Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o kar-tel

zdjecie uzytkownika
gość - 2010-06-06 21:19:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy ktoś pracuje badz pracował w cc albo w innym dziale?
zdjecie uzytkownika
gość - 2010-08-11 08:27:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nikomu nie polecam pracy w firmie KAR-TEL wyzysk,[usunięte przez moderatora] ,i atmosfera nie miłą a po wypłatę stoi w kolejce jak za komuny
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2010-10-05 20:51:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, ja również pracowałam w firmie kar-tel i wbrew powyższym opiniom bardzo miło wspominam czas w niej spędzony.i mogę polecić każdemu chcącemu pracować tą firmę.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-28 00:06:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
były pracownik - 2010-10-05 20:51:57

Witam, ja również pracowałam w firmie kar-tel i wbrew powyższym opiniom bardzo miło wspominam czas w niej spędzony.i mogę polecić każdemu chcącemu pracować tą firmę.

skoro było tak pięknie to dlaczego jesteś byłym pracownikiem?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2012-11-16 23:04:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoda gadać. poprostu rece opadaja. mozna sie psychicznie wykonczyc. niepolecam stanowczo
zdjecie uzytkownika
online - 2013-01-16 21:19:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] Sam pracuję w firmie Kar-Tel od kilku lat na stanowisku przedstawiciela handlowego i osobiście bardzo sobie chwalę. Polecam.
zdjecie uzytkownika
antek - 2013-05-16 18:16:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. To jak to jest wkońcu z tą firmą bo niektórzy pisza że nie polecają ale zdarzyło się też parę komentarzy że polecacie. Bardzo proszę o pomoc bo zostałem zaproszony na rozmowe za parę dni do kar - tel i chciałem dowiedzieć sie trochę więcej. Ile tam średnio miesięcznie mogę zarobić i jak tam jest z umową?
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2013-05-17 15:01:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma cały czas się rozwija i ma bardzo dobrą renomę na rynku dzięki temu jeżeli szukasz stabilnej pracy i możliwości rozwoju a przy tym chce ci się pracować na pewno będziesz zadowolony.
Wynagrodzenie jest uzależnione od działu do którego aplikujesz, natomiast co do umowy to tylko i wyłącznie umowa o pracę.
zdjecie uzytkownika
Adam - 2013-06-09 16:29:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Również jestem zainteresowany współpraca, chciałem się dowiedzieć czego można spodziewać się na rozmowie rekrutacyjnej ?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-10 17:17:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracownik a ta umowa o pracę to jest na czas określony czy na czas nieokreślony. Z góry dzięki za pomoc
zdjecie uzytkownika
zuza82 - 2013-06-21 23:51:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesli chodzi o ta firme,to fakt umowy o prace jak najbardziej zadnych przekretow,ale jesli chodzi o traktowanie pracownika to juz druga sprawa,ktorej z czasem nie da sie wytrzymac..Ale jak to mowia trzeba w tej firmie troszke popracowac by moc sie pozniej wypowiedziec,ja po kilku latach mam swoje zdanie..
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-22 21:26:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zuza82 to w takim razie jeśli możesz to napisz bo wiesz praca pracą trzeba pracować ale bez przesady
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-04 12:25:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mam pytanie w kwestii tych nadgodzin o których piszesz. Czy nie było możliwości żeby chociaż odebrać je jako dzień wolny jak sie uzbiera?
zdjecie uzytkownika
zuza82 - 2013-07-10 22:08:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesli chodzi o nadgodziny może ci wypłaca,ale na wolne nie licz..Taka prawda.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-11 10:24:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak strasznie mnie zmartwiło to Twoje może. No bo dobrze by było jakby wypłacali a nie może wypłacali. Wiesz o co chodzi
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-08-22 10:28:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak sprawa sie ma z flotą? pracownicy dostają jakies służbowe auta?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-22 13:48:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak w kar-tel jest z umowami w ogóle? Dają od razu umowę o prace? Na jaki czas? Jest możliwość mieć na nieokreślony?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-09-03 07:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dają samochód? Jest GPS?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-24 21:39:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim, a jak te Pandy w kar-tel są rozliczane, to znaczy dają Wam na paliwo? Możecie korzystać z nich do celów prywatnych, jak to jest wówczas rozliczane?
zdjecie uzytkownika
rene - 2013-12-13 18:28:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja też pracowałam w firmie cztery lata ale wyprowadziłam się z Gliwic dość daleko pewnie dalej bym pracowała nie narzekałam








zdjecie uzytkownika
ala - 2013-12-26 18:55:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rene, a co takiego robiłas w kar-tel? Pamiętasz jaką stawke miałaś, z tego przedziału 1500-2000? Dawno temu pracowałaś?
zdjecie uzytkownika
Marta - 2014-01-11 15:07:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Generalnie firma w porządku, warunki ok (no, pomijam ostatnią umowę, którą mi zaproponowano), ale na pewno zależy do jakiego działu się trafi.

Call center.

Pani kierownik znalazła się chyba na tym stanowisku przypadkiem, ale krążą też plotki, że za sprawą męża - kolegi Prezesa... Otóż Panie Prezesie - koledzy kolegami, ale czy warto w imię znajomości robić krzywdę swojej firmie, a tym samym sobie?
Pani kierownik najlepiej ze wszystkiego potrafi strzelać fochy i wyklinać na wszystkich innych w firmie, ma problem z załatwieniem czegokolwiek (zepsuł Ci się komputer? przecież ona się tym nie zajmuje...) i chroni tylko swój tyłek nie dbając o swoich pracowników (coś jest nie tak? oczywiście, że to wina moich pracowników, bo przecież nie tego, że PH nie chcą z nami współpracować... PH są świetni - szczególnie ci z odległych miejscowości). Raporty? No oczywiście, że w nich wszystko wygląda dobrze, bo tak być powinno, a rzeczywistość? To już inna kwestia...
Pracownicy super. I w dziale, jak i poza działem CC. Z Prezesem można się dogadać, nie jest ignorantem i potrafi zrozumieć logiczne argumenty nawet w przypadku niepowodzenia pracownika.
Generalnie polecam pracę w tej firmie, ale niekoniecznie w CC póki kierownik pozostaje ten sam... Pora na zmianę. Jestem pewna, że poparłoby mnie 95% firmy w tej kwestii.
(usunięte przez administratora) Pozdrowienia i powodzenia.
:)
P.S. Nie martwcie się, dostałam 3 inne propozycje pracy, w poniedziałek zaczynam. :)
zdjecie uzytkownika
mikołaj - 2014-01-16 14:40:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe, jak dla mnie firma wygląda na profesjonalną, jak mało która prowadzi dział aktualności na swojej stronie, fajnie jest się dowiedzieć w jakich projektach bierze udział kar-tel.
zdjecie uzytkownika
Marta - 2014-01-30 12:41:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma tak, call center nie.
zdjecie uzytkownika
Romuald - 2014-02-12 22:12:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja słyszałem w miarę pozytywne opinie o kar-tel, dlatego trochę dziwi mnie dlaczego odradzacie call-center, no, ale dzięki za opinie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie kar-tel
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x