logo Tarkon Sp. z o.o.

Tarkon Sp. z o.o.

Tarnobrzeg

Opinie o Tarkon Sp. z o.o.

ktos tam 2014-11-24 09:50:14
pracuje tutaj pare miesięcy
z pieniedzmi jest faktycznie jak piszą. (usunięte przez administratora) mieszkania troche jak akademiki. klimat - zalezy gdzie trafisz i na jakich ludzi - niektorzy pracują po 8 godzin dziennie przez 5 dni w tygodniu a niektorzy pracuja po 10 godzin dziennie. jak nie ma się innej opcji to mozna pojechac.
obserwator 2014-12-13 18:39:16
Pracuję już trochę w tej firmie i mogę powiedzieć tyle, że pomimo jakiś niedociągnięć to firmy typu Budimex Rzeszów mogą tej firmie buty czyścić i paznokcie u nóg obgryzać.Tutaj jeśli się godzisz na minimalną stawkę 8 Euro na godzinę to ją dostajesz i tyle. Popatrzcie co robi Budimex, Transsystem, MdM lub inne barachło?
Pozdrawiam
bolo24 2014-12-15 15:10:15
Witam dostalem oferte pracy z Tarkonu i szczerze mowiac to mocno sie zastanawiam po tym co tu piszecie...jak tak naprawde jest z godzinami ile sie pracuje w miesiacu i jaka kasa na reke.?ps,robilem kilka lat w tsie takze nieusmiecha mi sie rypac po 12H dziennie.Z gory dziekuje za odpowiedz
4
Też z TS-u 2014-12-15 22:30:34
Kolego bolo 24!
Nie wiem w czym masz problem? Czy chcesz popracować trochę godzin i zarobić kasę czy też chcesz pracować kilka godzin dziennie i tej kasy nie mieć? Z TS-u jest już nas poważna grupa. I chcę ci powiedzieć, że to co Sroka wyczyniał z nami w Ts-ie tutaj jest nie do pomyślenia. Tutaj po prostu dostajesz stawkę w Euro na godzinę i to jest święte. Czyli jest tak jak chcieliśmy mieć w TS-ie ale nigdy sie tego nie doczekaliśmy. Najniższa stawka to 8 Euro netto na godz. Mieszkania i dojazdy na koszt firmy. Za listopad wypłata wpłynęła mi 9.12.2014. Co chcesz wiedzieć jeszcze to chętnie ci odpowiem. Pozdrawiam. Znamy się na pewno:)
bolo24 2014-12-16 10:19:35
Dzieki za odp."lolo"to nieja...problemu niemam problem w tym ze nieusmiecha mi sie pracowac dzien w dzien przez dwa trzy miesiaca po 12H(tak jak bylo w Tsie)niesztuka naklepac 320h i zarobic 5tys.
gosc 2014-12-17 09:59:59
Panowie nauczcie sie najpierw poprawnej polszczyzny a pozniej przelewajcie swoje marne i frustrujace wypociny"fachowcy"
2
pamiętający 2014-12-18 05:54:46
Za często powtarzasz słowo Sroka. Czyżbyś wspominał wydawanie zaliczek u tego delikwenta? Nostalgia??? A co będzie jak cię spotkają ludzie stamtąd?
Od razu polska ortografia ci się przypomni:))
xxxxxx 2014-12-23 14:44:28
Siema pracuje w Wilsku jakiś czas i nie wiem czemu ta firma ma takie złe opinie co prawda z kasa sie pare dni spuźnią ale zawsze jest wypłacana co do grosza za dojazd do pracy nie płacimy za kwatere tez nie. Prawda jest taka że ta firma nie jednemu pupe uratowała a złe komentarze wystawiaja goście ktorym sie poprostu nie chce pracowac.. miesiecznie zarabiam 10 000zł czy to źle jako spawacz ? robie w miesiacu 240 godz. Mam kolege w Belgi który ma 17 euro jako spawacz ale co z tego jak kwatere musi sobie sam zapłacic dojazd do pracy na własną reke na czysto mu zostaje 9-10 czyli wychodzi na to samo tylko ze my w Wilsku nie musimy sie o nic martwic.. zastanówcie sie czego wy chcecie. Ja jestem zadowolony i złego słowa nie powiem na ta firme bo sa gorsze tylko zaden z was jeszcze widocznie nie trafil na taka i nie umiecie docenic tego co macie. pozdro
3
lukkk 2014-12-30 16:21:19
Cześc mam pytanko jak z transportem czy wyłącznie z Tarnobrzega czy można zabrać się po drodze ja mieszkam w Jaworznie (Śląskie} .Drugie pytanie to admosfera w pracy i na kwaterach.
lolo 2015-01-08 22:19:33
dużo czytam na tym forum o Wilsku i Belgi a był może ktoś w Holandii z tej firmy może ktoś podzieli sie informacjami bo miałem ofertę pracy i chciałbym się dowiedzie, może ktoś tam pracował jakie warunki hotelowe atmosfera w pracy i wogóle
1
xxx 2015-01-09 17:30:58
Witam,mam zamiar podjąć prace w Tarkonie Tarnobrzeg,praca na koparce,może ktos coś wie na temat tej firmy;warunki mieszkaniowe,płaca no i czy robota jest bo grunt to zarobić kasę.
2
8 w dekalogu 2015-02-27 20:16:03
Dostojna czapla,mieszkanka mokradeł,cichutko stoi na długich nogach w płytkiej wodzie.Poluje na ryby ,żaby i raki.Błyskawicznie atakuje ofiarę swoim długim dziobem. pozdro optymistom i wesołkom BARCA !!!!
czytelnik 2015-03-15 18:51:39
polo i luk i jeszcze jakiś tam cwaniaczek w jednej osobie.Nie pisz przez a z kreską bo to ciebie zdradza.jedna osoba=wiele nicków
czytelnik 2015-03-15 20:09:46
zmień czcionkę bo się zdradzasz
czytelnik 2015-03-15 22:27:44
Piszesz sam sobie>? tak tylko pytam
Były Pracownik 2015-03-20 21:11:51
Jeśli firma barachło to po co się tam pchacie na siłę ,poszukajcie sobie pracy tam gdzie was docenia za posiadane umiejętności jeżeli takie posiadacie .A nie narzekań końca niewidac jak wam tak zle i niedobrze ciągle to się pozwalniajcie i po problemie będzie.
11
tadek 2015-06-09 15:45:23
bledy ortograficzne popelniasz
łódż 2015-07-03 19:43:56
Robił tam taki scyzoryk z pacanowa to go do zakładu psychiatrycznego by zamkneli. Szkoda bo siłe miał ale szkoda że był psychiczny i paru ludzi o mało nie wysłał "za granice" ...tą ostatnią... Jak tam chcesz robić to sie dobrze ubezpiecz...
podpowiadacz:) 2015-07-29 20:24:40
Przecież nie musisz tam pracowa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Poradzę ci : idź do rzeszowskiego Budimexu!! Tam znajdziesz wszystko to czego brakuje ci w tarnobrzeskiej firmie:):)
hebo 2015-09-12 20:10:57
teraz to ala hebo
zmiana nazwy aka wilsko lub tarkon
r098 2015-12-23 23:01:38
ludzie piszcie z sensem a nie jakieś głupoty wypisujecie piszcie prawdziwe opinie o firmach a nie głupoty bo każdy chce się dowiedzieć co każda firma mam do zaoferowania
ja 2016-01-03 19:28:46
A ja czytając te wszystkie kometarze powiem tak.Wszyscy tu maja racje ale dopóki nie spróbujecie to się nie dowiecie.Ja też kilka lat temu kiedy widziałem co się tu wypisuje to nie zaryzykował bym było ciężko ale teraz dobrze idze każdy jest kowalem swojego losu wiedz decyzja należy do nas samych.Pozdrawiam wszystkich

Kolunio 2016-01-04 19:04:14
Podobno 70 sztuk [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z smundersa zostali ci co zawsze
Bob 2016-01-13 16:44:40
Witam szukam pracy mogl by mi ktos npisac pare slow o tej firmie?
Ooo 2016-01-13 19:01:06
Zobacz wyrzej
spawacz 2016-02-07 21:02:53
Komu nie podoba się praca w Tarkonie to zawsze może tą pracę zmienić i pójść np. do Budimexu Rzeszów!! Wtedy doceni, już po pierwszej wypłacie walory pracy w Tarkonie. Tak, że nieroby przestańcie ujadać!!
2
tam myślę 2016-02-14 18:31:12
Polduś dlaczego ujawniłeś na forum kim rzeczywiście jesteś?
Dkyh 2016-02-22 18:58:33
A co ty myslales ze w tych przytulkach kto robi polonisci kurwa to cholota z wioch
Olaf 2016-02-28 16:29:02
Ale zato biuro jest ok lizac do kosci
Plum 2016-03-01 20:34:27
Na 2 baty
do gnoju buraku 2016-03-05 23:25:17
Ty profesor Miodek! Jakim cudem w Tworkach dorwałeś się do kompa i netu?:) Przecież cały czas związany jesteś w kaftanie bezpieczeństwa:)
Ooo 2016-03-06 12:30:18
Polaczek to katolik i podpierdalacz czyli wszystko sie zgadza pan stonoga sie wyrazil w 1000 procent ty glupi naiwny huju
1
Yyy 2016-03-08 19:46:34
Litosci po tym co ijak piszesz napewno sie nadajesz
000 2016-03-15 21:00:27
Przed przystąpieniem do pracy w tej firmie lepiej popytać poczta pantoflowa co i jak , ja osobiście bym przestrzegał przed podejmowaniem pracy w tej firmie chyba ze ma cieżka sytułacje .Tak dla przykładu to jest częsta zmiana nazwy firmy na umowie o prace ,miesiąc tu kilka miesięcy tam a jak przepracujesz cały rok to się okaże że masz niedopłacony podatek bo przekroczyłeś próg podatkowy i trzeba dopłacić pare stówek a biuro umyje ręce to tak z doświadczenia nie licząc obietnic przed wyjazdem do pracy i zapewnień że praca na dłużej a w praktyce to już zupełnie inaczej tydzień czasem kilka dni i powrót bo trzeba było zapchać dziure bo gość jest na urlopie albo wyleciał za chlanie i tak to w skrucie nie rozszerzając wątku tej pseudo firmy. Lepiej radził bym się zastanowić poważnie nad podjęciem pracy.Pozdrawiam Panie z biura!!!!!!!!
Bokser 2016-03-17 19:52:42
Ja tu pracowalem dlugo bylo roznie jak wszedzie ale firma jest wyplacalna panie w biurze piekne jedynie kierownik polowy to matol
3
Zenek 2016-04-16 12:54:48
jak tam w Tessenderlo? sobotnie wieczory kończą się mordobiciem ?
4
brygadzistka 2016-05-01 12:26:38
Jak ktoś zasługuje to jak najbardziej dostaje w uśmiech! I nie musi to być absolutnie sobota:)
3
Scott 2016-05-25 12:33:02
A to z innej beczki. Znacie może firme Colette Nails, która montuje wewnętrzne place place zabaw? Pracują przeważnie w Belgii. Pozdro.
Max 2016-07-06 15:22:12
Nie pchaj się w to bagno,byłem od nich,nie przelewają kasy,warunki mieszkaniowe masakryczne,jak już wyjedziesz ,zostajesz skazany sam na siebie,nie dodzwonisz się do biura,celowo nie odbierają telefonów,nie wspomne o przydupasach firmowych i warunki pracy z takimi ludzmi,daj sobie spokój
1
RTA 2016-07-08 14:16:29
Słyszałem, że są częste rotacje i zwalniaja nawet po miesiącu? z czego to wynika bo zwalniali i takich, którzy mieli "fach w ręku" ! Przydupasy kapują ?
2
Miracle Mile 2016-08-03 12:32:05
@ Scott, no parę opinii znam. Nie polecam. Słaba stawka to raz a w dodatku pracuje się 7 dni w tygodniu bez dnia przerwy gdyż jesteś na umowie zlecenie. Warunki mieszkaniowe nie są za dobre.
2
Mateusz 2016-08-20 14:54:17
Witam, czy są jakieś przyjęcia na hydraulika, glazurnika do pracy w Tessenderlo? jaka jest atmosfera w ekipie i firmie? pozdro
Mateusz 2016-09-12 16:09:54
Chyba nikt już nie pracuje, skoro taka cisza na forum.
Tomek 2016-10-03 12:03:50
Potrzebują spawaczy i malarzy konstrukcji stalowych na hali w Machowie. Chyba tam jakaś firma buduje jakiś zakład produkcyjny i dlatego potrzebują pracowników. A jak wygląda sytuacja z pracą w Belgii to nie wiem.
Bartek 2016-10-15 09:23:12
Nawet najlepszych glazurników wykopali.
epsilon 2016-11-17 19:47:05
komu chce sie pracowac to bedzie zadowolony ,a kasa zawsze jest na czas,za leżenie nikt nie placi , za mieszkanie nic nie płacisz
Norbert 2016-11-27 10:51:56
Dzieje się cos ciekawego w Tessenderlo? Np: chlanie i potyczki na piachy :-)
Ja 2016-11-30 16:25:45
Chlanie codziennie plus weekend extra ;-) nie dla mormalnych ludzi .
Praconik 2016-12-07 08:12:54
Tak mają fach tylko spawacz nie widzi spawarki i napytala szlifierki to po co im certyfikaty do tego nie trzeba i nie cierpię oszustwa trzy razy było pytanie czy będę pracował jako spawacz a zapytalam 11 godzin największą szlifierą
Także przemyśl jak są uczciwi wobec pracowników
Glazurnik 2016-12-08 20:37:41
Nie są zbytnio rzetelną firmą. Jedziesz jako hydraulik a robisz glazure, albo elektryke. Myślą, że znajdą wszechstronnie uzdolnione złote rączki. Najlepsze jest to, że i te rączki długo nie porobią, jak podpadną panu P. Atmosfera jest średnia. Zawsze sie jakiś burak trafi albo pijak i lizodup.
Zostaw swoją opinię o Tarkon Sp. z o.o. - Tarnobrzeg
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tarkon Sp. z o.o.