logo Tarkon Sp. z o.o.

Tarkon Sp. z o.o.

Tarnobrzeg

Opinie o Tarkon Sp. z o.o.

czytelnik 2015-03-15 22:27
Piszesz sam sobie>? tak tylko pytam
Były Pracownik 2015-03-20 21:11
Jeśli firma barachło to po co się tam pchacie na siłę ,poszukajcie sobie pracy tam gdzie was docenia za posiadane umiejętności jeżeli takie posiadacie .A nie narzekań końca niewidac jak wam tak zle i niedobrze ciągle to się pozwalniajcie i po problemie będzie.
14
tadek 2015-06-09 15:45
bledy ortograficzne popelniasz
łódż 2015-07-03 19:43
Robił tam taki scyzoryk z pacanowa to go do zakładu psychiatrycznego by zamkneli. Szkoda bo siłe miał ale szkoda że był psychiczny i paru ludzi o mało nie wysłał "za granice" ...tą ostatnią... Jak tam chcesz robić to sie dobrze ubezpiecz...
1
podpowiadacz:) 2015-07-29 20:24
Przecież nie musisz tam pracowa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Poradzę ci : idź do rzeszowskiego Budimexu!! Tam znajdziesz wszystko to czego brakuje ci w tarnobrzeskiej firmie:):)
2
hebo 2015-09-12 20:10
teraz to ala hebo
zmiana nazwy aka wilsko lub tarkon
r098 2015-12-23 23:01
ludzie piszcie z sensem a nie jakieś głupoty wypisujecie piszcie prawdziwe opinie o firmach a nie głupoty bo każdy chce się dowiedzieć co każda firma mam do zaoferowania
ja 2016-01-03 19:28
A ja czytając te wszystkie kometarze powiem tak.Wszyscy tu maja racje ale dopóki nie spróbujecie to się nie dowiecie.Ja też kilka lat temu kiedy widziałem co się tu wypisuje to nie zaryzykował bym było ciężko ale teraz dobrze idze każdy jest kowalem swojego losu wiedz decyzja należy do nas samych.Pozdrawiam wszystkich

Kolunio 2016-01-04 19:04
Podobno 70 sztuk [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z smundersa zostali ci co zawsze
Bob 2016-01-13 16:44
Witam szukam pracy mogl by mi ktos npisac pare slow o tej firmie?
Ooo 2016-01-13 19:01
Zobacz wyrzej
spawacz 2016-02-07 21:02
Komu nie podoba się praca w Tarkonie to zawsze może tą pracę zmienić i pójść np. do Budimexu Rzeszów!! Wtedy doceni, już po pierwszej wypłacie walory pracy w Tarkonie. Tak, że nieroby przestańcie ujadać!!
4
tam myślę 2016-02-14 18:31
Polduś dlaczego ujawniłeś na forum kim rzeczywiście jesteś?
Dkyh 2016-02-22 18:58
A co ty myslales ze w tych przytulkach kto robi polonisci kurwa to cholota z wioch
Olaf 2016-02-28 16:29
Ale zato biuro jest ok lizac do kosci
Plum 2016-03-01 20:34
Na 2 baty
do gnoju buraku 2016-03-05 23:25
Ty profesor Miodek! Jakim cudem w Tworkach dorwałeś się do kompa i netu?:) Przecież cały czas związany jesteś w kaftanie bezpieczeństwa:)
2
Ooo 2016-03-06 12:30
Polaczek to katolik i podpierdalacz czyli wszystko sie zgadza pan stonoga sie wyrazil w 1000 procent ty glupi naiwny huju
1
Yyy 2016-03-08 19:46
Litosci po tym co ijak piszesz napewno sie nadajesz
000 2016-03-15 21:00
Przed przystąpieniem do pracy w tej firmie lepiej popytać poczta pantoflowa co i jak , ja osobiście bym przestrzegał przed podejmowaniem pracy w tej firmie chyba ze ma cieżka sytułacje .Tak dla przykładu to jest częsta zmiana nazwy firmy na umowie o prace ,miesiąc tu kilka miesięcy tam a jak przepracujesz cały rok to się okaże że masz niedopłacony podatek bo przekroczyłeś próg podatkowy i trzeba dopłacić pare stówek a biuro umyje ręce to tak z doświadczenia nie licząc obietnic przed wyjazdem do pracy i zapewnień że praca na dłużej a w praktyce to już zupełnie inaczej tydzień czasem kilka dni i powrót bo trzeba było zapchać dziure bo gość jest na urlopie albo wyleciał za chlanie i tak to w skrucie nie rozszerzając wątku tej pseudo firmy. Lepiej radził bym się zastanowić poważnie nad podjęciem pracy.Pozdrawiam Panie z biura!!!!!!!!
2
Bokser 2016-03-17 19:52
Ja tu pracowalem dlugo bylo roznie jak wszedzie ale firma jest wyplacalna panie w biurze piekne jedynie kierownik polowy to matol
3
Zenek 2016-04-16 12:54
jak tam w Tessenderlo? sobotnie wieczory kończą się mordobiciem ?
4
brygadzistka 2016-05-01 12:26
Jak ktoś zasługuje to jak najbardziej dostaje w uśmiech! I nie musi to być absolutnie sobota:)
3
Scott 2016-05-25 12:33
A to z innej beczki. Znacie może firme Colette Nails, która montuje wewnętrzne place place zabaw? Pracują przeważnie w Belgii. Pozdro.
Max 2016-07-06 15:22
Nie pchaj się w to bagno,byłem od nich,nie przelewają kasy,warunki mieszkaniowe masakryczne,jak już wyjedziesz ,zostajesz skazany sam na siebie,nie dodzwonisz się do biura,celowo nie odbierają telefonów,nie wspomne o przydupasach firmowych i warunki pracy z takimi ludzmi,daj sobie spokój
2
RTA 2016-07-08 14:16
Słyszałem, że są częste rotacje i zwalniaja nawet po miesiącu? z czego to wynika bo zwalniali i takich, którzy mieli "fach w ręku" ! Przydupasy kapują ?
6
Miracle Mile 2016-08-03 12:32
@ Scott, no parę opinii znam. Nie polecam. Słaba stawka to raz a w dodatku pracuje się 7 dni w tygodniu bez dnia przerwy gdyż jesteś na umowie zlecenie. Warunki mieszkaniowe nie są za dobre.
3
Mateusz 2016-08-20 14:54
Witam, czy są jakieś przyjęcia na hydraulika, glazurnika do pracy w Tessenderlo? jaka jest atmosfera w ekipie i firmie? pozdro
Mateusz 2016-09-12 16:09
Chyba nikt już nie pracuje, skoro taka cisza na forum.
Tomek 2016-10-03 12:03
Potrzebują spawaczy i malarzy konstrukcji stalowych na hali w Machowie. Chyba tam jakaś firma buduje jakiś zakład produkcyjny i dlatego potrzebują pracowników. A jak wygląda sytuacja z pracą w Belgii to nie wiem.
Bartek 2016-10-15 09:23
Nawet najlepszych glazurników wykopali.
epsilon 2016-11-17 19:47
komu chce sie pracowac to bedzie zadowolony ,a kasa zawsze jest na czas,za leżenie nikt nie placi , za mieszkanie nic nie płacisz
Norbert 2016-11-27 10:51
Dzieje się cos ciekawego w Tessenderlo? Np: chlanie i potyczki na piachy :-)
1
Ja 2016-11-30 16:25
Chlanie codziennie plus weekend extra ;-) nie dla mormalnych ludzi .
1
Praconik 2016-12-07 08:12
Tak mają fach tylko spawacz nie widzi spawarki i napytala szlifierki to po co im certyfikaty do tego nie trzeba i nie cierpię oszustwa trzy razy było pytanie czy będę pracował jako spawacz a zapytalam 11 godzin największą szlifierą
Także przemyśl jak są uczciwi wobec pracowników
Glazurnik 2016-12-08 20:37
Nie są zbytnio rzetelną firmą. Jedziesz jako hydraulik a robisz glazure, albo elektryke. Myślą, że znajdą wszechstronnie uzdolnione złote rączki. Najlepsze jest to, że i te rączki długo nie porobią, jak podpadną panu P. Atmosfera jest średnia. Zawsze sie jakiś burak trafi albo pijak i lizodup.
krilan 2016-12-14 18:52
elo mam pytanko donośnie firmy tarkon chcę iść do nich jako spawacz. interere mnie kasa na początek nadgodziny i atmosfera? z góry dzięki za odp.
bolo 2016-12-28 16:38
Atmosfera gęsta że siekiere można powiesić.
Przyszły 2017-01-03 19:51
Też się z kilkoma kolegami zastanawiamy nad tą firmą w pracy w Belgii.Jak z warunkami mieszkalnymi,czy pieniądze są w miarę na czas,jaka atmosfera w robocie .
Pozdro
ja 2017-02-06 15:20
witam mam pytanie chce sie przyjac jako nowy pracownik czy z tarnobrzegu firma zapewnia transport na miejsce pracy i czy jest mozliwosc wziecia zaliczki na przezycie oraz co ile sa powroty do polski?
Dział Rekrutacji 2017-02-07 08:17
Witam,

Tak firma zapewnia transport na miejsce pracy.
Zaliczkę można wziąć dopiero po przepracowaniu min. 2 tygodni.
Raz na kwartał firma opłaca Panu transport do Polski na urlop i z powrotem do pracy. Oczywiście jest możliwość częstszych zjazdów. Wszystko zależy od natężenia pracy.
1
Ja 2017-02-11 10:37
Zastanow sie kolego 10 razy zanim wpadniesz w to bagno...
weteran 2017-02-11 14:48
szkoda zawracac sobie glowy i tracic czas na nich .pisze to ze 100 procentowa pewnoscia
3
Grzesiek 2017-02-13 08:57
Racja. Szkoda sobie zawracać głowy. Możesz popracować dwa tyg i nagle powiedza ci zebys zjeżdżał bo wielkiemu szefowi ktoś nakabluje róznych bzdur. Nie ma stabilności. Jedziesz jako hydraulik a masz pomagać glazurnikowi. Do tego same pijaki.
2
Patrycja 2017-02-27 14:12
@Ja co masz na myśli? Z czego Ty nie jesteś/byleś zadowolony w firmie Tarkon Sp. z o.o.?
Darek 2017-03-07 11:31
Jest możliwosc wyjazdu jako monter inst sanit i co?
Patrycja 2017-03-07 11:56
Jak wyglądają warunki na stanowisku Spawacza w Belgii?
misiu 2017-03-07 22:34
Pani Patrycjo warunki dla spawaczy w Belgii bardzo dobre polecam
nikt ważny 2017-03-09 08:06
miarą upadku firmy jest pisanie przez podstawione osoby ... 498-ocen firmy i tylko dwie gwiazdki ..ciekawe dlaczego ? skoro jest tak cudownie... te dwie gwiazdki to pewnie wytwór wyobraźni osób z biura ... jeszcze trochę i zabraknie wam chętnych do pracy....wieści niosą się szybko
1
Marcin 2017-03-09 09:15
Dokładnie. Na sile próbuja polepszać ocene i wizerunek. Kto nie ma dosc rozumu to bedzie tam pracował i sie meczył z pijakami i kapusiami.
1
Zostaw swoją opinię o Tarkon Sp. z o.o. - Tarnobrzeg
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tarkon Sp. z o.o.