Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o kar-tel

Pracowałeś w firmie kar-tel i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-22 21:26:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zuza82 to w takim razie jeśli możesz to napisz bo wiesz praca pracą trzeba pracować ale bez przesady
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-04 12:25:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mam pytanie w kwestii tych nadgodzin o których piszesz. Czy nie było możliwości żeby chociaż odebrać je jako dzień wolny jak sie uzbiera?
zdjecie uzytkownika
zuza82 - 2013-07-10 22:08:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesli chodzi o nadgodziny może ci wypłaca,ale na wolne nie licz..Taka prawda.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-11 10:24:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak strasznie mnie zmartwiło to Twoje może. No bo dobrze by było jakby wypłacali a nie może wypłacali. Wiesz o co chodzi
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-08-22 10:28:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak sprawa sie ma z flotą? pracownicy dostają jakies służbowe auta?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-22 13:48:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak w kar-tel jest z umowami w ogóle? Dają od razu umowę o prace? Na jaki czas? Jest możliwość mieć na nieokreślony?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-09-03 07:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dają samochód? Jest GPS?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-24 21:39:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim, a jak te Pandy w kar-tel są rozliczane, to znaczy dają Wam na paliwo? Możecie korzystać z nich do celów prywatnych, jak to jest wówczas rozliczane?
zdjecie uzytkownika
rene - 2013-12-13 18:28:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja też pracowałam w firmie cztery lata ale wyprowadziłam się z Gliwic dość daleko pewnie dalej bym pracowała nie narzekałam








zdjecie uzytkownika
ala - 2013-12-26 18:55:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rene, a co takiego robiłas w kar-tel? Pamiętasz jaką stawke miałaś, z tego przedziału 1500-2000? Dawno temu pracowałaś?
zdjecie uzytkownika
Marta - 2014-01-11 15:07:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Generalnie firma w porządku, warunki ok (no, pomijam ostatnią umowę, którą mi zaproponowano), ale na pewno zależy do jakiego działu się trafi.

Call center.

Pani kierownik znalazła się chyba na tym stanowisku przypadkiem, ale krążą też plotki, że za sprawą męża - kolegi Prezesa... Otóż Panie Prezesie - koledzy kolegami, ale czy warto w imię znajomości robić krzywdę swojej firmie, a tym samym sobie?
Pani kierownik najlepiej ze wszystkiego potrafi strzelać fochy i wyklinać na wszystkich innych w firmie, ma problem z załatwieniem czegokolwiek (zepsuł Ci się komputer? przecież ona się tym nie zajmuje...) i chroni tylko swój tyłek nie dbając o swoich pracowników (coś jest nie tak? oczywiście, że to wina moich pracowników, bo przecież nie tego, że PH nie chcą z nami współpracować... PH są świetni - szczególnie ci z odległych miejscowości). Raporty? No oczywiście, że w nich wszystko wygląda dobrze, bo tak być powinno, a rzeczywistość? To już inna kwestia...
Pracownicy super. I w dziale, jak i poza działem CC. Z Prezesem można się dogadać, nie jest ignorantem i potrafi zrozumieć logiczne argumenty nawet w przypadku niepowodzenia pracownika.
Generalnie polecam pracę w tej firmie, ale niekoniecznie w CC póki kierownik pozostaje ten sam... Pora na zmianę. Jestem pewna, że poparłoby mnie 95% firmy w tej kwestii.
(usunięte przez administratora) Pozdrowienia i powodzenia.
:)
P.S. Nie martwcie się, dostałam 3 inne propozycje pracy, w poniedziałek zaczynam. :)
zdjecie uzytkownika
mikołaj - 2014-01-16 14:40:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe, jak dla mnie firma wygląda na profesjonalną, jak mało która prowadzi dział aktualności na swojej stronie, fajnie jest się dowiedzieć w jakich projektach bierze udział kar-tel.
zdjecie uzytkownika
Marta - 2014-01-30 12:41:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma tak, call center nie.
zdjecie uzytkownika
Romuald - 2014-02-12 22:12:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja słyszałem w miarę pozytywne opinie o kar-tel, dlatego trochę dziwi mnie dlaczego odradzacie call-center, no, ale dzięki za opinie.
zdjecie uzytkownika
tobi - 2014-02-27 20:21:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja słyszałem różne rzeczy, na innym forum kar-tel jedni chwalą, a drudzy nie, najlepiej jest przekonać się na własnej skórze.
zdjecie uzytkownika
Grug - 2014-03-01 00:47:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Call center to specyficzna praca. Nie wszystkim ona pasuje. Ostatnio dużo ludzi pracuje w takim charakterze, dlatego powstały różne stereotypy. Ale tak jak kolega tobi mówi - najlepiej sprawdzić to na sobie.
zdjecie uzytkownika
Marta - 2014-03-04 08:53:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Akurat ja od lat pracuję w call center i taka praca bardzo mi pasuje, ale nie tam.
Jak ktoś chce porozmawiac o tamtejszym call center - zapraszam na a.a.dotmar@gmail.com :)
zdjecie uzytkownika
Marta - 2014-03-20 08:18:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jak mogłam zapomnieć o najważniejszym? Przecież nie zapłacono mi za 2 ostatnie dni pracy... :/
zdjecie uzytkownika
Marta - 2014-03-25 12:06:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A do mnie ktoś napisał podając się za kogoś, kto chce w kar-telu pracować - jak na rekruta znam bardzo dużo szczegółów dotyczących m.in. targetów i w dodatku usiłował mi przekazać, że praca jest super, a to ja nawaliłam.
Ciekawa sprawa, bo teraz mam rewelacyjne wyniki i awansowałam po tygodniu.
zdjecie uzytkownika
seeyou - 2014-03-26 20:46:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A mówiłem, że mój komentarz zniknie!!!!tylko ciekawe dlaczego? byl zbyt prawdziwy? czy kogoś obraźl? a może mógł ustrzec innych? wiecie co jest najlepsze?, że pamiętam jego treść - zatem no problem.
zdjecie uzytkownika
seeyou - 2014-03-26 20:59:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest jakiś problem z mówieniem/pisaniem prawdy w tym kraju? jest jakiś problem z wyrażaniem opinii na określony temat? co po funkcjonuje taki portal - skoro opinie które mogą pomóc w podjęciu decyzji na temat poszukiwania pracy w tej firmie są kasowane? Zatem tak jak poprzednio wspomniałem: kogo interesują newsy na stronach internetowych firmy w jej zakładkach o aktualnościach, skoro pracujesz po 12 godzin, kumulujesz urlop w nieskończoność ( wedle zasady: "5 albo 10 dni" gdzie w kodeksie pracy jest napisane, że pracownik nie może wybrać 8 dni? kogo interesują samochody służbowe, jeśli za stłuczkę płacisz z własnej kieszeni? kogo interesuje budzet na paliwo, skoro w samochodzie spędzasz tyle czasu, że zapominasz jak się chodzi? OCZYWIŚCIE zawsze na własnej skórze możesz się przekonać - jak tam jest, sprawdzić cz to co klakierzy napisali jest prawdą!!! ale po co? po co marnować czas? powyższe opinie mają podbic i ukryć złą sławę. Piszą je inni pracownicy na zlecenie, albo po to aby samemu się oszukać - JA NIE POLECAM - BYŁEM ZOBACZYŁEM I DZIĘKI BOGU MNIE TAM NIE MA
zdjecie uzytkownika
prawda w oczy kole - 2014-03-26 21:10:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od dawna śledzę informacje na temat tej firmy i jestem w szoku, bo rzeczywiście te atrakcyjne, merytoryczne i prawdziwe dla potencjalnych kandydatów opinie ZNIKAJĄ!!! PYTANIE DLACZEGO? gdyby to była firma społecznie odpowiedzialna - bronila by się sama, a chyba tak nie jest. zatem jeśli nie masz życia rodzinno-towarzyskiego, nie lubisz spędzać czasu w domu, uwielbiasz stale powiększający się zakres obowiązków i codziennie nowe PROCEDURY tworzone adhock- zapraszam! chcesz sprawdzić na wlasnej skórze jak to jest być winnym za nic, jak to jest bac się przechodzić po II pietrze, jak to jest nigdy nie być na szkoleniu, wykonywać często bezsensowną prace, którą można usprawnić systemem - zapraszam. rodzinne koneksje, to główna przepustka do firmy - brdzo mało jest tam ludzi z zewnątrz z rekrutacji - ciekawe dlaczego???? pozdrawiam tych którzy mieli odwagę, którzy uwierzyli w swoje sily, kompetencje, swoją atrakcyjnośc i kreatywnośc i oparli się terrorowi!!! ciekawe JAK DŁUGO TA OPINIA TAM POZOSTANIE
zdjecie uzytkownika
czy ja wiem - 2014-03-26 21:21:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Grug - 2014-03-01 00:47:12]:
prawda wyjdzie na jaw, kiedyś przyjdzie na to pora, oby dla niektórych CHCĄCYCH SIĘ PRZEKONAĆ NA WŁASNEJ SKÓRZE - NIE BYŁO ZA PÓŻNO!
zdjecie uzytkownika
kat-tel - 2014-03-26 21:28:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pamiętaj, aby Twój raport był zgodny z regulaminem i jak najbardziej merytoryczny - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o firmie kar-tel
ŚWIĘTA PRAWDA!!!
dOBRZE że przynajmnie opinie tej Mart jeszcze pozostały :) sama jestem ciekawa kto pisał do niej podając się za rekrutera? i po co? po to, aby znowu człowiekowi udowodnić, że jest nic nie wart, nic nie potrafi i wszystko robi źle?? świetna motywacja pozapłacowa! "Doktorat" z ZZL można by na tym przypadku zrobić. A tytuł by brzmiał: JAK UDOWODNIĆ PRACOWNIKOWI, ŻE JEST NIKIM W PRAKTYCE I OPOZYCJI DO METOD ZARZĄDZANIA PERSONELEM
zdjecie uzytkownika
Marta - 2014-03-27 08:21:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kat-tel - 2014-03-26 21:28:31]:
Kto pisał? Pewnie kierownik call center - zdążyłam ją poznać, więc nie mam wątpliwości. Skąd osoba, która zastanawia się dopiero nad pracą w kar-telu, wiedziała jakie dokładnie mają plany PH i jak to się ma do planów CC? Poza tym uwagi typu "do pracy w cc trzeba się nadawać" itp.... Żenada.
A połowę mojego pierwszego komentarza też usunięto.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
16 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie kar-tel
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x