brak logo

piekarnia 'Jedynka'

Jastrzębie-Zdrój

Opinie o piekarnia 'Jedynka'

bomba 2016-04-08 21:47
Moze najpierw sie dowiedz jak jest na kopalniach a pozniej porownuj i pisz glupoty. To prawda ze nie ma przerw w jedynce a powyzej 6h pracy nalezy sie przerwa
,,,,, 2016-04-14 17:20
uwaga praca !!! szukają w jedynce nowego kierownika może każdy zostać sprzątaczka czy osoba bez doświadczenia jakikolwiek . najlepiej bez rodziny bo codziennie po 18 h .szukają niewolnika murzyna . wymagania bez wymagań szefowa każdego zatrudnia .
piekary 2016-04-15 21:11
witam wszystkich pracowników i jestem w szoku to co czytam ale nie mogę się wypowiedzieć jak jest teraz w tej firmie . jedynie kogo mi brakuje to pana Piotrka który do nas jeździł bo zawsze umiał wysłuchać i pomóc serdecznie go pozdrawiam
k 2016-04-24 22:16
gratulacje ja tam procowałem i powiem tylko tyle nie polecam . ale wiem tylko jak Ola to czyta to się wkurwia nie raz byłem światkiem jak używała nie zbyt miłych słów o swoich pracownikach .ale tylko prawdę piszecie pozdrawiam wszystkich .
bomba 2016-04-27 21:57
ale syf na tej piekarni nikt nic nie umi nikt się na niczym nie zna po prostu koszmar nie wiadomo do kogo iść się zapytać o co kolwiek
Adam 2016-05-28 22:07
Hej pracowałem i wiem jak było ale słyszałem tylko ze się pogorszyło podobno koc teraz jest tam szefem czyli dobrze nie wróżę bo jak może ćpón pracować dobrze on byle jest naćpany . Ogólnie piekarnia pada a to co się działo na imprezie to już wogóle koszmar .
Był 2016-06-26 22:01
Witam pracowałem i widziałem jaki syf nie polecam tych produktów nikt o to tu nie dba zero czystości . Nie wiem gdzie jest państwowa inspekcja sanitarna gdzie PIP i tak wogóle to powinno być zamknięte . Nie polecam tam pracy
Zzzzz 2016-06-30 15:52
Doświadczenie dobre od pół toku to nowy właściciel i odrazu widać bez nadzieja
56 2016-06-30 19:14
Ja słyszałem ze ta piekarnia to już upada a pAlekasandra to najbardziej fałszywa osoba i nic tylko obiecuje
Prawda 2016-07-01 07:41
Masz racje coraz lepiej jak by tak było to by się nikt nie zwalniał a tam kierowcy odchową jeden za drugim i nikt nie chce pracować . A kierownik tiwniez odszedł z powodu małych zarobków a niby dobre wypłaty miał obiecane a dostawał polowe swojego wynagrodzenia ni to rzeczywiście . Coraz lepiej wystarczy przejechać się po sklepach jak spadła jakość pieczywa . Rownież obsługa
Zzzz 2016-07-01 18:14
Niestety to prawda czysty cyrk a najlepsza jest szefowa Ania i Beata u nich są wszyscy na językach uważajcie na nie wiem co pisze sama słyszałam jak obie obgadują a najlepsze jest to ze nawet o szefostwie nitki nie zostawili super naprawdę super
Były kierowca 2016-07-05 19:27
Hej kierowcy wyłączyć telefon bo Ola wydzwania do wszystkich kierowców którzy dawniej nie doceniała a teraz zrozumiała . Już po Janka dzwoniła
Biuro 2016-07-06 21:54
Ja słyszałam ze nikt normalny tam nie pracuje wszyscy po uciekali
Piekarz 2016-07-11 22:18
Nie na kto robić czy ktoś kogoś zna co by chciał przyjść do pracy poszukujemy jeżeli chodzi o wynagrodzenie to ndjnizdza krajowa a godziny po 12 g dziennie lub 8 najmniej
Prawda 2016-07-14 20:15
Hej piekarnia jest coraz gorszej sytuacji finansowej ja to wiem bo tam pracuje ale to dlatego ze szefowa robi same złe ruchy widzę to popełnia mnóstwo podstawowych bledow . A jeżeli chodzi o płace to tylko dupo Lizy fałszywe maja dobrze płacone .
1
Prawda 2016-07-14 20:16
Hej piekarnia jest coraz gorszej sytuacji finansowej ja to wiem bo tam pracuje ale to dlatego ze szefowa robi same złe ruchy widzę to popełnia mnóstwo podstawowych bledow . A jeżeli chodzi o płace to tylko dupo Lizy fałszywe maja dobrze płacone .
Koleżanki 2016-07-18 22:28
W końcu trochę odpoczniemy nie ma plotkary Beaty a by ja jak najdłużej siedziała w tej Anglii . A może nie wróci ha ha ha
KAJZERKA 2016-07-19 13:08
KTO BY TAM CHCIAŁ PRACOWAĆ!
Piekarz 2016-07-24 15:31
Już wkrótce Ola będzie miała niespodziankę bo za niedługo niektórzy się bedą zwalniać i co wyety zrobi !!! Będzie płacz jak zawsze ale sama to tego prowadzi
Prawda 2016-07-24 21:09
Bardzo dobrze tylko dupo Lizy zostaną fałszywi . Zreszta tak jak ona . A ludzie naiwni bedą robić
Hhhhh 2016-07-24 21:10
Tak tylko zostaną ćpuny koc i inni
P 2016-07-26 19:11
Nie polecam no chyba ze chcesz za darmo robić .
ff 2016-07-27 12:25
masakra takie opinie no to chyba rzeczywiście robi się tam źle .
BYŁY PRACOWNIK 2016-08-06 12:01
witam wszystkich pracowałam tam w tej firmie ale za czasów szefa Andrzeja oraz P.Piotrka i pracowało mi się super zarobki były ok atmosfera również była ok . Nie wiem jak jak jest teraz ale słyszałam bardzo dużo opini negatywnych i zauważyłam że ciągle się zmienia na sklepie i że poszukują dziewczyn do pracy . jeżeli chodzi o obsługę to daje dużo do życzenia dawniej było pilnowane ciasto wystrój a co najważniejsze to czystość i estetyka odzież do pracy była i musiała być zawsze czysta i wyprasowana a teraz jak tam byłam na sklepie ostatnio to przeżyłam koszmar jeden wielki syf ciasto to było raczej nie świeże a panie które obsługiwały brudne chyba miesiąc nie zmieniana . lodów brak nie ma w czym wybierać .zamówiłam sobie kawę i powiem szczerze koszmar mleko nie spienione i podana na pół wylana . NIE polecam tego lokalu jak i również pracy bo nic pewnie nie da się dobrego nauczyć .
1
Klijent 2016-08-08 19:46
A gdzie kupiłaś tego torta ?
pracownik 2016-08-09 19:10
Jak można wypisywać takie głupstwa!!! To właśnie teraz widać jak ta firma staje na nogi. Widać nowe inwestycje i zwiększenie produkcji. Wracają starzy pracownicy i zatrudnienie się zwiększa.
Ciekawe dlaczego KTOŚ ma na celu aby na tej stronie oczernić firmę !!!
Myślę, że wszyscy normalnie myślący zauważą różnicę.
Pracuję tu o wielu lat, tak jak większość pracowników i nie zgadzam się z tymi negatywnymi opiniami.
4
Lokaj 2016-08-09 20:08
Sroki, ptaki tez sraja
1
00000 2016-08-10 17:24
nick 1 prawda popieram ciebie w 100 % . a tomek jej brat niech sobie pisze same plusy bo musi!!!!!!!!!!!!!!!!! ale tak mu to nic nie da >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> ha ha ha ha ha
A jedynie co stanie to komuś serce ale ta piekarnia już nie ruszy nie wstanie na nogi
2
KLENT 2016-08-16 21:43
WITAM WŁAŚNIE WRÓCIŁEM Z NIEMIEC NIE BYŁO MNIE PÓŁ ROKU I BYŁEM WCZORAJ NA KAWIARNI W JEDYNCE NA RYNKU . POWIEM TYLKO TYLE PORAZKA CIASTO KUPIŁEM JUŻ KWAŚNE NIE MIŁĄ OBSŁUGA . A KAWE MI PANI NIE PODAŁA POWIEDZIAŁĄ ŻE ZA PÓŁ GODZINY ZAMYKAJĄ I JUŻ NIE PODAWAJĄ .
DLA WSZYSTKICH KLIJENTÓW NIE POLECAM NATOMIAST POLECAM NIEDALEKO SUPER KAWIARNIE Z PYSZNĄ KAWĄ " MALOWANA KAWA RÓWNIEŻ NA RYNKU MIŁA OBSŁUGA SUPER CENY I PRZEDEWSZYTSTKIM KLIMAT . NIE POLECAM TEGO MIEJSCA . Z DECYDOWANIE SZEF MA ZA DUŻO KASY ŻE NIE WIDZI TEGO BAŁAGANU BO CHYBA W TE MIEJSCE NIE SPOGLONDA
1
KLENT 2016-08-16 21:44
WITAM WŁAŚNIE WRÓCIŁEM Z NIEMIEC NIE BYŁO MNIE PÓŁ ROKU I BYŁEM WCZORAJ NA KAWIARNI W JEDYNCE NA RYNKU . POWIEM TYLKO TYLE PORAZKA CIASTO KUPIŁEM JUŻ KWAŚNE NIE MIŁĄ OBSŁUGA . A KAWE MI PANI NIE PODAŁA POWIEDZIAŁĄ ŻE ZA PÓŁ GODZINY ZAMYKAJĄ I JUŻ NIE PODAWAJĄ .
DLA WSZYSTKICH KLIJENTÓW NIE POLECAM NATOMIAST POLECAM NIEDALEKO SUPER KAWIARNIE Z PYSZNĄ KAWĄ " MALOWANA KAWA RÓWNIEŻ NA RYNKU MIŁA OBSŁUGA SUPER CENY I PRZEDEWSZYTSTKIM KLIMAT . NIE POLECAM TEGO MIEJSCA . Z DECYDOWANIE SZEF MA ZA DUŻO KASY ŻE NIE WIDZI TEGO BAŁAGANU BO CHYBA W TE MIEJSCE NIE SPOGLONDA
1
PORAŻKA 2016-08-19 15:04
PANIE RADKU CZY PAN BYŁ KIEDYŚ W TEJ KAWIARNI ? CHYBA NIE A JEŻELI BYŁ PAN TO JUZ WSZYSTKO WIEM O PANU PEWNIE RÓWNIEŻ CHODZI PAN TAK UPIERDOLONY JAK TE DZIEWCZYNY I TOLERUJE SYF BO GO NIE WIDZI . KOLEJNY DOWÓD ŻE PANI OLA NIEUMI SOBIE DOBRAĆ PRACOWNIKÓW .
1
Ania 2016-08-21 19:14
Witam ja tam procowałam kiedyś od dawna od początku piekarni na Bziu i powiem szczerze że bardzo dużo się zmieniło już na szczeście tam nie pracuje i ciesze się z tego powodu słyszałam tylko że jest coraz gorzej mieszkam nie daleko i widzę i słyszę co tam się dzieje . Pani Ola sama przechodzi sama siebie . nie polecam tam pracy bo nikt tam nikogo nie docenia .
2
Prawda 2016-08-25 19:59
No proszę stuknąć a nożyce same ...........
Prawda! 2016-08-30 08:14
Normalne ze byli i moze ktos z obecnych pracownikow wypisuje po pijaku malo prawdziwe informacje, ja tam pracuje juz troche czasu i nie mam problemow. Prosta sprawa jezeli komus sie nie podoba to niech idzie gdzie indziej? (tylko gdzie? :) wiecej pracy dla tych co chca pracowac.pozdrawiam serdecznie
aaaahhhhaaaa 2016-09-10 09:36
Żal ale dużo tu prawdy aż szkoda i wielka szkoda
qx 2016-09-11 12:13
tam są przyjęcia w jak chcesz to złóż CV
qx 2016-09-11 18:29
Tam są przyjęcie ogłoszenie wisi w sklepie
Pracownik 2016-09-13 14:26
Oni wszystkich przyjmują a teraz jest jeszcze lepiej szefowa która na niczym się nie zna i brat który nie ma zielonego pojęcia o pracy z Anglii go [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i przyjechał na stare śmieci . To już koniec piekarni .
Pracownik 2016-09-13 23:42
A widziałeś żeby normalni ludzie maja coś normalnego . Koleś ta firma to cyrk
Hgfg 2016-09-17 21:00
Masz racje ze bez sensu widziałeś zby ktoś wiersze na stroni internetowej piekarniczej pisac ale to tylko blondi może wymyślić . A najlepsi są dziewczyny w biurze fałszywe na maksa
D 2016-09-18 14:26
Pracuje w tej firmie na cukierni i powiem szczerze ze coraz gorzej się robi . Długo się zastanawiałam czy tu napisać pewnie jak to przeczytają to będzie dym ale już mnie to nie obchodzi co się będzie działo ale powiem ze Beata z cukierni to najbardziej fałszywa osoba która znam wszystkich obgada nie mówiąc ze z szefowa trzyma to za plecami jedzie po niej . Mam już tego dość . Beatko sama wiesz ze tak nie powinnaś robić to wszystko nie ma sensu ja ci to powiem bo twoje koleżanki z którymi trzymasz to rodami mówią o tobie za plecami . Niestety zastroszcze Oli i Monice że poszli do szefa Andrzeja . Przynajmniej jest atmosfera a nie to co u nas .
J 2016-09-27 14:20
Ale syf
Ghg 2016-10-07 22:32
Słyszałem ze bedą zwolnienia jest to prawda bo nie ma tyle pracy i nie stać zakład . Na pracownikow
wedf 2016-10-08 14:12
@Ghg oo skąd o tym wiesz kolego ? ja nic takiego na ten temat nie słyszałem jeżeli to potwierdzone informacje to powinna być jakaś informacja na ten temat nie uważasz? no sam nie wiem w sumie to pożyjemy zobaczymy nie ma chyba innego wyjścia i tyle ..
Kiero 2016-11-02 01:09
To prawda kolego nie wiem kto to napisał ale mam takie zdanie jak ty lecz podejrzewam ale cieszę się ze masz takie zdanie jak ja uważam ze czysty kretyn z niego niech jedzie tam skąd przyjechał .
Pracownik 2016-11-20 20:45
Hej dobrze ze kierownik jest na piekarni . Pewnie wszystko naprawi w końcu to mechanik samochodowy . Bo na pieczywie wogule się nie zna . Jestem piekarzem i śmiesznie jest jak się wszyscy z niego Śmieja bo wszystko można mu wciśnoc . Pozdrawiam kier
3
Klaudia 2017-01-03 07:05
Witam widziałam ogłoszenie. Na zorach w kawiarni potrzebują to pracy czy ktoś może mi napisać czy warto złożyć Cv czy to wporzatku pracodawca . I jaka odmosfera panuje ? Bede bardzo wdzięczna za info . Pozdrawiam
Narcyz007 2017-01-25 21:18
Droga pani Szefowo... Gdzie sa paski z wyplat?dodatek za nocki i za nad godziny?umowa o prace jest od poniedzialku do piatku...a my robimy 7 dni w tygodniu za wielkie H!!! Widac ze jest pani krnombrnym uczniem...bo nie nauczylo pania nic lekcja pokory ktora dostala pani od p.Lidki!!! Chyba pani zapomniala jak to pania traktowano jak byla pani pracownikiem fizycznym!!!!Chyba potrzebna jest pani kolejna wizyta z PIP'U...Albo spotkanie w Sadzie!!!
1
Audi 2017-01-25 21:21
Droga pani Szefowo... Gdzie sa paski z wyplat?dodatek za nocki i za nad godziny?umowa o prace jest od poniedzialku do piatku...a my robimy 7 dni w tygodniu za wielkie H!!! Widac ze jest pani krnombrnym uczniem...bo nie nauczylo pania nic lekcja pokory ktora dostala pani od p.Lidki!!! Chyba pani zapomniala jak to pania traktowano jak byla pani pracownikiem fizycznym!!!!Chyba potrzebna jest pani kolejna wizyta z PIP'U...Albo spotkanie w Sadzie!!!
3
Były pracownik 2017-02-01 22:17
Witam pracowałam tam kiedyś i żałuje do dziś . Widzę ze ciagle walka o paski których nie idzie się doprosić przecież pani Ola jest namondrzejsza i widzę ze nadal się nic nie zmieniło jeżeli chodzi o prace ciagle 6 dniowa lub 7 dniowa w tygodniu a powinno być 5 dniowa . Jak nauczyli się wykorzystywać tak wykorzystują ciagle pracuj bez dnia wolnego gdzie jest pip powinni się wszyscy zagadać i zgłosić te przestępstwo . Współczuje wszystkim co tam pracują . naprawde szacunek im się należy bo w Oświęcimiu bulo lepiej niż na tej piekarni .
Zostaw swoją opinię o piekarnia 'Jedynka' - Jastrzębie-Zdrój
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie piekarnia 'Jedynka'