brak logo

piekarnia 'Jedynka'

Jastrzębie-Zdrój

Opinie o piekarnia 'Jedynka'

Zzzz 2016-07-01 18:14
Niestety to prawda czysty cyrk a najlepsza jest szefowa Ania i Beata u nich są wszyscy na językach uważajcie na nie wiem co pisze sama słyszałam jak obie obgadują a najlepsze jest to ze nawet o szefostwie nitki nie zostawili super naprawdę super
Były kierowca 2016-07-05 19:27
Hej kierowcy wyłączyć telefon bo Ola wydzwania do wszystkich kierowców którzy dawniej nie doceniała a teraz zrozumiała . Już po Janka dzwoniła
Biuro 2016-07-06 21:54
Ja słyszałam ze nikt normalny tam nie pracuje wszyscy po uciekali
Piekarz 2016-07-11 22:18
Nie na kto robić czy ktoś kogoś zna co by chciał przyjść do pracy poszukujemy jeżeli chodzi o wynagrodzenie to ndjnizdza krajowa a godziny po 12 g dziennie lub 8 najmniej
Prawda 2016-07-14 20:15
Hej piekarnia jest coraz gorszej sytuacji finansowej ja to wiem bo tam pracuje ale to dlatego ze szefowa robi same złe ruchy widzę to popełnia mnóstwo podstawowych bledow . A jeżeli chodzi o płace to tylko dupo Lizy fałszywe maja dobrze płacone .
1
Prawda 2016-07-14 20:16
Hej piekarnia jest coraz gorszej sytuacji finansowej ja to wiem bo tam pracuje ale to dlatego ze szefowa robi same złe ruchy widzę to popełnia mnóstwo podstawowych bledow . A jeżeli chodzi o płace to tylko dupo Lizy fałszywe maja dobrze płacone .
Koleżanki 2016-07-18 22:28
W końcu trochę odpoczniemy nie ma plotkary Beaty a by ja jak najdłużej siedziała w tej Anglii . A może nie wróci ha ha ha
KAJZERKA 2016-07-19 13:08
KTO BY TAM CHCIAŁ PRACOWAĆ!
Piekarz 2016-07-24 15:31
Już wkrótce Ola będzie miała niespodziankę bo za niedługo niektórzy się bedą zwalniać i co wyety zrobi !!! Będzie płacz jak zawsze ale sama to tego prowadzi
Prawda 2016-07-24 21:09
Bardzo dobrze tylko dupo Lizy zostaną fałszywi . Zreszta tak jak ona . A ludzie naiwni bedą robić
Hhhhh 2016-07-24 21:10
Tak tylko zostaną ćpuny koc i inni
P 2016-07-26 19:11
Nie polecam no chyba ze chcesz za darmo robić .
ff 2016-07-27 12:25
masakra takie opinie no to chyba rzeczywiście robi się tam źle .
BYŁY PRACOWNIK 2016-08-06 12:01
witam wszystkich pracowałam tam w tej firmie ale za czasów szefa Andrzeja oraz P.Piotrka i pracowało mi się super zarobki były ok atmosfera również była ok . Nie wiem jak jak jest teraz ale słyszałam bardzo dużo opini negatywnych i zauważyłam że ciągle się zmienia na sklepie i że poszukują dziewczyn do pracy . jeżeli chodzi o obsługę to daje dużo do życzenia dawniej było pilnowane ciasto wystrój a co najważniejsze to czystość i estetyka odzież do pracy była i musiała być zawsze czysta i wyprasowana a teraz jak tam byłam na sklepie ostatnio to przeżyłam koszmar jeden wielki syf ciasto to było raczej nie świeże a panie które obsługiwały brudne chyba miesiąc nie zmieniana . lodów brak nie ma w czym wybierać .zamówiłam sobie kawę i powiem szczerze koszmar mleko nie spienione i podana na pół wylana . NIE polecam tego lokalu jak i również pracy bo nic pewnie nie da się dobrego nauczyć .
1
Klijent 2016-08-08 19:46
A gdzie kupiłaś tego torta ?
pracownik 2016-08-09 19:10
Jak można wypisywać takie głupstwa!!! To właśnie teraz widać jak ta firma staje na nogi. Widać nowe inwestycje i zwiększenie produkcji. Wracają starzy pracownicy i zatrudnienie się zwiększa.
Ciekawe dlaczego KTOŚ ma na celu aby na tej stronie oczernić firmę !!!
Myślę, że wszyscy normalnie myślący zauważą różnicę.
Pracuję tu o wielu lat, tak jak większość pracowników i nie zgadzam się z tymi negatywnymi opiniami.
5
Lokaj 2016-08-09 20:08
Sroki, ptaki tez sraja
1
00000 2016-08-10 17:24
nick 1 prawda popieram ciebie w 100 % . a tomek jej brat niech sobie pisze same plusy bo musi!!!!!!!!!!!!!!!!! ale tak mu to nic nie da >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> ha ha ha ha ha
A jedynie co stanie to komuś serce ale ta piekarnia już nie ruszy nie wstanie na nogi
2
KLENT 2016-08-16 21:43
WITAM WŁAŚNIE WRÓCIŁEM Z NIEMIEC NIE BYŁO MNIE PÓŁ ROKU I BYŁEM WCZORAJ NA KAWIARNI W JEDYNCE NA RYNKU . POWIEM TYLKO TYLE PORAZKA CIASTO KUPIŁEM JUŻ KWAŚNE NIE MIŁĄ OBSŁUGA . A KAWE MI PANI NIE PODAŁA POWIEDZIAŁĄ ŻE ZA PÓŁ GODZINY ZAMYKAJĄ I JUŻ NIE PODAWAJĄ .
DLA WSZYSTKICH KLIJENTÓW NIE POLECAM NATOMIAST POLECAM NIEDALEKO SUPER KAWIARNIE Z PYSZNĄ KAWĄ " MALOWANA KAWA RÓWNIEŻ NA RYNKU MIŁA OBSŁUGA SUPER CENY I PRZEDEWSZYTSTKIM KLIMAT . NIE POLECAM TEGO MIEJSCA . Z DECYDOWANIE SZEF MA ZA DUŻO KASY ŻE NIE WIDZI TEGO BAŁAGANU BO CHYBA W TE MIEJSCE NIE SPOGLONDA
3
KLENT 2016-08-16 21:44
WITAM WŁAŚNIE WRÓCIŁEM Z NIEMIEC NIE BYŁO MNIE PÓŁ ROKU I BYŁEM WCZORAJ NA KAWIARNI W JEDYNCE NA RYNKU . POWIEM TYLKO TYLE PORAZKA CIASTO KUPIŁEM JUŻ KWAŚNE NIE MIŁĄ OBSŁUGA . A KAWE MI PANI NIE PODAŁA POWIEDZIAŁĄ ŻE ZA PÓŁ GODZINY ZAMYKAJĄ I JUŻ NIE PODAWAJĄ .
DLA WSZYSTKICH KLIJENTÓW NIE POLECAM NATOMIAST POLECAM NIEDALEKO SUPER KAWIARNIE Z PYSZNĄ KAWĄ " MALOWANA KAWA RÓWNIEŻ NA RYNKU MIŁA OBSŁUGA SUPER CENY I PRZEDEWSZYTSTKIM KLIMAT . NIE POLECAM TEGO MIEJSCA . Z DECYDOWANIE SZEF MA ZA DUŻO KASY ŻE NIE WIDZI TEGO BAŁAGANU BO CHYBA W TE MIEJSCE NIE SPOGLONDA
1
PORAŻKA 2016-08-19 15:04
PANIE RADKU CZY PAN BYŁ KIEDYŚ W TEJ KAWIARNI ? CHYBA NIE A JEŻELI BYŁ PAN TO JUZ WSZYSTKO WIEM O PANU PEWNIE RÓWNIEŻ CHODZI PAN TAK UPIERDOLONY JAK TE DZIEWCZYNY I TOLERUJE SYF BO GO NIE WIDZI . KOLEJNY DOWÓD ŻE PANI OLA NIEUMI SOBIE DOBRAĆ PRACOWNIKÓW .
2
Ania 2016-08-21 19:14
Witam ja tam procowałam kiedyś od dawna od początku piekarni na Bziu i powiem szczerze że bardzo dużo się zmieniło już na szczeście tam nie pracuje i ciesze się z tego powodu słyszałam tylko że jest coraz gorzej mieszkam nie daleko i widzę i słyszę co tam się dzieje . Pani Ola sama przechodzi sama siebie . nie polecam tam pracy bo nikt tam nikogo nie docenia .
3
Prawda 2016-08-25 19:59
No proszę stuknąć a nożyce same ...........
1
Prawda! 2016-08-30 08:14
Normalne ze byli i moze ktos z obecnych pracownikow wypisuje po pijaku malo prawdziwe informacje, ja tam pracuje juz troche czasu i nie mam problemow. Prosta sprawa jezeli komus sie nie podoba to niech idzie gdzie indziej? (tylko gdzie? :) wiecej pracy dla tych co chca pracowac.pozdrawiam serdecznie
1
aaaahhhhaaaa 2016-09-10 09:36
Żal ale dużo tu prawdy aż szkoda i wielka szkoda
1
qx 2016-09-11 12:13
tam są przyjęcia w jak chcesz to złóż CV
1
qx 2016-09-11 18:29
Tam są przyjęcie ogłoszenie wisi w sklepie
1
Pracownik 2016-09-13 14:26
Oni wszystkich przyjmują a teraz jest jeszcze lepiej szefowa która na niczym się nie zna i brat który nie ma zielonego pojęcia o pracy z Anglii go [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i przyjechał na stare śmieci . To już koniec piekarni .
1
Pracownik 2016-09-13 23:42
A widziałeś żeby normalni ludzie maja coś normalnego . Koleś ta firma to cyrk
1
Hgfg 2016-09-17 21:00
Masz racje ze bez sensu widziałeś zby ktoś wiersze na stroni internetowej piekarniczej pisac ale to tylko blondi może wymyślić . A najlepsi są dziewczyny w biurze fałszywe na maksa
1
D 2016-09-18 14:26
Pracuje w tej firmie na cukierni i powiem szczerze ze coraz gorzej się robi . Długo się zastanawiałam czy tu napisać pewnie jak to przeczytają to będzie dym ale już mnie to nie obchodzi co się będzie działo ale powiem ze Beata z cukierni to najbardziej fałszywa osoba która znam wszystkich obgada nie mówiąc ze z szefowa trzyma to za plecami jedzie po niej . Mam już tego dość . Beatko sama wiesz ze tak nie powinnaś robić to wszystko nie ma sensu ja ci to powiem bo twoje koleżanki z którymi trzymasz to rodami mówią o tobie za plecami . Niestety zastroszcze Oli i Monice że poszli do szefa Andrzeja . Przynajmniej jest atmosfera a nie to co u nas .
1
J 2016-09-27 14:20
Ale syf
1
Ghg 2016-10-07 22:32
Słyszałem ze bedą zwolnienia jest to prawda bo nie ma tyle pracy i nie stać zakład . Na pracownikow
1
wedf 2016-10-08 14:12
@Ghg oo skąd o tym wiesz kolego ? ja nic takiego na ten temat nie słyszałem jeżeli to potwierdzone informacje to powinna być jakaś informacja na ten temat nie uważasz? no sam nie wiem w sumie to pożyjemy zobaczymy nie ma chyba innego wyjścia i tyle ..
1
Kiero 2016-11-02 01:09
To prawda kolego nie wiem kto to napisał ale mam takie zdanie jak ty lecz podejrzewam ale cieszę się ze masz takie zdanie jak ja uważam ze czysty kretyn z niego niech jedzie tam skąd przyjechał .
1
Pracownik 2016-11-20 20:45
Hej dobrze ze kierownik jest na piekarni . Pewnie wszystko naprawi w końcu to mechanik samochodowy . Bo na pieczywie wogule się nie zna . Jestem piekarzem i śmiesznie jest jak się wszyscy z niego Śmieja bo wszystko można mu wciśnoc . Pozdrawiam kier
3
Klaudia 2017-01-03 07:05
Witam widziałam ogłoszenie. Na zorach w kawiarni potrzebują to pracy czy ktoś może mi napisać czy warto złożyć Cv czy to wporzatku pracodawca . I jaka odmosfera panuje ? Bede bardzo wdzięczna za info . Pozdrawiam
1
Narcyz007 2017-01-25 21:18
Droga pani Szefowo... Gdzie sa paski z wyplat?dodatek za nocki i za nad godziny?umowa o prace jest od poniedzialku do piatku...a my robimy 7 dni w tygodniu za wielkie H!!! Widac ze jest pani krnombrnym uczniem...bo nie nauczylo pania nic lekcja pokory ktora dostala pani od p.Lidki!!! Chyba pani zapomniala jak to pania traktowano jak byla pani pracownikiem fizycznym!!!!Chyba potrzebna jest pani kolejna wizyta z PIP'U...Albo spotkanie w Sadzie!!!
2
Audi 2017-01-25 21:21
Droga pani Szefowo... Gdzie sa paski z wyplat?dodatek za nocki i za nad godziny?umowa o prace jest od poniedzialku do piatku...a my robimy 7 dni w tygodniu za wielkie H!!! Widac ze jest pani krnombrnym uczniem...bo nie nauczylo pania nic lekcja pokory ktora dostala pani od p.Lidki!!! Chyba pani zapomniala jak to pania traktowano jak byla pani pracownikiem fizycznym!!!!Chyba potrzebna jest pani kolejna wizyta z PIP'U...Albo spotkanie w Sadzie!!!
3
Były pracownik 2017-02-01 22:17
Witam pracowałam tam kiedyś i żałuje do dziś . Widzę ze ciagle walka o paski których nie idzie się doprosić przecież pani Ola jest namondrzejsza i widzę ze nadal się nic nie zmieniło jeżeli chodzi o prace ciagle 6 dniowa lub 7 dniowa w tygodniu a powinno być 5 dniowa . Jak nauczyli się wykorzystywać tak wykorzystują ciagle pracuj bez dnia wolnego gdzie jest pip powinni się wszyscy zagadać i zgłosić te przestępstwo . Współczuje wszystkim co tam pracują . naprawde szacunek im się należy bo w Oświęcimiu bulo lepiej niż na tej piekarni .
1
malinkaa 2017-03-06 11:10
Witam ;) na początku napisze co do wczorajszego dnia niedzielne popoludnie spedzone w Jedynce tzn 5.03.2017 r Bardzo miła i sympatyczna obsługa co bardzo mało sie zdarza , sympatyczne panie az chcało się spedzac wolny czas przy nich .. ale mam ale ... co do zmieniających sie dziewczyn .. cos sie złego dzieje widac ... jesli dziewczyny pracujące tam po pare lat same odchodzą a zatrudniane sa nowe co pare mieciecy porazka zero usmiechu szacunku do klijenta . takie odwalenie roboty bo musza .. Byłam stałą klijentką w tj kawiarni ale z dnia na dzien coraz nieprzyjemniej sie tam chodzi i spedza czas .


Pozdrawiamy Panią Jolę bardzo miła i zawsze uśmiechnięta Pani . Więcej takich zajebistych i pełnych energi babeczek ;)
1
Agnieszka 2017-03-07 13:42
Dziękuję za komentarze. A czy firma organizuje jakieś imprezy firmowe dla zatrudnionych osób?
1
Edyta 2017-03-26 21:24
Witam zgadzam się z opiniom z malinka szkoda ze pani Jola już tam nie będzie pracować chociaż czy to ma sens jakość pieczywa i ciasta spadła o 100 % ostatnio kupiłem kawałek jabłecznika i ciasta z malinami i powiem wstyd mi było przy gościach jabłecznik surowy a ciasto malinowe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ne . Byłam tam już ostatni raz nie polecam tam pracy ani produktów a od znajomej dowiedziałam się ze stare lody sprzedają .
1
Klijent 2017-03-30 12:03
Ciasto stare kupiłem ostatnio na sikorskim niby sklep firmowy . Jedynie co było No to fajny sklep ale ciasto i pieczywo bez smaku w bardzo drogich cenach .
1
Katarzyna 2017-04-23 18:43
Piekarnia skończy tak jak cofico od pani Aleksandry .
1
Koleżanka 2017-04-30 22:49
Witam byłam pare dni na próbnym i zrezygnowałam ponieważ praca porażka . Nie polecam jeżeli chodzi o zarobki No to nie wiem chociaż nikt nie był zadowolony a ja obecnie za pare dni przepracowane nic nie dostałam ani grosza . Nie polecam lubią wykorzystywać i wszystkie weekendy w pracy . Tak mi mówiły koleżanki . Krótkim słowem oświencim .
1
Agnieszka 2017-05-04 10:18
@Koleżanka, a na jakim stanowisku byłaś zatrudniona przez te kilka dni? Pamiętajmy, że ogólne warunki pracy zależne są od obejmowanego stanowiska. Oprócz wynagrodzenia, co jeszcze możesz powiedzieć o pracy w tym miejscu?
Klijent 2017-05-25 22:12
O Boże byłem na zakupach na rolniczej i niepolecana obsługa nie chętna pomoc poprosiłem o inne ciasto to pani powiedziała ze nie pójdzie bo cukiernia robi co innego niż ciasto duńskie . To pytam co robi innego cukiernia niż ciasto a pani odpowiedziała nie grzecznie siedzi . Nie polecam tego sklepu ani wyrobów cukierniczych ani piekarniczych No chyba ze chcecie być nie zadowolony z swoich zakupów . Pozdrawiam Ada
2
Agnieszka 2017-05-26 10:14
@Klijent dziękujemy za Twoją ocenę. A co możecie napisać o piekarnia 'Jedynka' jako pracodawcy? Jakie plusy dostrzegacie w pracy, a co według Was wymaga zmiany? Każdy merytoryczny komentarz może być pomocny dla przyszłych kandydatów.
Magazyn 2017-06-19 21:00
Agnieszko nie polecam pracy pracowałam tam i koszmar jeden wyzysk pracujesz 7 dni w tygodniu czasami 6 dni w tygodniu załoga fałszywa zresztom tak jak szewofa obiecuje kokosy a dostaniesz Umm wielkie nic z laskom najniższa krajowa . Ogólnie piekarnia upada wystarczy popatrzeć na sklepy i jakość pieczywa No i obsługa najtansza na rynku bo można wykorzystywać .
Zostaw swoją opinię o piekarnia 'Jedynka' - Jastrzębie-Zdrój
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie piekarnia 'Jedynka'