brak logo

Mennica Metale Szlachetne

Warszawa

Opinie o Mennica Metale Szlachetne

Valdi 2009-09-12 11:43:13
Zgoda w 100 % z tym co napisał anonim-brawo !
4
tomek 2009-11-27 09:53:41
Do tego dochodzi kontakt z metalami ciezkimi w postaci roztworów (np w tzw wodzie krolewskiej), zdrowe to nie jest. Pracujac w 2005r dostawalem ok 1300zl na reke plus od czasu do czasu 50zl premii. Za kazdym razem chcialem dac te 50zl prezesowi [usunięte przez moderatora], zeby kupil sobie whisky w Lidlu. Z uwagi jednak na koniecznosc posiadania dobrego swiadectwa pracy nigdy tego nie zrobilem. Jak najdalej.
Kozioł 2009-11-29 21:12:24
Elo robiłem w Mennicy do kwietnia 2009. Zgadzam się z tobą częściowo. Ale kilka rzeczy pominąłeś. "Woreczki" ważą od ok 12kg (1gr) do 27kg (5zł). Robiłem na paru stanowiskach ale najlepsze było przy taśmie, jako że trochę ogarnięty ze mnie chłopaczyna jak nauczyłem się szybko szyć robiłem 5 - 10 min na ok 20 siedzenia (średnio, bo wszystko zależy od nominału). Na buli też całkiem w [usunięte przez moderatora] było. Zarobki jak na taką firmę to jakaś porażka (miałem 2400 brutto czyli ok 1700 do łapy) jak za 8h zapieprzania w tym hałasie taka stawka to śmiech na sali. Mistrzowie, masz rację, że się nie znają, poza tym większość stanowisk dostają ludzie z układami albo przez przypadek (jak pracowałem mistrzem zmiany został dowódca ochroniarzy). Poza tym pan [usunięte przez moderatora] (specjalnie z małej) kierownik który stanowisko dostał ewidentnie przez układy, również brakuje mu wiedzy o swoim stanowisku, tropi i opier_dala osoby palące, nagradza premiami osoby liżące mu [usunięte przez moderatora] innych. Pomimo tego, że pod koniec robiłem praktycznie za 1,5 osoby nie przedłużył mi umowy. Starzy pracownicy (większość NIE WSZYSCY) [usunięte przez moderatora] się i robią cokolwiek tylko jak zobaczą kiero. Wyższe stanowiska obsadzają głównie kolesie. Panie na numizmatach: po 1. [usunięte przez moderatora] jak w chińskiej fabryce; po 2. każda jedzie na każdą co daje jakąś chorą atmosferę. Podsumowując praca ciekawa, jak dla mnie jedna z lepszych jakie miałem, poza paroma drobiazgami które mnie [usunięte przez moderatora] na maxa czyli kierownik zakompleksiony chujo_za najgorszy kierownik jakiego miałem, zakaz palenia, oraz niektórzy pracownicy dwulicowi konfidenci społeczniaki np [usunięte przez moderatora] Ogólnie wrażenie (mimo wszystko) pozytywne
akash 2009-12-12 18:13:18
Witam
A czy ktoś posiada informacje jak wygląda praca na stanowiskach chemicznych (chemik, operator procesów chemicznych itp), co się głównie robi, jaka pensja, czy są premie, jakie uciążliwości.
2
anonim 2010-03-10 11:58:52
zgadzam się
1
seven27 2010-04-22 21:18:37
Niech cię ręka boska broni żebyś tam zaczął pracę.Syf, kiła i mogiła tylko
ludzie fajni.A zarobki pożal się boże.Wiem bo pracowałem tam jakiś czas
temu.
qqq 2010-11-18 01:04:01
A może mi ktoś powiedzieć gdzie składać podania do pracy na produkcję? jestem kobietą i chciałabym sie tam zaczepic na jakiś roczek zanim nie skończę szkoły. na ich stronie brak ofert pracy. moze ktos wie czy mozna tak z marszu isc z dokumentami ? aha i jeszcze pytanko odnosnie zarobkow referenta-logistyka? kurcze praca w radzyminie a zarobek 1600 brutto!!!! czy to zart?
2
ssss 2013-02-17 09:25:43
A czy może ktoś pracuje lub pracował w biurze w mennicy Radzymin? Może jest ktoś kto zna sytuację z działu księgowości?
Jak tam płacą?
Po ile godzin pracują?
Jak z dodatkami czy maja wczasy pod gruszą,bony na święta,szkolenia,pakiet socjalny?
zubi 2013-11-22 11:35:50
ludzie jakie debilne pytania ile płacą ile godzin pracy czy syf czy to czy tamto szukacie pracy czy jaja sobie robicie ja pracuję za 1270 pln po 12 godzin i co .... daję radę bo chcę pracować i muszę jakoś rodzinę utrzymac
3
alek 2014-04-23 21:25:11
To w mennicy metale szlachetne jest ta minimalna krajowa, czy jednak jest więcej i polecacie zaaplikować?
Kaktusik 2014-06-03 20:09:49
Na jaki adres tytułować list motywacyjny?
3
S 2014-12-19 16:24:58
Przyjmują wszystkich. Nie musisz mieć doświadczenia. Wyślij CV to wystarczy
w 2016-02-19 14:49:11
Jakie są zarobki na stanowisku operator maszyn pakujących monety.
jhjhjhj 2016-02-23 16:21:01
Ja byłam na rozmowie o pracę do oddziału w Gdańsku. Nie polecam... Pani Kamila manager oddziału przedstawiała pewne warunki pracy, z kolei na drugim etapie z dyrektor regionalną usłyszałam zupełnie coś innego. Byłam umówiona na konkretną godzinę, co ciekawe dwie godziny przed spotkaniem dzwonią do mnie i pytają czy mogę być o godzinę wcześniej...śmieszne...
Czekając na rozmowę na sali w której znajdowali się inni pracownicy łącznie z pania manager, swobodnie rozmawiali przy mnie o zmianie miejsca pracy gdyż w Mennicy nie chcą już pracować. Na koniec zapewniano mnie o telefonie informującym mnie o decyzji firmy wobec mojej aplikacji. Do dnia dzisiejszego nie otrzymałam żadnego telefonu....
WYSTARCZY PRZECZYTAĆ I WYCIĄGNĄĆ WNIOSKI ŻE COŚ TU JEST NIE TAK....
KB 2016-02-25 20:40:14
Pani Justyno obie wiemy, że takie rozmowy o których Pani pisze nie miały miejsca w naszym oddziale. Ponadto kontaktowałem się z Panią kilka dni po rozmowie i podziękowałam za rozmowę oraz spytałam czy mogę zostawić Pani cv gdyby w przyszłości zwolnił się u nas etat. Bardzo mi przykro czytać takie rzeczy, nie wiem co Panią kierowało, aby wystawiać takie opinie. Pozdrawiam i życzę powodzenia w poszukiwaniu pracy.
2
Kasia 2016-07-05 11:41:43
Niestety ,ale tak często wygląda wystawianie opinii potencjalnego pracownika na wieść, że dziś ktoś inny przeszedł pomyślnie rekrutację. Tak jesteśmy stworzeni jako gatunek ludzki:) Nie każdy potrafi pogodzić się z porażką. Jednak zapominamy , że czasem istnieją bardziej kompetentne osoby na dane stanowisko, ale nie znaczy to wcale że nasza samoocena ma upaść. Po prostu jedni nadają się na prezesów inni na pracownika niższej rangi. Proponuję Pani jhjhjhj unieść głowę do góry i znaleźć taką pracę , gdzie będzie Pani pracownikiem nie zastąpionym. Natomiast Pani KB , aby nie przejmowała się tego typu opiniami jeżeli jest pewna iż postępuje prawidłowo , a myślę ze bez wątpienia tak jest. Dziś na rynku pracy jest dużo ofert i dla pracodawcy i dla pracownika, musimy tylko znaleźć odpowiednie miejsce dla siebie:) . Dodatkowo pamiętajmy jedno , nigdy nie wiemy tak naprawdę dlaczego ludzie tracą, lub odchodzą z pracy bo ile stron tyle opinii. Musimy sami przekonać się osobiście czy rzeczywiście warunki pracy i zarobki są na takim poziomie jak piszą rozgoryczeni byli pracownicy a taką informację najlepiej zaczerpnąć u źródła.PS. Nie jestem pracownikiem Mennicy jednak akurat przeglądałam opinie na temat tej firmy, moja ocena sytuacji jest oceną obiektywną i oczywiście nie każdy musi się z nią zgodzić:) Pozdrawiam
mjk 2016-07-08 22:53:07
Super, że można liczyć na wynagrodzenie na poziomie 3,5 tysięcy złotych @miner, taka dbałość o dobre zatrudniene jest istotne. A pewnie dają do tego premie? Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o Mennica Metale Szlachetne - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mennica Metale Szlachetne