logo Przedsiębiorsto Farmaceutyczne Jelfa S.A.

Przedsiębiorsto Farmaceutyczne Jelfa S.A.

Jelenia Góra

Opinie o Przedsiębiorsto Farmaceutyczne Jelfa S.A.

Anonim 2009-10-30 17:19:44
Niebywale skorumpowana firma, źle, nieuczciwie zarządzana, nie liczy się z ludźmi.
Alex 2010-05-22 00:21:19
ale bzdura!!!!!!!!!!!
najlepsiejsza firma na świecie
jak masz chęć popracować i mieć za to godziwe wynagrodzenie to wal jak w dym
trafiają się świry jako regionalni ale szybko ich dyrekcja odstrzela
liczy się wynik - jak jesteś dobry to możesz tutaj repować latami i tylko premie zgarniać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
magda 2010-07-22 23:12:08
Zapomniałeś dodać o wszechobecnym prostactwie kadry kierowniczej, niestety ta firma lata świetności w repowaniu ma dawno za sobą i całość to już tylko równia pochyła w dół, a szkoda...
masciarz 2011-01-29 21:31:45
prostactwo? nie wiem z kim masz do czynienia na codzien. generalnie firma jest wymarzonym miejscem pracy dla wielu w okolicy. no ale czasy swietnosci, atmosfery "rodzinnej" i zajebistych pensji juz przeminely bezpowrotnie po wkroczeniu litwinow... no a jak nas kupi kolejny wlasciciel to nie wiadomo czym sie to zakonczy, ta globalizacja :-( generalnie atmosfera jest teraz taka, ze ludzie sie boja o przyszlosc...
2
..... 2012-01-11 00:20:38
Pracowałem w tej firmie wiele lat jako rep. przyszedł jednak nowy właściciel i robi co chce.
jak w w kazdej firmie sa malkontenci ale prawda jest tak ze gro osob pracowało tu wiele lat jako repy. PRACOWAŁA TU BARDZO DOBRA EKIPA ale nowy właściciel wywalił na bruk te osoby które robiły wynik i całkiem fajnie zarabiały. postawił na zespoł który będzie go mnie kosztował a sposób pozbycia sie pracowników woła o pomstę do nieba (SORRY ZA BRAK POLSKICH LITER) największa(usunięte przez administratora)to pewna młoda (usunięte przez administratora) która traktuje ludzi jak szmaciarzy jak zwalnia.

Ogólnie to spedziłem tu kawałek swojego życia i nie mogę powiedzieć, ze był to czas stracony.

Pozdrawiam wszystkich którzy tu pracowali - miło było WAS poznać
miki 2012-02-06 15:41:59
Dokładnie, też spędziłam tu kawał życia i pozdrawiam. Ekipa przedstawicieli super zwłaszcza ta starsza ekipa. Mnie też zwolniła ta młoda ,brzydka z twarzy kobieta ale nie dałam się zeszmacić i jakoś tak gładko poszło. Teraz nowa rzeczywistość i tylko miłe wspomnienia. Pozdrawiam
KlosJ23 2012-03-09 17:28:21
Sie ma.Jestem z Hasco-Lek Wrocław chciałbym dowiedzieć sie co nieco o róznicach płacowych między firmami na działach !?
KlosJ23 2012-03-10 21:07:05
Łaczymy się z Wami w tej trudnej dla Was sytuacji i wspieramy duchowo ! Trzymajcie się ! ;-)
inez 2015-11-19 13:02:31
Niby firma farmaceutyczna, ale na rozmowie kwalifikacyjnej można dojśc do wniosku, że są nastawieni na ludzi którzy na niczym sie nie znają. W tej branży podczas procesu wytwarzania trzeba zachować najwyższą dokładność i staranność, gdyż są to leki i ich produkcja wymaga najwyższej rzetelności. Ale podczas rozmowy z nimi można dojść do wniosku że szukają osób robiących wszystko byle jak na stanowiska odpowiedzialne za proces wytwarzania leków. To jest coś niesamowitego. Wcale zatem nie ma co się dziwić że wyszła im afera z Corhydronem skoro jest takie nastawienie ludzi na kierowniczych stanowiskach. Swoją drogą firma zamiast się rozwijać to się cofa coraz bardziej. Kiedyś zatrudniali ponad 1000 pracowników, w 2006 roku juz tylko 800, a w 2012 około 600, a obecnie ponad 500, ale ponizej 600. Tak więc jak tak dalej będzie to niedługo zejdą poniżej 100 pracowników.
pharmacy 2015-11-23 11:19:42
Na rozmowie kierownik mówi, że tutaj przy produkcji leków musi być wszystko idealnie wykonane a nie tam byle jak jak np "analizy w laboratorium". No troche facet mnie z tym zagiął bo gdzie jak gdzie ale w porządnych laboratoriach jest wręcz wymagana dokładność i precyzja i nie ma miejsce na partactwo. No ale może w laboratoriach jelfy mimo że branża farmaceutyczna jest partactwo, no cóż... Jak dla mnie to ze produkcja musi być wykonywana z najwyższą dokładnością i starannością jest oczywistością, ale widać, że nastawieni są na patałachów co będą robili coś byle jak i źle. Potem się nie ma co dziwić, że wychodzą im jakieś corhydrony. Kogooni właściwie szukają? Kartofli? Czyli zatem należy być chyba matołem co aż by się zdziwił, że produkt farmaceutyczny musi być z najwyższą starannością produkowany to wtedy można nie tylko się tam dostać a i wysoko awansować :)
dfgh 2016-05-08 16:32:48
no pewnie chodzi o ukonczone studia zwiazne z chemia lub medycyna
Jelfian 2016-11-29 00:10:27
Pracuje tu juz ponad 10 lat jako pracownik fizyczny. Firma może ok. Ale obsada kierownicza to banda kłamczuchów. To jakiś koszmar tej firmy. Ludzie na najniższych szczeblach mają więcej oleju w głowie niż góra. PIERDZISTOŁKOWSTWO góra. A zarobki fizycznego żadna rewelacja. 2.500 na rękę. Na Dzień Dobry najniższa krajowa. Za 5 lat może j.w.
Jelfian 2016-11-29 00:11:08
Pracuje tu juz ponad 10 lat jako pracownik fizyczny. Firma może ok. Ale obsada kierownicza to banda kłamczuchów. To jakiś koszmar tej firmy. Ludzie na najniższych szczeblach mają więcej oleju w głowie niż góra. PIERDZISTOŁKOWSTWO góra. A zarobki fizycznego żadna rewelacja. 2.500 na rękę. Na Dzień Dobry najniższa krajowa. Za 5 lat może j.w.
Zostaw swoją opinię o Przedsiębiorsto Farmaceutyczne Jelfa S.A. - Jelenia Góra
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przedsiębiorsto Farmaceutyczne Jelfa S.A.