Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o severt polska

Pracowałeś w firmie severt polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-12 23:05:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś poleca prace spawacza w severt? Jaka stawka, więcej niż 12zł/h? Atmosfera jest ok? Jak często można robić sobie przerwę, by wyjść na świeże powietrze, bo zdarza mi się zapalić?
zdjecie uzytkownika
mpl - 2013-10-26 21:30:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trzeba byc [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zeby orac za te pieniadze w holandii wiecej placa za sadzenie tulipanow ale wy lodglorlic nawet tam sie nie nadajecie bo trzeba raz na godz pomyslec a nie tylko lac drut do wiadra odlewniki
zdjecie uzytkownika
cydr - 2013-11-30 17:58:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nikt nie wie jak się dzis wiedzie spawaczom w severt? Przełozeni potrafia pójśc na reke i czasem puscic wczesniej/później?
zdjecie uzytkownika
sen - 2014-02-01 15:05:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam jak tam w Severcie dalej lipa z robota?
zdjecie uzytkownika
Never say never - 2014-02-24 00:23:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt się nie wypowiada co mnie trochę dziwi, forum takie żywe było... Może rzeczywiście jest jeszcze większa kiszka w pracy niż w 2013.
zdjecie uzytkownika
kotek - 2014-02-25 22:44:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To Severt jeszcze istnieje podobno go sprzedali ?
zdjecie uzytkownika
wagoniarz - 2014-03-16 18:55:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak to jest w severcie oralem za 5 20 a teraz i nic nie umialem a teraz spawam w belgii za 22e i jesem fachowcem nie rozumie
zdjecie uzytkownika
fifi - 2014-03-17 18:30:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bo nie umiales odlewac tylko spawac a tam potrzebuja silnych glupich inajlepiej pijakow
zdjecie uzytkownika
skura - 2014-03-18 21:21:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a jak tam wetkarz dalej kreci walki
zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-04-03 20:15:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przeczytałem od deski do deski zakładke o firmie na stronie severt , na koniec zapraszają do współpracy, ale nie piszą jak zacząć, pomożecie?
zdjecie uzytkownika
romuald spawacz - 2014-10-29 18:13:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
wszelkie roboty spawalnicze chętnie wezmę, doświadczenie i chęci mam, jestem młody i wytrzymały. polecano mi własnie severt polska ale problem z tym że na ich stronie internetowej nie ma żadnego konkretnego namiaru na kogoś kto się zajmuje przyjmowaniem ludzi albo żadnej wskazówki jak zacząć się u nich starać o pracę. pomożecie?
zdjecie uzytkownika
mazur - 2014-12-02 09:44:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [romuald spawacz - 2014-10-29 18:13:25]:
co ty nierozwinięty jesteś? wystarczy zadzwonić numer telefonu jest w necie jak tam już zaglądałeś ;))
zdjecie uzytkownika
frt5 - 2014-12-09 23:21:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak wygląda przykładowy projekt i zakres obowiązków w pierwszym roku pracy? Jak wygląda przeciętny dzień pracy osoby zatrudnionej na tym bądź podobnym stanowisku? Czy praca na tym stanowisku w tej firmie wiąże się z częstymi podróżami służbowymi? dziekuje za odpowedz i pozdrawiam serdecznie wszystkich .
zdjecie uzytkownika
marek - 2015-01-17 17:55:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
sa moze przyjecia???i jak placa??
zdjecie uzytkownika
budzik - 2015-01-26 09:53:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba najlepszym rozwiązaniem jest bezpośredni kontakt z firmą i zapytanie się o to ich. Tutaj nie widzę żadnych ogłoszeń o pracę, a mogą się jeszcze pojawiać na ich stronie internetowej. Mam nadzieję, że niedługo coś rzucą, bo z tego co mi się wydaje to firma, która ma naprawdę wielkie możliwości. Warto tu aplikować i jak kasa?
zdjecie uzytkownika
mikada - 2015-02-13 14:31:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o wartościach tej firmy decydują w dużym stopniu ludzie dlatego postawili na profesjonalną kadrę, obecnie przedsiębiorstwo zatrudnia około 300 doświadczonych fachowców o wysokich kwalifikacjach. SEVERT Polska zainteresowana jest wprowadzaniem w Polsce nowoczesnych technologii wytwarzania w tym robotów przemysłowych.
zdjecie uzytkownika
kammy - 2015-02-27 18:44:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o wszelkiego rodzaju prace spawalnicze oraz obróbkę skrawaniem, to severt polska wyrasta na lidera w branży. Jak dla mnie taka firma powinna się rozwijac i co jakiś czas szukac jednak nowych pracowników. Jednak faktycznie brak od nich ofert, a na stronie internetowej nie posiadają nawet zakładki praca, czy kariera, to próżno szukać tam ogłoszeń kolego budzik.
zdjecie uzytkownika
luk - 2015-03-27 20:59:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gosc pisze ze przelorzoni ida na renke ale ubaw. wlasciciel potrafi przyjechac do domu sprawdzic czy faktycznie jestes na chorobowym ilu chlopa w gumiakach do wyrka zwiewalo ! :} bo podjechal pod dom . a jesli lubicie spawac 8 h na zmiane i sie tego nieboicie to severt jest dla was dzienne warzenie druta 30 gk norma , ci co pala to sobie zapala przy grzanu sztuki to okazja na odwyk . zapomnialem dodac ze swierzaki miesiac ucza sie za free jak chca robic . a w delegacji trzeba lubiec pic .pozdrawiam wszystkich
zdjecie uzytkownika
luk - 2015-03-27 21:08:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to chyba sam wlasciciel pisal :} kto spróbuje ten sie dowie .{o wartościach tej firmy decydują w dużym stopniu ludzie dlatego postawili na profesjonalną kadrę, obecnie przedsiębiorstwo zatrudnia około 300 doświadczonych fachowców o wysokich kwalifikacjach. SEVERT Polska zainteresowana jest wprowadzaniem w Polsce nowoczesnych technologii wytwarzania w tym robotów przemysłowych.} jest podkreslone zezatrodnia kadre a nie pracownikow spawaczy jest tam niewielu a na tych co w kadrach siedza ktos musi zarabiac i jak lubicie jak szef wam za plecami stoi i doglada to praca dla ciebie , was . niepolecam ludziom o slabych nerwach.
zdjecie uzytkownika
Wa-o-iarz - 2015-04-04 22:29:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jacy spawacze odlewniczy nizinni górale z wędkarzem na czele
zdjecie uzytkownika
Amelooe - 2015-06-28 15:54:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrowienia dla majstra kas..y. Rzyciowy gosc.
zdjecie uzytkownika
morcian - 2015-06-30 03:14:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To chyba dobry szef, skoro sprawdza jak się czuje pracownik w domu na chorobowym, tylko pozazdrościć, gorzej jeśli ktoś leci sobie w kulki i bierze chorobowe, bo ma znajomego lekarza, czy coś w tym stylu. Wtedy taka kontrola tez jest wskazana jak dla mnie, by mieć pojęcie jakich nierobów się zatrudnia.
zdjecie uzytkownika
Goniarz - 2015-07-18 22:19:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ie stawki sa w vreden dalej. 5 , 2. Jak 10 lat temu. Pozdrawiam wszystkich zpod. Siudemki.
zdjecie uzytkownika
stary - 2015-07-26 19:05:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
We Vreden podobnie jak było,za to w Gorlicach 20% mniej niż 10 lat temu.
zdjecie uzytkownika
Oli - 2015-07-29 19:07:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy robi tam jeszcze fir..t. Takzwany fifi
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie severt polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy severt polska?
Zadaj pytanie
alert