logo AGROFRESH Sp. z....

AGROFRESH Sp. z....

Bronisze

Opinie o AGROFRESH Sp. z....

liki 2011-02-24 11:00:27
to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szukaja jeleni ktorzy bd pracowac za 100zl w fatalnych warunkach
2
anonim 2011-02-24 11:03:22
nie polecam tam nikomu pracy (nie wiem jak mozna pracowac w takich warunkach)a caly zarzad tej firmy jest jakiss................i normy sa w chu............powyciagane ,slyszalem opinie ze trzeba 400-500szt na godzine robic
2
dyrektor 2012-05-31 09:50:04
Agrofresh Sp z o.o. istnieje 3 lata i zwiększa sprzedaż w tempie 200% rocznie; przy tym zatrudnia młodych ludzi którzy się uczą i zmieniają- dlatego atmosfera jest nieformalna, czasami chaotyczna, czasami napięta; chcemy ludzi kreatywnych, którzy stawiają na rozwój osobisty i chcą tworzyć firmę;
fresh 2013-05-20 15:46:51
Dyrektor Andrzejek to ty pisałeś wypowiedź haha ..?
W Agrofreshu kiedyś było dobrze a teraz jest coraz gorzej. Nie polecam nikomu. Szukają frajerów za najniższą krajową, obiecują złote góry, podwyżki, itd. ..obiecanki cacanki.
4
Wojciech 2013-08-29 15:03:21
Człowieku to jest nie firma, a jedna wielka katastrofa! Oszukują na kase, nie płacą dostawcom i ogólnie nie mają kase na koncie. Już nie długo Agrofresh zbankrutuje. Pozdrawiam.
6
anna 2013-09-09 13:05:58
Panie Wojtku wydaje mi się, że nie należy wydawać bezpodstawnie takich opinii gdyż może wiązać się to ze sprawą sądową.
Szczególnie gdy robi to pracownik firmy będący na zwolnieniu lekarskim od kwietnia i próbujący wyłudzić od firmy bezpodstawne pieniądze.
Fakt firma miała problemy finansowe dzięki zatrudnieniu tak niekompetentnych osób jak Pan. Na szczęscie sytuacja została opanowana kilka miesięcy temu i firma znów normalnie funkcjonuje. Jesli chodzi o plotki dotyczące bankructwa to jest to jedna wielka bzdura. Spółka należy do dużej grupy kapitałowej która doskonale funkcjonuje w całej Europie i poza nią.
1
anna 2013-09-09 13:08:02
Jeżeli najniższa krajowa w naszym państwie wynosi 5000 pln to gratuluję mądrosci.
2
tabor 2014-03-22 12:49:34
pewnie sporo - cytat z ich www -Większość produktów jest eksportowana do krajów Europy Wschodniej. Głównymi klientami spółki grupy są średnie i duże sieci handlowe w Rosji, Białorusi i Państwach Bałtyckich.
werner 2014-04-13 13:09:34
W ogóle to na rynku sa dwie firmy o nazwie agrofresh, zajmuja się tym samym, tylko logo inne, ale czy aby napewno to inne firmy?
kemper 2014-04-22 11:50:43
tak są dwie takie firmy o nazwie Agrosfresh, jednak nie mają ze sobą nic wspólnego, a na pewno nie właściciela
Zbyszek 2014-04-23 19:30:49
Ten temat jest chyba o Agrofresh Dobrowolski, tak wywnioskowałem po województwie, bo niby wpisany tutaj jest Toruń, ale siedziba w gminie Przemęt.
kiwi 2014-05-25 19:22:11
Opinie Anny i Wojciecha dotyczą Agrofresha na Broniszach. Ze swojej strony mogę skłonić się ku wersji Wojciecha
6
Staszek 2014-11-30 15:26:19
Witam, równiez byłbym zainteresowany aktualnymi informacjami na temat agrofresh'a, bowiem firma nie miała w zasadzie zanych opinii od kwietnia, czyli pnad pół roku. Jak sobie poradzili z tymi problemami finansowymi, o których ktos napisał, wyszli na prosta, czy bez zwolnień sie nie obeszło? Pozdrawiam.
iwo 2014-12-19 19:34:53
Agro wciąż ma spore kłopoty. Atmosfera w firmie nie jest ciekawa. Ludzie są zwalniani albo sami odchodzą. Została już ich tylko garstka. Niestety firma jest źle zarządzana - a właściwie organizacji zupełnie brak. Dyrektorzy nie robią nic oprócz wyzyskiwania pracowników. Nie zarobisz tam nic a na pewno się narobisz. Nie polecam.
7
LD 2015-02-09 19:12:17
Ja również nie polecam, zwłaszcza współpracy z Panią Dyrektor Finansową. Brak odpowiednich kompetencji. Zarobki marne, szanse na rozwój żadne. Radzę omijać szerokim łukiem.
5
LD 2015-02-09 19:14:33
Obecnie mniej niż 10 osób.
1
ESSO 2016-07-04 12:22:00
Niech się rozliczą za transport który dla nich wykonali przewoźnicy !!! Wiszą im od kilku miesięcy a sami się bawią .
ESSO 2016-07-09 20:54:20
Chodzi o zapłatę za transport !!!!
amk 2016-07-09 21:14:34
Komuna to to nie jest, ale zastanawiam się kiedy pojawi się jakieś ogłoszenie pracy, wiecie? Dzięki za odpowiedź
Zostaw swoją opinię o AGROFRESH Sp. z.... - Bronisze
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AGROFRESH Sp. z....