przez tą firmę 12 osób) część sama odchodzi , a część jest zwalniana... Może się zdarzyć ,że w takim okresie czasu 2-3 osoby są do kitu i się nie sprawdzają,ale tyle osób na tak małą firmę? Świadczy to tylko o tym,że jest coś nie HALO. Pani Prezes do sowich pracowników mówi co jej się podoba i jak jej się podoba. Jeśli nie pracujesz, to polecam Ci tą firmę idź i sprawdź, natomiast jeśli masz pracę i zastanawiasz się nad zmianą na Pol-Skór to się poważnie zastanów, (usunięte przez administratora) ani nie spędzisz miło czasu;) Byli tu tacy, którzy zrezygnowali z poprzedniej pracy , a tu popracowali miesiąc,dwa(usunięte przez administratora)
1
mia 2016-05-19 01:38:24
A ja nie polecam. Nie moge podac zadnych blizszych faktow, bo chce zachowac anonimowosc - jesli chcesz sie mocno rozczarowac miejscem i slodziutka Pania Prezes, to najlepsze miejsce na swiecie, aby tego doznac!
1
Marcin 2016-06-01 10:59:18
ODRADZAM!! I to bardzo. Jeśli cenicie sobie zdrowie psychiczne, radość i rozwój, omijajcie szerokim łukiem. PRL w najczystszej formie.
1
sa 2016-06-19 20:58:44
Pewnie, że są inne działy, ale chyba nie mają oferty pracy.
Zostaw swoją opinię o P.P.H.U "POL-SKÓR" KRYSTYNA BEDNAREK - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.P.H.U "POL-SKÓR" KRYSTYNA BEDNAREK