Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o severt polska

Pracowałeś w firmie severt polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Spawacz - 2013-03-25 12:33:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego roboty nie ma! zwalniaja ludzi ile juz zwolnili 50osob,a w tym tyg z niemiec 7, w Gorlicach 14 i dalej beda zwalniac bo roboty nie ma z niemiec ludzi nawet zwalniaja ,wiec szukaj gdzie indziej, goscie co teraz mieli jechac do niemiec to nawet ich zwolnil!!! calkiem upada bedzie przestoj pare mies ,kazdy sie boi ze zostanie zwolniony ,
zdjecie uzytkownika
Wytaczarka - 2013-03-25 12:40:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prezes nawet szuka roboty na fabryce bo ludzie gadali wiec sobie pomyslcie jak stoi severt:( dramat
zdjecie uzytkownika
a25 - 2013-04-26 09:00:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy w tej firmie coś ostatnio się zmieniło?
zdjecie uzytkownika
kot - 2013-05-28 21:41:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nic
zdjecie uzytkownika
spawacz doswiadczony - 2013-06-19 17:36:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koledzy dalej lipa z robota ,pseudo majstrowie po podstawowkach!!! cwaniakuja chodza dumni jedyni normalni to majster [usunięte przez administratora],a reszta to oszolomy pojecia nie maja o robocie tylko udaja ze sie znaja hehe jak mozna byc majstrem po podstawowce za mleko i ser hehe,tylko komputer i pornole ogladaja ,pozdrowiam wszystkich kolegow spawaczy :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-12 23:05:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś poleca prace spawacza w severt? Jaka stawka, więcej niż 12zł/h? Atmosfera jest ok? Jak często można robić sobie przerwę, by wyjść na świeże powietrze, bo zdarza mi się zapalić?
zdjecie uzytkownika
mpl - 2013-10-26 21:30:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trzeba byc [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zeby orac za te pieniadze w holandii wiecej placa za sadzenie tulipanow ale wy lodglorlic nawet tam sie nie nadajecie bo trzeba raz na godz pomyslec a nie tylko lac drut do wiadra odlewniki
zdjecie uzytkownika
cydr - 2013-11-30 17:58:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nikt nie wie jak się dzis wiedzie spawaczom w severt? Przełozeni potrafia pójśc na reke i czasem puscic wczesniej/później?
zdjecie uzytkownika
sen - 2014-02-01 15:05:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam jak tam w Severcie dalej lipa z robota?
zdjecie uzytkownika
Never say never - 2014-02-24 00:23:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt się nie wypowiada co mnie trochę dziwi, forum takie żywe było... Może rzeczywiście jest jeszcze większa kiszka w pracy niż w 2013.
zdjecie uzytkownika
kotek - 2014-02-25 22:44:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To Severt jeszcze istnieje podobno go sprzedali ?
zdjecie uzytkownika
wagoniarz - 2014-03-16 18:55:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to jest w severcie oralem za 5 20 a teraz i nic nie umialem a teraz spawam w belgii za 22e i jesem fachowcem nie rozumie
zdjecie uzytkownika
fifi - 2014-03-17 18:30:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bo nie umiales odlewac tylko spawac a tam potrzebuja silnych glupich inajlepiej pijakow
zdjecie uzytkownika
skura - 2014-03-18 21:21:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a jak tam wetkarz dalej kreci walki
zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-04-03 20:15:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przeczytałem od deski do deski zakładke o firmie na stronie severt , na koniec zapraszają do współpracy, ale nie piszą jak zacząć, pomożecie?
zdjecie uzytkownika
romuald spawacz - 2014-10-29 18:13:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
wszelkie roboty spawalnicze chętnie wezmę, doświadczenie i chęci mam, jestem młody i wytrzymały. polecano mi własnie severt polska ale problem z tym że na ich stronie internetowej nie ma żadnego konkretnego namiaru na kogoś kto się zajmuje przyjmowaniem ludzi albo żadnej wskazówki jak zacząć się u nich starać o pracę. pomożecie?
zdjecie uzytkownika
mazur - 2014-12-02 09:44:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [romuald spawacz - 2014-10-29 18:13:25]:
co ty nierozwinięty jesteś? wystarczy zadzwonić numer telefonu jest w necie jak tam już zaglądałeś ;))
zdjecie uzytkownika
frt5 - 2014-12-09 23:21:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak wygląda przykładowy projekt i zakres obowiązków w pierwszym roku pracy? Jak wygląda przeciętny dzień pracy osoby zatrudnionej na tym bądź podobnym stanowisku? Czy praca na tym stanowisku w tej firmie wiąże się z częstymi podróżami służbowymi? dziekuje za odpowedz i pozdrawiam serdecznie wszystkich .
zdjecie uzytkownika
marek - 2015-01-17 17:55:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
sa moze przyjecia???i jak placa??
zdjecie uzytkownika
budzik - 2015-01-26 09:53:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba najlepszym rozwiązaniem jest bezpośredni kontakt z firmą i zapytanie się o to ich. Tutaj nie widzę żadnych ogłoszeń o pracę, a mogą się jeszcze pojawiać na ich stronie internetowej. Mam nadzieję, że niedługo coś rzucą, bo z tego co mi się wydaje to firma, która ma naprawdę wielkie możliwości. Warto tu aplikować i jak kasa?
zdjecie uzytkownika
mikada - 2015-02-13 14:31:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o wartościach tej firmy decydują w dużym stopniu ludzie dlatego postawili na profesjonalną kadrę, obecnie przedsiębiorstwo zatrudnia około 300 doświadczonych fachowców o wysokich kwalifikacjach. SEVERT Polska zainteresowana jest wprowadzaniem w Polsce nowoczesnych technologii wytwarzania w tym robotów przemysłowych.
zdjecie uzytkownika
kammy - 2015-02-27 18:44:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o wszelkiego rodzaju prace spawalnicze oraz obróbkę skrawaniem, to severt polska wyrasta na lidera w branży. Jak dla mnie taka firma powinna się rozwijac i co jakiś czas szukac jednak nowych pracowników. Jednak faktycznie brak od nich ofert, a na stronie internetowej nie posiadają nawet zakładki praca, czy kariera, to próżno szukać tam ogłoszeń kolego budzik.
zdjecie uzytkownika
luk - 2015-03-27 20:59:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gosc pisze ze przelorzoni ida na renke ale ubaw. wlasciciel potrafi przyjechac do domu sprawdzic czy faktycznie jestes na chorobowym ilu chlopa w gumiakach do wyrka zwiewalo ! :} bo podjechal pod dom . a jesli lubicie spawac 8 h na zmiane i sie tego nieboicie to severt jest dla was dzienne warzenie druta 30 gk norma , ci co pala to sobie zapala przy grzanu sztuki to okazja na odwyk . zapomnialem dodac ze swierzaki miesiac ucza sie za free jak chca robic . a w delegacji trzeba lubiec pic .pozdrawiam wszystkich
zdjecie uzytkownika
luk - 2015-03-27 21:08:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to chyba sam wlasciciel pisal :} kto spróbuje ten sie dowie .{o wartościach tej firmy decydują w dużym stopniu ludzie dlatego postawili na profesjonalną kadrę, obecnie przedsiębiorstwo zatrudnia około 300 doświadczonych fachowców o wysokich kwalifikacjach. SEVERT Polska zainteresowana jest wprowadzaniem w Polsce nowoczesnych technologii wytwarzania w tym robotów przemysłowych.} jest podkreslone zezatrodnia kadre a nie pracownikow spawaczy jest tam niewielu a na tych co w kadrach siedza ktos musi zarabiac i jak lubicie jak szef wam za plecami stoi i doglada to praca dla ciebie , was . niepolecam ludziom o slabych nerwach.
zdjecie uzytkownika
Wa-o-iarz - 2015-04-04 22:29:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jacy spawacze odlewniczy nizinni górale z wędkarzem na czele
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie severt polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy severt polska?
Zadaj pytanie
alert