brak logo

zakład porządkowy DOSIA

Środa Wielkopolska

Opinie o zakład porządkowy DOSIA

anonim 2010-03-25 22:42:33
proszę o opinie dotyczące zakładu porządkowego DOSIA
myszka 2010-03-25 22:50:30
NORMALNIE MASAKRA .NIE POLECAM TAM PRACOWAĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kociak 2010-04-03 23:06:41
pracowałam tam w 2008 r normalnie horror chodzi babsko co sprawdza palcem a sama może lepiej nie ma posprzątane w domu NIE POLECAM TAM PRACOWAĆ !!!!!!!!!!!!!LEPIEJ U GOSPODARZA W POLU CIĘ TRAKTUJĄ
współczucie 2010-04-08 22:04:44
mi tylko pozostaje współczuć obecnym i przyszłym pracownikom ZAKŁADU DOSIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
rada 2010-04-09 21:39:43
jeśli jestes zainteresowana pracą w DOSII to daj sobie na wstrzymanie bo psychika ci siądzie po pierwszej wizycie pani z kontroli NIE POLECAM
1234 2010-04-22 22:10:46
MASAKRA NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
#### 2010-10-09 23:02:06
Witam , NIE POLECAM TEGO ZAKLADU POD ŻADNYM WZGLĘDEM..Praca tam to normalny koszmar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111
pracownica 2010-10-27 19:50:27
Witam pracowałam tam parę tygodni temu ,,,szefowa jak nie wie jak pozbyć się pracownika to żuca fałszywe oskarzenia co do zekomej kradziezy w miejscu pracy,,,,slyszalam same zle rzeczy ale nie chcialo mi sie wiezyc a jednak sama sie przekonalam jakie tam HAMSTWO panuje NIE POLECAM EGO ZAKLADU ZA ZADNE SKARBY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
#### 2010-11-02 11:17:16
NIE POLECAM POD ŻADNYM WZGLĘDEM TEGO ZAKŁADU SYF BRUD ,,,CHAMSKIE TRAKTOWANIE PRACOWNIKÓW MASAKRA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
123 2010-11-07 19:09:33
Witam jak najgorsze wspomnienie po pracy w tym zakładzie .Powinnli ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak najszybciej zamknąć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
456 2014-04-28 20:51:04
Pani Sylwio, jak ktoś nie lubi pracy to trzyma się od niej z daleka.
trzewik 2015-02-02 00:56:38
co do tego czy praca tutaj jest stabilna... raczej tak jeśli trafisz na miejsce w którym będą z Ciebie zadowoleni to raczej nie będą mieli podstaw aby Cię zwalaniać . Jednak z doświadczenia wiem i mogę ci powiedzieć , że ludzie jakoś specjalnie długo to tutaj nie wytrzymują i szukają raczej czegoś innego
mioxk 2016-05-19 21:36:03
trzewik, powiedz czy miałeś szansę u nich pracować ? Gdzieś mi się obiło, że na bieżąco poszukują ludzi do pracy, ale teraz nie widzę ofert - coś więcej wiadomo?
Zostaw swoją opinię o zakład porządkowy DOSIA - Środa Wielkopolska
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie zakład porządkowy DOSIA