Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o severt polska

Pracowałeś w firmie severt polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Jeden z wielu - 2012-02-26 10:51:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
700 euro za prace przy spawaniu swiatek piatek to tak duzo? W Irlandii 1400 to najnizsza pensja za nominal ! Pogratulowac.
zdjecie uzytkownika
ze stażem - 2012-02-26 11:31:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stawki w firmie nie drgnęły od czterech lat czego nie można powiedzieć o cenach. W tej chwili musiałyby podskoczyć o ok. 15% żebyśmy dogonili inflację.Zostaliśmy bardzo z tyłu.
zdjecie uzytkownika
j.w. - 2012-03-05 17:53:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do jeden z wielu-dlaczego porównujesz Irlandię do Gorlic? Jeśli już tak to porównaj do Niemiec gdzie za spawanie dostajesz ponad 2000 euro. Więc tą Irlandią nie zabłysnąłeś.
Do ze stażem-jeżeli Tobie stawka nie drgnęła to nie znaczy że nikt nie dostał podwyżki. Nikt Ci nie broni iść do prezesa i powiedzieć że zasługujesz na podwyżkę. (chyba że nie zasługujesz)
Do pracownik-strajk!? z jakiego powodu. Dlatego że prezesi jeżdżą furami?
"tylko na to pana stać , panie j.w. Podobna błyskotliwość jak na zebraniach."- o jaką błyskotliwość Ci chodzi bo nie rozumiem?



zdjecie uzytkownika
bbbb - 2012-05-15 10:45:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałem, że mają problemy z punktualnością co do wypłat, wyrobic sie nie moga w biurze, to moze nie daja sobie rady a nie ze sie wyrobic nie moga,
zdjecie uzytkownika
napakowany - 2012-08-25 21:07:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarobki sa marne zgadza sie ,czlowiek [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] l i co mial ??? co chwile byly zebrania ,a majstrowie co niektorzy swiruja, slyszalem ze teraz zrobili majstra tak go mozna nazwac pana szanownego [usunięte przez administratora].. nic chlopina nie zna sie dopiero sie uczy podobno tylko gada no no no ,hehehe ,z kartkami tez byly problemu co oni nam pracownikom laske robili ze podpisal kartke ,dumni ,nic nie robia siedza na internecie i ciezko im podpisac szkoda gadac paozdrowienia dla dawnych kolegow
zdjecie uzytkownika
lekdem - 2012-11-22 21:05:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
robilem tam kiedys z tych chlopakow z moich czasow zostalo 10 proc wiec o czym mowa najgorsze ze taki prostak jak kloc i boguta nieuki z instalu laduja wszystkich w bambuko ruwnia pochyla cwaniacy i na nrzeciwko barachlo a tzw klasa srednia czyli skarb karzdego kraju s [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ila na emigracje i juz nie wruci bo nie ma do czego i czekamy na czajna town bo slowacy i ukraincy s [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ili w wlasnym kraju niewolnikiem i po co wojna
zdjecie uzytkownika
Rico - 2013-03-23 18:38:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panowie nie wiecie czy przypadkiem nie ma przyjęć na Severt ?
zdjecie uzytkownika
Spawacz - 2013-03-25 12:33:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego roboty nie ma! zwalniaja ludzi ile juz zwolnili 50osob,a w tym tyg z niemiec 7, w Gorlicach 14 i dalej beda zwalniac bo roboty nie ma z niemiec ludzi nawet zwalniaja ,wiec szukaj gdzie indziej, goscie co teraz mieli jechac do niemiec to nawet ich zwolnil!!! calkiem upada bedzie przestoj pare mies ,kazdy sie boi ze zostanie zwolniony ,
zdjecie uzytkownika
Wytaczarka - 2013-03-25 12:40:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prezes nawet szuka roboty na fabryce bo ludzie gadali wiec sobie pomyslcie jak stoi severt:( dramat
zdjecie uzytkownika
a25 - 2013-04-26 09:00:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy w tej firmie coś ostatnio się zmieniło?
zdjecie uzytkownika
kot - 2013-05-28 21:41:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nic
zdjecie uzytkownika
spawacz doswiadczony - 2013-06-19 17:36:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koledzy dalej lipa z robota ,pseudo majstrowie po podstawowkach!!! cwaniakuja chodza dumni jedyni normalni to majster [usunięte przez administratora],a reszta to oszolomy pojecia nie maja o robocie tylko udaja ze sie znaja hehe jak mozna byc majstrem po podstawowce za mleko i ser hehe,tylko komputer i pornole ogladaja ,pozdrowiam wszystkich kolegow spawaczy :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-12 23:05:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś poleca prace spawacza w severt? Jaka stawka, więcej niż 12zł/h? Atmosfera jest ok? Jak często można robić sobie przerwę, by wyjść na świeże powietrze, bo zdarza mi się zapalić?
zdjecie uzytkownika
mpl - 2013-10-26 21:30:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trzeba byc [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zeby orac za te pieniadze w holandii wiecej placa za sadzenie tulipanow ale wy lodglorlic nawet tam sie nie nadajecie bo trzeba raz na godz pomyslec a nie tylko lac drut do wiadra odlewniki
zdjecie uzytkownika
cydr - 2013-11-30 17:58:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nikt nie wie jak się dzis wiedzie spawaczom w severt? Przełozeni potrafia pójśc na reke i czasem puscic wczesniej/później?
zdjecie uzytkownika
sen - 2014-02-01 15:05:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam jak tam w Severcie dalej lipa z robota?
zdjecie uzytkownika
Never say never - 2014-02-24 00:23:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt się nie wypowiada co mnie trochę dziwi, forum takie żywe było... Może rzeczywiście jest jeszcze większa kiszka w pracy niż w 2013.
zdjecie uzytkownika
kotek - 2014-02-25 22:44:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To Severt jeszcze istnieje podobno go sprzedali ?
zdjecie uzytkownika
wagoniarz - 2014-03-16 18:55:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to jest w severcie oralem za 5 20 a teraz i nic nie umialem a teraz spawam w belgii za 22e i jesem fachowcem nie rozumie
zdjecie uzytkownika
fifi - 2014-03-17 18:30:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bo nie umiales odlewac tylko spawac a tam potrzebuja silnych glupich inajlepiej pijakow
zdjecie uzytkownika
skura - 2014-03-18 21:21:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a jak tam wetkarz dalej kreci walki
zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-04-03 20:15:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przeczytałem od deski do deski zakładke o firmie na stronie severt , na koniec zapraszają do współpracy, ale nie piszą jak zacząć, pomożecie?
zdjecie uzytkownika
romuald spawacz - 2014-10-29 18:13:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wszelkie roboty spawalnicze chętnie wezmę, doświadczenie i chęci mam, jestem młody i wytrzymały. polecano mi własnie severt polska ale problem z tym że na ich stronie internetowej nie ma żadnego konkretnego namiaru na kogoś kto się zajmuje przyjmowaniem ludzi albo żadnej wskazówki jak zacząć się u nich starać o pracę. pomożecie?
zdjecie uzytkownika
mazur - 2014-12-02 09:44:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [romuald spawacz - 2014-10-29 18:13:25]:
co ty nierozwinięty jesteś? wystarczy zadzwonić numer telefonu jest w necie jak tam już zaglądałeś ;))
zdjecie uzytkownika
frt5 - 2014-12-09 23:21:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygląda przykładowy projekt i zakres obowiązków w pierwszym roku pracy? Jak wygląda przeciętny dzień pracy osoby zatrudnionej na tym bądź podobnym stanowisku? Czy praca na tym stanowisku w tej firmie wiąże się z częstymi podróżami służbowymi? dziekuje za odpowedz i pozdrawiam serdecznie wszystkich .
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie severt polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy severt polska?
Zadaj pytanie
x