Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2010-03-21 13:22:26 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o Atelkom S.C. - Kraków. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
Jeden z wielu oszukanych - 2010-04-12 11:17:44 odpowiedz | cytuj
Złodzieje, oszuści, wyzyskiwacze
Były pracownik - 2010-04-12 11:21:33 odpowiedz | cytuj
Nie podejmujcie pracy w tej firmie! Kadra kierownicza to tylko kablarze i dupowłazy. Potrafią Cię za byle drobnostkę zrównać z ziemią. Ja już ich dawno opuściłem i za żadne pieniądze bym do nich nie wrócił.
anonim - 2010-07-02 10:12:26 odpowiedz | cytuj
Jeden z wielu oszukanych - 2010-04-12 11:17:44

Złodzieje, oszuści, wyzyskiwacze

również jestem byłym pracownikiem oszukanym przez tą firmę pracowaliśmy po 250 godzin w miesiącu za 1250 zł z czego zawsze jajk przyjezdzali wbijali kary pieniężne np za nieestetyczne pismo nie wspomnę o tym że pani M.dyrek pracuje jako nauczycielka w nowym saczu a to przecież na nią jest przepisana firma czy to jest zgodne z prawem??? odpowiedź pozostawiam państwu a tak naprawdę to pan dawid dyrek zarządza tą firmą ................ oszukują kantują pracowników jak potrafią kierownictwo jest upośledzone zasługi pracowników przypisują sobie natomiast za błędy popełniane przez nich obwiniają pracowników przez co pracownicy dostają karę pieniężną -100 zł ..poza tym sytuacja z tego co wiem chyba w bialymstoku tez dala wiele do omówienia tam ponoć pracownikowm nie wypłacili pieniędzy za 3 miesiące pytanie dla czego ta firma jeszcze istnieje?? ale to możliwe jest tylko w polsce
kierownik - 2010-08-01 14:59:02 odpowiedz | cytuj
W BIAŁYMSTOKU OCZYWISCIE PIENIĄDZE NIE BYŁY WYPŁACANE ZE WZGLĘDU NA BRAK W KASIE --50000 tys złotych w zaokrągleniu ta kwota to wynik okradania firmy przez pracowników wtedy tam pracujacych ---ZWYKLI ZŁODZIEJE
anonim - 2010-09-06 23:50:59 odpowiedz | cytuj
ta firma to dno społeczenstwa te wały co robia wbijanie na kase po kilku dniach po bardzo zanizonej cenie, niech ktos ich skontroluje w koncu!!! I zamknie całe to zlodziejstwo.
były - 2010-11-23 23:07:23 odpowiedz | cytuj
Zatrudniają tępych ludzi którzy nic nie będą mówić i niczemu się przeciwstawiać, obóz pracy gorzej niż u Niemca a Dyrka bym zastrzelił bez skrupułów z procy. Firma przerosła właścicieli szefowie Was okradają ! róbcie to samo.
MATI - 2010-12-29 16:55:43 odpowiedz | cytuj
panie kierowniku od białegostoku to proszę się odchrzanić bo pan w białymstoku nogi nie postawi ... pozdrawiam były klijent waszej złodziejskiej firmy... obsługa była niesamowita a z tego co mi wiadomo to to manko sami zrobiliście specjalnie aby udupić pracowników którzy nie mieli dostępu do faktycznego stanu magazynu więc ciągnij fleta janku muzykancie
sabatino - 2010-12-29 17:00:03 odpowiedz | cytuj
złodziejem, z szefostwa to menele mowa o T. kasprzyku, który tylko grozi dla pracowników przyjeżdża po to aby ich udupić karą finansową niejaki mateusz N. taki łysy pan ze stożkową głową to istny kanciaż w dombrowie oszukał kadrę pracowników nazamawiał rzeczy po czym udawał przed szefostwem że nic nie zamówił... prymitywy nie pracujcie u nich chyba że lubicie sadomacho w pracy... kierownictwo to są kulki analne które uwierają w pupę dla d. dyrka i t. kasprzyka i konrada t.
misio - 2011-01-11 22:20:15 odpowiedz | cytuj
niestety to prawda, [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tyle... NIE POLECAM!
anonymous - 2011-09-06 15:34:31 odpowiedz | cytuj
Niestety zgadzam się z przedmówcami, ta firma to totalna porażka. Wynagrodzenie to najniższa krajowa 1032,34 zł,

reszta oczywście pod stołem od 1300-1500 zł. Atelkom zatrudnia osoby w wieku 20-30 lat, w wyniku czego brak

jakichkolwiek perspektyw na awans czy dalsze rozwijanie się w tej firmie. Premia? Przy obrocie od minimum 50-100

tyśięcy złotych premia wynosi 100-120 zł. Tak nprawdę nie wiem do dziś od czego to zależało, czy od humoru pana D.

Dyrka czy od poziomu wku....... pozostałych Szefów. Ogólnie nie licz na nią, nawet jeżeli któryś z nich będzie

mydlił Ci oczy, na rozmowie kwalifikacyjnej, bo nie pamiętam kiedy ją dostałem pracując tam. Sama atmosfera pracy

jest bardzo nie przyjemna, ciągłe telefony z groźbami od Pana T. Kasprzyka i D. Dyrka, który nie jest fizycznie

właścicielem firmy ani jej pracownikiem, tak to on jest głownymi skrzpcami, głownym rozgrywającym, to jego powinneś

się bać i to on będzie Ci się śnił po nocach jako twój najgorszy koszmar ( pod warunkiem, że zdecydujesz się na

pracę w tej firmie). Pan T. Kasprzyk według mnie jest tylko statystą w tej firmie, nie zna się na niczym z branży

GSM, ale wierze w to że wciąż usilnie stara się czegoś nauczyć. Pan K. Turakiewicz jako jeden z trzech muszkieterów

zna się na czymś, a nawet jeżeli nie to przynajmniej udaje. Tylko szkoda że sam nie jest tak samokrytyczny i nie

przestrzega swoich zasad, które wpaja swoim pracownikom. Apel do pana Konrada!!!!, jeżeli zmieni się pan i

przestanie pan być tak rygorystyczny, to myśle że spokojnie pociągnie pan tą firmę, dalej niż z pomocą pana

pomagierów z Nowego Sącza. Moim Bogaterem jest jednak pan Mateusz N. znany z poprzedniego wpisu jako "kierownik".

Tak, sprawował on funcję kierowniczą, tylko tak nie rzetelnie, że został on zwolniony. Z tego co wiem i czego się

dowiedziałem to ukradł pieniążków rzędu 50-250 tysięcy złotych (wow). No cóż cicha woda z niego. Nie chce pisać jak

i ile firma okradła skarb państwa, bo jest tego zbyt dużo i za długo. To prawda są to naciągacze i oszuśći, ale

chwila każdy z nas ma własną wole. Jeżeli ktoś ma głowę na karku nie usiedzi tam długo w ich towarzystwie. Jeżeli

brak Ci ambicji, lubisz pierdzieć w stołek pracujać po 12h czasami dzień w dzień nawet od 7 dni do 2 tygodni, to ta

firma jest doskonał dla Ciebie gamoniu. Zdarza się, że niestety musisz pracować nawet miesiąc, tak dzień w dzień aż

do porzygu jak to robi pan Michał P., który jest zakręcony jak tampon w pi.... Współczuje mu bardzo. Ceny towarów

bardzo zawyżone, ogólnie nie opłaca się tam nic kupować. W dobie internetu dla chcącego nic trudnego, lepiej

poszukać taniej, nawet głupie etui wartości 5 zł za które tam musisz wydać 25 zł. Ogólnie nie polecam pracy a nawet

zakupów, omijać z dala, nie uśmiechać, nie patrzyć. Pozdrawiam wasz pracownik.
Jeszcze pracownik - 2011-10-28 12:41:00 odpowiedz | cytuj
Zgadzam się z przedmówcą "anonymous" - na szczęście to zrozumiałem i mam zamiar uciec z tego miejsca, gdyż konkurencja płaci dużo więcej i dużo lepiej traktuje pracowników. A tą klauzulę to sobie w dupę mogą wepchać bo i tak ją każdemu anulują, więc droga wolna. Omijajcie tą firmę z daleka, najlepiej szerokim łukiem ;p
DD - 2012-01-09 11:09:41 odpowiedz | cytuj
Racja zwykła banda naciągaczy... Urząd Skarbowy miałby radochę sprawdzając tą firmę!
Na szczęście z niejawnych info wiem że jest na nich potężny haczyk więc wszystko się może szybko zakończy...
Pozdrawiam...pracowników tej bandy...
SnakeDG - 2012-01-16 20:51:51 odpowiedz | cytuj
Banda oszustów nie ma co ukrywac dopoki pracowalismy we dwoje z kolega bylo wszystko ok a gdy przyjezdzal juz niejaki mateusz i michal robil sie burdel na kolkach pozamawiany towar ktory wogole nie schodzi ceny zawyzone a za opuszeczenie paru zł z telefonu kary pieniezne dla pracownikow. inwentaryzacja robiona wczesniej wyszla na plusie a gdy sie zwalnialem 4 miesiace pozniej bylo juz manka na kilkadziesia tysiecy zł ?? jak to mozliwe ?? trzeba by zapytac pana mateusza i szefostwa. udupili nas tak ze na urlop nie pozwolili isc a juz nie mowie jak ktos na l4 pojdzie totalna porazka. a pieniedzy za urlop do dnia dzisiejszego nie zobaczylem na koncie BANDA oszustow !! i ci szefowie jeden w garniaku z wypozyczalni a drugi dresiarz
Mateusz - 2012-01-17 09:10:13 odpowiedz | cytuj
Masz rację Zbyszku :) byłem tam i widziałem co Ci zrobili, jak Cię skrzywdzili.
DD TK KT - 2012-01-17 09:36:10 odpowiedz | cytuj
Każdy tylko narzeka a nikt nie potrafi sie przyznać, że zarabiał na lewo w tej firmie. Począwszy od kierowników, którzy będąc na tzw. wyjazdach skupują telefony i sprzedają je konkurencji kilkadziesiąt złotych drożej, np. Michał P., który zawsze przesiaduje poza Krakowem i sprzedaje telefony konkurencji, ale oczywiście jest podpierdalaczem i tak kryję swoją dupę, żeby go ktoś tzn szefowie nie wyruchali za szybko z tego burdelu ;p. Pozbyli się najlepszego kierowniczka Mateusza N., chodzącego ideału, jeżeli bierzemy pod uwagę tylko to, że potrafił okraść firmę na grube miliony :), przynajmniej sobie trochę pożył na wysokim poziomie.
Obecny - 2012-01-19 09:44:23 odpowiedz | cytuj
Hehehe, się chłopaki rozpisali, a teraz jak wiadomo, że chodzi o Zbyszka z Dąbrowy to już nikt nic nie pisze. Zbyszek nie martw się, nie pozwą Cię do sądu za to, że tak piszesz ;-p Nawet kierowniczek Michał się nie odzywa, bo widzi, że ktoś mu prawdę napisał.
Anonymous - 2012-01-24 15:17:06 odpowiedz | cytuj
A Ty obecny Konradzie co się cieszysz? Miło Ci jak to czytasz jak traktujecie ludzi?
pracuś - 2012-02-02 11:01:38 odpowiedz | cytuj
Dyrek to ze swoimi wielkimi łapskami hutnika to cały czas pisze post odpowiadający na zaistniała sytuację. Powodzenia Dawidku
Dawid D - 2012-02-17 15:03:04 odpowiedz | cytuj
Jestem szef Pan Dawid. Przestańcie pisać te brednie kuwa.Rozkazuje wam!!! Ta nasza firma jest czysta niczym kryształ SFAROFSKIEGO!!!
A gdyby nie Michał P nasz świetny kierowniczek to dawno wszyscy by nas okradli. A on ma na to przyzwolenie, jak sobie weźmie na lewo ten 1% to nikt na tym nie ucierpi!!
haha - 2012-02-18 00:14:12 odpowiedz | cytuj
Panowie to sie juz robi zalosne ;) jak nie macie nic konkretnego do dodania, to lepiej nic nie piszcie, sami siebie osmieszacie ;) wszyscy nazekaja, a nikt sie nie przyzna ile nakradl ;) powodzenia ....
kololowy - 2012-02-18 12:35:21 odpowiedz | cytuj
a na ile oni nas okradli zabierajac pieniadze z wyplaty ?? i nie wyplacajac urlopow ?? o tym nikt nie wspomni ?? To jest kurfa sprawa dla Rutkowskiego
W do E - 2012-02-19 18:34:17 odpowiedz | cytuj
Zabolało Daffidku?
obecny - 2012-02-20 13:54:04 odpowiedz | cytuj
Niechaj tez miał przyzwolenie i okradł ich na spora sumkę. Powodzenia Daffidku! Michaś też Cię okradnie i to na więcej niż Pan Niechaj, który teraz leży na Majorce i śmieje się z was popijając browca :)
Robik - 2012-02-21 17:11:46 odpowiedz | cytuj
jak możecie podajcie jakiś info o krakowie bonarka dostałem telefon o robotę tam
x