MARDEL

Szczecin

Opinie o MARDEL

Niebieska. 2014-06-26 10:11:47
Firmie Mardel Sp. z o.o. daje ocenę mierną.
Ocenę wystawiam po trzech miesiącach pracy (jest to okres próbny, umowa zlecenie).
Trzy etapy rekrutacji. Pierwszy pisemny (pytanie jak na rozmowie kwalifikacyjnej), około 40 min.. Drugi ustny,z przyjemna Panią, około 8 min.. Trzeci ustny, już z panem Szefem, około 10min.. I nie myślcie, ze Pan Szef wstanie z krzesła, aby Cie przywitać, o podaniu ręki zapomnijcie!
(usunięte przez administratora)
8
dadasdasd 2015-08-27 11:04:40
nie wiem czemu ale opinie o tej firmie sa usuwane
Ola 2015-11-20 09:22:43
Od lat rekrutacja na te same stanowiska co kilka miesięcy. To daje do myślenia.
Renaga 2015-12-25 12:03:01
Małe wymagania? niekoniecznie... :) (usunięte przez administratora)
1
it's no fake 2016-03-23 10:23:20
Wystawiam ocenę niedostateczną. Wszystko co napisała Renaga to niestety prawda. Wszystkim rządzi szef, (usunięte przez administratora) . Pracownicy chodzą ze strachu na paluszkach, nikt się nie uśmiecha, nie rozmawia - wszyscy pozamykani w swoich biurach, żeby tylko szef mnie nie zauważył. Atmosfera w pracy grobowa, (usunięte przez administratora)
2
it's no fake 2016-03-30 16:23:09
@Tomka skoro tak piszesz to chyba nie jesteś i nie byłeś pracownikiem tej firmy, nie zabieraj więc głosu, skoro nie masz wiedzy na ten temat. (usunięte przez administratora)
Devi 2016-06-30 07:33:48
Ale bzdety niektórzy piszą. Pracuje jako podwykonawca dla tej firmy znam pracowników z szefem też czasami załatwiam swoje sprawy. Pracownicy są ok konkretni i merytoryczni to są inżynierowie ( techniczni ) więc nie muszą łazić po korytarzu i ględzić, siedzą u siebie i pracują. A co do szefa to co ma z każdym kawkę pić, szef to szef. Ja też zatrudniam kilka osób. Popatrzcie na listę referencyjną to raczej mówi samo za siebie. Łatwo krytykować niech każdy spróbuje poprowadzić swoją firmę.
Powodzenia dla poszukujących idealnego pracodawcy
Monia 92 2016-07-12 07:19:56
Aktualnie szukam pracy i ofertę Mardel też sprawdzałam . Czytałam wasze wpisy ale też pytałam znajomych. To co ktoś pisze po 3 m-c bo wyleciał to gruba przesada w poprzedniej pracy też miałam takich co tylko narzekali a po kilku tyg. ich nie było. Mają swoje standardy i ja to szanuję znajomi ocenili firmę wysoko. Poszłam na rozmowę i było wszystko ok pracownicy b. mili. Wniosek jeden trzeba coś potrafić. Może się uda
1
wesołek 2016-07-12 20:28:50
a ja słyszałem że szukają chętnych do oświetlenia księżyca, bo na ziemi już nie ma co oświetlać.
3
ll 2016-07-19 00:43:16
Dlaczego wszystko co nie jest pochwałą jestem usuwane to niemożliwe żeby istniała firma bez wad.
edek 2016-07-19 09:16:12
słuchajcie, a co z nowymi ofertami pracy teraz, coś wiecie?
Zostaw swoją opinię o MARDEL - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MARDEL