MARDEL

Szczecin

Opinie o MARDEL

Niebieska. 2014-06-26 10:11:47
Firmie Mardel Sp. z o.o. daje ocenę mierną.
Ocenę wystawiam po trzech miesiącach pracy (jest to okres próbny, umowa zlecenie).
Trzy etapy rekrutacji. Pierwszy pisemny (pytanie jak na rozmowie kwalifikacyjnej), około 40 min.. Drugi ustny,z przyjemna Panią, około 8 min.. Trzeci ustny, już z panem Szefem, około 10min.. I nie myślcie, ze Pan Szef wstanie z krzesła, aby Cie przywitać, o podaniu ręki zapomnijcie!
(usunięte przez administratora)
7
dadasdasd 2015-08-27 11:04:40
nie wiem czemu ale opinie o tej firmie sa usuwane
Jacynty 2015-08-28 13:58:17
dajcie znać, jak to teraz w Mardelu wygląda, chyba poszukują tam projektanta - konstruktora do działu projektów i nie powiem, że chciałbym aplikować. Jak wygląda sprawa z zarobkami, czy wypłata i atmosfera są ok. Może ktoś, kto obecnie tam pracuje mógłby dać znać, czy warto tą firmą się zainteresować. :)
Ola 2015-11-20 09:22:43
Od lat rekrutacja na te same stanowiska co kilka miesięcy. To daje do myślenia.
kasku 2015-11-20 12:25:54
@Ola, a o jakim stanowisku mowisz jezeli o asystentce dyrektora to i ja bylam zainteresowana nie maja wysokich wymagań wzgledem klienta
elik 2015-11-22 23:12:25
Jak na asystentkę dyrektora to mają faktycznie małe wymagania. Wiadomo, że wykształcenie wyższe, bo taka osoba musi być oczytana, umieć się wysłowić. Dodatkowo język, obsługa komputera.
1
Jacynty 2015-11-25 02:16:26
no właśnie doszły mnie słuchy, że pojawiły się oferty oł jeee! na pewno wysławianie to na stanowisku asystentki poważna kwestia
edek 2015-11-27 14:54:59
nie wiem czy stanowisko asystentki jest wymagające, ale uważam, ze spokojnie można zarobic ponad średnią krajową. Nie wiem jak z premiami, ale można tutaj dorobić sobie konkretną stawke i umowa o prace jest.
Renaga 2015-12-25 12:03:01
Małe wymagania? niekoniecznie... :) (usunięte przez administratora)
1
gfgf 2016-01-04 21:45:03
@Renaga no ale ja przyklad na takim stanowisku jak kierowca kat B ciezko ejst cos pwoeidziec na temat atmosfery bo przeciez jezdzi sie samemu samochodem
ulala 2016-02-07 18:32:13
no tak, ale zawsze chociazby przez radio mozesz pogadac z innymi kierowcami, poza tym w punktach docelowych też widzisz się z innymi ludzmi i można ocenić czy sa mili czy nie.
2345 2016-02-14 18:28:14
to dziwne ze od listopada wisi od nich oferta pracy dla kierowcy kat. B, jeszcze by nikogo nie znalezli? szukaja doswiadczonwych kierowcow aut, ale rowniez osoby mlode na skutery
welon 2016-02-19 13:04:37
kolego, podejrzewam, że już kogoś znaleźli. Jakoś nie chce mi się wierzyć w to że tyle by zwlekali z poszukiwaniami. Wiadomo czy dają od razu umowę o pracę?
Pioth 2016-03-03 21:42:20
Hej. Wiecie czy niedługo pojawią się jakieś oferty pracy? Slyszałem, że można liczyć u nich na stabilne zatrudnienie, zwłaszcza że dają umowy o pracę tak jak się przewinęło w komentarzach.
life 2016-03-09 19:20:36
Ciężko powiedzieć czy w najbliższym czasie coś się pojawi @Pioth. Ale muszę się zgodzić, że stabilne zatrudnienie oferują, bo znajomy pracował u nich jako kierowca z kat. B przez długi czas jako dostawca pizzy i bardzo sobie robotę cenił. Zatrudnienie miał na umowę o pracę.
opin 2016-03-12 11:04:07
MARDEL poszukuje do centrali głównej w Szczecinie doradcy ds techniczno -handlowych @Pioth zaglądnij na ich stronę może , jeżeli spełniasz wymogi to aplikuj , powodzenia
it's no fake 2016-03-23 10:23:20
Wystawiam ocenę niedostateczną. Wszystko co napisała Renaga to niestety prawda. Wszystkim rządzi szef, (usunięte przez administratora) . Pracownicy chodzą ze strachu na paluszkach, nikt się nie uśmiecha, nie rozmawia - wszyscy pozamykani w swoich biurach, żeby tylko szef mnie nie zauważył. Atmosfera w pracy grobowa, (usunięte przez administratora)
2
Tomka 2016-03-26 10:17:55
Obserwuję ogłoszenia firmy ale chyba nic nowego nie oddają @it'snofake. Trochę mnie zaskoczyłaś swoim wpisem. Każdy ma humory w pracy, ale gdyby było tak źle to nikt by nie chciał chyba tam pracować. Piszesz o dużej rotacji, jednak nie widzę żadnego ogłoszenia na asystentkę czy recepcjonistkę.
1
it's no fake 2016-03-30 16:23:09
@Tomka skoro tak piszesz to chyba nie jesteś i nie byłeś pracownikiem tej firmy, nie zabieraj więc głosu, skoro nie masz wiedzy na ten temat. (usunięte przez administratora)
ww 2016-04-01 22:49:50
Faktycznie może mcie rację, ale nie ma nikogo środ was ktoby mógł zapanować nad całą tą atmosferą? To wpływa zniechęcająco i sta te negatywne opinie,wiec ,,złego'' nalezy szukac w osobach nie firmie.
okron 2016-05-08 11:55:32
Ale źle przecież nie jest @ww, ja nie rozumiem tych negatywnych opinii, jest nawet ogłoszenie na doradcę ds. TECHNICZNO-HANDLOWYCH. Wymagają wykształcenia wyższego czy też znajomości j. angielskiego w stopniu komunikatywnym, no ale zapewniają samochód czy też telefon
Devi 2016-06-30 07:33:48
Ale bzdety niektórzy piszą. Pracuje jako podwykonawca dla tej firmy znam pracowników z szefem też czasami załatwiam swoje sprawy. Pracownicy są ok konkretni i merytoryczni to są inżynierowie ( techniczni ) więc nie muszą łazić po korytarzu i ględzić, siedzą u siebie i pracują. A co do szefa to co ma z każdym kawkę pić, szef to szef. Ja też zatrudniam kilka osób. Popatrzcie na listę referencyjną to raczej mówi samo za siebie. Łatwo krytykować niech każdy spróbuje poprowadzić swoją firmę.
Powodzenia dla poszukujących idealnego pracodawcy
edek 2016-07-01 09:51:08
Projektant - Konstruktor do Działu Projektów teraz jest u nich mile widziany.. co do pracy to zastnawiam się jak to bedzie wyglądało w dalszej perspektywie, wiecie czy sa często podwyzki czy nie bardzo?
Monia 92 2016-07-12 07:19:56
Aktualnie szukam pracy i ofertę Mardel też sprawdzałam . Czytałam wasze wpisy ale też pytałam znajomych. To co ktoś pisze po 3 m-c bo wyleciał to gruba przesada w poprzedniej pracy też miałam takich co tylko narzekali a po kilku tyg. ich nie było. Mają swoje standardy i ja to szanuję znajomi ocenili firmę wysoko. Poszłam na rozmowę i było wszystko ok pracownicy b. mili. Wniosek jeden trzeba coś potrafić. Może się uda
1
ulala 2016-07-12 14:16:50
Projektant - Konstruktor do Działu Projektów jest potrzebny i zastnawiam się jak można jeszcze tutaj się dostac jesli nie poprzez ogłoszenia, wiecie moze coś na ten temat czy jednak tak nie za bardzo, jak to wygląda?
wesołek 2016-07-12 20:28:50
a ja słyszałem że szukają chętnych do oświetlenia księżyca, bo na ziemi już nie ma co oświetlać.
2
ww 2016-07-12 20:46:46
ulala' po to jest ogłoszenie by na niego aplikować innej drogi nigdzie nie ma dostania się, to logiczne, ze skoro ogłaszają nabór to trzeba aplikować, Poza tym przeczytaj rowniez komentarz kolezanki w ktorym dokladnie napisala jak to wszystko wyglada.
ll 2016-07-19 00:43:16
Dlaczego wszystko co nie jest pochwałą jestem usuwane to niemożliwe żeby istniała firma bez wad.
edek 2016-07-19 09:16:12
słuchajcie, a co z nowymi ofertami pracy teraz, coś wiecie?
Zostaw swoją opinię o MARDEL - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MARDEL