Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o MARDEL

Pracowałeś w firmie MARDEL i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Niebieska. - 2014-06-26 10:11:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Firmie Mardel Sp. z o.o. daje ocenę mierną.
Ocenę wystawiam po trzech miesiącach pracy (jest to okres próbny, umowa zlecenie).
Trzy etapy rekrutacji. Pierwszy pisemny (pytanie jak na rozmowie kwalifikacyjnej), około 40 min.. Drugi ustny,z przyjemna Panią, około 8 min.. Trzeci ustny, już z panem Szefem, około 10min.. I nie myślcie, ze Pan Szef wstanie z krzesła, aby Cie przywitać, o podaniu ręki zapomnijcie!
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
dadasdasd - 2015-08-27 11:04:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem czemu ale opinie o tej firmie sa usuwane
zdjecie uzytkownika
Jacynty - 2015-08-28 13:58:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dajcie znać, jak to teraz w Mardelu wygląda, chyba poszukują tam projektanta - konstruktora do działu projektów i nie powiem, że chciałbym aplikować. Jak wygląda sprawa z zarobkami, czy wypłata i atmosfera są ok. Może ktoś, kto obecnie tam pracuje mógłby dać znać, czy warto tą firmą się zainteresować. :)
zdjecie uzytkownika
Ola - 2015-11-20 09:22:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od lat rekrutacja na te same stanowiska co kilka miesięcy. To daje do myślenia.
zdjecie uzytkownika
kasku - 2015-11-20 12:25:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Ola, a o jakim stanowisku mowisz jezeli o asystentce dyrektora to i ja bylam zainteresowana nie maja wysokich wymagań wzgledem klienta
zdjecie uzytkownika
elik - 2015-11-22 23:12:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak na asystentkę dyrektora to mają faktycznie małe wymagania. Wiadomo, że wykształcenie wyższe, bo taka osoba musi być oczytana, umieć się wysłowić. Dodatkowo język, obsługa komputera.
zdjecie uzytkownika
Jacynty - 2015-11-25 02:16:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie doszły mnie słuchy, że pojawiły się oferty oł jeee! na pewno wysławianie to na stanowisku asystentki poważna kwestia
zdjecie uzytkownika
edek - 2015-11-27 14:54:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem czy stanowisko asystentki jest wymagające, ale uważam, ze spokojnie można zarobic ponad średnią krajową. Nie wiem jak z premiami, ale można tutaj dorobić sobie konkretną stawke i umowa o prace jest.
zdjecie uzytkownika
Renaga - 2015-12-25 12:03:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Małe wymagania? niekoniecznie... :) Asystentka powinna: znosić Humorki "Pana Szefa", być odporna na ubliżanie, złośliwe komentarze, rzucanie przedmiotami i papierami... ogólnie praca dla kogoś bez dumy i honoru. PS. czekamy aż ten wpis zostanie usunięty przez 'Pana Szefa'
zdjecie uzytkownika
gfgf - 2016-01-04 21:45:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Renaga no ale ja przyklad na takim stanowisku jak kierowca kat B ciezko ejst cos pwoeidziec na temat atmosfery bo przeciez jezdzi sie samemu samochodem
zdjecie uzytkownika
ulala - 2016-02-07 18:32:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak, ale zawsze chociazby przez radio mozesz pogadac z innymi kierowcami, poza tym w punktach docelowych też widzisz się z innymi ludzmi i można ocenić czy sa mili czy nie.
zdjecie uzytkownika
2345 - 2016-02-14 18:28:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to dziwne ze od listopada wisi od nich oferta pracy dla kierowcy kat. B, jeszcze by nikogo nie znalezli? szukaja doswiadczonwych kierowcow aut, ale rowniez osoby mlode na skutery

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie MARDEL!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MARDEL

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert