Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Euler Hermes

Pracowałeś w firmie Euler Hermes i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-04-01 22:06:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
towarzystwo wzajemnej adoracji
zdjecie uzytkownika
nikt - 2010-04-29 19:54:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie - jak nie należysz do kręgu kolesi to nie masz co liczyc na dobre zarobki
zdjecie uzytkownika
Rak - 2010-04-30 10:22:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to jest z tą firmą opłaca się ubiegać o przyjęcie w katowicach?? będe wdzięczny za jakąś opinie pozdro
zdjecie uzytkownika
żaba - 2010-09-03 15:27:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fatalna atmosfera, zadufani w sobie ludzie, zero współpracy!
zdjecie uzytkownika
gad - 2010-09-11 00:32:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiepsko. przy rekrutacji mówią co innego, potem dużo gorsze warunki przez długi czas. tylko przyjmowani po znajomości mają dobrze.
zdjecie uzytkownika
kropek - 2011-07-05 13:51:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciężka atmosfera i faktycznie zadufani w sobie ludzie, wszystko podzielone (regiony) już wcześniej a nowy dostaje ochłapy.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-27 09:25:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Banda dekli i gownozjadow. Zarabiaja dobrze ci co sa w firmie od kilku lat. A nowy zapieprza za 2kola. Zawistni strasznie o wszystko. Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-08-19 14:13:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a do jakich działów teraz rekrutują? bo słyszałam że mają obciąć zatrudnienie o 10 %
zdjecie uzytkownika
k............sy - 2011-09-23 22:49:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gadacie głupoty. Nie mam znajomości a pracuje mi się bardzo dobrze od wielu lat, klimat w firmie jest dobry, zarobki na właściwym poziomie, dobre warunki pracy...
Tak naprawdę zależy gdzie się trafia... czyli do jakiego działu.

Początki owszem trudne, ale jeśli ktoś się angażuje i jest dobry to może wiele osiągnąć
zdjecie uzytkownika
ara - 2011-12-23 13:32:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a w księgowości jak jest?
zdjecie uzytkownika
EwaW - 2012-03-01 10:09:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podobno płacą bardzo słabo, atmosfera również kiepska,
znajoma nie poleca,
z tego co słyszałam PTU obecnie zatrudnia i płacą przyzwoicie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-06-24 18:25:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potwierdzam!!!! szczerze odradzam pracę w tej firmie!!!
zdjecie uzytkownika
szef - 2012-06-26 22:56:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma co pracować. Fatalna atmosfera, ludzie udają, że sie smieja jak ktos cos powie niby smiesznego. Slabi sa, kazdy ma kazdego w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e i najchetniej podrzuca komus klody. D. jest ponoc homo takze lubi tylko chłopaczkow. Mam nadzieje, ze podniosa im czynsz i wszyscy beda na bruku. A W-wie niech sobie graja w tego golfa w pracy:/
zdjecie uzytkownika
Agnieszka - 2012-07-12 11:36:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam
dostałam ofertę pracy w euler hermes na stanowisku specjalista ds. pozyskiwania informacji rejestrowych z KRS, nie wiem czy się w to angażować, jak tam się pracuję na tym stanowisku ? jakieś opinie ?
zdjecie uzytkownika
kijek - 2012-09-04 23:11:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fatalnie zdecydowanie pdradzam
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-14
Żródło: pracuj.pl
kujawsko-pomorskie
()
Euler Hermes to międzynarodowa grupa ubezpieczeniowo-finansowa obecna w 50 krajach na świecie. W Polsce działamy od 15 lat, zatrudniamy ponad 450 osób i z roku na rok zwiększamy zatrudnienie. Obecnie poszukujemy osoby na stanowisko:Specjalista ds. sprzedaży ubezpieczeń finansowych(miejsce pracy: Euler Hermes Services Polska Sp. z o.o. woj. kujawsko - pomorskie, woj. wielkopolskie) Zatrudniona osoba będzie odpowiedzialna za:Doradztwo i aktywną sp
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
konkurent - 2012-10-29 22:10:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że szukaja na przedstawiciela do Katowic. Ile na tym stanowisku można zarobić, tak realnie? Jak atmosfera?
zdjecie uzytkownika
gienio - 2013-05-18 14:14:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
kijek piszesz "Fatalnie zdecydowanie pdradzam". Czy możesz napisać coś więcej na temat pracy w Euler Hermes bo za parę dni mam tam rozmowę w sprawie pracy a szczerze powiem że to co napisałeś to niewiele mi mówi. Ile się średnio miesięcznie zarabia? Jaką dają umowę oraz na ile jest podpisywana? Z góry dzięki za pomoc
zdjecie uzytkownika
kijek - 2014-06-06 14:28:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie juz nie pomoge w wyjasnieniach, ale firma ma bardzo zla opinie a i kolezenstwo nie jest zbytnio uprzejme. Duzo osob odchodzi i ciagle jest ktos nowy a odchodza ludzie poniewaz firma robi duze przekrety patrzac tylko na zarobek a nie patrzy na dobro klienta
zdjecie uzytkownika
taki life - 2014-06-06 18:40:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kijek powiem Ci ze kazda opinia jest inna, bo wiesz w firmach sytuacja sie moze zmienic z dnia na dzien. ciekawi mnie jak jest w helmesie. ale co masz na mysli ze zaloga robi sama sobie i nie zauwaza innych osob w firmie?
zdjecie uzytkownika
karo - 2014-06-15 16:17:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jestem bardzo zadowolony. pracuje ponad 5 lat, zarobki na normalnym poziomie. Wiadomo czasami jest mocny nacisk ale... to jak wszędzie. Atmosfera dobra.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Euler Hermes
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x