brak logo

Firma Herba Studio

Wysogotowo

Opinie o Firma Herba Studio

Justynka 2011-01-04 12:07:23
Kolejna firma, która robi minirekrutację tak, żeby jak najmniej osób się zgłosiło, po czym w ciągu tygodnia ma rekrutację zakończoną i zatrudnioną odpowiednią osobę ([usunięte przez moderatora]). Ogłoszenia dla picu i robienie ludziom nadziei.
Chriss 2011-01-27 20:51:54
Jednak to prawdziwa rekrutacja. Ja mam spotkanie w piątek.
Piotr 2011-02-14 10:45:46
mozesz cos wiecej opowiedziec o rekrutacji - jak przebiegala? I na jakie stanowisko aplikowałeś?
anonim 2011-03-01 13:31:47
szczerze nie polecam pracy w tej firmie, ciężka atmosfera, 4 szefów i bałgan na maksa, chba że na \"przetrwanie\"
anonim 2011-03-06 19:20:28
jeśli możesz, to napisz coś więcej...
Justynka 2011-07-07 10:55:08
nie sądzę, żeby to była ta sama rekrutacja..

Moje ogłoszenie ukazało się wyłącznie w Głosie (nie było go na żadnym portalu), bez nazwy firmy, podany był numer komórkowy. Gdy zatelefonowałam podano mi adres e-mailowy do przesłania CV. Po sześciu (!!!!) dniach od ukazania się ogłoszenia zadzwoniłam i dowiedziałam się, że już kogoś zatrudniono na to stanowisko.
Jak w 6 dni (po drodze weekend) nie tylko przeprowadzają rekrutację, ale również zdążają kogoś zatrudnić to chyba jest coś "nie halo". Zwłaszcza, że na to stanowisko potrzebne było kierunkowe wyższe wykształcenie, a nie jakiekolwiek wyższe.
anonim 2011-09-02 21:35:16
masz rację, firma jest zakłamana, jeden wielki bałagan, beznadziejni właściciele, firma jest bardzo źle postrzegana w środowisku farmaceutycznym, nikomu nie polecam tutaj pracy.
nowy 2013-05-22 19:00:59
A ja dostałem zaproszenie na rozmowę na regionalnego przedstawiciela. Zaprosili mnie do siebie, do siedziby firmy, a ogłoszenie było na woj. mazowieckie, bo stąd jestem. więc zrezygnowałem z wycieczki pod Poznań :) Jesli firma rekrutuje osobę na inne woj. to mogłaby ruszyc 4 litery i chociaż pierwszą rozmowę przeprowadzić na terenie zamieszkania potencjalnego kandydata. Pozdro :)
1
damian 2014-05-17 17:03:32
@sztuka, a to dlaczego, owszem jest możliwość robienia takich rozmów, ale nie widze powodu dla którego herba studio miałaby nie stosować tradycyjnych sposobów.
arturek 2014-12-08 16:28:53
ja ogolnie nie skupiam sie na drobnych szczegolach dotyczacych firmy, lecz na tym jakie sa zarobki i czy praca jest przyszlosciowa?! Swoim zaangazowaniem mysle ze potrafie zdzialac wiele i chcialbym byc za to wynagrodzony w miare przyzwoicie. jak jest w tej firmie, moglby mi ktos napisac wiecej informacji??
Mops 2015-02-07 00:55:22
Herba Studio jest firmą produkującą produkty lecznicze czy suplementy diety, które cenione są w Polsce i na całym świecie. Podejrzewam, że zapewnienia o godnych warunkach w pracy mogą być prawdziwe, bo rzeczywiście można się spodziewać tego, że przykładają całą uwagę do procesu wytwarzania monitorując nawet wszelkie stężenia pyłów.
Król 2015-02-24 04:09:57
Jeżeli ktoś nie wie to Herba Studia to znany producent wysokiej jakości produktów leczniczych-kosmetyki naturalne. Jeżeli chodzi o ich dostępność i cenę to wszystkie informacje zawiera strony, ale jeżeli coś jest dobre to powinno się same obronić chociaż nie widziałem żadnych autek z ich logo jako dostawcy chociażby -rozumiem że nikogo takiego nie mają potrzby zatrudniać.
irek 2015-03-18 14:34:00
@Król, bo nikt nie mówił, że samochody będą oklejone, najwyraźniej nie są. Czym się zajmuje firma herba studio to raczej wiadomo, jednak jest to forum z opiniami o pracodawcy, to zapytam jak traktuje sie tu ludzi? Co takiego zapewniają na start, czy jest jakiś system socjalny, może darmowe suplementy?
kanok 2016-05-08 13:27:18
Z tymi ofertami zatrudnienia chyba też trochę skromnie @irek, no ale z tego co wiem to sama firma handlowcom zapewnia niezbędne narzędzia pracy, w tym właśnie samochód
Zostaw swoją opinię o Firma Herba Studio - Wysogotowo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma Herba Studio