brak logo

idea fresh

Lublin

Opinie o idea fresh

pracownik 2010-03-23 17:15:45
Pracuję w Inwencji, a teraz jestem u chłopaków, zobaczymy kto da więcej? I jak współpraca będzie się układać z Krzysiem ? na razie jest super?
anonim 2010-03-24 09:04:40
Pracuje w Tej firmie od pocz�tku powstania, jest super,zarobki rewelacyjne. To nie prawda że s� w tej firmie pracownicy co pracuj� w innych firmach sprz�taj�cych.
BARDZO DOBRA FIRMA !!!!!!! 2010-03-26 06:33:30
FIRMA SUPER BARDZO SOLIDNA, WYKONUJĄ USŁUGI BARDZO DOBRZE.POLECAM.
anonim 2010-03-31 23:59:18
za 5 z� nie da si� pracowa�, totalne nieporozumienie
JAKIE INFORMACJE!!! 2010-04-02 20:03:49
NAJLEPSZA FIRMA W LUBLINIE!!! ZAROBKI BARDZO DOBRE, WYKONANIE USŁUG PROFESJONALNE, MIŁA ZAŁOGA.
NAJLEPSZA FIRMA W LUBLINIE!!!!!! 2010-04-02 20:06:22
NIE MA LEPSZEJ FIRMY SPRZĄTAJĄCEJ W LUBLINIE!!!!!!!
NAJGORSZA FIRMA W LUBLINIE 2010-04-08 17:58:56
MIAŁAŚ NA MYŚLI NAJGORSZA FIRMA W LUBLINIE
1
hela 2010-04-10 18:28:46
już nie pracuję w tej firmie ponieważ właściciele są butni i aroganccy
1
była pracownica 2010-04-27 16:14:44
Niech z tej firmy ucieka kto może same problemy
2
niezadowolona 2010-05-05 00:29:49
Ja też [usunięte przez moderatora] taką pracę w tej firmie
1
PIP 2010-07-01 23:23:57
zatrudnili mni ebez umowy, niedługo inspekcja pracy sie nimi zajmie, nie polecam
1
anonim 2010-07-26 07:54:30
pracuje od poczatku nie pisz bzdur nie ma nikogo bez umowy.na pewno tam nie pracujesz.
1
rere 2014-03-26 14:57:45
chce sie dowiedziec cos o tj firmie jakie sa zarobki jakie obiekty sie sprzata i wjakich godzinach jest praca jesli ktos tam pracowal lub pracuje niech napisze mi cos o tej firmie abym mogla podjac decyzje
PAWEŁ 2014-05-13 13:10:43
Aroganccy właściciele! Ludzie- pozytywy sami sobie tu wypisują. Inspekcje, kontrole i finał działalności. Jak tak można działać bezkarnie w dzisiejszych czasach?Uważajcie i omijać z daleka
1
Maklosz 2015-01-31 18:02:15
Napisze ktoś może coś więcej o pracy w ideafreshu? Na jakim stanowisku pracujecie i jak przebiegała do niego rekrutacja? Firma nadal szkoli nowych pracowników? Może wiecie, czy szukają kogoś, zaniósłbym CV... Jak się pracuje, ile płacą? Pensja dociera na czas? Co z samorozwojem?bardzo mi zalezy na tych informacjach, żeby mieć fajną pracę.
eee 2015-07-10 20:18:34
firma beznadziejna malo placa, praca na czarno, wyzysk ludzi a na dodatek szefowie okropnie chamscy, bez kultury, aroganccy oraz nie dbajacy o swoich ludzi!!!
lock 2015-07-10 20:51:14
te wszystkie pozytywne opinie chyba sami pracodawcy sobie wpisali hehehe:) nie ma w tej firmie nic fajnego i przestrzegam przed nia bo placa aby 7zl za godzine- zenada!!! WYZYSK
Agata 2015-07-10 20:57:12
Brak poszanowania dla pracowników z ich strony. Zatrudniają na czarno i płacą ochłapy a przy tym wzbogacają się na pracownikach i jeszcze uważają, że i tak dużo płacą. W dodatku nie ma co liczyć na jakąkolwiek pochwałę ze strony tych buraków.
Agata 2015-07-10 20:59:57
Jak widać firma sama wystawia sobie pozytywne opinie, ŻENADA !!!
1
Karolina 2015-07-10 21:04:09
A WŁAŚNIE, ŻE ZATRUDNIAJĄ BEZ UMOWY, sama pracowałam na czarno i to był mój błąd, gdyż więcej u takich aroganckich ludzi nie zamierzam pracować!!!
1
Patrycja 2015-07-10 21:09:16
Nie polecam.
1. brak poszanowania ze strony tych aroganckich pracodawców
2. Małe zarobki
3. Jak coś źle z się zrobiło to wypominają wiele razy a jak sami coś źle zrobią to jest wszystko cacy
1
Patrycja 2015-07-11 21:24:45
przede wszystkim stosunek pracodawcy - nie można pracować w miejscu, gdzie nie szanuje się człowieka i traktuje jak z góry i to jeszcze za tak małe zarobki.
xxx 2015-07-12 06:56:59
Pracowalam w tej firmie miesiac lub ponad miesiac i szczerze nie moge uwierzyc ze jest az takie wyzyskiwanie ludzi! Umowe mialam aby smieciowa! z powyzszymi komentarzami sie zgadzam o pracodawcach bo tacy ludzie jak oni powinni sami zawalac za takie grosze moze wtedy by sie dowiedzieli jak ciezko kaza pracowac ludziom aby mogli wykarmic swoje rodziny!!!
Patrycja 2015-07-13 11:29:48
Ogolnie firma to kiepski pomysl!!!
Ola 2015-07-14 21:18:11
Słyszałam o tej firmie od koleżanki i ponoć lepiej nie zaczynać tam roboty, gdyż za takie marne pieniądze szkoda tylko słuchać chamskich tekstów tych aroganckich pracodawców
XXX 2016-03-19 20:39:44
Beznadziejna firma, male zarobki, pracodawcy ... Brak slow mi wogole na nich! NIE POLECAM!!!
Kasia . 2016-09-05 11:22:43
Masakra ta firma ,uciekać kto może ! Małe zarobki, praca kilka dni w miesiącu jest za darmo (wymysl właścicieli) brak szacunku dla pracowników ,umowy śmieciowe.nie polecam tej firmy .
Zostaw swoją opinię o idea fresh - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie idea fresh