Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-02-25 13:18:52 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o A.Blikle Spz o. o. - Warszawa. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
am - 2010-07-06 18:25:18 odpowiedz | cytuj
kiepskie pieniądze i kiepskie możliwości awnsu
nie polecam
robak - 2010-07-14 19:45:55 odpowiedz | cytuj
Jak na tak prestiżową firmę zarobki marne.
yasminne - 2010-07-15 20:37:59 odpowiedz | cytuj
nowi pracownicy dostają więcej niż Ci którzy pracują 3, 4 lata
Starzy pracownicy - 1650 brutto
Nowi pracownicy - 1850 brutto
TO SIĘ NAZYWA SPRAWIEDLIWOŚĆ
harówka non stop
eryk - 2010-07-15 23:03:56 odpowiedz | cytuj
najlepszy jest kierownik Anderzejek z Placu Wilsona - Lizus numer 1, polecam trafić do jego ekipy - szybkie możliwości awansu i podwyżki
zawiedziona - 2010-07-31 16:47:36 odpowiedz | cytuj
Tak firma Blikle to już tylko wspomnienie po tym co było kiedyś .Dyrektorów i kierowników masa wymagania nie do pokonania ,ale dla dobrych pracowników niema nic porucz ciężkiej pracy ,jednym słowem tam pieniądze zarabiają ci na stołkach -robole mają okruszki ze stołu.
uczennica - 2010-08-27 23:15:24 odpowiedz | cytuj
Firma nie liczy się z pracownikami , długi staż pracy przeszkadza, najlepiej żeby stary pracownik sam się zwolnił ( za duża pensja ? ), firma stawia na młodzież , która zwalnia się po miesiącu pracy (za mała pensja ?). Szanujcie ludzi którzy cięzko pracują na wasze stołki bo kierowników , dyrektorów i innych mądrych jest w tej firmie duuużo..., tylko pracować nie ma komu!
:):):) - 2010-09-05 19:06:45 odpowiedz | cytuj
Tak jest, wiem coś o tym zgadzam się z tą opinią -pozdrawiam pracowników obecnych i tych którzy już odeszli.
gosc - 2010-10-25 00:36:24 odpowiedz | cytuj
dzieki za opinie wlasnie widzialam ze poszukuja nowych osob spodobalo mi sie ogloszenie mialam zlozyc CV ale teraz wycofuje sie z tego zamiaru
juli - 2010-10-25 12:19:48 odpowiedz | cytuj
cały czas szukają nowych osób na wszystkie stanowiska:)
Pracownik - 2011-01-04 16:41:31 odpowiedz | cytuj
Wynagrodzenie nie adekwatne do wymagań.Po prawdziwej firmie Blikle został już tylko szyld.
Pracownik - 2011-02-11 10:07:24 odpowiedz | cytuj
To po prostu kpina zmniejszają etaty,wymagania coraz większe a pensja nie w hipermarketach płacą więcej.
anonim - 2011-02-12 11:53:40 odpowiedz | cytuj
jestem młodą osobą w firmie pracuję krótko, ale jak patrzę jak traktuję się pracowników z dłuższym lub bardzo długim stażem odechciewa się pracować w tej firme dłużej
wiem że muszę ewakuować się z tej firmy
anonim - 2011-02-16 01:42:46 odpowiedz | cytuj
czego się można spodziewać po kimś kto zmienia facetów jak rękawiczki i nie jest stabilny emocjonalnie, ma niską samoocenę a innych mierzy swoją miarą
jednym słowem mów do mnie DEBILU:)
POZDRAWIAM WSZYSTKICH PRACOWNIKÓW FIRMY JESTEM ZA PODNIESIENIEM STRAJKU
anonim - 2011-02-16 01:43:10 odpowiedz | cytuj
jednym słowem mów do mnie DEBILU:)
POZDRAWIAM WSZYSTKICH PRACOWNIKÓW FIRMY JESTEM ZA PODNIESIENIEM STRAJKU
margarita - 2011-02-19 08:48:45 odpowiedz | cytuj
Pracownicy powinni witać dzień z usmiechem na ustach !..............
Tylko pytam prof.Andrzeja Blikle czy my mamy powody do usmiechu??Masa wymagań ze strony pracodawcy i chociaż nie wiem jak bys się starał/starała nie usłyszysz dobrego słowa,za to krytykę i wieczne niezadowolenie.Nie wspomne o wynagrodzeniu,który jest nie adekwatne do pracy.Atmosfera w firmie jest straszna,niesmaczna!!!!!!
A przecież to my sprzedawcy,nasze zangażowanie w aktywną sprzedaż jest siłą napędową TEJ FIRMY.
gość - 2011-02-19 15:22:52 odpowiedz | cytuj
Zgadzam sie z powyższymi opiniami!!! czy nie jest tak że zadowolony pracownik pracuje lepiej bo wie że ma dobrą pensje i bedzie sie starał aby te pracy nie stracić!!! szkoda tyklo że w tej firmie pracownik jest kula u nogi, nikt nie liczy się z naszym zdaniem czy opiniami! z jakiej racji mamy się starac skoro zarabiamy 1650 zł gdzie przychodzi nowa osoba ma 1850 zł i my jeszcze musimy ja uczyć, szkolić i przeważnie za nia pracować!!! dajcie podwyżki pracownikom to i firma zacznie przynosic wieksze zyski!!!
słyszelismy juz troche o " pani iwonce" niestety nic dobrego
były pracownik :) - 2011-02-24 14:06:23 odpowiedz | cytuj
zgadam sie w 100% co piszecie o tej firmie.....to jedna wielka pomyłka.całe szczęście już mnie tam nie ma!!!!
współczuje tym którzy tam zostali przez zasiedzenie,opamiętajcie sie !!!idzie wiosna : )zróbcie coś dla siebie dobrego i szukajcie innej pracy,firmy.....a były kierownik w Arkadii to odrębna kwestia.....
K - 2011-02-24 15:49:44 odpowiedz | cytuj
Aja wam powiem tak wszędzie dobrze gdzie nas niema .Ja też pracuje w tej firmie nie powiem że jestem zachwycona bo zarobki są bardzo niskie jak na tak prestiżową firmę ,ale pracować trzeba wszędzie i nie spodziewajmy się że kierownictwo będzie nas nosić na rękach .Troszkie mogli by się opamiętać ,bo to my sprzedawcy jesteśmy wizytówką tej zacnej cukierni Nie powinni psuć nam nastrojów od rana.MAJĄ PRAWO ZWRACAĆ UWAGI JAK JEST COŚ NIE TAK ,ALE POWINNI TEŻ UMIEĆ WYNAGRADZAĆ NP. JAKĄŚ DODATKOWĄ PREMIĄ .Najgorzej jest wtedy gdy mówią że zle zapytałam klijęta gdy zapytam ile ciastek życzy powinnam odrazu wziąć pudło na 10 ,a on chce 3 albo 4 i wtedy głupie przekładanie i strata czasu DROGIE KIEROWNICZKI NIE WTRĄCAJCIE SIĘ DO OBSŁUGI KLIJĘTA POZWULCIE DZIAŁAĆ I UMIEJCIE WYNAGRADZAĆ A WSZYSTKO WRUCI DO NORMY .PRACOWNICY NIE DAJMY SIĘ I RUBMY SWOJE BO JESTEŚMY W TYM NAJLEPSZE.POZDRAWIAM.
anonim - 2011-03-04 22:55:46 odpowiedz | cytuj
Zróbmy strajk jest nas dużo, w chipermarketach płaca więcej a i wymagają mniej.
anonim - 2011-03-04 22:57:22 odpowiedz | cytuj
nie dajmy sobą pomiatać
stały klient - 2011-03-05 18:19:40 odpowiedz | cytuj
Jestem bardzo zaskoczony po przeczytanych opiniach pracowników, myślałem zawsze że w tej firmie są godne zarobki ale jak widać jest inaczej. Bardzo mi przykro czytac takie rzeczy ponieważ jestem Państwa klientem od przeszło 30 lat (jeszcze jako dziecko przychodziłem na Nowy Świat)i z niektórymi Paniami zawsze prowadzę przyjacielską rozmowe i szkoda że przy takich cenach (ostatnio kupiłem faworki 23 zł opakowanie fakt bardzo dobre ale jaka cena) są takie zarobki!! Co do powyższej wypowiedzi faktycznie na kabatach jest specyficzna atmosfera odwiedzam Państwa kawiarnie cukiernie w całej warszawie i moimi ulubionymi jest cukiernia w Wola Parku i na Pl. Wilsona zawsze swieże wyroby i miła obsługa! Panie Profesorze apeluję aby zadbał Pan o swoich pracowników! Życzę powodzenia
Łukasz - 2011-03-05 18:41:45 odpowiedz | cytuj
Jestem stałym klientem od 10 lat robiłem często zakupy przy produkcji na Nowoursynowskiej a następnie robiłem zakupy na Jastrzębowskiego gdzie byłem bardzo mile obsługiwany w szczególności przez panią Teresę.Jestem rozczarowany po powrocie z Niemiec że placówka na ul.Jastrzębowskiego została zlikwidowana.Robię zakupy w Realu i KEN i doszedłem do wniosku że tak profesjonalnej i miłej obsługi jak na Jastrzębowskiego nigdy nie spotkałem.Czy jest możliwość zrobienia czegoś w tym kierunku żeby pracownicy nie narzekali na Państwa firmę bo aż się nie chce wierzyć że tak się źle dzieje.pozdrawiam
anonim - 2011-03-07 12:14:07 odpowiedz | cytuj
Nikogo nie interesuje jakie zdanie na temat pracy w firmie blikle mają pracownicy, mają do nas takie podejście że jak ci coś nie pasuje szukaj szczęścia gdzie indziej. Do klientów mamy się uśmiechać i udawać ze wszystko jest ok, choć tak naprawdę nie jest. Kierownictwo nie chce z nami rozmawiać o podwyżkach, twierdzą ze na nasze miejsce jest tysiące innych osób do pracy. ta praca to jest napawdę charówka dużo bo mniej ludzi zatrudniają bo chcą zaoszczędzić na etatach, my mamy tłumaczyć się głupio klientom czemu mają tyle stać w kolejce.
telimena - 2011-03-07 12:53:27 odpowiedz | cytuj
Proponuję wystąpienie pracowników przed świętami wielkanocnymi:) co Wy na to???? do boju ludziska
x