brak logo

KERMI Sp.z o.o.

Wrocław

Opinie o KERMI Sp.z o.o.

admin 2015-07-09 14:55
Zachęcamy do dodawania opinii na temat firmy KERMI Sp.z o.o.. Twój komentarz może wiele zmienić.
5
Ktos 2017-02-17 08:30
Pracowalem w firmie kermi 3 miesiące na magazynie. Duzo pracy fizycznej dzwiganie ciężkich grzejników. Kierownik magazynu to jakies nieporozumienie. Gosc z podstawowym wykształceniem ktory kieruje magazynem. Zarobki slabe bez możliwości podwyżki. Nie polecam i ostrzegam przed przyjsciem tutaj. Motto firmy - Masz zapier..... I tyle
4
Jonh 2017-02-18 08:20
Dzieki za info bo juz chciałem wysyłać cv. Dla mnie najwazniejsze to pieniadze i dobra atmosfera a tam jej chyba nie ma.
1
Robo 2017-02-18 23:25
Kierownik z podstawowym wyksztalceniem.Hehe. Jak sie on tam uchował. Pewnie niezly burak, który mysli ze jest kimś.
portofino 2017-02-23 15:36
Robo coś Ci wyjaśnię wykształcenie nie idzie w parze z mądrością. Ktoś jak ma wykształcenie to -powinien posiadać wiedzę( wedle wykształcenia), ale wiedza i mądrość to nie to samo. Możesz mieć wiedzę, a być głupi. :-) A tak poza tym szukają teraz PH, na ile można liczyć ?
1
Łysy 2017-03-08 20:42
Jak się piszę w ogłoszeniu "Podstawowa umiejętność liczenia" to chyba logiczne że nie szukają ludzi inteligentnych, tylko osobę mało inteligentną którą mógłby rozporządzać ww kierownik.
Obcy 2017-07-05 23:19
Kolejne ogloszenie do pracy na magazyniera w firmie kermi. Widocznie nikt tam nie moze zagrzac miejsca. Pewnie nowi przychodza i odchodza. miałm sprobowac ale opinie mowia same za siebie. Nie warto. Z tym kierownikiem to niezla pompa musi byc.
niezadowolony 2017-07-17 08:01
Jeśli chodzi o pracę w magazynie, to szkoda czasu na tą firmę. Robota ciężka, w słabej atmosferze z .... kierownikiem. Nie polecam, brak możliwości rozwoju, awansu.
SzukamPracy 2017-07-18 13:21
Zgadzam się z ww "Ktosiem". Dużo dźwigania,brak jakichkolwiek szans na awans! Kierownik niszczy atmosferę i nie znosi jak ktoś jest mądrzejszy od niego (co nie jest akurat trudne). Nie polecam tej pracy.
SzukamPracy 2017-07-18 13:29
Portfolio. Wykształcenie podstawowe nie świadczy o tym że człowiek jest głupi. Świadczy o tym że człowiek jest leniwy, spoczął na laurach i nie interesuje go inwestowanie w siebie. A skoro taki ktoś nie umie iść do przodu i inwestować w swój rozwój to nie powinien kierować firmą, a tym bardziej ludźmi. Chyba że robi to za małe pieniądze, co jest na rękę pracodawcy.
pracownik 2017-09-26 21:32
to taki niewielki zakład, że nawet opinii nie ma kto pisać...
Zostaw swoją opinię o KERMI Sp.z o.o. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KERMI Sp.z o.o.