brak logo

P.P.H.U "POL-SKÓR" KRYSTYNA BEDNAREK

Toruń

Opinie o P.P.H.U "POL-SKÓR" KRYSTYNA BEDNAREK

kate 2014-08-05 10:18
Witam! Dobrze zastanowcie się przed podjęciem pracy w tej firmie. Na rozmowach kwalifikacyjnych wszystko pięknie, ładnie. Warunki finansowe na początku Pani Prezes daje ile chciałbyś/chciałabyś zarabiać a po okresie próbnym umowa praktycznie na najniższą krajowa + prowizja uznaniowa która praktycznie nikt nie dostaje!!!Atmosfera fatalna~!!!
11
szukampracy 2014-08-12 10:55
napisz coś więcej proszę, o jakim stanowisku mówisz? jakie kwoty były proponowane? Może prześlesz więcej info na maila?
szukampracy260@gmail.com
1
e 2014-09-06 20:10
Mam nadzieję na prawdziwą puszkę Pandory. Wreszcie posypią się opinie, ktore dawno juź winny być na stronach. Gratuluję odwagi
3
K. ds nadzwyczajnych 2015-01-26 16:22
TRAGEDIA? MAŁO POWIEDZIANE
4
Kubł zimnej wody 2015-03-11 15:11
... poproszę o coś więcej... Dlaczego tragedia?
mała 2015-10-13 20:00
Atmosfera w biurze FATALNA!!!!! Cisza , nie wolno rozmawiać... ciągła rotacja ludzie pracują tu rok (to długo) , miesiąc , 3 miesiące , pół roku... sami nie wytrzymują albo są zwalniani...
2
magnesss 2015-10-16 21:02
Ciekawe w jaki sposób się rozwija? A spełniony może być, niektórym do spełnienia dużo nie potrzeba. Oczywiście firma się rozwija i chylę czoła Pani Prezes. Jednak to nie jest normalne, że w przeciągu roku przewija się przez tą firmę 12 osób) część sama odchodzi , a część jest zwalniana... Może się zdarzyć ,że w takim okresie czasu 2-3 osoby są do kitu i się nie sprawdzają,ale tyle osób na tak małą firmę? Świadczy to tylko o tym,że jest coś nie HALO. Pani Prezes do sowich pracowników mówi co jej się podoba i jak jej się podoba. Jeśli nie pracujesz, to polecam Ci tą firmę idź i sprawdź, natomiast jeśli masz pracę i zastanawiasz się nad zmianą na Pol-Skór to się poważnie zastanów, (usunięte przez administratora) ani nie spędzisz miło czasu;) Byli tu tacy, którzy zrezygnowali z poprzedniej pracy , a tu popracowali miesiąc,dwa(usunięte przez administratora)
1
mia 2016-05-19 01:38
A ja nie polecam. Nie moge podac zadnych blizszych faktow, bo chce zachowac anonimowosc - jesli chcesz sie mocno rozczarowac miejscem i slodziutka Pania Prezes, to najlepsze miejsce na swiecie, aby tego doznac!
1
Marcin 2016-06-01 10:59
ODRADZAM!! I to bardzo. Jeśli cenicie sobie zdrowie psychiczne, radość i rozwój, omijajcie szerokim łukiem. PRL w najczystszej formie.
2
sa 2016-06-19 20:58
Pewnie, że są inne działy, ale chyba nie mają oferty pracy.
Joanna 2017-03-23 09:19
Jak obecnie wygląda praca w firmie? Chętnie poznamy Wasze doświadczenia z pracy. Na jakie warunki zatrudnienia może liczyć pracownik?
Hadesiak 2017-03-31 12:10
Chyba trochę się jednak zmieniło. Ja pracuję pół roku i w tym czasie została zwolniona jedna osoba. W biurze fajni ludzie i zawsze ktoś jakimś żartem sypnie. Szefowa wymagająca to prawda, ale wie czego chce. Na pewno trzeba się przyłożyć do roboty, więc jak ktoś chce się poobijać to odradzam, dla innych wg mnie w porządku.
Joanna 2017-05-31 11:05
@Hadesiak to dobrze, że firmie zaszły zmiany pozytywne dla pracowników. Mogłabyś/mógłbyś powiedzieć cos więcej na temat tego jak wygląda praca w Twoim dziale? Dodatkowe informacje będą cenne dla osób, które zamierzają aplikować do POL-SKÓR.
Zostaw swoją opinię o P.P.H.U "POL-SKÓR" KRYSTYNA BEDNAREK - Toruń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.P.H.U "POL-SKÓR" KRYSTYNA BEDNAREK