brak logo

piekarnia 'Jedynka'

Jastrzębie-Zdrój

Opinie o piekarnia 'Jedynka'

ania 2016-03-28 01:30:08
porażka jak to czytam boże wybacz im .
2
sssssss 2016-03-28 01:33:44
mariola co ty piszesz za głupoty . za 100 się sprzedała słyszłem
pracownik 2016-04-03 23:05:39
witam ja tam pracowałem i żałuje . powiem tylko jedno nie polecam !!!!!!!
,,,,,,,,,,,,,, 2016-04-04 17:48:52
czekam na wypłatę jak znowu będzie tylko parę groszy zwalniam się i powiadamiam pip .
bomba 2016-04-08 21:47:07
Moze najpierw sie dowiedz jak jest na kopalniach a pozniej porownuj i pisz glupoty. To prawda ze nie ma przerw w jedynce a powyzej 6h pracy nalezy sie przerwa
,,,,, 2016-04-14 17:20:19
uwaga praca !!! szukają w jedynce nowego kierownika może każdy zostać sprzątaczka czy osoba bez doświadczenia jakikolwiek . najlepiej bez rodziny bo codziennie po 18 h .szukają niewolnika murzyna . wymagania bez wymagań szefowa każdego zatrudnia .
piekary 2016-04-15 21:11:48
witam wszystkich pracowników i jestem w szoku to co czytam ale nie mogę się wypowiedzieć jak jest teraz w tej firmie . jedynie kogo mi brakuje to pana Piotrka który do nas jeździł bo zawsze umiał wysłuchać i pomóc serdecznie go pozdrawiam
k 2016-04-24 22:16:27
gratulacje ja tam procowałem i powiem tylko tyle nie polecam . ale wiem tylko jak Ola to czyta to się wkurwia nie raz byłem światkiem jak używała nie zbyt miłych słów o swoich pracownikach .ale tylko prawdę piszecie pozdrawiam wszystkich .
bomba 2016-04-27 21:57:18
ale syf na tej piekarni nikt nic nie umi nikt się na niczym nie zna po prostu koszmar nie wiadomo do kogo iść się zapytać o co kolwiek
Adam 2016-05-28 22:07:11
Hej pracowałem i wiem jak było ale słyszałem tylko ze się pogorszyło podobno koc teraz jest tam szefem czyli dobrze nie wróżę bo jak może ćpón pracować dobrze on byle jest naćpany . Ogólnie piekarnia pada a to co się działo na imprezie to już wogóle koszmar .
Był 2016-06-26 22:01:28
Witam pracowałem i widziałem jaki syf nie polecam tych produktów nikt o to tu nie dba zero czystości . Nie wiem gdzie jest państwowa inspekcja sanitarna gdzie PIP i tak wogóle to powinno być zamknięte . Nie polecam tam pracy
Zzzzz 2016-06-30 15:52:25
Doświadczenie dobre od pół toku to nowy właściciel i odrazu widać bez nadzieja
56 2016-06-30 19:14:23
Ja słyszałem ze ta piekarnia to już upada a pAlekasandra to najbardziej fałszywa osoba i nic tylko obiecuje
Prawda 2016-07-01 07:41:04
Masz racje coraz lepiej jak by tak było to by się nikt nie zwalniał a tam kierowcy odchową jeden za drugim i nikt nie chce pracować . A kierownik tiwniez odszedł z powodu małych zarobków a niby dobre wypłaty miał obiecane a dostawał polowe swojego wynagrodzenia ni to rzeczywiście . Coraz lepiej wystarczy przejechać się po sklepach jak spadła jakość pieczywa . Rownież obsługa
Zzzz 2016-07-01 18:14:01
Niestety to prawda czysty cyrk a najlepsza jest szefowa Ania i Beata u nich są wszyscy na językach uważajcie na nie wiem co pisze sama słyszałam jak obie obgadują a najlepsze jest to ze nawet o szefostwie nitki nie zostawili super naprawdę super
Były kierowca 2016-07-05 19:27:17
Hej kierowcy wyłączyć telefon bo Ola wydzwania do wszystkich kierowców którzy dawniej nie doceniała a teraz zrozumiała . Już po Janka dzwoniła
Biuro 2016-07-06 21:54:00
Ja słyszałam ze nikt normalny tam nie pracuje wszyscy po uciekali
Piekarz 2016-07-11 22:18:04
Nie na kto robić czy ktoś kogoś zna co by chciał przyjść do pracy poszukujemy jeżeli chodzi o wynagrodzenie to ndjnizdza krajowa a godziny po 12 g dziennie lub 8 najmniej
Prawda 2016-07-14 20:15:18
Hej piekarnia jest coraz gorszej sytuacji finansowej ja to wiem bo tam pracuje ale to dlatego ze szefowa robi same złe ruchy widzę to popełnia mnóstwo podstawowych bledow . A jeżeli chodzi o płace to tylko dupo Lizy fałszywe maja dobrze płacone .
Prawda 2016-07-14 20:16:12
Hej piekarnia jest coraz gorszej sytuacji finansowej ja to wiem bo tam pracuje ale to dlatego ze szefowa robi same złe ruchy widzę to popełnia mnóstwo podstawowych bledow . A jeżeli chodzi o płace to tylko dupo Lizy fałszywe maja dobrze płacone .
Koleżanki 2016-07-18 22:28:55
W końcu trochę odpoczniemy nie ma plotkary Beaty a by ja jak najdłużej siedziała w tej Anglii . A może nie wróci ha ha ha
KAJZERKA 2016-07-19 13:08:22
KTO BY TAM CHCIAŁ PRACOWAĆ!
Piekarz 2016-07-24 15:31:22
Już wkrótce Ola będzie miała niespodziankę bo za niedługo niektórzy się bedą zwalniać i co wyety zrobi !!! Będzie płacz jak zawsze ale sama to tego prowadzi
Prawda 2016-07-24 21:09:15
Bardzo dobrze tylko dupo Lizy zostaną fałszywi . Zreszta tak jak ona . A ludzie naiwni bedą robić
Hhhhh 2016-07-24 21:10:27
Tak tylko zostaną ćpuny koc i inni
P 2016-07-26 19:11:49
Nie polecam no chyba ze chcesz za darmo robić .
ff 2016-07-27 12:25:18
masakra takie opinie no to chyba rzeczywiście robi się tam źle .
BYŁY PRACOWNIK 2016-08-06 12:01:54
witam wszystkich pracowałam tam w tej firmie ale za czasów szefa Andrzeja oraz P.Piotrka i pracowało mi się super zarobki były ok atmosfera również była ok . Nie wiem jak jak jest teraz ale słyszałam bardzo dużo opini negatywnych i zauważyłam że ciągle się zmienia na sklepie i że poszukują dziewczyn do pracy . jeżeli chodzi o obsługę to daje dużo do życzenia dawniej było pilnowane ciasto wystrój a co najważniejsze to czystość i estetyka odzież do pracy była i musiała być zawsze czysta i wyprasowana a teraz jak tam byłam na sklepie ostatnio to przeżyłam koszmar jeden wielki syf ciasto to było raczej nie świeże a panie które obsługiwały brudne chyba miesiąc nie zmieniana . lodów brak nie ma w czym wybierać .zamówiłam sobie kawę i powiem szczerze koszmar mleko nie spienione i podana na pół wylana . NIE polecam tego lokalu jak i również pracy bo nic pewnie nie da się dobrego nauczyć .
1
Klijent 2016-08-08 19:46:38
A gdzie kupiłaś tego torta ?
pracownik 2016-08-09 19:10:11
Jak można wypisywać takie głupstwa!!! To właśnie teraz widać jak ta firma staje na nogi. Widać nowe inwestycje i zwiększenie produkcji. Wracają starzy pracownicy i zatrudnienie się zwiększa.
Ciekawe dlaczego KTOŚ ma na celu aby na tej stronie oczernić firmę !!!
Myślę, że wszyscy normalnie myślący zauważą różnicę.
Pracuję tu o wielu lat, tak jak większość pracowników i nie zgadzam się z tymi negatywnymi opiniami.
3
Lokaj 2016-08-09 20:08:03
Sroki, ptaki tez sraja
1
00000 2016-08-10 17:24:04
nick 1 prawda popieram ciebie w 100 % . a tomek jej brat niech sobie pisze same plusy bo musi!!!!!!!!!!!!!!!!! ale tak mu to nic nie da >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> ha ha ha ha ha
A jedynie co stanie to komuś serce ale ta piekarnia już nie ruszy nie wstanie na nogi
2
KLENT 2016-08-16 21:43:10
WITAM WŁAŚNIE WRÓCIŁEM Z NIEMIEC NIE BYŁO MNIE PÓŁ ROKU I BYŁEM WCZORAJ NA KAWIARNI W JEDYNCE NA RYNKU . POWIEM TYLKO TYLE PORAZKA CIASTO KUPIŁEM JUŻ KWAŚNE NIE MIŁĄ OBSŁUGA . A KAWE MI PANI NIE PODAŁA POWIEDZIAŁĄ ŻE ZA PÓŁ GODZINY ZAMYKAJĄ I JUŻ NIE PODAWAJĄ .
DLA WSZYSTKICH KLIJENTÓW NIE POLECAM NATOMIAST POLECAM NIEDALEKO SUPER KAWIARNIE Z PYSZNĄ KAWĄ " MALOWANA KAWA RÓWNIEŻ NA RYNKU MIŁA OBSŁUGA SUPER CENY I PRZEDEWSZYTSTKIM KLIMAT . NIE POLECAM TEGO MIEJSCA . Z DECYDOWANIE SZEF MA ZA DUŻO KASY ŻE NIE WIDZI TEGO BAŁAGANU BO CHYBA W TE MIEJSCE NIE SPOGLONDA
1
KLENT 2016-08-16 21:44:20
WITAM WŁAŚNIE WRÓCIŁEM Z NIEMIEC NIE BYŁO MNIE PÓŁ ROKU I BYŁEM WCZORAJ NA KAWIARNI W JEDYNCE NA RYNKU . POWIEM TYLKO TYLE PORAZKA CIASTO KUPIŁEM JUŻ KWAŚNE NIE MIŁĄ OBSŁUGA . A KAWE MI PANI NIE PODAŁA POWIEDZIAŁĄ ŻE ZA PÓŁ GODZINY ZAMYKAJĄ I JUŻ NIE PODAWAJĄ .
DLA WSZYSTKICH KLIJENTÓW NIE POLECAM NATOMIAST POLECAM NIEDALEKO SUPER KAWIARNIE Z PYSZNĄ KAWĄ " MALOWANA KAWA RÓWNIEŻ NA RYNKU MIŁA OBSŁUGA SUPER CENY I PRZEDEWSZYTSTKIM KLIMAT . NIE POLECAM TEGO MIEJSCA . Z DECYDOWANIE SZEF MA ZA DUŻO KASY ŻE NIE WIDZI TEGO BAŁAGANU BO CHYBA W TE MIEJSCE NIE SPOGLONDA
1
PORAŻKA 2016-08-19 15:04:46
PANIE RADKU CZY PAN BYŁ KIEDYŚ W TEJ KAWIARNI ? CHYBA NIE A JEŻELI BYŁ PAN TO JUZ WSZYSTKO WIEM O PANU PEWNIE RÓWNIEŻ CHODZI PAN TAK UPIERDOLONY JAK TE DZIEWCZYNY I TOLERUJE SYF BO GO NIE WIDZI . KOLEJNY DOWÓD ŻE PANI OLA NIEUMI SOBIE DOBRAĆ PRACOWNIKÓW .
1
Ania 2016-08-21 19:14:45
Witam ja tam procowałam kiedyś od dawna od początku piekarni na Bziu i powiem szczerze że bardzo dużo się zmieniło już na szczeście tam nie pracuje i ciesze się z tego powodu słyszałam tylko że jest coraz gorzej mieszkam nie daleko i widzę i słyszę co tam się dzieje . Pani Ola sama przechodzi sama siebie . nie polecam tam pracy bo nikt tam nikogo nie docenia .
2
Prawda 2016-08-25 19:59:32
No proszę stuknąć a nożyce same ...........
Prawda! 2016-08-30 08:14:28
Normalne ze byli i moze ktos z obecnych pracownikow wypisuje po pijaku malo prawdziwe informacje, ja tam pracuje juz troche czasu i nie mam problemow. Prosta sprawa jezeli komus sie nie podoba to niech idzie gdzie indziej? (tylko gdzie? :) wiecej pracy dla tych co chca pracowac.pozdrawiam serdecznie
aaaahhhhaaaa 2016-09-10 09:36:44
Żal ale dużo tu prawdy aż szkoda i wielka szkoda
qx 2016-09-11 12:13:42
tam są przyjęcia w jak chcesz to złóż CV
qx 2016-09-11 18:29:43
Tam są przyjęcie ogłoszenie wisi w sklepie
Pracownik 2016-09-13 14:26:11
Oni wszystkich przyjmują a teraz jest jeszcze lepiej szefowa która na niczym się nie zna i brat który nie ma zielonego pojęcia o pracy z Anglii go [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i przyjechał na stare śmieci . To już koniec piekarni .
Pracownik 2016-09-13 23:42:38
A widziałeś żeby normalni ludzie maja coś normalnego . Koleś ta firma to cyrk
Hgfg 2016-09-17 21:00:16
Masz racje ze bez sensu widziałeś zby ktoś wiersze na stroni internetowej piekarniczej pisac ale to tylko blondi może wymyślić . A najlepsi są dziewczyny w biurze fałszywe na maksa
D 2016-09-18 14:26:03
Pracuje w tej firmie na cukierni i powiem szczerze ze coraz gorzej się robi . Długo się zastanawiałam czy tu napisać pewnie jak to przeczytają to będzie dym ale już mnie to nie obchodzi co się będzie działo ale powiem ze Beata z cukierni to najbardziej fałszywa osoba która znam wszystkich obgada nie mówiąc ze z szefowa trzyma to za plecami jedzie po niej . Mam już tego dość . Beatko sama wiesz ze tak nie powinnaś robić to wszystko nie ma sensu ja ci to powiem bo twoje koleżanki z którymi trzymasz to rodami mówią o tobie za plecami . Niestety zastroszcze Oli i Monice że poszli do szefa Andrzeja . Przynajmniej jest atmosfera a nie to co u nas .
J 2016-09-27 14:20:59
Ale syf
Ghg 2016-10-07 22:32:23
Słyszałem ze bedą zwolnienia jest to prawda bo nie ma tyle pracy i nie stać zakład . Na pracownikow
wedf 2016-10-08 14:12:24
@Ghg oo skąd o tym wiesz kolego ? ja nic takiego na ten temat nie słyszałem jeżeli to potwierdzone informacje to powinna być jakaś informacja na ten temat nie uważasz? no sam nie wiem w sumie to pożyjemy zobaczymy nie ma chyba innego wyjścia i tyle ..
Kiero 2016-11-02 01:09:23
To prawda kolego nie wiem kto to napisał ale mam takie zdanie jak ty lecz podejrzewam ale cieszę się ze masz takie zdanie jak ja uważam ze czysty kretyn z niego niech jedzie tam skąd przyjechał .
Pracownik 2016-11-20 20:45:33
Hej dobrze ze kierownik jest na piekarni . Pewnie wszystko naprawi w końcu to mechanik samochodowy . Bo na pieczywie wogule się nie zna . Jestem piekarzem i śmiesznie jest jak się wszyscy z niego Śmieja bo wszystko można mu wciśnoc . Pozdrawiam kier
3
Zostaw swoją opinię o piekarnia 'Jedynka' - Jastrzębie-Zdrój
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie piekarnia 'Jedynka'