brak logo

Asplex Sp z o.o.

Toruń

Opinie o Asplex Sp z o.o.

marceli szpak 2014-03-18 17:33
zawsze się możesz zwolnić jeśli zasiłek nie odpowiada, taki specjalista za murami firmy na pewno (usunięte przez administratora)kasy zarobi
Kogucik 2014-04-01 21:43
I jak firma będzie nadal zmierzać w tym kierunku właśnie to będzie trzeba zrobić. Jeśli nie zobaczą że tracą doświadczonych pracowników to nic się nie zmieni.

To nie praca na kasie w Tesco, w tej branży roboty nie braknie (dla dobrego pracownik).
hehe 2014-04-07 22:06
o nowy kierownik :)
Mario32 2014-05-07 08:37
Ile może w Asplexie diagnosta elektroniki zarobić?
Były pracownik 2014-08-05 09:19
Nie polecam, na serwisie kierownictwo to ewidentny przykład niekompetencji żenada
10
bbc 2014-10-17 14:17
Podpinam sie do pytania osoby wyzej :) ponadto nazywa sie to asplex a serwiuje acera, wiec tez sie naszukalem bo slyszalem tylko o acer Wysylalem cv rok temu o tej porze i nawet sie nie odezwali, chyba znowu wysle...
Brysiu 2014-12-08 12:57
Nie warto. Kierownictwo serwisu to straszne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Dla swoich wybrańców wybierają łatwe produkty, a reszta ma robić odpad. Wychodzi na to, że wybrańcy za lżejszą prace dostają 2x wyższą pensje. Nie polecam tej firmy. Powie wam to każdy.
5
pirat 2014-12-29 14:05
Tez wysylalem CV rok temu, nawet kilka razy i nic Moze pora pojechac osobicie...
Zreszta dalej sie zastanawiam gdzie bedzie lepiej MSI Asplex czy moze Anovo choc daleko do pracy a opinie tez rozne...
Eeeykhym... 2015-01-21 18:12
Trele morele i kurde bele xD
Emigrant 2015-03-04 12:27
;)) ogólnie to nie polecam... duże ciśnienie... każdy patrzy na ręce i tylko czeka by donieść na Ciebie.. sprzedaje wszystkich i siebie nawzajem ;D
3
czeski agent 2015-03-07 13:54
elpapas, elpapas, tak na mnie wołają,
ludzie z asplexu tak mnie nazywają,
mówią też na mnie że jestem "broda",
bo bardzo dobrze robię loda,
czy jest pogoda, czy niepogoda,
yo, yo
11
Zeman 2015-03-07 19:19
Dobry flow.
1
Kciuk 2015-03-13 16:42
W Asplex nowe KPI, jak zostaną wyrobione to mi kciuk odrośnie ;)
blackdick 2015-03-14 20:53
To jakie jest to nowe KPI dla diagnostow? Jest juz na hali jakis livestream z lasu @kciuk
Mariusz 2015-04-15 20:18
wysłałem CV do Asplexu . Byłem na rozmowie. Skladałem jakieś układy na płytce stykowej chyba jakieś bramki AND , Potem jakiś Pan kazał mi znaleść wadliwy opornik w układzie, a że akurat były "kolorowe" to znalazłem w 5 sekund :) Tego uczyli w Diorze 20 lat temu :) . Potem jakieś testy znajomości symboli układów elektronicznych, kluczy tranzystorowych itp. Wałęsałem się po korytarzu chyba z pół godziny , wpada jakiś facet w fartuchu (brodziaty) , pada pytanie "Pan po rozmowie" odpowiadam "tak". Odwrócił się i poszedł (chyba do góry po schodach). Zbiegiem okoliczności dzwoni mój znajomy " gdzie jestes" pada pytanie. Mówię że w asplex. Na to on odpowiada "to wsiadaj w ten 406 szybciej jak wysiadłeś i zmykaj stamtąd" . Nie pytałem dlaczego .... coś chyba jest nie teges w tej firmie
1
stbbb 2015-06-16 12:17
Pracowalem tam miesiac, testowalem laptopy, telefony, tablety, pakowalem dali 10zl/h netto Chyba sie za bardzo nastawilem ze bede robil cos ambitnego i rozwojowego jak naprawa a tymczasem monotonne testowanie a pokowanie jeszcze gorsze Umowy mi nie przedluzyli bo akurat przychodzili prkatykanci ktorzy beda robic za freeko a po 2 miesiacach znowu szukaja ludzi, juz tam nie wroce bo nie chce... Powrot z tego wypizdowia ok 15-16 to istny hardkor podjezdza 406 ktory juz jest zapchany, wiec czesto nie ma opcji wsiasc wiec trzeba isc z buta na nowy dwor Niektorzy nawet nie probuja wsiadac tylko odrazu ida z laczka.... Moja ocena: nudno, bez rozowju, daleko...
1
Ashtar Sheran 2015-08-14 20:04
Jeszcze przed wakacjami jeden z nauczycieli mojej szkoły- EZN na Braniborskiej
załatwiał uczniom praktyki w Asplexsie, wszystko miało być kolorowo, stawka 2100 zł za cały sierpień, bardzo miła pani dzwoniła do kolegów i umawiała na spotkanie organizacyjne, jak się okazało w połowie wakacji gdzie już za późno na organizacje praktyk na własną rękę, nie zadzwoniła do wszystkich, pominęła nieletnich i kilku po osiemnastce, czytając te opinie nie żałuję ani trochę że zostałem pominięty, szkoda tylko mojego czasu, ani wakacji ani pieniędzy a praktyki będę musiał odrabiać w sierpniu. NIE POZDRAWIAM CZŁOWIEKA KTÓRY ZA TYM STOI.
1
super technik 2015-09-19 00:53
Super firma, super praca, super praktyki, super człowiek za tym stojący, super płaca!Super Randstad! Pozdrawiam ciułaczy z magazynu! I miss you so much!
Czesława Gospodarek 2015-09-19 20:11
Warunki nieludzkie, gorąco aż mi sie kuciapa spociła.
1
anonim 2016-06-09 20:09
Zarobki w 2015 jak dla mnie nie byly zle - na stanowisku serwisanta - mniej niz 2400 nigdy nie wziąłem. Już tam nie pracuję, ale nie ma co narzekać, bony na swieta 600zl, fajna wycieczka integracyjna co pol roku, dofinansowania do wakacji, opieka medyczna, multisport za grosze, wypzedaze sprzetu czasami organizowane za grosze doslownie. Praca raczej ciężka, do wyrobienia spora norma jesli chce sie zarobic ponad 2200, ale cos za cos.
1
anonim 2016-06-09 20:13
a i na okresie probnym - 3 miesiace - premia była gwarantowana, czy sie wyrobilo norme czy nie (wiec chyba poważne podejscie do pracownikow), wychodzilo cos kolo 2300-2400 przez pierwsze 3 miechy
1
jfgjfgj 2016-10-05 20:20
Dużo się zmieniło teraz biorą ludzi przez agencje za 2200 brutto, wycieczka max jedna w roku, premii nie da się uzyskać więcej niż 20% (100%=500zł brutto), opieka medyczna pożal się Boże jest nawet gorzej niż na nfz a z wypłaty kase zabierają!! multisport nie jest za grosze tylko bodajże 90zł. na wyprzedaży potrafią być wyższe ceny niż w media markt!! norma została podwyższona do nierealnego do uzyskania poziomu!!!! poza tym przełożeni znęcają się psychicznie!! przez cały czas poganiają i wymyślają durnoty żeby ukryć to, że sami nic nie robią (są niepotrzebni) i na niczym się nie znają. W większości sprzęt na którym trzeba pracować nadaje się tylko do śmieci!! o wszystko trzeba się prosić i kłócić!! zdarzają się takie absurdy, że przełożony przyjdzie i cie opier za to, że siedzisz po czym zabierze ci krzesło i każe stać!! urlopy tragedia: żeby dostać na wakacje trzeba wypisać w styczniu!! jak weźmiesz nż lub l4 tracisz premie. poza tyn wszyscy traktują cie jak złodzieja!!! po prostu paranoja ludzie zwalniają się przy pierwszej okazji nawet z wyższych stanowisk
6
Ignac7 2016-10-10 10:15
Witam
Praca na magazynie 14 brutto, przez Randstad, godziny nie jak piszą 9-17 tylko 6-14,14-22,kordynatorka nawet się nie pojawiła tylko wysłała inną osobę. Rozmowa bardzo miła tylko jak się spytać o przejście do Asflex dziwne zacięcie.
Pozdrawiam panią która się nie pojawiła.
2
ARTUR_33 2016-10-17 19:38
Witam,
Byłem na rozmowie w ,, ASPLEX'' Wrocław na stanowisko ,,młodszy serwisant'' . Warunki to 2500 brutto + 300 brutto premii za wykonanie 100% normy (nie pracowałem ale na podstawie tego forum i innych wnoszę że raczej nie do wykonania ). Forma zatrudnienia umowa agencyjna/śmieciowa - pseudo o prace przez Ranstad bez możliwości przejścia na firmę ( szacunek dla rekruterów że szanują czyjś czas i mówią to wprost). Pierwsza umowa 1 miesiąc potem na 3 miesiące i proces się powtarza co 3 miesiące musisz jeździć podpisywać ten ,,gniot agencyjny'' tak aż do 18 miesięcy bo potem dalej się nie da i przepisy zabraniają dalszego zatrudniania przez agencje wiec duże prawdopodobieństwo że będzie to przysłowiowy kop w tyłek (jeżeli wcześniej ci nie podziękują ) lub nowy gość albo nowa umowa agencyjna przez inna agencje ( tzw spółkę córkę agencji) noi masz szanse na następne 18 miesięcy . Druga sprawa to nadgodziny o których dowiedziałem się na rozmowie że są obligatoryjne oczywiście płatne jak pani rekruter powiedziała no ale skoro agencyjna umowa to pewnie to nie płatne wg. kodeksu pracy tylko płatne jako standardowa godzina - taki myk stosują agencje żeby nie płacić za nadgodziny extra 50%. Wystawiona przeze mnie ocena jest oceną warunków jakie mnie firma Asplex zaproponowała jeśli chodzi o współprace - nie jest to 100% ocena firmy ASPLEX .
2
da 2016-10-19 22:50
ciekawe jak to wszystko wygląda z tą norma do wyrobienia o czym mowisz? wiesz moze mniej wiecej jakie dają targety miesiecznie? pewnie co miesiac dają inne raz mniejsze i raz wieksze tylko czy uda sie je zrobic?
2
Kciuk 2016-12-02 14:15
- Wszystkich was zwolnią
- A Ciebie Rajmi
- Mnie nie
19
Kciuk 2016-12-16 17:29
Z cyklu wspomnień czar ;)
Pan Liu wysłał statek matkę po swoich wiernych żołnierzy
Papę Brysia i Rajmiego bo nie mógł patrzeć z góry jak się marnują
jego pociechy i teraz sobie robią biosiki dla pana Liu
tyle że na kryptonie ;)
4
anonim 2016-12-17 13:46
heh serwisanty latają po magazynie w adidaskach bhp leży i kwiczy i nima co z nimi zrobić a jeden to se poszedł z tego wszystkiego do domu
2
sir Jacob 2017-01-05 00:27
Absolutnie NIE POLECAM! Miałem nieprzyjemność pracować w tym ANTYLUDZKIM KOŁCHOZIE we Wrocławiu na ul. Granicznej (graniczna bo to chyba granica cywilizacji). Zaiste ciężko opisać to co się tam wyprawia. Pracowałem na stanowisku młodszego serwisanta. Chaos, rozpierdziel, kołchoz, brak stanowisk pracy, brak narzędzi, brak sprzętu, brak dosłownie wszystkiego od obuwia, odzieży roboczej po trytytki, gumki recepturki, myszki komputerowe no NIC tam nie ma po prostu! jedyne co jest to drakońskie, ANTYLUDZKIE wymagania i ciśnięcie na TARGET. Już na wstępie, na wejściu wiedzieliśmy z kolegą, że coś jest nie tak - zatrudniliśmy się jako serwisanci do komputerów natomiast naszym oczom ukazała się WIELKA przemysłowa hala z ciasno upchanymi stanowiskami niedożywionych polskich CHINOLI którzy w pocie czoła zapieprzali jak małe robociki. Okazało się, że w tym GUŁAGU obowiązuje TARGET - czyli nic innego jak komunistyczne NORMY do wyrobienia, jak w komunistycznych fabrykach Kim Dzong Una. Dali nas do działu sieciowego, mimo naszego tłumaczenia, że nie ubiegaliśmy się o to stanowisko i akurat z sieci to my jesteśmy kiepscy. Posadzili nas (ciężko było nawet fotele znaleźć) i kazano "robić routery". Musieliśmy "naprawiać" (bardziej sprawdzać, diagnozować, oceniać, czyścić, kompletować etc.) po 19 routerów dziennie gdzie oczywiście nie byliśmy w stanie przez cały dzień tyle zrobić. Nasz max to 15 dziennie i to bez wychodzenia do toalety, praktycznie bez przerw, bez zbędnych rozmów tylko ciągły zapierdol w pocie czoła... Oczywiście nie było żadnego szkolenia, jeden wielki chaos, nic nie ma, nikt nic nie wie, wszyscy wszystko zwalają na drugiego, kierownicy nic nie wiedzą, krzyczą tylko co chwilę, że TARGET jest najważniejszy i TARGET ma być wyrobiony za wszelką cenę! Przed wejściem stoi bramka z ochroną która SKANUJE cię ciągle bo jesteś potencjalnym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] który zaraz coś wyniesie (chyba router w bucie). Nie można wnosić telefonów, metalowych elementów, picia, jedzenia, elektroniki, jest się odciętym cały dzień od świata, raz na jakiś czas ochrona każe zdejmować buty (!!!) i zagląda do środka :D Mi pan zabawny ochroniarz KAZAŁ zmienić garderobę ponieważ w jego robolskim mniemaniu mój przyodziewek zawierał zbyt dużą ilość metalowych zamków co mu nie odpowiadało :D oczywiście kazałem mu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do diabła za co się obraził, coś tam krzyczał, że zadzwoni gdzie trzeba i nas zwolnią :D nie można było opuszczać stanowiska, nie można rozmawiać, nie można używać internetu, nie można słuchać muzyki, jest się traktowanym jak chiński (polski) niewolnik który ma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nie zadawać żadnych pytań, nie ma się żadnych praw.
Przerwy jest dwa razy po 15 minut gdzie ochrona na bramce zajmuje 2 minuty, potem szybki bieg do szatni, wyciągnięcie rzeczy z szafki pracowniczej i szybki bieg na stołówkę kolejne 3 minuty a więc mamy 10 minut na jedzenie gdzie przez ten czas jestem w stanie zjeść jedną kanapkę i wypić pół herbaty... Nie muszę chyba mówić, że wystarczy minuta spóźnienia z przerwy by mieć przesrane?
Sklepów nie ma w tej okolicy żadnych, bufetu żadnego, zresztą i tak wychodzić nie można więc to bez znaczenia...
Na hali jest jedna śmierdząca toaleta. Nie jest sprzątana albowiem "pracodawca" w ramach oszczędności stwierdził, że nie będzie wynajmował serwisu sprzątającego - zajmować się tym mieli pracownicy :D
Pracuje się na dwie zmiany - godz 6 oraz 22. Dodam, że w pracy trzeba być co do minuty - każda minuta spóźnienia jest srogo rozliczana przez pracodawcę. Cóż, masz daleko? Musisz wstawać o 4? Wystarczą ok. dwa spóźnienia po 5 minut i OUT, GAME OVER koniec pracy, jesteś zwolniony :)
Pracowałem tam dwa miesiące - przez ten czas ciągła rotacja, ciągłe zwolnienia, ciągłe zatrudnianie nowych ludzi, już im się kończyli technicy w całym Wrocławiu to zaczęli zatrudniać ukraińców :D
Jedną osobę zwolnili ponieważ została porażona prądem, jedną zwolnili ponieważ została poparzona (osoby te nie miały żadnych szkoleń ani uprawnień i powinny w trybie natychmiastowym założyć im sprawę w sądzie). Miałem tam 2 kolegów + ja - wszystkim nam nie przedłużyli umowy :D
Dla nas nie ma wielkiej straty - jesteśmy pracownikami biurowymi, na co dzień pracujemy przy komputerach m.in. w firmach takich jak IBM, Kantar Media, Nokia. Byliśmy tam w przerwie "pomiędzy" jedną pracą a drugą (mowa o takich prawdziwych, poważnych pracach). Poszliśmy tam by zobaczyć jak tam jest, jakie są warunki, by dać im szansę. To co zobaczyliśmy nas przeraziło bo to zwykły ANTYLUDZKI typowy KOŁCHOŹNICZY MORDOR dla jakichś desperatów, którzy bardzo potrzebują pracy bo mają jakieś gówniaki na utrzymaniu czy coś nie wiem. Mi nie przedłużono umowy - oficjalny powód - zbyt dużo L4 - i tu najlepsze - nie było mnie AŻ 4 DNI! Mam pewne schorzenie o którym na wstępie poinformowałem pracodawcę już
10
sir Jacob 2017-01-05 00:31
Dodam jeszcze, że pracowałem w różnych miejscach więc mam porównanie i praca w ASS PLEXIE to zdecydowanie najgorsza praca jaką kiedykolwiek miałem. Nawet rozdawanie ulotek za dzieciaka było przyjemniejsze. Nie wpiszę tego gówna do mojego CV bo nawet na to nie zasługują.
4
666 2017-03-06 12:25
KOŁCHOZ! SZKODA ZDROWIA
3
Sroka bez ogona 2017-03-06 17:22
Jakieś opinie o pracy i zarobkach na stanowisku Contact Center Agent? Nie wiem czy składać CV.
1
nie cierpię pomarańczy 2017-04-08 09:29
BRAK LUDZI DO PRACY OZNACZA BRAK URLOPÓW DLA POZOSTAŁYCH PRACOWNIKÓW. CO ORANGE NA MAGAZYNIE WYPRAWIAJĄ JEST TAK ŻAŁOSNE, ŻE BRAK SŁÓW.
TYLKO JEDNA OSOBA NA DZIALE MOŻE MIEĆ URLOP W DANYM TERMINIE. A I NAD NIĄ SIĘ ZASTANAWIAJĄ CZY MOŻNA JEJ DAĆ CZY NIE TRZEBA WYSŁAĆ NA INNY DZIAŁ DO ROBOTY. JA SIĘ PYTAM DLA KOGO JEST MÓJ URLOP DLA POMARAŃCZY CZY DLA MNIE? CZY JA MAM SIĘ PROSIĆ ZA KAŻDYM RAZEM I BYC OSOBĄ UNIŻONĄ ŻEBY DOSTAĆ URLOP? A KIMŻE ONI SĄ ŻEBY TAK SIĘ ZACHOWYWAĆ? BO O SZACUNKU DO PRACOWNIKA TO JUŻ NIE POWIEM.
ORANGE NA MAGAZYNIE MYŚLI TYLKO O SOBIE I O TYM JAKBY TU KOGO PODKOPAĆ ŻEBY JESZCZE WIĘCEJ ZAROBIĆ. I TO BEZ WYJĄTKÓW. TO MY NA NICH PRACUJEMY. NA ICH JAKŻE WYSOKIE PREMIE A ORANGE PROJEKTUJE I MYŚLI JAKBY TU JESZCZE WIĘCEJ WYCISNĄĆ.
ORANGE NASZE URLOPY SĄ DLA NAS! POCZYTAJCIE KODEKS PRACY! LUDZI NA DZIAŁACH ZMIENIAJĄ CO CHWILĘ ZMIENIAJĄ. MYŚLĘ, ŻE WAS TEŻ POWINNI PRZETASOWAĆ BO SIĘ ZASIEDZIELIŚCIE I ZAPIEKLIŚCIE W SWOICH POSADKACH! STWORZYLIŚCIE SOBIE BEZPIECZNE GNIAZDKA W KTÓRYCH SOBIE ĆWIERKACIE RAZEM A PRACOWNICY ROBIĆ, ROBIĆ, ROBIĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SZYBCIEJ WIECEJ BO NIE MA LUDZI DO PRACY. A DLACZEGO NIE MA? W WIEKSZOSCI PRZYPADKÓW WŁAŚNIE PRZEZ WAS.
WY ORANGE MOŻECIE SOBIE GADAĆ KIEDY CHCECIE I ILE CHCECIE.
POMARAŃCZE SĄ SŁODKIE NA SPOTKANIACH TOWARZYSKICH W ZAMKNIĘTYM GRONIE OPOWIADAJĄ O SOBIE NAWZAJEM CIEKAWE KWAŚNE HISTORYJKI. A W FIRMIE UDAJĄ WIELKIE PRZYJAŹNIE. TO JEST TZW. HIPOKRYZJA. ALE NIE JEDEN ORANGE NAWET NIE WIE CO TO ZNACZY.
PRZETASOWAĆ POMARAŃCZE. ZGNIŁE OWOCE SĄ PRZECENIANE.
4
Pomarańcze są bleeeee 2017-04-09 18:39
Taka prawda. Poziom niezadowolenia w tej firmie osiąga już poziom bardzo bardzo wysoki.
Pomarańczowi robią dobrze tylko sobie! Ustawili się na stołkach. Ustawili swoje rodzinki. Wszyscy to widzą. Może tylko góra nie widzi, ale na pewno usłyszy jak się ludzie bardziej zdenerwują. Z tego co wiem............a zostawię sobie to na później ;)
3
Lenovo 2017-04-14 17:12
TO SIĘ POPISALI -BONÓW NA ŚWIĘTA NIE MA I NIE BĘDZIE. CIESZYĆ SIĘ LUDZIKI ZE WOGOLE PRACA JEST. WDZIĘCZNI BYĆ. DZIĘKOWAĆ I PRACOWAĆ. RESZTA SIĘ NIE LICZY.
5
dawny 2017-05-12 23:21
Podzielę się swoimi spostrzeżeniami jakie mnie naszły podczas wielomiesięcznej pracy jaką tam odbyłam. Wszystkie przedstawione tu sprawy są całkowicie zgodne z prawdą:


- kompletny brak szkoleń nowych praowników, ludzie są przyuczani podczas pracy osób już tam pracujących co prowadzi do tego, że nie ma jednolitych kryteriów co do wymagań, czynności naprawczych, itp (każdy technik, który przyucza ma swóje procedury).

- od jakiegoś roku obcięcie wszelakich bonusów socjalnych dla szeregowych pracowników, kiedyś było tego sporo przez co praca w asplex była dość przyjemna, nie to co dziś

- spróbuj wziąć L4, od razu będziesz na wylocie, w głowie się nie mieści, że wyrzucają za to, że ktoś zachorował. Potwierdzone na wielu osobach.

- zwolnienia to w ogóle jest ciekawy temat bo ludzie o tym, że zostają wyrzuceni dowiadują się dosłownie 15min. przed końcem tygodnia. Chwilę przed wyjściem z pracy w piątek dowiadujesz się, że od przyszłego tyg. jesteś bezrobotny. Znane są historie osób i ja poznałam osobiście taką historię, że zwolnili człowieka, a mu o tym nie powiedzieli nawet i ten przyszedł do pracy w następny dzień nie wiedząc, że go wyrzucili. Ludzie traktują jak śmieci.

- ostatnimi czasy drastyczny wzrost ilości obowiązków, co chwile wymyślają nowe dodatkowe zajęcie dla techników, coraz to więcej pracy, a kasa za to nie wyższa, nawet nie taka sama jak wcześniej, a mniejsza bo...

- ...spora część premii to premia zbiorowa, czyli możesz być super pracownikiem, a i tak nie dostaniesz części premii bo jest ona obliczana dla efektu pracy całej zmiany. Co za debil to wymyślił, nie wiem. Ludzie mają za nic.

- umowa na 3 miesiące to kpina z ludzi, żyjesz w ciągłej niepewności, powoduje to wewnętrzny niepokój i obawę, niestabilne zatrudnienie

- umowa z agencją, w której nie ma ani słowem mowy o premii, wszystko na gębe

- brak podstawowych narzędzi pracy, od najprostszych tj. woreczki do pakowania sprzętu, poprzez pendrive, środki do czyszczenia sprzętu, itp. Ciągle się słyszy, że zamówione i trzeba czekać aż dostarczą. 2 miesiące. Woreczki strunowe. A ty sobie radź człowieku bez podstawowyh narzędzi, ale zrobione ma być. Jak? Magią.

- jest to ogólnie firma, która pięknie wygląda z daleka, a wewnątrz niesamowity bajzel. Dobrze, że Acer nie wie o tych wszystkich nieprawidłowościach (kontrole niezapowiedziane, o których wszyscy wiedzą oczywiście tydzień wcześniej) bo by chyba zamknął to wszystko na "4 zamki". Cokolwiek zgłaszasz, jakieś nieprawidłowości, pozostaje to bez echa, zostaje olane przez zarządzających. Totalna olewka i brak odpowiedzialności kogokolwiek za cokolwiek.

- seniorzy to temat rzeka, seniorzy i ich przydupaski, którzy to odwalają szajs w tej robocie, mają masę błędów mimo to miesiąc w miesiąc są kryci z jakiegoś względu (kolesiostwo w tej firmie i układy kwitną), seniorzy, którzy pękają z dumy i władzy bo dzierżą w swoim ręku prestiżowe stanowisko, sodówa odbija niektórym mocno i wykorzystują to by poprawić sobie samooceną i podnieść ego (żenujące), jest nawet jeden, który w czasie przerwy popala sobie ziółko. Pełen luz.
7
czeksum error 2017-06-07 18:39
dorośli ludzie a świecą sobie skanerami po oczach, jak małe dzieci w piaskownicy
1
precz z mobbingiem 2017-06-15 21:17
sprawa jest taka że na zmianie marcina chcą oślepić jedną osobę sama widzialam
1
michał 2017-07-04 18:33
wszyscy już wiedzą co mają robić polecenia zostały wydane a adresy ip namierzone
2
WerOpe 2017-08-20 09:38
Ty tu nie strasz bo już się nikt nie boi jak za czasów kozaczkow. Teraz ludzie wiedzą że jak na dole jest cos nie tak jak TL czy SV sa nie w porzadku to mogą zawsze pojsc na górę do Ald i poinformować o tym co się dzieje. Kuc żelazo póki gorące. Poza tym uważam że pomarańczowych trochę powinni przemieszać i odświeżyć bo się zrobiło straszne kolesiostwo i krycie nawzajem (doslownie i w przenośni)Towarzystwo wzajemnej adoracji.
2
Kazdysobierzepkeskrobie 2017-08-30 19:54
Nowe extra Mianowanko na dziale "V" na starszego operatora
.ten buc się nadaje bardzo. Elokwentny inteligentny mądry pracowity. No naprawdę pełen zachwyt. P jak zwykle zablysla. Coraz lepiej.......coraz lepiej.....
5
amazonka 2017-08-31 18:08
Buc Inaczej cham, prostak, burak - może służyć też jako zamiennik dla słów: wafel, popapraniec, palant.
6
fuckthesystem 2017-09-01 18:05
ciekawe kogo ty bys posadzil na tym miejscu pewnie siebie
1
WerOpe 2017-09-01 19:44
Taki film był kiedyś "Matki, Zony i Kochanki" coś w ten deseń. Tylko tak można.
3
fuckthesystem 2017-09-01 19:58
Teraz potrzebni są tacy ludzie z dołu. Ludzie prości, ale rzetelni. Tacy, co potrafią dobrze pracować.
3
Pracownik z dołu. 2017-09-02 09:14
A co ci z "góry" (czytaj- rodzina, pseudo przyjaciele, kochasie) sie juz nie nadaja? Zawiedli? Czy może ktos was wreszcie przejrzał i poszedl po rozum do głowy ze cos jest jednak nie tak, ze wszystkie stanowiska pomaranczowych to jeden wielki UKŁAD. Powinni wszystkich was przetasowac albo wymienic. Wlasnie na tych ludzi, ktorzy naprawde uczciwie i rzetelnie pracuja na "dole". Widzę, że poziom określania pracownika na bardzo wysokim poziomie. "PRACOWNIK Z DOŁU". Ciekawe, ciekawe.
4
umyj dupe 2017-09-03 11:59
Kapitał relacyjny. Otóż jak sama nazwa wskazuje, określa zasoby związane z relacjami międzyludzkimi, umiejętnością nawiązywania oraz podtrzymywania bliskich i trwałych związków, budowania własnej sieci społecznej. To jak się czujemy, co wiemy, kogo poślubimy, czy zachorujemy, ale również ile zarabiamy, zależy od tego, jak jesteśmy powiązani z innymi ludźmi. Za pośrednictwem sieci społecznych przenoszą się m.in. szczęście, miłość, dobroć. Dlatego to ilu i jakich mamy znajomych oraz przyjaciół można wykorzystać w życiu zawodowym. Koledzy i koleżanki ze szkoły, studiów czy poprzedniej pracy to cenny element kapitału relacji, który budujemy przez całe życie i dlatego warto czerpać z niego korzyści.
1
Żyrafy wchodzą do szafy 2017-09-06 20:32
Twoje wypociny para-psychologiczne są dość regułkowe, niczym szkolne definicje. Kto z kim przystaje takim się staje? No chyba nie. Jeśli ktoś skacze w ogień, rozumiem, że go małpujesz. W sumie dzieci fesja, to czego można się spodziewać... Super, że można korzystać z relacji przyjacielsko-koleżeńskich, które zdobywa się podczas imprez wysokoprocentowych. Pytanie tylko czy jest to obligatoryjne, żeby zdefinować czyjeś umiejętności w pracy, zaangażowanie czy wyniki jakie się zdobywa? Piszę do Ciebie personalnie, żebyś jednak drogi/droga kolego/koleżanko przestał/a chodzić z głową w chmurach. I przestań piep**yć, że kogo poślubie jest powiązane z innym człowiekiem... No chyba, że Ty tak masz i przejmujesz się reakcją innych. Żal mi Ciebie.... Nie raz "pracownik z dołu" ma większą wiedzę, chęci do wykonywania pracy niż osoba oczko/dwa wyżej. Nie bedę się rozwodzić nad tym co jest aktualnie w fimie, bo każdy ma swój rozum i swoje oczy. Wszyscy wszystko widzą i gadają, ale żeby coś zrobić czy się postawić to każdy jest mądry jak jest anonimowy w sieci....
4
WerOpe 2017-09-07 14:34
Boją się bo pomarańcze (SV i TL ) potrafią się mscic oj potrafią. Każdy ma w kompie zakładkę w kontaktach z mailami do odpowiednich osób powyżej. Boisz się pójść powiedzieć - napisz. Coś się w końcu musi zmienić.
2
zeman 2017-09-07 16:07
Proces ten jest wzmacniany poprzez najbliższe otoczenie społeczne, zwłaszcza w enklawach biedy, gdzie w dużym stopniu wzorcami osobowymi są jednostki o niskim statusie społecznym, niewielkich aspiracjach co do zmiany swojej sytuacji oraz o niskich kompetencjach interpersonalnych. Również dobór partnerów, ograniczony w enklawach biedy do najbliższego otoczenia, powoduje częstokroć powielanie niekorzystnych zachowań i sposobów postępowania w następnych pokoleniach, co prowadzi w ostateczności do odziedziczenia stanów niedostatku. Dziedziczenie biedy powoduje bierność w zakresie podejmowania wysiłków co do zmiany swojej sytuacji oraz wiąże się z brakiem wiary w możliwą lepszą przyszłość.
1
Zostaw swoją opinię o Asplex Sp z o.o. - Toruń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Asplex Sp z o.o.