logo BIS MainServ Sp. z o.o.

BIS MainServ Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o BIS MainServ Sp. z o.o.

BIS 2011-07-04 14:11:27
Bardzo ciekawa firma posiadająca duży potencjał i możliwości tylko szkoda, że dla nie licznych...
1
as 2012-02-27 07:40:09
firma dla kolesi
anonim 2012-09-02 16:56:28
as - 2012-02-27 07:40:09

firma dla kolesi
to prawda, kolesiostwo górą! jak jesteś z poza \\\\\\\"układu\\\\\\\" jeleniogórskiego to się z tobą nikt nie liczy. Oszukują na płacach, zatrudniają za najniższą krajową i obiecują wyrównanie po kwartale, a tak naprawdę nie ma żadnego wyrównania! jedna wielka ściema!
Lemonhunter 2012-09-25 13:38:33
Bardzo dobra firma. Przetrwa wszystkich.
były 2012-09-28 08:12:37
firma zmarła, wazeliniarstwo, kolesiostwo, kumplostwo na wyższym szczeblu, zero poszanowania pracownika, nieprzedłużanie umów bez wcześniejszego uprzedzenia, zwalnianie pod robienie miejsca znajomym, marne zarobki, brak zaplecza socjalnego, podkopywanie jedni drugich, żenada
doberman 2012-11-16 20:14:21
to fakt, firma dla kolesiów z W-wawy i Jeleniej Góry....
bieda aż piszczy. zero poszanowania dla pracowników, firma na walizkach, pracownicy powinni mieć swoje prywatne narzędzia, zarobki \"rynkowe\" czyli trochę więcej niż najniższa krajowa.
dotyczy Kostrzynia, Poznania, Wrocławia....
pan 2013-08-21 10:47:27
anonim - 2013-07-03 11:11:32

3000 brutto dają od razu na starcie? To nie tak źle. Ogółem polecasz BIS MainServ? Ludzie się wspierają, czy raczej wyścig szczurów? Jakis socjal?
Rzeczywiście jest to firma dla kolesi. Ustawili się nieźle. Pracownik z poza układu jest nikim
1
56 7euh67wu 2014-03-03 17:48:18
nie polecam tej firmy
1
ja 2014-08-06 19:02:52
Niestety potwierdzam. Pensje różne ale tak naprawdę to poza zarządem raczej śmieszne. Struktura i układy ustawione pod ciotki, siostrzenice, córki, itp itd. I do tego szalony prezes.
regulamin wynagradzania chory, zero zaufania do pracowjikow na każdego patrzą jak na złodzieja a sami są bardzo nie compliance.....
post mainserwowiec 2014-08-10 09:33:36
Prezes jest krzykliwy ale nie szalony. Panuje tam zasada, że kto głośniej krzyczy ten ma rację. Za często jednak Prezes wchodzi w tematy, którymi nie powinien się zajmować i traci czas i energię zamiast zająć się zarządzaniem a nie kierowaniem i szukaniem czarnych owiec. Układów rodzinnych nie znam i chyba ich tam nie ma a jeśli to mało. Zresztą w wielu firmach pracują razem członkowie najbliższej rodziny i nie jest to naruszenie prawa i obyczajów. Regulamin wynagradzania nie jest zły ale wymaga modyfikacji szczególnie dla kierowników projektów. W wielu lokalizacjach bezkrólewie. Klient nieufnie na to patrzy. Duża rotacja średniego i wyższego szczebla zarządzania. No i te nieudane przejęcia firm w ostatnim czasie. Najgorsze jednak jest to, że pomysł na biznes jest niezmienny od wielu lat a rzeczywistość otoczenia, w jakich pracuje ta firma, jednak ciągle się zmienia.
2
Winnetou 2014-08-19 11:29:47
Sorry Apaczu ale chyba nie bardzo wiesz co piszesz. Połączenie zostało narzucone przez właścicieli. Decyzji zarządzających tutaj nie było. Tylko wykonawcze. A z tego co wiem to i tak już były Izomar odszedł z Bilfingera do innej firmy z grupy (też decyzja właścicieli). Po zatoczeniu koła z tej kompleksowości i unikalności praktycznie nic nie zostało.
dsc1 2014-09-11 17:34:49
Powiedzcie a jak siedziba w Ożarowie? i jak stanowiska kierownicze? jakieś opinie? Jako kierownik czy człowiek się zarzyna żeby zadowolić prezesa i resztę.
boonzo 2014-09-13 22:47:43
Czy szanowny Apacz mógłby rozwinąć temat unikalności oferty?

prośba o odpowiedź
Boonzo
1
Allinone 2014-09-14 18:03:15
Prezes otoczył się kobietami. Złymi kobietami.
3
post mainserwowiec 2014-10-03 08:32:05
Musi działać zasada parytetu. Wśród męskiej części kadry znajdziesz również złych mężczyzn.
robol 2014-11-25 15:39:46
jakie 3000, o czym wy mówicie???
2300 brutto po siedmui latach pracy
post mainserwowiec 2015-02-05 09:46:51
To zależy od kwalifikacji jakie masz i na jakie stanowisko startujesz
absolwent 2015-02-05 15:35:31
Nie polecam, a nawet odradzam. Wstępne deklaracje nijak się mają do póżniejszych decyzji. Kiepsko płacą, brak szkoleń, a rządzi ten, kto wcześniej wstanie. Totalny bałagan organizacyjny. Prezes niedecyzyjny i niekompetentny. Szkoda czasu, bo w tej firmie młody pracownik niczego się nie nauczy, a starszy wkurzy.
Interman 2015-03-26 02:29:44
jak to jest z tą kiepską płącą? bo pare osób niby tak napisało, ale nikt konkretnych kwot nie podał, a wiecie, że bez konkretów to niczego nie ma co komentować. Zdecydowanie wolałbym się dowiedzieć czegoś na temat pracy w tej firmie. Teraz to wszystko też zależy od podejści pracownika czy chce się wykłucać o coś czy nie
as 2016-10-05 12:55:53
mierny ale wierny z tego założenia wychodzi ten wasz prezesuncio
Zostaw swoją opinię o BIS MainServ Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BIS MainServ Sp. z o.o.