brak logo

Reserved C.H. Plaza, Reserved Galeria Orkana

Lublin

Opinie o Reserved C.H. Plaza, Reserved Galeria Orkana

Pracus 2010-10-14 21:59:29
jest ok
1
xxx 2014-04-05 14:08:13
Dodam , jeszcze że w Reserved na Felinie pracowników zmieniają jak rękawiczki dopiero co otworzyli sklep, a już kilka osób poleciało...(usunięte przez administratora) Kierownikiem powinien zostać ktoś kto jest starszy i ma doświadczenie, chłodno ocenia sytuację. Nie polecam tam pracy
4
XXXXXXXXX 2014-12-05 21:42:29
Dolores?
xyz 2014-12-14 19:49:30
Co do tego ma ubiór ??? To, że jest "młodym modnisiem" to akurat dobrze. Młodość to nie wada, a to że umie się chłopak ( pozowolę sobie tak napisać ze względu na w/w stwierdzenie) ubrać to akurat plus w takiej branży jakiej pracuje.
beznaczenia 2015-06-10 19:32:36
a wie ktoś jak wygląda obecnie sytuacja na felinie w reserved?
ktoś 2016-01-02 20:06:34
Pracowałam 4 miesiące w Lublinie na felinie w reserved. Kierownik jak kierownik, całe kierownictwo młode, może i mało doświadczone, ale szło się dogadać. Mnie akurat chyba lubili, bo nigdy nie miałam problemów i żałowali, że odchodzę. Ludzie faktycznie szybko się zmieniają, popracują chwile i odchodzą, ale to moim zdaniem wina lokalizacji. Z centrum dojechanie do pracy zajmuje około 30-40 minut. Do tego uczelnia, więc ludzie odchodzą nie mogąc pogodzić jednego z drugim. Praca fajna, nie narzekałam. Oczywiście minusy, jak 12-stki w weekendy, ale to specyfika pracy niestety. Ostatnio podnieśli stawki, więc to też plus. Na zlecenie powyżej 8zł.
Paulinka 2016-02-28 21:25:21
Obrażona na cały świat panienka dekoratorka- 'kierowniczka'. Pretensje o wszystko, nawet wizyty w toalecie. Chamskie odzywki, brak kultury, wyzysk. Sprzedawca pełni też rolę sprzątaczki. Nic dziwnego że po tygodniu pracownik ucieka.
3
pi 2016-05-17 20:32:33
zxc, tutaj wielkiego umysłu nie trzeba - tyle co mieć własną działalność i podporządkowywać się pod ogólny firmowy pomysł. Gorzej mają sprzedawcy, którzy bardzo rzadko potrafią więcej wyciułać jak 1700 netto. Komuś zdarzył się kiedyś awans, bo mi jakoś nie przyszło o tym słyszeć.
dyane 2016-11-03 20:51:34
Ile teraz płacą na stanowisku sprzedawcy ?
Kamil 2016-11-16 12:37:25
W Lublinie w Plazie 8,5zł na rękę
Magda 2016-11-22 16:58:56
Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej. Stawka netto 8.50 zł, umowa śmieciowa . Nie wiem jak oni to robią, bo 8.50 ma każdy, nie ważne czy student czy nie ..a przecież na zleceniówce student powinien dostawać więcej niż osobą niestudiująca. Nadgodziny są za darmo. Za ubranie służbowe trzeba zapłacić ok.70 zł z tym, że salon w Plazie jeszcze go nie ma, więc na razie przychodzisz w swoich czarnych ubraniach a dopiero za 2,3 msc będzie służbowe i trzeba będzie zapłacić. ''Dostajesz'' co miesiąc bony za które musisz sobie i tak zapłacić czy je chcesz czy nie. Plusem jest to, że bony masz do całej sieci LPP a nie tylko do Reserved. Dwa razy w tygodniu jest dostawa i trzeba przyjść na 6 rano.
Zostaw swoją opinię o Reserved C.H. Plaza, Reserved Galeria Orkana - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Reserved C.H. Plaza, Reserved Galeria Orkana