European Work First

Poznań

Opinie o European Work First

Romek 2015-07-27 21:59:46
na Pomidory ciecie lisci pomidora lub zbiory pomidora
ja 2015-08-25 14:40:45
Jestem w Beetgum mam polski kontrakt . one sa jednakowe nawet ten polski jest leprzy. Masz ZUS i ubezpieczenie waze w kraju i europie sa swiadczenia do tego placa stowke za ulotki ( co miesiac ) .
Rob 2015-09-09 14:47:03
Cos sie dzieje ludzie dostaja wakacyjne ! Choc nie wszyscy sie przyznaja.
Beetgum 2015-09-11 09:19:07
Ja tez dostalem i godziny urlopowe.
Bartek 2015-09-11 14:48:47
Mam wracac do Beetgum ale slyszalem , ze ma Janusz odejsc. Czy to prawda .Czy ktos cos wie. Bo jak tak to bryndza szukam gdzies indziej.
sloniu 2015-09-15 13:16:18
Janusz jest . Dalej nic niewiem . Zolwik
Ola 2015-09-21 15:35:54
Podobno nie biorą teraz żadnych ludzi bo mają przesyt , prawda ?
Brrr. 2015-09-24 14:45:00
Podobno sie pomylili beda wyrownania .Tak wyjasnial u nas Janusz .Ja mu wierze.
Bizon 2015-10-13 19:54:04
Do jakich miejscowosci firma european work first? Slyszalem ze jest to wschodnai i zachodnia holandia. Mozna prosic o szczegoly? Pozdrawiam
Bizon 2015-10-13 20:01:56
wysyla oczywiscie :)
Koziol 2015-10-16 13:41:48
BEETGUM KOLO lEEUWARDEN I kLAZIENAVEEV KOLO eMMEN
L 2015-10-22 09:16:43
O EWF mowi sie ,ze nieplaca wakacyjnych . Placa nieregularnie i potracaja za koszty. Jednak jak sie pracuje to mozna odlozyc. Praca nie jest ciezka jest gdzie mieszkac i czym dojezdzac do pracy. Jest tez inna zaleta zapewniaja ciagla prace jak malo kto. Nie trzeba palzowac. Teraz taka przerwa to w Holandii 6 miechow.
Ja nienarzekam . Teraz bede zjezdzal ale tu wroce.
L 2015-10-22 09:17:22
O EWF mowi sie ,ze nieplaca wakacyjnych . Placa nieregularnie i potracaja za koszty. Jednak jak sie pracuje to mozna odlozyc. Praca nie jest ciezka jest gdzie mieszkac i czym dojezdzac do pracy. Jest tez inna zaleta zapewniaja ciagla prace jak malo kto. Nie trzeba palzowac. Teraz taka przerwa to w Holandii 6 miechow.
Ja nienarzekam . Teraz bede zjezdzal ale tu wroce.
lucek 2016-01-05 00:16:35
jeśli faktycznie, przed upływem 6 miesięcy nagle przerzucają pracowników do innej firmy, to można się śmiało domyślać o co chodzi. Choć ich oferty wyglądają ciekawie.
1
ada 2016-01-08 11:57:30
Beti w zasadzie piszesz prawde ale z ubezpieczeniami to przesadzasz ja bylam u dentysty zrobilam zeby za 430 euro i nic nie placilam wyplaty sa na czas sa pomylki,ktore robi ksiegowa , a wakacyjne masz racje tylko,ze obcinaja tu za koszty.Ja nie licze na wakacyjne ale widzialam tez jak we Franeker rozbijaja sie prywatnie firmowymi autami. Sama pracowalam w innych biurach pracy wszedzie jest tak,ze nas robia w konia .Janusz zgadzam sie ,ze klamie ale tez duzo ludziem pomogl .Szkoda, ze nie mialas do czynienia z koordynatorami innych firm. Zreszta nie musialas pracowac u nich 4 lata sa inne biura. Ja uwazam ,ze kazda firma robi nas w konia . Ja tez moglam zostac w Polsce ale przyjechalam tu.
Kargul ;) 2016-01-08 19:38:57
Ada zrobiłaś zęby w Holandii na ubezpieczeniu od EWF czyli turystycznym :D hahahaha uważaj co wypisujesz na forum ;) Koleżanko samo wyrwanie zęba kosztuje od 50 do 100 euro i żadne ubezpieczenie turystycznie nie podlega dentyście by zęby leczyć ;)
A co do firm to zgadzam się każda ma coś na sumieniu jedni mają więcej jedni mniej a EWF to dno każego zatrudniają najlepiej by się nie upominał o swe pięniądze i o swe prawa ;)
ada 2016-01-18 14:50:32
Pisze prawde za stomatologa ja i wiem tez ,ze inni nie placili ! Moj rachunek byl na prawie 300 eu .
As 2016-01-21 13:21:16
Pracowalam w EWF w Beetgum warunki pracy i mieszkaniowe sa OK. Kreca z Wakacyjnymi ale po odtraceniach cos tam dostalam. Czasami problem z godzinami.Jezeli chodzi o wyplaty to dostawalam na czas. Czasami zdarzaly sie pomylki w potraceniach za busy czy ubezpieczeniach. Firma jak kazda inna...Koordynator ma swoich ludzi jak np.
Piotrek, Bartek czy teraz Pawel oni wyjda na swoje. Zapmialam o Grzelaku zreszta jest jeszcze pare osob .
madagaskar 2016-01-22 20:30:53
As co ty chcesz od tych ludzi chłopaki po prostu dobrze pracują i co się im powie to zrobią nie ważne jaką prace im dadzą niech poza tym jest więcej takich co pracują bardzo dobrze temu co się nie chce pracować to nie zarobi skoro ciągle wolne bo chory albo w palnik daje taka to filozofia a co wakacyjnych to fakt długo trzeba się prosić a najwięcej krzyczą ci co przyjadą na chwile i jadą do domu bo ich wyrzucili za nieróbstwo :) pozdrawiam
Kolczyk 2016-01-25 12:29:53
Pracuje w klazinaveen jest jako tako tylko po towarek trzeba zapylac az do Emmen.
DO Kolczyka 2016-01-26 14:50:23
Kolczyk : A co tam robisz kwaity czy warzywa .. ?? odp.
Panu 2016-01-27 13:53:16
Nie jest zle tylko by te wakacyjne byly .Czesc placa czesc czeka .Glupota !!!
Chyba taich cala ksiegowa nadaje sie do .... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
etosik 2016-01-27 21:11:56
chyba nie tyle księgowa co po prostu taką mają te płynność finansową w EWF. Po za tym praca u nich ciężka . Niby za granicą ale za to w szklarni, gdzie ukrop straszny
1
oleeczek 2016-02-10 11:24:06
Mam zamiar jechac nie długo tam, jakie sa warunki mieszkaniowe? Jak traktują? Jade pierwszy raz więc troche peniam
oleeczek 2016-02-11 11:17:32
A jakie są warunki mieszkaniowe ?? Jest wgl gdzie się umyć?
Kr. 2016-02-17 13:08:31
Przez tego eryka wylecialem . Klamca i oszust. Malolat kablujacy.
2
Osa 2016-02-19 09:57:48
A teraz jak tam z pracą ?
Przyjaciele ! 2016-02-19 14:09:07
Chcielismy na forum EWF podziekowac Januszowi koordynatorowi EWF za Andzreja naszego kumpla. Janusz dzieki za pomoc .Wielki szacun dla CIEBIE . Bedziemy pamietac !
Maniona 2016-03-17 20:18:30
Daj spokój człowieku i nie gadaj głupot, to zupełny przypadek jest to co mówisz, więc dajmy sobie spokój z tym wszystkim, dobrze Wam radzę jednak, co, ok?
Młody 2016-03-23 19:52:10
Wiecie może jak wygląda rozliczenie podatku przez tą firmę ?
jerry 2016-03-31 14:14:37
To nie firma rozlicz tylko biuro ksiegowe albo musisz to sam zrobic
Beetgum 2016-04-01 12:50:19
Placa wakacyjne ! To teraz jest OK
el 2016-04-01 14:13:05
Troche malo. Ponoc potracaja koszty domow i transportu....
Zawsze cos .....
nii 2016-04-03 11:27:12
serio? Sądziłem, że takie agencje, jak zapewniają zakwaterowanie, to zapewniają coś w średnich warunkach, ale nie pobierają za to kasy żadnej. Szkoda..
1
jorgus 2016-05-02 12:41:38
Nikt Ci nieda za darmo w Plandzie tez
nowy 2016-05-12 09:17:06
Wole kazda robate tu niz mieszkanie w kraju . Tam to dopiero jest cyrk..
nowy 2016-05-12 09:17:40
Wole kazda robate tu niz mieszkanie w kraju . Tam to dopiero jest cyrk..
!@ 2016-06-21 10:35:00
Szalu niema ale jest przyzwoicie. Ostatnia sa godziny. Na kontraktach tkz A-1 sa normalene ubezpieczenia. Jak sa godziny mozna zarobic. Jak komus pasuje praca na szklarni to spoko .
!@ 2016-06-22 15:45:49
Znam takich co pracuja u nich juz pare lat . Jest taka mozliwosc.
Black 2016-06-27 13:58:24
Siema ludzie
Ja osobiście pracowałem w tej firmie przez 6 miesięcy. Robota spoko była z Januszem można się dogadać a ludzie jak ludzie z jednymi można się dogadać a z innym nie. A co do dziewczyn to nawet fajne laski przyjeżdżały seksowne i znające się na robocie. Lubiące się zabawić z nocy, na początku zgrywają cnotki że nie nie, ale po czasie to niezłe się zabawialiśmy. Najlepsze były blondynki które tam była, dobrze robotę robiła znała się na rzeczy.
Napalony 2016-06-29 11:37:40
Dziewczyny sa OK.... Dla tych nocek moge pracowac za darmo.....
Wikidajlo 2016-09-08 10:28:00
Pani Gosia ma tak cudowny glos, ze sie zakochalem od razu. Praca jak praca ciezka ale pieniadz tez dobry no i Janusz zawsze pomogl. Pozdrawiam i do zobaczenia za rok!
marcin 2016-09-08 10:35:19
czytałem z ciekawości opinie, fakt w tym miesiącu miałem dzień później wypłatę, w pozostałych byłą na czas, ale mieszkanie ok, godziny, byłem na sortowni, było ich więcej niż na szklarni, miałem szczęście mieszkałem z fajną ekipą. ja nie narzekam, na przyszłe wakacje też z dziewczyną chcemy jechać .co do
Janusza to nam on pomógł, miałem problem z samochodem, załatwił części. Mnie osobiście wkurzał tylko Eryk
Tomek 2016-09-16 09:08:36
Firma dobra wypłacalna zgodnie z umową a powiem więcej umowa opiewała że wypłata powinna być za tydzień a tu już jest mile zaskoczenie pozdrawiam i polecam się na przyszłość
lj 2016-09-16 13:26:10
Dobra dykcja nie jest niczym dziwnym, a taki kontakt z klientami jest standardowym obowiązkiem. Wiadomo czy w niedługim czasie pojawi się jakieś ogłoszenie na młodszego specjalistę ds. likwidacji szkód? Sam mam doświadczenie w tym zakresie, więc czekam.
Iwona 2016-09-16 19:53:12
Jakie szkolenie przechodzą ludzie na stanowisko kelnerka / baristka bez doświadczenia, w sensie czy naprawdę każdy może pójść i się tam zapisać i to nawet osoba z tak bardzo lewymi rękami jak ja czy co?
Leszek 2016-09-25 20:53:08
Solidny pracodawca. Bardzo polecam (usunięte przez administratora)
Zuza 2016-09-25 21:28:02
@Iwona - wydaje mi sie że źle zrozumia,laś, albo to ja źle zrozumiałam. W każdym razie wydaje mi się ze firma ni epomaga w zrobieniu kursu na bariste tylko to juzz trzegba mieć, ale nbie trzeba mieć dowśiadczenia w zawodzie (w sensie wystarczxy sam papier).
Piotr 2016-11-23 08:38:30
W Beetgum jest przyzwoicie tylko ERYK planista od Cocka to klamczuch i z czlowiekiem niema nic wspolnego. Zglosic go tylko do inspekcji pracy !
Piotr 2016-11-23 08:39:53
W Beetgum jest przyzwoicie tylko ERYK planista od Cocka to klamczuch i z czlowiekiem niema nic wspolnego. Zglosic go tylko do inspekcji pracy !
Zostaw swoją opinię o European Work First - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie European Work First