brak logo

MAJKA

Wrocław

Opinie o MAJKA

lilia 2010-04-27 18:42:42
Hm! ciekawe ..... piszą czego oczekują od osoby , którą chcieliby zatrudnić a Pan który odbiera telefon jest ORDYNUSEM . Kim jest ? , odzywa sie jak by pozjadał wszystkie rozumy . Ta praca to widocznie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ,zero szacunku do drugiej osoby . Najpierw ten Pan musi przejść dobre szkolenie i traktować ludzi godnie a nie jak śmieci . POWODZENIA!!!!!!
pracownik 2010-05-13 20:51:53
Widzę że opinie [usunięte przez moderatora] nie sa zbyt pochlebne. Pracowałem tam i bardzo serdecznie nie polecam, więc jeśli szukasz pracy nie dzwoń.
Mateusz Gradka 2010-05-18 21:05:01
Do "życzliwość"
Kolejna osoba zajmująca się liczeniem cudzych pieniędzy
Mateusz Gradka 2010-05-18 21:06:36
Do "klient"
To po kiego diabła tam chodzisz .
Masz setki innych hurtowni .
Olej ich - chyba że chcesz tam kupowac
2
Mateusz Gradka 2010-05-18 21:08:46
do "były pracownik"
Do urzędu - zakłądaj firmę i wypluj z Siebie GENIALNE POMYSŁY - za rok będziesz milionerem
1
add 2010-06-08 07:12:06
Ludzie przecież jak się to czyta to włosy stają dęba!!! Znajomy podał mi linka do tego, jest już głośno o tym....porażka jakaś.Aż się wierzyć nie chce....Przykre to:(
do add 2010-06-08 17:44:34
Jeśli cokolwiek się dzięki temu zmieni, to warto nagłaśniać i piętnować takich pracodawców. Tylko że jedyne co się będzie zmieniać, to pracownicy. Przyjdą, popracują chwilę, zobaczą co to za gnój i zaczną szukać dalej. Szkoda Ludzi.
1
szajs 2010-07-29 07:45:00
dalej szajs i nędza,porażka na całego.
Barti 2010-10-07 15:16:44
ja tam złożyłem CV teraz ale jesli zadzwonią to odmówię , moim zdaniem powinni wszyscy co mieli źle doświadczenia, klienci i pracownicy namawiać wszystkich żeby omijali szerokim łukiem tą hurtownie
anonim 2011-01-05 21:10:39
nawet raz zaniosłam tam CV.. aż mi włosy dęba staja jak sobie pomyslę :) Na szczęście mam teraz ciepłą posadkę, zamawiam art biurowe z dowozem i w tej kwestii polecam biurovite i cdb biuroserwis. Przywiozą na miejsce bez dodatkowych opłat, kurier zawsze uśmiechnięty i na czas. ceny lepsze niż w makro, a na przelew.
negatyw 2011-01-15 09:25:23
Ludziska, omijać szerokim łukiem! Szkoda zdrowia i nerwów! Zwracam się do potencjalnych pracowników, klienci to zupełnie osobny rozdział. Pozdrawiam
ja:) 2012-06-27 00:48:01
znowu szukaja, na przedstawiciela i na giełde kwiatowa:)
ojojojojoj!
W polityce podejscia włascicieli do pracownikow pewnie nic sie nie zmieniło:)
Co mnie wcale nie dziwi!
zadowolona z życia 2013-09-01 17:41:25
pytasz niepracujących w majce, czy tych którzy zakończyli tam karierę, bo mieli dwie lewe ręce? moim zdaniem pytanie jest tendencyjne.
Jeśli oczekujesz spokojnej pracy, to zatrudnij się w sklepie odzieżowym drogiej firmy, tam nikt nie wchodzi.
W hurtowni jak pracujesz to zarabiasz.
pozdrawiam
add 2013-11-20 23:15:32
co racja, to racja :) jeśli szukasz spokojnej pracy, to na pewno nie w "majce", jeśli chcesz zarabiać pieniądze, to również nie w tej firemce, jeśli masz skłonności masochistyczne i lubisz pańszczyznę, to jest to miejsce jak najbardziej odpowiednie! :)
2
popracowłam tam.... 2014-03-03 14:42:24
heh! Niestety miałam tą nieprzyjemność pracować w tej firmie.Szczerze nie polecam...no chyba,że masz tak niskie poczucie własnej wartośc(usunięte przez administratora)
2
a to dobre! 2014-11-06 00:37:12
Majka została założona jako mały punkt.. itd itd.. i co z tego? Nie szanują ani pracowników, ani klientów, ani prawa! Mają głęboko, albo i jeszcze głębiej wszystkich oprócz siebie samych. Ot co!
Olek 2014-11-22 16:23:59
Jak nigdy wcześniej nie czuliście się zerem to tam już w pierwszym dniu macie okazję się poczuć. Szef tego bałaganu to noszący się burak!!!
1
MajkaToCipa 2015-01-09 21:07:34
takze nie polecam tego straganu. szefostwo z nosem w chmurach, synek tak samo przepracowałem tam kilka dni i odechciało mi się zyć. wolę kopać rowy
2
Porażka 2015-02-11 16:37:51
Praca tam to jakaś PORAŻKA !!!!
maciek 2015-03-30 18:20:03
jeśli chcesz się wykazać w pracy to na pewno będziesz tam mógł @feel bo jednak kto Ci broni wykazywac się i pracowac zwłaszcza jeśli za to Ci płacą. Zastnawiam się jak to wszystko wygląda w praktyce, bo podobno praca jest dobrze płatna, tylko pytanie czy ja jako nowy pracownik to wyrobie tutaj ok 1700 zł do ręki?
1
do feel 2015-04-12 23:48:14
Idź popracuj i zostaw następną opinię
gabriela obciagara 2015-09-01 22:20:02
Ja kocham pracować w Majce, teściu często wyrywa mi wąsy pencetą, czasem się mu wypnę ale Piotrek Pipka nie ma nic przeciwko, bo on też się Andrzejkowi wypina jak popłacze leszcz barowy, później siedzi na podusi i gra w konsolke mała dzidzia
3
... 2016-01-24 17:56:05
Ale szybko bo "lepsza" oferta pracy może się już nie zdarzyć. :)
... 2016-02-01 09:05:39
Na pewno o to mi chodziło :)
Ironia bardzo ciężka do dostrzeżenia.
erks 2016-05-11 18:38:18
Jest ogłoszenie na sprzedawcę @erfg, tylko tutaj bliżej 2000 zarobki
Zostaw swoją opinię o MAJKA - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MAJKA