brak logo

NetSprint Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o NetSprint Sp. z o.o.

JWC 2015-02-11 06:11:17
bardzo skromne wynagrodzenia, umowy o dzieło, niskie kompetencje w zespołach sprzedażowych
13
nick 2015-06-16 23:04:38
Kasiu, spotkałaś się już ze stwierdzeniem "Nie istnieje coś takiego jak darmowe obiady"? Czy dobrze rozumiem, że Twoją główną motywacją do pracy w Netsprincie jest karta sportowa? Proszę, powiedz, że sobie lecisz w kulki i strugasz z ludzi wariatów, a nie piszesz to na poważnie. Zmuszasz nas, starszych kolegów, do ostatecznego zwątpienia w inteligencję i ambicję pokolenie młodych, gniewnych, pięknych HR-owców.

Netsprint zawsze miał problemy z wynagrodzeniem. Były różne lata - lepsze i gorsze, kiedy nastała susza i przyszły cięcia pensji na wyższych stanowiskach w ramach "wspólnego dobra". Fakt, ludzie zatrudniani są zazwyczaj na umowy cywilno-prawne i tzw. łączonki, czyli własna działalność plus najniższa średnia krajowa, ale dotyczy to zwykle szczebla menadżerskiego i w górę, bo na stanowisku specjalistów preferowane są raczej "śmiecówki" ze względu na fakt, że oferowane zarobki po prostu nie pozwalają na przejście na łączonkę - nie jest to opłacalne dla pracownika, więc mało osób się na to godzi. Umowy cywilno-prawne są zazwyczaj przedłużane z miesiąca na miesiąc, więc zawsze istnieje ryzyko, że nagle po wypłacie jakiś pracownik znika, zwykle nie ze swojej winy. Wszystko oczywiście odbywa się po dżentelmeńsku i w białych rękawiczkach.

Netsprint swego czasu zatrudniał świetnych, uzdolnionych fachowców. Był jednym z nielicznych miejsc, w którym można było realizować swoje pomysły. Do czasu. Problemy z wynagrodzeniem, spora rotacja, dziwne plany rozwojowe, wprowadzanie różnych zakręconych, często odrealnionych, projektów i przede wszystkim - co zostało wspomniane - bardzo niskie kompetencje, nie tylko w zespołach sprzedażowych, spowodowały, że Ci zdolniejsi, mądrzejsi i bardziej ambitni (taka prawda, sorry!) pomału opuszczali statek, który tak naprawdę dryfuje do nie wiadomo dokąd. Może teraz za sprawą nowego inwestora coś się tam zmieni, część pracowników na pewno odetchnie z ulgą. Należy im się!

Podsumowując więc Kasiu, znajdź firmę, która zapewni Tobie coś więcej niż karta Multisport. Jeżeli będziesz dobrze zarabiała, będzie Ciebie stać na miesięczny abonament na siłownie, a nawet sama zainwestujesz w indywidualny pakiet sportowy - obecnie nie trzeba się wiązać z firmą, aby mieć nieograniczony dostęp do obiektów sportowych. Przynudzę, ale pamiętam - nie ma nic za darmo, wszystko jest dobrze przekalkulowane. Niech da Ci to do myślenia.
10
Netsprint 2015-06-19 11:19:53
Poczuliśmy się wywołani do tablicy i chcieliśmy się odnieść do umieszczonej opinii.

Jeśli chodzi o aspekty jakości zespołu, rozwoju pracowników i rotacji. Na tę chwilę pracuje u nas ponad 70 osób, z czego niemal 1/3 to osoby na stanowiskach kluczowych, w znakomitej większości od wielu lat związane z firmą.

Właśnie świetny zespół jest podstawą na jakiej budujemy firmę, która jest jedną z najważniejszych na naszym rynku marketingu internetowego w Polsce, tworząc wiele unikatowych - przynajmniej na skalę polską - projektów. Jesteśmy przekonani, że firmy technologiczne “made in Poland” mają duży potencjał wzrostu i poszukujemy cały czas ambitnych ludzi, którzy chcą być częścią naszej historii. Więcej na temat perspektyw rozwoju firmy piszemy na naszym blogu firmowym:
http://bit.ly/1Rds36L

Oczywiście, działając od 14 lat mieliśmy lepsze i gorsze dni, ale w 2014 firma urosła o ok. 20% i chcielibyśmy, aby to tempo rosło.

Cały czas czujemy się start-upem. Działamy w branży, gdzie zachodzi ciągła zmiana w otoczeniu i ofercie firmy. Część osób to lubi, dla części jest męczące. Podobnie jest z wynagrodzeniem, które staramy się, aby było co najmniej satysfakcjonujące dla pracowników, ale oczywiście są na rynku firmy które płacą więcej (ale są też takie, które płacą mniej).

Rotacja na pewnych stanowiskach jest zwykłym aspektem funkcjonowania każdej firmy, zwłaszcza na bardzo konkurencyjnym rynku nowych technologii - i ta rotacja nie odbiega u nas od standardów rynkowych, a tak jak pisaliśmy na kluczowych stanowiskach jest bardzo niska.

Na koniec chcielibyśmy również zacytować wyniki ubiegłorocznego anonimowego badania satysfakcji pracowniczej (wkrótce planujemy jego kolejną edycję).

Wśród najważniejszych zalet pracownicy wymieniają: satysfakcjonującą atmosferę w firmie (77% odpowiedzi), stabilność zatrudnienia (74%) oraz aspekt work-life balance - na pytanie “Czy firma ma szacunek i zrozumienie wobec moich obowiązków pozazawodowych” 75% odpowiedziało twierdząco. Pracownicy doceniają również dodatki pracownicze, a 65% poleciłoby znajomemu zatrudnienie w Netsprincie.

Wyniki ankiety wskazują również na dobre postrzeganie relacji z bezpośrednim przełożonym: trzy czwarte odpowiedziało, że postrzega je pozytywnie lub raczej pozytywnie. Aż 91% ankietowanych może liczyć na pomoc współpracowników, jeżeli tego potrzebuje. Dobrze ocenione są także kompetencje przełożonych (78% zgadza się ze stwierdzeniem, że bezpośredni przełożony dobrze zna się na ich pracy).

Odnośnie okresów próbnych ("zniknięcia") - cóż, jak w każdej firmie, niestety nie każda osoba przechodzi taki okres, ale warto zauważyć, że znakomita większość osób zatrudnionych zostaje z nami na dłużej.

Modele współpracy są elastyczne i nie narzucamy ich z góry - umożliwiamy również umowy o pracę. Jeżeli zatem, ktoś z Was chce tworzyć innowacyjne rozwiązania marketingowe, a jednocześnie nie czuje się dobrze w świecie korporacji, zapraszamy do nas ;)
4
zzzz 2015-09-02 11:30:17
pięknie napisane - "jak w każdej firmie, niestety nie każda osoba przechodzi taki okres". A w praktyce i tak wiadomo że chodzi o kasę. Jak poprosisz o podwyżkę, to okresu nie przejdziesz; jak w miedzyczasie zatrudni sie studenta za 7 PLN za godzine, to też okresu nie przejdziesz. Standard korpo w dzungli polskiej. Ale tak jest wszedzie. niestety rynek pracy w Polsce zdziczal
3
Jako tako 2015-09-07 18:59:24
"Rotacja na pewnych stanowiskach jest zwykłym aspektem funkcjonowania każdej firmy, zwłaszcza na bardzo konkurencyjnym rynku nowych technologii - i ta rotacja nie odbiega u nas od standardów rynkowych, a tak jak pisaliśmy na kluczowych stanowiskach jest bardzo niska." Jak to się nazywa teraz fachowo ? Fluktuacja kadr ? Po prostu wykorzystujecie fakt, że specjalistów od nowych technologii jest więcej niż zapotrzebowania na rynku. Po co zatrudniać specjalistę, jak można zatrudnić młodego człowieka po studiach, zaproponować mu stawkę np. 2300 zł i wymienić, kiedy będzie się domagał podwyżki.

"Cały czas czujemy się start-upem." Jeszcze się do tego przyznajecie ? To oznacza, że od 14 lat stoicie w miejscu. Pamiętam wasz core - produkt jakim była wyszukiwarka. Była bo właściwie już nie jest tak popularna jak kiedyś.
W Polsce dominuje Google i Microsoft ze swoim Bingiem. Nie potrafiliście zawalczyć o rodzimy rynek tak jak to zrobił Yandex w Rosji. O czym to świadczy ? O tym, że jesteście po prostu słabi i na samych studentach potencjału firmy raczej nie zbudujecie.
4
Opinia 2015-09-15 19:21:41
Nie pleć bzdur. Co oznacza "w pewnym sensie" ? Netsprint to nie jest firma informatyczna. Jest to firma, której główną działalnością jest sprzedaż usług w zakresie reklamy kontekstowej. Firma informatyczna to taka, której core działalności opiera się na wdrożeniach, produkcji oprogramowania i jego sprzedaży innym klientom lub świadczeniu usługi utrzymania systemów u klienta. Jak można wyczytać z powyższych komentarzy jednak nie są :]
4
Netsprint 2015-09-21 15:58:52
Startup nie oznacza tylko małej firmy działającej w garażu. Eric Ries, autor książki The Lean Startup, definiuje startup jako przedsiębiorstwo działające w warunkach skrajnej niepewności. Startupem może być nie tylko mała firma - może być to także na przykład dział w korporacji, który pracuje nad innowacyjnym produktem, albo organizacja non-profit. Za startupy uważają się m.in. Facebook i Uber - firma działająca w 58 krajach. My, w Netsprincie, wprowadzając na trudny i bardzo konkurencyjny rynek digital marketingu nowe, autorskie rozwiązania reklamowe jesteśmy zatem startupem.

Działamy w większości obszarów marketingu internetowego: reklamie kontekstowej, audience targetingu, personalizacji przekazu, reklamie programmatic, content marketingu oraz ecommerce.

Już w 2006 roku przychody z naszych rozwiązań reklamowych (m.in. Adkontekstu) rosły szybciej niż przychody z wyszukiwarki internetu. W 2011 roku generowała ona zaledwie 5% przychodów firmy. Z powodu licznych uwarunkowań rynkowych nie zdecydowaliśmy się na kontynuację jej działania. Szerzej możecie przeczytać o tej historii w wywiadzie: http://bit.ly/1KqvMwX

Odnosząc się do zarzutu o fluktuacji kadr: specjalistów od nowych technologii (szczególnie programistów) jest teraz znacznie mniej, niż wynosi zapotrzebowanie rynkowe. Jest to zdecydowanie rynek pracownika, a nie pracodawcy. Mając to na uwadze (jako firma bazująca na autorskich technologiach) dbamy o naszych pracowników i o dobre, przyjazne środowisko pracy.
smieszne 2016-05-18 17:15:46
Zatrudnienie możliwe tylko na podwójną umowę. Umowa o pracę na minimum i druga umowa z firmą krzakiem na B2B lub umowa zlecenie. Dyrektor zarządzający targuje się jak baba na ryneczku o parę złotych, całość dość niepoważna. Szczerze odradzam. W razie jakichkolwiek problemów z ich "oczywistym uznawaniem" prawa do urlopu czy L4 zostaje się na lodzie i łasce aktualnie rządzącego managera. Dno.
3
kpina 2016-06-17 20:53:41
Praca w netsprincie nigdy nie będzie kojarzyła mi się z czymś przyjemnym. Krytyka za nic, pretensje o nic, ciągły brak czasu, ciągłe awarie i ciągłe wciskanie ludziom kitu że dodatkowe obowiązki ich rozwijają. Nie polecam. Niczego się nie da nauczyć, a przyjazna atmosfera istnieje tylko w niektórych zespołach. Pensje nie adekwatne do umiejętności ( i nie wiadomo od czego zależne ) Jak nie pasuje coś osobom które mają plecy to co chwila dostaje się reprymendę za nic. Zasady tak nie jasne że słów brak.
2
hehe 2016-07-02 15:01:38
Szczerze wątpię czy możesz liczyć na elastyczny czas pracy, jestem natomiast pewien, że o nieformalnej i przyjaznej atmosferze możesz zapomnieć. W sprzedaży?! W Netsprint?! Przyjazna atmosfera!? Wypier**** Cię bez mydła po okresie próbnym bez względu na rezultaty. Jak będą dobre to tym lepiej, Twój szef przejmie po Tobie dobre kontakty aby sobie %%% nabić.
2
zzzzzzz 2016-07-05 09:26:29
Hej,

Dla odmiany inne spojrzenie na sprawę.

Ja pracuję aktualnie w dziale sprzedaży Netsprint i nie uważam żebym musiał się wstydzić tego miejsca pracy, albo poziomu wiedzy, zarówno swojego jak i moich kolegów. . .

Co więcej - choć może to dziwnie zabrzmi - nie narzekam na zarobki, ani atmosferę w pracy. Tym bardziej że atmosferę tworzą ludzie. Jeśli ktoś nie potrafi się dogadać ze współpracownikami - jego problem...

Wypłata też jest zawsze w terminie [ przynajmniej ja tak mam ]

Czy polecałbym tę pracę każdemu? Na pewno nie. Bo nie każdy się do niej nadaje.

Każdy za to powinien mieć rozum i ocenić warunki proponowane mu przez pracodawcę. Albo je przyjmujesz, albo szukasz innego zajęcia.
2
dzisiaj 2016-07-05 10:06:11
pracuję w tej firmie kilka lat , więc chyba okres próbny przeszedłem .
jak w każdej firmie sprzedażowej wszystko zależy od wyników i osiągniętych celi , jeśli ktoś nie potrafi sprzedawać , to zdecydowanie nie nadaje się do takiej firmy .
jak w każdej pracy są plusy i minusy , skoro w dziale sprzedaży są osoby z długim okresem pracy to chyba tych plusów jest więcej .
odnośnie zarobków ja nie mam powodów do narzekania , jest wynik jest kasa jak w każdej firmie sprzedażowej ,wypłata jest zawsze w terminie.
najdziwniejsze stwierdzenie to zwalnianie osób po okresie próbnym , odkąd tu jestem nie było takiego przypadku ( choć moim zdaniem powinien być przynajmniej jeden)
Trochę dziwą mnie negatywne opinie ludzi odnośnie firm w których pracują , jeśli uważa się ze firma jest zła to szukać należy innej propozycji na rynku

2
:) 2016-07-12 13:35:32
PR Manager sam tworzy najnowsze pochlebne wpisy (trzy tego samego dnia, w tak krótkim odstępie czasowym?) aby wypełnić czymś czas w miesięcznym sprawozdaniu, a może wysmażają je osoby z Działu Sprzedaży w ramach okresu próbnego? Zagadka godna Fajbusiewicza.
1
:) 2016-07-14 15:09:37
Marian, błyskawicznie reagujesz. Czyżbyś korzystał z monitoringu i wyłapywał alerty na temat swojej ulubionej firm? Podziwiam!

Szkoda tylko, że Twój wpis stylistyką (bolesny brak interpunkcji) przypomina posty autora (specjalnie liczba pojedyncza), który zamieścił kilka innych pochlebnych wpisów. Nie czepiajmy się, zostawmy to dla potomności, czyli dla tych, którzy szukają informacji o tej firmie. Na pewno sami będą mogli odpowiedzieć sobie na pytania z cyklu, czy tak wygląda poprawna szeptanka? Czy można to nazwać dobrym przykładem kryzysowego PR-u?

Wiem, wiem... Czepiam się postów napisanych przez wiernych fanów, tzn. fana :)
2
Rychu 2016-10-05 14:58:44
cześć, czy ktoś się orientuje, na jakie zarobki może liczyć w NetSprint osoba na stanowisku Junior Project Manager?
obieżyświat 2016-10-11 12:22:33
Trzymajcie się z dala od tej firmy. Szkoda czasu na takie "doświadczenia".
3
emigo 2016-10-11 12:24:00
Może jednak wiecie jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać? Dla mnie wazne jest to, żeby oprócz podstawy była jeszcze szansa na benefity. Dzięki
nick :-) 2016-12-01 15:45:59
Darujcie sobie tę firmę. Byłem u nich na rozmowie rekrutacyjnej, jeszcze tego samego dnia zadzwoniła do mnie Pani M i poinformowała, że są na tak tylko muszą z kierownikiem ustalić szczegóły. W związku z tym, że był piątek Pani M obiecała skontaktować się ze mną w poniedziałek i wszystko omówić. Poniedziałek mijał a telefon milczał. Postanowiłem zadzwonić po 16:00. pani M poinformowała mnie,że nie miała sposobności rozmawiać z przełożonym w związku z czym zadzwoni do mnie we wtorek (taką sama informację dostałem mailem). Minął wtorek, po czym w środę wysłałem maila do pani M z pytaniem, czy w dalszym ciągu mają chęć zatrudnienia mnie. Wieczorem doczekałem się odpowiedzi. Jednak zmienili zdanie i oferta już jest nieaktualna, ponoć zarząd ma jakąś inna strategię.
Może ja się nie znam na procesie rekrutacji, nigdy nie pracowałem w HR-ach, ale chyba nie tak to powinno wyglądać.
1
Zostaw swoją opinię o NetSprint Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NetSprint Sp. z o.o.