brak logo

Huta Szkła Gospodarczego Tadeusz Wrześniak

Ładna

Opinie o Huta Szkła Gospodarczego Tadeusz Wrześniak

nikkt 2015-02-26 15:46:48
Byl strajk w
Parczewie
nikkt 2015-02-26 15:47:28
Byl strajk w
Parczewie
2
Felc 2015-02-26 16:55:02
co tam w hucie slychac dzisiaj?
Byly pracownik 2015-02-26 17:17:21
POZROWIENIA DLA CHLOPAKOW Z KARTONOW! CZARKA,SLAWKA,JURKA,PAWLA, RESZTY NIEBARDZO PAMIETAM, ALE TYCH LIBACJI PO ZMIANIE NA BYLYM CPN NIEDA SIE ZAPAMNIEC HEHE!TRZYMAJCIE SIE!
2
ja 2015-02-28 19:28:25
I chce ci się pisać tak bez sensu. Za robotę byś się wzieła. Jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to pisze pamiętnik
xxx 2015-03-04 12:41:24
a ostatni komentarz to do czego sie ma bo nie czaje
1
Anna K. 2015-03-06 15:44:39
Ciekawe, czy kogoś zainteresuje informacja w jaki sposób można dostać podwyżkę, nie napracować się a mieć dużo tzw. dodatków. Autentyczne nagranie od osoby która o tym mówi, a otrzymane od jej kolegi.
7
XXX 2015-03-06 19:59:47
Tak interesuje mnie
1
Anna K. 2015-03-07 09:28:20
Postaram się po niedzieli wrzucić na jakiś serwer aby można było sobie ściągnąć i posłuchać. Więcej info będę miała gdy porozmawiam z kolegą. Ale trzeba być dziewczyną ok. 30 i pracować przy produkcji.
kaska 2015-03-07 18:04:51
dawaj posłuchamy
xxx 2015-03-07 20:51:03
ciekawe rzeczy dzieją się w tej hucie najpierw sławna anna teraz fory w pracy
1
JA 2015-03-07 20:55:40
Anna sama sobie winna po co daje na prawą i lewą sama sobie wyrobiła taką opinie wyzywajacy make up i udawanie wielkiej damy a do roboty lewa
3
marek 2015-03-07 20:58:00
no ciekawe jak mozna dostac dobra kase za nic nie robienie podzuc filmik chetnie sie dowiem faceci tez tak moga czy nie
FELC 2015-03-08 13:31:50
jestem ciekaw kto notorycznie zasrywa kibel. wiem ze to ktoś ze szlifierni. zasra cala muszle i deske, nieposprzata i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niby nic.
xxx 2015-03-08 16:33:13
pewnie srake mial
1
ja 2015-03-23 12:01:15
CO tu taka cisza nic się nie dzieje
jaq 2015-03-28 17:27:38
Dzieje wiele. Jak będziecie chodzić co 8 godzin to się odechce. Niech pani Ania z nami popracuje tak to jej się odechce. Pozatym to nawet pić już wolno bo pan Bogdan nic nie zrobi.
kłapciaty 2015-04-05 20:02:26
a która to huta:)???
ziomek 2015-04-21 08:05:21
zna ktos pawla musika pracuje w hucie w parczewie
dingo 2015-04-21 20:23:18
ja znam z co
Mecenas 2015-05-12 23:45:52
Ja znam pisz co mam przekazać
gościu 2015-06-26 18:17:29
Co tam nic nie słychać w parczewie? Co tam na wannie? Czy to prawda ze was zamykają?
ktos 2015-06-29 12:44:53
w parczewie jak zwykle tylko o jednej mowia tej najslawniejszej ze szlifierni
1
gościu 2015-07-04 13:13:04
to dobrze że was nie zamykają. u nas chodzą takie słuchy. a najlepsze pracują tak jak u nas na wannie. a słuchaliśmy nagrań takiej jednej z parczewa. ciekawe rzeczy opowiada. pewnie już nie pracuje.
ktoś 2015-07-05 18:59:35
zamykają nas od początku he he. a ktura opowiada ciekawe rzeczy?
obcy 2015-07-07 09:46:02
jakaś ewelina czy ewela. trochę słabo słychać ale muwi o pracy w hucie piciu ze jak wnosi alkohol to trzeba płacić. jakaś inna to udostępniła i ma być więcej . u nas jest podobnie
ziomek 2015-07-09 22:48:05
do marty prosze sie przeniesc,nas nie zamykaja!jesli ktos szuka pracy znajdzie sie miejsce.prosze tylko wytrzymac od poczatku do konca zmiany,a nie uciekac po kryjomu na przerwie!
ziomek 2015-07-09 22:52:57
sorry ziomek co o musika pytal.nie zauwazylem ksywki,ja juz zmieniam na robek!
tylko ja 2015-07-12 22:01:00
to wiemy o kogo chodzi a to dobre he he
2
Normalny 2015-07-15 16:13:16
Wczoraj zginął tragicznie syn pracownicy naszego zakładu.Szczere wyrazy współczucia.
6
dobre 2015-07-25 21:57:56
kaka, pracujesz u nas a piszesz u nich. dobre sobie. wiesz kto może zarobić. majstrowie mający całą produkcję w d... e, pijacy i panienki pokroju tej wspomnianej we wcześniejszym poście. bo wszyscy wiemy o kogo chodzi.
bs 2015-08-11 20:07:56
A kto by chciał takiego zatrudnić przecież by firmę w tydzień rozp...lił z taką inteligencją.
hutnik 2015-10-05 11:27:22
pracuje u was chemik?
bubu król 2015-11-07 14:29:19
Przestrzegam kogokolwiek przed podjęciem pracy w hucie marta 2 w Chełmie psie pieniądze
1
ciekawy 2015-11-08 20:53:13
Słyszałem że w hucie już Ukraińców zatrudniają bo nasi nie chcą pracować?
xxx 2016-01-19 13:14:18
Co tam słychać w Parczewie ostatnio coś cicho na forum
Onek 2016-02-27 09:20:20
Panu W.W. trzeba by cos takiego przedstawic bo człek sie troche zapomina
Ona 2016-03-17 18:17:13
Huta Szkła Dubeczno

Nie pracowałam przy obróbce szkła, lecz jako wsparcie całego cyklu produkcyjnego.
Nie mogłam narzekać. Atmosfera w teamie spoko. Wszyscy trzymali się razem choć były pewne niesnaski (jak wszędzie). Wypłata na czas. Kierownik nie czepiał się jak wszystko było okej. Tragiczne było wstawanie na 2, 3 lub 4 w nocy na załadunki towaru do Ładnej. Praca sama w sobie prosta lecz odpowiedzialna.

Brakowało tam dwóch rzeczy - narzędzi do pracy idących z duchem czasu i odpowiedniego wynagrodzenia za tą odpowiedzialność.

Pomysłów na wprowadzenie innowacji było wiele, niestety jeśli chodzi o tą pomysłowość lub jej wprowadzanie już było gorzej, a chodziło jedynie o to aby wszystkim pracowało się lepiej.
Czasami proste działania takie jak załatanie dziur w dachu, wprowadzenie konkretnych lokalizacji przypisanych do danego towaru byłaby zbawienna.

Sam kierownik czasami furiat, czasami dobra dusza. W sytuacjach ekstremalnych leciały inwektywy, lecz jak chciało się coś załatwić zwykle był przychylny i nie robił problemów.

Pracę zmieniłam, bo się przeprowadziłam. Dzięki niej zdobyłam doświadczenie, które bardzo mi się przydało.
Żal trochę tego że było to słabo zarządzane. Wszystko na rękach jednej osoby decyzyjnej. Brak konkretnych zadań, przy konkretnym stanowisku lub nie równomierne rozłożenie zadań na dane osoby.

1
Marcin ( hutnik ) 2016-03-27 13:36:20
Ja przepracowałem 9 lat. Tera pracuję w rajcu szlacheckim w hucie. płacom w porządku. pozdrawiam wszystkich. marcin
jasio18 2016-04-23 21:14:48
nie polecam hut pana wrześniaka . warunki pracy fatalne . atmosfera nieciekawa
jasio18 2016-04-23 21:15:29
nie polecam hut pana wrześniaka . warunki pracy fatalne . atmosfera nieciekawa
młoda 2016-08-16 13:04:51
co tam nowego w parczewie slychac
3
toaoao 2016-10-09 22:07:33
Specjalista ds. sprzedaży telefonicznej na pewno może liczyć na dwuskładnikowe wynagrodzenie, bo doskonale dbają o pozytywne stosunki między pracownikami. W końcu atmosfera opiera się na przyjacielskich relacjach, bo wiedzą, że to się przyczynia do sukcesu.
byly pracownik 2016-11-04 13:50:49
w hucie robia tylko desperacji juz , kierownictwo mysli ze jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wie czym a brut i smrut tam.
SErbski 2016-11-24 06:48:28
ja spróbowałem i zostalo nas 3 z 25 osób które przewinęły się przez ostatnie 1,5roku na wannie
1
PanWanna 2016-11-24 18:40:02
Szlifiernia chamstwo brak wychowania kultury .
Pija jak swinie chlopy jak i baby a potem sie tna i niķt nic nie robi .
Dyr ma to dupie.
Co to za brygadzistka ze pozwala na to powinna za to poniesc kare.
Ùdaje taka swieta jest potworem ma swoje ulubienice ą te co jej nie pasują sa nekąne pomiatane nie potrafi traktowac ludzi jednakowo .
Kiedys zaplaći za to mam nadzieje pracownicy to nie zwierzeta aby je tak traktowac.
Niech tak pomiata mezem i dziecmi..
Jak 3 lata temu wyzywala sie na
Iw ze chciala popelnic samobojstwo.
Teraz znowu ma ofiare tak gadaja inikt nic nie mowi nie stanie w jej obronie.
Chyba zapomniala jak jej synalek oszukal ludzi na kase robiac meble na wymiar i splajtowal bo cipal chlal malo sie malzen nie rospadlo jego co tam sie dzialo malo slow.
.
A ta bidula znowu na automacie zal mi jej.
Duzo by pisac oniej ate wiadomosci wiem od jej kokezanki
Serbski -zmiana B 2016-12-02 23:10:49
JA TĄ KROWE ZE SZLIFIERNI TO BYM CHĘTNIE WYTARGAŁ ZA ŁEB A GDYBY COŚ DO MNIE BURCZAŁA OD RAZU DO TAKIEJ WYSKOCZYŁBYM Z RYJEM TAK JAK TO BYŁO PRZY PALOWANIU TAŚMY BO PRÓBOWAŁY KROWY MNĄ DYRYGOWAĆ A JA SIĘ NIE DALEM ODRAZU NA PYTANIE CO ? ODPOWIADAŁEM GÓ...NO
3
Jasko paleta 2016-12-04 09:30:05
Dokładnie zgadzam się z Panem powyżej.
2
BYŁY P 2016-12-10 09:48:02
W Parczewie brak derektora daje się we znaki brak porządku,dyscypliny i szacunku do pracowników kierownictwo ma wszystko głeboko z tyłu jeden wielki chłam z tego też powodu zwolniłem się z pracy PARCZEW POTRZEBUJE DEREKTORA!!!!!!
2
zmiana A 2016-12-10 11:33:27
Zgadzam sie z bylym p pseudo derektor siadl by na 4 litery razem z zona i nie cwaniakowali by tak skonczyla by sie sielanka dla panstwa P
Zostaw swoją opinię o Huta Szkła Gospodarczego Tadeusz Wrześniak - Ładna
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Huta Szkła Gospodarczego Tadeusz Wrześniak